coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 14-09-2017 Via de website gekocht

Tevreden met de aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke beschrijving, snelle levering adequate info over de leveringstermijn, goede prijs. Kortom: alles klopte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lian 14-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon snel vinden wat ik nodig had, betalen was een makkie en ik had het de volgende dag in huis. De kleine extra's bezorgden mij echt een lach op mijn gezicht. Bijv. de wachttherapie, de bedankt-buur-kaart op de doos voor als de buren het pakket hebben aangenomen. Ik hou daar wel van.

Reageer

Henk 14-09-2017 Via de website gekocht

Maakt alle belofte waar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik maak vaak gebruik van coolblue. Producten komen altijd goed verpakt op t aangegeven moment binnen. Daar wordt je blij van. Goed, goedkoop en duidelijke reviews en communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoi 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt, goede info op de site met bijvoorbeeld filmpjes over het product en welke ze aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Door 14-09-2017 Via de website gekocht

snelle en gewedlige service, maken hun slogan waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het fijne van online bestellen , op Zondag gaat wasmachine kapot .In een druk sportend gezin kun je echt niet lang zonder. Direct op site gekeken en vergeleken . Voor 23 uur besteld volgende dag in huis! Word netjes via mail op hoogte gehouden en ook de bezorgen belde 2 x ! (omdat eerste x niet werd opgenomen;)
Nette vriendelijke bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eldridge 14-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf. Goede service. Keurige aflevering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, mooie prijzen, heel tevreden.
Bij ontevredenheid in het verleden, wordt het mooi opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley Shaw 14-09-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website, goed beschreven. Snelle levering en keurige mensen die het af komen leveren, ook als je een vraag hebt over het product kunnen zij het goed beantwoorden en gratis verzending was top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 14-09-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een AEG afwasmachine besteld met 39 DB. Ik heb deze besteld door de reactie van andere mensen die deze afwasmachine ook gekocht hebben. En het klopt de afwasmachine is erg stil. ik heb een open keuken en je hebt geen last als de afwasmachine aan het draaien is en de TV staat aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArthurB 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolbleu heeft een ruime keus aan artikelen, overzichtelijke website en een snelle levering, precies wat je verwacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.K.D. 14-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst een bestelling bij Coolblue gedaan.
Tv kapot, op zaterdagavond nieuwe besteld (volop keuze) en zondagmiddag keurig binnen afgeleverd.
Wij zijn tevreden met de levering en de TV!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 14-09-2017 Via de website gekocht

In tweede instantie top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een foutmelding tijdens het betalen is mijn TV niet geleverd. 1 belletje (20.00uur) met klantenservicemedewerker Thomas en de TV stond de volgende dag om 8.30uur op de stoep. Top geregeld Thomas/Coolblue

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

An 14-09-2017 Via de website gekocht

Snel en correct!

Algemene score

10,0
's avonds besteld en de dag nadien onder de middag reeds kunnen ophalen. Fantastisch! Iets duurder dan bol.com aanbod maar wel sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tari 14-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige Tas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar mijn specifieke tas, de Eagle Creek no matter what XL duffel met wieltjes. De prijs van deze tas is om de een of amdere reden afhankelijk van de kleur. Ik heb hem gekocht in cobalt blauw, wat bijna 50 euro goedkoper is dan de tas in olijfgroen. Ik heb voor deze site gekozen omdat deze goedkoper was dan andere sites, en ze de tas hebben in blauw, andere winkels hadden alleen rood en zwart. De tas is inderdaad de dag er op bezorgd (wel iets later dan verwacht, maar dat de bezorger de weg kwijt is kan coolblue noets aan doen)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wjacobs 14-09-2017 Via de website gekocht

Altijd snel bezorgd en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al meerdere items, waaronder vrij prijzige, gekocht bij Coolblue. Het is altijd snel binnen en als je vragen of problemen ondervindt, helpen ze je erg snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 14-09-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke website, veel keuze, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, veel keuze, snelle levering.
De grapjes zoals wachttherapie worden ook gewaardeerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sef van Ments 14-09-2017 Via de website gekocht

WYSIWYG: What you see is what you get

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk aanbod, je krijgt wat je belooft en bestelproces is soepel met mogelijkheid om het in winkel af te halen. En ze hebben humor, daarmee wordt bestellen bijna leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilc 14-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig assortiment en goede selectiemogelijkheden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig assortiment en goede mogelijkheid om met filters op basis van gewenste kwaliteit en budget een juiste keuze te maken.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W. Wiegersma 14-09-2017 Via de website gekocht

inderdaad een geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is duidelijk en de service is geweldig. De instructie op de site is duidelijk en de prijs/kwaliteit is ook heel goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 14-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van deze shop, is me heel goed bevallen. Goede service en vriendelijke werknemers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 14-09-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was een mooie prijs en daarom hebben we gekozen voor deze winkel, en wel vaker besteld en waren tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rosa 14-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering maar veel onnodig plastic

Algemene score

7,0
De levering was snel en de backpack bevalt goed. Er zat alleen heel veel plastic in de doos wat volgens mij helemaal niet nodig was. Dat vond ik niet zo verantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spinning Wheels AV 14-09-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Opnames gelukt dankzij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stel, 3 dagen voor de opnames wordt de subsidieaanvraag goedgekeurd en moeten er 2 dagen later 360 graden opnames gemaakt worden. Je besteld een camera bij Coolblue en de volgende morgen zie je dat Post vertraging heeft opgelopen en niet de volgende dag komt bezorgen... Na veel bellen met PostNL en Coolblue toch maar een nieuw exemplaar laten reserveren in de dichtstbij zijnde winkel (vanuit Maastricht is dit Eindhoven) en zo 's morgens op de opnamedag alsnog een nieuw exemplaar gehaald. 15 minuten voor aanvang was ik op de opnamelocatie aanwezig met een net genoeg opgeladen batterij en de opnames zijn geslaagd!
De door PostNL kwijt geraakte camera kwam dinsdag (4 dagen later) toch ineens boven water en is nu weer retour Coolblue!
Project geslaagd, klant tevreden, opdracht voor nog twee opnames binnen en dat ondanks Post en dankzij Coolblue!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Natasha 14-09-2017 Via de website gekocht

Geveldag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed, ben erg blij mee met servies en product van deze bedrijf. Dikke 10 ..jomgens van de bezorging waren super aardig, professionele en super servies..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 14-09-2017 Via de website gekocht

Zoals beloofd snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer toegankelijk je hoeft geen expert te zijn om door de bestel lijst heen te gaan zonder moeilijke vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snader22 14-09-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Algemene score

8,0
Bezorgingsafspraak en bezorging van koelkast uitstekend. Bezorgers zijn vriendelijk. Omdat in deze tekst minimaal honderd tekens moeten staan deze toevoeging. Dit is overigens wel een minpuntje...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 14-09-2017 Via de website gekocht

ik mag niet klagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, zondag avond besteld en de volgende dag in huis. Super. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van wat de stand van zaken is voor de levering van jouw bestelling. Heel prettig om met coolbleu zaken te doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 14-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik een bestelling had gedaan, kwam ik helaas tot de conclusie dat het apparaat niet het gewenste effect had in mijn situatie. Het artikel was prima, echter niet geschikt voor mijn situatie.

Daarop heb ik aangegeven, dat ik het wilde retourneren. Vervolgens ontving ik een mail met de nodige papieren voor het retourneren van het artikel. Formulier afgedrukt, in de doos gestopt en teruggezonden zonder portokosten!

Bij het retourneren heb ik aangegeven een alternatief artikel te willen ontvangen. Ook dit is direct weer verzonden na de afhandeling.

Echt geweldige service! Alles voor een glimlach!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 13-09-2017 Via de website gekocht

Correcte afwikkeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij eerdere bestellingen was ik al aangenaam verrast hoe de bestelling werd begeleid. De wijze van bestellen en betalen was heel helder. Van het verdere verloop van de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden en de snelle bezorging was echt verrassend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A.A. Jager 13-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. prima te woord gestaan. Chapeau

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke afhandeling, na enige miscommunicatie over de betaling werd er teruggebeld om
Ons op de hoogte te houden. Paar dagen later kaartje ontvangen met tekst" Yes! Betaling gelukt, veel stofzuigplezier, groetjes Hans." Voorbeeld voor andere bedrijven dat het
Ook anders kan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Spits 13-09-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondagavond een humax decoder besteld en de volgende dag
al rond het middaguur geleverd. Netje verpakt in een omdoos.
Goede email begeleiding en nette prijs. Wat wil je nog meer?
Kortom zeer tevreden! Klopt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marsha Custers 13-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snel geleverd in een stevige doos.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue was de goedkoopste. Maar de naam Coolblue staat voor service etc. Geen gedoe gewoon bestellen en de volgende dag in mijn bezit:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 13-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue levert wat hij belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor Coolblue omdat de service heel goed is. Ze doen wat ze beloven. Ze leveren snel en je kunt het naar een servicepunt laten sturen zodat je niet thuis hoeft te zitten wachten. En de website is helder. De aanwijzingen en uitleg zijn grappig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Es 13-09-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met duidelijke uitleg.
Binnen 24 uur door de jongens keurig bezorgd.
Ik beveel Cool Blue bij iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 13-09-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Algemene score

10,0
Goede uitleg van het product en ook de kosten waren goed waarbij er geen verzend kosten waren. Daarbij de levering en de duidelijkheid van wanneer en hoe laat waren perfect. Gewoon top zoals het zou moeten. We hopen nog lang plezier te hebben van onze aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlouk 13-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en leuke actie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super blij met mijn nieuwe Fjällräven rugzak, die ik binnen 24 uur al in huis had. Normaal is de rugzak €99, maar nu met een korting voor maar €69 gekocht. Super aanbieding! Daarnaast kreeg ik ook nog eens €25 korting bij booking.com, dus ook nog lekker nachtje in een hotel geboekt met korting. Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Ooijen 13-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Probleem met een levering zeer snel en op efficiënte wijzen opgelost !!! Dit alles in goed overleg.
Dat noem ik ook service. De contacten met het personeel waren heel prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-09-2017 Via de website gekocht

Evenwichtig geluid voor een prima prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima kwaliteit vam het product, niet per se de allergoedkoopste, wel een fijn verkoopproces. Heldere productbeschrijving, goede info tijdens bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende, vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een nieuwe klant geworden, nadat ik ontdekte dat een andere bekende aanbieder op internet 8,- meer vroeg voor hetzelfde artikel. De communicatie met de klant via de mail is erg goed, zeer vlotte afwerking van de order, maar ook van de aflevering van het artikel. Als ik een 10 zou geven, is er niets meer te verbeteren. Vandaar een 9!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crossley 13-09-2017 Via de website gekocht

Zeer aanbevelenswaardig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een van de beste websites, waar veel aandacht wordt geschonken aan de specificaties van een product. Ook de voors en tegens ervan helpen bij de keuze. Als ze dan ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn, dan is de keuze gauw gemaakt.

Reageer

Josje Bos 13-09-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en duidelijke communicatie over de bezorging. De vriendelijke bezorgers hebben de nieuwe wasmachine keurig op zijn plek aangesloten en tips gegeven over gebruik, service en garantie. Oude machine weer mee genomen.
Al heel wat wasjes naar tevredenheid gedraaid. Bedankt zover!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-09-2017 Via de website gekocht

Top en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een koelkast aangeschaft voor een leuke prijs om 23:10 op de zondag. Ik had een vraag en kon zondag om 11 uur avond gewoon bij hun klantenservice terecht. De bestelling is vervolgens ook nog de volgende dag bezorgd. De bezorgers hebben de koelkast bij mij naar boven gevbracht om deze vervolgens helemaal uit te pakken en neer te zetten naar mijn wens. Daarna hebben ze de doos en piepschuim/bestikkering weer mee terug genomen. Top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Theuns 13-09-2017 Via de website gekocht

bestelling/afwikkeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijkheid en deskundigheid personeel, prijs, kwaliteit en service uitstekend zijn. Voornoemde punten vormen voor mij de basis om iets te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annebel 13-09-2017 Via de website gekocht

Snel gepiept!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De mannen van coolblue waren professioneel, vriendelijk en stipt. Een klus waar ik tegen op keek (wasmachine versjouwen en aansluiten) deden zij in mum van tijd zonder gedoe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Jongen 13-09-2017 Via de website gekocht

Mijn glimlach is wel weg hoor...!!!!

Algemene score

1,0
Na 3 maanden doet de home-knop van mijn telefoon het niet meer. Via mail dit gemeld aan de klantenservice. Het enigste wat ik te horen krijg is: opsturen en 2-3 weken wachten op reparatie. 2-3 weken zonder telefoon en dan een gerepareerd toestel terug krijgen.
Mijn "waterdichte" telefoon is schijnbaar helemaal niet water dicht. Er is dus water in gekomen waardoor de home-knop het niet meer doet, maar wat is er verder nog daarbinnen gebeurt?

Nee, niet blij. Ik had beter direct bij HTC kunnen kopen, dan had ik nog €100,- korting gehad.
Alles voor een glimlach, jeah right.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 13-09-2017

Hallo Raymond,

Wat ontzettend balen dat jouw HTC toestel niet waterdicht bleek te zijn waardoor je het toestel moet retourneren voor een reparatie. Wij begrijpen dat hier absoluut niet op hebt gerekend. Gelukkig hanteren wij 2 jaar fabrieksgarantie op alle aankopen. Dit betekent dat je het toestel inderdaad kunt retourneren voor een reparatie.
Je zal jouw smartphone zeker een aantal weken moeten missen, maar daar krijg je wel een compleet werkend toestel voor terug.

Het reparatieteam zal er alles aan doen om het toestel te repareren. Voor meer informatie over het reparatieproces, verwijzen wij jou graag naar de volgende pagina: https://www.coolblue.nl/klantenservice/53/informatie-over/hoe-werkt-het-reparatieproces.html. Neem het op jouw gemak door. Mocht je hierna nog vragen hebben, laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Ruud S 13-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop prima, echter de levering had een hik-up. Printer kwam een dag later dan aangegeven. Is prima door Coolblue opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 13-09-2017 Via de website gekocht

Onderscheidende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede product informatie, prettig bestel proces en als er iets (defect) is geen gezeur aan de telefoon maar gewoon een nieuw product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 13-09-2017 Via de website gekocht

Heerlijke sfeer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik krijg altijd een lach als ik bestel bij Coolblue. Had laatst een vraag aan de telefoon. Een heel kort keuzemenu, zelf de optie om wachtmuziek aan te zetten. Vervolgens vertelt de vrolijke stem dat ik mijn telefoon wel kan neerleggen op luidspreker en mocht ik niet horen dat ik aan de beurt ben, ze alle tijd nemen om een toeter te gebruiken. Dat is nog naast de wachttherapie na een bestelling, zelf je designertas knippen en een Coolbluewinkeltje bouwen van de doos van de bestelling.

En hierbij neem ik nog niet eens mee dat ik nergens mijn spul goedkoper, sneller en overzichtelijker kan bestellen dan bij Coolblue.

Alleen maar lof.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelke 13-09-2017 Via de website gekocht

Snel en binnen de bezorgtijd zelfs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een nieuwe headset nodig en kon makkelijk een aanbeveling vinden.
Bezorging kwam precies om 18.05 aan, aan het begin van de bezorgingstijd.

Product is geweldig en werkt gewoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Van Kesteren 13-09-2017 Via de website gekocht

Fijne betrouwebare shop, goede service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is gewoon een goede betrouwbare webshop. Goede prijzen, snelle levering, en fijne klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 13-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
zondagavond besteld maandagavond al was gedraaid !!
het enig wat niet helemaal vlekkeloos verliep was de aflevertijd. ik zou half uur voor levering SMS krijgen ipv 10 minuten. ik werk 25 minuten van huis ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews