coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gydo 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Meer filters voor producten zou handig zijn.

Assortiment
Groter assortiment is meestal prettiger. Ik denk dat het assortiment nog iets kan worden uitgebreid zonder dat er te veel producten beschikbaar komen en de keuze daardoor te moeilijk wordt.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en eenvoudig shoppen.

Extra toelichting
Pakketje zou eigenlijk maandag worden bezorgd volgens de email, maar het was niet daar op maandag. Dinsdag was het pakketje wel daar. Voor ons geen probleem.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Wim 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super voor de kindjes bezig te houden in de auto

Service
Altijd top service bij Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salim 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is gewoon perfect aan deze winkel. Alles staat bij een product beschreven wat je wel nodig zal hebben in je beoordeling. Zelfs de voor-en nadelen. Wat ik ook nog goed vind, is dat je kan kiezen dat je bestelling zelfs de zelfde dag bezorgd kan worden, mits je voor 15uur besteld en 10euro extra betaald. Maar dat heb ik zelf er wel voor over.

Coolblue, ik zal als ik iets nodig heb zeker bij jullie blijven bestellen!

Service
Alles is gewoon heel duidelijk!

Assortiment
Ik vind het soms alleen jammer als er een product even niet leverbaar is. Maar dat is eigenlijk wel logisch!

Extra toelichting
Als je iets nodig heb, bestel bij Coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een Dect telefoon ter vervanging van mijn oude set.
Dus even gericht zoeken en bestellen.

Extra toelichting
Ik heb gericht een artikel besteld, dus andere dingen als service en retour enz, kan ik niet beoordelen. Het is echter wel makkelijk voor tienen besteld, volgende dag in de bus.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nwouters 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supermakkelijk om te bestellen en goed geinformeerd te raken

Service
Alles wordt netjes afgehandeld

Assortiment
Veel, maar mag meer

Aanbeveling
Nog geen betere tegen gekomen

Extra toelichting
Supersnelle levering, Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Almfred 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide productomschrijving met soms een video
Gemakkelijk bestellen

Service
Je wordt goed geïnformeerd over bezorgtijden
Product wordt goed verpakt

Assortiment
Voldoende keuze/merken

Aanbeveling
Duidelijkheid en gemak

Extra toelichting
Leuke verpakking met humor op de kartonnen doos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broeckx Frederik 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb zelf al mijn producten makkelijk gevonden op de website en doordat het gelijkaardige/samenwerkende producten voorstelde kon ik mijn bestelling in 1 keer afwerken.

Service
In het algemeen verwacht ik wel een zekere levertermijn als dit met de post wordt verstuurd, maar het stond stipt op 9 uur 's morgens bij mij thuis klaar.

Assortiment
De prijs voor mijn gekocht product is goedkoper te vinden op gespecialiseerde websites, alsook met een breder assortiment. Maar het assortiment op deze site in het algemeen is wel breder natuurlijk dan in een speciaal "zaak".

Aanbeveling
Ik denk niet dat er veel websites bestaan, met deze leversnelheid. Maar een van de belangrijkste zaken natuurlijk blijft wel de prijs voor een webwinkel. Dus waarom heb ik toch gekozen voor Coolblue en niet de goedkopere, de service.

Extra toelichting
Het is niet altijd heel duidelijk welke producten al dan niet in begrepen zijn in het product. Want dit kan verschillen in aanbiedingen over verschillende sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Eric 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk keuze maken en bestellen

Service
Snelle levering zoals beloofd

Assortiment
ruim assortiment alles te vinden!

Aanbeveling
Doen wat ze beloven, ruim assortiment. Vriendelijk en overzichtelijke bestelsite top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle reactie ! Levering keurig verzorgt .

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vind er alles !

Service
Heb je een vraag of probleem ze staan steeds voor je klaar

Assortiment
Je hoeft het maar te noemen en ze hebben het

Aanbeveling
Super makkelijk winkelen

Extra toelichting
Geen twijfels! Gewoon bestellen, en je zal er geen spijt van hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
handige website

Service
altijd bereid om te helpen

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nickm 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer handig

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Zeer snel en zeker niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Perfecte info en gemakkelijke website

Assortiment
Er is keuze tussen goedkopere en duurdere spullen

Aanbeveling
Prettig en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jans 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft de deur er niet voor uit

Assortiment
hebben zowat alles

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
Nog geen 12u na de bestelling thuis geleverd.

Assortiment
Ruime keuze niks aan te merken.

Aanbeveling
Niks op aan te merken, alleen kunnen de filters nog iets beter.

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur Snoeck 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De levering op zondag was in orde!
Ik bestelde mijn headset de dag er voor om 11:15u en dag er na al in huis.
I was impressed!

Service
Mijn Steelseries Siberia V3 was stuk ge gaan (fabrieks fout), ik stuurde een mail en ik mocht hem (gratis) terugsturen, 2 dagen er na had ik de nieuwe al ontvangen.

Assortiment
Bijna alles hebben ze hier!

Extra toelichting
De prijzen van de producten zijn niet hoog als je naar de service kijkt. Goede service, wat niet van alle webshops gezegt kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke categorieën.

Service
Snelle levering.
En goede mailwisseling met gegevens over levering.

Assortiment
Veel diversiteit

Aanbeveling
Zeer vlotte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan VH 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb nog nooit een probleem gehad bij het plaatsen van de bestelling zelf. Het is bovendien zelfs leuk gemaakt, door dingen als de "wachthulp" op de laatste pagina.

Service
Je wordt als klant erg goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Geen webwinkel heeft àlles, maar ze hebben de belangrijkste items.

Aanbeveling
Supergoede service die het hele koopproces erg aangenaam en zelfs leuk maakt. Ook bij issues spelen ze heel kort op de bal. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chelo 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken naar het artikel is snel een overzichtelijk.

Service
Snel antwoord dat je bestelling is afgerond en verzonden wordt

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Alles is snel en goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, snelle levering en keurige service

Service
Direct reactie op vraag en ook meteen actie en oplossing

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik zocht een hoesje voor mijn Nexus 6 en had dit in een paar klikken gevonden.

Service
Elke stap in het bestelproces wordt bevestigd met een e-mail. Ik bestelde tussen 23:15 en 23:30, volgende middag geleverd.

Assortiment
Ik zocht een book case / wallet case. Uiteindelijk had ik 3 producten gevonden.

Aanbeveling
Het gemiddelde van gemak (9), service (9) en assortiment (6).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sabine uit Mechelen 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zondag late namiddag beseft dat de haardroger stuk was. Op aanraden van mijn man online bestelt en guess what: maandag na mijn werk lag de nieuwe haardroger al op mij te wachten :-)

Service
bestellen uit de zetel, thuisgebracht de dag nadien. Kan het makkelijker?

Assortiment
veeeeel keuze, en handig op te zoeken

Extra toelichting
cool blue is goew :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website. Telefonisch goed bereikbaar

Service
Prima klantgericht, vriendelijk en begripvol. Ook bij een kleine misser in de levering, werd dit direct en op een hele prettige manier oogelost. Een plezier om deze mensen aan de telefoon te hebben.

Assortiment
Zie website!

Aanbeveling
Overzichtelijk en scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk bestellen

Service
op tijd geleverd

Aanbeveling
snel, duidelijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super snelle service

Aanbeveling
Super handig en betrouwbaar en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zondagmiddag gedacht om iets te kopen? Maandag in huis... gemakkelijk is het dus wel. Voorlopig weet ik niet hoe de service is als er iets niet werkt. voorlopig nog geen ervaring mee (gelukkig) :)

Service
Rap en goed geleverd. Maar service heb ik anders nog niet nodig gehad...

Assortiment
Zeer veel op voorraad

Aanbeveling
Gewoon goed en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is in tegenstelling tot vele anderen super overzichtelijk en fijn om te gebruiken.

Service
Superfijn dat verzenden ingesteld kan worden en dat ik gratis savonds verzonden kon krijgen op de donderdag.

Assortiment
Assortiment is groot met voldoende keus.

Extra toelichting
De bestelling kwam in een leuke doos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HE Visser 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wist welk product ik wilde, deze was makkelijk de vinden voor het juiste type smartphone

Service
Was niet nodig, zoeken, click en kopen.

Assortiment
Genoeg keuze, echter smartphone gebonden, dus in dit geval beperkte keuze.

Aanbeveling
Prima, soms elders iets goedkoper, echter de snelle levering maakt dit ruimschoots goed.

Extra toelichting
Zeer snelle levering. 's avonds besteld en 's morgens al in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zijlmans 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
producten makkelijk te vinden en goed te vergelijken

Service
uitstekende begeleiding van het pakket en goed advies

Assortiment
er zijn diverse merken te vergelijken

Aanbeveling
uitstekende ervaring tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MIJsselstein 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke en overzichtelijke website

Service
super snelle service en levering

Assortiment
wat ik zocht heb ik kunnen vinden

Aanbeveling
artikelen makkelijk te vinden op de website. Betaalmogelijkheden snel en makkelijk en ook nog eens een super snelle levering. Ik vind het TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Delmonte 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Minder dan 5 minuten: kiezen, vergelijken, betalen en klaar !

Service
Als ik het pakketje niet thuis laat brengen, vraag ik om het in de winkel af te halen - snel even parkeren in de parking, volgnummer trekken en vriendelijke, hulpvaardige mensen achter de desk. Prima !

Assortiment
Zeer overzichtelijk. Handige filtermogelijkheden. Zelfs artikels die niet (meer) in voorraad zijn kan je rustig online bekijken.

Aanbeveling
Blij dat ik Cooblue.be gevonden heb. Vanaf nu bestel ik er al mijn spulletjes.

Extra toelichting
Eerlijke plus- en minpunten door klanten zijn erg handig als je een knoop moet doorhakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk DP 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De gewenste artikelen zijn vlot terug te vinden.

Service
De levering is steeds vlug en probleemloos.

Assortiment
Het assortiment is bijzonder aantrekkelijk.

Aanbeveling
De winkel is zeer betrouwbaar en veilig.

Extra toelichting
De afhandeling is van begin tot op het einde bijzonder goed opgevolgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Speaker 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht via Google. Prima.

Service
De bestelling zou zondag geleverd worden, maar helaas voor niets gewacht. Levering pas op dinsdag.

Assortiment
Gewoon heel veel keus. En ook op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon super.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dirk 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel winkelen en de gewenste producten vinden is altijd fijn bij coolbleu.

Service
Coolbleu staat dag en nacht klaar om je te helpen.

Assortiment
Van mij mag Coolbleu alles verkopen zodat het makkelijk is om te winkelen.
Professionele machines zouden ook in het gamma moeten worden opgenomen zodat de klant door de bomen het bos kan zien.

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen kwa gemak , de prijs is niet altijd de voordeligste maar de service moet ook betaald worden natuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Beau van Tergouw 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was erg makkelijk om te bestellen via de website. geen gedoe. de website was erg duidelijk.

Service
het product dat ik had besteld werd heel snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yuppies 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Easy to navigate through the product pages and comparing different products.

Service
All promises were kept and I was kept up to date on my purchase from the start to finish.

Assortiment
Wide assortment.

Aanbeveling
Good service and assortment. Plenty of video presentation of products.

Extra toelichting
Will buy here again.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vriendelijk personeel, koffie en thee aangeboden.

Service
Meneer wist het antwoord niet , maar kon het navragen.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Prettig geholpen, begrip voor mijn vragen.

Extra toelichting
Eerst in de winkel in Rotterdam geweest, maar thuis besteld. Omdat we er nog even over na wilden denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Team4Kids 09-12-2015 In de winkel gekocht
wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gezien de nabijheid, super dichtbij voor afhaling

Service
Beleefd en servicegericht

Assortiment
door de website keuze te over

Aanbeveling
snel, service en naverkoopdienst top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankie 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige tools welke iedereen verstaat

Service
Opvolging vanaf bestelling tot levering +punt

Assortiment
Breed assortiment beschikbaar

Aanbeveling
Oh zo makkelijk met retour garantie ed...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, vanuit de luie stoel bestellen

Service
Meteen een bevestiging, track & trace, contactmogelijkheden groot

Assortiment
Gewoon abnormaal veel!!

Aanbeveling
Goede zaak, betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m caubergh 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt zonder inloggen bestellen

Service
je wordt helemaal meegenomen in het verzendprojecten het product wordt keurig op tijd geleverd

Assortiment
ze hebben een uitgebreide sortering van hoog tot laag geprijsd

Aanbeveling
correcte en snelle bediening en aflevering van het bestelde

Extra toelichting
vind het erg fijn dat je met vooruitbetaling gewoon kunt betalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super goede service

Service
Goed op de hoogte gehouden over verloop van de bestelling

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. Je hoeft geen profiel aan te maken om te bestellen en te betalen.

Service
Op zondag besteld, maandag afgehaald. Goed op de hoogte gehouden van verzending. Dus zoals beloofd levering de volgende dag. Verder geen gebruik gemaakt van (aanvullende) service.

Assortiment
Ik heb er geen uitgebreide studie van gemaakt, maar printerassortiment is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dzjiennoo 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
mijn pakje was vlugger dan verwacht bij mij thuis!

Aanbeveling
door de snelle service, en makkelijke afhaling op een kiala-punt!!!

Extra toelichting
ben heel positief over de levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SE 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Klik en bestel... Super!!

Assortiment
Alles wat ik denk dat ik bij coolblue kan vinden, dat hebben..

Aanbeveling
Alles is goed voor elkaar!!

Extra toelichting
Geen opmerkingen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delina Afewerki 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk, de verplichting om een account aan te maken vond ik zelf altijd heel naar. Dankbaar dat dat hier niet persee hoeft.

Service
Makkelijk, snel. En goed ingepakt. Ze proppen het er niet zomaar even in

Aanbeveling
Ik houd van coolblue, gebruik het vaak en het heeft mij nog nooit teleurgesteld! Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stofzuiger 09-12-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet gekeken en zelf opgehaald in Eindhoven

Service
Fijne omgang door winkelbediende

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Super vriendelijk personeel

Extra toelichting
Kijken op internet kopen liever in een winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, snelle reactie op zoeken

Service
snelle informative mbt verzending

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede vergelijkings mogelijkheden en heel eenvoudig te gebruiken

Service
Hele snelle levering en prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Geweldig aanbod tegen mooie prijzen.

Aanbeveling
Gewoon allemaal soepel en makkelijk. Geen gedoe en rare vragen, gewoon klik klak klaar... en de volgende spelen maar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleida 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en snel besteld, ook fijn dat je geen creditcard hoeft te hebben.

Service
supersnel

Assortiment
vast wel OK maar ik zocht specifiek dit product dus heb verder niet gekeken

Aanbeveling
snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews