coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HenkH 18-01-2018 Via de website gekocht

Service optimaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via website Siemens droger besteld. Beste koop.

en inderdaad: binnen een dag gebracht, geplaatst, aangesloten.
De service kan niet beter.
Dank daarvoor.
H.Hoef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 18-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, en voor al goed op de hoogte gehouden van de leverings tijd, helemaal top dim tevreden nieuwe Kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 18-01-2018 Via de website gekocht

Prima vaatwasser erg stil in gebruik en wast goed schoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezocht en vergeleken op de site,de specificaties zijn erg duidelijk en uitgebreid. Machine maakt weinig geluid en wast goed en schoon af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleur 18-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue zorgt altijd voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantenservice is super, de mensen die er werken prettig om mee te communiceren, ook als een product kapot gaat zorgen ze voor een goede afhandeling. De mailcommunicatie na bestelling en tijdens reparaties is ook erg vriendelijk en leuk ingestoken. Coolblue is een fijne winkel om spullen te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 18-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik het product pas einde van de middag had besteld was het toch de volgende dag in huis. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 18-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima advies en service
Telefonisch informatie opgevraagd en kreeg keurig een mail met Wat voor mij de beste keus is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 18-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goede servieces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en snel geleverd met vriendelijk personeel ik kan het aan iedereen aanbevelen. Doe zo voort goed bezig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessica 18-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, vriendelijk en gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn droger stuk ging en ik een huishouden heb met 2 jonge kindjes en dus zat met veel natte was, moest ik gewoon snel een nieuwe hebben. Besteld en volgende dag in huis. Was allemaal heel duidelijk werd heel goed op de hoogte gehouden wat de tijd indicatie was van levering, een half uur voordat ze er zouden zijn nog een berichtje ontvangen en 10 min voor aanvang ongeveer werd ik gebeld. Super! Kon dan makkelijk nog even dingen doen tussendoor en na belletje poort open gegooid en zo konden ze zo binnen wandelen. Heel vriendelijk en sociaal personeel, was allemaal in een poep en een scheet klaar en mijn kleine mannetje kreeg heel lief een ballon van 1 van de jongens! Kreeg nog even duidelijk een goede uitleg en we konden weer door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 18-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het winkelen bij coolblue.nl is makkelijk overzichtelijk, met een ruime keuze aan en goede omschrijving van de producten. Daarnaast staan er ook goede aanbiedingen op waar ik persoonlijk dan ook graag gebruikt van heb gemaakt. De verzending was echt super snel in goede stevige verpakking. Met andere woorden een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees 18-01-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondagmiddag besteld en op maandagmorgen af kunnen halen bij servicepunt post.nl
Bezorgstatus kunnen volgen.
Zeer tevreden.


zondagmiddag besteld en op maandag kunnen ophalen bij servicepunt van post.nl
Verzendstatus van pakket kunnen volgen . Handig.
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berto 18-01-2018 Via de website gekocht

Keuze genoeg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lekker overzichtelijk en keuze zat! Van de verschillende productlijnen kan ik eigenlijk altijd vrij vlot ontdekken welke alternatieven er zijn. Prettig ook dat er reviews worden bijgehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bruijsten 18-01-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue kun je makkelijk bestellen. Producten worden geleverd én geïnstalleerd. Daarnaast is de communicatie rondom de levering super, je weet exact wanneer ze je product komen brengen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Blindenbach 18-01-2018 Via de website gekocht

Service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service en een heel snelle levering. Ik had per ongeluk verkeerd besteld maar dat was geen probleem, even bellen met de klantenservice waar ik een zeer aardige medewerkster aan de lijn kreeg, en het was opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heikamp 18-01-2018 Via de website gekocht

Leuke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gaan heel goed om met de wensen van de klant. Zeer goede ervaringen.
Wat byzonder is is de leuke opmerkingen voor de bezorgers. B.v. Verras de bezorger met confetti, of doe de bezorger de groetjes. Dit soort acties tovert een glimlach op mijn gezicht. Coolblue is zeer betrouwbaar en correct!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. K. Lijnema 18-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service echt super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en accuraat mooie prijs klasse meer keuze dus een goeie zaak en kun je via de website mooie keuzes maken wat je nodig zou hebben en zijn we eerder klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik uit Waalre 18-01-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wasdroger was tijdelijk niet op voorraad
Op de site aangegeven gaarne een mail te ontvangen wanneer product weer leverbaar is
en idd kreeg netjes een mail
besteld en volgende dag al in huis
keurig gemaild, gesmst en gebeld over hoe laat afgeleverd ging worden
al met al prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 18-01-2018 Via de website gekocht

Echt álles voor een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is prima. Wat vooral tot glimlach leidde, is de telefonische klantenservice. Keuze wel of geen wachtmuziek maar vooral 'zet ons gerust op de speaker: als je aan de beurt bent, roepen we je. We hebben geduld en een trompet'.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

D. Gelissen 17-01-2018 In de winkel gekocht
utecht

Aflevering product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mij viel bij binnenkomst in de winkel een professionele en klantvriendelijke onthaal.
Verkoper was erg behulpzaam en kwam met oplossingen als het nodig was.
De afhandeling van aankoop tot levering is uitstekend, ook de website is zeer vriendelijk.
De webshop tegenstelling tot enkele andere webwinkels goed toegankelijk en vriendelijk, op een schaal van 1 tot 10 verdienen jullie op vernoemde aspecten een dikke 9,0

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees64 17-01-2018 Via de website gekocht

Een voorbeeld service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een toegankelijke website met goede vergelijkingsmogelijkheden waarbij er ook nog eens een brede keus is in het assortiment. Het bestelproces verloopt heel soepel en de communicatie over de bestelling is snel en goed. Mocht er toch een vraag zijn over de bestelling, dan is de klantenservice tot 23.59 bereikbaar. Je wordt op een vlotte en hele adequate manier te woord gestaan. Als klant sta je echt centraal. De klantenservice is dus perfect. De bezorging tot slot is snel: voor 23.59 besteld écht de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarijeFleur 17-01-2018 Via de website gekocht

alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klant staat centraal, alles ademt de sfeer uit van de klant centraal te stellen. Persoonlijke benadering in de winkels en snelle service in de webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minkebj 17-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel. Goede service. Vriendelijk te woord gestaan toen ik nog een vraag had over de stofzuiger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 17-01-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Alles goed verzorgd. SUPER!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werden prima geholpen in het filiaal in Utrecht. Goed advies en ook nog koffie erg gast vrij. Ook de bezorging was goed 4x een mail ontvangen en 1x gebeld 10 minuten voor de bezorging van de wasmachine. Super tevreden hoor!

Reageer

Jack 17-01-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten hebben een scherpe prijs vergeleken met andere winkels. De levering was, volgens de belofte, keurig op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjrake 17-01-2018 Via de website gekocht

Zondag besteld .....en maandag al in huis. Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop met goede aanbiedingen, inclusief op maat gesneden support mail met een link tot informatie die je helpen om optimaal van het gekochte product te kunnen genieten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Brak 17-01-2018 Via de website gekocht

Aanschaf wasautomaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond 1800 uur wasautomaat besteld en maandagmorgen 0800 uur stond-ie al te draaien. Gratis aflevering, incl. bezorging op 2de etage plus installeren en testen. Oude wasmachine meegenomen. Vriendelijke gemotiveerde medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 17-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service snelle levering ook in het weekend makkelijke en overzichtelijke site
Een prima web winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 17-01-2018 Via de website gekocht

snelle, efficiente en prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk is alles erg gebruikersvriendelijk; de website, de bestelling plaatsen en de levering en de klantvriendelijkheid van de bezorgers/installateurs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 17-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering. Fijne voorbereidende filmpjes.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering. Fijne voorbereidende filmpjes, de filmpjes zijn helpend bij het maken van een keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra v Berkel 17-01-2018 Via de website gekocht

Aanschaf robot stofzuiger bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hallo Coolblue. Ik was al een tijdje op zoek naar een robot stofzuiger. Bij jullie gevonden mede door de overzichtelijke en duidelijke informatie.
Wel veel keus , dus was moeilijk kiezen haha . Maar de revieuws maken het weer makkelijk.
Erg gelachen om de teksten op de verpakkingsdoos van jullie toen het pakket bezorgd werd.
Ben blij met mijn aankoop.
Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elif.e 17-01-2018 Via de website gekocht

Top service cool blue!

Algemene score

10,0
Besteld om 23.30 uur en de volgende ochtend al geleverd! Bij het product veel informatie te vinden. Ook veel reviews van andere mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 17-01-2018 Via de website gekocht

tom tom 6250

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer makkelijk te bestellen en erg snel geleverd en een prachtig product en makkelijk te gebruiken heb hem nodig voor mijn werk en ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melinda 17-01-2018 Via de website gekocht

Weer super blij met Cool Blue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen zondag een mooie Fjallraven rugzak besteld voor mijn dochter. Ze was al een tijdje op zoek en nu wilde ze hem toch wel snel hebben. Op verschillende sites gekeken, maar bij Cool Blue hoefde ik geen verzendkosten te betalen en had ik de rugzak de volgende dag al in huis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 17-01-2018 Via de website gekocht

Prima internetshop met een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor Coolblue gekozen om de vele goede recencies die deze winkel kreeg , en niets ervan was overdreven , je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling en de aflevering door het uiterst vriendelijke personeel is gewoon top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert A 17-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Steeds prompte levering.
N.B. Ik weet dat er expediteurs zijn die nauwkeuriger (op het uur) aangeven wanneer ze te verwachten zijn. Dat zou nog beter zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 17-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met voldoende keus.
Na bestelling is er super goed contact over de bezorgdatum en tijd! Dit is echt een plus punt van cool blue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiljeh 17-01-2018 Via de website gekocht

Super webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod is zeer groot.
Je kunt het niet zo gek verzinnen...
Cool blue heeft het en ook heel gewoon de volgende werkdag in huis.
Superrrr webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 17-01-2018 Via de website gekocht

Intuos Photo pen & touch small

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel op voorraad en de volgende dag al geleverd. Perfekt. Eerder ook al iets besteld bij CoolBlue en toen ook tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk en overzichtelijk, kon snel het juiste product vinden en de specificaties zijn ook overzichtelijk aangegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karoline 17-01-2018 Via de website gekocht

onvoorstelbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergebruiksvriendelijk en razendsnelle service. Net voor 23u besteld en 's anderendaags om 9u geleverd door Bpost...wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anietje61 17-01-2018 Via de website gekocht

Ontzettend geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De rede waarom ik gekozen heb voor Coolblue is dat deze winkel het goedkoopste was voor mijn gekocht product. Maar wat blijkt dat de service super is ik had op zondagavond besteld en maandagmorgen al geleverd. Ik ben super enthousiast over de afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 17-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt waar wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van produkten, vergelijking met andere produkten.
Snelle levering. Echt een bedrijf, dat waar maakt wat het beloofd. Klinkt raar, maar een echt Rotterdams Bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Paas 17-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al zeer lang bij Coolblue.
Nog nooit problemen gehad met betaling of levering.
De info op hun site is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 17-01-2018 Via de website gekocht

top en supersnel EN beleefd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een hoog cijfer voor een hoge service kwaliteit en supersnelle afhandeling en levering van de order geplaatst via internet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 17-01-2018 Via de website gekocht

topservice, vriendelijk en snel, duidelijke uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel duidelijk en overzichtelijk. Koop er graag. alleen het betalingsregistratie systeem klopt nog niet want wanneer je voor 12 uur bestelt en betaalt kan het toch zijn dat de betaling te laat wordt geregistreerd waardoor ze niet de volgende dag bezorgen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 17-01-2018 Via de website gekocht

Eerlijke en correcte (web)winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben nu toch al enkele jaren klant bij Coolblue. Op één uitzondering na alle bestellingen correct en op tijd geleverd. En die uitzondering werd uitzonderlijk behandeld en wegens gewoon eerlijk zijn van mijn kant zelfs beloond!
Coolblue is een voorbeeld van hoe het kan en moet zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devos kitty 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede servies en prijs kwaliteit!

Algemene score

9,0
Makkelijk shoppen je hoeft de deur niet uit! Enkel jammer dat door Bpost de leveringen worden vertraagd of zoek geraken! Mss een werkpuntje. Voor de rest nog nooit geen problemen gehad en zou coolbleu zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent Gerris 16-01-2018 Via de website gekocht

Super ervaring met aankoop bij coolblue .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hulp telefonisch gevraagd. Binnen 20 seconde een vriendelijk mens aan de telefoon met persoonlijke aandacht. Keurig zoals beloofd een uur later teruggebeld door dezelfde medewerker. Zaterdag bestelling gedaan en zondag keurig zoals afgesproken om15.00 bezorgd. Twee dagen later een kaartje in de bus met bericht dat het toch allemaal fijn geregeld was! Inderdaad, dikke 10. Werk zelf in de zorg en daar kunnen we nog van leren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier 16-01-2018 Via de website gekocht

Weer een keurige levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een zeer compleet aanbod, goede vergelijkingsopties en een perfecte logistieke afhandeling. Klasse. Enige wens; Coolblue zou wat scherper aan de wind mogen varen qua prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Personeel heeft binnen 12 uur na bestelling wasmachine geleverd. Oude wasmachine meegenomen en nieuwe geïnstalleerd.

Klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 16-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zaterdagmiddag heb ik een oven besteld en op zondagmiddag had ik hem al in huis. Bezorgers vroegen nog of ze de oude appartuur gratis mee moesten nemen maar dat vond ik niet nodig.
Prima service Top geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews