coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stef van der Wel 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk. Niks te klagen!

Service
Zondagbezorging zonder extra kosten. Perfect!

Assortiment
De laptop die ik er een week van te voren in het oog had, was een week later uitverkocht. Ik heb een laptop nodig over een paar weken en de verwachting was dat die binnen een maand weer verkocht ging worden. Te laat dus.

Extra toelichting
De zondagbezorging was erg fijn! Ik vond echter het assortiment wat tegenvallen. Wanneer een artikel uitverkocht is, wordt hij niet weergegeven op de website, daardoor moest ik lang zoeken om er achter te komen dat het uitverkocht was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rgeubels 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt er alles aan een goede prijs.
vandaag besteld is morgen in ieder geval geleverd!

Service
uitleg zelfs nog bekrachtigd met filmpjes. Ook als iets niet op voorraad is kan je vragen om een melding wanneer dit weer op voorraad is.

Assortiment
Heel veel spullen en nog makkelijk te vinden ook

Aanbeveling
Als je iets snel wilt hebben

Extra toelichting
Ik heb hier al verschillende apparaten gekocht en heb nog nooit een probleem gehad. Als je niet weet wat je wilt kan je nog makkelijk vergelijken op deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarleenKorsaan 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel duidelijk. In een paar klikken kon ik het product bestellen.

Service
Met de wachtlijst en andere wachttips werd ik goed geholpen. ;) Een perfecte service!

Aanbeveling
Voortaan alleen nog maar bij Coolblue. Dan weet je tenminste zeker dat het product aankomt en dat je goed geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RHood 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website(s), probleemloos bestellen en betalen.

Service
Supersnelle bezorging binnen een dag (op zondag!). Bij een eerdere bestelling wel eens een probleem gehad, dit is toen keurig opgelost.

Assortiment
Coolblue is mijn referentiekader, de site waar ik als eerste heen ga als ik iets nodig heb. Meestal hebben ze wel wat ik zoek. Ze zijn vaak wel wat duurder dan concurrenten, maar gezien de no-nonsense service en garantie heb ik dat er wel voor over.

Extra toelichting
Coolblue heeft heel goed door wat je als thuisbesteller nodig hebt. Een website die duidelijk is en niet hapert, een snelle bezorging, een goede regeling om producten terug te sturen (al dan niet onder garantie) en een altijd vriendelijke klantenservice die zich als taak heeft gesteld om je probleem op te lossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frajul 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site,veel keuze,gemakkelijke betaling,snelle levering op zondag.

Service
snelle levering op zondag

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jempi123 11-08-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wachttijd kan gecombineerd worden met een koffie, frisdrank

Service
professioneel en heel vriendelijk

Aanbeveling
keuze heel groot en geen opdringerig personeel.

Extra toelichting
een minpuntje : bepaalde producten niet in stock, maar wordt in kortst mogelijke tijd thuis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurre88 11-08-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ging langs in de winkel maar hadden mijn product niet op voorraad. De medewerker zei dat hij hem voor me kon bestellen en dat hij de volgende dag aanwezig zou zijn in de winkel, zonder aanbetaling. Dikke prima!

Service
Na het product te hebben gekocht in de winkel plaatste ik hem thuis maar hij deed het helaas niet. Van alles geprobeerd, servicelijn gebeld ed maar helaas. Ik terug met het apparaat en de medewerker heeft ervoor gezorgd dat ik dezelfde dag(!) een vervangend apparaat kreeg thuisbezorgd. Fantastische service en ook zonder enige moeite.

Assortiment
wat hebben ze niet?

Aanbeveling
dit is niet mijn eerste product wat ik bij Coolblue heb gekocht en ook zeker niet het laatste. Ze zijn soms iets duurder dan andere webshops maar een ongekende service. Iets waar ik graag wat meer voor neerleg om geen gezeur te hebben mocht er iets mis mee zijn. Wat nog wel eens voorkomt met elektronica oid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy279 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden en het bestellen gaat erg makkelijk.

Service
Geen verzendkosten en zeer snelle levering: zaterdagavond besteld en zondagmiddag werd het al geleverd!

Assortiment
Assortiment is prima. Ik kon kiezen uit meerdere leuke cadeaus voor de kinderen.

Aanbeveling
Makkelijk, geen verzendkosten en snel geleverd, zelfs op zondag. Leveringtermijn was conform de website.

Extra toelichting
Sterke punten zijn het gebruikersgemak, geen verzendkosten en een snelle levering. Het zou fijn zijn wanneer het assortiment nog verder wordt uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterdekroon 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben zo groot aanbod verschillende websites maar dat via 1 winkelwagen gaat. Erg makkelijk

Service
Bezoriging op zondag. Leuke marketing

Assortiment
Heel erg ruim!

Aanbeveling
Het gevoel op coolblue is gewoon fijn

Extra toelichting
Gewoon perfect en je voelt de glimlach!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IrisInfernal 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind het een hele overzichtelijke website. Duidelijke uitleg en uitgebreide specificatielijst.

Service
De service is echt geweldig. Ik had zaterdag avond een laptop besteld en die kwam de volgende dag gewoon al binnen. Op zondag!

Assortiment
Er is zeker veel keuze! Ik kon bijna niet kiezen uit verschillende laptops.

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om bij coolblue te bestellen. Het is een fijne winkel/webshop met een goede service.

Extra toelichting
De klantenservice vind ik echt geweldig. Ze helpen snel en goed. Het is altijd duidelijk nadat ik iets vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

morc68 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
2 keer klikken en keuze gemaakt

Service
Volgende dag in huis. zelfs op zondag!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, zeer overzichtelijke website en zeer snelle levering........ook op zondag :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenVink 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Praktisch alles wat ik nodig heb en wil kopen heeft CoolBlue altijd in voorraad. Ik hoef alléén per email te bestellen en de volgende dag kan ik in CoolBlue Amsterdam-Buitenveldert zelf ophalen....Het verbaasd mij niet dat het altijd druk is in CoolBlue Amsterdam-Buitenveldert.

Aanbeveling
Het winkel personeel van CoolBlue Amsterdam-Buitenveldert zijn allemaal behulpzaam, correct en bereid om vragen volledig te beantwoorden en zonodig naar oplossingen te zoeken en geven objectieve adviezen zodat de klanten als het nodig is thuis enkele dagen of langer te bedenken om beslissingen te nemen tot de aankoop van de CoolBlue artikelen.

Extra toelichting
Het winkel personeel van CoolBlue Amsterdam-Buitenveldert zijn allemaal behulpzaam, correct en bereid om vragen volledig te beantwoorden en zonodig naar oplossingen te zoeken en geven objectie adviezen zodat de klanten als het nodig is thuis enkele dagen of langer te bedenken om beslissingen te nemen tot de aankoop van de CoolBlue artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mknapen 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en informatieve website. Eenvoudige en overzichtelijke bestelprocedure

Service
Zeer goede informatie tijdens de verwerking van de bestelling. Zeer snelle levering

Assortiment
Heel uitgebreid met goede vergelijkingsmogelijkheden.

Aanbeveling
Zie boven. Bovendien is er een winkel in de buurt voor het geval dat er problemen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet1468 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie over producten. Makkelijke website

Service
Moest klantenservice bellen. Geen wachttijden, vriendelijke medewerkers en prima hulp

Assortiment
Heel veel keus!

Extra toelichting
Goede service, veel keus,heb nog niets negatiefs kunnen ontdekken. Heb al vaker besteld en ben tot nog toe een erg tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lgiegerich 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
I do not speak Dutch, does that tell you how easy your system was to use ! You have the necessary intuitive functions to allow customers to shop, well done.

Extra toelichting
Our vacuum exploded on the weekend, we faced going to the local shops to end up buying another unit that would suck our time as well as our money, so why not go with the robot. It works alone and we wake up to a clean home everyday without lifting a finger. Coolblue you delivered to us on a sunday and we were cleaning house on Monday, we never skipped a beat, well done !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan sergier 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zelfs op zondag kwam mijn bestelling, wat een luxe

Service
Prachtig verpakt zo dat de kans op schade nihil is.

Aanbeveling
Coolblue is voor mij de max, Bol is zijn koppositie kwijt.

Extra toelichting
Ik heb reeds enkele aankopen gedaan bij Coolbleu en steeds was ik super tevreden van zowel het produkten als van de levering, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenGielis 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
keuze tussen zowel online als fysieke winkel

Service
levering op zondag

Extra toelichting
- keuze tussen zowel online als fysieke winkel - levering op zondag - ruim assortiment - duidelijk en eerlijke (bv. Hz) specificaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pauline J 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
erg leuke website, wordt leuk gemaakt dat je iets koopt. Eens weer wat anders dan dan saai/zakelijk zoals alle andere websites.

Aanbeveling
gewoon prima en nog met een glimlach ook!

Extra toelichting
de uitstraling/instelling zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moospeeters 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen, goede website.

Service
Goede service; werd op de hoogte gehouden van wanneer de wasmachine bezorgd zou worden en bezorging en installatie verliep goed.

Assortiment
Ze hadden de wasmachine die ik wilde

Aanbeveling
Fijne winkel!

Extra toelichting
Goede webwinkel, makkelijk te bestellen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim-vl 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je vindt gemakkelijk je product in het uitgebreide assortiment. Ik kon gemakkelijk mijn gewenst product vinden voor een goede prijs.

Service
De producten zijn steeds goed gedocumenteerd, zodat je steeds het juiste product kunt kiezen. De dag na bestelling hebt je het al in huis.

Assortiment
Er is een uitgebreid assortiment in alle prijs- en kwaliteitsklassen. Je kan gemakkelijk je product naar keuze vinden.

Aanbeveling
voor informatica producten kan je steeds bij coolblue terecht. Je vind altijd wel wat je zoekt in een goede prijs/kwaliteitsklasse. De product specificaties helpen me steeds.

Extra toelichting
goede prijs/kwaliteit goede productspecificaties uitgebreid assortiment snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vanputten 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gaat snel en makkelijk

Service
Gratis zondagbezorging zodat ik mijn bestelling nog voor mijn vakantie in huis had. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden over wanneer mijn bestelling geleverd zou worden.

Assortiment
Assortiment met bijna alleen maar kwaliteitsproducten en veel keuze.

Aanbeveling
Naar mijn mening de beste webshop van Nederland, al vele malen naar tevredenheid besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanoudenhovedirk 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
correct

Aanbeveling
eerste bestelling was in orde

Extra toelichting
het was mijn eerste aankoop en alles is goed verlopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy vermote 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld en betaald. Wordt gratis bezorgd.

Service
Snel antwoord bij vragen.

Assortiment
Je vind er zo goed als alles in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle service en snelle levering. Prijs zit ook op het minimum.

Extra toelichting
Alles goed verlopen snelle service en simpel winkelen online. Samenwerking met bpost laat wat te wensen over maar heb begrip voor de laattijdige levering door derden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny De Witte 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, registratie eenvoudig, zoekfunctie werkt prima

Service
Vrijdag besteld, zaterdagmorgen gratis geleverd. Update via GSM en mail van verzendstatus.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Eenvoudig en snel

Extra toelichting
Snelle en gratis thuislevering. Geen probleem om goederen terug te nemen die dan toch tegenvallen. Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dientje49 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk en snel

Service
heel goed

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
dat alles goed is

Extra toelichting
heel fijn en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tina955 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site is gemakkelijk in gebruik. Het is enkel niet handig dat als je iets koopt dat eigenlijk samenhoort in een pakket dat niet automatisch tot een pakket samenvoegt. Ook staan deze niet overal duidelijk gelinked met de andere producten.

Service
Ik ben snel en goed verder geholpen door de klantenservice van coolblue! Ik zag pas achteraf dat bij aankoop van mijn gsm je deze in pakket kon aankopen met een geheugenkaart. Dit werd heel snel inorde gebracht! Enkel alleen al om deze goede service beveel ik jullie aan bij vrienden en familie. Er zijn veel andere (online)shops die van jullie kunnen leren. TOP! Doe zo verder!

Assortiment
Het assortiment is goed en uitgebreid, maar misschien mag er nog net iets meer aanbod zijn en meer pakketten of een automatische korting die er af gaat van een bepaald bedrag dat je aankomt (zoals de pakketkortingen, maar die niet overal op toepasbaar zijn).

Aanbeveling
100% !!!
Ik bestelde mijn product om 23h35 en het werd zoals genoteerd op de site nog de dag nadien geleverd! Dit terwijl ik dezelfde gsm ergens anders bestelde, met voorwaarde van 3 werkdagen levering, maar na een week was deze er nog niet. Jullie daarentegen hebben woord gehouden! Maar vooral de goede klantenservice is een grote meerwaarde en heel belangrijk. Hier kunnen nog veel (web)shops iets van leren! Ik beveel jullie volledig aan aan familie en vrienden! Als het goed is mag, nee moet het ook gezegd worden!

Extra toelichting
Jullie klantendienst is TOP! Een echte meerwaarde! Doe zo verder!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skibum867 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, handige indeling en geen nutteloze links.

Service
Handige ' follow up ' e-mails met nuttige accesoire links voor je gekochte product.

Ruime bereikbaarheidstijden van de klantenservice!

Assortiment
Ruim product aanbod

Aanbeveling
Er zijn veel aanbieders maar Coolblue zet een heldere website neer die gemakkelijk te navigeren is en maakt online shoppen een prettige ervaring.

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiske95 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Uitgebreide zoek opties zodat ik makkelijk en precies kon zoeken. Ik kwam gelijk bij producten die ik wou en nodig was en hoefde niet zelf dingen uit te zoeken.

Service
Service was goed. ik heb s'avonds laat besteld en had het de volgende middag al in huis. En dat op een zaterdag.

Assortiment
Ik heb een niveau 5 laptoptas gekocht. Hier was maar 1 soort van in twee kleuren. Dit viel mij erg tegen. Maar geen enkele ander site gaf niveau's aan. De prijs viel ook erg mee.

Aanbeveling
Ik heb zeker gevonden wat ik zocht voor een redelijke prijs met snelle serivce. Ik zou het zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Het assortiment vond ik een klein beetje tegenvallen in de niveau 5. De andere niveau's hadden meer keus en aanbod. Er was een grote prijsrange. Dus voor elk budget wat wils. Service was erg snel wat zeker een voordeel is. De gratis retourzending is ook een voordeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jurgen 73 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk

Service
Onmiddellijk bevestiging van je reservatie ,opvolging van je bestelling via mail en de dag erop is de bestelling ter plaatse :-)

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Plezant en makkelijk,gebruiksvriendelijk

Extra toelichting
Niets aan op te merken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruttert 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk om producten met elkaar te vergelijken en een aankoop doen is erg eenvoudig.

Service
Fijn om een postNL tracker te hebben, je weet precies wanneer je pakket bezorgd wordt. Ook is er betaald voor een avondbezorging bij postNL wat erg praktisch is als je overdag niet beschikbaar is door bijvoorbeeld werk of school.

Assortiment
Erg veel keuze en bijna alles is op voorraad.

Aanbeveling
Niets te klagen, komen na wat er beloofd wordt.

Extra toelichting
Veel producten die snel leverbaar zijn waarbij je precies weet wanneer het aankomt. Makkelijk zelf te regelen wanneer er bezorgd wordt zelfs in de avonduren of in een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAvanAken 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wendbaar, niet te zwaar en precies die onderdelen die je nodig hebt voor alle plekjes in het huishouden.

Service
Makkelijk en altijd snel!

Assortiment
Moeilijk kiezen, maak juist gekozen.

Aanbeveling
Ruime aanbod, goede prijz en uitstekende service.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een handige stofzuiger om zo gemakkelijk mogelijk de kattenharen te verwijderen. Op basis van voorgaande ervaringen met Coolblue, was het de eerste plek waar ik op zoek ging voor een oplossing en die vond ik, net als voorgaande keren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zilverdael 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
De website spreekt voor zich, de manier om contact op te nemen is goed. Snel reactie op vragen.

Service
Op de bestelling geen op of aanmerkingen, echter op de levering des te meer. Dat ging echt NIET goed. .. Ten eerste kwam er een mail dat het product was ingepakt met een track and trace mogelijkheid Helaas ontbrak het pakkernummer, dus kon ik daar niks mee. Ten tweede zou ik de dag voor levering voor 10 uur in de avond gebeld worden om een aflevermoment af te spreken. Dit is niet gebeurd. Bij navraag bij Coolblue bleek dit normaal (zet dat dan niet op je site en in je mail). Vervolgens werd het dus de hele dag thuiszitten wachten op levering. Toen deze levering kwam werd de nieuwe wasmachine naar boven gedragen en op water, afvoer en stroom aangesloten en aangezet. In de handleiding staat dat dit niet handig is! De machine moet eerst waterpas gesteld worden, dat deden de heren niet, dus kon ik alsnog zelf met gereedschappen aan de gang om dit te doen. Dat had ik niet verwacht van installatieservice. En als klap op de vuurpijl blijkt dat de extra bijgekochte garantie niet is geleverd (ik had deze digitaal verwacht, maar blijkt een extra doos bij de levering te zijn). Al met al een bijzonder slechte leveringservaring.

Assortiment
Gewoon goed, ruime keus en mogelijkheden

Aanbeveling
Ondanks de beroerde levering is het een prima winkel. En ik neem aan dat de aflevering slechts een incident was.

Extra toelichting
Coolblue is een winkel waar men goed te werk gaat. Ze moeten echter dringend opzoek naar een andere bezorgdienst voor hun witgoed, want deze is echt slecht.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Goestave 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website. Op een eenvoudige wijze het juiste product type gevonden. Daarnaast kunnen producten simpel en overzichtelijk met elkaar worden vergeleken om tot de juiste keuze te komen.

Service
Zeer snelle bezorging. + goede communicatie over waar de bestelling zich in het verzendproces bevind.

Assortiment
Ruime keuze. Veel artikelen worden op vergelijkbare website niet aangeboden.

Aanbeveling
Zeer tevreden.
Zeer snelle bezorging. Prima prijs/kwaliteit verhoudingen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service van Coolblue. Ik had mijn bestelling razendsnel in huis en werd goed op de hoogte gehouden van de status van verzending. Tevens is de website van Coolblue overzichtelijk en kunnen producten op een eenvoudige wijze met elkaar worden vergeleken. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

larsvanpoucke 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voor 23u59 besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering, pro en contra per product op de site. Staan klanten toe reviews te schrijven over producten. Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chabo2909 10-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Eenvoudige website. Heel snelle levering

Service
De koffer werd geleverd in de verkeerde kleur. Ik heb een mail hieromtrent gestuurd naar coolblue. Men belooft een antwoord binnen de 4 uur.... maar ik heb geen antwoord gekregen

Aanbeveling
Een foutieve kleur leveren kan toch niet. Het was duidelijk dat er op de verpakking een andere kleur vermeld stond dan op de bestelbon. Iedereen die een beetje controle uitoefent moet zoiets opmerken voor de verzending.

Extra toelichting
De snelheid van de service is prima, doch het product werd geleverd in de verkeerde kleur. Retourneren brengt heel wat werk en tijdverlies met zich mee. Dus hou ik het product maar, alhoewel ik nu met een koffer zit die een ander kleur heeft dan mijn overige koffers. Niet aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

els reynaert 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle service

Service
Zeer vriendlijke mensen

Assortiment
Alles wat je maar dank vinden

Aanbeveling
Super winkel

Extra toelichting
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. oude wasmachine meegenomen en alles aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja27 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super service, vrijdag voor 18.00 uur besteld en zaterdag om 9.00 uur in huis. Gratis bezorgd en aangesloten 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haridjano 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goed

Service
Zeer goed

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Ik zal coolblue zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik was verbaast over het brede assortiment,lage prijzen en zeer snelle service.Om half 23:30 uur bestelling geplaatst en volgende ochtend om 10 uur werd het al bezorgd.In een woord TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guidomoors1 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je keuze is snel en gemakkelijk te maken

Service
de dag na je bestelling word het pakket al geleverd, zelfs op zondag noem ik dat superservice

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
als ik ervan kan genieten mogen mijn vrienden en familie dat ook

Extra toelichting
heel simpel namelijk "s"uper en "s"nelle en "s"ervice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edithheer 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden

Service
Ik kon kiezen welke dag te leveren

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Het is gemakkelijk om iets te vinden en te betalen

Extra toelichting
Het is voordelig en je hebt het wanneer je het wilt hebbeb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huberte 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en thuis geleverd !

Service
Goede opvolging van de bestelling, correcte levering.

Assortiment
Kan altijd nog meer, maar zeker al goed genoeg !!

Aanbeveling
Heb ik al meermaals gedaan !

Extra toelichting
Printer al meer dan een jaar, koelkast enkele dagen. Heel makkelijk om thuis je keuze te maken uit een ruim assortiment. Alles wordt netjes en gratis thuis geleverd, wat kun je nog meer wensen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldcop 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Product is lang niet te koop geweest in België. Coolblue is één van de eersten die opnieuw kan leveren. En dat, zoals steeds, de volgende dag. Fijn zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NamelessFunk 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super makkelijk bestellen altijd!

Service
Goede service,nog nooit klachten gehad!

Assortiment
Groot assortiment, maar kan nog uitgebreider (meer accessoires,toestellen,...)...

Aanbeveling
Zeker de moeite waard. Makkelijk om product te vinden,bestellen en te ontvangen!

Extra toelichting
Veel keuze en telkens een goede prijs! Gratis verzenden is een enorm pluspunt! Sommige zaken zouden sneller in voorraad kunnen zijn...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Romantikus 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken is het besteld

Service
Bij garantie wordt totaal niet moeilijk gedaan

Assortiment
Ruime keuze met uitgebreide specificaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene10011968 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan van je luie stoel bestellen

Service
wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
riume keus

Aanbeveling
makkelijk en duidelijk

Extra toelichting
duidelijk site makkelijk met betalen via bank en wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L-otte 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik heb 's avonds vlak voor twaalven mijn laptop besteld en de volgende ochtend was het al binnen. Super!

Aanbeveling
Snelle en goede service.

Extra toelichting
De service is erg snel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

umans 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website met goede zoekfunctie. Eenvoudig betalingsproces.

Service
Levering volgens afspraak.

Assortiment
Voldoende aanbod om een afgewogen keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Zo hoort een webwinkel te functioneren!

Extra toelichting
Zeer positieve ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus66 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering (s 'avonds besteld de volgende morgen in huis), goed op de hoogte gehouden via mail en sms. In het verleden een kapotte smartphone geleverd gekregen en dat is zeer goed opgelost.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
Doordat Coolblue over het algemeen niet duurder is dan andere webshops en door de snelle levering en goede service wil ik Coolblue zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel-Saskia 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk en snel en netjes op tijd

Service
wasmachine naar 2 hoog gebracht en oude mee terug

Assortiment
wat ik nodig heb

Aanbeveling
snelle levering en alles gemonteerd en op tijd

Extra toelichting
konden zelf dag uitkiezen en goede levering netjes op tijd en geinstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quaghebeur Luc 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke betaling, geen ingewikkelde procedures en richtlijnen

Service
Zoals beloofd, levering daags nadien, zelfs tijdens week-end dagen en bovendien gratis.

Assortiment
Ruim voldoende, en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
In zeer hoge mate, gezien ikzelf deze side aan bevolen ben, en vastgesteld heb dat alles vlot verloopt en dat de gemakkelijk is.

Extra toelichting
Goed = gratis levering, en daags nadien ook tijdens week-end dagen. Om ruil mogelijkheden, evenals terug zenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews