coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1718 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de-po 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan goed vergelijken en kijken wat voor u het beste is

Service
vandaag bestellen, morgen geleverd, wat moet een mens nog meer... netjes op zijn plaats gezet en alles mooi opgeruimd.

Assortiment
volgens mij ruim voldoende

Aanbeveling
doe ik reeds na vorige aankoop

Extra toelichting
ik koop alleen nog elektrische apparaten via coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Mulderij 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Fijn dat het op zondag geleverd kon worden

Assortiment
Veel keuze in rugzakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel via de tablet bestellen.

Service
Veel status mails. Lekker duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JustAlexHalford 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen bij Coolblue is kinderspel!

Service
Zeer goede klantenservice, vriendelijk en behulpzaam!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt vind je gewoon bij Coolblue.

Aanbeveling
Zeker aan te raden!

Extra toelichting
Perfecte levering, geen klachten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thepiego 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Extra toelichting
Fantastisch site, lekker overzichtelijk en had voor mijn product hier de laagste prijs gevonden. Top! Ik ga hier vaker terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jayke 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie website,waar je heel gemakkelijk je artikelen kunt vinden en bestellen.

Service
Super service dat je er tot middernacht telefonische informatie kunt opvragen,kreeg ook heel duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn vraag,de levertijd was super snel en je wordt middels telefonisch contact met de bezorger op de hoogte gehouden hoe laat de levering bij je thuis is.

Assortiment
Heel veeel artikelen in het assortiment en vind het fijn dat je ook op de site artikelen met elkaar kunt vergelijken,de prijs ligt een klein beetje hoger als andere webshops maar daar staat tegenover dat je geen bezorgkosten hoeft te betalen en het artikel (bij mij op zolder)gratis geplaatst en aangesloten wordt.Dus je bent toch goedkoper uit bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakke1981 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod met zeer goede detailbeschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederick 21-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
De website is erg overzichtelijk en je kan makkelijk een product zoeken en vinden. Niets aan veranderen dus!

Service
Ook over de service ben ik (tot nu toe) erg tevreden! Werd netjes te woord gestaan toen ik een vraag had over de cash-back actie van Samsung. Ook de vragen over de andere producten die ik hier heb besteld werden goed beantwoord.

Ook wat ik heel goed vind is dat alle medewerkers overal wel een beetje verstand van hebben, waardoor je niet urenlang moet wachten voordat je doorverbonden bent en een antwoord hebt op je vraag. Zeker als het ook nog een 0900-nummer zou zijn, is dat erg vervelend!

Kortom, een zeer goede klantenservice, met zeer vriendelijke werknemers.

Assortiment
Nou over het assortiment valt echt niet te klagen, met meer dan 300 webwinkels is er bijna alles te vinden wat je nodig hebt. (Behalve voedsel)

Aanbeveling
Een 8! Een zeer goede winkel, gratis verzendkosten, goeie service en de webshop is erg betrouwbaar. Dat is toch wel fijn als je iets op het internet besteld. Ook zijn de fysieke winkels erg handig, als ze in je buurt staan dan. Bij mij staat er één op ongeveer 30 km afstand (Groningen), dus dat is prima!

Coolblue is niet de goedkoopste winkel, sterker nog, soms is een kabeltje hier 40 euro en ergens anders 20, maar je kan dan ook echt veel verwachten van Coolblue.

Ook doen ze niet zo moeilijk als er iets kapot is, je krijgt vaak gewoon een nieuwe terug!

Extra toelichting
Bedankt voor jullie service, en hopelijk blijft mijn ervaring zo over jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Hellendoorn 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijke website en probleemloos bestellen

Service
Echt de volgende dag in de bus!!

Assortiment
Breed en diep assortiment, perfect!

Aanbeveling
Uitstekende service, wat moet ik hier verder nog aan toevoegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan Talen 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit de makkelijke stoel en de volgende dag heb je het in huis! Wat wil je nog meer...

Service
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arlette 21-08-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijn om advies te kunnen krijgen en goede bereikbaarheid van de winkel. Ook voldoende te zien en uit te proberen terwijl je wacht.

Service
De medewerker stelde de juiste vragen en wist mij goed te adviseren. Ook de plus- en minpunten werden verteld.

Assortiment
Ruim voldoende en ook cool blue online wordt gebruikt als er niet voldoende op voorraad is. Het wordt dan gewoon bezorgd de volgende dag. Prima service.

Aanbeveling
Wel een wachtrij op het moment dat ik er was, maar de wachttijd was zo voorbij.

Extra toelichting
Aanrader om hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneloes 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een overzichtelijke website, fijn ook dat producten die extra gekocht kunnen worden erbij gepubliceerd worden. en ook het bestelproces ging duidelijk en snel

Assortiment
ruim assortiment, met leuke aanbiedingen. Ik heb alles naar wens kunnen vinden. ook fijn dat er geen bezorgingskosten gerekend worden, zo sta je niet voor verrassingen.

Aanbeveling
Ik kom zeker nog eens terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekmeij 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel gebeld om een afspraak te maken. Kon gelukkig ook 's avonds. Bezorger kwam keurig binnen tijdsvenster.

Assortiment
Ze hadden de IPhone die we wilden met het extra geheugen.

Aanbeveling
Vriendelijk, stipt en een scherpe prijs. Top dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sun x 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar muisklikken bestellen en de volgende dag in huis.

Assortiment
Heel veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

muis2010 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep prima

Service
alles pikobello

Assortiment
ok

Aanbeveling
super

Extra toelichting
alles verliep naar wens ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivo 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker handig en overzichtelijk

Service
zeer snelle en correcte service

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gidi Cremers 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Alle info aanwezig

Service
Super snelle en correcte levering

Aanbeveling
Vind er alles wat je moet hebben en aan een
goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van waar de bestelling zich bevindt

Assortiment
Prima, uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alles goed op orde, diverse verschillende zaken besteld, altijd mooi op tijd. In het geval dat er een product niet in voorraad was werd ik d.m.v. Email op de hoogte gesteld op het moment dat het weer wel aanwezig was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilibi 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid aanbod met duidelijke beschrijving van de getoonde producten. De bestelling wordt thuis of in een afhaalpunt naar keuze 's anderendaags besteld.

Service
Vóór middernacht besteld en 's anderendaags al geleverd, wat kan men nog meer wensen?

Assortiment
Heel uitgebreid, ook gerenommeerde merken zijn in het assortiment opgenomen.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen. Dat je niet noodzakelijk thuis moet blijven tot een koerier of de postbode aanbelt is een enorm pluspunt.

Extra toelichting
Je hebt hier werkelijk alles: enorme keuze met duidelijke beschrijving van de producten, scherpe prijzen, gemakkelijk bestelproces en ultrasnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 24uur in huis

Service
Via Marktplaats mijn tweede kansje snel telefonisch vastgelegd

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter.billiet 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Een zalige koopervaring. Nog geen ervaring met hersteldienst.

Extra toelichting
Ik ben hyper tevreden over coolblue over de ganse koopervaring, bestelervaring, levering. Ik vind de video's top om je te helpen kiezen. De prijs zijn goed te noemen, niet altijd de beste.... Ooit was Media Markt goedkoper. Alleen heb ik de hersteldienst nog niet kunnen testen omdat er nog nooit iets is stukgegaan. Tot nu toe ben ik een zeer tevreden klant...met bijna 15 bestellingen voor bijna 5.000 €

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MichielA 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed en snel te vinden, goede extra producten in beeld, maar niet te opdringerig.

Service
Je ziet direct wat je evt extra kan kopen, maar totaal niet opdringerig, als je snel door wilt omdat je weet wat je wil -> Geen probleem/geen last.

Assortiment
Assortiment is uitgebreider dan je zou mogen verwachten, praktisch alle modellen en keuzes waren er, en toch niet te veel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moneta 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website met gemakkelijke userinterface

Service
's Avonds besteld, de dag erna reeds in huis

Assortiment
Breed assortiment en variatie

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar open 24/24

Extra toelichting
Open 24/24, snelle service, gratis verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Brinkhof 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zo besteld en de volgende dag al in huis

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling. Zowel via mail als sms.

Assortiment
Ruime keuze uit de verschillende artikelen

Aanbeveling
.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

manon 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles prima te vinden op trefwoord

Service
handig dat de winkel ook in de buurt is ( Groningen)

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JmZ1981 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen kan in enkele muisklikken.

Service
Ik werd op de hoogte gehouden van elke stap in her bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy Kumpen 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel handig om op je gemakje alle producten te bekijken. Niet zoals in de winkel waar een opdringerige verkoper naast je staat. De beoordelingen van anderen volg ik ook in het maken van mijn keuze...

Service
Levertijden zijn prima in orde !

Assortiment
Zeer uitgebreid... Je kan zowel zoeken op prijs als op specifieke eigenschappen en zo ben ik tot een toestel gekomen dat voor mij qua prijs-kwaliteit ideaal is... Niet teveel betalen voor onnodige snufjes dus...

Aanbeveling
Het is mijn standaardwinkel geworden voor de aankoop van gsm of telefoon.

Extra toelichting
Alles loopt gewoon goed: betaling, levering, kwaliteit... Niks om over te klagen ! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne webshop. Makkelijk producten bestellen.

Service
Duidelijk service, je wordt van elke onderdeel van het proces erg goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M E te D 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

electronicacool 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kiezen online en oeps besteld

Service
Alles duidelijk vermeld

Assortiment
grote keuze en goede prijs

Aanbeveling
wat is beloofd wordt gedaan

Extra toelichting
BELOOFDE LEVERING OP BELOOFDE MOMENT GELEVERD.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laelia 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je hebt vlug besteld en betaald en het pakket is zonder schade thuis besteld in mum van tijd nooit gedacht dat het er zo vlug zouzijn

Service
tja geen problemen geweest vlugger pakket thuis dan verwacht

Assortiment
tja kan altijd beter

Aanbeveling
Heb er een goede indruk dus zal ik zeker aan de mensen rondom me het zeggen

Extra toelichting
Ben gewoon tevreden van men eerste indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bergfietser1 21-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
beloofde levering op zondag werd niet waargemaakt, product pas op dinsdag geleverd

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Marten Bosch 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Historie bestellingen makkelijk terug te vinden om producten opnieuw te kunnen bestellen.

Service
Heldere communicatie over verloop bestelling.

Assortiment
Praktisch alles is te vinden.

Aanbeveling
Bij Coolblue bestel je met een glimlach!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MK86 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een account is niet noodzakelijk maar is makkelijk aangemaakt. Je hoeft hiervoor niet twee keer je gegevens in te vullen zoals bij sommige andere bedrijven wel moet.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment telefoonhoesjes. Verschilde prijzen en kwaliteiten.

Aanbeveling
Goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

opa.71 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je hoeft de deur niet uit, uitgebreid aanbod

Service
verzending is mega snel, je wordt op de hoogte gehouden van betalings-ontvangst en verzending

Assortiment
ik heb niet het gehele assortiment bekeken.
Voor wat ik gekocht heb was het assortiment uitstekend

Aanbeveling
heb ik bij de vorige vragen al beschreven.

Extra toelichting
ik heb een opmerking aan Coolblue; doorgaan zo, dit is een prima formule.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan B 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site met goede filtermogelijkheden. Hierdoor kun je snel zien welke producten voor jouw het meeste geschik zijn.

Service
Pas tijdens een bestelling een foutje gemaakt. Terugsturen was geen enkel probleem

Assortiment
Het mooie is dat Cool Blue vele sites heeft. Zo kun snel zoeken op een product maar in 1 bestelling dus ook producten van verschillende catagorien kopen.

Aanbeveling
Eigenlijk wilde ik een 10 kiezen, maar het kan natuurlijk altijd beter.

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JO250660 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft je niet te verplaatsen en je hebt een mooi overzicht van de producten

Service
tot hier toe alles op tijd en netjes thuis bezorgd

Assortiment
ik had voldoende keuze

Aanbeveling
zie commentaar hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edmonline 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen aanmerkingen,

Service
ik kreeg als laatste de email; is ingepakt binnen, waarin stond dat ik nog een bevesitiging kreeg waarneer deze verzonden was , maar deze had ik alvorens al gekregen, dus de volgoorde waarin de mail binnenkwamen is verwarrend, ook al kwamen deze kort na elkaar ,keek ik enkel naar de laatste mail..en werd ik verrast toen smorgens het pakje in me bus lag zonder ik nog een verzend bev kreeg.

Assortiment
breed, nieuw ,maar soms zoek je ook wat ouder, om iets te vervangen zonder alles nieuw te moeten kopen, bv oudere pc onderdelen die passen bij je set-up, of keuken machines die passen bij de rest van je style, maarja je kan niet alles hebben.

Aanbeveling
ik zou graag de gouden tip geven waardoor jullie nog beter worden dan jullie al zijn en die prijs winnen, maar kan enkel positief zijn bij het vertellen over deze site aan mijn collega's

Extra toelichting
9, als cijfer dat is bijna perfect vanuit mijn ogen, op een email misverstand en persoonlijke smaak qua assortiment Maar, ja er is een maar, het blijft internet dus hup een extra tapblad je product naam in google search , en daar verschijnen de prijzen bij bol.com en conrad ect , bv i7 4770K kost bij conrad 379 hier 392,95 deze zoekgewoonte is zeer gebruikelijk, en mensen kiezen snel voor de goedkoopste prijs ongeacht de service en website lay out, sommige producten bieden jullie voordeliger aan maar andere duurder. ik kwam hier omdat jullie mijn gekozen product als 1 van de voordeligere sites aanbieden in hoeverre het mogelijk is om altijd de goedkoopste te zijn en dit ook rendabel te houden is weet ik niet maar het is natuurlijk wel een marketing troef die bv van den Borre ook graag uitspeelt met wij betalen het verschil terug , (webwinkels uitgesloten) er word hier ook niet gewerkt met een voucher systeem vanaf een bepaalde uitgave, hierop wil ik gelijk dieper ingaan qua klanten binding, want er is geen uitnodiging gedaan naar mij om nog eens terug te komen, zoals het lokken met een voucher , of kortings- formule. de laatste (juiste) mail informeert mij over de verzending vragen en retourneren, maar aan retourneren denk ik niet graag ik hoop dat het product goed is ... beter lijkt mij, we zien u graag terug , (link met de feestdagen, kerst ect,) zodra je later aan de feest dag herinnerd word, denk je misschien wel eens bij coolblue voor iets leuks rondkijken.. en na deze vriendelijke uitnodigende hint, kan het nog gaan over retourneren ect. want stel ik was niet ingegaan op deze beoordeling schrijven dan was onze afsluiting matig, gericht op het pakje, daar kunt u ook een tekst plaatsen met we zien u graag terug , of bv leuke sleutelhanger van Coolblue of sticker ,(basic gift items ,kan ook exclusiever) niet dat u bij elk pakje dit moet doen maar vanaf bepaalde prijzen denk ik dat extra aandacht voor klanten binding een groot pluspunt is , ook zeker naar de omgeving toe van de klanten, want hoe Meer uw logo overal gezien word, des te toegankelijker nieuwe klanten zijn tot uw service, nou, ik ga nu maar eens afsluiten, maar mocht u mijn mening interessant vinden, dan wil ik hier gerust dieper en breder op ingaan gezien marketing en verkoop een passie is van mij. Mvg Ewald

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bericht op marktplaats lezen, en even een mail sturen. Dat was alles. Hoe makkelijk.

Service
De volgende dag al in huis, zelfs bij een TweedeKansje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betül Dinc 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product wat ik zocht had ik zo gevonden.

Service
Uitstekende service. Ik miste bij mijn bestelling en voucher voor de Walibi. Ik had de bestelling bewust bij coolblue gedaan voor de voucher. En wat bleek, in trof deze niet aan in de verpakking. Ik hou er niet van om te zeuren, schrijf liever de gehele organisatie af en sluit daarmee het hoofdstuk. Maar dit keer dacht ik hey, zo'n flyer kan er makkelijk uitvallen of is men gewoon vergeten. Op facebook een berichtje achtergelaten en de volgende dag kreeg ik een superlief kaartje met de voucher. Dit bond ik echt zo super tof! Bedankt coolblue..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nightbe 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon vergelijken op de website. Duidelijke uitleg met voor en nadelen van elk product. Snelle verzending en waar jij het zelf wil (bvba werk)

Service
ik had een vraag ivm de lader die ik kocht en kreeg per kerende een zorgvuldig antwoord

Assortiment
ruime keuze van producten die aan een redelijke prijs beschikbaar zijn.

Aanbeveling
is gewoon er makkelijk en als je vragen hebt krijg je sneller antwoord dan in bvba mediamarkt

Extra toelichting
zoals reeds gezegd : ruime keuze aan een redelijke prijs en een degelijke uitleg met voor en nadelen van elk product zodat je een keuze kan maken wat best bij je past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Backerij 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Duidelijk

Assortiment
(nog) geen product niet kunnen vinden.

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Doet wat het beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk, makkelijk te bestellen.

Service
Snelle service

Assortiment
Veel sortering waaruit men kan kiezen

Aanbeveling
Makkelijk winkelen en betaalbaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PRDt 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere stappen. Prijsopbouw duidelijk. Website goed toegankelijk.

Service
Mogelijkheid om zelf een afleverdag te kiezen. Zeer goede informatie via email over de voortgang. Keurig op de gevraagde dag afgeleverd. Winkelpersoneel zeer behulpzaam, goede adviezen gevend.

Assortiment
Hoewel ik niet alles wat ik nodig heb altijd bij Coolblue aantref, kan ik toch stellen dat het assortiment goed is.

Aanbeveling
Als de prijs van het aan te schaffen product acceptabel is, dan is Coolblue een goede en betrouwbare winkel/website.

Extra toelichting
Ik heb bij Coolblue ervaring met kopen in de winkel (Rotterdam), via de website en via Marktplaats (refurbished; wordt dan telefonisch afgehandeld). In alle gevallen meer dan goed en klantvriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorien 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk. Informatie goed te vinden.

Service
Zware spullen (wasmachine) worden gratis thuis geleverd en gemonteerd.

Assortiment
Veel mogelijkheden/soorten/merken.

Aanbeveling
Motiveer je beoordeling

Extra toelichting
Perfecte winkel/webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen gaat makkelijk. Je hoeft gelukkig geen account aan te maken voordat je bestelt. Gewoon lekker simpel!

Service
Goede en duidelijke informatie over de bezorging en wat er toegezegd wordt, wordt nagekomen.

Aanbeveling
Het bestelgemak en de duidelijke leveringstermijnen zijn een pré.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertjan1968 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De site doet wat die moet doen en er wordt snel geleverd

Assortiment
Heel veel hoofdtelefoons die netjes in prijs gesorteerd zijn. Ik wilde een bepaald budget aan mijn hoofdtelefoon besteden en vond 15 keuzes

Aanbeveling
Nooit gedoe gehad met Cool Blue. Betrouwbaar en snel. Veel artikelen leverbaar en overzichtelijk aangeboden op het scherm van je mobiel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wvanscharenburg 20-08-2015 In de winkel gekocht
Europalaan, Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Soepel brstelbaar op de site

Assortiment
Breed, breder, bluest

Aanbeveling
Vanwege de prijs, én de service, én de vlotte levering: van harte aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hier en daar mag het zoekproces iets makkelijker lopen, maar ik kan altijd vinden wat ik nodig heb.

Service
Ik had een poosje terug wat problemen met de geleverde koelkast. Na zeer vriendelijke contact met de klantenservice werd ik snel geholpen en het probleem opgelost. De volgende dag kreeg ik zelfs een handgeschreven kaartje met excuses bij de post. Zoiets is gewoon leuk!

Assortiment
Ik zou nog graag (Engelse) boeken zien, dan hoef ik niet meer bij bol.com te bestellen...

Aanbeveling
De prijzen zijn fijn, de service is super, alles snel in huis, top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews