coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elly 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je zoekt het artikel wat je nodig hebt en als je het gevonden hebt (wat heel gemakkelijk is) bestel je het en de volgende dag heb je het al in huis!

Service
Gaat precies zoals ze het zeggen.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Prettig om bij Coolblue te winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristof 14-01-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goeie locatie, parking voorzien

Service
vriendelijk, korrekt, kennis van zaken

Assortiment
meer dan voldoende keuze, alle prijsklassen en verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul van goidsenhoven 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
van uit je zetel kunnen kiezen en vergelijken

Service
de afspraken over leveringstijd worden zeer goed nageleefd

Assortiment
het assortment is voldoende groot om een keuze te maken

Aanbeveling
het aanbod en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb gekozen voor Coolblue omdat het de enige was die mijn stofzuiger de volgende dag zou bezorgen aangezien het net voor 00:00 Savonds was. Nou hoe makkelijk wil je het hebben... De volgende dag keurig mijn stofzuiger bezorgd👍🏻 ik hou ervan!

Service
De levertijd was prima, verder heb ik geen service nodig gehad

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en goeie prijzen voor ieders portemonnee.

Aanbeveling
Gewoon een goeie winkel, niks op aan te merken!
Ik bestel volgende keer gewoon weer lekker bij Coolblue 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gary 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel en eenvoudig , meer moet dat niet zijn

Service
rond 19.00uur besteld en volgende dag om 8.00u reeds aangekregen. een snellere service kan je toch niet krijgen. top

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
almost perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anna 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site

Service
prima geregeld

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne Van Kerckhove 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bestellen
Groot assortiment
Ongelooflijk vlug geleverd

Service
Informatie aangevraagd over product
Zonder pardon doorverwezen naar leverancier

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Dik tevreden uitgezonderd service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Livien 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie zetel bestellen, kan het nog gemakkelijker :-)

Service
snelle en gratis levering, goede feedback over produkt

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
alles onder 1 dak en scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank V 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig en gemakkelijk overzicht van de producten

Service
snel en correct

Assortiment
er mogen wat meer accessoires aangeboden worden bij een product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonny Milani 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzicht producten

Service
Defect van de cartridges en binnen 24 uur vervanging

Assortiment
Voor een ieder wat wils

Aanbeveling
Heel eenvoudig een dijk van een winkel echt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website. Je vindt snel je product en makkelijk met bestellen en afrekenen. Een kind kan de was doen!!

Service
Ik heb nu al meerdere keren via Coolblue bestelt en het is keer op keer: vandaag bestelt morgen in huis.....super.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment met de laagste prijs.

Aanbeveling
Een prettige site en zeer betrouwbaar. Uitgebreid assortiment met de laagste prijs. Vndaag besteld morgen in huis. Al met al voor mij de beste in zijn soort!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klikken, betalen, wachten. Zo eenvoudig is het.

Service
Goed bereikbaar, altijd klaar om mee een oplossing te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeslef 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan thuis gelijk op welk tijdstip bestellen.

Service
Na onmiddellijke betaling krijg je de volgende dag je bestelling en indien je weet dat je niet thuis bent kan je zelf een dag aanduiden. Je wordt per mail steeds op de hoogte gehouden

Assortiment
Assortiment weet ik niet zo goed. Ik heb voor de eerste keer besteld en gevonden wat ik zocht. De rest heb ik eigenlijk nog niet bekeken.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en ik weet als ik nog iets zoek dan kijk ik als eerste bij jullie assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gery Leenknegt 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bijna alles is online te bestellen

Service
vlotte afhandeling, makkelijk betalen

Assortiment
bijna alles is te bestellen

Aanbeveling
goede betrouwbare service en snelle afhandeling levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keustermans 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kiezen en bestellen vanuit je zetel thuis.

Service
Om 21u besteld en om 00:30 al afgeleverd aan Bpost.

Assortiment
Bijna alles kan je vinden en ook nog heel goedkoop ten opzichte van andere online shops.

Aanbeveling
Snel, groot aanbod, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top manier van shoppen 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is een enorme keuze aan producten en er wordt ook zeer veel informatie over het product aangeboden.

Service
Het wordt zeer snel geleverd en altijd in een perfecte staat.

Assortiment
Zoals ik al zei hebben ze een enorm aanbod aan de juiste prijs.

Aanbeveling
Als je geen tijd of zin hebt om naar producten te zoeken of naar een winkel te gaan, dan is cool blue de perfecte oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reburger 14-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Ruime keus, snelle bezorging.

Service
Ik heb goede en slechte ervaringen over de service na aankoop. Ruilen binnen de (wettelijke) termijn is geen probleem als iets niet bevalt of defect is. Kom je echter na een paar maanden met een defect, dan wordt er alles aan gedaan om je af te schuiven naar de fabrikant, en wordt er gedreigd met onderzoekskosten. Gelukkig heeft de fabrikant mij in 2 gevallen gelijk gegeven, terwijl Coolblue het af liet weten.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zolang alles goed blijft gaan is er niets aan de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

angelique 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
stofzuiger was stuk, even op coolbleu gekeken, meteen gevonden wat ik zocht, volgende dag al op mijn werk afgeleverd, prima!

Service
Ja volgende dag dus in huis, prima, ook geven ze door rond welke tijd je ze kunt verwachten

Assortiment
kon uit alle stofzuigers kiezen

Aanbeveling
Ik zou dit iedereen aanraden, je hoeft geen winkels af te gaan, gewoon even op de site, en klaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Art Objects 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Via Kieskeurig kwam ik op de site van Coolblue en het hele traject van kijken,kiezen,kopen leidde zich zelf.

Service
Wat ze beloven op de site maken ze ook waar.
Ook de uitleg met de youtube filmpjes zijn helder en duidelijk.

Aanbeveling
Ik had een had positieve review op RTL Z gezien en dat verhaal klopt excact met de ervaring die ik heb met Coolblue.

Extra toelichting
In het verleden ook al iets gekocht bij Coolblue. Dit product voldeed niet aan mijn wens en heb ik geretourneerd. Ook hierbij geld dat voor retourneren de service en het gemak waar mee het gaat alle lof verdienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Backpacker94 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een webshop met veel gemak. Alle artikelen staan in duidelijke categorieën verdeeld en met de zoekhulp kun je daarna makkelijk uitpluizen welke product jij geschikt.

Service
Ook de service geef ik een hoge score. Bestellingen zijn naar mijn ervaring altijd nog op tijd geweest en waren ook correct wat erg belangrijk is. 2x een product wat binnen een jaar al aan diggelen lag, maar door het te melden werd ik al snel weer verblijd met een stel nieuwe oordopjes en de andere keer een nieuwe koptelefoon:)Dit is ook een reden waarom ik vaak op Coolblue mijn spullen bestel.

Assortiment
Het assortiment zit vol met kwaliteit en blijft maar groeien.

Aanbeveling
Het cijfer dat ik deze winkel geef is een 8. Dit komt door de goede klantenservice die er geleverd wordt, leveringen zijn kloppend en op tijd, een mooi assortiment en altijd een vriendelijke en duidelijke uitstraling heeft.

Extra toelichting
Een webshop die anders overkomt dan menig andere webshop. Op facebook volg ik jullie en als ik dan bijvoorbeeld dat filmpje zie met de overname door Sinterklaas kan ik daar wel van genieten. Het laat zien dat coolblue verder is dan de rest en erg begaan is met het personeel(wat erg belangrijk is).

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nadine 14-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website staat alles overzichtelijk en duidelijk

Service
Vandaag besteld, morgen geleverd!

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneke214 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je huiskamer direct besteld en heel rap geleverd den dag erna kan niet beter!!!

Aanbeveling
echt toppie cool blue gewoon weg doen niet twijfelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WILLEMS WILLY 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan T 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eitje ;)

Service
super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lockey 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijk en georganiseerde webshop.

Service
Snelle afhandeling en perfecte communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk voorgesteld!

Service
Volgende dag geleverd, zoals aangegeven

Assortiment
Ik had deze rugzak al een keer, maar na dagelijks gebruik was de rits kapot gegaan na een aantal jaar. Ik wou exact dezelfde terug omdat deze rugzak voldoet aan al mijn "eisen" en ik vond hem enkel hier op terug!

Aanbeveling
Snelle service, correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefaan 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk overzich goede productbeschrijving

Service
online bestelling lukte niet , medewerker van klantendiens was zeer hulpvaardig en vriendelijk ook al was het 's avonds dat we contact opnamen

Assortiment
Je kan zelf zo snel niet naar de winkel dan wanneer het geleverd wordt door jullie, aangezien wij niet thuis waren werd het pakje bij de buren afgeleverd perfect gewoon

Aanbeveling
kan niet beter doe zo verder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijk om iets te bestellen en dag erna al in huis te hebben.

Service
Nog nooit nodig gehad.

Assortiment
Uitgebreid genoeg

Aanbeveling
Al wat een goede webshop moet zijn: makkelijk in gebruik, snelle levering en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacky 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en aan de deur wachten,ze zijn er voor je het weet!

Service
idem

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
Simpele vraag:wie doet beter?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan bij de zoekmachine gelijk vinden wat je zocht

Service
de levertijd was precies zoals het er stond. het waren dus niet alleen mooie praatjes maar ook echt daden.

Assortiment
er was een ontzettend groot assortiment waar je uit kan kiezen.

Aanbeveling
ik vond het allemaal heel duidelijk, goed verzorgt en prima levertijd. (ook fijn dat er geen verzendkosten bij kwamen kijken)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met een groot assortiment

Service
Besteld en levering binnen de gestelde termijn geleverd aan huis. Netjes verpakt

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en service je hoeft niet eens uit je stoel te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en goed

Service
ik heb wel eens iets gehad wat niet goed was prima opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees schuurkamp 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super eenvoudige site.

Service
super snel en netjes

Assortiment
ruime keuze. en echt de goedkoopste.

Aanbeveling
Ik kan geen enkel negatief punt bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francoise 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Service
Perfecte service, alles prima op tijd geleverd!!

Aanbeveling
Zeer aangename eerste ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petros 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Voor 23:59 besteld is ook echt de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim assortiment de prijzen kunnen altijd beter.

Aanbeveling
Ruim aanbod, zeer fijne overzichtelijke website, en komen altijd hun afspraken na. Is er iets niet goed dan kan je ook altijd terecht bij de Coolblue winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Bravenboer 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima afgeleverd

Service
Snel in huis

Assortiment
Ruime assortiment

Extra toelichting
Ben er erg tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesJ 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie over producten, snelle levering, retour sturen makkelijke manier van aanvragen.

Service
Snel en duidelijk advies of antwoord op vragen / klachten!!

Assortiment
Tja wat mis je nog...

Aanbeveling
Top winkel zowel fysiek als webshop!

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdag bestellen en zondag geleverd. Kan het nog makkelijker?

Extra toelichting
Er stond in de specificaties van deze elektrische tandenborstel niet vermeld hoeveel opzetborsteltjes er in het pakket zaten. Dat zou toch nog handiger zijn om te weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudig bestellen.

Service
Alle beloftes worden nagekomen.

Aanbeveling
Diverse keren gekocht bij cookblue. Alle keren dezelfde snelheid en zeer goede afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teckeltje 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk iets te vinden en te vergelijken

Service
perfect, bestelling op zondag gedaan en de maandag reeds geleverd

Assortiment
mooi assortiment

Aanbeveling
geen 10 alles is voor verbetering vatbaar, ikzelf ook ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

branko 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan altijd vertrouwen op cool blue ;)

Service
DE BESTE service die ik ken altijd iets nodig wanneer gy iets moet hebben

Aanbeveling
gwn te goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle service

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
groot assortiment met goede prijs verhoudingen

Service
ik bestelde om 22.00 op zaterdagavond en werd tot mijn grote verassing op zondag afgeleverd.

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Jammer dat ze bij de basis info van de camera niet hadden vermeld dat de kabel om de foto's op je pc te zetten er apart bijgekocht moet worden, terwijl er wel andere extra,s zoals statief enz vermeld stonden. Gelukkig heb ik een nog andere camera en past de kabel er op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacq 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder, overzichtelijk.

Service
Of je nu met een product van 10 of 1000 euro terugkomt, maakt qua service niet uit. Deze blijft goed.

Assortiment
Dit is ruim voldoende voor mij, maar je hebt mensen die nog meer willen kiezen...

Aanbeveling
Een negen omdat niets of niemand een tien van mij krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PDM 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Besteld op zondag voor 20:00 met belofte levering op maandag maar ontvangen op dinsdag

Review criteria:

Onvoldoende

Reageer

Stefan 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Na 3 dagen nog steeds geen pakket aanwezig in het postpunt.
Verder is het ook niet gepast om de mail te versturen ivm de tevredenheid van de bestelling.
Voelt voor sommige mensen aan als zout op de wonde te storen...

Aanbeveling
ik geef nog een redelijke score omdat ik al meerdere bestellingen heb geplaatst.
maar vroeger was het altijd de vermelde leverdatum

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Linde 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van Coolblue is erg overzichtelijk. Persoonlijk vind ik de mogelijkheid om de specificaties van producten te vergelijken erg handig.

Service
De service ging erg vlot. Het pakje was op de afgesproken tijd op het afgesproken afhaalpunt.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een opname-apparaat waarmee zowel beeld als geluid in een hoogwaardige kwaliteit opgenomen konden worden. Op de website waren drie toestellen te vinden die aan die eisen voldeden. Dat is niet erg veel, maar ik weet ook niet hoe groot het aanbod ergens anders is.

Aanbeveling
Vlot, open, correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Inge 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zondag besteld, maandag afgehaald bij een Bpost kantoor. Zo snel kan ik niet in een stad winkelen... Perfect voor drukbezette mensen dus!

Extra toelichting
Ik heb een tweedekansje gekocht en dat bleek een goede keuze. Mooie korting en aan de verpakking was bijna niet te zien dat die al eens geopend was. De activity tracker was in perfecte staat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adolfo 13-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website
Overzichtelijk en alles goed geordend
Perfecte afhandeling.

Service
Goede service
Snel besteld en goed volgbaar
Al met al zeer tevreden tot aan de aflevering aan huis.

Assortiment
Goed assortiment
zeer overzichtelijk
Prima prijstelling

Aanbeveling
Alleen de naam al COOL

Extra toelichting
Een aantal produkten reeds gekocht en ben zeer tevreden en voel me prettig en veilig zowel op uw site als in de winkel in Utrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marten 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Meerdere bestellingen gedaan en snel binnen gekregen.

Service
Geen klachten.

Assortiment
Vindt wat ik op dat moment zocht.

Aanbeveling
Snelle levering ,geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews