coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diana 24-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de 2de keer dat ik iets heb besteld bij cool blue. Deze keer een diepvries combinatie. De oude ging stuk vlak voor de kerst. Op de site een nieuwe uitgekozen. Door de goede beschrijving kon ik kijken waar hij voor mij aan moest voldoen. Besteld en vervolgens een snelle bezorging volgens afspraak. De heren vertrokken pas toen de koelkast goed stond en ze een korte uitleg hadden gegeven. Echt Top!
De volgende keer voor mij weer Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrBr 24-12-2017 Via de website gekocht

beloofd = beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
levering in orde, hulp bij installeren, vriendelijke benadering, snelle leverering, makkelijk bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Wieling 24-12-2017 Via de website gekocht

Gemak van zoeken en snelheid van levering kort Kerst.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt het te bestellen product op de site gemakkelijk vinden , Coolblue onthoudt wat je wou bestellen of besteld hebt en de snelheid van levering is geweldig. Voor mij was dat vlak voor Kerst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van Wissen 24-12-2017 Via de website gekocht

geweldig, bedankt weer

Algemene score

9,0
Webshop is duidelijk en goed, bestellen en betalen gemakkelijk, omschrijving goed, bezorging geweldig en bezorgt een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 24-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een supersnelle levering binnen 24 uur en je wordt duidelijk op de hoogte gehouden binnen welk tijdsvak er geleverd wordt. Ze nemen ook het oude product kosteloos mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 24-12-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heldere website, met goede keuzehulp. Uitleg over de producten. Snelle en correcte levering. Makkelijk zoeken en een vlotte afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 24-12-2017 Via de website gekocht

Service is heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door wat technische problemen die ik had bij de installatie van een externe harddisk (was niet in het juiste format geconverteerd) en de bereidheid van de medewerkers van Coolblue tot ‘s avonds laat mij behulpzaam te willen bij het oplossen van mijn uitdagingen. Heel fijn! Waarvoor dank!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 24-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende levering en geen gezeur garantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals gemeld meteen levering en als er eens iets niet bevalt dan geen gezeur garantie, ook als je iets gewoon wilt terugzenden omdat je iets anders wilt of de levering ongedaan wilt maken, geen probleem en gewoon je geld terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 24-12-2017 Via de website gekocht

super snelle levering en zeer goede service

Algemene score

9,0
zeer overzichtelijke website en goede duidelijke regels levering is super snel dus kortom zeer eenvoudig winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 24-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Kieskeurig kwam ik bij Coolblue uit voor mijn Panasonic KX-TG8062. Tevreden over de snelle levering en over het gebruiksvriendelijke toestel. Klein minpuntje vind ik de beltonen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra smithuis 24-12-2017 Via de website gekocht

ik ben heel zeer tevreden over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb via familie heb ik voor cool bleu gekozen om de service zeer goed is
de bezorgers zijn zeer vriendelijk en doen hun werk erg goed, ze geven snelle service en goede uit leg hoe het product werkt
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 24-12-2017 Via de website gekocht

Prima proces en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, duidelijk proces en keurige bezorging! In het bezorgingsproces zijn de contactpunten zeer prettig (mail, SMS een half uur voor bezorging en een belletje zo'n 15 minuten voor de bezorging).

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. 24-12-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, groot aanbod en leuk creatief bedrijf!! Zeer tevreden en zou iedereen het aanraden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.de rechter 24-12-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

2,0
Bestelling niet op afspraak geleverd, geen bericht ontvangen dat er niet geleverd werd.
Geen nieuwe afspraken voor nieuwe levering door coolblue gemaakt .
Zeer slechte service

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Caroline 23-12-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een keyboard terechtgekomen op de site van coolblue. Gebeld naar winkel en perfect verder geholpen. Volgende dag al bij ons thuis. Week erna op een avond ook nog online MP3 speler geshopt en volgende dag in de brievenbus. Deze snelle service heeft ons echt verrast. Hier moet een goede organisatie achter zitten...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blender Philips 23-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk en een goede prijs vergeleken met andere. Hierdoor voor het eerst besteld bij Cool Blue en voor herhaling vatbaar.

Reageer

Gera Buitelaar 23-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn dat er op zondag bezorgd werd!We kregen netjes een sms van te voren en 10 minuten voordat ze er waren werd er gebeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 23-12-2017 Via de website gekocht

gemak dient de mens !

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een dashcam en heb na een aantal vragen het apparaat besteld.
Keurig op "zondag" geleverd zoals beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taks 23-12-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Ongekend gastvrij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue wordt je zo leuk en warm ontvangen met een koffie of een ander drankje, en het belangerijkste en hele grote glimlach. Daarnaast ook nog vakkundig geholpen. Ik heb daar wel eens gekeken hoe mensen daar weggaan. Dat is allemaal met een glimlach.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dylan 23-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue.be is een zeer goede webshop en makkelijk te gebruiken, alles staat heel duidelijk aangegeven. De kwaliteit van de service is hoog en de leveringstijd is uitstekend. Als men voor 23:59 besteld, wordt het namelijk de volgende dag geleverd, en dat nog is gratis ook! Het aanbod is ook zeer groot en de prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Coolblue.be is zeker aan te bevelen als men op zoek is naar producten van een goede kwaliteit voor een goede prijs met een zeer snelle en gratis levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doesjka 23-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, behulpzaam personeel die met je meedenken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop met goede en vriendelijke service. Vlotte bezorging door vakkundige en aardige mensen. Een zeer goede ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 23-12-2017 Via de website gekocht

Beste webwinkel van dit moment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik probeer alles te bestellen bij Coolblue en kijk pas verder als hun het niet hebben. Snelle levering, enorm vriendelijke klantenservice, uitstekende service. En wat zo grappig is, tijdje terug een telefonische enquête gedaan met eenheel bekende andere webwinkel. Daar vertelde ik over de tevredenheid over Coolblue. Vertelde die meneer aan de telefoon dat het hun streven is om ook zo populair bij de klant te worden en zulke service te kunnen verlenen. Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 23-12-2017 Via de website gekocht

veel beloven ,maar komen afspraken niet na

Algemene score

1,0
Ze beloven te leveren de volgende dag ,maar dan krijg je een mail dat je product 3 dagen later word geleverd.
Zeer slechte service

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Siemens vaatwasser 23-12-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, expertise van de producten top!! Prijs kwaliteit goed., zeer goede service. Tijd en aandacht voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieck. 23-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al zo vaak iets besteld bij CB, en steeds dezelfde service, afspraken en goede retour en/of omruil mogelijkheden. (30 dagen!!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 23-12-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Duidelijke informatie over het artikel en zeer bruikbaar geplaatste reviews.
Hele snelle en correcte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinhard 23-12-2017 Via de website gekocht

Een voorbeeld van een prachtige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met perfecte service tot en met de uitlevering. Zelf de verpakking kwam niet eens het huis in en super vriendelijke mannen die alles met een glimlach zelf op de derde verdieping geplaatst hebben. Jullie zijn goed bezig.... .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans 23-12-2017 Via de website gekocht

Vlotte bezorging, ook op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Thuis vergelijken, kiezen en bestellen uit de ruime voorraad. Aftersales uitstekend en eventuele retouren geen probleem. Vlotte afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonio 23-12-2017 Via de website gekocht

Niet de allergoedkoopste, wel de beste.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met goede vergelijking mogelijkheden. Prijzen zijn niet de allergoedkoopste, maar wel goed. Snelle verzending. Goede service en retourmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p, ten H 23-12-2017 Via de website gekocht

erg goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
magnetron besteld bij Coolblue n.a.v. goede ervaringen met dit bedrijf, prijs is goed en de levering zeer goed. tijdvak van 3 uur en een half uur van te voren nog eens een sms met de juiste tijd van aankomst, Wij zijn erg tevreden met deze manier van leveren en zullen in de nabije toekomst zeker weer hier gaan bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul de keijzer 22-12-2017 Via de website gekocht

Nooit problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel. Altijd snel en uitstekende service
Als je te vragen hebt wordt je telefonisch uitstekend geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taron 22-12-2017 Via de website gekocht

SUPER klantenservice

Algemene score

10,0
Klantenservice is Uitstekend!!! Zijn helpen direct en antwoorden snel. Echt een glimlacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeantist 22-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prompte levering, conform belofte op de dite. Coolblue doet wat ze beloven. Product goed en veilig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ Marcel 22-12-2017 Via de website gekocht

Beste prijs, beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden heb ik uiteraard ook al producten gekocht via andere wegen en bij andere leveranciers. Coolblue steekt er met kop en staart bovenuit als het om service gaat. Bovendien heb je de zekerheid dat je nooit te veel betaalt. Zou er dan toch een concurrent goedkoper zijn, dan zijn er vast redenen genoeg om daar niet te kopen. Ik bedoel hiermee de service, de vakkennis, de website, de snelheid van leveren en dergelijke meer. Die zijn bij Coolblue allemaal 100%. Het is erg moeilijk voor de concurrent om hier beter in te scoren. Hopelijk blijft Coolblue de ingeslagen weg volgen en hebben ze nog een fantastische toekomst voor de boeg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaes Luc 22-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige en eenvoudige snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is Gemakkelijk,eenvoudig ,met als resultaat,Vandaag besteld en morgen al thuis geleverd.
Gewoon super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 22-12-2017 Via de website gekocht

Super servic

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is prima. Wij zijn genezen van Mediamarkt. Gaan dus niet meer voor de goedkoopste. Service bij bezorging was gewoon goed. Waar om geen 10? Die kreeg ik ook nooit, anders had ik hem gegeven :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S Bruisten 22-12-2017 Via de website gekocht

Goede service, breed aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had pas één keer eerder iets bij Coolblue besteld, maar zowel toen (2 jaar geleden) als nu beviel de winkel me erg goed. Mijn product liep een dag vertraging op vanwege de kerstdrukte, maar hier werd ik goed over ingelicht. Het product is netjes en onbeschadigd aangekomen en werkt fantastisch! En dat voor de laagste prijs vergeleken met andere winkels.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnny 22-12-2017 Via de website gekocht

TOP, geen enkel negatief punt

Algemene score

10,0
Bij mijn eerste bestelling die ik geplaatst heb geen slechte ervaringen ondervonden.
Online bestellen gaat vlot. Levering volledig zoals beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Topzaak 22-12-2017 Via de website gekocht

Wat een topzaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt, prijs , levering, managen uitstekend de verwachtingen en top mensen in dienst. Van alle webshops is Coolblue niet far de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ponytail 22-12-2017 Via de website gekocht

Zeer prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk niets op aan te merken, behalve dan wellicht "de snelle levering"... Dit werd niet waargemaakt (PostNL!)

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.E. 22-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, tevreden met het product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om de keurig verzorgde en overzichtelijke website en een scherpe prijs.
Ook de levertijd en verdere afhandeling was dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 22-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld de dag erna in huis!
in de winkel moest ik 2 weken wachten dus daarom voor coolbleu gekozen in eerste instantie maar toen ze het kwamen leveren super gemotiveerd personeel zeer vriendelijk en behulpzaam alleen daarvoor zou ik al opnieuw bestellen als ik nog eens wat nodig heb prima service ik ben super tevreden en ook voldoende uitleg gekregen over de aankoop en garantie :) dikke pluim voor coolbleu!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 21-12-2017 Via de website gekocht

geweldige service,topcommunicatie,vlotte punctuele bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige overzichtelijke site , vergelijken verschillende merken mogelijk, veel keus ook tweedekansjes ,communicatie perfect , sms en email over tijdstip bezorging ,kwakende volgende dag al op zondag !! waren punctueel op tijd, vlotte afhandeling bestelling, betaling en levering.gratis weghalen oude wasmachine en aansluiten nieuwe wasmachine met meegeven van veel goede tips voor onderhoud .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Furkan 21-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De betaling van mijn bestelling verliep niet goed, maar door een goede telefonische service is dit meteen opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Capitano 21-12-2017 Via de website gekocht

Informatie waar je wat aan hebt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product zoeken en informatie vergaren dan moet je bij Coolblue zijn.
Goed geprijsd en duidelijke YouTube info filmpjes.
Product wordt snel geleverd zoals afgesproken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne B. 21-12-2017 Via de website gekocht

Dit had ik nog nooit meegemaakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn keuze is op Coolblue gevallen om de doodeenvoudige reden dat Coolblue de enige is die de wasdroger (zonder meerkosten) naar onze zolder zou brengen. Dat was niet het enige pluspunt. Ik stond er versteld van hoe professioneel alles geregeld is! Vanaf de bevestigingsmail van de aankoop tot aan het moment van bezorgen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een half uur voor aankomst krijg je een mail en een kwartier voor aankomst nog een telefoontje. Zo weet je tot op de minuut wanneer er geleverd gaat worden. Geweldig! En na plaatsing ook nog een check van eventuele beschadigingen aan de wasdroger of aan ons interieur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Finnigan 21-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site waar je altijd vind wat je zoekt en de filters werken ook naar behoren. Veel andere sites slaan in de war bij het aan en uitvinken van filters. Bij Coolblue niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 21-12-2017 Via de website gekocht

Makkelijk kiezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue maken ze je het makkelijk om te kiezen. Ze vinken producten aan die ze zelf zouden nemen en dat zijn niet de duurste producten maar producten waar ze achter staan. Uiteraard zijn de blauwe dozen super leuk. Levering is snel en ook als je spullen retour stuurt staat het geld weer snel op je rekening. Kortom, spijt krijg je niet als je bij Coolblue besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

llbtje 21-12-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam, Oostplein

De naam zegt het al, de zaak is "cool men"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat is er nou makkelijker om op een website het complete assortiment te bekijken, te bestellen en de volgende dag in huis te hebben. En dat volgens mij ook op zondag. Voor vragen is er de app-dienst of je gaat naar de winkel en wordt er geholpen door uiterst vriendelijk en vooral deskundig personeel. Blijkt het dan nog niet te voldoe is ruilen of zelfs teruggeven geen probleem.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie Tijssen 21-12-2017 Via de website gekocht

Binnen 24 uur de bestelling in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, groot aanbod in producten, binnen 24 uur product in huis, je kan via je pc volgen hoe de bezorging verloopt en weet hoe laat bezorgd wordt, kortom een geweldige service bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews