coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan Boontje 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is een heel gemakkelijke site. Je kan alles makkelijk vinden, plus voor elke categorie een aparte sitenaam.

Service
Er wordt altijd snel teruggemaild en gebelt wanneer er vragen zijn.

Assortiment
Soms zijn er toch nog producten die niet te vinden zijn in het assortiment (zoals v-kabels (usb))

Aanbeveling
Er zijn totaal geen verzendkosten (in NL iig), dat maakt het heel aantrekkelijk. Plus je kan altijd je pakketje volgen met Track&Trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg duidelijke site met leuke filmpjes bij sommige producten

Service
niks op aan te merken.

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
Gewoonweg geniaal concept! alles is duidelijk. er wordt humor ingebracht en de prijs verhouding is gewoon super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VinMa 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, veel reviews, veel keus

Service
Inderdaad de volgende dag je product in huis!

Assortiment
veel keus, scherpe prijs

Aanbeveling
De winkel doet wat het belooft: snelle levering van kwalitatief goede spullen, voor een voordelige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenz 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zelf bezorgmoment kiezen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L E TjoeAwie 20-06-2016 In de winkel gekocht
In Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg tevreden over mijn aankoop

Service
De service is heel goed

Assortiment
Het was voor ons de moeite waard om Coolbleu te kiezen

Aanbeveling
Dit is gewoon 9.5

Extra toelichting
Misschien later na de werking van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na bestelling de volgende dag al geleverd.

Service
Top service van coolblue, oude wasmachine meegenomen. Nieuwe wasmachine geplaatst, aangesloten en eerste programma aangezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T M 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gaat naar de site, typte in wat je zoekt en hij geeft gelijk een reeks producten aan waar je naar op zoek bent

Service
account aanmaken niet nodig, afrekenen en krijgt snel e-mail en snelle bezorging

Assortiment
momenteel kan ik niet altijd het product vinden wat ik zoek. Mocht het product aanwezig zijn is het niet altijd de goedkoopste

Aanbeveling
Simpel te bestellen, snelle bezorgen gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mario H 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen, super gemakkelijk

Service
Na 2 dagen al bestelling thuis

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Alles dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Goed advies en goede begeleiding bij vragen na aankoop

Assortiment
Coolblue verkoopt zo'n beetje alles wat je wil

Extra toelichting
Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kreukels 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Zeer snelle en kordate levering.
Goed georganiseerde, kostenloze retourzend mogelijkheid

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk maar mis wat productinformatie

Service
Afwachten van informatie

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden waar je naar op zoek bent

Service
Coolblue doet wat het beloofd, snelle feedback en zeer snelle levering in neutrale verpakking

Assortiment
Breed assortiment en concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly Verplanke 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was best makkelijk om te vinden wat ik wou.

Service
Jullie service is grappig en klantvriendelijk

Assortiment
Jullie hebben heel veel. Kan bijna niet kiezen

Aanbeveling
Ik raad deze winkel echt aan iedereen aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J K 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
internet aankopen is altijd gemakkelijk

Service
zoals beloofd binnen 24 uur geleverd

Assortiment
goed

Aanbeveling
gemakkelijk, toegankelijk, doen wat ze zeggen en wat ik kocht was op dat moment bij Cool Blue het goedkoopst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MicroSD card 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
filters zijn niet allemaal even duidelijk

Service
goed op de hoogte en fijne manier van communiceren

Assortiment
Helemaal gevonden wat ik moest hebben

Aanbeveling
top!

Extra toelichting
heel laagdrempelig en makkelijk te bestellen. de volgende dag netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend gebruiksvriendelijke website en bestelproces.

Assortiment
Tot nu toe alles op voorraad wat ik heb besteld.

Aanbeveling
Goede, snelle en klantvriendelijke (web)winkel. Zeker bij iedereen aan te raden.

Extra toelichting
Ga zo door, toppers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk te bestellen en snel in huis zoals altijd

Assortiment
Uitgebreid alleen voor dit specifieke product en merk (A3 printer van HP) zijn weinig verkrijgbaar. Maar wel het product dat ik wou.

Aanbeveling
Zoals altijd: alles op voorraad, goed prijs en altijd volgens afspraak en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digiton 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ondanks incorrecte levering door postnatale pakte coolbleu dit meteen op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer snel werkende site, overzichtelijk en netjes.

Service
Top, zowel de afhandeling als de bezorging van het product.

Assortiment
Ruim maar ook weer niet te ruim zodat het onoverzichtelijk word.

Aanbeveling
Wij zijn op alle punten zeer tevreden, prijs/kwaliteit, snelle bezorging inclusief track en trace, gewoon alles.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool blue heeft duidelijke zoekfilters waardoor je snel bij het artikel uitkomt waar je naar op zoek bent.

Service
Het artikel was, zoals beloofd, de eerstvolgende werkdag binnen.

Assortiment
Het assortiment is zeer divers en de prijs doorgaans zeer scherp.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels al meerdere artikelen bij Cool Blue besteld en ben tot nu toe dik tevreden met zowel de prijs als de levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Horik 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen, snelle levering

Service
levering binnen gemeld tijdsbestek.

Assortiment
zeer ruim assortiment, hoef niet verder te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Briers 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Vlotte bestelling en aflevering

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim Van Maelzaeke 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk bereikbaar

Service
Bediening met de glimlach maar tevens met kennis van zaken hoor

Assortiment
Zee uitgebreid gamma

Aanbeveling
Alles Prima !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 20-06-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed bereikbaar

Service
kundig advies

Assortiment
meer dan voldoende sortering

Aanbeveling
Klantvriendelijk en kundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Vliet 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker kan niet: klik en klaar!

Service
De retourprocedure is (gelukkig) niet getest en voor het overige is Coolblue de toezeggingen nagekomen.

Assortiment
Mijn product kunnen vinden en ook nog een vergelijking kunnen doen met soortgelijke producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke webite en overzicht

Service
snelle correcte levering. je wordt opde hoogte vd voortgang gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijk snel en goede prijs

Service
Duidelijk

Aanbeveling
Prettig winkelen

Extra toelichting
Heb mijn product nog niet kunnen uitproberen in verband met wachten op aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en goed eenvoudig ordering proces

Service
Levering werd tot 2x toe uitgesteld zonderd duidelijk communicatie vooraf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sarah VdS 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor veel producten wordt er de volgende dag geleverd, dus als je dringend iets nodig hebt is dit de gemakkelijkste manier.

Service
Ik had een laptopadapter besteld en toen die toekwam merkte ik een barst in de behuizing. Na één e-mailtje werd mij verzekerd dat er een nieuwe adaptor opgestuurd was en ik de oude gratis aan een kialapunt kon retourneren. Twee dagen later had ik een nieuwe adaptor aan huis geleverd!

Aanbeveling
Zelf heb ik nog geen betere internetwinkels gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddydem 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving,de beoordeling van andere klanten helpen om een keuze te maken, de keuze van levering en tijdstip is super. Zo moet je niet gans de dag thuisblijven wachten op je bestelling.

Service
Ooit een mis koop gedaan, werd zonder problemen terug genomen en was een paar dagen later terug gestort op mijn rekening.

Assortiment
Overvloedige keuze,voor elk budget wel iets degelijks te vinden.

Aanbeveling
Tot nu toe nog geen enkel probleem gehad met Coolblue, wat spijtg genoeg niet van elke intetnetshop kan gezegd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Wil de Brave 20-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Gustaaf Mahlerstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ziet er overzichtelijk uit

Service
alleen maar goed

Assortiment
het ligt eraan wat je nodig hebt, voor mij is dit goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitstekende webwinkel 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken op de website en in makkelijke stappen naar afrekenen

Service
Per e-mail word je keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Levering snel en efficiënt.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken.

Aanbeveling
Ik weet geen minpunten op te noemen dus een dikke tien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en goede info. Al de volgende dag ophalen van het artikel op een door mij gekozen ophaalpunt. Top!

Service
Goede verpakking en snelle levering. Eventueel gratis retour zenden, hier overigens geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Enorm groot assortiment aan artikelen, een van de weinige leveranciers die 4K monitoren overzichtelijk op haar website aanbiedt.

Aanbeveling
Geweldig groot aanbod van artikelen, overzichtelijke website en snelle levering. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel en duidelijke stappen tijdens aankooproces, overzichtelijke site

Service
bestelling's avonds besteld, volgende dag 's ochtends ontvangen. Vraag over mislukte betaling snel, vriendelijke en doeltreffend door CoolBlue opgelost

Assortiment
Voldoende keus, soms hoger in prijs maar enorm gemak en zeer goede service van CoolBlue compenseert dat dan weer veel

Extra toelichting
Leuke en ongedwongen manier van communiceren maakt CoolBlue gewoon een geinige web winkel waar je zonder zorgen je web aankopen kan doen, hele snelle levering, korte lijnen. Dingen waar vele andere en vaak gotere webshops nog nooit van gehoord hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LG 42LF580V 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site heel duidelijk en overzichtelijk, gemakkelijk mijn product gevonden,zeer gemakkelijke bestelproces

Service
Levering: perfect op afgesproken dag,

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Perfecte winkel, je vind alles heel snel, en alles is heel duidelijk, zowel een product zoeken, bestellen, betalen en leveren,

Extra toelichting
De LG 42LF580V Led tv is gewoon perfect wat ik zocht, ik had hiervoor ook al een LG-TV maar dat was een gewoon LCD scherm en was ook een 42inch, ik vind deze grote de perfecte maat, niet te klein en niet te groot, ik was zeer tevreden van van deze LG-TV, die is verhuisd naar de slaapkamer, dus ik zocht een nieuwe TV en daarom koos ik nu opnieuw voor LG, heb dan de LG 42LF580V gevonden en gekozen, omdat je er heel veel mee kunt doen voor weinig geld, ik vind deze TV heel goed, hij is gemakkelijk in te stellen, alles is heel overzichtelijk, de smart tv is heel handig, zeker voor Netflix, geen mediabox meer nodig, zeer gemakkelijk in bediening, beeld is zeer goed en ben ook zeer tevreden over het geluid, ik heb deze tv aan de muur hangen, en ja heel mooi om naar te kijken, kan iedereen deze tv aanbevelen, David

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mac 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling en track en tracé is duidelijk en overzichtelijk

Service
Super

Assortiment
Mag meer Apple

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

niels 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken, duidelijke specs en snelle site.

Service
Keurige en snelle levering.

Assortiment
Coolblue heeft zeer vaak het product wat ik via kennissen en andere wegen heb gevonden.

Aanbeveling
Snelle levering, veel reviews (zowel positieve als negatieve) en bovenal zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edgar 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website makkelijk in gebruik

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Alles loop als een trein bij coolblue volgens mij

Extra toelichting
Koelkast geleverd en geplaatst en er werd gevraagd of ze nog en oude mee terug konden nemen. Maar die had ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolbluefan 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de keuzewijzer wordt je in een aantal stappen naar jouw keuze geleid. In mijn geval een wasmachine,waar ik nu heel tevreden mee ben.

Service
Via de chat kon ik vrijwel meteen een vraag stellen en kreeg ik afdoende antwoord. Mijn wasmachine werd door een extern bedrijf bezorgd...bij hen was de sfeer, die er bij Coolblue van af spat, en die het bedrijf zo leuk maakt, niet aanwezig

Assortiment
Ik kocht er twee keer een apparaat, ik weet niet zoveel over het assortiment.

Aanbeveling
Als je betaald hebt moet je wachten op je pakketje, je komt op een wachtpagina die mij heel veel plezier gaf. De doos waar het pakketje in zat gaf ons door de vormgeving ook veel lol. Daarna heb ik alles opgezocht over dit bedrijf en vooral de video over het gebouw in Rotterdam is leuk. Het is een bijzonder bedrijf....en ze doen het dus heel goed

Extra toelichting
Mijn wasmachine was een zgn tweedekans wasmachine. Dat vond ik wel spannend natuurlijk. Zou ik de 'kleine beschadigingen op het bovenblad'ook zo klein vinden. Het was nog leuker: wij zagen de krasjes helemaal niet. Er was niks mis met deze tweedekans machine, precies zoals Coolblue zei. Ze maken waar wat ze zeggen. Fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daan rabius 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het was er ook echt de volgende dag in huis, stipt op tijd

Service
ze stuurden steeds een mailtje waar mijn pakketje was

Assortiment
ze hebben een zeer groot assortiment, misschien kunnen er een paar dingetjes erbij maar dat is eigenlijk wel bijzaak want het belangrijkste is er gewoon

Aanbeveling
het ging allemaal gemakkelijk en alles is gewoon netjes aan gekomen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

annette 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel t artilkel gevonden

Service
snelle levering

Assortiment
vond gelijk t gezochte artilkel

Aanbeveling
niets aan te merken

Extra toelichting
zal volgende keer weer iets bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Volledig aanbod en overzichtelijk. Goede sorteeropties!

Service
Super goede service door het aanbieden van producten in de winkel en ook het advies wat wordt gegeven. Een aantal keer toch een misser gehad met het product, drie keer opnieuw gekregen en uiteindelijk een hele goede dienstverlening op het probleem op te lossen.

Assortiment
Ruim assortiment en genoeg keuze qua merken. Er zat precies bij waar ik naar op zoek was, maar bood ook nog scherpe andere merken waardoor ik uiteindelijk iets anders kocht dan dat ik van plan was.

Aanbeveling
Ik heb persoonlijk een hele goede ervaring gehad met de webshop en ook in de winkel. Daarom ben ik vol lof en ga zeker in de toekomst hier vaker kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fekke 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te navigeren over de site, makkelijk bestellen en betalen.

Service
Netjes op tijd geleverd

Assortiment
Ruim Assortiment 8 Is Ook Een Goede Voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Binnen 24 uur geleverd.

Aanbeveling
Prima webwinkel met snelle levertijden. Tot nu toe nog geen gebruik hoeven maken van de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liene 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik vind de site transparant; je ziet meteen bij een product wanneer je het in huis hebt en wat de exacte kosten zijn. Dan kan ik snel beslissen.

Service
Onze oude melkopschuimer ging op zaterdagmiddag kapot, ik bestelde een nieuwe en had hem de dag erna op zondag al in huis! Fantastisch!

Assortiment
Ik slaag altijd wel bij Coolblue.

Aanbeveling
Als ik op internet prijzen van producten vergelijk, kom ik altijd op Coolblue uit als goedkoopste. Dat in combinatie met de goede service en super snelle levering maken dat ik graag bij Coolblue winkel.

Extra toelichting
Ondanks dat Coolblue geen kleine keten is, vind ik de service toch persoonlijk door bijv. het gratis retouren, zondag leveren en de filmpjes. Er wordt wel met de klant meegedacht wat praktsich/gemakkelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is heel overzichtelijk.

Service
Vandaag besteld is morgen in huis en zelfs het dagdeel dat de bestelling geleverd wordt, is te kiezen. Dus; geen hele middag wachten en/of pakket bij de buren halen.

Assortiment
Ruime keuze in merk en uitvoering.

Aanbeveling
Prettige website, ruime keuze, goede prijs en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Door een fout bij Bpost werd het artikel niet op de geplande dag geleverd, maar na contactname met Coolblue zijn ze erin geslaagd om Bpost dit artikel toch in het week-end te laten leveren. Straf en zeer geapprecieerd gezien de noodzaakom het betrokken artikel in huis te hebben tijdens het week-end.

Aanbeveling
Sterke service en nakomen gemaakte belofte. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zonruiter 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk personeel scherpe prijs en snelle levering zo kan het dus ook.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles toppie

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mia neyens 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijke webwinkel

Service
'savonds besteld, 'smiddags produkt in huis

Aanbeveling
voor de eerste keer bij jullie gekocht, perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle afhandeling.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Mooi assortiment

Aanbeveling
Correcte levering mooi assortiment.

Extra toelichting
Datakabel ontbreekt, gemeld geen reaktie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews