coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42760 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1446 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rian 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en de volgende dag in huis, perfect

Aanbeveling
Super winkel en het leukste is nog als je besteld hebt en je moet wachten op het artikel krijg je gratis wachttherapy om de tijd door te komen. Geniaal bedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikie 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de huiskamer artikelen vergelijken en zien dat Coolblue, in ons geval de beste aaanbieder was.

Service
Het werd keurig op de aangegeven dag bezorgd.

Assortiment
veel keus, tegen zeer geschikte prijzen.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
ik zou het iedereen aan bevelen, om eens een kijkje op de site van Coolblue te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk beschrijving van de artikelen

Service
I Phone 4 kapot binnen 1 jaar en ik kreeg, omdat reparatie niet mogelijk bleek, het toestel voor een gloednieuwe van het zelfde type vervangen. Ik was aangenaam verrast. Ook de begeleiding bij het retourneren was heel goed en relaxed.

Assortiment
veel keus in veel items

Aanbeveling
Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristel 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Ik heb nog niet alles kunnen bekijken heb gericht gezocht

Aanbeveling
Snel wel is het niet altijd de goedkoopste

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jos 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk bestelproces

Service
gedegen uitleg gekregen als ik via de telefoon om inlichtingen vroeg

Assortiment
niet alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
nice e webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

iemand 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
Snelle en juiste levering

Assortiment
Groot assortiment en niet te duur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ton van Rijswijk 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Volledigheid en betrouwbaarheid informatie vooraf

Service
Snelheid van verwerking en accuratesse afkevering

Assortiment
Gevarieerd

Aanbeveling
Niet nodig

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan albus 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vrolijke en behulpzame medewerkster gesproken

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment; voor ieder wat wils

Aanbeveling
Voor mensen die weinig tijd hebben om te shoppen maar wel iets goede in huis willen hebben is cool luxe een hele goede partij om zeken mee te doen:-)!

Extra toelichting
Keep up doing THE good work!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enige nadeel is dat de winkel is opgesplitst in allerlei subdomeinen...

Service
Supersnelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kramer 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bij alle producten kun je accessoires aanklikken, deze zijn netjes onder verdeeld.

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
prima winkel, meerdere betaal mogelijkheden, snelle levering.
Tot nu toe geen enkel probleem gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabeau 08-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen, directe links naar bijhorende accessoires, makkelijke betalingsmiddelen, ...

Service
Bestelling werd volgende dag in de bus beloofd, 3 dagen later nog altijd geen nieuws... Volgens de track and trace code die ik kreeg werd de bestelling nog niet eens behandeld. Mailtje verstuurd naar coolblue om te laten nakijken, nog geen antwoord gehad ...

Assortiment
Alles gemakkelijk te vinden en veelal op vooraad

Aanbeveling
Zou een 10 zijn moest mijn bestelling effectief de volgende dag al verstuurd zijn..

Extra toelichting
Gelieve de klanten niet te beloven dat de bestelling de volgende dag zal toekomen als dit niet haalbaar is!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Ernst uit Woerden 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel toegangkelijke website met duidelijke informatie en reviews ter verificatie en achtergrond informatie

Service
Makkelijk bestellen en snel leveren

Assortiment
Veel gevarieerde keus

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is zeer gemakkelijk bij coolblue. snelle levering, zelfs op zondag

Service
Bij een vorige bestelling zocht ik een artikel wat niet in het assortiment van Coolblue was. Van de klantenservice kreeg ik een mail van een webshop waar ik het artikel wel kon bestellen. Dit was geen wegschop verbonden aan Coolblue. Service dat ze dit hadden uitgezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nilsss 08-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Winkelen is heel eenvoudig. Eenvoudig zoeken, bestellen en de volgende dag geleverd. Heel handig voor cadeautjes op het laatste moment of als je dringend iets nodig hebt.

Service
Op zich weinig ervaring met de dienst na verkoop want altijd het goede product en op tijd geleverd in goede staat.

Assortiment
Dit is het zwakke punt van Coolblue. Ze bieden een beetje alles aan, maar per categorie vind ik niet altijd precies het goede product, zeker als ik vooraf onderzoek deed naar wat ik precies wou en precies welk product. De producten zijn ook altijd iets hoger geprijsd dan bij de concurrentie, zelfs rekening houdende met verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Ria 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site en vaak de goedkoopste aanbieder

Service
Altijd snelle levering en bij de aanschaf van de inbouwoven heb ik gebruik gemaakt van de installatieservice. Deze was zeer vriendelijk en vooral deskundig en zorgvuldig. Een aanrader!

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kruimeltje 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Na garantie verzoek direct actie

Assortiment
Van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Meerdere malen bestellingen geplaatst. Telkens de dagerop binnen. Goede service ook na aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website!

Service
Snelle service! De volgende dag bezorgd, top levering!

Assortiment
Uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs!

Aanbeveling
Hele goed ervaring met mijn bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Woudstra 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk en snel.

Service
Altijd berijd om vragen te beantwoorden.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Heel makkelijk en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katrien 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en ruim aanbod.

Service
Snelle levering, zeer goed verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Een bezoekje aan de webshop, meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijs,bestel/leverings methode plus het op zondag bezorgen. Top !

Service
Alles netjes bezorgt en via e.mail op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Door deze ervaring zal ik zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Bartelds 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Je wordt altijd echt goed behandeld. Snelle service, professioneel personeel en mensen die weten waar ze het over hebben.
Ook het stuk van 'vandaag besteld is morgen in huis' is gewoon top! En daarbij komt ook nog een dikke laag humor, wat ik zeker waardeer!

Assortiment
Niks te klagen over hetgeen wat ze aanbieden!

Aanbeveling
Niks op aan te merken, zeker niet als je weet dat het nog niet heel lang bestaat maar wel een topbedrijf is.

Extra toelichting
Topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en nuttige suggesties

Service
Je wordt op de hoogte gehouden en het snel in huis

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Veel sul onder 1 dak en snel geleverd. Duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smurfinnetje 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website, die werkt en een fijne zoekmachine

Service
Vlak voor 22.00 besteld en de volgende dag in huis. Sneller kan gewoon niet

Assortiment
Mag altijd uitgebreider

Aanbeveling
Dit was de tweede keer dat ik coolblue gebruikte. Alles ging makkelijk en efficient

Extra toelichting
Betere service dan BCC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

frans vinck 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden, overzichtelijk

Service
De levertijd was conform de aanbieding. Snel!!

Assortiment
Veel keuze, prettige prijs

Aanbeveling
Meer gemak en service kun je niet krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruimeltje 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke vergelijk tool, mag van mij uitgebreid worden naar 5

Service
Na een mail over een defecte telefoon kreeg ik direct een mail dat ik zonodig mijn telefoon kon terug sturen ter reparatie.
Hoefde dus ook niet terug te mailen hoe terug zenden, dit werd netjes door CB geregeld.

Assortiment
Veel verschillende merken

Extra toelichting
Vaker besteld dag erop geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray Depatti 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel in huis, netjes verpakt, enorm blij met mijn aankoop!

Service
Nooit problemen gehad! Coolblue is gewoon top, niets op aan te merken.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
1 van de snelste online shops! Ik koop er altijd met een veilig en zeker gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel besteld en snel in huis!

Service
Snelle service. Is geleverd op genoemde tijd en dag.

Assortiment
Veel keuze. Goede beschrijvingen

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk online bestellen, zelf savonds en vogende dag geleverd. Erg ideaal als je een drukke baan hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, eenvoudig te bestellen en met iDeal af te rekenen! Supersnel en supereenvoudig.

Service
Goede producten die snel geleverd worden!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, accessoires ook direct eenvoudig bij te bestellen.

Aanbeveling
Geen gezeur, gewoon goede producten die snel worden thuisbezorgd.

Extra toelichting
Eerder in een andere winkel producten gekocht die later kapot bleken door onvakkundig handelen van een medewerker. Lange levertijden en weinig opties. Zelfde product besteld bij Coolblue en deze was de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MDF83 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle service. Alles komt goed ingepakt aan huis geleverd. Website gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand 07-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het lijkt wel alsof alles mogelijk is bij deze winkel. Ik wilde het apparaat snel hebben, versturen was geen optie dus kon ik 'm maandagochtend ophalen terwijl ik 'm op zondagavond laat had besteld.

Service
Nu een aantal keer wat besteld, en het product afgehaald. Elke keer superleuk ontvangen door de mensen in Utrecht. Altijd in voor een grapje, niet opdringerig, relaxt, dat zijn wel de sleutelwoorden.

Assortiment
ze hebben alles..

Aanbeveling
Zie eerdere punten. Voor een paar euro verschil ga ik niet meer naar een andere webwinkel, wat een topshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jant 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mogelijkheid snelle keuzes te maken

Service
Binnen 12 uur geleverd

Assortiment
Alles kunnen vinden

Aanbeveling
De tien geef ik niet weg, deze is voor volmaaktheid.

Extra toelichting
Ga zo door als betrouwbare partner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leen 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestel en dag later heb ik het al.. wat een luxe

Service
Zoals beloofd is het ook..

Assortiment
Je vindt er echt alles.

Aanbeveling
Handig en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel duidelijk en gemakkelijk

Assortiment
Grote keuze en gemakkelijk te vinden met zoekfunctie

Aanbeveling
Kwaliteit prijsverhouding zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 07-07-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk-Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld morgen ter beschikking.

Service
Je krijgt vakkundige uitleg met de glimlach.

Assortiment
Enorm uitgebreid.

Aanbeveling
Ik woon niet ver af en je kan je wagen kwijt in de ondergrondse parking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iva 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website gebruiksvriendelijk en alles makkelijk te vinden

Service
levering binnen de 24 uur en perfecte verpakking

Assortiment
x

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen 07-07-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website

Service
Bijvoorbeeld het aanspreekpunt via Facebook is erg handig

Assortiment
Zijn genoeg alternatieven natuurlijk

Aanbeveling
Voor kwaliteit of als de prijs lager is ga ik naar coolblu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ousama 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en voldoende aanvullende informatie.

Service
De keren dat ik contact heb moeten zoeken met de klantenservice heb ik als zeer prettig ervaren. Mensen waren behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
Voldoende!

Extra toelichting
Heb bij de inrichting van mijn huis een hoop spullen bij Coolblue gehaald. Altijd naar tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima site

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
Had voorkeur voor andere kleur, maar aanbieding was niet op voorraad

Aanbeveling
snel, effectief, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nico Webeling 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is simpel te vinden op de webside en eenvoudig te bestellen.

Service
Prima ervaring met het vervangen van een defect produkt.

Assortiment
Noem het maar en het is er.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super geregeld allemaal, snelle levering en niet duur.

Service
levering was zoals afgesproken de volgende dag. Helaas niet op aangegeven tijdstip maar reden was oponthoud bij klanten.

Assortiment
Alles kunnen vinden hier. En niet duur

Aanbeveling
Gewoon top allemaal.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De websites van CoolBlue zijn duidelijk, overzichtelijk en de bestel- en betaalprocessen zijn gemakkelijk en snel af te ronden.

Service
Bij problemen of retouren heb je heel snel antwoord op je vraag of probleem. Levertijden zijn waanzinnig, altijd op de afgesproken tijden het pakket binnen.

Assortiment
Niet altijd de nieuwste producten het snelst op de site (dan heb ik het voornamelijk over losse computer onderdelen als videokaarten e.d.), maar een uitgebreider assortiment zul je niet snel tegen komen.

Aanbeveling
Coolblue's snelle levering, goede service en hun tweedekansjes zijn waanzinnig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gery Ruitenburg 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon fantastische service

Service
zie bovenstaande reactie

Assortiment
goed

Aanbeveling
iedereen die het maar horen wil.

Extra toelichting
Wij overwegen mochten onze apparaten stuk gaan, het allereerst Coolblue te raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Dekker 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Snelle levering, meestal ene werkdag besteld, de volgende werkdag bezorgd

Aanbeveling
Overzichtelijke website,veel keuze, snelle levering

Extra toelichting
Het zou wel prettig zijn wanneer er bij een product vermeld wordt dat het in de brievenbus gedaan wordt bij aflevering, dan weet je of je thuis moet zijn of niet, en kun je bovendien het afleveradres daarop aanpassen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jasper 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heldere website, heldere aankoopprocedure, heldere afhandeling.

Service
Heb geen speciale service nodig gehad, maar de basisfunkties werkten allemaal perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen 24 uur besteld en binnen dus dik tevreden

Service
binnen 24 uur besteld en binnen dus dik tevereden

Assortiment
binnen 24 uur besteld en binnen dus dik tevreden

Aanbeveling
binnen 24 uur besteld en binnen dus dik tevreden

Extra toelichting
zo door gaan met de producten en levering daar van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olof 06-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk, winkelen vanuit je luie stoel, bestelling zo gepiept, en meteen een duidelijke bevestiging met alle nodige info

Service
Snel, volgende dag op de mat, doet dus wat ze beloofd

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten..

Extra toelichting
Zo makkelijk dat het me meer geld gaat kosten ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VB 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super snel. Goede website. Én bestellen voor 23:59 uur is echt de andere dag in huis.

Service
Deskundig advies. Ook fijn: de keuzehulp en chat van de website!

Assortiment
Gewoon heel goed. Kan makkelijk slagen en de prijzen zijn keurig.

Aanbeveling
Bij Coolblue gekomen op aanraden van een kennis. Zal Coolblue zeker aanraden aan anderen. Klein minpuntje: in de echte winkels hebben ze niet standaard alles op voorraad. Dus wil je eerst live kijken en uitproberen dan moet je de verschillende opties van het product wat je wilt in de winkel laten afleveren, zodat je ze daar live kunt vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimfie van Sundert 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
s avonds om half 11 het product besteld en de volgende dag al om half 1 thuis afgeleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke uitleg bij het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barnie 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Produkten makkelijk te vinden met goede omschrijving. Kassa gaat eenvoudig.

Service
Track en Trace. Verzamel en verzendmail voor de koper. Netjes

Assortiment
Ruim voorhanden, voldoende keus.

Aanbeveling
Het maakt online shoppen makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kranendonk 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer snelle levertijd

Service
keurig personeel en geweldige plaatsing !

Aanbeveling
simpel om te bestellen !! ik ben 70 jaar maar had m,n kinderen niet nodig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews