coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2188 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alfred 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internetadres intikken, klaar.

Extra toelichting
Die artikel reviews vind ik heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VincentEenErgTevredenKlant 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop en de winkel van coolblue werken beide erg soepel, zo krijg je de aankoop die je wilt snel in handen.

Service
Bij coolblue is het personeel altijd erg vriendelijk en goed geïnformeerd over de producten die ze verkopen, zo kom je op een fijne manier te weten wat je wilt weten.

Assortiment
Een erg brede keuze aan electronica en dergelijke.

Aanbeveling
Een 9 omdat coolblue voor mij veruit de beste online webshop en winkel is, ben erg goed geholpen en bestellingen zijn altijd soepel verlopen.

Extra toelichting
Als het mocht gebeuren dat er iets fout gaat bij coolblue, geef het bestellen bij hun dan niet meteen op, niks is tenslotte perfect, en ze zullen je graag en vriendelijk helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

03Sammy01 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben een wasmachine gekocht. Bestellen, betalen, dag uitkiezen en hij werd helemaal naar zolder getild! De oude wasmachine en verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen.

Service
De wasmachine is aangesloten en ze hebben hem laten draaien. Toen ik een vraag had op Facebook is deze zeer snel beantwoord.

Assortiment
Mooi assortiment en duidelijk.

Aanbeveling
Al met al een super bedrijf. Vriendelijk, een goede service en een top assortiment. Ons zien jullie vaker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze uit vele producten

Aanbeveling
Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arian 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met de juiste informatie

Service
Supersnelle levering, 's-avonds besteld en de volgende morgen al in huis.

Assortiment
Precies wat ik nodig had met juiste prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Men maakt waar wat men zegt op de website

Extra toelichting
Het enig minpuntje is: geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Maar die is wel te downloaden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Schouten 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te vinden wat ik zocht

Service
's avonds besteld, en de volgende dag (zaterdag) kon ik het voor 08:30 halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn zoekoptie was een fietsendrager voor de gunstigste prijs.Het was even verwarrend dat er twee opties met winkels aangegeven werden; 4 winkels met de prijs € 289,95 en 3 winkels met de prijs € 289,-

Service
Vragen, klachten en retourprocedure was niet van toepassing. De levertijd was prima, inderdaad de volgende dag in huis.

Assortiment
Prijs is bij mijn weten prima, ik ga ervan uit dat het ook idd de goedkoopste optie was. Wat betreft het assortiment heb ik geen oordeel, ik heb alleen naar één specifiek merk fietsendrager gezocht

Aanbeveling
Perfect verzorgd allemaal!De gratis verzending maakt het ook heel aantrekkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website die fijn is in gebruik.

Service
Correcte afhandeling van de order, perfecte levering op uur en tijd te volgen, bij defect en aanspraak op garantie en super afhandeling.

Assortiment
Wij vinden hier nagenoeg altijd wat we zoeken.

Aanbeveling
Zeer goed en betrouwbaar. Ook fijn dat er nog winkels zijn waar je rechtstreeks spullen kunt afhalen en een persoonlijk contact kunt hebben met een verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hg.schouten 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi en duidelijk.

Service
Krijg op alles een net antwoord.

Assortiment
Geweldig,je kunt er bijna van alles krijgen.

Extra toelichting
Ik heb er geen spijt van,w at ze zeggen doen ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Geurts 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzicht

Service
Goede service

Assortiment
genoeg te koop

Aanbeveling
goede winkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
zeer goede service. Vorige aankoop werd na maanden gebruik, snel en kosteloos gerepareerd, toen er een kleinigheid aan mankeerde.

Assortiment
genoeg aanbod in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Bij aankoop en garantie/reparatie, dezelfde snelle afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braken 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon on-line

Service
geen bijkomende kosten, zoals voor verzending.
niet o>k?--gewoon terugzenden

Aanbeveling
goede verhouding prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en bestelling plaatsen is eenvoudig

Service
Mogelijkheid om de volgende al te leveren.
Bezorgers waren op tijd, behulpzaam, behoedzaam en vriendelijk.

Assortiment
De keuze voor de categorie wasmachine die ik zocht had iets ruimer mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinus 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Afhalen waar ik het wil. Geen buren die bewaarservice moeten spelen.

Service
Alles prima gelopen

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IvM 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede website met voldoende informatie, bestelprocedure wijst zichzelf, is makkelijk en overzichtelijk. Naar mijn mening voldoende betaalmethodes.

Service
Ik had een klacht en als klant verwacht je binnen 24 uur altijd een reactie te krijgen, al zou het maar zijn dat de mail goed is aangekomen. Dit gebeurde niet. Hier zelf opnieuw achteraan gemaild en dat is in principe niet de bedoeling. Uiteindelijk de gewenste reactie gekregen en redelijk tevreden met het antwoord (verderop een toelichting hierop).

Assortiment
Ik zocht en vond de laptop die ik wenste. De prijsstelling is echter niet concurrerend. Bij Alternate.nl was deze laptop ca. € 200,- goedkoper, alleen daar had ik tot 2x pech. Toen ik de 1e keer wilde bestellen was ik met hen in onderhandeling over een product dat ik er bij zou krijgen en dat bleek net toen ik wilde bestellen niet meer in de actie te zitten. Je verwacht dan enige coulance, want je hebt tijdig de intentie tot koop bij hen duidelijk gemaakt, maar helaas was men niet coulant. De 2e keer was de laptop net uitverkocht bij Alternate. Hoe coulant Coolblue is weet ik overigens niet.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten.

Extra toelichting
Ik wil voor Coolblue nog wel een verbeterpunt kwijt. Ik vond bij de laptop geen Windows 10 CD-ROM. Ik heb per mail een reactie ontvangen dat dit voortaan via het BIOS van de laptop gaat, dus als je de laptop leeg maakt, dan kun je hier Windows 10 alsnog vinden om opnieuw te installeren. Het zou prettig zijn als dit bij de aankoop van de laptop (en dus ook bij andere laptops) vermeld wordt. Dus dat er geen CD-ROM van het besturingssysteem bijzit en wat handig zou zijn ook een uitleg hoe je dit dan opnieuw moet installeren. Deze uitleg heb ik namelijk ook niet gehad in de ontvangen mail, alleen maar dat dit via het BIOS gaat. Ik kan me zo voorstellen dat ook niet iedereen weet wat een BIOS is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Raymond 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gehele proces is erg eenvoudig

Service
Snel geleverd, laten weten hoe laat het ongeveer bezorgd wordt, sturen een bericht als het (bij de buren) is afgeleverd.

Assortiment
Veel keuze, uiteraard niet volledig bekend met volledig assortiment. Maar lijkt top.

Aanbeveling
Erg prettige ervaring, en net iets goedkoper dan concurrent.

Extra toelichting
Gemakkelijk bestelproces, snelle levering, goed ingepakt. Leuke algehele benadering, maakt CB voor mij wel eentje die uitsteekt boven de rest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suradj Jangali 01-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn printer begaf het rond 22:30 en ik moest zakelijke contracten uitprinten voor een opdracht de volgende middag. En ik wist dat je bij coolblue tot heel laat kon bestellen en de volgende ochtend in ontvangst kon nemen. Dat noem ik eens gemak en stresvrij slapen voor je grootste deal van het jaar.

Service
Wordt uitgelegd in jip en janneke taal zodat je het makkelijker en sneller begrijpt.

Assortiment
Teveel keuze als je het mij vraagt hahaha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kan bijna altijd snel vinden wat ik zoek, ook wanneer ik het product niet direct bij Coolblue zou verwachten.

Service
Super! mocht het product toch niet helemaal aan de verwachting voldoen, of zelf een bestelfout gemaakt, kan het product zo weer geretourneerd worden.

Assortiment
Zelfs wanneer ik het product niet direct bij Coolblue zou verwachten slaag ik vaak bij Coolblue

Aanbeveling
winkel al jaren bij Coolblue en heb nog nooit een negatieve ervaring opgedaan. de ondersteuning, ook telefonisch is altijd ter zake kundig. Top!

Extra toelichting
Het winkelen bij Coolblue heeft mijn angst om online te kopen volledig weggenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Wolters 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit mn luie stoel bestellen aan de deur afgeleverd

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goede prijs, snelle levering, hoef de deur niet uit, alles netjes verzorgd en niet goed geld terug!

Extra toelichting
GA ZO DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elke dag leveren. snel in huis. goede webshop overzichtelijk.

Assortiment
Hebben alles wat ik zou willen hebben

Aanbeveling
Leveren snel en webshop is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda van Donk 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest voor mij.

Service
Er zat in mijn laptop die ik al een tijdje (ongeveer een half jaar geleden) had gekocht een virus ik kon meteen langs komen en er werd meteen naar gekeken ik kon hem ook meteen weer mee nemen perfect .en geen cent voor hoeven te betalen nu dat heb ik wel anders meegemaakt. De koelkast die helemaal op zijn plek gezet wordt in de keuken fantastisch en zooo vriendelijke mensen dat kom je tegenwoordig nog maar zeldzaam tegen fontastisch.

Assortiment
Bij coolbleu heb je een heel groot assortiment keuze plenty.

Aanbeveling
Fantastische vriendelijke mensen die je overal meteen bij helpen .

Extra toelichting
Kan me geen betere service en klantvriendelijkheid wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Relaxed shoppen via de verschillende categorieën, of snel en direct je product vinden via de zoekbalk!

Service
Levertijd is ongelofelijk snel. 's avonds laat zie je nog iets leuks, volgende dag al in huis!!

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, met een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martvijf 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is appeltje eitje

Service
Geen enkele klachten, gewoon goed

Assortiment
Zeer uitgebreid en up to date

Aanbeveling
Goed, snel en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zilk 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue heeft een uitstekende website.

Service
Altijd en vooral eenvoudig bereikbaar. Je voelt je serieus genomen!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ben echt n fan van Coolblue geworden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Norman 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, super snelle levertijden voor redelijke prijzen. Als je ook vragen hebt krijg je snel een goed antwoord.

Service
Helaas een keertje iets moeten terugsturen en dat ging vlot en buitengewoon coulant. Daar kan de fysieke winkel nog veel van leren.

Assortiment
Coolblue is vaak één van de eerste webshops waar ik kijk als ik online iets wil kopen. Ivm de uitstekende support en service hoeven ze niet per se de goedkoopste te zijn.

Als ik mijn kleding en eten ook volgens hetzelfde concept zou kunnen kopen dan kregen ze een 10!

Aanbeveling
Het bovenstaande zegt genoeg denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bocken Jean Pierre 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zelfs als het de eerste keer is op de site, is er geen probleem

Service
zeer snelle levering

Assortiment
meestal kom je met een zoek opdracht bij coolblue terecht, en dan maar kopen

Aanbeveling
niets op aan te merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
handige top tien

Assortiment
goede/veel keuze

Extra toelichting
Veel beter verlopen als vorige bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bodine 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service is erg goed, ik had een klein probleem met de bestelling, heb de klantenservice gebeld, en die hebben me goed geholpen. De volgende dag had ik me pakketje binnen.

Assortiment
Heel veel keus, egt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super fijn, binnen een paar klikken de beste wasmachine voor een super scherpe prijs gevonden.

Service
Top dat de mannen hem kwamen installeren.

Assortiment
Heeeel veeeel keuze!

Aanbeveling
Ik raad Coolblue al bij iedereen aan :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy v d Padt 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super gemakkelijke site,snel antwoord op je vragen. Je kunt zelf een bezorg datum/tijd kiezen. kortom Top!

Service
vrolijke bezorgers of ze nu 3 hoog moeten zijn of begaande grond. Ze nemen de oude apparaten mee & sluiten de nieuwe netjes aan. Vragen worden ook snel beantwoord via de site,fb chat of per telefoon. Jullie zijn ook super gemakkelijk te bereiken, heel fijn (is namelijk bij andere bedrijven...((vida xl)) wel anders. Daar word je op de chat geblokkeerd..mailtjes genegeerd en je kunt ze maar tussen een korte tijd bereiken en zelfs dan zijn ze onbereikbaar. Dus dit is HEEEL fijn!

Assortiment
fijn assortiment...alleen mag nog wel iets uitgebreider (schommelbank?tuinslaghouder,parasolvoet,tuinspullen zwembaassesoires...etc)...Ik vind jullie namelijk een enorm fijn bedrijf & aangezien het bij andere bedrijven vaak mis gaat & het niet netjes oplossen zou ik het toch fijner vinden alles bij jullie te kunnen bestellen. (zelf chronisch ziek dus ben toch vaak gebonden aan online kopen en laten bezorgen.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je vindt snel en makkelijk wat je nodig hebt . de website werkt goed en is overzichtelijk.

Service
Vragen worden goed en snel beantwoord

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid

Aanbeveling
Al verschillende keren besteld en iedere keer weer goed

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
No-nonsense service. Ik heb een keer een product gekregen dat niet goed functioneerde bij levering. Wordt niet moeilijk over gedaan: na een whatsapp-bericht had ik de volgende dag een nieuwe in huis.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lau 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info en makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering zoals afspraak die op de site staat

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Niks op aan te merken. Doet wat ze op de sitems vermelden. Geen klachten. Uiterst tevreden 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem de lang 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Vriendelijk zeer snellende levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met bijna 1 druk op de knop besteld. Ook de plus en min punten die bij een product worden aangegeven zijn heel fijn!!

Service
Super service! Bij vragen wordt je altijd vriendelijk en kundig te woord gestaan.De levering is ook snel!

Assortiment
Niks meer aan toe te voegen. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansen 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Assortiment
Bij bol.com groter assortiment

Aanbeveling
snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Michaelvuegen 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastische webshop, vooral omdat leveringen snel gebeuren.

Service
Top !

Assortiment
Je vindt er alles wat je nodig hebt, dit ook aan een schappelijke prijs !

Aanbeveling
Het is gewoon de beste online webshop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is heel makkelijk te bestellen.

Service
je heb het echt de andere dag in huis.

Assortiment
voor mij genoeg en alles is goed omschreven.

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk en duidelijk

Service
Snelle levering en met regelmaat op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Assortiment
De prijzen zijn gemiddeld

Aanbeveling
Prima webwinkel. Volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klink 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Prima

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karin 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
snelle service

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De informatie is overzichtelijk weergegeven en het bestelproces verloopt ook heel soepel.

Service
Tijdens de levering van een GPS tracker voor bagage, was het pakketje verloren gegaan door postnl (jaja... de gps tracker was verloren gegaan). Coolblue heeft meteen een onderzoek ingesteld en aangegeven dat ze een andere zouden opsturen. Mocht die andere alsnog afgeleverd worden, hoefde ik die alleen maar terug te sturen. Prima service!

Assortiment
In de meeste productgroepen waarin ik zoek bij Coolblue staat over het algemeen het juiste product voor mij er wel tussen.

Aanbeveling
- Goede service
- Duidelijke website
- Duidelijke reviews van andere gebruikers
- Prima assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djort 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemakkelijk, alles eigenlijk

Service
Ze helpen je altijd goed

Assortiment
Bijna alles is er te vinden voor een goedkope prijs

Aanbeveling
Super winkel!

Extra toelichting
Beste webshop die ik ken, ik kijk altijd eerst op coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemreijnen 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en de volgende dag gelijk binnen voor 12 uur.

Service
Prima service

Assortiment
Ruime keuze, alle keuzes versterkt door recensies

Aanbeveling
Ik zou zo weer kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hele fijne en duidelijk site.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Fijne webshop! Ik heb snel en op tijd mijn pakketje binnen gekregen! Alles staat duidelijk op de site, dit maakt het winkelen online erg makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jamie 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het artikel dat ik bestelde was niet in voorraad, maar kon toch mijn gegevens achterlaten en kreeg enkele uren later een sms'je van Coolblue dat mijn product terug in voorraad was

Service
Bij coolblue altijd super service! Aan de hand van de productfilmpjes op de website krijg je een gedetailleerd overzicht wat het product kan en wat de specificaties zijn

Assortiment
Coolblue heeft zeker en vast een heel groot assortiment, niets op aan te merken

Aanbeveling
elektronica nodig? --> 1 adres : COOLBLUE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Energetic 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gebruiksvriendelijke en vlot

Service
vandaag besteld, morgen geleverd

Assortiment
geen commentaar

Aanbeveling
tot hiertoe nog geen probleem ondervonden. Dus tot hier toe een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinie 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is goed vindbaar, met goede en overzichtelijke informatie.

Service
de aankoopservice is uitstekend. Over de garantieservice kan ik (nog) niet oordelen, want daar heb ik nog geen beroep op hoeven doen.

Aanbeveling
Een fijne internetwinkel met een goed assortiment, goed opgeleid en vriendelijk personeel en een humoristische persoonlijke benadering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bvn 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service!!

Service
Doen wat ze beloven.

Aanbeveling
Eerste ervaring met coolblue en deze is super geweest. Ga er zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aline 30-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke online informatie over producten en keuzes.

Service
Vriendelijk en behulpzaam in de winkel.

Assortiment
Heel breed en divers assortiment met allerlei merken.

Aanbeveling
Prettig, overzichtelijk, helder en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews