coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roeland 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue vertelt altijd precies wanneer je levering aankomt, zo hoef je niet de hele dag thuis te zitten wachten. Ze waren een uurtje later dan verwacht. Dat kan altijd gebeuren en dat melden ze ook netjes op tijd.
Ik had een keer een defect met een oven die ik besteld had. Daar kon Coolblue niets aan doen, het defect ontstond pas na levering. Binnen een dag hadden ze de oven kosteloos omgeruild!
Coolblue is soms wat duurder dan de concurrentie, maar wat service betreft kan het niet beter.

Reageer

Danielle 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service en nette afhandeling van je product. Bezorgers even vriendelijk en attent.

Reageer

Dicky 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
WAT EEN GEWELDIGE SERVICE! Keurig een mailtje dat ze tussen 8 en 9 de vaatwasser zouden komen brengen. Ook nog een belletje. Hele aardige bezorgers. Nieuwe aangesloten, oude meegenomen. Binnen een half uurtje was het klaar. TOP!

Reageer

Marian Born, Bussum 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat Coolblue doet wat zij beloofd. Zondagavond om 22.30 de bestelling geplaatst. Onmiddellijk de bevestiging ontvangen en 's-nachts de melding om hoe laat de zending ontvangen zou worden. Ook dit klopte perfect

Reageer

Marian Born, Bussum 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet zij beloofd. Heb zondagavond om ca. 22.30 een bestelling geplaatst. Kreeg onmiddellijk de bevestiging en 's-nachts al de bevestiging dat via Post nl de zending maandag tussen 11.00 en 12.50 geleverd zou worden. En dat klopte ook!!!

Reageer

Wim Derks 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering. Voorlichting over het product is goed na te vinden.

Reageer

hannie 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De productinformatie op de site is prima. Waar ik erg van onder de indruk was de afspraak van levering: email vooraf hoe laat men zou komen bezorgen, 20 minuten vooraf nog telefoontje . Super geregeld. Vriendelijke chauffeurs. Product prima. Top allemaal

Reageer

John 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke en goed overzichtige shop. Makkelijk om alle goederen te vinden, bestellen en betalen.
Er is zelfs zondaglevering !!

Reageer

Stef 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren tevreden klant bij Coolblue. Bestellingen altijd correct en supersnel geleverd. Nooit problemen achteraf ofzo. Héél tevreden!

Reageer

George 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijvingen, plus- en minpunten op een rij gezet en mogelijkheid om meerdere producten te vergelijken. Bezorging gaat supersnel en kon, zoals in mijn geval, zelfs op zondag. Van eerdere producten bij Coolblue aangekocht weet ik dat de service prima is (omruil en ondersteuning)

Reageer

Denise gigengack 19-02-2019

Algemene score

1,0
Coolblue, ik heb daar niet langer dan een jaar geleden een wasmachine gekocht van Whirlpool. Tot aan 2 weken geleden kreeg ik een foutmelding F05 wat inhoud dat het een technisch probleem is. Mijn vriend heeft contact opgenomen namens mij op een donderdag en afgesproken met coolblue dat er een monteur langs zou komen. Er werd nog vriendelijk gelachen en beloofd dat er binnen een week een monteur zou langskomen. Dit viel namelijk allemaal onder de garantie van 2 jaar. De dag erna ben ik niet gebeld voor een afspraak. Op die vrijdag heb ik wederom gebeld met coolbleu en er werd weer van alles beloofd. Ik ben pas na de derde keer bellen geholpen en met wat? Een afspraak voor over 2 weken. Dus al met al heb ik al een week moeten wachten voor een afspraak en nu komen daar nogeens een paar weken bovenop voor het laten nakijken en repareren van iets dat duidelijk is. Nu kan ik 3 weken niet wassen !! Langer zelfs nog. Koop nooit meer iets bij Coolblue!!! Met hun snelle reparaties en zogenaamde klantvriendelijkheid. Ik waarschuw tegenwoordig iedereen.
Officiele reactie van Coolblue 20-02-2019

Hoi Denise,

Vervelend dat de reparatie van je wasmachine zo stroef verloopt. Zoals je het beschrijft, hoort het allemaal niet te gaan.

Ik wil je vragen om even je retour- of ordernummer samen met een korte samenvatting (of deze review gekopieerd). Dan kunnen we via die weg een gepaste oplossing bieden.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 20-02-2019

Hoi Denise,

Vervelend dat de reparatie van je wasmachine zo stroef verloopt. Zoals je het beschrijft, hoort het allemaal niet te gaan.

Ik wil je vragen om even je retour- of ordernummer samen met een korte samenvatting (of deze review gekopieerd). Dan kunnen we via die weg een gepaste oplossing bieden.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

wimhoog 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke web shop, alles goed te vinden en blij met hun beste keuze. Durven ook teruggekomen artikelen in de webshop met korting aan te bieden

Reageer

M.Manse 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, duidelijke beschrijvingen, , leuke prijzen, snelle levering

Reageer

Wasmedadde! 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste bestelling.
Het artikel was veruit het goedkoopst bij Cool blue.
Pakje van begin tot einde perfect traceerbaar.
Supersnel geleverd.
Zeer degelijk verpakt.
Een aanrader !

Reageer

Ton de Held 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website met de juiste informatie en reviews om het meest geschikte product uit te kiezen.
Prima bestelservice, soepel betaalproces en snelle levering.

Reageer

henk 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne webwinkel met veel keus en hulp om je te verzekeren van een goede aankoop plus alles was snel geleverd

Reageer

Bas van Pelt 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had via essent een starterspakket Philips Hue gekregen en was lekker aan het ontdekken . dus in de avond nadat alles werkte op zoek en kwam een philips hue lamp en Tab schakelaaar tegen voor weinig , rond 22:00 besteld , en de volgende dag voor 10 uur al binnen ... als ik het in een stenen winkel had willen halen , dan wes het me niet gelukt om het de volgende morgen te hebben , want welke winkel heeft dit aanbod .. helemaal super

Reageer

Yves 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de absolute top: stipt, betrouwbaar, goed assortiment, duidelijke website, gedetailleerde productinfo.... de referentie voor veel concurrentie. Bravo, Coolblue!

Reageer

H. Kleine 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus aan producten en je kan er goed vergelijken. Duidelijke omschrijving en mensen kunnen recensies achterlaten, dat is wel handig bij oriënteren.
Ons apparaat was bij Coolblue het goedkoopst.
Daarnaast echt super service. Mailtjes met duidelijke uitleg over bezorging en humor! Bv liedjes met thema "wachten" waar je naar kunt luistern tot je het product in huis hebt.
Oude droger nemen ze mee. Nieuwe wordt geplaatst en aangesloten. Geven daarbij ook tips voor onderhoud!

Reageer

SachaBaron 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid aanbod en supersnelle levering! Ook een aanrader voor tweedekans artikelen!

Reageer

SC 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel gemakkelijk en overzichtelijk. Er is een ruim gamma aan producten. De betaling en levering gaan vlot. De klantenservice staat steeds paraat en is snel en gemakkelijk te bereiken. Alreeds veel bestellingen geplaatst en deze zijn steeds correct geleverd. In mijn ervaring, enkel positieve punten!

Reageer

J.J.Keller 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verzending is zeer snel en perfect verpakt. Alles zeer duidelijk vermeld op de website. Tevens duidelijke bijlage over de stappen die men moet nemen als men iets retour wil sturen en over de kosten daarvan. Zeer netjes en klantvriendelijk. Geeft een vertrouwd gevoel naar de klant.

Reageer

J. Gerritsen 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele duidelijke website. En de bezorging van de TNT man is grote klasse!!

Reageer

Verhagen 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoveel keuze en ze hadden precies het product wat ik wilde hebben! En ook nog eens de volgende dag in huis.

Reageer

Nina 17-02-2019

Algemene score

9,0
De producten bij Coolblue zijn voordeliger dan elders en de levering wordt heel snel en correct uitgevoerd. Heel tevreden over!

Reageer

Marcel 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de site van CoolBlue als zeer overzichtelijke ervaren.
Voor waar ik naar op zoek was, hadden ze de juiste aanbieding .
Super snelle bezorging en keuze uit diverse bezorgingsmogelijkheden en tijden.

Reageer

Jan van niekerk 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het hele bestel proces tot in de puntjes uitgewerkt. Webwinkels, neem van deze gasten een voorbeeld!

Reageer

Rikie van Geel 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie en afbeelding van deze fantastische pannen. Besteld en de volgende dag geleverd. Zeer gunstige retourvoorwaarden. Ik bestel vaak bij Coolblue en ben nog nooit teleurgesteld.

Reageer

Johan 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke communicatie via mail. Volgende dag levering.
Als altijd alles perfect bij Coolblue. Mijn favoriete webshop .

Reageer

sier 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ouderwetse service
super snelle levering
zeer goed omruil en retour proces
zoals ik zelf zou geven

Reageer

Piet Bedorf 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, vriendelijke mensen en fijn dat je op tijd wordt gebeld voor de bezorging.

Reageer

Fran 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van deze shop is fantastisch. Een vergissing wordt snel en accuraat opgelost. De keuze uit producten is groot. Ik heb al veel besteld hier en altijd is de levering netjes en razendsnel. Daarbij zijn de tweedekans artikelen even goed, maar wel een leuk stukje goedkoper. Vaak zo'n 20%. Mijn laatste tweedekans aankoop had een krasje dat ik alleen wist te vinden in zonlicht. Op de onderkant. En ik word vrolijk van ze.

Reageer

Klaas 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer netjes op het tijdstip geleverd. Je wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden hoe laat je bestelling er is.

Reageer

willy 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een paar jaar geleden ben ik voor het eerst met cool blue in contact gekomen , en ik was helemaal verbaast hoe alles ging , vanaf die tijd zal ik nooit meer ergens anders mijn spullen gaan halen , het is geweldig niet dat er iets kapot gaat maar wel hoe snel en zonder problemen je nieuwe apparaat bezorgt word , zo is iets kapot en de volgende dag staat er een nieuwe die aangesloten is door vriendelijke hartelijke jongemannen alles rommel en oude apparaten gaan mee en nog geen 5 minuten later is alles als van ouds , of hij er altijd heeft gestaan en dat is een troost voor als je product ineen klap kapot gaat maar dan word je super blij als hij 1 dag later weer op de plek staat en draait of vriest geweldig bedrijf, ik blijf bij cool blue

Reageer

Bert 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uitermate tevreden met de service die Coolblue verleent als het eens misgaat. Je kan er op rekenen.

Reageer

Verspeelt rosette 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de levering was in orde op het tijdstip dat vermeld was en zeer vriendelijk

Reageer

Annabel 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk
Goede service
Snelle levering
Gewoon prima!
Ik heb een keer een defect fototoestel gehad en werd prima geregeld onder de garantie.

Reageer

Staf1962 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede garantie : product stuk : nieuw product. Niet naar wens : omruilen zonder zeuren!

Reageer

Robert 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb als eerste revieuws gelezen, toen de staafmixer besteld, ging simpel en snel en keurig geleverd op tijd.
Ben er blij mee, moet hem alleen nog gebruiken, lol.

Reageer

Gosse kruger 16-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke en juiste info producten
Afspraken over levertijd en garantie etc prima
Telefonische behandeling super klantvriendelijk

Reageer

Nienke 15-02-2019

Algemene score

10,0
Snelle leveRing, goede dienstverlening
In winkels wordt je ook goed geinformeerd en geholpen. Ik vind ze Betrouwbaar.

Reageer

Ed Bakker 15-02-2019

Algemene score

1,0
Wasautomaat zou 15 februari 2019 bezorgd worden.
Echter men kon het adres niet vinden????? In plaats van even naar mij bellen, niets van zich laten horen!!!
Wat een waardeloze bezorgers!!
Hier via track and tracé achter moeten komen, Coolblue gebeld, wordt nu hopelijk 16 februari 2019 en dus nog niet wassen.
Officiele reactie van Coolblue 20-02-2019

Beste Ed,

Vervelend dat de bezorging van de wasmachine niet goed is verlopen. De bezorgers hadden je gewoon even moeten bellen. Sorry dat dit niet is gedaan.

De klacht hierover kan je nog doorsturen naar de klantenservice. Dan kunnen we de bezorgers nog aanspreken.

Ik vertrouw erop dat de wasmachine inmiddels wel bezorgd is (via deze site kan ik je gegevens niet nakijken). Daar wens ik je in ieder geval nog veel plezier mee.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

J. 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, snelle levering. Goede prijzen. Spullen goed verpakt.
Kan iedereen deze webwinkel aanbevelen.

Reageer

D .Werthenbach 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen en ook de levering waren makkelijk en uitstekend. Het artikel is ook precies dat wat ik had verwacht. Dus Coolblue kan ik aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Bert Bunk 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door Coolblue geleverde printer is goed. De aftersale en klacht oplossing is PERFECT ik zou Coolblue aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Ina 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben elke keer blij verrast over de vriendelijkheid,hulpvaardigheid en het meedenken in de winkel in Groningen. Chapeau!

Reageer

Anja 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site,bij vragen snelle antwoorden, zeer aangename en vriendelijke bediening bij het leveren, zeer correct!

Reageer

Van der Haven 15-02-2019

Algemene score

10,0
In het verleden ook al een goede ervaring, ook met het retourneren, nu een tablet aan geschaft met voldoende informatie over dit product. TOP.

Reageer

Adriaan Keij 15-02-2019

Algemene score

3,0
Snelle levering door Cool Blue - maar toen de LG49UK6300 na een week wit wegtrok kwam de keerzijde van Cool Blue: traaaaag. Op de site staat dat het apparaat bij een defect binnen 30 dagen “GELIJK” vervangen zou worden, maar de praktijk is anders: zelf inpakken en via Post NL retourneren en dan “wachten tot hij ingescanned is”, voordat Cool Blue een nieuwe opstuurt. Cool Blue legt het woord “GELIJK” heel anders uit, hun uitleg via Twitter: “Een omruil procedure duurt bij ons ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Je pakket kan de volgende dag bij ons binnen zijn, maar wanneer het wat drukker is wordt je pakket niet direct verwerkt in het magazijn.” Bah.
Officiele reactie van Coolblue 20-02-2019

Beste Adriaan,

Vervelend dat je bestelde TV meteen defect ging en dat de oplossing niet naar wens is.

We sturen inderdaad niet direct een nieuw product op bij een dergelijke melding. Dit nodigt uit tot misbruik. Vandaar dat we vragen om het product eerst terug te sturen. Bij binnenkomst krijg je dan meteen een nieuwe toegestuurd. Dit proces duurt gemiddeld inderdaad 3 werkdagen. Dat is wat ons betreft snel. Ik denk ook niet dat dit bij andere webshops sneller is.

Ik vind het jammer dat je het niet eens bent met de procedure, maar kan helaas niets anders voor je doen. Ik vertrouw dat je inmiddels een nieuwe hebt ontvangen die wel perfect werkt. Daarmee wens ik je veel plezier.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Adriaan Keij 20-02-2019

Als je reageert - dan wel eerlijk Cool Blue. De feiten op een rij:
- Zondag 10/2 begeeft de LG-tv het (geleverd op 31/1).
- Maandag 11/2 bellen, inpakken en via PostNL verzonden.

“En binnen 30 dagen na aankoop zorgen we er zelfs GELIJK voor dat je een vervangende oplossing krijgt, zoals een nieuw product of je geld terug” aldus de website.

- Dinsdag 19/2 levering vervangend (nieuw) toestel.

Noemen jullie dat GELIJK? is dat “na 3 werkdagen”? Ik noem dat “na ruim 1 week”. En het was - voor de zoveelste keer - niet mijn eigen toestel, het was het nieuwe toestel wat het VERZORGINGSTEHUIS op mijn aanraden bij Cool Blue besteld had. “Alles voor een glimlach”? Verbeter je service en wees eerlijk op de website, doe geen beloftes die je niet waar kunt (of wilt?) maken.

Reageer

Fuijkschot 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, voordelig in vergelijking met andere producten, op tijd bezorgd. Allen ging Post.nl er slordig mee om. verpakking was gedeeltelijk geopend. Maar het product is in orde.

Reageer

Toon meer reviews