coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Etienne 13-05-2017 Via de website gekocht

Een goed fondament , waar je bruggen kunt op bouwen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bestelling, goed geïnformeerd omtrent mijn aankoop en een levering zoals beloofd . Een goede verpakking die zeker tegen een stootje kan. Daarom een super punt voor de firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 13-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, gedetailleerde informatie op de website, leuke prijzen en heel flexibele levering (gratis in de avonduren!)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Samantha 13-05-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg mijn bestelde product een dag na de bestelling (zoals gemeld). Ik kon mijn product ook volgen via de link die coolblue mij stuurde via de mail, ik kreeg ook meteen te weten hoe laat het ongeveer zou komen. Mijn product kwam ook in een goed beschermend doosje, met bubbel plastic.
Ik ben erg blij met Cool Bue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 13-05-2017 Via de website gekocht

Simpel en Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is ingericht om het je makkelijk te maken: snel en duidelijk overzicht, scherpe prijzen, simpel afrekenen en actief communiceren over de aflevering. Gewoon zoals je het zou willen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

linda81 13-05-2017 Via de website gekocht

gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kon snel en makkelijk het produkt vinden. Hij was leuk geprijst en super dat je heel duidelijk aan kan geven wanneer je hem bezorgt wilt hebben. Zelfs op Zondag!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 13-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en heel snel bezorgd, zelf op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een ontzettend fijn bedrijf, klantvriendelijk, snel, goede service en bij retouren ook supersnel je geld terug zonder zeuren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 12-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke webshop. Pakketje moest op een ander adres bezorgd worden. Heel eenvoudig aan te passen tijdens het bestellen. Vaak is dat of niet mogelijk of moet de bezorger eerst voor een dichte deur hebben gestaan, bij Coolblue kan dat gewoon gelijk aangepast worden. Pakketje dus ook netjes in huis de volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 12-05-2017 Via de website gekocht

Veel beter dan verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was zeer verrast over de totale werking van Coolblue. Eerst kon ik mij goed informeren over het product en kijken wat andere kopers ervan vonden, het bestellen en betalen verliep heel vlot en de dag nadien had ik mijn aankoop al in huis. Schitterend gewoon! Ook na de ontvangst van mijn aankoop werd ik nog geholpen met enkele praktische tips omtrent het product en dat vind ik echt een meerwaarde van Cooblue. De medewerkers van Coolblue kennen het product en willen dan ook graag al hun kennis delen met de kopers. Bij andere websites is dit minder het geval.
Kortom, alles was veel beter dan verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 12-05-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan het einde van de avond (na 22.30) bestelt. Daarna 4x tijdstip aanpassing, waarbij het steeds nauwkeuriger qua tijdstip en in dit geval ook eerder werd bezorgt.
De wasmachine werd netjes boven op zolder neergezet en de oude meteen afgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 12-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, snelle levering! In de avond gekocht, volgende dag geleverd. Ik raad deze winkel zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 12-05-2017 Via de website gekocht

Zoals verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue staat bekend als bekende leverancier. Daarnaast, wie kan mij beter een elektrische tandenborstel dan winkel met als slogan; service met een glimlach. De zending was snel en op de minuut geleverd zoals werd aangegeven. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

denis043 12-05-2017 Via de website gekocht

Snel en leuk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede zoekmachine; prettige look en feel en goede omschrijving; snelle levering en plezierig kopen; er wordt gedacht aan kleine dingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasmijn 12-05-2017 Via de website gekocht

Probleem met adres niet goed afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Al heel lang een klant bij Coolblue, altijd tevreden geweest over de snelle leveringen en de goede service. Tijdje geleden ben ik verhuisd en ik was vergeten mijn bezorgadres te wijzigen (factuuradres klopte wel). Helaas bedacht ik me dit pas na het afrekenen (dit was al na lunchtijd). Ik ging direct na het afrekenen naar de klantenservicegedeelte van de website en besloot om een chat te beginnen met Coolblue. Ik legde mijn probleem uit en diegene in de chat vroeg om mijn bestelnummer en zei het bezorgadres voor me te kunnen wijzigen, ik zou hier nog een bevestiging van krijgen. Diegene heb ik bedankt en ik had de chat afgesloten met het idee dat het probleem opgelost zou worden. Een paar uur later kreeg ik een bevestiging van Coolblue dat mijn pakketje is verzonden met PostNL met het oude adres erop... Vanaf dat moment kan Coolblue er natuurlijk niks meer aan doen, en nu zou het geen ramp zijn om het pakketje op mijn oude adres te ontvangen omdat het mijn moeders adres is, maar zij kon het pakketje niet aannemen omdat ze op werk was (en ze kunnen het blijkbaar niet afleveren bij de buren omdat het een dure item betreft). Toen ik aan wilde geven dat ik het op een andere tijd of locatie wilde ontvangen, deed de PostNL website het niet, waardoor ik een paar keer met klantenservice moest bellen wat ook 45 cent per gesprek kost + gebruikelijke belkosten... Uiteindelijk, na een halve dag wachten en proberen deed de website het weer, kon ik eindelijk gebruik maken van die optie en was ik opgelucht.

Lang verhaal kort: Het verkeerde bezorgadres is wel mijn eigen fout geweest, maar het is jammer dat ik nog zoveel tijd moest besteden om het te corrigeren terwijl dat niet nodig was geweest als Coolblue erin was geslaagd om op tijd mijn bezorgadres te veranderen. Anyways, ik zou nog steeds gewoon bij Coolblue bestellen hoor, maar dan ervoor zorgen dat de juiste adres erop staat haha.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 14-05-2017

Beste Jasmijn,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om ons te voorzien van feedback. We kunnen ons voorstellen dat u ervan baalt dat het veranderen van het afleveradres niet zo soepel ging. Wij willen u dan ook onze excuses aanbieden dat wij het niet volledig hebben kunnen oplossen voor u nadat u contact met ons opgenomen had via de chat. Wel heel fijn dat u uw bestelling inmiddels in huis hebt. We wensen u nog heel veel plezier met uw bestelling en natuurlijk veel geluk in uw nieuwe huis.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Luuk 12-05-2017 Via de website gekocht

Razendflitsende superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, goede zoekfunctie in de shop, snelle en betrouwbare levering. Ik koop nu al een tijdje bij Coolblue, en het gaat steeds op dezelfde -uitstekende- wijze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franck 12-05-2017 Via de website gekocht

Snel, goed en eigentijds

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, duidelijke omschrijvingen, kortom gebruiksvriendelijk op en top! Zowel aankopen als aankopen die retour moeten worden op een service gerichte wijze verwerkt, wederom erg snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JSP 12-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds om 23.00 uur besteld, volgende middag geleverd. Bezorging van de nieuwe wasmachine ging probleemloos. Door de bezorgers netjes geplaatst, ook de reeds aanwezige wasdroger werd keurig bovenop de wasmachine teruggeplaatst. Oude machine netjes meegenomen. Vriendelijke mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann&Ber 12-05-2017 Via de website gekocht

fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische productinformatie + nog handige tips over het gebruik van het bestelde artikel. Keurig op tijd geleverd en geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josine 12-05-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kapotte wasmachine na een weekje weg is "drama"! 's avonds nieuwe besteld, 8 uur later een sms, we zijn er over een half uur, kwartiertje later telefoontje, we zijn er over n kwartier. Door xxx en xxx werd alles uitgebouwd, vervangen, wasmachine aangezet. 8 uur 's ochtends, alles draait weer. Dit zijn toppers! Geweldige service! Mails in het postvak van Coolblue met hoe om te gaan met de nieuwe machine. Mooi extraatje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkR 12-05-2017 Via de website gekocht

Prima service en goede feedback t.a.v. levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere website en product informatie. De handleiding welke met deze set meegeleverd wordt is wat onoverzichtelijk. Een korte installatie handleiding zou handiger zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wessel 12-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de service van Coolblue! Mijn AEG L87695NWD hebben ze met z'n tweeën via het trappenhuis op de vierde etage gezet en aangesloten, zonder stoten of beschadigingen aan machine of trappenhuis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 12-05-2017 Via de website gekocht

NETJES EN ZEER SNEL GELEVERD

Algemene score

10,0
DOOR TWEE BEZORGERS NETJES EN CORRECT GELEVERD EN GEPLAATST ZEER TEVREDEN MET HET PRODUCT MOOIE RUIME KOELKAST !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piotr 12-05-2017 Via de website gekocht

Super goed service van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het artikel gratis opgestuurd. Goed op de hoogte gehouden qua statussen waar mn anrtikel in proces is. En zo heb een nieuwe mogen ontvangen. Allemaal binnen twee weken. Ben erg content met de service van coolblue

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas 12-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende prijzen en een geweldige service! Topwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen zijn vergeleken met andere webwinkels behoorlijk gunstig en de service is geweldig. Ook 's avonds laat nog telefonisch bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick 12-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben ontzettend blij met deze site omdat je je pakketje kan laten bezorgen waar het jou uitkomt en wanneer het jou uitkomt. Je kan voor een kleine vergoeding bijna exacte tijden kiezen. Ik vind het bezorgen bij cool blue punten en post NL putten ook een hele goede optie!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Correia 12-05-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar en zeer goede service

Algemene score

10,0
Goede prijs, duidelijke site. Doen wat ze beloven. Nette bezorgers. Ideaal dat er echt de volgende dag al bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 12-05-2017 Via de website gekocht

uitstekend service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede chop en uitstekende bediening prettige mensen die bij ons een wasmachine afleverden een 10 pus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeTooR 12-05-2017 Via de website gekocht

Alles gegaan zoals beloofd

Algemene score

8,0
Een BenQ scherm besteld om 20:00u. 's avonds. De volgende dag al in huis zoals beloofd. Verder was de omschrijving op de website duidelijk en zaten er geen fouten in. Eigenlijk niets bijzonders, dus gewoon een dikke voldoende.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J. de Langen 12-05-2017 Via de website gekocht

lange wachttijd

Algemene score

3,0
AEG lavaza apparaat werkt niet naar behoren, heb een tijd aan de telefoon gehangen, maar er zijn ettelijke wachtende voor je.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 12-05-2017

Beste meneer/mevrouw De Langen,

Want ontzettend jammer dat uw AEG apparaat niet naar behoren werkt. Wanneer u een product bij ons heeft besteld, dan mag u zeker verwachten dat dit een deugdelijk product is. Onze excuses voor het lang wachten aan de telefoon. Op sommige momenten is het inderdaad wat drukker op onze klantenservice. Dan kan het wel eens gebeuren dat u iets langer wacht totdat u telefonisch wordt geholpen.

Natuurlijk willen wij u wel verder helpen in deze situatie. Graag ontvangen wij een e-mail met het ordernummer en een korte toelichting. De e-mail kunt u versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Wij helpen u daar graag verder.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

Linda 12-05-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering! Het product werkt uitstekend en heeft een mooie prijs! Zou coolblue zeker aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 12-05-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is intuitief, snel en altijd beschikbaar.
Bestellen gaat rap en de betaalmogelijkheden zijn zeer ruim.
De voorraad en het product aanbod bij Coolblue is groot en duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine kleinjan 12-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik mijn bestelling op een super makkelijke manier heb geplaatst, kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al binnen. Ook hoe laat het zou komen kon ik gelijk zien zodat ik niet de hele dag thuis hoef te zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mx11 12-05-2017 Via de website gekocht

Super snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'S avonds om 21.30 besteld volgende morgen om 10.00uur in huis. En veel voordeel omdat ze 8% Van het aankoopbedrag op mijn beautyvoordeelpas account storten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Visser 12-05-2017 Via de website gekocht

Goede helpdesk, bij prijjsverandering kreeg ik korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zagen een artikel voor 169,- Toen we wilden bestellen was het artikel 179,-. We hebben de klantenservice gebeld en we kregen het gewoon voor de oude prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lakdim 12-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top! Van shop tot aan het product en gebruiksvriendelijkheid van de site, alles ging goed en ben blij met mijn nieuwe LG Koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stikz 11-05-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Mijn laatste bestelling ging ook goed mis.
Koffiezet apparaat besteld met avond levering maar bleek defect geleverd te zijn. Contact gehad met Coolblue en aangegeven dat ik een retourzending wil doen van mijn apparaat. Vervolgens het apparaat retour gestuurd en een dag of 3 later kreeg ik melding dat er een nieuw pakket onderweg was, ondanks dat ik aangegeven had dat ik geen nieuw apparaat wilde.
Bij de melding direct coolblue gebeld echter kon de verzending niet geannuleerd worden. Nu moest ik het pakket maar afwachten en weigeren aan de deur of opnieuw retour sturen.
Na wat gedoe het pakket geweigerd aan de deur en dan uiteindelijk na 5 verschillende mensen gesproken te hebben een deel van het bedrag retour ontvangen. De verzendkosten voor de avondlevering krijg ik namelijk niet terug ondanks dat het apparaat defect aan gekomen is (de eerste 4 mensen die ik gesproken heb zeiden van wel, de laatste weer niet).
Zeer teleurstellend en al de 2e keer dat ik iets dergelijks mee maak bij Coolblue.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 12-05-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat uw nieuwe koffiezetapparaat defect is geleverd. Dit is absoluut niet de intentie geweest om een defect product te leveren. Graag kijken we met u mee naar de status van de terugbetaling en of wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Echter kunnen wij dit alleen doen met het ordernummer. Kunt u een e-mail versturen met het ordernummer en een korte toelichting van de situatie? De e-mail kunt u versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

Anneke 11-05-2017 Via de website gekocht

perfect snele levering en goede tips!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfect goed advies en tips! ik ben erg tevreden met de laptop en het advies wat ik van jullie gekregen heb, in een woord TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem R 11-05-2017 Via de website gekocht

Vooraf informatie hoe laat de auto komt afleveren !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf informatie hoe laat de auto komt afleveren !
Scherpe prijs en correcte afhandeling.
Bij een volgende aankoop ga ik eerst naar
Cool Blue! Warm aanbevolen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 11-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service. Snelle levering, bij vragen altijd goed geholpen en de site werkt erg prettig. Ook is er genoeg keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ndb 11-05-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere omschrijving van product. Prima prijs. Makkelijke betaalmogelijkheden. Snelle en nette levering die je goed kan volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larry 11-05-2017 Via de website gekocht

HAPPY

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede merkartikelen. Vlotte afhandeling. Duidelijke betalingsmogelijkheden. Goede service. Supersnel geleverde producten.
Uiterst tevreden. Raad het iedere koper aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 11-05-2017 Via de website gekocht

Ze maken hun bewering van de leverring altijd waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop met breed assortiment en wat voor mij erg belangrijk is dat ik zelf kan bepalen waar en wanneer iets geleverd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louid 11-05-2017 Via de website gekocht

Top

Algemene score

9,0
Goede en snelle service. Klantenservice is goed en volledig. Terugsturen werkt zeer eenvoudig en geld razendsnel teruggeboekt. 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Coenen 11-05-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering op afgesproken tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mij is het snel bezorgen op de beloofde tijd belangrijk. Ik heb goede ervaringen met Cool Blue dus vandaar. Ik bestelde 8/5 20.00 u, voor bezorging op de volgende avond, en het pakketje werd bezorgd 9/5 20.00 u.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martine 11-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie op de website met veel tips en adviezen, producten zijn makkelijk te bestellen en worden zeer snel geleverd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert de Bruijn 11-05-2017 Via de website gekocht

Prima service en zeer vlotte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, snelle levering. Voldoende product informatie.
Ook de betaling verliep prima. Al eerder ervaring opgedaan met deze site doordat mijn dochter hetzelfde product voor haar zelf heeft aan geschaft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cian 11-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is duidelijk aan gegeven en goede service. Goede prijzen en het is een lekker uitgebreid.
De bezorgservice erg fijn ik heb bijna alles de volgende dag in huis en ik kan bestellen wanneer ik wil :))

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxxToppertje 11-05-2017 Via de website gekocht

Goede ervaringen tot nu toe. Helaas nu absurde service

Algemene score

1,0
Ik heb gekozen voor coolblue juist vanwege de goede service. Ze zijn over het algemeen zo'n 10 tot 20 % duurder maar tot nu toe vond ik dit de meerprijs waard. Helaas nu een 'combi' deal besteld bij coolblue (telefoon, hoesjes en screen protector). Bij het plaatsen van de protector viel me op dat de iphone niet meer goed reageerde op touch. Dit blijkt een bekend probleem te zijn en was terug te lezen in diverse reviews. Bij het aanmelden van de retour ging het mis. Ondanks goede afspraken met de klantenserivce kreeg ik dezelfde protector toegestuurd en moest ik weer melding maken. Hierna verzocht men mij bij te betalen voor een nieuwe protector ondanks het feit dat beide precies hetzelfde bedrag kosten. Een narrige reactie van de klantenservice maakte het verhaal compleet. Voor mij voorlopig geen coolblue meer. Dan bespaar ik liever 20% op de aanschafwaarde en bestel bij een andere partij.

Erg jammer want tot nu zag ik dit bedrijf als HET voorbeeld voor hoe het zou moeten. Helaas blijkbaar te groot en log geworden lijkt het en kan men niet gewoon meer nadenken. Jammer

p.s.

Nog niet eens genoemd maar natuurlijk ook absurd dat ze een combi deal aanbieden met een product dat op hun eigen site maar 2 van de 5 sterren krijgt als review

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 11-05-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van de review. We hebben uw review ook via Tweakers ontvangen en hebben ook hierop gereageerd. Graag ontvangen wij nogmaals een e-mail met het ordernummer en korte toelichting. U kunt de e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

L.G. Navarro 11-05-2017 Via de website gekocht

Of de service goed is moet nog blijken.

Algemene score

4,0
Helaas werkt de duur bestelde computer niet. Wordt vandaag 11 mei retour gezonden naar Coolblue.
Hoop dat alles naar tevredenheid wordt opgelost.

Review criteria:

Officiele reactie van Coolblue 12-05-2017

Beste meneer/mevrouw Navarro,

Wat ontzettend teleurstellend dat uw bestelde computer een niet werkend product bleek te zijn. Gelukkig heeft u al een retour aanvraag gedaan en wordt de computer 11 mei retour gezonden. Tijdens het melden van de retour heeft u de optie gekregen om het product om te ruilen voor hetzelfde product, een ander product of alleen het aankoopbedrag te ontvangen.

Wij hopen dat het wordt opgelost op de wijze dat u wenst. Mocht u nog andere vragen hebben, dan kunt u ons altijd een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

Karel 11-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een paar keer contact via e-mail, probleem besproken en die werd vlot opgelost.
Terug sturen geen probleem.
Geld terug na de beloofde 3 dagen, prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Barkhof 11-05-2017 Via de website gekocht

Heel goede service en snelle bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en veel keuze. En de snelle bezorging is ook fijn. Had van familie gehoord dat de service ook heel goed is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews