coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 42599 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2157 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daniel 10-10-2017 Via de website gekocht

Een super bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een top service. Alles keurig via de mail gemeld. Ook alles wat ze beloven komen ze na. Ze bieden goede prijzen aan en houden hun assortiment actueel. Een echte aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 10-10-2017 Via de website gekocht

Snel gevonden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel gemakkelijke website om prijzen te vergelijken voor identieke artikels. Gratis verzending en de volgende morgen al geleverd. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacob 10-10-2017 Via de website gekocht

Efficient

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop biedt ruime keuze, goede informatie over de diverse producten en levert snel. De mogelijkheid van het bezoeken van een fysieke winkel vormt een extra pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette Koeman 10-10-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel aanbod. Snelle levering. Gewoon zoals het moet gaan. Ik moet er meer tekens aan toe voegen, maar ik kan niks meer bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 10-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en...correct !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering van de bestelde koffiemachine op snelle en correcte wijze. Goed verpakt in de bekende coolbleudoos en op het afgesproken tijdstip geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Famke 10-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze eerste maar zeker niet onze laatste bestelling bij coolblue.
Het apparaat was iets duurder in vergelijking met een andere webshop.
Echter was bij jullie de levering veel sneller en kwamen jullie ook echt jullie afspraken na. Bezorging op zondag is super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

josé Rosendal 10-10-2017 Via de website gekocht

Gewoon zoals afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van begin tot het eind uitstekende service, de belofte wordt geheel waar gemaakt. TOP!
Bestellen, informatie opvolging van de status en perfecte aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 10-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering en veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb om 23:15 op de site een tv gekocht en de dag erna was hij al in huis. In een mooie doos van coolbleu zelf dat de buren niet zien wat je koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivian 10-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel fijn dat je oude droger meteen wordt meegenomen en de nieuwe (op de 2e verdieping) door twee handige jongens wordt geplaatst. Beiden waren zeer vriendelijk en gaven direct uitleg bij de droger. De levering was erg snel en de service was goed!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Solange 10-10-2017 Via de website gekocht

niet aarzelen om te bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
reeds vaak besteld bij coolblue
Correcte prijzen, snelle levering, duidelijke website, alles prima.
Niet aarzelen om met coolblue te werken. Betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siedy Abee 10-10-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede reputatie mbt service en klantgerichtheid. In de volle breedte waargemaakt!
Van bestelling tot en met de zeer aardige en klantvriendelijke bezorgers. Ze hadden er zichtbaar plezier in. Ze waren trots op hun werk, hun werkgever en genoten van het bezorgen van de wasmachine. Alles conform de Coolblue toezeggingen behandeld en afgehandeld. Zeker de wijze waarop Coolblue je informeert van bestelling tot en met de bezorging is echt uitzonderlijk goed. Menig retailer kan hier een voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 10-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige sevice en levering

Algemene score

10,0
Heel fijne gebruiksvriendelijke site met zeer ruime keuze, goede product omschrijving, gemakkelijke betaalmogelijkheden en super levering.

Reageer

mieke.mussche 10-10-2017 Via de website gekocht

Toffe website en geweldige service

Algemene score

8,0
Top service, snelle levering.
Groot assortiment, keuze zat in de webwinkel en voor heel veel dingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 10-10-2017 Via de website gekocht

Heel snel vakantiewas weg kunnen werken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder goede ervaring met fietsendrager deed ons nu ook weer kiezen voor coolblue en inderdaad, veel keuze in soorten wasmachines en goede specificaties. Uitermate snelle levering , om 16.00u besteld en de volgende dag stond om 10.00u de was reeds te draaien! Wasmachine naar 2 verdieping, keurig werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 10-10-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn erg tevreden over Coolblue. Onze elektrische tandenborstel had het begeven en we hebben meteen een nieuwe besteld bij Coolblue.nl. Ze hebben goede aanbiedingen en leveren snel (en gratis)!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 10-10-2017 Via de website gekocht

Coolblue is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue biedt een zeer breed assortiment aan producten en verleent daarnaast een uitstekende service. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 10-10-2017 Via de website gekocht

Service super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon goed, bestelling uit mijn luie stoel na goed speurwerk van het artikel en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Perfectionisme 10-10-2017 Via de website gekocht

perfecte levering, tijdig aangekomen, kortom, een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik,heb al een paar maal iets gekocht bij Cool Blue, steeds tevreden geweest van hun service, doe zo voort!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 10-10-2017 Via de website gekocht

Bijzondere klasse

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagavond om circa 22.30 had ik een pan besteld. Op zondag werd die om 12.05 al geleverd!! Hier liet Coolbleu zien zijn zaakjes prima op orde te hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ruben Schilt 10-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was en is prima in orde en geregeld! Het product was direct leverbaar en dan ook al de volgende dag netjes afgeleverd en in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hetty- Amstelveen 10-10-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdagavond besteld en op zondag al geleverd. Supersnel, ik ben er blij mee.
Dit is de vierde keer dat ik wat bestel, maar de eerste review het was 4x top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan inke 10-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service / snelle bezorging en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij vinden het erg prettig hier te shoppen.
Alles zeer overzichtelijk en zit je met vragen even een telefoontje en alles word geregeld.
Zeer snelle levering van bestelde producten, b.v.b onze LG koel-vries **** sterren lekker ruim van binnen rvs voorkant en bijna geluidloze motor en low frost ( niet meer zelf ontdooien ) een aanrader voor iedere keuken. makkelijk verstelbare glasplaten en grote groente lade. Ook nog een tip: smeer de deuren licht in met onderhoudsolie en je ziet geen vette vingers meer en tevens zullen deze deuren nooit roesten. Voor mensen die niet weten waar een LG koeling vandaan komt Deze is van Amerikaanse oorsprong en bekent om hun zuinige motor ( inverter linaer compressor ) de beste die je jezelf kan wensen. ook een lekker lang snoer aan de bovenkant van de koeling. kortom een echte mercedes onder de koelingen. Zeer goede prijs voor veel gemak en uitstraling.
.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa Pen 10-10-2017 Via de website gekocht

Excellente service.

Algemene score

8,0
Als je op je gemak iets wil uitzoeken moet je op dit adres zijn, men doet wat men zegt te doen. Vind dit een prima web store.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse Doumen 10-10-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden over coolblue, telkens opnieuw!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel betrouwbare webshop met goede prijs/kwaliteit producten en ook een ruim aanbod, Snelle en ook nog gratis levering aan huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Stavleu 09-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne en duidelijke winkel
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam
De site is ook heel duidelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 09-10-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Hier ga je met plezier heem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met vooral heel enthousiaste medewerkers. Kocht een screenprotector voor mijn telefoon en die werd zonder vragen perfect op het toestel geplakt. Best wat werk en het kostte niets extra. Dat is goeie service!

Reageer

Hofman 09-10-2017 Via de website gekocht

Beloofde verwachtingen zijn uitgekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen op basis van efficiënte informatie. Snelle en keurige aflevering nieuwe en ophalen oude wasmachine en wasdroger. Erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 09-10-2017 Via de website gekocht

uitstekende winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke site, met goede zoekfunctie en advies over de producten, waardoor kiezen makkelijker wordt gemaakt. Na bestellen zeer snelle levering en alles in goede orde ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 09-10-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onberispelijk. Op tijd. Foutloos.
En nog humor ook op hun verpakkingen.
Top bedrijf.
Hier ga ik vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung Bosch 09-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne en competente klantenservice en een super reserveringssysteem.

Over de levering door dynalogic was ik niet tevreden: Ze deden weinig moeite om de machine aan te sluiten en deden geen moeite ons te informeren over mogelijke oplossingen. (ze zeiden dat de aansluiting niet paste maar toen we zelf nog eens probeerde ging het opeens wel)

Klantenservice van coolblue heeft dat echter super opgepakt. Het systeem waarbij je s ochtends te horen krijgt hoe laat ze komen en een berichtje 30min voor levering is dan wel weer top.

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe wasmachine, bedankt coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

ktoui 09-10-2017 Via de website gekocht

Fast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I prefer ordering from Cool Blue because the delivery is fast. I only wish there was a place to leave a note for the driver. They always go to the wrong door in my building. I was able to track the driver online, so I could see him on his route. I could wait to meet him at the door. If I could write him a note, I would not have to wait at the door. But, the service has been very good and reliable. Thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri Roelen 09-10-2017 Via de website gekocht

Perfekte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij Coolblue een espressoapparaat gekocht omdat de reviews allemaal zeer positief zijn. Dit blijkt ook echt zo te zijn de website is duidelijk en de service is perfekt. Ook nog telefonisch contact gehad omdat er iets mis ging met het geld overmaken via i-deal maar ook hier werden we perfekt geholpen en was het probleem binnen enkele minuten opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Beem 09-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
volledige omschrijvingen, helder informatie waardoor keuze snel wordt gemaakt. Levering volgt daarom ook snel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

m.j.struijk 09-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede keuze en snelle levering en tijdens verzending goed te volgen en goed verpakt en levering volgens aanvraag

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Charles Smit 09-10-2017 Via de website gekocht

koel diepvries combinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoi Samsung Koel/Diepvries combinatie gekocht. netjes afgeleverd op afgeproken dag. Verpakkings matrialen netjes terug meegenomen. apparaat geinstalleerd en defecte hebben ze ook meegenomen. goede service. wordt je blij van.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin E 09-10-2017 Via de website gekocht

snel onbeschadigd en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na de op site even rondgekeken the hebben de geadviseerde tablet uitgekozen en meteen de bundel met hoes en beschermfolie .
Op de mobiele website besteld aflever optie gekozen in de buurt betaald via IDEAL (met de bankieren app)meteen een mailtje met bevestiging volgende morgen een mailtje met hoe laat het klaar ligt en kon het halen om de hoek bij de primera.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo Smits 09-10-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke site met handige zoekfuncties

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft binnen alle verschillende sites een breed assortiment aan producten binnen een bepaalde categorie. Van alle producten zijn de specificaties netjes ingevoerd, wat het vergelijken van producten en zoeken naar een product makkelijk maakt. Elektronica nodig? Zoek de juiste Coolblue webwinkel, kies een maximumprijs en andere specificaties, vergelijken, bestellen en de volgende dag is het in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Antoi 09-10-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, vriendelijk behulpzaam personeel. Niet lang hoeven wachten,in de winkel volgende dag al vroeg in de morgen bezorgt. Ook bezorgers waren netjes en vriendelijk, hoewel ze zware miele wasmachine naar zolder moesten brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verschuuren 09-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Goede en snelle service vriendelijk personeel snelle levering ik ben niet tevreden over mijn aankoop maar mag gelijk een omruiling doen dus in een woord geweldig 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoepidog 09-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering binnen 24 uur
Ruime keuze
Vriendelijke medewerkers en bezorgers
Nette prijzen
Snel reactie per mail

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 09-10-2017 Via de website gekocht

Duidelijke product keuze en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideale webwinkel! Duidelijk overzicht van producten, product omschrijving. Fijn dat je evt het product kan terug brengen. Snelle levering van het product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 09-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rugtas van een maand oud lieten hengels van los, rugtas ingeleverd bij een Coolblue winkel, binnen het uur een mail dat er de volgende dag een nieuwe rugtas geleverd zou worden en deze ook daadwerkelijk ontvangen. Geen gezeur over reparatie maar direct een nieuwe opgestuurd gekregen binnen 24 uur na inlevering!

Reageer

Yannick O 09-10-2017 Via de website gekocht

Een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede website met hele goede klantenservice. Zijn altijd bereid om te helpen in geval van problemen, vragen bij productkeuze. Veel webshops mogen van jullie service leren. Met jullie service ben ik altijd zeker dat er de volgende ochtend een pakketje voor mijn deur staat en dat zelfs op een zondag. Top
Ook jullie product keuze is top. Zeker aan te raden en dat dankzij een gebruiksvriendelijke website.

Echter dient er wel opgelet te worden dat het prijsverschil tussen kleuren niet te veel wordt. Ik heb al een verschil gezien van 7 euro voor het zelfste product in een andere kleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 09-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een wasmachine en droger besteld en deze zijn binnen 24 uur geleverd, geplaatst en keurig aangesloten. Ook hebben de heren netjes de oude machines voor me mee retour genomen en ook alle verpakkingsmaterialen zijn ook netjes mee retour gegaan. Het enige dat ik hoefde te doen was even een schoonmaakprogramma te draaien om eventuele productie vetten en of oliën te verwijderen en hup de was kon draaien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 09-10-2017 Via de website gekocht

Het kopen is dus waard!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles doet het perfect, ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst!

Bedankt voor jullie goede computeronderdelen Coolbue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 09-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Broodbakmachine besteld bij Coolblue. In alle verschillende modellen toch makkelijk de juiste gevonden, heel fijn. Heldere afhandeling, snelle levering en altijd en een feestje om bij Coolblue te bestellen.

Reageer

Hilde 09-10-2017 Via de website gekocht

TOP service inclusief good feeling :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue levert snel, betrouwbaar en met extra service. Geweldig dat ik nog voor dat de levering er was een instructiefilmpje kreeg over het product! Dat en de mooie verpakking geeft een goed en blij gevoel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 09-10-2017 Via de website gekocht

Goede service tot in het extreme

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een set Philips oortjes (2 jaar garantie) gekocht, en inmiddels een half jaar in gebruik. Helaas ging het rechter oortje ondanks voorzichtig gebruik stuk. Ik ben dus teruggegaan naar een CoolBlue winkel in de buurt van mijn school.
Ik werd onmiddelijk geholpen. Bovendien stond ik nog geen 10 seconden aan de balie, of de medewerker ging al een nieuw setje halen. Top!
Jammer genoeg voor mij probeerde ik dit setje pas in de trein uit. Het bleek niet in mijn telefoon te passen, door een extreem kleine afwijking in de jack-plug. Ik ben de volgende dag teruggegaan en heb toen een derde setje gekregen, voor niets.

Dus, CoolBlue Eindhoven, dikke +1!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 09-10-2017 Via de website gekocht

Breed assortiment en zeer snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met spoed goeie koffers nodig. Bij Coolblue 3x samsonite besteld om 23.19 welke de volgende ochtend werden geleverd! NB. Bij vergelijk op andere websites was de levertijd tussen de 2 en 4 werkdagen! Volgende keer weer Coolblue en niet meer dat dikke blauwe mannetje ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerre 09-10-2017 Via de website gekocht

Wat een snelheid, jongeuh!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Qua prijs en snelheid en comfort om te bestellen vind je bijna geen betere. Als ik iets elektronisch nodig heb kom ik bijna altijd eerst naar Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews