coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JAPJAPABC 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijk aanbod en ze houden je constant op de hoogte.

Service
Super! Wanneer je een vraag hebt kun je zelfs op whatsapp terecht, ik had binnen 10 minuten al antwoord!

Assortiment
Door alle shops die onder coolblue vallen is het assortiment zó groot dat ik lang niet alles gezien heb.

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Aankoop gedaan bij Coolblue omdat ze én de goedkoopste waren én ik zoveel goede reviews te zien kreeg wanneer ik zocht op internet. Bestelproces was makkelijk, overzichtelijk en snel. Ik wilde op zondag laten leveren, dus heb eerst via Whatsapp even gecheckt in hoeverre dat ook zou plaatsvinden. Binnen 10 minuten antwoord, en op vrijdagavond besteld voor zondaglevering. Overal netjes een mail van gehad en op zondag een sms van PostNL met een tijd waarop ze zouden komen. Echter kwamen ze niet... Meteen even weer een Whatsappberichtje richting Coolblue, en ze gingen het direct uitzoeken! Voor het ongemak kreeg ik een tegoedbon, die ik meteen heb gebruikt voor een andere aankoop. Mijn bestelling kwam ipv zondag pas op woensdag, en na het product goed te hebben bekeken e.d. kwam ik tot de conclusie dat het niet was wat ik zocht. (Bestelling was een soundstand, echter verhoogde deze de TV dusdanig dat de kijkhoek niet prettig was. Heb namelijk een vrij hoog tv-meubel ten opzichte van de bank, en de soundstand voegde net iets té veel extra hoogteverschil toe) Contact gehad met Coolblue, alles werd geregeld. De medewerker zou een retourticket voor me aanmaken die ik later die dag zou ontvangen, echter was deze er al na een minuut of 2-3!!! Vriendelijk te woord gestaan, Elke dag bereikbaar tot 23:59 op allerlei manieren, snelle service, groot aanbod en een scherpe prijs! Alles voor een glimlach? Nou die heb ik zeker, zelfs terwijl mijn product toch niet helemaal naar wens was. De service maakt dit meer dan goed, en ik zal daarom ook nog veel vaker terugkomen bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HannekeB 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Extra toelichting
Vind het een prima webwinkel heb al vaker wat besteld en kreeg het snel en zonder problemen geleverd. Ook fijn idee dat je ook naar een fysieke winkel kan gaan om de producten te zien/kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

cdtslingerland 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De stappen van orientatie naar aankoop zijn heel eenvoudig

Service
Ik ben onder de indruk van de snelheid en wijze waarop jullie mij als klant per mail op de hoogte hebben gehouden over de status van mn bestelling.

Assortiment
Prima, ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
Absolute aanrader! Ik heb de afgelopen dagen al meerdere mensen gesproken over jullie klantgerichte werkwijze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart wouters 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
mooie webshop, enkel zoekfunctie zou nog beter kunnen door de mogelijkheid om voorkeuren te kunnen ingeven (bv. oplopende prijs, ...)

Service
duidelijke bestelprocedure en zeer vlotte levering

Assortiment
ruim assortiment, wel niet de goedkoopste prijzen op het internet.

Aanbeveling
vlotte levering, ruim assortiment maar niet de beste prijzen

Extra toelichting
vlotte levering, ruim assortiment, mooie webshop met grappige details (cfr. tips om wachttijd op pakketje vlotter door te komen)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FastRider 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk bestellen Compleet met actuele voorraad.

Service
Van shoppen tot bestellen en levering word je zeer nauwkeurig op de hoogte gehouden dmv email en zelfs als je een mobiel nummer hebt ingevuld per sms.

Assortiment
Erg groot maar kan altijd meer natuurlijk.

Aanbeveling
Zeer zeker beveel ik deze webshop aan bij vrienden en familie.

Extra toelichting
Alles al gezegd eigenlijk en heb geen negatieve punten over coolblue. Kortom echte topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blok30 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
levering op tijd en zonder problemen.

Assortiment
kwam op de website via consumentenbond. De beste tomtom tegen de laagste prijs

Extra toelichting
Doen wat ze beloven: levering binnen 24 uur. en dan nog in een vrolijke verpakking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franeker100 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere website, keurige mails met de juiste informatie m.b.t. betaling en bezorging.

Service
Bestelling liep perfect. 's Avonds besteld, de volgende dag kon ik het pakketje al afhalen. Ideaal. En mijn compliment dat ik over deze webwinkel had gemaakt via het contactformulier kreeg ik van Coolblue een enige kaart in de bus!

Assortiment
Prijs is zeker concurrerend. Of er genoeg keus is weet ik eigenlijk niet.

Aanbeveling
Zeker aanbevelenswaardig. De website is erg prettig leesbaar en de levering is sneller dan het licht.

Extra toelichting
Zie hierboven. Plus geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

insom 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en vlug

Service
op punt en zonder problemen voor levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steenbok1965 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
het is makkelijk bestellen via de webshop van Coolbleu en de service is voortreffelijk je kun kiezen welke dag ze komen. De chauffeur belt op hoelaat hij verwacht dat hij komt. De oude machine nemen ze mee en de nieuwe word aangesloten. Daarom een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rievieuwer 19-01-2015 In de winkel gekocht
Oostplein, Rotterdam

Algemene score

4,5

Gemak
Bestellen is eenvoudig, vervolgens sta je in de winkel anderhalf uur te wachten en ga je met lege handen naar huis.

Service
De medewerker in de winkel deed wel zijn best, daarvoor dan drie sterren.

Aanbeveling
Geen merkbare poging tot service, zie mijn motivatie van de beoordeling.

Extra toelichting
Online een Motorola Moto G 16GB besteld i.c.m. een verlenging van een Telfort-abonnement voor een goede, maar wel marktconforme prijs, dat zou zonder bijbetaling zijn. In de winkel sta ik eerst een half uur te wachten, vervolgens probeert de medewerker een uur lang het abonnement te verlengen (dat was voor hem voor het eerst voor Telfort). Dat lukte steeds niet, en uiteindelijk blijkt dat het niet kan om het toestel zonder/met geringe bijbetaling bij Telfort te krijgen. Dat was een fout op de website. Met bijbetaling van 36 euro kan het wel, maar het leek mij redelijk om het gewoon mee te krijgen zoals het op de website stond, zeker na anderhalf uur wachten. De volgende dag zou de filiaalmanager er zijn, maar toen kon ik niet. Bij telefonische navraag wilde de persoon ook niet begrijpen wat mijn probleem was, maar ze zouden terugbellen, wat ze niet gedaan hebben. Later nog eens proberen te bellen om teruggebeld te worden, wat weer niet gebeurde. Kortom, service in naam, ik heb er niets van gemerkt, en weiger ook ooit nog iets te proberen te kopen daar. Het is al wel een half jaar geleden, het moest me nog van het hart.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 20-01-2015

Beste meneer Agema,

Heel vervelend dat dit zo verlopen is. Excuses hiervoor.
We hebben uw melding doorgegeven aan de winkel manager met de vraag of hij contact met u op wil nemen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

MarinaRB 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en geeft voldoende productinformatie om een goede keuze te kunnen maken. Een bestelling plaatsen is daarna heel eenvoudig.

Service
De levertijd is kort en het is erg prettig dat je zelf kunt bepalen op welke dag er geleverd moet worden. Op deze manier ben je altijd thuis om zelf de bestelling in ontvangst te kunnen nemen!

Assortiment
Het assortiment is, voor ons althans, groot genoeg! En bij prijsvergelijkingen kwam Coolblue voor de producten die wij er besteld hebben gunstig naar voren.

Aanbeveling
Tot nu toe hebben we alleen positieve ervaringen met Coolblue.

Extra toelichting
De informatie over (Smart) TV's op de website is uitgebreid. Je hebt de mogelijkheid om verschillende merken/typen met elkaar te vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast is de levering snel en is het een prettig idee dat Coolblue ook over een fysieke winkel beschikt waar je met eventuele vragen terecht kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Stam 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De koelkast werd netjes uitgepakt en in de keuken neergezet. Klein minpunt: ik moest hem zelf nog waterpas zetten. Ik was helaas op het laatste moment vergeten een aantal voedingsmiddelen uit de oude koelkast te halen (die werd meegenomen). De vervoerders controleerden helaas niet of er nog iets in de koelkast stond, maar hen valt dat niet echt te verwijten. Heb ze hier nog wel meteen over gebeld (kwam erachter nadat ze net waren vertrokken) maar men gaf aan al te ver weg (?) te zijn om de spullen even terug te brengen.

Extra toelichting
Ik werd via email op de hoogte gehouden inzake het bestelproces en 2 dagen van tevoren werd ik door een vriendelijke medewerkster gebeld over de exacte leverdatum. De bestelling ging heel makkelijk via de website van Coolblue. Goede service vond ik ook de gratis en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

christ steyaert 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop

Service
Totaal geen klachten

Assortiment
Voldoende keuze,het belangrijkste is aanwezeig,een te grote keuze maakt het dan toch weer te moeilijk om kiezen;

Aanbeveling
Het zijn correcte prijzen,dus zeker aan te bevelen om eens een kijkje te nemen op de webshop.

Extra toelichting
Duidelijke website,voldoende producten,voor sommigen misschien te weinig keuze maar voor mij in ieder geval voldoende.En tenslotte correcte prijzen wat zeker niet onbelangrijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jellevanderzee 19-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Heel slecht service, na 2 weken gaat onze wasmachine, samsung kapot. De service van Coolblue bestaat uit een dienst waarbij ze binnen 2 tot 3 weken de wasmachine vervangen... Als gezin met kleine kinderen 3 weken zonder wasmachine? Wanneer je de machine koopt heb je hem de volgende dag in huis?

Aanbeveling
Ik zou coolblue aan niemand aanraden, puur gericht op verkoop en totaal niet op service!!!

Extra toelichting
Als je binnen 1 dag een wasmachine kan leveren voor de verkoop, dan moet je ook binnen net zoveel dagen een wasmachine kunnen vervangen als deze er net twee weken staat. Niet allerlei excuses gaan bedenken en 2 tot 3 weken levertijd bij vervanging zeker als het om een wasmachine gaat!!!!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 20-01-2015

Beste meneer van der Zee,

Heel vervelend dat uw wasmachine zo snel al niet meer naar behoren werkt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We ruilen de wasmachine dan ook graag voor u om, omdat u dit binnen 2 weken na aankoop bij ons meldt. We ontvangen de wasmachine dan graag eerst terug en ruilen hem dan voor u om. U heeft dan, in de meeste gevallen, binnen 3 werkdagen weer een nieuwe wasmachine in huis.
Indien u de voorkeur zou hebben om uw wasmachine te laten repareren dan kan er een monteur bij u langs komen om het probleem te bekijken. Voor een reparatie staat gemiddeld 2 tot 3 weken. Wellicht dat u de termijn voor omruiling en reparatie door elkaar heeft gehaald?

Zodra we uw wasmachine ontvangen hebben, dan ruilen we hem voor u om en ontvangt u van ons een bericht per e-mail. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust nog even contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

eliasvisser 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Een bestelling op een zaterdagavond/nacht besteld, maandag in huis. Heel bijzonder.

Extra toelichting
+ levertijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kikibri 17-01-2015 In de winkel gekocht
coolblue rotterdam oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Wat een fijne winkel met tijd en oog voor de klant. Bij binnenkomst krijg je direct iets te drinken aangeboden, wat mij betreft niet essentieel maar wat een verwennerij. Als leek wilde ik graag een lage prijsklasse tablet kopen en ben uitgebreid geholpen, op de computer heeft de verkoper een uitgebreide vergelijking gedaan van 3 tablets en van alles uitgelegd wat het is en wat het doet. Daar kwam er 1 uit, deze heeft hij ook vergeleken met een nieuwere versie, die groter maar ook duurder was en daar kwam al snel uit dat eigenlijk de oudere goedkope versie beter was. hier was hij open en eerlijk over. De tablet die ik nam was er in verschillende kleuren, maar niet fysiek in de winkel er werd direct aangeboden om een exemplaar vanuit de landelijke opslag naar de winkel te laten komen.Super vriendelijk, maar een kleur is ook maar een kleur, maar wederom super service. Hij heeft me nog even gewezen op de pakkage deals en daar scrolde hij doorheen, maar er is niet op aangedrongen. Erg fijn. Toen de verkoop helemaal rond was werd ik er ook op gewezen dat ik hem eventueel binnen 14 dagen terug mocht brengen als ik niet tevreden was. ja, mijn complimenten kan ik hier alleen maar op zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo Rook 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
ook bij retour in fysieks shop in Groningen buitengewoon prettig geholpen: hier staat service hoog in het vaandel !!

Extra toelichting
prima keus , service zowel online als Fysiek in Groningen !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

whmstas 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goede informatie

Service
Aflevering exact volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mach5 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldig gewoon betalen via Paypal zonder extra kosten en gratis verzending in de avond. Uit de kunst want mijn vrouw en ik werken overdag.

Assortiment
Het assortiment, bevat wel veel van Tom Tom tot Yamah receivers en TV's, maar je moet wel heel goed opletten wat de aanbiedingen zijn. Cool Blue houdt wel heel goed bij waar nu vraag naar is, en koopt dan heel scherp in. Echter ze doet dit alleen voor het lagere prijssegment dat is tot ongeveer 600 euro. Ze durft dit niet aan in het sTOP egment van 4K TV's Zoals samsung F8500. Anderen zijn hier wel in het gat gesprongen door deze TVs heel scherp in te kopen en voor Duitse E-bay prijzen in Nederland te verkopen. Ook hier is een enorme vraag naar

Aanbeveling
Uitstyekkende aanbiedingen die niemand ergens anders heeft en makkelijke betaling en levering

Extra toelichting
Nou ik heb mijn mening al verwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

candida 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doet wat ik ervan verwacht!

Service
TOP.

Assortiment
Ruime keuze,gemakkelijk om toestellen te vergelijken.

Aanbeveling
Snel en efficiënt, goed contact( ook via sms)

Extra toelichting
De service is gewoon goed, ruime keuze en meestal de goedkoopste en super snel geleverd: gratis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasonoudshoorn 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke te bestellen, duidelijk overzicht op de site.

Service
Zaterdag besteld en zondag ook echt in huis

Assortiment
Ruime keuze en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Nette levering / updates over de levering !! Top

Extra toelichting
Lees motivatie bij geschreven punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jkoomen 17-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,5

Service
Geen hulp of service geboden bij defecte internet router. Ik kom een aantal weken zonder internet te zitten en er wordt geen vervangend of nieuw apparaat aangeboden. Slechte service aan een trouwe klant!

Aanbeveling
Ik was enthousiast en goede klant, nu niet meer. Als dit de service is die Coolblue aanbiedt (geen service) dan beveel ik hen dus ook niet aan bij vrienden en kennissen

Extra toelichting
Ik ben al jaren een goede klant van CoolBlue omdat hun assortiment, bestelproces en service zo goed zijn. Ik heb inmiddels 2 routers gekocht bij Coolblue / routershop, die allemaal defect bleken te hebben. In april besloot ik een dure router - de Netgear Nighthawk - aan te schaffen. Na een half jaar blijkt ook deze een defect te hebben. Gebeld met Coolblue, moet retour worden gestuurd. Ik heb dan een aantal weken geen internet meer thuis, dus vroeg om vervanging cq gewoon een nieuwe, zodat ik niet met een probleem zou zitten. Vervanging doet men niet aan en een nieuwe geven ook niet. Zeer slechte service aan een trouwe klant, ik koop hier niet meer

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 20-01-2015

Beste meneer Koomen,

Vervelend dat u zoveel problemen met verschillende routers heeft gehad. Vanwege de leeftijd van uw Netgear Nighthawk AC1900 (ca. 9 maanden) kunnen wij deze niet direct omruilen voor een nieuw exemplaar. Wij bieden uw product dan eerst aan ter reparatie, wat 2 á 3 weken tijd kost. Natuurlijk proberen we uw product zo snel mogelijk weer bij u te krijgen.
Mocht het zo zijn dat uw product na deze reparatie nog niet naar behoren werkt of dat uw reparatie langer dan 3 weken duurt, dan kijken we graag samen met u naar een passende oplossing. We vragen u eerst om ons een kans te geven om het product te laten repareren. Wij hebben geen leentoestellen tot onze beschikking.

We zien uw Netgear Nighthawk AC1900 graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ejfgroen 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideeal, nog kunnen bellen om 23u! Dag later, om 7:30, geleverd.

Service
Vriendelijk personeel, prettige site, persoonlijk, maken een feestje van bestellen

Aanbeveling
Door zeer klantgericht en persoonlijk te zijn, beveel ik hen aan

Extra toelichting
Zie eerder genoemde punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blankestein 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Kieskeurig bij Coolblue uitgekomen daar het strijkijzer wat ik graag wilde aanschaffen bij hun voor de laagste prijs te verkrijgen was. Bovendien was ik ook nog in het bezit van een kortingsbon van 5 euro, zodat ik de volgende dag in het bezit gekomen ben van het goedkoopste strijkijzer van Nederland!

Service
Levering zonder verzend- of transportkosten! De ene dag besteld, de volgende dag in huis!

Assortiment
Voldoende keuze in het assortiment, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
Bovenstaande motivaties zeggen genoeg denk ik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MVA0619 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keuze, bestelling enbetaling werken zoals verwacht

Service
Product gratis de volgende dag geleverd.
Perfect verpakt

Extra toelichting
Doet perfect wat hij moet doen. zoals op site gezet werkt hi jook op fitnessapparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddie r 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk en snel .
wel wennen

Aanbeveling
bij deze al gedaan bij kennissen en vrienden

Review criteria:

Goed

Reageer

w.seldenthuis 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
vanachter de pc kan alles worden geregeld

Service
perfect

Aanbeveling
goede wijn behoeft geen krans

Extra toelichting
Belangrijk vind ik dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dbrackx 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanachter je computer bestelling geplaatst en HOP... de dag erna in de winkel !Bestelproces is gewoon kindergemakkelijk !

Service
Levertijd was zoals afgesproken: de dag erna en je wordt telefonisch op de hoogte gehouden !

Assortiment
Ruim assortiment aan produkten. heb beslist mijn produkt gevonden !

Aanbeveling
Kan het NOG gemakkelijker ? Ik denk het niet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bliksum 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles was makkelijk

Service
geweldige service

Assortiment
veel keuzes voor een goede prijs

Aanbeveling
omdat het zo goed geregeld was

Extra toelichting
de service was geweldig, de aflevering keurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Visje33 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarieP 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk.
Veel uitleg over producten.

Service
Snel en betrouwbaar.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
overzichtelijke site, met veel info en uitleg. Betrouwbaar. Snelle levering. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SophieS 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke snelle site.

Service
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hstoffers 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In het bestelproces wordt teveel informatie vestrekt als je gebruikt maakt van het doorkliksysteem. Daardoor wordt het onoverzichtelijk.

Service
Ik heb de koelkast 's avonds op de website besteld en de volgende ochtend rond 12.00uur werd de veilig ingepakte koelkast geleverd. De bezorgers hebben de kast op de aangewezen plaats geinstalleerd en de inpakspullen weer meegenomen. Prima service en zonder extra kosten.

Assortiment
Het aangeboden assortiment is ruim voldoende. Coolblue was de goedkoopste leverancier van het gekozen product.

Aanbeveling
de vlotte levering, de prima service bij de bezorging en de scherpe prijs leiden tot de conclusie dat ik Coolblue kan aanbevelen bij mijn kennissen en familie.

Extra toelichting
zie antwoord bij Gemak.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

lumin 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Positief: Scherpe prijs, vlotte afhandeling van de bestelling, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Petie81 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Website werkt goed en vanaf de bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a stax 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen.

Assortiment
Voldoende sortering

Aanbeveling
Zie gemak en assortiment

Extra toelichting
De service kan ik niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Multimamaja 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Hele snelle verzending, zondags besteld, maandag in huis! Ik was compleet verrast, normaal bezorgen ze hier nooit op maandag! Ik vind het leuk dat er word meegedacht met de klant en niet na normaal een bestelling te plaatsen 'daaaaag', nee, er wordt ingespeeld op het enthousiasme van de klant en dat is super! Ook superfijn dat er reviews bij de producten zelf zitten vanuit Coolblue, heeft ons echt geholpen met het maken van de keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polen030 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdagavaond om ca 8 uur besteld, zondagavond om half zeven ontvangen. Top!

Service
In het weekend bestellen en ook nog geleverd krijgen, bizar dat het kan

Aanbeveling
Top leverservice

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaan61 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
grote opening voor het wasgoed. goed overzicht op het bedieningspannel

Service
tot en met plaatsing met alles geholpen. zelfs verpakkingsmateriaal mee teruggenomen

Assortiment
online voldoende mogelijkheden om een keuze te maken.

Aanbeveling
ik ben tot nu toe erg tevreden over coolblue in welke store ik ook iets bestel of haal. er wordt altijd correct en vriendelijk met me omgegaan.

Extra toelichting
zoals bovenstaande al duidelijk maakt optimaal tevreden over de gerhele afwerking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wiekard 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zelfs bezorging op zondag!!

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Razor77 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, makkelijk, goed te vinden

Service
Service is en blijft top.

Assortiment
Ruime keuze. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zelf al jaren een tevreden klant, dus dat gun ik een ander ook.

Extra toelichting
Ben al jaren een tevreden klant van Coolblue. Producten zijn van topkwaliteit met de bijpassende service. Snel geleverd en als iets niet goed gaat nemen ze contact op om het te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baart52 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en betaling gaat heel gemakkelijk.

Service
Komen belofte na !
Bestelling inderdaad de volgende dag !!!

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Zie bovenstaand commentaar. Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DanielJanssen 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima shop, levert snel en is duidelijk in zijn communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 112 09-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Gemak
Allereerst was het De Sony receiver STR-DN1050 niet op voorraad. Vervolgens werkte de voorraad signalering niet.

Service
Coolblue was aanvankelijk heel behulpzaam maar verhoogde de prijs zomaar met €34,- ofwel +7%. Terwijl ik in contact met ze was over de bestelling van de receiver.

Aanbeveling
Zo ga je niet met klanten om, penny wise en pound foolish! Waar zijn ze mee bezig om over zo'n duidelijke kwestie en financieel verschil bij herhaling moeilijk te doen. Jammer.

Extra toelichting
Ondanks de vele positieve meldingen van anderen heb ik een negatieve: Een artikel (een receiver van €495,-) dat niet op voorraad bleek zou voor mij worden gevolgd met een voorraad-notificatie. Dat bleek niet te werken. Ik merkte zelf op de site dat er weer voorraad was en toch geen notificatie ontvangen. MAAR VEEL ERGER: de prijs bleek geen €495 meer maar €529, een plus van €34,-/+7% en dat slechts enkele dagen later. Dat vind ik echt niet netjes. Ik heb 2x aan de bel getrokken bij Coolblue maar ze weigeren keihard iets te doen. Dus dan mijn koude douche maar...

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

diaz77 09-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige en duidelijke informatievoorziening en gemakkelijk een bestelling plaatsen

Service
pakketje werd vertraagd bezorgd, keurig telefoon gehad over oorzaak en verdere afhandeling

Assortiment
ruime keuze, voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prodigy74 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexvanOost 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dummyproof en zo gedaan.

Service
Goede informatievoorziening en levering op tijd.

Assortiment
Goede prijs en ruim keuze.

Aanbeveling
Snel, comfortabel en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frapa 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site

Assortiment
Groot assortiment !

Aanbeveling
Zou ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guillaume sr 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een kind doet de was, simpeler kan niet.

Service
Men beloofd binnen 24 uur, zelfs op zondag. Nu bestelde ik op 1 Januari 2015 (Donderdag rond 16:00 uur) Kreeg direct bericht dat het was ingepakt!
Enkele uren later kreeg ik een bericht dat het pakket onderweg was met track trace nr)
Vrijdag avond, omstreeks 23:00 uur een bericht dat het morgen (zaterdag 3 Jan.) bezorgd zou worden.
Als ik ga rekenen kom ik ver over de 24 uur heen die ze beloven! Voor het pakket hoeft NIET getekend te worden Erg vreemd.

Aanbeveling
Beslis hier zelf over

Extra toelichting
Zie mijn commentaar bij service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

mverkoeijen 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemak

Service
vlotte afwerking

Assortiment
voldoende aanbod

Extra toelichting
stevige uitvoering. toont een proffesioneel produkt. wel iets te zwaar, maar werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews