coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GU17902 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Beste prijs met daarbij een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superschaap5 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Supergoede service, snel en gemakkelijk, met een aantal leuke grapjes na de bestelling en op de doos. Product was er extreem snel en werkt fantastisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Zumi 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website gemakkelijjk bestellen.

Service
je kan het hele proces van begin tot eind volgen, je weet precies waar het pakje is en wanneer het bezorgd wordt.

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke website en je kan het hele proces volgen. Het is voor klanten fijn om precies te weten waar je aan toe bent en daarom is het heel prettig om bij Coolblue te bestellen omdat je bij hun kan zien waar je bestelling is en wanneer het komt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gadgetter 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle elementen voor en snelle en duidelijke manier van bestellen zijn aanwezig.

Service
Goede communicatie over het verloop van de bestelling inclusief track&trace gegevens etc.

Assortiment
140 webshops onder een vlag. Je kan het zo gek niet bedenken of Coolblue heeft het

Aanbeveling
Snelle levering, breed assortiment en topservice!

Extra toelichting
Al verschillende malen producten besteld via de webshops van Coolblue. Wasmachine, mobiele telefoon, bluetooth speaker. Ben zelf marketeer en vind dit de beste webshop van Nederland. Die glimlach is er zeker. Let bijvoorbeeld op het filmpje na bestelling en de video voor mensen die niet kunnen wachten. Echt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.van.duijn 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via een duidelijke website een mooie tv gekocht. Alles volgens afspraak afgehandeld. Prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wzaal 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bestellen.

Service
Goede communicatie via de mail.

Assortiment
Veel keuze en duidelijk overzicht hiervan.

Aanbeveling
Hele goede ervaringen en snelle levering.

Extra toelichting
Geen commentaar, alles naar volle tevredenheid verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koomansf 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tot 23.59 bestellen, volgende dag in huis, wow!

Service
Zie boven, fantastische levering

Assortiment
Groot assortiment (nog make-up en luiers, dan zelf beter dan bol.com :) ))

Aanbeveling
Nergens sneller geleverd dan hier

Extra toelichting
Heel goed: levertijd, service, assortiment, voorraad Misschien beter: niet de goedkoopste (dan zou er echt geen betere zijn)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ajkrekelaar 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Op de website was alles wat nodig is voor een juiste bestelling prima te vinden.

Service
Mijn bestelling van een espresso-apparaat werd de volgende dag prompt bezorgd. Uitstekend!

Aanbeveling
Goede service en makkelijke betaling

Extra toelichting
Ik heb met deze webwinkel een uitstekende ervaring opgedaan, omdat ik tot nu toe maar weinig via internet gekocht heb. (P.S. Mijn leeftijd is 82 jaar)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basgelderblom 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
Zeer snelle verwerking van je order

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar in dit geval beveel ik Coolblue sterk aan

Extra toelichting
Het verbaast heel erg als je 's avonds online een printer uitzoekt en deze dan de volgende dag wordt bezorgd. Prima Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hstea 12-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Zoals het hoort.

Service
Hebben duidelijke procedures die met name voor hun zelf zijn bestemd, en niet voor de klant. Zeer klantonvriendelijk en verwacht niet dat er word meegedacht.

Assortiment
Ze hebben genoeg.

Aanbeveling
Mocht je problemen krijgen met de aankoop, is dit niet de winkel die je gaat helpen, goede marketing, maar helaas zoals vaak slechte realiteit.

Extra toelichting
Snelle jongens, goede marketing, en supersnel met verkopen en leveren. Maar verwacht geen service als het gaat over defecte producten, of producten die niet voldoen. Dan kom je in de procedures van Coolblue welke met name voor hun gemaakt zijn, en zeer klantonvriendelijk en zeker niet gericht op een oplossing.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Gadgetter 15-08-2014

Wij hebben een wasmischine gokocht via Coolblue die na een paar weken een raar geluid begon te maken. Na contact met Coolblue hebben zij direct gezorgd dat het serviceteam van het betreffende merk het probleem kwam verhelpen. Een heel andere ervaring met de goede service van Coolblue dus. Jammer dat het bij jou niet naar tevredenheid is opgelost.

Reageer

MichielvT123 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
's avonds laat besteld, volgende dag in huis

Extra toelichting
Alles super snel en netjes geregeld, goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlfredG 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is buitengewoon goed opgesteld. Alleen wat verwarrend want er zijn te veel shops.

Service
Beter dan wat je verwacht. Zelfs als je persoonlijk naar de winkel gaat tref je er bereidwillige en vriendelijke adviseurs aan.

Assortiment
zeer uitgebreid en goed gedocumenteerd

Aanbeveling
zeker en vast

Extra toelichting
Deze winkel is een voorbeeld hoe een webwinkel moet zijn. Zeer uitgebreid assortiment. Snelle levering. Beoordelingen op website. Je krijgt onmiddellijk reactie bij vragen. Dienstverlening is top. Prijs is zeer gunstig, misschien vind je elders nog iets lager maar de dienstverlening compenseert dit ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daddykoel 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, goede zoekfunctie en uitgebreide produktinformatie

Service
oordopjes van jbl waren niet meegestuurd, binnen een paar uur respons op mijn mail met excuus en de dag erop werden ze zonder kosten alsnog geleverd

Assortiment
zeer ruime keuze, met uitstekende product beschrijving

Extra toelichting
een van de beste webwinkels met een ruim assortiment en die waarmaakt wat ze beloven namelijk snel en zonder problemen leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijnkieskeurig 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de beel 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik bestel regelmatig wat bij Coolbue. Goeie reviews, duidelijke productomschrijving, goeie communicatie over de levering en als het dan toch niet het product is wat je wil doen ze ook niet moeilijk over een retourzending. Verder is het bedrijf echt goed voor een glimlach, ook als je de diverse filmpjes bekijkt die coolblue voor zijn marketing gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ervanha 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot pluspunt aan Coolblue is de hulp bij het kiezen van je product. duidelijke filters, achtergrondinformatie, etc.

Assortiment
Ja, wat heeft Coolblue nog niet?! Coolblue is voor mij de Bol.com voor als ik geen boek zoek.

Aanbeveling
Niet altijd de allerscherpste prijs, maar wel veel hulp bij het kiezen en een goede reputatie wat betreft aftersales.

Extra toelichting
Ik koop zakelijk regelmatig online. Coolblue zit qua prijs vaak hoger dan andere leveranciers waar ik al goede ervaringen mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kubista 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, zeer gemakkelijk bestellen en betalen.
Keuzehulp en advies was zeer behulpzaam bij het maken van een keuze.

Service
De bestelling werd zoals de website vermelde, de volgende dag afgeleverd bij mij thuis.

Assortiment
Op het moment dat ik bestelde had Cool blue 48 verschillende apparaten. Keuzehulp kwam goed van pas.

Aanbeveling
Ik heb een paar keer iets bij Cool Blue gekocht en tot nu toe ging het perfect.

Extra toelichting
De aankopen die ik tot nu toe heb gedaan bij deze winkel zijn altijd perfect uitgevoerd. Ik heb geen ervaring bij retourneren dus kan ik daar niets over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Perry 09-08-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam, op de Zuidas, tramlijn 5 naar de Parnassusweg, dan nog maar 2 minuten lopen en je bent er
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb het artikel, de Magic Bullet, eerst online gereserveerd om later in de Coolblue winkel in Amsterdam af te halen.Trouwens, ze sturen je artikel natuurlijk ook 'gratis'verzonden naar je huisadres. Ik werd via email goed op de hoogte gehouden van 'hoe en wat'.Je kunt trouwens zelf een dag kiezen waarop je wilt dat het daar ligt,én je hoeft ook nog niet vooruit online te betalen en dat vind ik ook wel lekker! Je hebt dus alle vrijheid die je eigenlijk wilt! De winkel in Amsterdam ligt praktisch bij mij om de hoek, nog geen 2 minuten lopen vanaf de tramhalte lijn 5, halte Parnassusweg. Ik wilde het artikel ook eerst nog even bekijken voordat ik het zou kopen, en dat was geen enkel probleem bij Coolblue! Zou het artikel in de winkel niet bevalt hebben, dan zou ik ter plekke van de aankoop kunnen afzien, zonder een cent vooraf betaald te hebben en dat leek me wel fijn! Mooie winkel trouwens!

Service
Ik koop redelijk veel online. Dit was de tweede keer dat ik iets kocht bij Coolblue en tot nu toe ben ik zeer tevreden! De website is overzichtelijk en duidelijk. De telefonische klantenservice is 'gratis' en heel vriendelijk en kundig! Via email word je ook op de hoogte gehouden van je reservering of bestelling! Mijn eerste aankoop(een printer) werd netjes op de aangegeven tijd, ook weer gratis verzonden, thuis afgeleverd!
Ja, ik ben écht onder de indruk van Coolblue en kan het iedereen aanraden!

Assortiment
Bij het online zoeken naar een bepaald artikel kijk ik natuurlijk naar de laagste prijs, maar ook naar een betrouwbare winkel en dan kom ik bij het zoeken stom genoeg vaak uit bij Coolblue.Tja, dan is de keuze snel gemaakt!

Aanbeveling
Ik heb nog maar pas 2 positieve ervaringen bij Coolblue. Is natuurlijk nog niet veel, maar ik kan het toch iedereen aanbevelen om het een keer te proberen.Dan kun je er zelf achter komen dat het gewoon in alle opzichten een TOP winkel is!
Voor alle duidelijkheid, ik werk niet bij Coolblue!!! Ik ben gewoon een tevreden klant en hoop dat je iets aan mijn review hebt?!!

Extra toelichting
Ik ben een sceptische online koper. Gewoon je gezond verstand blijven gebruiken. Ik heb ervaren dat Coolblue gewoon heel erg goed is! Zowel online als in de winkel ben ik op een zeer vriendelijke en kundige manier behandeld. Echt een verademing om te merken dat het zo ook kan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fradet 09-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Online bestellen, gelijk krijg je alle informatie, die moet hebben; is mijn product op voorraad,het vervolgtraject van de bestelling.

Assortiment
Er is voldoende keus in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aprilisca 09-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede voorlichting. Passende samenstelling pakket.

Service
Supersnelle levering

Aanbeveling
Ja. Zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Made 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Coolblue is meer dan een on-lineshop. Het geeft de persoonlijke service en aandacht van een ouderwetse winkel maar wel met alle gemakken van de digitale wereld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs1967 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig en snel

Service
'S'avonds besteld en s'morgens om kwart voor tien al binnen.

Assortiment
Overzichtelijk en een diversiteit aan spullen.

Aanbeveling
Prijstechnisch goed en snelle service.

Extra toelichting
Prijstechnisch niet altijd voordelig. Snelle en duidelijke website en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joan2014 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel bestellen en in huis

Service
Geweldig, volgende dag in huis, naar boven gebracht, oude koelkast en verpakkingsmateriaal mee terug genomen. Zonder problemen.

Assortiment
Goede keuze.

Aanbeveling
Snel, netjes en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger710 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke manier van bestellen

Service
Goede ervaring met omruilen product.
na contact artikel zonder probleem GRATIS omgeruild

Assortiment
Niet moeilijk kiezen met zoveel Coolbleu stores

Extra toelichting
Na deze beoordeling valt er weinig aan toe te voegen. Kortom, een goede betrouwbare online winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thea van dijk 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super tevreden om 19.00 uur besteld de volgende ochtend in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cooljet 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel te bestellen, te betalen en snel geleverd

Service
vooraf even gebeld wanneer levering eraan kwam, oude machine is netjes weggehaald en de nieuwe prima aangesloten en uitgeprobeerd.

Assortiment
genoeg keuze en goede verwijzing naar consumententest van de wasmachine.

Aanbeveling
zeer aanbevelenswaardig gezien de snelle levering nl. binnen 48 uur

Extra toelichting
vooral de snelle levering was een belangrijk motief om voor coolblue te kiezen. Wel 7 euro meer betaald dan bij concurrenten echter de snelle levertijd gaf de doorslag om dit best geteste apparaat toch bij coolblue te kopen. als een wasmachine het niet doet en niet meer gerepareerd kan worden dan moet je gewoon snel een nieuwe hebben als je zoals wij met een gezin met 4 soms 5 volwassenen bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eben-Haezer 04-08-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Deskundig klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertdenboer 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helioment 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

denniswijering 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uit de kunst.

Service
Top.

Assortiment
Van alles wat.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen en goede betrouwbare levering.

Extra toelichting
Goed degelijk kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. Denekamp 32786 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg goed, er gebeurt precies wat ze beloven op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonktrekker 03-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke shops door naamgeving en assortiment is duidelijk omschreven.

Service
Uitstekend, vooral de keuze om je pakket direct op postkantoor te laten afleveren ipv de postbode eerst 1 x voor niets aab de de dichte deur te laten komen.

Assortiment
Bijna werkenlijk alles wat met elektronica te maken heeft kun je er vinden

Aanbeveling
Meerdere malen diverse apparaten besteld, levertijden kloppen, afhandeling en info tijdens en na de koop is perfect.

Extra toelichting
Goed assortiment, scherpe prijzen service en afhandeling uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheffie66 01-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ff bestellen na grondig onderzoek en volgende dag in huis.

Service
ff mailtje gestuurd waar was bevestigingsmail met factuur binnen no time geregeld met excuses

Assortiment
wat je ook zoek ze hebben het.

Aanbeveling
Heb al diverse zaken gekocht alles ff keurig afgehandeld.

Extra toelichting
Vind het een nette en keurige winkel zowel on line als fysiek. Iedereen staat je netjes te woord en goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bommel44 01-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel bezorgd , goede prijs

Assortiment
Bij het gekochte artikel bleek ( navigatie Mio Moov610) , bleek het niet mogelijk er ook een bevestiging voor de ventilatieopening bij te kopen. Dat moets weer via een andere zaak

Extra toelichting
Te weinig accessoires bij het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Cox 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon helemaal goed

Service
Levertijd niet zoals overeen gekomen; afhandeling Coolblue was prima; fout lag overigens bij Post.nl

Aanbeveling
In vergelijking met andere shops springt Coolblue er het positiefst uit.

Extra toelichting
Reeds hierboven aangegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rvdbaan 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzichtelijke website.

Service
Online besteld en de volgende dag afgehaald in de winkel in Utrecht. s'morgens een sms en mailtje dat de printer in de winkel was aangekomen.

Assortiment
UItgebreide keuze aan artikelen.

Extra toelichting
Prima online gemak van coolblue. Dit gecombineerd met het afhalen bij een fysieke winkel. Informatie vertrekking vooraf waardeer ik zeer. Ik wist zeker dat de printer er zou staan en kon zo mijn tijd kiezen om hem af te halen. In de winkel vriendelijk te woord gestaan door het personeel. Bon netjes via de mail. Volgende aankoop gaat vast ook weer bij hun.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin v M 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpele, makkelijk te gebruiken website.

Service
Inderdaad, de volgende dag op afgesproken tijdstip geleverd.

Aanbeveling
Lekkere vlotte levering en eenvoudige website. Bovendien goeie prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robin44 29-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Bestellen en verwerken van de order ging best snel, en dat nog zelfs op een zondag!

Extra toelichting
Bij coolblue gaat opzicht alles snel en goed.. Maar als het ineens met de postnl bezorgd moet worden begint het drama. Heb deze zaagmachine nog op een zondag gekocht voor 0.00 uur omdat ik hem graag op de maandag geleverd wilde hebben. Dit vanwege de actie die er momenteel er nog erop zit, waarvan ik dit niet eerder van wist. Dus ik dacht, zie er na uit dat het een betrouwbare winkel was en dus hier wilde bestellen, ook vanwege de kreten dat je voor zoveel uur besteld hem de volgende dag in huis hebt.. Nou is het zo dat waar ik woon op maandag normaal gesproken geen postnl aan de deur heb.. En dit op dinsdag word gedaan. Maar blijkbaar is dit pakket mee gegaan met een andere route van postnl.. Mooiste ineens was dat die van postnl van 8:30 sochtends tot 21:30 uur savonds kon komen (terwijl ik van te voren niet wist dat het zo lang kom duren.. Aangezien ik een vermoedde had dat hij wat later aan de deur kwam ben ik om 10.00uur uit me bed gestapt.. Nou hij was dus nog niet geweest. Maar hebt tot 13:45uur gewacht, aangezien ik ook nog een leven heb, moest ik gaan werken.. Nou wat denk je, loop je ineens het pakket leuk mis.. Kan ik weer tot dinsdag wachten.. Nou tussen 12:30 en 14:30 wat de postnl zelf naar eigen wens aanpast. Laat ik nou morgen weer rond 13:45 moeten werken en het pakket weer mis loop.. Het mooiste: Heb van postnl wel een kaartje gekregen, maar helaas kan je tot 22.00 uur aanpassen wanneer je iets geleverd wilt krijgen.. Aangezien ik 0.00 thuis kom kan dit niet meer, erg leuk dus. Ander probleem, wil ik op afspraak bezorgen moet ik hier ineens 9,95 euro extra aftikken.. Wat ik niet begrijp: Waarom zorgen bedrijven er niet voor dat ze met meer post bedrijven in zee gaan.. Ik snap best dat ze bij postnl de goedkoopste afspraken daar waarschijnlijk hebben lopen.. Maar de klant is hier van de dupe en kan niet zelf bepalen met welke post bedrijf ze in zee gaan.. Persoonlijk heb ik op zulke moeten liever een levering van DHL of GLS, want die zijn vaak hier wel vroeg aan de deur.. Jammer dat zulke bedrijven leuke afspraken doet, maar het door het post bedrijf het feitelijk niet na kunnen komen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dirk101 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is erg gemakkelijk te bestellen

Extra toelichting
niet erg goedkoop maar wel een snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feike63 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke website, waar je ook artikelen kunt vergelijken, wat weer erg kan helpen bij je keus.

Service
Gebeld met CoolBlue klantenservice, omdat PostNL pakket niet leverde tussen 18.00 en 21.30 uur, maar 's morgens, toen ik aan het werk was, aan de deur stond.
Pakketje is 's avonds toch nog bezorgd.. top !!.

Begreep uitleg gebruiksaanwijzing niet, gebeld met CoolBlue klantenservice en deze hebben mij uitstekend geholpen, zodat ik zelf weer verder kon...

Assortiment
Veel keus in assortiment goederen en merken.

Aanbeveling
Prettige webshop, waar ze je naar je aankoop niet vergeten zijn, maar nog vriendelijk te woord staan, en helpen, als daar behoefte aan is.

Extra toelichting
Weten waar ze over praten, en nemen de tijd voor je..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke van Drunen 27-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel geleverd

Extra toelichting
gemakkelijk bestellen snelle levering .ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrie60 27-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website om keuze te maken.

Service
Jammer 5 minuten geprobeerd telefonisch kontakt te krijgen zonder succes, toen mail gestuurd dat duurde meer als een dag voor ik antwoord kreeg.Jammer.

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Behalve het kontakt met de klantenservice zeer tevreden

Extra toelichting
De winkel adverteert met tijden waarop de klantenservice bereikbaar is. Het lukte me echter niet om ze binnen 5 minuten aan de lijn te krijgen. En het antwoord op de mail duurde 1 dag. ik had direct na mijn bestelling daarin nog een wijziging willen aanbrengen, maar dat was zo dus onmogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Regte 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie op website.

Service
's Avonds voor 12.00 uur besteld, volgende dag rond 10.00 uur in huis.
Fijn want het was een kado voor iemand.

Aanbeveling
Alles is uitstekend en snel geleverd.
Beloften zijn waargemaakt.

Extra toelichting
Of het bestelde product bevalt moet ik nog afwachten maar coolblue heeft zijn belofte waargemaakt. Ik heb dit produkt gekozen mede vanwege de vele en goede beoordelingen van andere consumenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Brouwer 1 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
relevante informatie, vergelijking met andere merken waardoor een goede keuze kunnen maken, snelle levering, goede prijsstelling.

Service
heldere leveringsafspraken die ook nagekomen worden, deskundige installatie en snelle levering.

Assortiment
voldoende keuze en vergelijkingsmateriaal met objectieve informatie

Aanbeveling
goed product, snel geleverd, nette prijs en een bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over de snelle levering van mijn nieuwe wasmachine, geweldig apparaat die een stuk beter werkt dan mijn vorige (Miele). ik ben blij dat ik dit apparaat heb gekozen mede op basis van de objectieve informatie op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjome 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen goede site.

Service
Snelle levering, keurig SMS bericht wanneer bestelling dezelfde avond nog klaar staat voor verzending

Assortiment
Groot assortiment mede door de vele dochtersites.

Aanbeveling
Gewoon goed, snel een puctueel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tcmeyvogel 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk vanachter je pc

Extra toelichting
zeer snelle service goede uitleg van het product op hun site met zelfs filmpjes en om 21:00 uur besteld volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Koenderink 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel om te bestellen, heel duidelijk

Service
Geweldig, ik kreeg mailtje/sms waar pakje was. Echt prima

Assortiment
Wat ik wilde hebben was er, verder niet gekeken

Aanbeveling
Iedereen, je wordt op de hoogte gehouden waar jouw bestelling is, heel goed

Extra toelichting
Makkelijk om online te bestellen en je wordt ontzettend goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.Prima dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gv1948 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima site heel overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
prima assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nakupenda 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Coolblue is gweoon een briljante winkel die alle doen om hun klanten happy te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egoofers 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op zondag van achter de PC besteld,

Service
op maandagmorgen afgeleverd, door een buitengewoon servicegevoelige chauffeur. Complimenten!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews