coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Barry 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit keer kon ik alleen geen afbeeldingen zien via de website

Service
Ik vind dat je een goed vertrouwd gevoel krijgt dat is goed

Assortiment
Ze hebben alles ongelooflijk

Aanbeveling
Plus en min punten staan op de site voldoende alternatieven gewoon fijn en vertrouwd. Ook prettig dat er ook een aantal echte winkels zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne site waarop alles eenvoudig te vinden is.

Service
Geweldige service. Snelle levering plus de optie om een tijds kader aan te geven van 2 uur is super. Van te voren ook nog een sms wanneer ze er precies zijn. Kan niet anders zeggen dat een geweldige planning

Assortiment
Behoeft geen commentaar. Gewoon super

Aanbeveling
Alles goed geregeld en super bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Demeyere 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super goede site

Service
super service

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
winkel heb ik al aangeraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het online bestellen was zo gepiept en was duidelijk.

Service
Ik wilde de wasmachine op woe ochtend laten leveren, dat kon. Ze waren er eerder dan verwacht, de oude machine werd meegenomen, de nieuwe werd aangesloten en het eerste spoelwasje werd aangezet. Dit allen binnen 5 minuten, super!

Extra toelichting
Nog veel beter dan whekamp, bol.com of bcc! Ik ga voortaan meer hier bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ziet er verzorgd en overzichtelijk uit

Service
Kennis van de producten

Assortiment
Uitgebreid assortiment, je kunt slagen in een winkel

Aanbeveling
Spullen worden supersnel bezorgd, Netjes en zorgvuldig ingepakt. Keuze uit honderden producten. Service is uitstekend en de prijs is laag

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht was snel te vinden. Duidelijke omschrijving en loven revieuws.

Service
Wat ze beloven doen ze. Zondagmiddag besteld. Maandagmiddag afgeleverd . Keurig verpakt.

Assortiment
Ruime sortering. Alles in huis wat je maar nodig hebt

Aanbeveling
Snelle levering. Wat ze beloven doen ze. Gratis levering. 30 dagen op zicht

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen door duidelijke site. Tot erg laat bestellen en de volgende dag alweer in huis! Gemak om te laten bezorgen bij een afhaalpunt dichtbij huis!!

Service
Top service...!

Assortiment
Grote keus! En voor een mooie prijs!

Aanbeveling
Zeker de moeite waard hier te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inmar 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
Op zondagavond besteld en maandagmiddag binnen.
Kabouters bestaan!

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
zeer snelle levering, geen verzendkosten. Ze doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons Swinnen 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de gebruiksvriendelijkheid is uitstekend. Het volstaat het gevraagde product in te geven. Als je een account hebt gebeurt de betaling zonder omwegen.

Service
vriendelijk. Mogelijkheid om het traject te volgen. Ik betaalde ooit tweemaal. Het werd onmiddellijk recht gezet.

Assortiment
Goede variëteit aan producten

Aanbeveling
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website zit goed in elkaar, ze hebben bijna alles, en alles kan geleverd worden op een zelfgekozen dag.

Service
Zowel voor als na verkoop, je wordt steeds met een glimlach geholpen, en goed geholpen

Assortiment
Er is weinig niet te verkrijgen bij coolblue...

Aanbeveling
Over de gehele lijn tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demian Beekhuizen 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik vond het makkelijk om een product te vinden en was ook nog eens snel thuis

Service
ik vind dat de levertijd goed aangehouden was en als ik een vraag had waren ze snel bereikbaar

Assortiment
ik heb de spullen gevonden die ik wilde kopen

Aanbeveling
ik vind dit een enorm goede winkel. Deze winkel doen zijn werk goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en als je 1 keer iets hebt besteld gaat het de tweede keer nog sneller en makkelijker doordat je je gegevens niet opnieuw in hoeft te geven.

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze, er zit altijd wel iets voor jou bij!

Aanbeveling
Eenvoudig te bestellen, ruim assortiment, nieuwste producten snel op voorraad, goede service wanneer je vragen hebt en super snelle levering!! (Zelfs wanneer je pas op zondag om 23.59 besteld is het de volgende dag al in huis)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMarkus 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en artikelen zijn goed te vinden

Service
Snelle levering, heldere communicatie via e-mail en sms

Assortiment
Groot assortiment, ruime keuze

Aanbeveling
Bovenstaande punten maken deze webshop tot een prettige shopervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PV 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel op eenvoudige wijze bestellen.

Service
Goede en snelle service.

Assortiment
Een ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Op eenvoudige wijze een product bestellen en een dag later al in huis, zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimboer 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je bureaustoel bestellen is simpel

Service
zeer snelle levering!

Aanbeveling
Snelle en correcte afhandeling. Dat moet je hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cliff 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was heel makkelijk om de vergelijker te gebruiken en te zien wat nu precies het verschil was tussen de producten.

Service
Voor 23:59 besteld op zondag en netjes maandag bezorgd. Wat wil je nog meer!

Aanbeveling
Coolblue biedt veel producten aan met een makkelijke vergelijker. Voor 23:59 besteld volgende dag in huis en nog gratis bezorging ook. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TS 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nternet en klaar

Service
Snel, goede communicatie over het verloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website zeer overzichtelijk!

Service
Zondag besteld en gebeld( keurige toon en behulpzaam) , maandag geleverd

Aanbeveling
Zie bovenstaande
Coolblue maakt waar waarvoor ze staan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eliasmtch 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ging zeer vlot, hoefte zelf geen account aanmaken, bestelt en betaalt in 5-10min de volgende ochtend ontvangen op een zaterdag.

Service
Vlotte service en snelle levering

Assortiment
Vondt direct wat ik nodig had

Aanbeveling
Alles ging vlot, geen enkele probleem gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tess 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima webshop met een snelle levering en een top service. Tijdens het verwerken van je bestelling word je helemaal op de hoogte gehouden zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Service
Bestelling zou op zondag geleverd worden maar dit was niet het geval. Verder prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pep 18-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
In eerste instantie lijkt alles ok, tot dat Coolblue moet gaan leveren en installeren...

Service
De klantenservice van Coolblue is heel vriendelijk over de telefoon en mail, maar ze zijn vergeten dat klantenservice ook inhoudt dat je oplossingen biedt. Ze doen mooie beloften die ze niet nakomen (tot drie keer toe) en vervolgens houden ze je aan het lijntje tot zelfs de bedenktermijn is verlopen.

Aanbeveling
Als er iets mis gaat, gaat het ook goed mis. Coolblue belooft vaatwassers bij levering ook te installeren, maar doet dit niet. Vervolgens kost het ze minimaal twee weken (ik wacht nog steeds) om na te gaan wat er intern mis is gegaan, zonder dat ze de klant ook maar één oplossing bieden.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Jan Baks 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Scherm kapot volgende dag een nieuwe in huis

Service
Niet gebeld met de winkel,maar informatie in doos van Dell matig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Lucien 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Welke winkel je van CoolBlue ook induikt, je wordt altijd op de hetzelfde opmaak, dezelfde zoekmogelijkheden, dezelfde "ervaring" getrakteerd.

Service
"No hassle" policy; geen onnodige vragen, als je niet tevreden bent regelen ze het gewoon

Assortiment
Als er een 11 gegeven kon worden zouden ze die krijgen; dat je ook al Dolce Gusto Nesquick kan krijgen bij Coolblue, terwijl ik ze origineel als leverancier van computerspul heb ontdekt betekent voor mij dat ik steeds vaker als ik iets moet hebben eerst Coolblue opzoek

Aanbeveling
"Need I say more?" Coolblue ie een geweldig concept, met goed prijzen, prima service en al met al gewoon een zeer prettige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jucro 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Probleemloos!!

Service
Verbazend snelle levering. Bestel vaker iets op internet, maar nog nooit zo'n snelle levering meegemaakt. Mijn vriendin zei: Hoe is dit nu mogelijk?

Assortiment
Heb het meeste kunnen vinden en de prijzen waren ook goed.

Aanbeveling
Eigenlijk behoeft een goede "wijn" geen krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loots Rike 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snel en correct geleverd !!!

Assortiment
niet verder gekeken dan wat ik nodig had .

Extra toelichting
Geweldig systeem,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom Alderweireldt 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima georganiseerd, soms wat lang wachten.

Service
steeds heel behulpzaam en goede uitleg

Assortiment
niet alles is beschikbaar, maar het keuzepallet is goed doordacht zodat je meestal wel vindt wat je zocht.

Aanbeveling
de winkel is prima, de kwaliteit van de producten is eigenlijk een aparte kwestie. Ik heb ook al een bericht naar de klantenservice geschreven hierover.

Extra toelichting
mijn nieuwe SSD disk is al kapot. (1 week) Heel jammer voor zo'n investering dat het onbetrouwbaar blijkt. Ik hoop dat ik hem mag terugbrengen of een andere krijg in garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NeoAtomic 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel kunnen vinden wat ik wilde hebben en voor de laagste prijs.

Service
De volgende dag al geleverd! De bezorgers hebben de wasmachine uitgepakt, aangesloten en op de juiste plek gezet. Ze hebben de verpakkingsmateriaal ook mee terug genomen.

Aanbeveling
Duidelijke webshop met een mooi layout en snelle levering. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvZ 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gebruiksvriendelijk!

Service
Razend snel en tussentijds uitstekend geinformeerd!

Assortiment
Kinderspel wat niet overal verkrijgbaar was, kon Coolbleu binnen 24 uur thuis afleveren tegen zeer scherpe prijs en zelfs in jubileum editie!

Aanbeveling
Uitzonderlijk service gericht

Extra toelichting
Ik was blij verrast door de zeer correcte tussentijdse informatie die verstrekt werd over de levering. met name toen het pakketje bij de buren werd geleverd, werd ik daar digitaal keurig over geinformeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kco 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op 5 minuten bestelling geplaatst

Service
Zaterdagavond bestelling geplaatst, zondagnamiddag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is duidelijk en werkt goed.

Service
De communicatie is zeer goed. Er wordt super snel geleverd. Ze waten uiteindelijk wel 1 dag later dan aangegeven,

Assortiment
Ze hebben een hoop, uiteraard niet alles. Daardoor heb ik helaas niet alles kunnen bestellen bij 1 winkel.

Aanbeveling
Ik zal zeker nog een keer iets bij deze winkel bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

linda 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Super snelle levering zelfs op zondag. Ik ben zeer tevreden

Assortiment
Ze hebben een redelijk groot assortiment maar qua speelgoed vind ik het weinig

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

DW 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levertijd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bleeker 17-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Het was snel en makkelijk het artikel te bestellen.

Service
Voor 24.00 u besteld en de volgende dag besteld klopt NIET. Wel bericht de volgende dag, zaterdag, wordt het afgeleverd, het volgende bericht het wordt maandag. De hele dag thuis zitten wachten, niets gezien. Dan een bericht, wordt dinsdag bezorgd na 17.00 u. Nu wel bezorgd, maar de leus voor 24.00 u besteld , de volgende dag bezorgd bezorgd vind ik een slechte reclame in mijn geval. Zeker als je met spoed op de printer zit te wachten.

Extra toelichting
Achter de reclameleus blijven staan en het ook uitvoeren. Wel een minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

natacha 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product is makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
perfecte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klantvriendelijke website.

Service
Zondaglevering is een hele mooi extra die de meeste onlinewinkels niet bieden.

Assortiment
Bij de keuze van mijn laptop had ik keuze uit een ruim assortiment.

Aanbeveling
Samengevat: ruime keuze, klantvriendelijke website met een uitstekende leveringsdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettige site

Aanbeveling
Evewn bestellen en de volgende dag keurig verpakt om 9.30 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert H 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles snel gevonden, gemakkelijk kunnen vergelijken

Service
Snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Zondagbezorging is ideaal voor werkenden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

De Vliegher Dimitri 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld voor 23u59 morgen in huis zelfs op zondag nog voor de middag .het is echt een super service

Service
Snel en correct een super service

Assortiment
Ik had direct gevonden wa ik wou

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel zelfs gratis levering op zondag

Extra toelichting
Alles is super we zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos L 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze, genoeg uitleg

Service
keuze, voorstellen met andere producten

Assortiment
wat vindt men hier niet?

Aanbeveling
zeer snelle service, keuze, gekoppelde voorstellen aan het gekozen product , traceerbaarheid, naar mijn mening geen censuur in reviews, betalingsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adhe 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site. Goed overzichtelijk

Service
Prima status vermelding

Extra toelichting
Zelfs nog op zondag bij je afgeleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nanine 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo besteld. Ook zondag leveren ze. Geen uren thuis wachten.

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden, waar je pakketje is.

Assortiment
Erg breed assortiment, van printer tot blender.

Aanbeveling
Zie alles hierboven. Heb geen ervaring wat betreft retourneren vandaar een 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abraham 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is prima vindbaar

Service
Goed, was binnen 1 dag binnen

Assortiment
Ze hebben van alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de webwinkels is de keuze heel erg groot en je hebt het pakket snel in huis want niemand houdt van lang wachten

Service
goede service , handig als ik iets snel wilt hebben en af wil halen in een winkel , hier kan je alle info vragen en als het product niet goed is kan je het zo terugsturen

Assortiment
er zijn wel heel veel verschillende winkels van coolblue ,ik heb hier al een nas gekocht , in het verleden ook wel een telefoon en zojuist een monopoly spel ,,, dus een nogal breed assortiment

Aanbeveling
Een van de betere webshops

Extra toelichting
Wanneer coolblue net iets duurder is dan een andere webshop kies ik toch voor coolblue zeker omdat ik het de volgende dag in huis heb, ook op zondag. Coolblue geeft ook een duidelijke garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te vinden. Duidelijke productinformatie.

Service
Prima

Assortiment
Bijna alles in een productgroep is te krijgen.

Extra toelichting
Prima webshop! Één kanttekening: ik heb twee maal een product gekocht op zaterdag welke volgens Coolblru op zondag bezorgd wordt. Dit is in beide gevallen niet gebeurd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haier 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke en overzichtelijke side

Service
goede en correcte service

Assortiment
groot en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
correcte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super handige site, ongeloofelijk eenvoudig betalen.

Service
Snelheid en kwaliteit gegarandeerd, dat is zijn geld zeker waard!

Assortiment
Je kan echt alles vinden wat je nodig hebt, van elektronica tot en met boeken.

Aanbeveling
Alles bijeen top 3 online webshops! Zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een order plaatsen gaat geheel automatisch en is snel gebeurd.

Service
Je moet een aantal privé gegevens invullen, maar dan word je per sms en mail op de hoogte gehouden over het verpakken en het tijdstip van verzending en verwachte levertijd. Erg goed en duidelijk.

Assortiment
Ik heb niet het hele assortiment bekeken, maar een artikel gekocht dat zeker niet via alle wegen snel te verkrijgen is.

Aanbeveling
Een order geplaatst en snel geleverd gekregen. Zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeff 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kan ten allen tijden ingekeken worden zonder tijdsbinding

Service
Vlot en overzichtelijk

Assortiment
heb maar naar 1 artikel gekeken

Aanbeveling
service en duidelijke uitleg zonder valkuilen plus veilig betalen

Extra toelichting
gewoon verder doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site. Vergelijkingtool is zeer handig!

Service
Snel, efficiënt en vriendelijk!

Assortiment
Ruim assortiment, maar niet volledig.

Aanbeveling
Topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews