coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolijn 21-04-2018 Via de website gekocht

goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, website is duidelijk en overzichtelijk. Tweede keer dat ik hier bestelde, nu als pre order voor nieuwe fitbit horloge. Keurig op datum geleverd die er een week van tevoren op stond en goed geïnformeerd over waar het pakketje was en wanneer bezorgd zou worden. Was weer erg blij met de goede service die ook nu weer geleverd werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 21-04-2018 Via de website gekocht

Zeer Goede Service Bij Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik zocht een Duo Telefoon set, ik ben hier zeer goed in geslaagd bij Cool Blue, ik kan u dit echt aanraden, Cool Blue is een Sper Online Winkel , ik ga er graag Shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 21-04-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en geplaarsr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze wasmachine begaf het op zaterdagavond, gelijk een nieuwe besteld op Coolblue en de volgende morgen hadden we weer een werkende machine, super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 21-04-2018 Via de website gekocht

Gewoon een super website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel leverbaar, goede producten en super service. De klantenservice staat je altijd goed te woord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 21-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en gratis verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al meerdere malen uiteenlopende producten bij Coolblue gekocht en hebben alles altijd op tijd en in goede orde ontvangen. De klanttevredenheid is voor hen erg belangrijk en dat merk je ook duidelijk aan de door hen verleende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-04-2018 Via de website gekocht

Misleidend besteladvies

Algemene score

2,0
Misleidend besteladvies op de website door de toevoeging "Beperkte voorraad, bestel snel", terwijl het product de volgende dag(en) voor € 30,00 minder kon worden besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 23-04-2018

Beste Jan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons van deze feedback te voorzien. Het kan voorkomen dat een product bijna uitverkocht is, waardoor je deze melding te zien krijgt. Wellicht hebben wij in de tussentijd nieuwe voorraad gekregen, waardoor dit een dag later niet meer het geval is. Wij betreuren het dat je dit als misleiding ziet, dat is geenszins onze bedoeling geweest. We hopen je in de toekomst weer als klant te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Evelien 20-04-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 20 voor 12 in de avond heb ik mijn bestelling geplaatst en om 10u 's morgens stonden ze al aan mijn deur met mijn pakketje! Alles was dik in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacRonald 20-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kon makkelijk vinden wat ik zocht, prijs was helemaal OK, en de levering was supersnel. Ben dus erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zundapp 20-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Gebruikersvriendelijk, snelle en goede levering. Het product voldoet aan mijn verwachtingen. Beste koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel buurman 20-04-2018 Via de website gekocht

een goedkope en makkellijke oven .en doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
en goede website , met tip wat de beste keuze is .
en snelle levering na 1dag . en tevens de goedkoopste is ook belangrijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ciska 20-04-2018 Via de website gekocht

Snel en correct geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn prima. Bestellen en leveren gaat super! Er wordt inderdaad de dag erna geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 20-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, super snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, super snel. s'avonds voor 23.00 besteld, volgende dag om 15.00 uur binnen "...."............................................

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 20-04-2018 Via de website gekocht

Hele snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en de producten staan goed omschreven. Een van de medewerkers aan de telefoon gehad en ik ben keurig te woord gestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paterpietfluwijn 20-04-2018 Via de website gekocht

Net zoals in de reclame!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het Coolblue busje stopt voor de deur, 2 vrolijke, vriendelijke jongemannen stappen uit, installeren alles, en nemen de oude machines mee. Héél vriendelijk en behulpzaam (ook in hun winkel). Je wordt goed op de hoogte gehouden over het tijdstip dat ze komen leveren. zowel via email als telefonisch krijg je bericht over het tijdstip. 100% positief! Ik heb al meerdere malen bij Coolblue besteld, en ik zal dat in de toekomst nog doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOHANNES 20-04-2018 Via de website gekocht

Omruilen bij "miskoop" echt geen probleem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst de 43PUS6212/12 van Philips gekocht er zat wel werkend you tube op, Inloggen op Spotify moest met emailadres en wachtwoord, gebruikte alleen aanmelden met Facebook.
Na 1 emailtje naar Coolblue kreeg ik het aanbod dit artikel te ruilen (welke leverancier doet dit ?)
Na 4 dagen incl. weekend stond de andere tv te spelen (6412/12).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerome 20-04-2018 Via de website gekocht

Snel en aangenaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, goed gesorteerd. Niet enkel technische details dat je overal kan vinden maar ook echte comentaar/advies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harma Agtersloot Boerema 20-04-2018 Via de website gekocht

Top service, ik beveel het iedereen aan!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze en snel geleverd, vandaag besteld en morgen in huis, kortom geweldig! De bestelling is te volgen via track en trace, ideaal en precies op tijd en geweldige mensen die de wasmachine hebben afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holly 20-04-2018 Via de website gekocht

Assortiment, snelheid, humor en service absoluut top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen gewoon alles goed. Ik bestel hier vrijwel alles, en het verloopt allemaal soepel. 1 keer ging de idealbetaling niet meteen goed, maar dat werd door een medewerker binnen 1 minuut opgelost. Die kreeg ik trouwens zonder wachttijd aan de lijn, ook al een verademing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siobhan 20-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, betrouwbaar en gevoel voor humor. Wat een heerlijk bedrijf. De DIY confetti om de bezorger mee te verwelkomen vond ik persoonlijk een beetje onder de maat (ik miste toch wat kleur in het geheel), maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de wachttherapie (wat duurt wachten toch lang als je wat hebt besteld) en de snelle bezorging en vakkundige installatie van mijn fonkelnieuwe wasdroogcombi.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 19-04-2018 Via de website gekocht

Toveren echt de glimlach op je gezicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste 2 maal op internet gekocht. Zeer positieve ervaring met dit internetbedrijf.2 maal zeer correct en vlot afgehandeld, gedurende heel het leveringsproces kan je volgen via mails, sms'jes en telefoon die je krijgt, zeer vriendelijk en beleefd personeel die snel, voorzichtig en adequaat binnen brengen, uitpakken, plaatsen en uitleg over de toestellen geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nino 19-04-2018 Via de website gekocht

Batterij past

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jupio DMW-BLH7
Een klant had de slechte ervaring dat de batterij niet paste en bij een andere ging het dus wel goed (en daarom heb ik de batterij dan ook besteld). Dus voor een Panasonic GM5 gaat alles goed, de batterij past wel degelijk, ziet er goed afgewerkt uit en werkt (enkele photos genomen) maar ik kan nog geen mening uiten over de levensduur.

De levering van Coolblue was voorbeeldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 19-04-2018 Via de website gekocht

Warm gevoel bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondertussen heb ik al wat zaken aangeschaft bij Coolblue, telkens wordt er waargemaakt wat is afgesproken. Voor de korting hoef je er niet te zijn, ze houden zelf heel goed de markt in de gaten. Resultaat, je betaald niet teveel maar zeker niet veel minder dan bij andere partijen. De service is optimaal in combi met de stipte afhandeling en vriendelijke mensen aan de telefoon als dat soms is nodig is. Voor mij een toko die ik iedereen kan aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Koning 19-04-2018 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed hoor. Echt goed.
Ik vind 100 tekens te veel. Goed is goed.
Hoe kom ik aan 100 tekens. Dan stop ik maar en geef geen commentaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C Piek 19-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al vaker wat besteld bij CoolBlue en ben uiterst tevreden! Zal er zeker terugkomen in de toekomst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilde 19-04-2018 Via de website gekocht

Goede service er bereikbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen probleem toen bleek dat ik onverhoopt toch niet thuis bleek te zijn bij de bezorging van de wasmachine. Snel een nieuwe afspraak kunnen maken en boven gebracht en aangesloten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 19-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, mede door de reviews. Ook fijn dat je zelf een andere dag kan aangeven van de levering. De levering zelf en de aansluiting van de vaatwasser verliep echt heel goed. Het was even passen en meten, maar de heren hebben echt hun best gedaan, zodat het toch lukte. Zeer tevreden hierover!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 19-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekend geholpen met het installeren van mijn GSM!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een leuke 2de handje GSM gekocht via het web. Installeren is voor mij lastig dus even naar de winkel in Eindhoven. Medewerkster heeft hem netjes voor me geinstalleerd! Zeer tevreden met de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvie giavelli 19-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en alles met een ' glimlach '

Algemene score

9,0
Ik heb deze site gekozen op aanbeveling van mijn dochter die ook zeer tevreden was van Coolblue en bij de concurrentie was de service ver te zoeken. Alles perfect verlopen en zeer vriendelijke medewerkers. Tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JanTemm 19-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goe, niks op aan te merken. Al vanalles besteld, gemakkelijk geleverd of in de winkel af te halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-04-2018 Via de website gekocht

helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou ik was stom verbaasd toen mijn levering binnen kwam,die was op zaterdag avond om 23:00 uur bestelt en op zondag middag 14:00 uur al binnen had ik niet verwacht dus ik zeg helemaal top !!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 18-04-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere Artikelen bij Coolbleu zo wel in de winkel als via de website gekocht
zeer tevreden altijd op de afgesproken dag bezorgd netjes afgeleverd
ook een super service telefonische met de klanten service foutje van mij zelf werd gelijk opgelost en bevestigd door een mail !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stallie 18-04-2018 Via de website gekocht

Toppie!!

Algemene score

9,0
Ik kreeg het product op tijd en netjes geleverd. Er zat zelfs nog een extra Beamer bij. Klein foutje van Coolblue. Middels terugzending goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DREP 18-04-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
OP zondag op stel en sprong een nieuwe video camera moeten aanschaffen doordat de oude het op een cruciaal moment begaf. Met behulp van de internet site een voorselectie gemaakt en vervolgens naar de winkel gegaan. Hier bijzonder goed verder geholpen in het maken van de juiste keuze. Na op de volgende dag de handleiding goed door te lezen bleek een onderdeel te missen (hdmi aansluit kabel). Na telefonisch contact werd deze direct aan mij opgezonden, zodat ik deze de volgende dag al in mijn bezit had.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Renate 18-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website staat alles duidelijk en overzichtelijk beschreven.
De bezorgers waren keurig optijd en hielpen ons met wat extra dingetjes, top mannen!
Alles was netjes achtergelaten en verpakkingsmaterialen weer mee genomen.
Coolblue is niet altijd de voordeligste maar met die service is dat niet zo heel erg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca57 18-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle service. Zelfs gratis op zondag. Super????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering . Binnen 24 uur een nieuwe wasmachine. Top!! Zeker als je met eenverg waszit op zaterdag en op zondag gewoon gratis wordt geleverd .Duss zeer tevreden!!😊👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 18-04-2018 Via de website gekocht

Ontzettend groot assortiment en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al veel artikellen gekocht bij coolblue omdat ze gewoon heel veel producten hebben, veel keuze mogelijkheden en een uitstekende service. Ze zijn met sommige producten iets duurder, maar door de snelle levering en goede service valt mijn keuze toch steeds weer op coolblue.
Ik heb coolblue ook al aan vele vrienden en familie aangeraden en ook zij hebben absoluut geen spijt dat ze bij coolblue gekocht hebben.
Mijn zwager, welke ik coolblue had aangeraden, heeft de garantieservice al eens nodig gehad en ze doen absoluut wat ze beloven!
De dag na de melding werd het product (een wasdroger) kostenloos thuis omgeruild voor een nieuwe.
Waar vindt je dit tegenwoordig? Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 18-04-2018 Via de website gekocht

Gemak dient de mens.

Algemene score

10,0
Prima website, duidelijk en zeer goede service! Binnen de garantie kreeg ik snel en eenvoudig een vervangend product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Luijkx 18-04-2018 Via de website gekocht

Voor mij nummer 1. Zeer klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg klantvriendelijk, goede service, snelle levering (volgende dag in huis). Bij meerdere malen telefonisch contact iedere keer weer snel geholpen (geen lange wachttijd aan telefoon). Ik werd heel vriendelijk en correct te woord gestaan en men neemt alle tijd, er wordt ook met je meegedacht. Heel vriendelijke jongens bij de levering van mijn wasmachine (op zondag) en afspraken worden nagekomen. Website is heel duidelijk en heel goede en uitgebreide omschrijving van de producten. Makkelijk te "bedienen" en veel keuze-opties. Kreeg na de levering zelfs nog een email met daarin een link naar de website van Bosch dat ik 50 euro via Bosch cashback actie terug kan krijgen. Bij Coolblue is de KLANT echt KONING. Mijn volgende aankopen ga ik zeker 100% bij Coolblue aanschaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertz 17-04-2018 Via de website gekocht

Snel en zeer netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast gekozen en zaterdag besteld. Zondag geleverd in de aangegeven bloktijd. Netjes vooraf door de bezorgers gebeld. En ook de plaatsing van de koelkast en het verwijderen van de oude koelkast netjes gedaan. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 17-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Algemene score

10,0
Ik ontving een telefoon set van 2 en het moesten er 3 zijn. Teruggestuurd en opnieuw een set van 2 ontvangen. Daarna een set van 2 nagestuurd om het probleem op te lossen. Ik had nus dus 4 telefoons i.p.v. 3 Dat was geen probleem voor Coolblue. Prima opgelost dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayumi 17-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige site :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle bezorging, overzichtelijke site en een goede garantie op je producten. Fijne klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter van Asselt 17-04-2018 Via de website gekocht

Hele goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik denk dat ik een wat oudere klant van jullie ben, want ik word in mei 80 jaren jong. Uit ervaring weet ik dat de meeste mensen van mijn generatie niet zo gecharmeerd zijn van het kopen via het internet. Ik doe dit al vele jaren en bij diverse bedrijven. De laatste tijd bij jullie en ik heb er nog geen spijt van. Snelle levering en uitstekende communicatie en perfecte service. Gewoon zo door gaan en ik blijf klant bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. H. Bekema 16-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het zien van zien van de tv commercials besloten om voor het eerst bij Coolblue te bestellen. Bestellingsproces was eenvoudig. Goede klantvriendelijke website. Afleveringsproces was uitstekend. De afspraken werden door Coolblue volledig nagekomen. Communicatie tussen de bezorgers en mij , de klant, verliep zeer goed. Vriendelijkheid en behulpzaamheid van de bezorgers was uitstekend. Ook prettig dat Coolblue met Afterpay werkt. Kortom zeer te vreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vannes 16-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en geweldige service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte levering, zeer goede service, ze laten ook ruim op tijd weten hoe laat ze ongeveer bij je thuis aankomen , plaatsen en testen de machine en geven hierbij ook voldoende uitleg !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor 16-04-2018 In de winkel gekocht
babylon Den Haag

doen wat ze beloven

Algemene score

9,0
geweldige keuze, in hun winkels zijn ze zeer gastvrij en hebben een goede kennis van zaken. Je voelt je een gewaardeerde klant. Zeer snelle bezorging en vooraf tijdstip bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 16-04-2018 Via de website gekocht

Goede service, voor 23.59 besteld, volgende dag al in huis !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke, prettige en overzichtelijke site, prijs is concurrerend, snelle levering, goed verpakt en
inderdaad geen USB-kabel, had deze nog wel van vorige printer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Oswald 16-04-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen

Het is als thuis komen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al een hele tijd klant van deze zaak. En daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Vlotte en vooral vriendelijke bediening. Foutloze leveringen en een persoonlijke begroeting als je naar de winkel zelf gaat. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
Hier is klant koning !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 16-04-2018 Via de website gekocht

NILFIsk C135.1-8

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor COOLBLUE vanwege landelijke bekendheid en betrouwbaarheid. Zeer tevreden over afhandeling bestelling en product Mijn oude grindtegels met groene aanslag zijn weer als nieuw.

Reageer

Astrid 16-04-2018 Via de website gekocht

Super advies via whatsapp zelfs op 2de paasdag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vraag whatsappen op 1ste paasdag en dan binnen 20 minuten 'n goed advies krijgen dat noem ik echt bijzonder en super servies. Dus dik tevreden en natuurlijk ook de bestelling gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos Borst 16-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
kon goed vergelijken van product. alleen jammer dat de gekochte tv niet werd geïnstalleerd ( ben alleen staande vrouw en had gehoopt dat ik hulp zou krijgen met installeren)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews