coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sigrid 26-03-2018 Via de website gekocht

Hele fijne website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website met handige filtermogelijkheden en ook de mogelijkheid om meerdere producten met elkaar te vergelijken. Er wordt altijd snel geleverd en wat betreft prijs is Coolblue ook vaak de beste koop. Kortom een hele fijne webshop die zeker aan te raden is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 26-03-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment; prima bestelwijze en afwikkeling. Levering keurig binnen de gestelde tijd. Ook de wijze ervan door werknemers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB 26-03-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service

Algemene score

9,0
Ik heb nu een aantal keer bij Coolblue iets gekocht. Leveringen komen altijd op tijd en zijn goed te volgen.
Eén keer problemen gehad met een fitness tracker, hierbij werd de klacht snel en naar tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Hansen 26-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke website wijst de weg vanzelf! Goede uitleg! Betalingsmogelijkheden! Keuze uit leveringsdatum zeer handig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carina 26-03-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Algemene score

10,0
nooit zo snel bediend en de oude nemen ze mee zonder dat je het zelf vraagt
mensen doe zo verder. De dag ervoor besteld in de namiddag en s'anderdaags in de voormiddag waren ze hier al met mijn wasmachine

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny de jong 26-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellingen worden altijd goed en de volgende dag geleverd.
De site is overzichtelijk.
Combinatiespakketten bij je product die je wilt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Rie 26-03-2018 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een grote diversiteit aan producten tegen een scherpe prijs en tevens een vlotte levering! Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marina 26-03-2018 Via de website gekocht

super-fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gemakkelijke website, veel keuze. reeds de volgende dag op het afgesproken tijdstip geleverd. leuke jongens bij levering, product werd aangesloten en een duidelijke uitleg werd gegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wsmaal 26-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede aftersales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oplaad probleem van de Samsung Galaxy Tab S heb ik mijn diagnostics inhoudelijk geventileerd aan Coolblue (dure reparatie). Hoewel de garantietermijn van de Samsung Galaxy Tab S verstreken is, heeft Coolblue een shoptegoed geoffreerd (aankoop bedrag indertijd van de Tab S). Een genereus gebaar, hetgeen ik meteen besteed heb (iPad 2017 + hoes).

Minder goede reacties van klanten op fora wordt door Coolblue op gereageerd. Coolblue is bepaald geen "dozenschuiver".

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Cranenbroek 26-03-2018 Via de website gekocht

Levering wederom perfect

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij Coolblue. Het aanbod is zeer uitgebreid. Levering is snel en altijd goed. Bestellen gaat heel makkelijk. Ik heb hierdoor veel vertrouwen in deze organisatie gekregen.
Bij laatste bestelling telefonisch contact gehad en dit was ook professioneel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Fritz 26-03-2018 Via de website gekocht

Geweldig !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle geweldige service en geen problemen met retourneren of inruil !!!
Al vaker bij Coolblue besteld en nooit teleurgesteld geworden !
Zou een ieder willen aanraden om daar te gaan shoppen als je iets snel modig hebt !
Coolblue maakt ook geen problemen met het terug sturen van jou product (zonder opgave van reden )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Bie Bruno 25-03-2018 Via de website gekocht

Top service !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie service Top levering! Top prijs kwaliteit ! Nooit eerder een bedrijf geweten met zoveel keuze en zo een goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 25-03-2018 Via de website gekocht

Slechte ervaring

Algemene score

1,0
Smart tv gekocht en betaald (iDeal) met 51 Euro korting (tweede kans), maar product bleek niet in het magazijn te vinden. Mocht hetzelfde product kopen, maar dan 41 Euro duurder. Kon alleen nog nog maar de bestelling ongedaan maken. Ben benieuwd of ik het geld nog op tijd terug mag ontvangen om het nog op tijd elders te kunnen kopen. Ben zéér ontevreden!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-03-2018

Beste Roger, wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan met het bestellen van de Tweedekans TV. We begrijpen heel goed dat je graag zo snel mogelijk alsnog een TV thuis hebt staan, zodat je weer kunt genieten van je favoriete programma's en films. We kijken graag met je mee naar de status van de terugbetaling. Wil je daartoe jouw ordernummer doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Coolblue

Reageer

Ineke 25-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website,inductiekookplaat met prachtige set pannen er gratis bijgeleverd!
Jammer dat de winkel in Groningen geen verkooppunt was. Ik kon daar alleen terecht voor advies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Merv. J. Wevers 25-03-2018 Via de website gekocht

CoorBlue DE Nederlandse aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al een paar jaren mijn producten bij Coolblue en ik kan iedereen aanraden om evenals mij bij Coolblue te kopen want de prijs is gelijk aan die van BCC of Mediamarkt maar de service en klantvriendelijkheid steekt met kop en schouders boven alles uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenheede Veronique 25-03-2018 Via de website gekocht

correcte service, stipt en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb al meerdere produkten aan gekocht bij coolbleu en ben nog altijd uiterst tevreden.
alles is duidelijk, verloopt ook stipt.
ik vind het aangenaam om op die manier goederen te kopen.
je wordt tijdig verwittigd wanneer ze leveren zodat je niet de ganse dag moet zitten wachten.
veel beter georganiseerd dan andere online verlopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3 sterren winkel 25-03-2018 Via de website gekocht

Bestelling en levering warmtepompdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling telefonisch ivm prijsaanpassing.
Site gaf € 499.- aan. Toen we de droger wilden bestellen via de site gaf deze € 489.- aan. Telefonisch besteld voor de prijs van € 499.-
Snelle bestelling, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mary 25-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Op aanraden van zoon voor het eerst een wasmachine uitgezocht op de website van Coolblue. Overzichtelijk en goede productinformatie. Betalen makkelijk via i-deal. Uitstekende informatie over wanneer machine wordt afgeleverd dmv e-mail en telefonisch contact vlak voor levering. Goede service van de jongens die de wasmachine afleveren en installeren. Oude wasmachine wordt mee terug genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Line 25-03-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen en heel snel bezorgd. Bezorging was met de fiets wat ik ook echt heel leuk vond :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 25-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service , klant vriendelijk
Goeie prijs en volgende dag al in huis
Klantservice perfecte bereikbaar en specialisten achter de telefoon die je heel goed kunnen helpen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-03-2018 Via de website gekocht

Voor mij meest betrouwbare webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbare, constante, duidelijke en gebruiksvriendelijke shop, kan niet verkeerd gaan!
Duidelijk en gratis retourbeleid.
Goede kwaliteit producten tegen concurrerende prijzen.
Zeer snelle afhandeling met duidelijke E-mail over de status.
Snelle levering, met keuze voor dag en avond. Voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis, ook zondag!.
Zeer netjes en degelijk verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coriene 25-03-2018 Via de website gekocht

Bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service van bezorging.
handelen alles super netjes af en leveren netjes op tijd.
Ideale bezorgtijden top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cor de Bruin 25-03-2018 Via de website gekocht

Echt een prima club, ze doen wat ze zeggen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super heldere website met een uitstekende selectie hulp en consistente structuur. En kom je er 123 niet uit dan kun je altijd met een specialist van de klantenservice spreken.
Correcte levertijden als je wilt zelfs de zelfde dag nog en dit gecombineerd met een uiterst soepel retour beleid zorgt ervoor dat Coolblue mijn voorkeur heeft! Eerlijkheidshalve moet ik stiekum bekennen dat het een "Rotterdams cluppie" is wat helpt met de keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 25-03-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Razendsnelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding en uitvoerige productbeschrijving op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca 25-03-2018 Via de website gekocht

Fijne website en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is heel overzichtelijk en biedt veel informatie. Personeel aan de telefoon en in de winkel erg prettig en service gericht. De service is heel goed, zelfs ongevraagd uitstekende service bij problemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 25-03-2018 Via de website gekocht

Service ten top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een vriendelijke mensen. Alles wordt heel correct afgeleverd en geïnstalleerd. Een goede uitleg wat ze doen. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette Braam 25-03-2018 Via de website gekocht

Goede keuze

Algemene score

10,0
Top servies en goed verpakt!Echt een aanrader!
Ik zal zeker weer een product bestellen bij coolblue .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg52 24-03-2018 Via de website gekocht

Prima online winkel.

Algemene score

10,0
Coolbleu geeft een snelle afhandeling van het bestelde product. Bestelde producten zijn goed verpakt; de informatie is duidelijk. Kortom: uitstekende winkel, Niets mis mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Safira 24-03-2018 Via de website gekocht

Coolbleu, DE webwinkel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een ongelooflijk vriendelijke en adequate service aan de telefoon, daar kunnen andere aanbieders nog wat van leren. Overzichtelijke site, veel keuze en hele snelle levering!! Bezorging met een glimlach. Niets dan lof voor deze webwinkel!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 24-03-2018 Via de website gekocht

prima webshop en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk alles te vinden waar je naar zoekt, betalingen en afleveringen zijn heel goed. Bestellen en de volgende dag van je artikel genieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 24-03-2018 Via de website gekocht

Even snel een laptop kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was al een tijd van plan een nieuwe laptop te kopen....vaker gezocht en producten vergeleken. Maar toen ik er daadwerkelijk mee aan de slag ging was het binnen no time geregeld....en de volgende dag op te halen bij ee n ophaalpunt (ik zou een laptop nooit aan de deur late brengen als ik niet kan voorzien of ik thuis ben) in de buurt opgehaald. Supersnel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel 24-03-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen - Wilrijk

Zeer informatief, geruststellende aankoop, top service!

Algemene score

10,0
De vriendelijke verwelkoming past bij de overzichtelijke indeling van de winkel. De medewerkers kennen hun producten zeer grondig en zijn nooit opdringerig: zij geven veel vergelijkende informatie zodat je rustig je aankoop kan beslissen. Ook bij vragen na aankoop zoeken zij steeds naar een gepaste oplossing. Je komt de winkel met vragen binnen, en je gaat buiten met een tevreden gevoel over de klantvriendelijke en professionele service. Soms zou je gewoon willen teruggaan en bij een kopje koffie nog een babbeltje maken met een van de medewerkers.... bij Coolblue krijg je steeds een geruststellende, verrijkende ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 24-03-2018 Via de website gekocht

Super service en zeer snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super website om je producten te bestellen.
De verzending is super snel en ook als je een probleem of vraag hebt kun je bij deze website goed terecht.
Je wordt snel geholpen en je vragen en problemen worden gelijk voor je opgelost!
Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Smit 24-03-2018 Via de website gekocht

Precies zoals ik had verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze zoektochf naar een wasmachine eas dankzij coolblue heel kort
Goede video bekeken enige twijfel of wij een tweede keus hadden moeten bestellen maar nu hij er is geen enkele twijfel wat een machine

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 24-03-2018 Via de website gekocht

Sneller dan het licht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke website, met nuttige informatie over het product. Producten zijn ook eenvoudig te vinden. Prijs is goed en de levering boven verwachting snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap 24-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zij maken volledig waar wat ze beloven! De jonge mannen die de producten kwamen afleveren waren zeer vriendelijk, beleefd en vrolijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 24-03-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging zoals je mag verwachten maar niet altijd krijgt. Bij Coolblue ging het super. Van product informatie tot levering. Zelfs NL post deed waar ze voor staan...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lekker bakkie 24-03-2018 Via de website gekocht

Lekker snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk, wat wil een mens nog meer?
Mooie prijzen dus, en ook dat lukt hier best.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pien 24-03-2018 Via de website gekocht

Ouderwetse goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer besteld bij coolblue ,een wasmachine, prijs scherp en extra cadeau erbij,leuke bijkomstigheid .supper tevreden. Ga mijn koelkast ook hier kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fens-Inn 24-03-2018 Via de website gekocht

produktaanbod en service verdienen een grote pluim

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geen verbeterpunten, super zaak, na vele aankopen nog steeds niet teleurgesteld. Ze blijven meedenken en zoeken naar oplossingen mocht er onverhoopt iets mis zijn met een aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw R 24-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website bevat een groot aanbod aan producten. Door de grote hoeveelheid filters die je kunt toepassen bij je zoektocht is makkelijk te zien welke producten aan je wensen voldoen en dit maakt het vergelijken van producten ook prettiger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam 24-03-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds besteld, volgende dag om 13.30 in huis! De betaling ging makkelijk en de website is zeer overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Blok 23-03-2018 Via de website gekocht

Ze deden wat ze in de reclame beloofden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De leveringssnelheid was fijn, de ene dag bestellen en de andere dag al leveren. De bezorgers waren vrolijke knapen die hun werk nauwgezet deden met een passend gevoel voor humor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Flea37 23-03-2018 Via de website gekocht

Andere bedrijven moeten een voorbeeld nemen van CoolBlue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue hebben mijn wasmachine geleverd op een zondag (geen extra kosten), en ik kreeg veel berichten zodat ik wist precies wanneer ze zouden komen. De bezorgmannen waren super vriendelijke, en liet mij zien hoe de wasmachine werkt, en gaf wat onderhoudtips. Een van de bezorgmannen kwam hallo zeggen tegen de kinderen en gaf ze kleurplaten en ballonnen. Ik kon het niet geloven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny van Bakel 23-03-2018 Via de website gekocht

SUPER snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop is uitgebreid ,prijzen zijn erg goed , service is ook heel goed , wat wil een mens nog meer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 23-03-2018 Via de website gekocht

Een goede en kwaliteit service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is gemakkelijk bezoeken en hij is overzichtelijk en daar om heb ik op site wat bestelt. De service en de aflevering is zeer goede en als je wat wil weten dan kan je nog altijd de Klantenservice bellen daar staan ze vriendelijk te woord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 23-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima in prijs
Snelle levering
Keurige aflevering met uitleg en tegelijk aangesloten.
Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-03-2018 Via de website gekocht

‘S Middags besteld ‘s avonds in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze stofzuiger ontplofte begin van de middag en ‘s avonds hadden we een nieuwe in huis. Prima verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 23-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue is the best!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteitsverhouding, enorm veel keuze, uitgebreide productinformatie, fantastische helpdesk, zeer snelle levering!
Ik heb vele aanbieders onderzocht maar Coolblue steekt met kop en schouders boven de rest uit!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 23-03-2018 Via de website gekocht

Precies wat een klant wil

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht en een labelprinter , beide artikelen volledig naar wens afgehandeld , daarbij een ruime keus in diverse merken en scherpe prijzen .
Klantenservice is vriendelijk behulpzaam en makkelijk te bereiken .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews