coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jean Céleste 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze makkelijk vergelijken

Service
Correcte en snelle levering

Assortiment
Erg groot voor ieder wat wils

Aanbeveling
Geen gedoe met moeilijke betalingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenC 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke pagina s.
Nuttige links in de linker balk.
Vlotte bestelprocedure
Heel snelle levering
Mogelijk verbeterpunt: de filters zijn soms nogal beperkt.

Service
Retourprocedure gelukkig nog niet nodig gehad.
Snelle leveringen: tot nu toe al altijd op de beloofde dag.

Assortiment
Assortiment is erg uitgebreid, maar voor sommige zaken is de keuze wat beperkt (bijvoorbeeld mengpanelen).
Prijs is niet de allerlaagste, maar goedkopere alternatieven vragen vaak (veel) meer tijd.
De service is de prijs waard.

Aanbeveling
Voor wie snel een vrij courant artikel nodig heeft kan ik Coolblue enkel aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mamanjo 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website en ruime keuze

Service
Goede service en snelle levering. Ook als er iets mis is word je goed en snel geholpen.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moya 22-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke zoek service en daardoor snel product kunnen vinden

Service
Duidelijke mails over je pakketje, bezorging en snelle levering!

Assortiment
Soms iets te veel keuzes? Daardoor ga je vergelijken en blijf je zoeken op de website

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede info

Service
artikel op beloofd tijdstip geleverd

Assortiment
overzichtelijk

Extra toelichting
alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciriana 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemak 10%, meestal doe ik bestellingen voor collega s hier op het werk, sturen mij de link ik doe de bestelling en betaal. Binnen de 5 minuten gepiept... :)

Service
Je krijgt een orderbestelling + een duidelijk opvolging van het leveringstraject.

Assortiment
Je kan veel vinden, voor elks wat wil...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij Cool blue vind de nieuwste producten aan een goede prijs, bestellen is één exemplaar voor me opzij gelegd.

Service
Even gewoon ordernummer bij afhaling in winkel laten zien, binnen de vijf minuten, heb ik me bestelling na betaling in handen.

Assortiment
Grootst.

Aanbeveling
Cool blue verdient 10/10 BESTELLEN, BETALEN, BRENGEN OF AFHALEN loopt vlot.

Extra toelichting
Altijd Kerstmis bij Cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

citizen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je klikt aan ,je zoekt je product en vergelijkt en je besteld

Service
snelle service, voor 24h besteld en voor middag al geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nele A 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je moet niet geregistreerd zijn om dingen te kunnen kopen.

Service
Super snelle service, had om 22u iets besteld en volgende morgen kon ik mijn pakketje om 11u al in het postkantoor gaan ophalen.

Assortiment
Genoeg keuze tussen de verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klikken en kopen!

Service
Alles netjes geregeld, geen moeite om wat te bestellen!

Assortiment
(bijna) alles wat nodig is op voorraad!

Aanbeveling
No nonsense winkel, makkelijk en goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Uitstekende service, snelle levering, alsook goede hulp (telefonisch) bij eventuele vragen.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Zoals gezegd, snelle levering, alsook ondersteuning bij vragen/problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heidi Verbeeck 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
enkel ervaring met levertermijn

Assortiment
prijs-kwaliteit lijken me OK - tot nu toe toch, heb het product nog maar enkele dagen

Aanbeveling
werkt prima! Houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue draagt gemak als prioriteit naar buiten, en dient als rolmodel.

Service
de service is zonder enige twijfel sterk. Loopt er iets mis, dan corrigeren ze met de glimlach, zonder discussie

Extra toelichting
doe vooral zo verder - we love you !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holsteyns Theo 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dadelijk gevonden wat ik nodig had, gekozen vanuit mijn luie zetel.

Service
Om 21h besteld, de levering was er reeds om 1Oh.

Assortiment
Als je het hier niet vind, vind je het nergens.

Aanbeveling
10+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain digitale wekker 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen

Service
Levering was supersnel! S avonds besteld 's morgens al geleverd

Assortiment
Ruime keuze en kwalitatief goed

Aanbeveling
Algemeen een goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via internet snel gekocht en duidelijke website

Service
Pakket donderdag besteld en toch maar maandag geleverd. Melding gekregen dat ze vrijdag langsgeweest waren maar de hele dag thuisgebleven en niemand gezien ...

Assortiment
Alles wat je maar kan denken is te vinden op de site

Aanbeveling
Een winkel die een voorbeeld is voor veel andere winkels ...

Extra toelichting
/

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Reader1 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Coolblue beschikt over een ruim assortiment, dat handig vergelijkbaar is. Na het maken van mijn keuze was het heel gemakkelijk om de stappen te volgen tot de eigenlijke aankoop. Coolblue geeft heel accuraat weer wanneer precies je het product kan verwachten en levert op tijd.

Service
Heel duidelijke weergave van wat je kan verwachten voor en na de aankoop: duidelijke productomschrijvingen, correcte leverperiode en duidelijke dienst na verkoop.

Assortiment
Duidelijk, overzichtelijk en ruim aanbod. De producten zijn ook telkens goed omschreven, met meerdere foto's. Deze website heeft misschien niet het allergrootste aanbod op de markt, maar maakt dit goed met de helderheid en scherpe prijzen.

Aanbeveling
In het algemeen biedt Coolblue een zeer goede shopervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DE BOECK WERNER 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken.

Service
Uitgevoerd zoals gezegd op website.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Eerste maal, niet laatste keer ;-)

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjon 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, de belangrijkste voor en nadelen op een rij. Geen overbodige informatie.

Service
Snelle levering, goede informatie over de levering vooraf.

Assortiment
Veel keuze, maar door de filters te gebruiken snel duidelijk welke laptop ik nodig heb.

Aanbeveling
Snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Niks negatiefs te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sid 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om alles vlot te vinden...te bestellen ..maar ook ontvangen was mooi geregeld.

Service
Vraag werd in 1min beantwoord.

Assortiment
Mooi assortiment... niet alles maar wel veel.

Aanbeveling
Een webwinkel met naam... er nog maar eens oorsprong in Nederland. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ridder 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dinsdag besteld om 17u30, dag nadien geleverd voor 10u!

Assortiment
Wist precies welk toestel ik wou en stond dan nog in aanbieding.

Aanbeveling
Snelle en correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koffie CompactClass TKA3A031 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als het product gevonden is dan is de procedure voor de bestelling zeer eenvoudig en in enkele minuten geklonken.

Service
er is onmiddellijk een mailtje terug met de uitleg voor levering en de gekochte goederen

Assortiment
bij ons waren enkele koffiemachines die we graag hadden gekocht niet aanwezig. Toch hebben we de juiste machine gevonden

Aanbeveling
snelle en correcte levering. Geen problemen met wat dan ook.

Extra toelichting
alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Basjuh 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
Geen klachten zo bezorgd

Extra toelichting
Gewoon goed, je zoekt wat het is er. Met superbonus dezelfde dag bezorgd tegen een relatief lage meerprijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wifi versterker 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website,alles gemakkelijk terug te vinden !snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Heel groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
avonds besteld s-morgens in huis

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
snelle leverantie en een breed assortiment is iets niet voorradig is dat zichtbaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marreparr 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heb anderhalf jaar geleden een Philips Sonicare Diamondclean gekocht. Jammergenoeg was hij gevallen waardoor het niet maar zo krachtig poetste. Heb het teruggestuurd voor reparatie en heb uiteindelijk een nieuwe gehad binnen 2 weken. SUPER! Koop voortaan al mijn producten (wat beschikbaar is natuurlijk) bij CoolBlue. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Drijkoningen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte website

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel verschillende shops

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en goed geordend

Service
Snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon pc open en kiezen! Gemakkelijker kan niet!

Service
was goed op de hoogte van mijn bestelling, van overschrijving tot aflevering! Werd zelfs op zaterdag geleverd.

Assortiment
kan nog wat worden uitgebreid.

Aanbeveling
goede service.

Extra toelichting
kan bijna niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Schrijver S 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar klikken is je bestelling klaar en de betaling rond. Dan kan je nog enkel rustig wachten tot je bestelling geleverd wordt.

Service
Zeer vlot. De track en trace is een goede indicatie maar het zou handig zijn mocht er een richtuur beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld tussen 17u en 18u30.

Assortiment
Bijna is te vinden via coolblue.

Aanbeveling
Bestellen bij Coolblue is echt eenvoudig. De leveringen zijn op tijd en in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Bel fernand 21-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruimte genoeg om te parkeren. Ruime winkel.

Service
De vriendelijkheid.
De aangeboden koffie.
En vlotte bediening.

Assortiment
Keuze te over.

Aanbeveling
Komen hun belofte na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staf 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met enkele gerichte klikken heb je zo je spullen in huis.

Assortiment
Mooi assortiment om uit te kiezen. Veel voorraad.

Aanbeveling
Supersnelle levering. Ik had op vrijdag rond 23.00h besteld. Zaterdag 10.30 was de postbode er met het pakket!! Super. Zo snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jk 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles prima te vinden op website, duidelijke informatiw

Service
Cool komt echt altijd zijn afspraken na, ook bij defecte producten.

Assortiment
Ik heb nog nooit 'misgegrepen'

Aanbeveling
Probeer t eens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blom 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Simpel en duidelijk

Assortiment
Het kan altijd beter maar dat weten jullie zelf ook.

Aanbeveling
Alles verliep zoals beloofd en uiteindelijk bepaald het product hoe goed dat is en hoe je het (kan) gebruikt).

Extra toelichting
Ga zo door, blijf strikt uitvoeren wat je beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Reinder 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site

Assortiment
Goed assortiment

Extra toelichting
Snelle levering, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lida Chatrer 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, artikelen makkelijk te vinden

Service
Snelle en hele nette levering

Assortiment
Ruim assortiment voor elke portemonnee

Aanbeveling
Zeker met een tien omdat ik alle items ook met een 10 heb beoordeeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef De Bleser 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijke om alles te bestellen en zeer snel aan huis.

Service
Snelle service en vriendelijke bezorger.

Assortiment
Zeer groot assortiment en ordelijk per categorie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem De Meyere 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handig, vlot, geen onnodige inlog vereist

Service
vlot en goed

Assortiment
alle info was aanwezig de keuze was rap gemaakt

Aanbeveling
geen 10 enkel en alleen omdat de perfectie niet bestaat

Extra toelichting
dit zal zeker mijn laatste aankoop niet zijn op coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Donné 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken op woord... zeer handig en efficiënt

Service
perfecte afhandeling

Assortiment
zeer uitgebreid...

Aanbeveling
Prima, doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patriek 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aangezien het een online store is, is het sowieso wel heel erg gemakkelijk. De website is zeer overzichtelijk.

Service
Het pakje was heel snel ter plaatse.

Assortiment
Een heel ruime keuze aan producten!!

Aanbeveling
Eigelijk zou ik gaan voor 9,9 aangezien perfectie niet bestaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke uitleg bij een ruim assortiment, gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Gebeld voor bijkomende informatie en snel geholpen. Ik zou een 10 geven mocht ik de vorige keer niet zo'n lange wachttijd hebben gehad aan de telefoon. Coolblue is hier misschien het slachtoffer van zijn eigen succes. Levertijd was zoals beloofd - en zoals altijd: de dag daarop. Bedankt !

Assortiment
Groter assortiment dan je in bijna gelijk welke fysieke winkel kunt vinden. Prijs : niet steeds de goedkoopste (vandaar de 9 en geen 10), maar je vindt altijd wat je hebben wil.

Aanbeveling
Niet de eerste keer dat ik kocht bij Coolblue. Steeds grote keuze en perfecte service. Enkele keren gebruik gemaakt van de retourservice en steeds supervriendelijk geholpen en terugbetaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shopgirl57 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
door dat ik wist wat ik zocht, was de bestelling snel rond

Assortiment
Ja ik heb gekregen waar ik naar zocht en ook de prijs was goed

Aanbeveling
Veel keus in div. producten. Makkelijke bestelprocedure en supersnelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tobiasz 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je zoekt vind je makkelijk terug op de site. Met een paar klikken is de bestelling gedaan. Snel en simpel.

Service
De dag na mijn bestelling was het product dat ik kocht inderdaad in huis. S'morgens vroeg zelfs wat mijn dag nog beter had gemaakt.

Assortiment
Je vindt bij Coolblue bijna alles wat je nodig zou kunnen hebben. De prijs in vrgelijking met andere shops is ongeveer hetzelfde en soms zelfs goedkoper, de gratis verzending is zeker en vast een groot pluspunt.

Aanbeveling
Heb je iets nodig? Coolblue is het antwoord. Meer kan ik niet zeggen.

Extra toelichting
De webshop is simpel, zeer gebruikesvriendelijk. Een paar klikken en je hebt gevinden naar wat je op zoek bent. Een paar klikken verder en je bestelling is afgerond. En dan is het maar eventjes wachten of je hebt het product in huis. Makkelijker kan niet. Coolblue is DE webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Boudry 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Intuïtieve online shop met handige features.

Service
Snelle levering, geen extra kosten, goede communicatie.

Assortiment
Zeer mooie keuze tot dusver.

Aanbeveling
Ideale online shop voor tech.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daanyew 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, geen overbodige informatie, maar vooral erg efficiënt.

Service
Handige mail met alle benodigde informatie.
Meer dan op tijd geleverd en pakketje in perfecte staat.
Prachtige fipmpjes waar alles wordt verteld wat je moet weten.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Alles is gewoon inorde, niets op aam te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ionische borstel 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken wat je hebben wil , bestellen , betalen en een dag later is t binnen wat wil je nog meer.

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Doen wat ze moeten doen , aanbieden , geld innen en versturen en binnen 24 uur af leveren .... top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pluto 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze

Service
Snel

Aanbeveling
Snel veel keuze en super gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caudoore 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is duidelijk en overzichtelijk. Gaat makkelijk om te betalen.

Service
Heb niet echt service nodig gehad.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ga in het vervolg meer via deze site bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nee 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis winkelen

Service
Bestelling zoals beloofd een dag later binnen!

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Ruim voldoende

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Minicdo 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en een winkel op aanvaardbare afstand
Zeer snelle levering

Service
Geen probleem om je product om te ruilen of terug te geven, gemakkelijk te bereiken via mail of telefoon

Assortiment
Groot assortiment, men kan natuurlijk niet alles verkopen

Aanbeveling
10 op 10 zou de perfectie zijn,dus een vette 9

Extra toelichting
Heb een product op een andere site goedkoper gevonden maar Coolblue wou of kon zijn prijs spijtig genoeg niet aanpassen ,voor mij toch een minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews