coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Charlotte 30-11-2017 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een aantal keer wat gekocht. Er word vaak nog wat extra info over het product gestuurd, waardoor je de levensduur kunt verlengen. Bij grotere artikelen die geïnstalleerd moeten worden heb ik louter positieve ervaringen met de bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djorno 30-11-2017 Via de website gekocht

Verzending niet als werd omschreven op de website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Normaal gesproken werkt het perfect maar omtrent sint en kerst hebben de pakketten 2 dagen vertraging

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

vandenberg073 30-11-2017 Via de website gekocht

Zelfs levering op zondag wanneer zaterdag voor 24:00 besteld

Algemene score

10,0
- scherpe prijzen
- duidelijke productomschrijving
- eerlijke reviews
- snelle levering
- levering op zondag, zelfs wanneer je voor middenacht besteld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 29-11-2017 Via de website gekocht

Ondanks netwerkproblemen toch een op tijd gedane levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het verleden bij eerdere bestellingen al een zeer positieve ervaring. Ook nu weer ondanks de drukte bij black friday en de netwerkproblemen die er bij Coolblue waren toch een levering die op tijd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 29-11-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en makkelijke service. Producten waren makkelijk te vinden op website en d volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMK 29-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdagavond om 2200 besteld, op zondag afgeleverd, dat doen er maar weinig...de beschrijving van het product was compleet en daarom voldeed het volledig aan de verwachting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

super 29-11-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site. Goede producten en goede service. Tot zover ben ik tevreden en zou zeker weer wat bij jullie kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 29-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Algemene score

10,0
In 1 woord...... TOP
Goede en nette prijzen
Super snelle bezorging.
Afspraak is afspraak.
De volgende keer ga ik eerst kijken op de site van CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marathonrunner 29-11-2017 Via de website gekocht

Maak je verwachtingen (over snelle levering) wel waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop, met goede uitleg en advies.
De snelle levering viel (dit keer) wel tegen. De communicatie hierover kan beter!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ingrid 29-11-2017 In de winkel gekocht
Antwerpen - Boomsesteenweg

Uistekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij coolblue shoppen kan ik iedereen aanraden. De website is zeer overzichtelijk, voldoende informatie en zeer gebruiksvriendelijk.
Er wordt een goede service geboden door de werknemers die trouwens heel klantvriendelijk zijn. Wil je shoppen via coolblue, niet aarzelen maar zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AV. 29-11-2017 Via de website gekocht

Kennis gemaakt met Coolblue, we hebben nu verkering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie site, goede omschrijving van artikel en snelle correcte levering.
Kwam per ongeluk op deze site en zal hier vast vaker langs komen als ik iets nodig heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JohnK 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering in uitstekende verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezocht naar een product en kwam al snel uit op coolblue. Na de order op een zondagmiddag te hebben geplaatst, was het bestelde maandagmiddag al in huis in een geinig maar stevige verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 29-11-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf met stuk voor stuk enthousiaste medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, een zeer gebruiksvriendelijke website, een vriendelijke klantenservice en keurig nette bezorgers.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en nette levering

Algemene score

9,0
Duidelijke site, fijn dat je ook ‘s avonds gratis kan laten bezorgen en wat een snelle en nette levering, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsje 29-11-2017 Via de website gekocht

artikel geleverd zonder doos:(

Algemene score

5,0
Meestal ben ik heel blij met coolblue maar deze keer was ik toch echt heel verbaasd. Ik kreeg mijn gereedschapswagen zonder doos binnen met de scancode op het artikel zelf geplakt. Mocht men het niet leuk vinden na pakjesavond dan zou ik niet eens weten hoe ik het retour moet sturen.Ook is het zo lastig inpakken.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

onze marc 29-11-2017 Via de website gekocht

Geen holle woorden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat beloofd wordt op de website (de bij vele firma's typische marketing"blabla") wordt echt gerealiseerd. Ook de "humoristische en relativerende (mocht er toch eens iets fout gaan)" toon van de website en bestelprocedure vind ik super. Bestellen bij Coolblue is Cool maar ook plezant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tabak 29-11-2017 Via de website gekocht

Ondanks drukte Vandaag besteld morgen geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met opdracht "Zoeken" snel gevonden. waarna het bestellen vlot en makkelijk gaat. Ook de accessoires bij het product maakt het zoeken makkelijk alles bij elkaar

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke Nauta 29-11-2017 Via de website gekocht

zeer snelle bezorging, maar wisselende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik heb een 6 gegeven en dat had een reden.Ik heb voor Coolblue gekozen omdat de bezorging zeer goed en snel is. Het product wat ik gekocht had (een laptop) was zo boven verwachting dat ik drie dagen later nog zo'n laptop bestelde voor mijn dochter. Tot mijn grote verbazing was het €50,- duurder. daar baalde ik wel van en dat vond ik niet netjes. anders had het cijfer een 9 geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iny Bouwhuis 29-11-2017 Via de website gekocht

Retour service werkt niet goed!

Algemene score

2,0
Iets besteld en werd later afgeleverd dan wat bevestigd was. Kreeg tevens bestelling van iemand anders erbij. Bij afspraak voor het ophalen, weer verkeerde dag bevestigd dan wat ik aangaaf. Meteen gemaild en nog steeds geen reactie!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Joop 29-11-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Algemene score

10,0
Goedkooper dan andere online winkels goede service .en als de post meewerkt ook nog de volgende dag geleverd voor de tijd die aangegeven was. DUS PRIMA online winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den Boer 29-11-2017 Via de website gekocht

In drukke periode black fryday etc. op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede prijs, keurig afgeleverd en doen wat ze beloven. Een aanrader zou ik zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 29-11-2017 Via de website gekocht

Prima voormekaar, goed op de hoogte gehouden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wasmachine uitgezocht en bekeken waar hij leverbaar was, Coolblue kwam als beste uit de bus.
Van het hele bestel en leverproces goed op de hoogte gehouden, zelfs een telefoontje vlak voor bezorging.
Machine netjes aangesloten en het oude apparaat kon mee retour genomen worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap Verbeek 29-11-2017 Via de website gekocht

Supersnel, niet de goedkoopste, wel goed gesorteerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buitengewoon klantgerichte webshop met een ruim assortiment, doorspekt met nuttige tips. Ik "wandel" er met plezier doorheen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 29-11-2017 Via de website gekocht

deskundig , snel en groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot product aanbod , scherpe prijzen , je kan zien of een artikel voorradig is en ze doen wat ze beloven. ook telefonisch goed bereikbaar met deskundig vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 29-11-2017 Via de website gekocht

Wasmachine kapot, maar binnen 24u weer een nieuwe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wasmachine ging kapot, dan heb je niet veel tijd om weken lang na te denken om een nieuwe te kopen. Op Coolblue werd er een beste keuze uitgelicht, en na toch wat andere site's gelezen te hebben besloten inderdaad voor deze te gaan. Voordeel was dat ze op eerste verdieping leverden, em aansloten en de oude meenamen. Zonder dat dat iets extra kostte. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon Adams 29-11-2017 Via de website gekocht

Funny, professional and just the best!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I really love shopping with Cool Blue. They are indeed cool, as well as funny and helpful. Great company!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reijrink 29-11-2017 Via de website gekocht

goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles keurig op tijd, goeie service en bij vragen een goed contact ik beveel het iedereen aan super gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie webshop, zeer betrouwbare organisatie, stevige verpakking. Bestellen en betalen gaat heel eenvoudig. Levering is gratis, alsmede eventueel retourneren.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 29-11-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
En alweer vriendelijkheid gecombineerd met snelle service en product kennis en bij aflevering een gezonde dosis humor

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. de Groot 29-11-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod tegen redelijke prijzen, zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het grote aanbod en de eenvoud van de webshop. Prima service en snelle levering. Tot nu toe altijd prima produkt ontvangen en geen sores.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 29-11-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tas besteld en volgende dag in huis.
Goed prijs/kwaliteit verhouding.
Mooie aanbieding i.v.m black friday.
Geen neppe aanbieding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlemmix 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging, op voorraad is ook echt op voorraad.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, op voorraad is ook echt op voorraad, vriendelijk en hulpvaardig personeel in de fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Pijnenborg 29-11-2017 Via de website gekocht

Bij Coolblue wordt je echt als klant behandeld, prima!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat het de laagste prijs heeft en daarnaast prima service geeft. De bestelling is gemakelijk op internet te regelen en er wordt heel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 29-11-2017 Via de website gekocht

Top webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en makkelijke site met duidelijke video’s , goede prijzen , snelle en nette levering ,30 dagen bedenktijd ,retourneren gratis ,goede garantie en service . Dus wat kan je gebeuren ? En wat wil een mens nog meer ?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christa 29-11-2017 Via de website gekocht

Coole winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb erg goede ervaringen met Coolblue en vooral de aanschaf van duurdere apparaten doe ik graag bij deze winkel vanwege de betrouwbaarheid die ik van ze gewend ben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 29-11-2017 Via de website gekocht

Het wordt één tonig, weer geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja, het wordt ééntonig, ik koop niet alleen voor de prijs bij COOLBLUE, er zullen best goedkopere winkels zijn, maar wie verder denkt voor eventuele defecten en nazorg, dan heb je geen keus!
Als ervaringsdeskundige, 40 jaar aan RTV-winkels geleverd, is er nog maar één de beste!
Mijn gekochte HP printer, kreeg ik niet als netwerkprinter geinstaleerd. Na mijn telefoontje met weer een aardige dame kreeg ik 2 opties: Geld terug of zelf even bellen met een rechtstreeks gekregen nummer van HP. Dit laatste gedaan en werd daar direct op afstand geholpen, inloggen op mijn computer om het Window 10 probleem op te lossen en de printer werkt on-line!
Ja, wat had ik moeten doen als ik hem elders had gekocht? Heel veel ergenis en er een betaalde Window specialist bijhalen.
Ja, inderdaad ééntonig die service van COOLBLUE, altijd Toppie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 29-11-2017 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je bent altijd zeker van de tijdige levering, goede product informatie en mocht je nog vragen hebben is hun klantenservice altijd nog beter dan verwacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 29-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met Coolblue en het bestelde product. De website is heel overzichtelijk en geeft duidelijk aan waar je alles kan vinden. Het assortiment is groot maar dankzij goede
, duidelijke filters kan je snel jou ideale product vinden. Eenmaal gevonden verliep het bestel proces zonder problemen en werd het netjes de volgende ochtend bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina 29-11-2017 Via de website gekocht

Very good website, service, delivery, PACKAGING!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was amazed by the fact that we can order until 23:59, call Customer Service if we need assistance, changes, etc. And the website is very customer friendly. Very good website, service, delivery, PACKAGING and Coolblue also gives tips!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flosje 29-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S,avonds besteld de volgende dag al in huis geweldig
En ruilen is geen probleem
We zijn erg tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 29-11-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke en klantgerichte benadering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Transparant in hun service wat je wel en niet kunt verwachten. Goede communicatie in het bestelproces, helder en duidelijk. Klantgedreven in bestelproces: krijg je informatie over wat je als klant wilt weten. Vriendelijke en snelle service en bezorgers maken contact en luisteren naar jou als klant. Denken mee, lossen het op en/of geven tips!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spellebel 29-11-2017 Via de website gekocht

Cool!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles liep als een trein en ik ben dolblij met m'n chromecast, die ook nog eens een paar euro goedkoper was dan elders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Omar 28-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, goede bereikbaarheid, goede prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zag tijdens het black friday weekend een Fossil smartwatch wat afgeprijsd was van €189,- naar €129,-. Helaas was deze uitverkocht, maar ik kon mn emailadres invullen zodat ik op de hoogte gebracht zou worden wanneer deze weer voorradig zou zijn. De volgende avond kreeg ik al een mailtje dat deze smartwatch weer te bestellen was en nog steeds voor het mooie prijsje van €129,-. Dus had ik bestelling geplaatst. Daarna had ik een vraag en pleegde een telefoontje en kreeg ik duidelijke antwoord op mn vragen. Ondertussen heb ik nu mn horloge om mn pols en ben zeer tevreden! Bedankt Coolblue! ZEKER AAN TE RADEN!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filiz.K 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede en snelle levering ondanks de black friday top drukte. Zeer tevreden met het product precies als in de beschrijving. Was voor mijn zoon voor de middelbare school. Echt een eye catcher.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen koudwatervrees nodig voor de eerste aankoop! 28-11-2017 Via de website gekocht

Eerste aankoop, supergoef bevallen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste keer online een telefoon gekocht, bij een winkel waar ik nog niet eerder klant was. Supergoede levering (ik koos voor afhalen). Prima verlopen. Geen gedoe. Eigenlijk zoals je hoopt dat het gaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieselot 28-11-2017 In de winkel gekocht
Lochristi

Voor mij beste winkelketen van België!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Normaal ben ik geen review schrijver maar over Coolblue wil ik toch even mijn mening kwijt. Ik ben er al jaren klant en ik ben echt over alles, maar dan ook alles héél tevreden. Soms denken vrienden dat ik er aandelen heb omdat ik zo over die winkel kan boffen! Ik ga vooral fysiek langs in de winkel omdat ik er vlakbij woon. Okee de wachttijden zijn er soms lang maar je bent geen nummer (ook al moet je eentje trekken 😉). Ze werken heel persoonlijk, geven héél goed advies en service! Ik zit zelf in de verkoop dus ik vergelijk graag verschillende winkels maar deze springt er echt wel uit. Ze hebben ook heel goede productkennis. Ook als er een product stuk is word je zo goed geholpen. Ze zijn eerlijk en zitten qua prijs bij de goedkoopste IVM de concurrentie. En dan heb je nog die 30 dagen gratis retourneren want ook een pluspunt is omdat je je product kan uittesten. Dit moet je niet bij de concurrentie proberen! Echt waar, iedereen verdient daar een dikke pluim!!!

Reageer

Dennis 28-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service op alle gebieden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, betrouwbaar, rots in de branding, kwaliteit.
Mijn moeder had de koelkast defect. Ze zat met de handen in haar haar. Ik heb haar verrast en kreeg de dag erna deze mooie koelkast waar ze ontzettend blij mee is.
Bedankt coolblue❤

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Van Voskuilen 28-11-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes bezorgd. bezorgd tijd bekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk overzichtelijke site. Nette uitleg. Bestellen duidelijk en makkelijk. Letter type duidelijk. Je kunt je bestelling goed volgen wanneer het wordt bezorgd en tijd bezorgdag bekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boze klant 28-11-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Iets meer dan 2 jaar geleden een wasmachine en droger gekocht (Samsung Eco Bubble). Nu allebei kapot. Wasmachine scheurt stukken kleding kapot en bij de droger vliegen de stukken plastic in het rond. Coolblue neemt hier geen verantwoordelijkheid voor. Slechte service!!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Erin 28-11-2017 Via de website gekocht

Vrolijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue informeerde me goed over de levering, was optijd en men was vrolijk en behulpzaam. Een hele fijne ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews