coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker kan een online bestelling volgens mij niet meer worden!

Service
100% tevreden. Hier mogen veel shops zich aan spiegelen!

Assortiment
Wat je ook zoekt, bij coolblue hebben ze 't!

Aanbeveling
Mijn koopervaringen bij Coolblue refereren aan 100% tevredenheid. Vandaar een 10. Eerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Deville 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en vlot, niet te veel door klikken.

Service
Pakjes komen mooi op tijd aan.

Assortiment
Een ruim assortiment om uit te kiezen.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met bij elk product een plussen en minnen lijstje om zo goed en snel verschillende varianten ( in dit geval TomTom) met elkaar te kunnen vergelijken

Service
Snelle service (binnen 12 uur bezorgd en dat vlak voor kerst) alles binnen het bedrijf lijkt ingesteld op een goede klantbeleving en een correcte klantenservice zonder gedoe!

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht met duidelijke productomschrijvingen en details

Aanbeveling
Beste onlineshop tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jon Schurer 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikel snel gevonden

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Assortiment
Genoeg artikelen voor een goede vergelijking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heiko 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering, kan door de klant uitstekend gevolgd worden

Assortiment
Ja, wat kan je daar nog over zeggen.... Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paolino Tudisco 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en goed ingedeeld in categoriën.

Aanbeveling
Zie boven plus super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en eenvoudig bestellen en betalen

Service
De volgende dag al geleverd

Aanbeveling
Gratis verzending en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handige zoekfuncties

Service
Geen klachten
Snel geleverd in een goede verpakking

Assortiment
Assortiment spelletjes is beperkter dan op andere vergelijkbare sites, maar er is meer korting en gratis verzending bij iedere prijs ==> groot voordeel.

Aanbeveling
Al elke keer een zeer goede ervaring met Cool Blue gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Danny 26-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed bereikbaar, parking beschikbaar. Handig.

Assortiment
Via de website is het onduidelijk om te weten of een bepaald product in de winkel aanwezig is of niet. In dit geval wou ik 2 producten aankopen, maar 1 product was niet voorradig. Dit wordt alleen aangegeven door het feit dat de site meldt dat de bestelling vanaf morgen (en dus niet vandaag) beschikbaar is. Dit kon duidelijker, want de link de site vermeldt tenslotte toch: "bekijk voorraad".

Aanbeveling
Verkoopster was niet echt vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

debbie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen. .en heb je haast hoef je nog niet een een account aan te maken

Service
Super! Ongelooflijk da je het de dag erna meteen in huis hebt!

Assortiment
Heb het totale assortiment niet bekeken. .

Aanbeveling
Super service. . Ga hier zeker nog bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neill 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is super gebruikersvriendelijk. Da's dus makkelijk bestellen!

Service
Mijn eerste bestelling 2 dagen voor kerst gedaan en de beloofde 'Vandaag besteld, morgen in huis' werd gewoon waargemaakt. (heb ik bij andere webshops wel eens anders meegemaakt!)

Assortiment
Heb zelf redelijk gericht gezocht, maar binnen dat segment was er een zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Website zeer gemakkelijk te gebruiken, bestproces ook zeer makkelijk en de levering is ruim op tijd. Het enigste dat er mist is een app voor mobile devices!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Devriese Willy 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site heel toegankelijk, je beslist, koopt en de afhandeling, betaling met PayPal, alles gaat heel vlug en vlot

Service
Besteld om 15u, s' anderdaags s' morgens zoals beloofd in de bus

Assortiment
grote keuze tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
heel tevreden, kan niet beter ++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Brekelmans 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Afhalen thuisbrengen...alles is mogelijk

Service
heb er nog geen ervaring mee maar heb er het volle vertrouwen in dat het goed is

Assortiment
u zoekt en zult zeker vinden ....lijkt het motto van Coolblue

Aanbeveling
als ik een 10 geef denkt iedereen dat ik er werk en dat is niet het geval...dus MAAR een 9

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman Helder 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info op website.

Service
Snelle service zelfs vlak voor Kerst tijdige aflevering.

Assortiment
Zie website.

Aanbeveling
Retour garantie en klantgerichte werkwijze is garantie voor goede ervaring.

Extra toelichting
Heb meerdere keren bij cool blue gekocht. Altijd goede ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido van Wintam 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Accurate webstek, gebruiksvriendelijk

Service
Prima!

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijzen en ook voor kleinere aankopen geen verzendkosten.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ND 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke shop en snelle zoekfunctie.

Service
Snelle levering en stevig verpakt.

Assortiment
Ruim aanbod van producten en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Afhandeling van orders gaat heel vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zo besteld en de volgende dag geleverd👍

Service
Netjes de verzendstatus doorgekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Deborah 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit uwe zetel kunnen bestellen is heel gemakkelijk, zeker met een baby'tje moet ge dan nie overal mee naar toe sleuren.

Service
Heel goed aangezien de volgende dag al geleverd is.

Extra toelichting
Niks van opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk aanklikbaar

Service
Heel snel en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gene 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke info, product snel gevonden op de site.

Service
zaterdag besteld, zondag al geleverd

Assortiment
zeer goede prijs voor het toestel dat we kochten. Nergens goedkoper gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van der meij 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk met producten uitkiezen.

Service
Na foute bestelling (stapelkit)retour gestuurt en volgende dag gelijk gebelt voor het plaatsen van de kit. Goed geregelt!!

Assortiment
Brede keus uit producten

Aanbeveling
Goede service, makkelijk en vriendelijke mensen bij het plaatsen van de producten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, snelle afwikkeling

Service
Klantenservice is oplossingsgericht.

Aanbeveling
Kom steeds weer terug bij Coolblue omdat alles perfect geregeld is.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De coolblue website is erg overzichtelijk en makkelijk in het gebruik.

Service
Coolblue heeft een van de beste klantenservice afdelingen van Nederland. Als er een probleem is met een order of een product lost de klantenservice dit razendsnel, goed en vriendelijk op. Ook voor vragen over potentiële aankopen zijn ze goed te bereiken.

Assortiment
Coolblue heeft een aardig uitgebreid assortiment. Hele specifieke artikelen zul je er vaak niet vinden maar er is wel zat keuze bij alle productgroepen.

Extra toelichting
Coolblue is niet altijd de goedkoopste maar de geweldige klantenservice maakt dat het helemaal waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DeKoper 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is geschikt voor ieders gebruik, zowel leken als experts.

Service
De Facebook service, waardoor je binnen het halfuur wordt geholpengeholpen, is zeker een meerwaarde voor eventuele onduidelijkheden! Zeer vriendelijke klantenservice

Assortiment
Deze webshop was de op een na enige webshop die de smartphone die ik wou bestellen aanbied.

Aanbeveling
Zeer goede en vriendelije service. De bestelling is bovendien de volgende dag al gratis aan huis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verto 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Beperkt in spelletjes

Aanbeveling
Correcte prijzen en goedkoper dan bepaalde winkels

Extra toelichting
Hun logo is vandaag besteld morgen hebben moet je een dag extra bijnemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aar 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een paar klikken en je bent door het simpele bestelproces heen.

Service
De bestelling is op de volgende dag geleverd, terwijl ik pas na 23.00 bestelde!

Assortiment
Het assortiment is goed. Heb niet alles kunnen bekijken want ik was op zoek naar een specifieke actie/item.

Aanbeveling
Deze webwinkel is gewoon leuk. Leuke manier van communiceren en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Smit 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met voldoende info van het product.
Snel, eenvoudig te vinden en te bestellen.

Service
Snelle levertijd. Ene dag besteld en volgende dag in huis.
Ik bestel hier vaak en nog nooit teleurgesteld.

Assortiment
Je kan eigenlijk alles vinden en de prijs/ kwaliteit verhouding is prima.

Aanbeveling
Fijne site om te winkelen en afhandeling is prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je lui stoel bestellen

Service
Duidelijk en je wordt op de hoogte gehouden via mail en sms

Assortiment
Alles te vinden op de site

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk keurentjes 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
je zending meteen kunnen volgen en volgende dag echt geleverd

Assortiment
zoveel producten voor iedereen wel wat te koop

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
supergemakkelijke website. Zeer overzichtelijk.

Service
vlotte bestelling, snelle levering

Assortiment
zeer ruime keuze aan een goede prijs

Aanbeveling
zeer handig en gemakkelijk vanuit je luie stoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, snelle levering

Service
Snelle levering en winkel beschikbaar in Wilrijk.

Aanbeveling
Tot op heden de best webwinkel voor elektronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lutgarde Steurs 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
je kan rustig thuis het juiste kiezen

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

terclavers guido 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Levertijden worden gerespecteerd

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Vooral assortiment overzichtelijkheid levertijden zijn ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vik 25-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Problemen gehad met levering die dringend was. Klantenservice gebeld, deze was niet bereid een oplossing te bieden omdat deze aankoop niet over een groot bedrag ging.

Aanbeveling
Zie boodschap bij service. Klantvriendelijkheid of poging tot mag wel verwacht worden.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

An 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, betaling mogelijk met Paypal.

Service
Volgende dag geleverd betekent ook effectief volgende dag geleverd.

Assortiment
Mag wat ons betreft nog uitgebreider :)

Aanbeveling
Gewoon superhandig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jony 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wijst zichzelf uit en is makkelijk te vinden

Service
Op woensdag besteld, donderdag al in huis. Top service !!

Assortiment
Zeer groot aanbod aan diverse producten

Aanbeveling
Chapeau voor al de werknemers die zich zo inzetten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Favoriet 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden

Service
Snel en correct

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gemakkelijk te gebruiken website, zelfs met weinig pc-kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Borgerhout 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij de ene e-shop loopt het account aanmaken en het klaarstomen van factuur- en verzendadressen al wat makkelijker dan bij de andere. Coolblue doet het eerder beter.

Service
Service, zowel afhandeling van de bestelling, de snelle leveringen en vooral de mogelijkheid om à la minute en wel persoonlijk, ook telefonisch, iets met een medewerker te bespreken is ongezien. Exclusief Coolblue!

Assortiment
Wat ik tot dusver zocht heb ik telkens bij Coolblue gevonden, aan interessante prijzen.

Aanbeveling
Ruim aanbod, uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tj 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden producten, veel keuze en mogelijkheid om te vergelijken.

Assortiment
Vooral veel keuze in electronica, overige productgroepen zijn wat beperkter

Extra toelichting
Snelle levering, fijne site, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimidbru 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gebruiksvriendelijke site en zeer overzichtelijke stappen in het bestellen.

Service
Correcte informatie, snelle levering ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luk 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer volledig gamma aan correcte prijs aan huis geleverd.

Service
Opvolging van bestellingen loopt op wieltje en indien bijkomende vragen kan dit snel en gemakkelijk via mail of telefoon.

Assortiment
Je kan uiteraard niet alles in huis hebben, maar Coolblue slaagt er in enorm veel in huis te hebben; niet te onderschatten in deze economisch woelige tijden.

Aanbeveling
Ons gezin schuimt zonder moeite het internet af als we op zoek zijn naar een bepaalde aankoop; als het voor consumenten producten gaat komt Coolblue steeds weer in het vizier, gezien de volledigheid en de eenvoud van bestellen en eventuele retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobias 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Relatief duidelijk overzicht. Snel gevonden wat ik zocht!

Service
Heel snelle service, en zonder enig probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenke 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's avonds laat besteld en 's morgenvroeg om 8u30 al geleverd!

Assortiment
Ruim aanbod & verschillende prijscategorieën

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke websites, alles is goed te vinden

Service
Als je een vraga hebt wordt je snel geholpen

Assortiment
Zeer ruim aanbod op de diverse websites en altijd goed te vinden.

Aanbeveling
Voor een web shop heeft het alles. overzichtelijke en goed doorzoekbare website. voldoende informatie bij de producten. snelle verzending ook op zondag wordt geleverd.
Als je het product wilt zien hebben ze ook nog enkele echte winkels.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik wil hebben

Service
Altijd goed bereikbaar en behulpzaam

Assortiment
Ruim voldoende, overzichtelijk

Aanbeveling
Helemaal top
In alle opzichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Ramaekers Riemsr 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke site om te zoeken

Service
Stevig verpakt en de volgende dag geleverd , zelfs op zondag

Assortiment
Via een doorverwijssysteem kom je tijdens het zoeken bij de juiste producten terecht

Aanbeveling
2e aankoop en gewoon super tevreden,het bedrijf doet wat het beloofd

Extra toelichting
Ik durf Cool Blue bij iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is overzichtelijk en hetgeen je nodig hebt is snel gevonden. En binnen de 24u aan de deur geleverd.

Service
Een hele snelle bevestiging van je bestelling en betaling.

Assortiment
Een zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk

Extra toelichting
Ik keer tevreden terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiane 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen!

Service
Tamelijk snelle levering, wel een onder aanneming, maar goed!

Aanbeveling
Het gemak ėn een onmiddellijk zicht op het assortiment!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarah 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht

Service
Volgende dag in huis en geen verzendkosten

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews