coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brent Dierick 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De snelle service van Coolblue vind ik het grootste pluspunt! De dag na de bestelling wordt het product geleverd, wat kan je nog meer wensen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 11-01-2018 Via de website gekocht

Goeie klantendienst en producten snelle levering. Geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tweede kans is goedkoper dan andere sites en altijd betrouwbaar. Klantendienst is fantastisch. Ik zou iedereen Coolblue aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaldert Brands 11-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was een goede uitleg voor het aansluiten van de Gigaset op de KPN contactdoos in de woonkamer. Aangezien ik niet wist of de Gigaset wel op het bestaande kpn vaste toestel kon worden aangesloten heb ik dit advies gekregen en dat was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sinner88 11-01-2018 Via de website gekocht

Olympisch goede service/bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk. En een uitstekende bezorgservice je wordt op de hoogte gehouden van de status van bestelling en de aflevering klopt feilloos (er wordt zelfs nog aan de buren gedacht dmv bedankkaart in doos) .

Reageer

Bert 11-01-2018 Via de website gekocht

service ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles duidelijk te vinden. geen problemen bij retourzenden want 30 dagen bedenktijd. zending goed te volgen en melding wanneer pakket bezorgd wordt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 11-01-2018 Via de website gekocht

Makkelijk, luchtig en grappig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna alles staat al in de titel en daar wil ik aan toevoegen dat ze een snelle service hebben en aardige medewerkers. Met grappig bedoel ik, grappige teksten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes 11-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals steeds ben ik zeer tevreden van mijn aankoop bij coolblue. Een overzichtelijke website, duidelijke informatie en goede prijzen. Daarnaast ook een goede en vlotte service, met snelle en makkelijke levermogelijkheden. ZO kon ik mijn koptelefoon al 8 uur na de bestelling ophalen in het ophaalpunt om de hoek!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arne 11-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de klantenservice, als je vragen hebt over een product of je bent niet zeker als het zal werken in uw opstelling (bijvoorbeeld kabels of toestel in tv of bureau opstelling) dan kan je altijd bij hen terecht met je vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tammy 11-01-2018 Via de website gekocht

Het goedkoopst. Snelle service. Vriendelijke koeriers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Echt te gek. Was ook het goedkoopst. Wat wil je nog meer. De jongens waren heel vriendelijk. Ook met de uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Doordat je tot 23:59 kunt bestellen is het ideaal en je hebt de volgende dag je bestelling in huis. Het enige wat minder is, is dat je via de track en trace geen tijdsvak krijgt waarbinnen je bestelling bezorgt wordt. Verder zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Arie-Jan 11-01-2018 Via de website gekocht

Goed , snel en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site en goede service , snelle levering.
Minpunt vind ik dit beoordelingsverzoek , ben een beetje enquête moe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 11-01-2018 Via de website gekocht

de perfecte combinatie tussen winkel en website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekende en vriendelijke service met een heel makkelijk en vlot bestel proces via website. personeel in winkel is zeer vriendelijk en vakbekwaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 11-01-2018 Via de website gekocht

Super cool bij coolblue, alles zoals beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meer gekocht bij coolblue. Altijd op voorraad, altijd op de afgesproken dag en tijd geleverd. Fijne website, makkelijk producten te vinden en te bestellen en ook goed in de prijzen en soms acties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering. Compleet verzorgd en geen zorgen over garantie o.i.d. Bij een concurrent bleek het artikel gewoon niet op voorraad, terwijl levering binnen 24u was beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 11-01-2018 Via de website gekocht

Top! Makkelijk besteld & snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelen CoolBlue:
- duidelijke website, product snel gevonden en productoverzicht bevat alle info
- de vergelijkoptie is superhandig
- prima prijs tov concurrenten
- makkelijk besteld, ook als nieuwe klant
- prima leveropties, ook wb tijden
- supersnel geleverd

Enige minpuntje wat ik kan bedenken dat CoolBlue niet aan kortingen doet, zoals bv 5% korting bij inschrijven nieuwsbrief. Maar verder ben ik heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wies 11-01-2018 Via de website gekocht

Top website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige website met veel productinformatie zodat je goed kunt kiezen uit de diverse merken. Super snelle levering(

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 11-01-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service als ik wat wil kopen kijk ik eerst bij cool bleu alles onder 1 dak super heb je vragen is het plezierig telefonisch kontakt op te nemen en krijg de juiste informatie ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda Luijpen 11-01-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke en hulpvaardige klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering,goede prijzen. Bij de klantenservice,bij vragen na levering!prima geholpen. Doen net een paar stappen meer om te helpen. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ali 11-01-2018 Via de website gekocht

5 dagen voor het pakje een ker aankomt

Algemene score

5,0
Adverteren met dat ze binnen 24 uur komen is wel een farce. Het pakket is notabene met Postnl verzonden. Verder komen ze na zessen aankakken. Knap geregeld aangezien je met een bedrijf te maken hebt die openingstijden kent. Goedkoopste zijn ze ook niet en op rekening betalen hebben ze blijkbaar nooit van gehoord.

Tip voor de volgende keer: doe wat aan je service naar bedrijven toe!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 12-01-2018

Beste Ali,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met onze dienstverlening. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit aan ons te laten weten. Wij adverteren inderdaad met voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis. Het spijt me als wij jou de intentie hebben gegeven dat dit binnen 24 uur zou zijn. Verder is op rekening bestellen bij ons wel mogelijk voor bedrijven, hiervoor heb je een zakelijk account bij ons nodig. Je kunt deze hier aanvragen: https://www.coolblue.nl/zakelijk. Mochten wij nog iets voor jou kunnen doen, dan ontvangen wij graag jouw ordernummer en een korte toelichting op geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Erik 11-01-2018 Via de website gekocht

Top! Vriendelijk & zeeer snelle levering !!!! Toppers??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had n bestelling op zondagavond laat geplaatst voor n MIDI controller, voorraad was 1:) , maar ivm betalingsproblemen raboscanner was order geannuleerd en status aangepast naar 0! Even gebeld! Woppa! Maandag ochtend al om 09:30 ontvangen❤️❤️❤️😀👍👍👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand 11-01-2018 Via de website gekocht

ssd schijf , samsun 250gb

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd ons aangeraden door lesgever PC club Genk ,ben tevreden , zocht bekend merk en betaalbaar schijf voor mijn PC inbouw

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sam Vander Elst 11-01-2018 Via de website gekocht

Ongeziene service & duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super website, volgens mij de beste in de Benelux !
Super snelle levering, correcte en goede (+snelle) service na verkoop.
Super vriendelijke mensen die je aan de lijn krijgt (indien er toch ergens iets scheelt).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gedi van Schriek 11-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goed website en daarnaast een supersnelle levering. Tijdens de levering word je goed op de hoogte gehouden door het track & trace systeem van post.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 11-01-2018 Via de website gekocht

De confetti dachten we erbij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een vriendelijke jongens! Alles wat hop hop geregeld geen gezucht gehoord. Attente en beleefde jonge mannen. Het was zowaar gezellig! Ook persoonlijk gezien prettig contact. En natuurlijk een toffe wasmachine!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 11-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het beloofd.Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service ,vriendelijk personeel.Adequaat geholpen.Afspraken worden nagekomen.
Produkt is naar uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert Vermeulen 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke web side met duidelijke omschrijving van het artikel. De aflevering was precies op tijd met zeer vriendelijke bezorgers en goede uitleg van het artikel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneDiep 11-01-2018 Via de website gekocht

Prettige, betrouwbare shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is overzichtelijk en prettig. Beschikt over een prima zoekfunctie.
Ik had nu voor het eerst een tweedekansje besteld. Op de site stond nieuwstaat en dit is ook het geval. Een prima korting daarop gekregen.
Ook het idee dat als je iets bestelt, het altijd een nieuw product is wat je krijgt aangeziem geretourneerde producten als tweedekansje worden verkocht is transparant en legt de keuze bij de koper. Verder geen verzendkosten en keuze om je pakket bij een postnl punt te laten bezorgen zodat je het kunt ophalen zodra het jou uitkomt is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site werkt enorm goed, service is gemakkelijk te vinden en support kan snel geregeld worden. Ik heb gebruik gemaakt van de optie om bij een PostNL locatie op te halen. Ging snel en kon de dag erna al een tijdje voor de levertijd ophalen.
Al in al een geweldige site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cordula 11-01-2018 Via de website gekocht

Alles goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website. En hele snelle levering! Ik zou deze webshop zeker aanbevelen. Bestelling ook via Iphone mogelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pil 11-01-2018 Via de website gekocht

Goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en betrouwbare producten met veel keuze. De klantbeoordeinging is erg fijn bij de producten. Levering is snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErMaDa92 11-01-2018 Via de website gekocht

Snel gevonden, snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had met spoed nieuwe externe harde schijf nodig voor mijn backup. 's Middags op de site snel gevonden wat ik zocht, besteld, en 's avonds vóór 20 uur kon ik er al mee aan de slag. Duidelijke productomschrijving, eerlijke prijs, en vrolijke bezorger die blij was met mijn complimenten dat alles zo snel geregeld werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Hoorn 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op afgesproken datum/tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel bestellen als aflevering tot in de puntjes. Heerlijk... Alles als verwachting correct binnen gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 10-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Netjes verpakt en duidelijke website. Heb je vragen over het product krijg je een deskundig en eerlijk antwoord. Ik word blij van deze winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan van Westrenen 10-01-2018 Via de website gekocht

Topservice en topbedrijf

Algemene score

9,0
Duidelijk verhaal op de site over het product en nog voordelig ook. Uiteindelijk had ik nog wat vragen en via de telefoon werd ik erg prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hpcs444 10-01-2018 Via de website gekocht

kruimeldief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveren altijd op tijd. Was alleen een beetje raar deze keer. Ik krijg van coolblue een mail dat het pakketje geleverd wordt op 3 januari, even daarna een mail van postnl dat het 4 januari wordt, en dan wordt het toch op 3 januari geleverd. Geen probleem, maar wel een kleine hickup.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harold 10-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Snel en netjes geleverd. Na verzending adres nog eenvoudig aan kunnen passeren zodat het pakket bij de plaatselijke Primera gehaald kon worden. Cadeautje zo thuis afleveren is niet leuk toch?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feik 10-01-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen, vlotte bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen, een goed product voor een goede prijs en een snelle bezorging. Dus helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

riepster 10-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

10,0
grote keus van de artikelen. En van goede kwaliteit en ook nog eens een snelle bezorging. Koop er zeker weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Bout 10-01-2018 Via de website gekocht

Prettige omgandsvormen. Maak het elders wel anders mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
moest op stel en sprong een nieuwe all in one printer hebben en kwam door snuffelen bij Coolblue terecht. Had daar al eens iets gekocht, dat binnen de kortste keren vlekkeloos werd geleverd. Hoewel ik verkeerde postcode had opgegeven, kwam het pakket toch op zaterdagmiddag aan. Klasse

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HH 10-01-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert super snel, precies wanneer je wil en houdt zich hierbij aan afspraken. Super duidelijk op de hoogte gehouden van het tijdstip waarin ze kwamen. Kan menigeen bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Jongens die producten komen brengen, gaan hier voorzichtig mee om en zetten het product zo neer hoe jij het wil hebben. Wordt ook nog eens voor niets thuisgestuurd en aangesloten en kon meteen gebruikt worden. Precies zoals je het wenst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 10-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige services en precies zoals besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een vriendelijke services, niet moeilijk en duidelijke uitleg. Dat wat er beloofd word, zo wordt het ook geleverd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunas 10-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk iets te vinden goede uitleg over product, zeer tevreden over de geboden service, topwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 10-01-2018 Via de website gekocht

Hele fijne webshop (en winkel!)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb ondertussen al aardig wat spullen bij Coolblue gekocht.
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar daar staan wel diverse pluspunten tegenover:
- De service (waar ik ook al mee te maken heb gehad) is uitstekend
- De webshop voorziet je van zeer veel informatie
- Bij vragen krijg je snel respons en wordt je vriendelijk geholpen
- Ik ben ook al een aantal keren in de winkel geweest waar je ook kundig en vriendelijk wordt geholpen
- Het assortiment is groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jatich 10-01-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al twee maal een product moeten terugsturen. Eénmaal omdat het niet een mijn verwachtingen voldeed en éénmaal omdat het niet beantwoorde aan de omschrijving op Coolblue.
In de twee gevallen werd de retour perfect geregeld.

Ik ben al jaren klant bij coolblue en nog nooit een probleem ondervonden (wel eens met de Nederlandse Post).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Ramdas 10-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Algemene score

10,0
Ik zou iedereen aanbevelen om voor Coolbleu te kiezen.
Snelle service , snelle levering en klantvriendelijke mdewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 10-01-2018 Via de website gekocht

Super snel en zeer klantvriendelijke bezorgers!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, super snelle levering (s avonds besteld en s morgens om 8.30 stonden ze al voor de deur). Zeer klantvriendelijke bezorgers!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkj 10-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goede prijs en een snelle levering. Het gekochte artikel had ik snel nodig en dus is de keus van de webwinkel prima.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evelien van der Vliet 10-01-2018 In de winkel gekocht
utrecht

heel goed , deskundig en vrolijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne klantvriendelijke service, wachten is zo niet erg!
Geholpen door een ontzettende aardige vent met veel verstand van zaken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sip 10-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue is prima, helaas werken ze met PostNL

Algemene score

3,0
Toen mijn ijskast kapot ging dacht ik: Ik koop er één bij coolblue, dan komt de volgende dag zo'n man met een blauw busje van coolblue dat ding installeren. Zoals in die leuke reclames. Maar pas bij het bestellen bleek dat ik de volgende dag zou worden gebeld en dan donderdag mijn ijskast zou komen. Ok, dacht ik, dat snap ik wel. Dus ik moet even twee dagen bikkelen. Maar blijkaar doe ik geen zaken met Coolblue, maar met het volstrekt onbetrouwbare PostNL. Dat wist ik ook niet van tevoren. En die prutsers bellen helemaal niet. Dus ik heb vandaag zelf maar gebeld, en na 20 min wachten aan de telefoon vertelde iemand met vrolijk dat ze bij de post helemaal geen tijd hadden om hun afspraak na te komen en mij te bellen, en dat ze op zijn vroegst komende maandag zullen komen. Dat is een week later dan ik verwachtte op basis van die vrolijke reclames.
Wellicht kunnen jullie een nieuwe vrolijke reclame maken waarbij een klant een week naast een meurende kapotte ijskast zit terwijl Coolblue alleen het geld incasseert en een verminderd toerekeningsvatbare postbode een week later het zware werk op knapt.
En ik weet dat de PTT is opgesplitst, maar het zou top zijn als de Post ook weer zou kunnen bellen. Of dat jullie dit gewoon zouden regelen in plaats van het te outsourcen naar de post en de klant zelf.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste klant,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat de levering van jouw nieuwe koelkast zoveel voeten in de aarde heeft. We kunnen ons goed voorstellen dat jij hier stevig van baalt. Uit jouw verhaal maken we op dat jij een inbouwkoelkast met inbouwservice hebt besteld. Deze worden inderdaad door PostNL Extra@Home geleverd en ingebouwd. We hebben ook onze eigen vrolijke bezorgers rondrijden van CoolblueBezorgt, echter bouwen deze geen bestellingen in. We willen graag voor jou kijken wat we in deze situatie voor jou kunnen betekenen. Zou je ons een e-mail willen sturen met jouw ordernummer en een korte toelichting naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan pakken we het daar met jou op.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Tom 10-01-2018 Via de website gekocht

Tegenvaller

Algemene score

4,0
Normaal gesproken goede service, maar dit keer is het product na 3 dagen niet geleverd terwijl dit de volgende dag had moeten worden bezorgd. Men kon mij helaas ook niet vertellen wat de reden was en de volgende dag kon het product dan ook niet geleverd worden. Wel kon ik de koop direct annuleren.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste Tom,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons van feedback te voorzien. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet blij wordt van deze situatie, dit is natuurlijk niet de service die je kan en mag verwachten van ons. Hiervoor onze excuses. Mochten wij nog iets voor jou kunnen betekenen, zou je ons dan een e-mail willen sturen met jouw ordernummer en een korte toelichting op geenglimlach@cooblue.nl?

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews