coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 42599 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2157 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kevin 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft altijd een goede sevice ben hartstike blij met mijn producten en snelle bezorging top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede uitleg van klantenservice en eenvoudig bestelproces!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar hiervoor krijg je ook wat terug. Een klantenservice die verstand van zaken heeft en je oprecht probeert te helpen. Daarnaast werkt het bestelproces zeer eenvoudig en wordt je van elke stap op de hoogte gehouden. Ook duidelijke voorwaarden over het product, betaling en eventueel retour bij niet tevredenheid. Kortom een hoog serviceniveau, duidelijke omschrijving van producten, kwalitatief goede producten en weten waar je aan toe bent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 20-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed service, snelle service, overzichtelijke website, begrijpelijk, ook voor de niet zo digitale mens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 20-01-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Algemene score

10,0
Maandagmiddag besteld en dinsdagochtend op tijd bezorgd. Product was goed verpakt en zag er netjes uit. Fijne winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-01-2018 Via de website gekocht

Goed product ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de site goed product ontvangen en voor 5 euro meer de zelfde avondt bezorgt TOP 🖒

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-01-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, vriendelijk vakkundig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website duidelijk met goede informatie. Is het lastig zoeken kan je bij de aanbevelingen kijken of persoonlijk contact opnemen. En een super snelle levering! Vlak voor 24.00 uur besteld hadden het volgende ochtend voor 10.00 uur al in huis inclusief vakkundige aansluiting door vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik B 20-01-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf! Altijd tevreden met mijn aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles voor een lach maken ze altijd waar. Supersnelle en goede levering. Prima service en leuke communicatie. Zelfs leuke slogans op de factuur. Ook al een een product gehad dat defect ging en dat is prima afgehandeld door Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 20-01-2018 Via de website gekocht

makkelijk te bestellen en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is heel makkelijk om een product bij hun te bestellen, in het winkelmandje, betalen en het product is zowat in huis, je kan ook zelf kiezen of het het overdag of in de avond wil ontvangen, helemaal gratis. ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Antoon 20-01-2018 Via de website gekocht

ouderwets goede en nette service van A tot Z

Algemene score

10,0
Vanaf mijn eerste contact met Coolblue via de telefoon en ook de hele bestel procedure verliep op rolletjes stuk voor stuk vriendelijk en netjes en voor een hele goede prijs.
Waar ik helemaal door ben verrast was dat er niet nog eens een zogenaamd service of installatie pakket bij kwam maar dus gratis is .
In mijn geval is de nieuwe wasmachine netjes geplaatst en gestabiliseerd en aangesloten en uitgeprobeerd.
Ook de nazorg is gewoon heel netjes te noemen en mede daarom kom ik in de toekomst graag weer terug en kan en durf ik gerust iedereen Coolblue aan te bevelen.
Een grote pluim voor echt iedereen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TC 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede informatie, snel bestelproces en goed verpakte zending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie over product en accessoires, snel bestelproces met duidelijke actuele terugkoppeling van vorderingen en goed verpakte zending

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nitrogino 20-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering correcte prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze en in combinatie met Mobile Vikings deals ook bij de beste deal qua prijs. Goede verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 20-01-2018 Via de website gekocht

Super Snelle Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb alleen nog maar goede ervaringen met Coolblue zowel met retourneren als met het aanschaffen van producten zijn zeer behulpzaam. Ook op social media krijg je snel een reactie bij vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 19-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een smartphone gekocht en die was de andere dag al in huis, een prima website. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 19-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging heel soepel. Hele goede service. Ze berichten wanneer ze komen, ook nog een keer een half uur van te voren. Vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruimeltje 19-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel en betrouwbaar. Keuzehulp is handig en gemakkelijk in het gebruik.
Ooit ging een apparaat kapot, lang na de garantietermijn, ik kreeg per ommegaande een nieuw exemplaar! Waarde was ongeveer 300 euro, ik vroeg nog of het geen vergissing was. Nee hoor, service!
Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 19-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Algemene score

10,0
De vaatwasser (met besteklade) werd de volgende dag gratis geleverd, aangesloten en een oud toestel werd meegenomen. De communicatie via e-mail en een telefoontje was duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 19-01-2018 Via de website gekocht

Levering loopband

Algemene score

6,0
Heb via Coolblue een loopband gekocht omdat zij adverteren met levering tot 4e verdieping. De loopband moest in de slaapkamer komen (1e verdieping) maar eenmaal voor de deur blijkt het een drempel levering te zijn.
Gelukkig konden de 2 bezorgers mijn punt begrijpen en hebben ze de loopband netjes in de slaapkamer gezet om mij uit de brand te helpen.
Check dus goed voor levering waar ze het product gaan neerzetten bij levering !!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul van Dun 19-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima jongens die hebben geholpen. De droger werd op zolder gezet en aangesloten én de oude droger werd meegenomen.
Twee dagen later kregen we een kaartje met de felicitatie voor onze dochter. Ze hadden de slingers die dag zien hangen.
Complimenten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 19-01-2018 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enige winkel nog in Nederland (web of fysiek) die nog ouderwets uitstekende service geeft
Klant is koning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 19-01-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze brandmelder was stuk, tsja daar zit je liever niet zonder. Voor 15:00 uur bij coolblue smartwares koppelbare rookmelders gekocht en om 19:30 uur had ik ze binnen. Top service en ook nog een super vriendelijke bezorger aan de deur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirgi 19-01-2018 Via de website gekocht

Net een echte winkel, waar aandacht voor je is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke mensen, ze hebben geduld en doen er alles aan om je vragen te beantwoorden. Je bent geen nummer voor ze, maar een echt mens

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 19-01-2018 Via de website gekocht

Elke keer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al verschillende keren producten gekocht. Ik ben elke keer tevreden: de prijs, de website, de levering, ... Een fijne ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis van den bergh 19-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk, beleefd behulpzaam, gemak van besteelen en betalen. Kortom wat zoeken we nog bij andere handelaars

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 19-01-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen echt in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laat ik beginnen met mijn enige minpunt, de website vind ik wat onoverzichtelijk.
Verder is het bestellen en betalen snel en makkelijk. De bevestiging ligt meteen in de inbox en ook de verzendbevestiging volgt dezelfde dag nog (incl. track&trace). Het pakketje komen ze de volgende dag al brengen. Mijn gekochte item was zeer goed verpakt. Betrouwbare webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartina 19-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering perfect te volgen, berichten via mail, sms en uiteindelijk een belletje 15 minuten voor aankomst. Snelle montage en oude apparaat direct meegenomen incl verpakkingsmaterialen. Aardige, nette bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 19-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou ben heel tevreden,kijk wel eens bij ander,maar kom toch terug bij Coolblue.
Of ze moeten het echt niet hebben wat ik zoek.
Laatst iets aan mijn spulletjes gehad en meteen met een oplossing gekomen,lampje was stuk maar kwam later erachter dat hij het gewoon deed.
Dus even gemeld en het niet nodig vond om hem terug te sturen,voor het ongemak kreeg ik een waardebon.
Nu doen dat de andere websites dit niet,dus een goede reden om hier te bestellen.
Een dikke tien van mij voor die goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maky 19-01-2018 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de site is in orde en de service geweldige levertermijn ! en voor jongens die leveren is niets te veel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Isa 19-01-2018 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 18.00 een wasdroger bestelt, de volgende dag om 14.00 uur gebracht. Geweldig team. Heb zelfs gebelt die avond voor wat info. Goed geholpen. Coolblue team/bedrijf, jullie zijn echt TOPPERS. Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tycho 19-01-2018 Via de website gekocht

Top service zoals altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geprijsd product dat voldoet aan de verwachtingen. In de avond laat besteld en de volgende dag al gratis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 19-01-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lage prijzen
snelle levering
doordat post nl een fout had gemaakt in het sorteer centrum kreeg ik mijn bestelling later dan afgesproken binnen
uit coulance kreeg ik van cool blue een tegoed bon
super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 19-01-2018 Via de website gekocht

geweldige bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de storm (code rood) is de wasdroger gisteravond (ipv. smiddags) gewoon geleverd. Zelf had ik verwacht dat dit een dag later zou worden en daar had ik ook volledig begrip voor hebben gehad. Petje af voor de bezorgers die gisteren een lange dag hadden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Mast 19-01-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen bij CoolBleu is makkelijk, overzichtelijk en vooral vriendelijk. Alles wat ze beloven wordt ook gedaan. 5 sterren shop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 19-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaare webwinkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds meerdere producten aangekocht en nooit problemen gehad met levering of betaling , ook het mogen omruilen is geen probleem , voor mij een shop die 10/10 verdiend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline Peeters 19-01-2018 Via de website gekocht

Topservice met een wederzijdse glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue biedt in mijn ogen echt een topservice aan. Vragen worden via Facebook binnen het uur op een vriendelijke manier beantwoordt. Bovendien kreeg ik na de levering ook een met de hand geschreven postkaartje in de bus, waarop men mij veel plezier wenste met mijn product. Dit vind ik echt geweldig!

Buiten deze voordelen, hebben ze ook een ruim assortiment en een snelle levertijd. Ik had mijn product de dag nadien al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara de Haas 19-01-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service, top bezorging, fijne producten. En vooral top service. Uitgebreid assortiment, wellicht niet de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 19-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende klantgerichtheid

Algemene score

10,0
Na eerste levering van een fietsendrager bleek deze defect te zijn. Was, na zeer vriendelijk telefonisch contact, voor CoolBlue geen enkel probleem. Fietsendrager geretourneerd en een dag later werd er al een nieuwe geleverd! Dát is klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amiet 19-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers waren erg vriendelijk en kundig. Fijn dat het ook zo kan! Zonder gezeur 3 verdiepingen met 2 wasmachines. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 19-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte services na afhandelen van defect apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een apparaat gekocht die helaas niet goed werkte. Na telefonisch contact werd ik perfect geholpen en binnen twee dagen had ik mijn vervangend dvd speler al weer binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hvd_be 19-01-2018 Via de website gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Producten conform afspraak. Degelijk verpakt.
Levering was slecht maar dat is bpost en niet Coolblue.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

FNB 19-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ideaal, mailtjes, berichtjes, tijdvak is zeer klein, ideaal! Bezorging is ook perfect, helemaal tot op zolder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poekus 19-01-2018 Via de website gekocht

Cool Blue? heel cool!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijke website met heel veel producten en uitgebreide revieuws.
Geven aan wat hun keuze zou zijn bij bepaalde producten en ook waarom dat is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floren Roovers 19-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pakjes op tijd, goede klantenservice, goede producten. Ik heb hier veel producten gekocht en ik ben altijd tevreden geweest. Als je product kaoot gaat heb je altijd garantie en heb je binnen een week al een nieuwe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 19-01-2018 Via de website gekocht

Wauw! Wat een top website en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit een webshop gezien die zo goed met zn klanten omgaat en ze zo goed willen helpen!
Ben tewoord gestaan door een super vriendelijke man bij de aanschaf van een nieuwe rugzak!
En heeft mij geholpen met de aankoop en heeft mijn webshopkrediet ervan af getrokken (had nog 50,- daar staan)
Helaas is het product de volgende werkdag niet in huis! Maargoed, ben erg blij met de service!!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger 18-01-2018 Via de website gekocht

Prima en meer dan duidelijke website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast de prima prijs/kwaliteit-verhouding is de afwikkeling qua betaling ,levering en aftersales super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 18-01-2018 Via de website gekocht

Valt niet mee te communiceren

Algemene score

1,0
Een product is incompleet geleverd, nou, probeer dat maar is uit te leggen aan de klantenservice van Coolblue!
4 mailtjes gestuurd, alles uitgelegd en het enige antwoord dat ik krijg is dat het pakketje bij de buren is afgeleverd! DAT WEET IK! Maar niet het volledige bestelde product!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 19-01-2018

Beste Smit,

Dat is absoluut niet goed om te horen! Wij kijken graag met je mee. Kan je ons het ordernummer toesturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan pakken wij het daar direct op. Bij voorbaat dank voor het toesturen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

F. Meijer 18-01-2018 Via de website gekocht

Altijd vriendelijk blijvend personeel !!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzaam bij het uitzoeken van iets, het meedenken voor het nemen van de juiste beslissing.
Blijven vriendelijk , ook al ben je het soms niet eens over een stelling hoe het bedrijf Coolblue erover denkt.
Tevens maakte een medewerkster ons attent dat de parkeerpolitie aan het controleren was of je wel een kaartje had gekocht. Wij wisten niet dat er voor de winkel betaald parkeren was.
Ik was nog op tijd en kon de parkeerwachter overtuigen van het feit dat ik er net was. Met dank aan een oplettende meedenkende medewerkster van Coolblue Groningen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal 18-01-2018 Via de website gekocht

Service volgens het boekje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was bijzonder makkelijk om in het uitgebreide assortiment van Coolblue een juiste keuze te maken. Er is veel informatie aanwezig over producten, uitstekende achtergrond informatie en keuze hulpen. Tevens zijn de medewerkers van coolblue uitstekend op de hoogte van de producten. Als je belt voor informatie is het net of je iets koopt bij de winkel op de hoek, je voelt je gewaardeerd als klant.
Na het aanschaffen van onze wasmachine op zondag avond, werd deze maandag middag al bezorgt (tja binnen 24u op zijn plek). De bezorgers zijn zoals op de reclame heel vriendelijk en met een glimlach. Ze laten de machine draaiend achter en nemen de oude mee, kortom super service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 18-01-2018 Via de website gekocht

Snel en correct zeer tevreden met Cool Bleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar en snel geleverd dat is wat mij aanspreekt
Binnen 24 uur is jou bestelling geleverd dat is wat Cool Bleu sterk maakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 18-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering uit voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze om het b.v. bij karwei te laten bezorgen is erg makkelijk. Eerder een Bosch droger gekocht en ook deze werd erg vriendelijk en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reint Terink 18-01-2018 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren wat besteld en altijd de volgende dag in huis
Het product is uitstekend verpakt
Je kunt het hele traject van de bestelling volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews