coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther 09-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue bezorgd snel, staat je vriendelijk te woord bij vragen, tot winkel als je snel iets in huis wilt hebben. Zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trea 09-01-2018 Via de website gekocht

ik ben beter gewend van coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
ik ben toch een beetje teleurgesteld, ze hebben hem inderdaad bij mij in de keuken gezet en de stekker in het stopcontact gedaan maar hebben het handvat niet aan de koelkast gemaakt en mij ook niet verteld dat ik hem het eerste uur volop moest zetten en hem daarna terug moest draaien waardoor alles bevroor.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste Trea,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven en ons te laten weten dat jij niet tevreden bent met onze dienstverlening. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet blij bent met deze situatie. We willen dan ook graag met jou kijken naar een oplossing en hoe we in de toekomst onze dienstverlening kunnen verbeteren. Graag zouden we jouw ordernummer en een korte toelichting ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl.

Groet,
Coolblue

Reageer

Jurriaan Den Toonder 09-01-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben altijd zeer teverden over Coolblue.
Naast precies genoeg informatie over hun producten, offert hun website genoeg informatie om een goede keuze te kunnen maken.
Heb je toch een verkeerde keuze gemaakt? Geen probleem, hun klantenservice werkt graag met je mee om het op te lossen.

Ik kan coolblue zonder zorgen een cijfer 10 geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard T. 09-01-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Zo kan het dus ook!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een koptelefoon gekocht bij Coolblue in Den Haag. Niet via de web-shop omdat ik even wilde passen en het geluid wilde horen. Wel even via het Internet het apparaat gereserveerd dat ik wilde hebben, dan ga je in ieder geval niet voor niets.

Ik werd ontvangen bij de ingang en werd keurig begeleid naar de afdeling waar ik moest zijn. Kreeg een nummertje omdat iedereen bezig was. En koffie tijdens het wachten. Vervolgens perfect en snel geholpen door een Coolblue’er die wist waar hij over sprak. Een en al service en klantvriendelijkheid, wat een verademing!

De winkel zelf ziet er ook nog eens super goed uit.

Als Coolblue dit niveau handhaaft ga ik nergens anders meer naartoe!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en een prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs, kon snel geleverd worden. In de avond besteld, volgende dag in huis. Coolblue heeft een overzichtelijke website, bestellen is simpel.
Goed op de hoogte gehouden hoe laat bezorgd​ werd via email en sms. Ook zeer prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Goede service 09-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, heldere website, duidelijk en goed beschreven welke stappen er komen. Ook retour is goed beschreven, alles duidelijk dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen gezeur als het product moet worden teruggestuurd. Duidelijke richtlijnen en snelle afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boldy1972 09-01-2018 Via de website gekocht

Service toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere malen besteld bij Coolbleu, nooit geen spijt van gehad. De service is over de hele lijn top. Medewerkers staan je altijd met respect te woord. Word van elke bestelling perfect op de hoogte gehouden. In 1 woord "tevreden"!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 09-01-2018 Via de website gekocht

Super service, op zondag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede service,snel geleverd..zelfs op zondag. Zou zo weer gebruik van Coolblue maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P. Biesma 09-01-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was betaalbaar en vlot bezorgd. Tot nu toe heel tevreden. Toen ik mailde dat er een storing bij mijn bank was, vonden ze dat geen probleem om even te wachten op mijn geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop met snelle en product in nette staat geleverd. Ook vind ik het leuk dat tijdens het wachten op je pakket je alvast een email ontvangt als voorproefje wat je van je bestelde product kan verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rennie 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige marketing, groot assortiment, prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijke humoristische marketing, super service, levering op zondag, groot assortiment en goede bereikbaarheid. Veilige, vertrouwde en goede site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 09-01-2018 Via de website gekocht

Ruime keus, snelle levering, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue heb je ruime keus en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering is snel, zelfs op zondag. Aan te bevelen webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 09-01-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Zeer competitief en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue ligt zeer competitief in de markt als je vergelijkt naar andere gelijkaardige websites zoals bol.com en mediamarkt.

Alsook de site is handig en vlot in gebruik en er zijn ook meestal tal van reviews aanwezig wat je bij andere sites niet altijd vindt.

Onlangs heb ik een aankoop gedaan in een fysieke winkel te Lochristi en zo'n welkomstgevoel heb ik nog nooit gekregen. Je wordt begeleid en een gratis koffie aangeboden door een jong en enthousiast team die op de hoogte zijn van de producten. Hierdoor was ik direct gerust mocht er ooit iets mislopen met één van mijn aangeschafte toestellen want dit zag er een heel servicevriendelijke omgeving uit.

Doe zo verder!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Lisette 09-01-2018 Via de website gekocht

Persoonlijke benadering en keurige service

Algemene score

9,0
Kreeg nav een telefoontje met de servicedeskmedewerker een persoonlijk kaartje om me succes te wensen met m’n eigen bedrijf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P. van Hest 09-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aangekochte artikel kreeg van mij een hele negatieve review, en ondanks dat is deze toch geplaatst... nog eerlijk Ook!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 09-01-2018 Via de website gekocht

helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden , besteld , en inderdaad de dag erop netjes binnen , alles prima aangesloten , en zeer vriendelijke chauffeur, en bijrijder , de jongens waren zeer professioneel . en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten van Hemsbergen 09-01-2018 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Wasmachine verkocht aan mijn schoonouders. Hij was blijkbaar groter dan de het apparaat dat er eerder stond en dat was vooral hun probleem. Het apparaat werd half aangesloten, scheefstaand achtergelaten en werkte dus niet. Waardeloze club dat Coolblue

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste Maarten,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons van deze feedback te voorzien. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier helemaal niet blij van wordt, dat worden wij ook niet. We willen graag voor jou en jouw schoonouders uitzoeken hoe we dit netjes kunnen oplossen voor ze. Zou jij, of je schoonouders, ons een e-mail willen sturen op geenglimlach@coolblue.nl met het ordernummer en een korte toelichting erbij? Dan gaan wij ons best doen om de glimlach terug te toveren.

Groet,
Coolblue

Reageer

Jos 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, correct en een top artikel. Verschillende websites boden het artikel aan maar Coolblue had de beste deal.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geert Steenbeek 09-01-2018 Via de website gekocht

Aflevering gekocht artikel top verzorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website , groot assortiment, makkelijk betaal traject en overzicht van bestelde artikelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.R. Hage 09-01-2018 Via de website gekocht

Wederom mooi op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik vaak pas laat bestel, toch altijd keurig op tijd geleverd!
Goede kwaliteit producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohammad 09-01-2018 Via de website gekocht

goed

Algemene score

10,0
heel goed en heel snel bezorgen en goed tijd voor denken en garantie en er zijn veel soorten van producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mikmans 09-01-2018 Via de website gekocht

Zo gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en direct Goed overzicht en veel keuze
Heerlijk shoppen op n ontspannen manier
Makkelijk kiezen en bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rosetteke 09-01-2018 Via de website gekocht

Een voortreffelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is zeker tenvolle aan te bevelen door de overzichtelijke website, de voordelige prijs, gratis en vlugge levering en die zich aan zijn beloftes houd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CGVeerman 08-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpste prijs, bezorgkeuze, extraatje bij het product en snelle levering! Fijn winkelen bij Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 08-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, bijzonder klantvriendelijk, glimlach .

Algemene score

10,0
Ik kom graag bij Coolblue, Goede hulp, altijd vriendelijk en eerlijk. Ik ga altijd met een glimlach weg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Houtum 08-01-2018 Via de website gekocht

we hebben de prima service mogen ervaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke site met prima product- omschrijving. We hebben een prima koop voor een interessant leuke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 08-01-2018 Via de website gekocht

Dat is snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S avonds besteld, 's morgens om 10 uur aan huis. Waar maak je dat mee. Keurig verpakt. Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Vinke 08-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cooblue is voor mij de beste web winkel van Nederland. (er zijn ook veel andere die zeer goede service leveren !)

Dit bedrijf staat voor service en klantvriendelijkheid. Naast hun grote assortiment en vele ander domeinen (websites) bied cooblue zeer royale tijden met de support. De kennis is altijd zeer groot bij de medewerkers en het systeem is geweldig gebouwd zodat de coobluers snel de juiste informatie hebben.

Ik heb zelf geen enkele negatieve opmerking met mijn vele ervaringen die ik heb gehad. Handgeschreven excuses per post tot product advies tot dat je volledig geïnformeerd bent. Het zijn de kleine dingen die veel bedrijven met hun monopoly positie over het hoofd zien.

Voor een groot assortiment, veel kennis, snelle support, service en levering dus naar Coolblue !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maret 08-01-2018 Via de website gekocht

Hier iets kopen is een feestje!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing deze site: supersnel en zo gemakkelijk. Het is alsof Coolblue met je meeleeft als je daar iets besteld. Zelf de track and trace verbindt gelijk door met de site van de bezorger. Niks code intikken. Grappig: ze laten een hilarisch filmpje zien over hoe ze daar allemaal in actie komen om jouw pakketje in orde te maken voor verzending. Verrassend: in afwachting van mijn pakketje kreeg ik alvast tips over het gebruik van de schroefboormachine. Een feestje vanaf de eerste click tot en met het hergebruik van de verpakking.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 08-01-2018 Via de website gekocht

Mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, voor ieder budget. Hier vind je wel wat je zoekt. Snelle en goed geïnformeerde bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kristel M. 08-01-2018 Via de website gekocht

Prima klantendienst (voor én na !!!) en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de zoektocht naar een nieuwe smartphone heb ik hulp gevraagd aan Coolblue. De medewerkers hebben me online allemaal uitstekend geholpen met al mijn vragen en opmerkingen.
Ik bestelde de smartphone op vrijdag namiddag en op zaterdag voormiddag stond de postbode al aan de deur met mijn nieuwe aankoop.

Ik heb de klantendienst al eerder gecontracteerd voor de aankoop van andere (elektronische) apparaten en telkens krijg ik dezelfde uitstekende en snelle behandeling door de klantendienst.
Ook indien er een probleem is, of je een vraag hebt na aankoop word je snel en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron v Dooren 08-01-2018 Via de website gekocht

Prettig en vakundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en een goed overzicht.
Ruime keuze, en toch het gevoel hebben dat, je door het bos de bomen ziet.
“Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen “
Kortom, we zijn erg blij met coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 08-01-2018 Via de website gekocht

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk vinden wat je zoekt, simpel vergelijken van artikelen, duidelijke omschrijving, goed geprijsd..en dat allemaal lekker vanaf de bank thuis, echt ideaal met dit weer dus ☺

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Snetselaar 08-01-2018 Via de website gekocht

slechte bezorging

Algemene score

1,0
De winkel werkt goed. maar, er wordt beloofd voor 23:99 besteld volgende dag in huis. Nu 4 dagen verder en nog niks ontvangen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste klant,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat wij onze belofte aan jou niet hebben waargemaakt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit aan ons te laten weten. We willen dit natuurlijk graag met jou oplossen, dit is immers niet de service die je kan en mag verwachten van ons. Hiervoor onze oprechte excuses. Zou je ons een e-mail willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl met daarin jouw ordernummer en een korte toelichting? Dan kijken we direct hoe we dit op kunnen lossen.

Groet,
Coolblue

Reageer

Marijke 08-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue komt beloftes na!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue genoeg keus in goede kwaliteit telefoon hoesjes voor de Iphone X. Online besteld en werd met mail op hoogte gehouden wanneer ik het kon verwachten. Dus service en ook belangrijk, snelle levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Pierik 08-01-2018 Via de website gekocht

Snel en duidelijk advies en de bestelling exact op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb om advies gevraagd en kreeg dit binnen 24 uur. Aanvullende vraag gaf een reactie binnen een uur. Aangegeven bezorgtijd was perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 08-01-2018 Via de website gekocht

Niet goed, geld terug kennen ze niet.

Algemene score

1,0
100 euro betaald voor een telefoon die bij aankomst al niet goed functioneerde. Door normaal gebruik zaten er een paar krasjes op de telefoon, door die krasjes moet er 25 euro bijbetaald worden om in te wisselen voor een goed werkend exemplaar. Ik had meer verwacht van Coolblue.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2018

Beste Stefan,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met ons. Indien een product binnen de 30 dagen Tevredenheidsgarantie wordt omgeruild, dient deze wel in goede staat te zijn. Is dit niet zo, dan ontvang je maximaal 75% van het aankoopbedrag retour. Natuurlijk hebben wij op deze manier nog geen gegevens van jou, we willen dan ook graag met jou kijken hoe we dit op kunnen lossen. Zou je ons jouw ordernummer en een korte toelichting willen mailen op geenglimlach@coolblue.nl? Dan zoeken wij het direct met jou uit.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Ger Mug 08-01-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas was mijn gekozen product niet op voorraad, maar ik kon meteen kiezen om te ruilen voor iets gelijkwaardigs of annuleren. Was in no time geregeld na een belletje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netty 08-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gekocht. makkelijk zoeken door mogelijkheid criteria aan te geven.
overzichtelijke site, gemakkelijk betalen, zeer snelle en correcte levering, inclusief aansluiten, dus de machine was direct gebruiksklaar. TOP !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Dijkstra 08-01-2018 Via de website gekocht

keuken machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruime overzichtelijke site met volop aanbod alles is duidelijk omschreven. de machine bij geen enkel ander goedkoper aan kunnen aanschaffen. Verzending was bijzonder vlot , er was meer dan voldoende keuze mogelijkheid over de tijd van levering . Alles was bijzonder goed en veilig ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ines Benoy 08-01-2018 Via de website gekocht

Top service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue geeft steeds een duidelijke en eerlijke productinformatie weer. Dit gecombineerd met reviews/ervaringen van andere kopers geven een duidelijk beeld van elk product. Hun prijzen zijn ook voordeliger.
De klantenservice is ook top en heel flexibel (denk maar aan retours, vraag om extra info, betaalmogelijkheden, ...).
De levering is bij de meeste producten al de dag erna, zelfs levering in het weekend!
Absoluut aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVB 08-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

10,0
Ruime keuze aan producten van alle merken. Je kan dus gemakkelijk vergelijken en beslissen welk voor jou de beste keuze is. Vóór middernacht besteld is de volgende dag reeds thuis geleverd (of op een andere dag naar keuze, zelfs in het weekend!), en bovendien gratis! Je krijgt 's morgens een tijdvak van een uur waarbinnen geleverd wordt zodat je geen halve of zelfs hele dag nutteloos hoeft zitten wachten.
Het oude toestel wordt zonder morren meegenomen evenals het verpakkingsmateriaal. Je krijgt een duidelijke uitleg over de werking van je toestel bij levering en ze zijn super vriendelijk!!! Ook bij de dienst naverkoop kan je zonder problemen terecht als je achetraf vragen hebt. Gewoon een top service die er met schouders boven uitsteekt in vergelijking met de "concurrentie", waar we koudweg aan de deur werden gezet omdat het bijna sluitingstijd was...
Niet aarzelen dus: Coolblue is echt de beste!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 08-01-2018 Via de website gekocht

Klik, klik en sporten maar!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om mijn goede voornemens voor 2018 extra kracht bij te zetten heb ik besloten om een crosstrainer aan te schaffen. Dankzij de overzichtelijke informatie en toelichting op de website van Coolblue was het maken van een keuze niet zo moeilijk. Wat ik erg handig vind is dat er meteen een voorstel voor een aantal accessoires getoond wordt. Uiteraard is dat in de hoop dat ik nog meer geld uitgeef, maar de toegevoegde waarde mag ook benoemd worden! Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op een model welke door Coolblue is aangeraden, een Coolblues keuze.
Waar ik zeer over te spreken ben is de bezorgservice. Bij het bestellen kies je een afleverdatum en vervolgens krijg je een bericht in je mailbox waar je tot op het uur kunt lezen wanneer ze langskomen. Een kwartier van te voren bellen ze op dat ze bijna in de buurt zijn. Al met al prima informatie-verstrekking over het bezorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Paans 08-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestelproces,mooie en overzichtelijke website en zeer snelle levering in goede verpakking en een kans op € 500,00 cheque van de HEMA 😄

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 08-01-2018 Via de website gekocht

Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind coollue een superwink. Ze zijn enorm snel, lekker duidelijk, erg veilig en bovendien word je er geweldig geholpen. Heel erg vriendelijke medewerkers. Iets om trots op te zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca Datema 08-01-2018 Via de website gekocht

Zeer beleefde jonge mannen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zag jullie reclame op de televisie en dacht ach waarom niet eens proberen daar.
Ik heb via de website mijn wasmachine uitgekozen en gekocht.
Ik vond het onwijs prettig dat ik constant op de hoogte werd gehouden over wanneer mijn bestelling zou arriveren.
De bezorgers waren uitermate beleefd en zeer duidelijk in de uitleg over wat ze gingen doen.
Mijn complimenten aan hun. Of te wel al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Voogd 08-01-2018 Via de website gekocht

Prima alternatief voor bol.com!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te gebruiken web-site, vlotte procedures, duidelijkheid en betrouwbaarheid! Tevens een vriendelijke organisatie!

Reageer

Sander 08-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering nieuwe koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
levering nieuwe koelkast binnen 14 uur. fantastisch. erg serive gerichte medewerkers. goed geoliede machine. er zat een klein deukje in de deur, en kreeg keurig de optie om te wachten op een nieuwe koelkast of deze te accepteren met 10% korting op het aankoopbedrag. erg netjes. heb de korting aangenomen.

ook oude koelkast weer meegenomen. scheelt een hoop gedoe!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 08-01-2018 Via de website gekocht

Aanschaf laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn werk was ik op zoek naar een nieuwe laptop. Via de site van Coolblue kon ik makkelijk selecteren voor welke doeleinden ik de laptop ging gebruiken waarnaar er een aantal aanbevelingen werden gedaan. Erg handig want dit scheelde me heel veel zoektijd.
Ook de snelle service vind ik erg prettig. Ik bestelde de laptop in de avond en de volgende dag was deze al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews