coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nilsss 08-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Winkelen is heel eenvoudig. Eenvoudig zoeken, bestellen en de volgende dag geleverd. Heel handig voor cadeautjes op het laatste moment of als je dringend iets nodig hebt.

Service
Op zich weinig ervaring met de dienst na verkoop want altijd het goede product en op tijd geleverd in goede staat.

Assortiment
Dit is het zwakke punt van Coolblue. Ze bieden een beetje alles aan, maar per categorie vind ik niet altijd precies het goede product, zeker als ik vooraf onderzoek deed naar wat ik precies wou en precies welk product. De producten zijn ook altijd iets hoger geprijsd dan bij de concurrentie, zelfs rekening houdende met verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Ria 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site en vaak de goedkoopste aanbieder

Service
Altijd snelle levering en bij de aanschaf van de inbouwoven heb ik gebruik gemaakt van de installatieservice. Deze was zeer vriendelijk en vooral deskundig en zorgvuldig. Een aanrader!

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kruimeltje 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Na garantie verzoek direct actie

Assortiment
Van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Meerdere malen bestellingen geplaatst. Telkens de dagerop binnen. Goede service ook na aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website!

Service
Snelle service! De volgende dag bezorgd, top levering!

Assortiment
Uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs!

Aanbeveling
Hele goed ervaring met mijn bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Woudstra 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk en snel.

Service
Altijd berijd om vragen te beantwoorden.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Heel makkelijk en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katrien 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en ruim aanbod.

Service
Snelle levering, zeer goed verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Een bezoekje aan de webshop, meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijs,bestel/leverings methode plus het op zondag bezorgen. Top !

Service
Alles netjes bezorgt en via e.mail op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Door deze ervaring zal ik zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Bartelds 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Je wordt altijd echt goed behandeld. Snelle service, professioneel personeel en mensen die weten waar ze het over hebben.
Ook het stuk van 'vandaag besteld is morgen in huis' is gewoon top! En daarbij komt ook nog een dikke laag humor, wat ik zeker waardeer!

Assortiment
Niks te klagen over hetgeen wat ze aanbieden!

Aanbeveling
Niks op aan te merken, zeker niet als je weet dat het nog niet heel lang bestaat maar wel een topbedrijf is.

Extra toelichting
Topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en nuttige suggesties

Service
Je wordt op de hoogte gehouden en het snel in huis

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Veel sul onder 1 dak en snel geleverd. Duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smurfinnetje 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website, die werkt en een fijne zoekmachine

Service
Vlak voor 22.00 besteld en de volgende dag in huis. Sneller kan gewoon niet

Assortiment
Mag altijd uitgebreider

Aanbeveling
Dit was de tweede keer dat ik coolblue gebruikte. Alles ging makkelijk en efficient

Extra toelichting
Betere service dan BCC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

frans vinck 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden, overzichtelijk

Service
De levertijd was conform de aanbieding. Snel!!

Assortiment
Veel keuze, prettige prijs

Aanbeveling
Meer gemak en service kun je niet krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruimeltje 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke vergelijk tool, mag van mij uitgebreid worden naar 5

Service
Na een mail over een defecte telefoon kreeg ik direct een mail dat ik zonodig mijn telefoon kon terug sturen ter reparatie.
Hoefde dus ook niet terug te mailen hoe terug zenden, dit werd netjes door CB geregeld.

Assortiment
Veel verschillende merken

Extra toelichting
Vaker besteld dag erop geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray Depatti 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel in huis, netjes verpakt, enorm blij met mijn aankoop!

Service
Nooit problemen gehad! Coolblue is gewoon top, niets op aan te merken.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
1 van de snelste online shops! Ik koop er altijd met een veilig en zeker gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel besteld en snel in huis!

Service
Snelle service. Is geleverd op genoemde tijd en dag.

Assortiment
Veel keuze. Goede beschrijvingen

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk online bestellen, zelf savonds en vogende dag geleverd. Erg ideaal als je een drukke baan hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, eenvoudig te bestellen en met iDeal af te rekenen! Supersnel en supereenvoudig.

Service
Goede producten die snel geleverd worden!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, accessoires ook direct eenvoudig bij te bestellen.

Aanbeveling
Geen gezeur, gewoon goede producten die snel worden thuisbezorgd.

Extra toelichting
Eerder in een andere winkel producten gekocht die later kapot bleken door onvakkundig handelen van een medewerker. Lange levertijden en weinig opties. Zelfde product besteld bij Coolblue en deze was de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MDF83 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle service. Alles komt goed ingepakt aan huis geleverd. Website gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand 07-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het lijkt wel alsof alles mogelijk is bij deze winkel. Ik wilde het apparaat snel hebben, versturen was geen optie dus kon ik 'm maandagochtend ophalen terwijl ik 'm op zondagavond laat had besteld.

Service
Nu een aantal keer wat besteld, en het product afgehaald. Elke keer superleuk ontvangen door de mensen in Utrecht. Altijd in voor een grapje, niet opdringerig, relaxt, dat zijn wel de sleutelwoorden.

Assortiment
ze hebben alles..

Aanbeveling
Zie eerdere punten. Voor een paar euro verschil ga ik niet meer naar een andere webwinkel, wat een topshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jant 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mogelijkheid snelle keuzes te maken

Service
Binnen 12 uur geleverd

Assortiment
Alles kunnen vinden

Aanbeveling
De tien geef ik niet weg, deze is voor volmaaktheid.

Extra toelichting
Ga zo door als betrouwbare partner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leen 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestel en dag later heb ik het al.. wat een luxe

Service
Zoals beloofd is het ook..

Assortiment
Je vindt er echt alles.

Aanbeveling
Handig en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel duidelijk en gemakkelijk

Assortiment
Grote keuze en gemakkelijk te vinden met zoekfunctie

Aanbeveling
Kwaliteit prijsverhouding zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 07-07-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk-Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld morgen ter beschikking.

Service
Je krijgt vakkundige uitleg met de glimlach.

Assortiment
Enorm uitgebreid.

Aanbeveling
Ik woon niet ver af en je kan je wagen kwijt in de ondergrondse parking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iva 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website gebruiksvriendelijk en alles makkelijk te vinden

Service
levering binnen de 24 uur en perfecte verpakking

Assortiment
x

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen 07-07-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website

Service
Bijvoorbeeld het aanspreekpunt via Facebook is erg handig

Assortiment
Zijn genoeg alternatieven natuurlijk

Aanbeveling
Voor kwaliteit of als de prijs lager is ga ik naar coolblu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ousama 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en voldoende aanvullende informatie.

Service
De keren dat ik contact heb moeten zoeken met de klantenservice heb ik als zeer prettig ervaren. Mensen waren behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
Voldoende!

Extra toelichting
Heb bij de inrichting van mijn huis een hoop spullen bij Coolblue gehaald. Altijd naar tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima site

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
Had voorkeur voor andere kleur, maar aanbieding was niet op voorraad

Aanbeveling
snel, effectief, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nico Webeling 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is simpel te vinden op de webside en eenvoudig te bestellen.

Service
Prima ervaring met het vervangen van een defect produkt.

Assortiment
Noem het maar en het is er.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super geregeld allemaal, snelle levering en niet duur.

Service
levering was zoals afgesproken de volgende dag. Helaas niet op aangegeven tijdstip maar reden was oponthoud bij klanten.

Assortiment
Alles kunnen vinden hier. En niet duur

Aanbeveling
Gewoon top allemaal.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De websites van CoolBlue zijn duidelijk, overzichtelijk en de bestel- en betaalprocessen zijn gemakkelijk en snel af te ronden.

Service
Bij problemen of retouren heb je heel snel antwoord op je vraag of probleem. Levertijden zijn waanzinnig, altijd op de afgesproken tijden het pakket binnen.

Assortiment
Niet altijd de nieuwste producten het snelst op de site (dan heb ik het voornamelijk over losse computer onderdelen als videokaarten e.d.), maar een uitgebreider assortiment zul je niet snel tegen komen.

Aanbeveling
Coolblue's snelle levering, goede service en hun tweedekansjes zijn waanzinnig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gery Ruitenburg 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon fantastische service

Service
zie bovenstaande reactie

Assortiment
goed

Aanbeveling
iedereen die het maar horen wil.

Extra toelichting
Wij overwegen mochten onze apparaten stuk gaan, het allereerst Coolblue te raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Dekker 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Snelle levering, meestal ene werkdag besteld, de volgende werkdag bezorgd

Aanbeveling
Overzichtelijke website,veel keuze, snelle levering

Extra toelichting
Het zou wel prettig zijn wanneer er bij een product vermeld wordt dat het in de brievenbus gedaan wordt bij aflevering, dan weet je of je thuis moet zijn of niet, en kun je bovendien het afleveradres daarop aanpassen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jasper 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heldere website, heldere aankoopprocedure, heldere afhandeling.

Service
Heb geen speciale service nodig gehad, maar de basisfunkties werkten allemaal perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen 24 uur besteld en binnen dus dik tevreden

Service
binnen 24 uur besteld en binnen dus dik tevereden

Assortiment
binnen 24 uur besteld en binnen dus dik tevreden

Aanbeveling
binnen 24 uur besteld en binnen dus dik tevreden

Extra toelichting
zo door gaan met de producten en levering daar van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olof 06-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk, winkelen vanuit je luie stoel, bestelling zo gepiept, en meteen een duidelijke bevestiging met alle nodige info

Service
Snel, volgende dag op de mat, doet dus wat ze beloofd

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten..

Extra toelichting
Zo makkelijk dat het me meer geld gaat kosten ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VB 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super snel. Goede website. Én bestellen voor 23:59 uur is echt de andere dag in huis.

Service
Deskundig advies. Ook fijn: de keuzehulp en chat van de website!

Assortiment
Gewoon heel goed. Kan makkelijk slagen en de prijzen zijn keurig.

Aanbeveling
Bij Coolblue gekomen op aanraden van een kennis. Zal Coolblue zeker aanraden aan anderen. Klein minpuntje: in de echte winkels hebben ze niet standaard alles op voorraad. Dus wil je eerst live kijken en uitproberen dan moet je de verschillende opties van het product wat je wilt in de winkel laten afleveren, zodat je ze daar live kunt vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimfie van Sundert 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
s avonds om half 11 het product besteld en de volgende dag al om half 1 thuis afgeleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke uitleg bij het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barnie 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Produkten makkelijk te vinden met goede omschrijving. Kassa gaat eenvoudig.

Service
Track en Trace. Verzamel en verzendmail voor de koper. Netjes

Assortiment
Ruim voorhanden, voldoende keus.

Aanbeveling
Het maakt online shoppen makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kranendonk 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer snelle levertijd

Service
keurig personeel en geweldige plaatsing !

Aanbeveling
simpel om te bestellen !! ik ben 70 jaar maar had m,n kinderen niet nodig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis bestellen, daags nadien geleverd.

Assortiment
alternatieve merken mogen ook aangeboden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

john 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker op je gemak kunnen vergelijken van producten

Service
sávonds bestelt en kon zelf aangeven wanneer ik het geleverd wilde hebben ook na 18.00 uur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A Kinket 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn snel op de website te vinden, makkelijk en correct bestelproces

Service
Flink wat bestellingen over een aantal jaren en levertijd is tot nu toe altijd conform weergave op de website, keurige/goede afwikkeling van een retourproduct (direct geld terug)

Assortiment
Assortiment is prima/uitgebreid, prijs is aan de hoge kant maar waarschijnlijk gevolg van die uitstekende service

Aanbeveling
Overall een dikke 8; eigenlijk op alle punten een 9 maar door de hogere prijs dan een dikke 8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Messelis Mario 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerste kennismaking is heel positief

Service
Nog geen ervaring maar hoor van Cool Blue klanten een perfekte service na verkoop

Assortiment
Gewoon alles te vinden in het assortiment echt onuitputtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

DEBLAERE MICHIEL 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk voor ons

Service
Als je nergens vindt vindt je het bij CoolBlue

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede bestelling en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritK 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideale website, goed vergelijken.

Service
Tijdens telefoongesprek tips en hints gekregen.

Assortiment
Tot nu toe één product niet gevonden.

Aanbeveling
Top winkel

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rnm 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met echte reviews

Service
Snelle levering, je wordt zelfs gebeld wanneer ze er aan komen

Assortiment
Goed aanbod en de laagste prijs

Aanbeveling
Goede service, aanbod en snelle levering

Extra toelichting
Wasmachine zaterdag besteld, maandag om 10:00 gratis geleverd en gemonteerd! Door de ervaren medewerkers was binnen 5 minuten de wasmachine op de tweede verdieping gebracht gemonteerd en gebruiksklaar gemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik vond snel wat ik nodig had door het handige zoekscherm op de site!

Service
Ik had een foutje gemaakt met het adres, het duurde via de mail wat lang voor ik reactie kreeg, maar met de chat ging het heel snel.

Assortiment
Ik kon het product wat ik zocht alleen bij Coolblue vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
persoonlijk vind ik de site erg duidelijk

Aanbeveling
veelal voordeliger, geen verzendkosten, snelle levering zelfs op zondag als je dat wilt

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Elzerman 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nooit gedoe. Men is snel en duidelijk.

Service
Binnen 12 uur het product in huis, erg snel.

Assortiment
Altijd wel een keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Wat mij betreft de nummer 1 webwinkel. Wel wat aan de duurdere kant, maar daar krijgt men wel goede service voor terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco_vdB 06-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam

Algemene score

2,0

Gemak
Zeer veel ongemak als je een klacht hebt. Alleen geschikt als dozenschuiver. Ga als het even kan naar een bedrijf met kennis van zaken over het product wat je wil aanschaffen. Scheelt een hoop ergernis!

Service
Een product leveren gaat goed maar als je service verlangd gaat dat heel wat moeilijker. Ik heb een product retour gestuurd wat volgens postnl is aangekomen alleen zoek bij Coolblue. Omdat er bij dit pakket ook een telefoonabonnement zat met simkaart is het belangrijk dat bij een vermissing de kaart natuurlijk wordt geblokkeerd. Als je contact opneemt met de retourenafdeling is het niet mogelijk om een verantwoordelijke persoon aan de lijn te krijgen. Kortom degene die de telefoon aanneemt kan niets voor je betekenen en heeft als taak jouw aan het lijntje te houden. Teruggebeld worden kun je echt vergeten, ik heb nl. deze week en vorige week al zes keer gebeld. Prima dozenschuiver maar niet meer dan dat. Voelen zich totaal niet verantwoordelijk.

Assortiment
Het assortiment is redelijk uitgebreid alleen vraag ik me af wat het nut is als je geen personeel hebt met verstand van zaken. Als je geen service vereist kun je beter bij de goedkoopste winkel bestellen. Hoef je hier zeker niet te zijn.

Aanbeveling
Zeer slechte klantenservice. Alleen geschikt als dozenschuiver. Ik kan deze winkel niet aanbevelen ook al lijkt het bestelproces gemakkelijk. Dat is ook het enige makkelijke bij deze winkel.

Extra toelichting
Klantenservice dient sterk te worden verbeterd. Nu kun je niet fatsoenlijk geholpen worden of doorverbonden worden naar de juiste persoon. Afspraken worden niet nagekomen. Continue een ander aan de lijn en niet iemand die jouw klacht van a tot z afhandelt.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 06-07-2016

Beste Marco,

Heel erg vervelend om te horen dat u een slechte ervaring met Coolblue heeft. We doen hard ons best om de klantenservice zo goed mogelijk te maken en dan is het zeker niet fijn om dit soort berichten terug te lezen. Doordat we zo'n ruim productassortiment hebben, weet niet elke medewerker alle productinformatie uit zijn hoofd. Hiervoor hebben we ook nog een team van productspecialisten die de ingewikkelde zaken oppakken. Indien u nog wilt dat wij meekijken naar uw retournering, ontvangen we hier natuurlijk graag nog een bericht over. Dan kijken we gelijk met u mee naar een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Marco_vdB 06-07-2016

Nog maar een keer:
Op 14-06-2016 heb ik in de winkel van Coolblue Amsterdam een mobiel abonnement afgesloten met een toestel. Omdat ik achteraf spijt kreeg van de abonnementsvorm, de data vond ik eigenlijk te weinig heb ik besloten om dit abonnement te annuleren. Dit heb ik gedaan via de website op 27 juni. Op 28 juni is het toestel retour gestuurd naar Coolblue via een retourformulier. Dit pakket is volgens postnl aangekomen bij Coolblue op woensdag 29 juni. Nu is bij Coolblue het pakket kwijt. Dit pakket omvat echter 2 toestellen en een Telfort simkaart en contractbescheiden. Coolblue zegt nu het abonnement niet te kunnen annuleren omdat het toestel niet binnen is. Ook heb ik gevraagd de simkaart te laten blokkeren omdat bij eventuele diefstal bij cooblue de simkaart misbruikt kan worden. Er volgen dan tientallen telefoontjes van mijn kant maar geen enkele reactie terug van Coolblue. Het is namelijk niet mogelijk om rechtstreeks contact te hebben met de abonnementenafdeling.

Gegevens:
Contract 310160614098471497 / Tracking code: 3SLFVZ028532275. imei:354261072668437 en imei:354261072756653, Telfort simkaart

Officiele reactie van Coolblue 06-07-2016

Bedankt voor uw reactie. Helaas hebben we niet de mogelijkheid om op basis van die gegevens de order te bekijken. Graag ontvangen we het order of retournummer. We zoeken het graag voor u uit.

Reageer

Eric 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit huis

Service
Op zondag avond besteld en toch maandag in huis helemaal top!

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
Alles was in orde en het was ruim op tijd binnen, ik ben helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeggie 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Duidelijke site, makkelijke filters en vlugge levering, bijna binnen 12 uur!

Assortiment
Ruim voldoende keuze uit diverse merken en typen van wat je zoekt (in mijn geval koffers)

Aanbeveling
Duidelijk site, ruime keuze en vliegensvlugge levering!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews