coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1415 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijk

Service
Prima via internet

Assortiment
Wat ik zocht vond ik. Misschien een andere keer niet (;p)

Aanbeveling
Ervaringen totnutoe 100 % goed

Extra toelichting
Leuk toegankelijk taalgebruik op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flierman 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
veel keus snel geleverd goede prijs

Assortiment
Veel meer keus dan b.v. Mediamarkt

Aanbeveling
Klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman van den Berge 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en wijst zichzelf.

Service
Super klantenservice. Heb ik zelf nog niet nodig gehad maar weet dat van een aantal andere mensen die hier een product hebben aangeschaft.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik ken geen minpunten voor deze winkel verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Eland 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na online contact dat vlot en drempelloos verloopt een vlotte bezorging

Service
betaling gaat vlot, factuur correct verzonden, melding over verloop van de bestelling allemaal prima

Assortiment
de keuze is vrij ruim en de producten worden goed beschreven.

Aanbeveling
gezien de klantvriendelijke benadering en de vlotte service, het assortiment ook.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekt makkelijk ensnrl

Service
Keurige snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering met de lage prijs maar goede kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon heel eenvoudig vinden wat ik zocht

Assortiment
Er was een ruime keuze, had bijna moeite om te beslissen

Aanbeveling
Prima winkel, lage prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVE 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, handige zoekfunctie

Service
's avonds laat besteld, 's morgends vroeg geleverd. Zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Schepers 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website, concurrerende prijzen, goede voorraad, snel en makkelijk bestelproces en goede afleveropties

Service
Een probleem met je bestelling wordt goed opgelost. Antwoorden snel en correct op e-mail en terugstuur- / vervangprocedure is efficiënt ingericht

Assortiment
Ruim assortiment artikelen in honderden categorieën + meestal concurrerend geprijsd

Aanbeveling
Verscheidene keren bestellingen geplaatst en slechts 1 keer een probleem gehad, welke snel en uitermate correct werd opgelost

Extra toelichting
Aanbieden van achteraf betaling zou de dienstverlening van Coolblue helemaal compleet maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Rietveld 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is helder en duidelijk en geeft veel productinformatie. Vaak net even iets meer dan de concurrenten tonen.

Service
De medewerkers zijn vriendelijk en hebben een open en geïnteresseerde benadering.

Assortiment
Het assortiment is prima maar niet oneindig. Soms verkopen ze iets niet wat anderen wel verkopen. De meest doorgaande producten hebben ze echter wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ingrid 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke zoekmenu's, alles is heel makkelijk vindbaar. Aanbevelingen zijn ook fijn als je een product bekijkt (normaal gesproken vind ik die irritant, maar dit keer wel handig eigenlijk)

Service
Super leuk hoe je bestelling bevestigd wordt inclusief filpmje. Tevens filmpje ontvangen met instructies over hoe te gebruiken, top!

Assortiment
Ik heb niets gemist, waar ik naar op zoek was kon ik vinden, plus nog veel meer... Ik heb uiteindelijk meer besteld dan ik in eerste instantie van plan was...

Aanbeveling
Super, precies zoals ik ook zelf ben, gewoon, spontaan en enthousiast. Bij dit bedrijf zou ik eigenlijk moeten werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth S 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website werkt heel gemakkelijk. Is erg overzichtelijk. Ook de vergelijk tool gebruik ik steeds en stelt niet teleur!

Service
Altijd perfect op tijd geleverd. Na twijfelen toch besloten om mijn pakje terug te sturen, dus ben in afwachting van een positief antwoord. Mijn vriend heeft wel al eens iets teruggestuurd en dit ging zonder probleem! Zeer efficiënt!

Assortiment
Niet voor alle smartphones verschillende hoesjes beschikbaar. Maar verder zeer uitgebreid aanbod, en zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Als iemand mij vraagt welke webshop ik het liefst gebruik, of het meest gebruik, staat coolblue met stip op één. Ik heb jullie net nog aangeraden bij een collega die een nieuwe smartphone zoekt voor zijn zoon. Jullie komen voor mij altijd als de beste prijs/kwaliteit/service naar voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met heldere keuzemogelijkheden, snel overzicht te creëren van de verschillende producten waardoor een keuze snel is gemaakt.

Service
Wij wilden ons product dezelfde dag ontvangen, dit is keurig nagekomen en we zijn regelmatig op de hoogte gehouden van de status en laatste verwachting van de levertijd.

Assortiment
Alle producten die we in andere wegshops hadden gevonden waren bij Coolblue ook te vinden.

Aanbeveling
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het product was eenvoudig en snel te vinden.

Service
Niemand gesproken maar de retourregeling lijkt mij goed te werken.

Assortiment
Had vooraf al mijn keuze bepaald dus hoefde niet door het hele assortiment heen. De prijs is niet de laagste maar kopen bij Coolblue is voor mij vertrouwd.

Aanbeveling
De service is snel, correct en er wordt geleverd wat besteld is.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RBlom 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, bestelgemak

Service
Prima service

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima service, bestelling op tijd en super vriendelijke bezorgers. Apparaat op de 2e etage geplaatst en aangesloten.

Extra toelichting
Een kwartier van tevoren wordt je gebeld met de bezorgtijd, dat is erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles snel vindbaar, uitleg over producten uitmuntend beschreven. Productreviews (video) zijn heel handig. Bestelproces snel door gebruik van gegevens uit account.

Service
De keren dat ik contact heb gehad met Coolblue ben ik heel goed geholpen. De medewerkers laten duidelijk merken dat klanttevredenheid op nummer een staat.

Assortiment
Jullie hebben net zoals Boels bijna alles! :-)

Aanbeveling
De (bijna) perfecte webshop. Hier en daar wat kleine verbeterpunten, soms missen er producten in jullie assortiment of ligt de prijs net iets hoger dan bij de concurent (op zich ook geen probleem, men betaald voor de service).

Extra toelichting
Ik koop nu al geruime tijd bij jullie en zal dit ook zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJvG 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site!

Service
De wasmachine werd gebracht, aangesloten en de oude werd meegenomen. Dit in minder dan 15 minuten tijd. Top!

Assortiment
Een goed assortiment. Niet alle types zijn leverbaar maar al met al een prima keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Zeer gemakkelijk winkelen aan de hand van de product omschrijving. De wasdroger wordt de volgende dag al gebracht, aangesloten en het oude apparaat werd direct meegenomen. Geen omkijken naar. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Burgstede 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zoals belooft

Service
Volgens afspraak

Assortiment
Wat je ook nodig hebt

Extra toelichting
Prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 17-07-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen - Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een open en overzichtelijke winkelruimte

Service
Klantvriendelijk, en toch niet onbelangrijk is dat er geluisterd wordt

Assortiment
Laat ons eerlijk zijn....vinden wij, consument, het altijd wel voldoende?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floris777 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en snelle sites. Het pop-up menuutje met alle categoriën mag misschien iets groter zijn.

Service
Ik ben fantastisch geholpen. Je hebt echt het gevoel dat ze persoonlijk met jou als klant bezig zijn om je zo goed mogelijk te helpen! Ik kreeg zonder gezever een andere telefoon omdat degene die ik had gekocht niet aan mijn verwachtingen voldeed.

Assortiment
Kijkend naar smartphones is het aanbod goed, maar van mij mag het nog groter!

Aanbeveling
Een goed bedrijf met een geweldige service met goede prijzen.

Extra toelichting
Als jullie als Coolblue zijnde de filters bij het zoeken naar een smartphone nóg uitgebreider maken, dan ben je anderen een stapje voor. Mensen zijn nu bijvoorbeeld volop in de weer om een smartphone met een gyroscope te vinden om Pokemon Go te spelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hin 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk vinden/vergelijken

Assortiment
ruim assortiment met concurerende prijzen

Aanbeveling
klantvriendelijke benadering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty van Gils 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles wijst zichzelf

Service
ten eerste:supersnelle levering en ten tweede: een meer dan geweldige, aardige en snelle service toen de lensklep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle levering.

Service
Snel en vlot kunnen bestellen.

Assortiment
Zoals altijd waren mijn cardridges op voorraad.

Aanbeveling
Dat spreekt helemaal voor zich.Super!!!

Extra toelichting
Beter kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 17-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
"Nee" wordt niet verkocht

Service
Erg klantvriendelijk, maar dat kost een hoop tijd. Niet alleen qua wachten, ook bij elkaar rapen van de bestelling(en) duurt lang. Even wat ophalen lijkt niet zo makkelijk en de parkeermeter loopt ondertussen door

Assortiment
CB Rdam: Assortiment wat uitgestald is, is dunnetjes. Lijkt nou veel op een Apple store, en die haat ik.

Aanbeveling
Voornamelijk door lange doorstroomtijd klanten niet enthousiast. Erg leuk dat personeel ook koffie/thee aanbiedt of bij de nummertjesautmomaat staat, maar wat meer actief klanten helpen is ook wel fijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 17-07-2016

Beste Tim,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Als het in de winkel druk is kan het inderdaad wat langer duren. Dit is inderdaad niet fijn wanneer je alleen een bestelling wilt ophalen. We willen natuurlijk wel elke klant zo goed mogelijk helpen en hierdoor is er inderdaad meer tijd nodig. We doen ons best om zoveel mogelijk collega's in de winkel te zetten, zodat iedereen snel geholpen is. Het is jammer dat dit bij uw bezoekje niet is gelukt. We gaan ons best doen om dit in de toekomst beter te regelen.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Anneke 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, veel informatie

Service
Levering was snel en netjes verpakt

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettige en klantvriendelijke site. Veel informatie te vinden over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter v S 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de avond besteld volgende dag 13.00 draaide de wasmachine al. Geweldig!

Service
Snel geleverd

Assortiment
Gewoon goed hoop keus.

Aanbeveling
Geen gezeur. Doen wat ze moeten doen, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N TOLUD 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om producten te vergelijken

Assortiment
Veel producten om te vergelijken

Aanbeveling
Combinatie van goede service en het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 17-07-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen en volgende dag al binnen. Zelfs op zondag.

Service
altijd fantastisch geholpen en ook super uitleg erbij

Assortiment
assortiment is gewoon goed

Aanbeveling
mooie winkel in eindhoven. Super vriendelijk personeel. En zeker ook vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LBaert 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vergelijk, kies, betaal, volgende dag in huis. super

Assortiment
Voor ieder wat wils en zeer duidelijk

Aanbeveling
Bespaart een hoop winkelstress

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een uitgebreide webshop met veel keus en goede prijzen. Ook vind ik het erg handig dat coolblue aan Tweakers is gekoppeld waardoor een product waardering en reviews makkelijk te zien zijn.

Service
Ik heb 2 aparte aankopen gedaan. 1 voor mezelf en 1 voor iemand anders. Op die manier dacht ik meteen gebruik te kunnen maken van de 5 euro korting als je je had aangemeld voor de nieuwsbrief. Jammer genoeg duurde het langer dan verwacht tot ik de kortingscode binnen had en heb ik dus geen korting kunnen pakken :(.
Daarnaast komt coolblue op mij over alsof ze altijd paraat staan om te helpen bij vragen of het retourneren van producten, hier heb ik alleen geen ervaring mee.
Maar vooral Ik levering deed me verrassen, mijn bestelling was iets voor 12 uur snachts geplaatst. Minder dan 9 uur later lag het pakketje klaar om te worden opgehaald bij mijn ingestelde afhaalpunt. Ik werd via de Mail uitstekend op de hoogte gesteld van de voortgang van mijn bestellingen.

Assortiment
Zeer veel keus. En wat ze aanbieden klopt. Ik heb bijvoorbeeld eens bij bol.com een "muis" gekocht wat later een inktpatroon te zijn omdat de afbeelding en specificaties lieten blijken dat het om een muis ging.

Aanbeveling
Door de goede Service, ruime keus en prijzen zal ik voor coolblue kiezen. Coolblue staat bij prijsvergelijkers vaak bij de goedkoopste.

Extra toelichting
Tevreden klant heeft de enquete ingevuld via zijn nieuwe telefoon :D

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Floor 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site, snel in huis!

Service
Snelle bezorging, krijgt op tijd een mail met track&trace code

Assortiment
Ruim assortiment, veel keus

Aanbeveling
Alles is goed voor elkaar, dus geen enkele reden om hier niet te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lien 17-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk van thuis uit iets bestellen zonder dat je verschillende winkels moet bezoeken voor iets specifiek te vinden. een goeie prijs.

Service
volgende dag in huis meer kan een mens niet wensen

Assortiment
veel verschillende artikelen in verschillende prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tripel32 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder overzicht met reële alternatieven.

Service
telefonisch contact was duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Yvon 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim assortiment en juiste produktinfo

Assortiment
erg ruim en leuke prijzen

Aanbeveling
vooral de snelle levering.

Extra toelichting
ben blij met de toevoeging: 14 dagen bedenktijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelekke 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon kiezen , vergelijken met andere sites , bestellen , veilig betalen en de volgende morgen is de levering daar . Klaar !

Service
Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Niet heel uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simon 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Perfect telefonisch geholpen bij mijn afwijkende bestelling. En dan ook nog eens een zeer korte wachttijd voordat ik een deskundige medewerker aan de lijn kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

526728999 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Om 22:50 besteld, volgende de in huis.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze aan een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles snel en eenvoudig

Service
Gratis retouren zonder reden met geld terug, snel antwoord klantenservicemedewerker en nemen de schuld bijna altijd op zich al maakt de klant een fout

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Geweldige winkel, goede service en bestel e vaak producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jari vander haeghen 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is vrij snel vindbaar

Service
Snel geleverd

Assortiment
Niet altijd wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André van Rosmalen 16-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
via de pc

Service
kreeg na een kwartier de mededeling dat het in behandeling was

Assortiment
veel voorradig

Aanbeveling
voor 23.30 uur besteld de volgende morgen voor 8.30 uur aanwezig op het afhaalpunt dit was helas niet het geval dus had ik het niet meer nodig want wij vertrokken die dag

Extra toelichting
als je beloofd dat je snel kunt leveren moet je die belofte ook nakomen, nu had ik het niet meer nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

franklin 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
snelle betrouwbare levering, goede terugkoppeling (track&trace) die werkt

Aanbeveling
í prima !

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Henk Jan henk jan b Breman 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
team beantwoord vragen snel en goed

Assortiment
ruime keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
beter dan bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Caroline 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Correct en snelle service

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Geen enkel minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

firreke 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zal nooit meer twijfelen om bij julie te bestellen

Service
alles prima

Assortiment
assortiment is geweldig

Aanbeveling
200% beveel ik julie aan

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd voldoende voorraad met een goede prijs

Service
Zeer snelle en juiste levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer gebruikersvriendelijke Website, goede prijs, snelle levering en goede service

Extra toelichting
Als Coolblue op deze voet, of nog beter doorgaat, zullen wij altijd klant blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Zweistra 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk.

Service
Onmiddellijke respons op een bestelling. Uitstekende voorlichting m.b.t. levering.

Assortiment
Uitgebreid!

Aanbeveling
NIETS op aan te merken! Binnen een dag uitzonderlijk goed en op tijd afgeleverd. Laagste prijs en bovendien cadeaubon!

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk dat ik SUPER enthousiast ben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc uit Affligem 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken en bestellen

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
zeer uitgebreid : de coolblue website leidt je naar het product dat het beste voldoet aan jouw behoefte

Aanbeveling
alleen maar goed ervaringen gehad met deze webshop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer snelle levering , veel keuze en kwaliteitsprodukten

Service
niks is hen teveel

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, prima productinformatie

Assortiment
Zeer ruime keus aan artikelen

Aanbeveling
Zeer clientgerichte en efficiënte webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews