coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wijnand 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen is zo gepiept, zeker als je al een account hebt.

Service
Snelle levering, s middags besteld, de volgende ochtend al in de bus.

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Coolblue en deze zijn tot nu toe altijd naar wens verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heleen 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik had de kabel snel nodig, daarom bij jullie besteld.

Service
Snel en goed en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertS 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijke site, waar je makkelijk vergelijken kan.

Service
1e bestelling zonder problemen geleverd. 2e bestelling correct geleverd, maar de bezorgservice, in dit geval Dynalogic, deed moeilijk over retour nemen goederen en liet zelfs het verpakkingsmateriaal achter. Na een week is het opgelost, nadat ik zelf iedere dag er achter aan heb moeten zitten.

Aanbeveling
Coolblue heeft uiteindelijk alles in het werk gesteld de bestelling en ook (retour)levering goed te laten verlopen. Helaas dat een derde partij, dit is diskrediet brengt.

Extra toelichting
Snel mogelijk andere lever service voor Zuid-Nederland nemen. Dit gaat uiteindelijke ten koste van een goede naam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Supersnelle levering!

Assortiment
Groot assortiment, waarbij een goede vergelijking mogelijk is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op de website heb ik vrij makkelijk de cartridge kunnen vinden die ik nodig had voor mijn printer. Het gehele bestelproces was duidelijk.

Service
De levering was op tijd. Cartridge goed ontvangen.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een originele HP cartridge. Deze hadden zij in het assortiment. Prijs voor dit product lijkt marktconform.

Aanbeveling
Deze eerste bestelling is prima afgehandeld. Geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michel 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfect op tijd en vriendelijk personeel

Service
Had een klacht over de bestelling en de dag nadien reeds een nieuw produkt gekregen en het oude mocht ik houden. Zeer snelle en perfecte afhandeling en communicatie

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis van Altena 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima prijs kwaliteits verhoudingen.Ook een overzichtelijke webside.En een prima assortiment.

Assortiment
Heel veel producten met een lage prijs.

Aanbeveling
Zo als al gezegd de prijzen zijn goed.Het assortiment is groot.Veel vergelijkingen.Ook de revieuws zijn belagrijk.

Extra toelichting
Ik was niet zo tevreden over het transport.Er werd nogal ruw met het product omgesprongen.Ook werd er weinig rekening gehouden met mijn spullen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Kempen 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Iets nodig, direct bestellen en de volgende dag in huis.

Service
Bij problemen direct nieuw artikel of hulp als iets niet goed geïnstalleerd is.

Assortiment
Wat ik nodig heb hebben zij in hun assortiment van telefoon hoesje tot YouTube name it

Aanbeveling
Voor mij de beste online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fauve 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Juiste product heel snel gevonden op de site. Vrijdag bestelling geplaatst, zaterdag al in huis! Top!

Service
Levertijd was zoals vooraf aangegeven. Levering op zaterdag. Schitterend!
Eén klein minpuntje: bestelling was toegeplakt met plakband en dus al eens open geweest...

Assortiment
Hoesje was moeilijk te vinden in andere winkels. Coolblue heeft steeds alles wat ik zoek. Prijs is beter dan in vergelijkbare winkels voor een vergelijkbaar product!

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Plastic rond mijn bestelling was al geopend en terug toeplakt met plakband... Leek al eens geopend te zijn. Spijtig. Gelukkig niet onmiddellijk sporen van gebruik gevonden op de bestelling zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

akielem 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Kruit 11-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef er niet voor weg.En weet dat het goed is.

Service
Altijd goed en nog meer dan dat. De monteurs denken mee.

Aanbeveling
Verschillende dingen gekocht. Altijd goed.

Extra toelichting
Niks aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Son 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijke website, ruime keuzen, beste prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
door gebruik te maken van verschillende categorieën zoals PDA shop ben je meteen in het juiste gedeelte van de site zonder te hoeven zoeken

Service
Netjes de volgende dag binnen

Assortiment
kom hier altijd voor mijn online spullen. Breed assortiment met veelal beoordelingen van producten om eventueel te helpen

Extra toelichting
Zo blijven door gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maanje 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vandaag bestellen -》morgen in huis

Assortiment
Voldoende keus om een product te kiezen die bij mijn wensen past!

Aanbeveling
Ik vind het fijn dat er snel geleverd wordt 😀 en het product voldoet aan mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dario Broks 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles ziet er prima uit, gemakkelijk te gebruiken.

Service
Op een werkdag besteld rond 3 uur had hem de volgende ochtend om 10 uur al binnen.

Assortiment
Alles was prima te vinden en met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Erg prima winkel met goede prijzen en goede bezorging, niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smink 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Net voor 19.00 op vrijdagavond besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Goed verpakt ook !

Service
Snel bezorgd !

Assortiment
Keuzes genoeg. Veel merken aanwezig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Einfach und übersichtlich.

Service
Man bekommt von jedem Schritt eine Benachrichtigung

Assortiment
Sehr große Auswahl, man findet was man brauch

Aanbeveling
Sehr empfehlenswert

Extra toelichting
Ich finde diesen Shop sehr angenehm. Man hat eine gute Übersicht, es ist nicht verwirrend wie es andere Shops sind, die viel Werbung auf ihren Seiten machen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Stappers 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen veel betaal mogelijkheden en snel geleverd. Echt top !

Service
Ik kan niet op alles een 10 geven

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden maar er is nog ruimte voor verbetering

Aanbeveling
Als de winkel het product heeft dat je zoekt dan zal ik het zeker aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edmondvek 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote keuze, systematisch filteren naargelang eigen wensen

Service
Direct antwoord op je vragen

Assortiment
Genoeg ter beschikking

Aanbeveling
Bijna perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Heuvelman 11-07-2016 In de winkel gekocht
Hoogstraat/Goudesesingel, Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dichtbij, goed parkeren, gezellig ontvangst met koffie.

Service
Prettige medewerkers, welke goed bedienen en advies geven.

Assortiment
Ruimschoots.

Aanbeveling
Alles klopt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelenzijn makkelijk te vinden

Service
Heel klntvriendelijk en snelle levering

Assortiment
Hele goede sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Kersten 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site. Snelle levering!!

Aanbeveling
Fijne producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alfons van Essen 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met een paar muisklikken was de bestelling afgerond.

Service
Levertijd is snel en werd keurig gehaald. Tussentijds op de hoogte gehouden via e-mail.

Assortiment
Ik ken niet het hele assortiment, maar vaak kan ik snel vinden wat ik op dat moment zoek. De prijs is meestal goed, maar af en toe kan het elders goedkoper.

Aanbeveling
Overall gewoon uitstekende webshop, met een vleugje humor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Snelle levering en voldoende aanbod

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bruno 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruim aanbod en zeer overzichtelijk

Service
zeer snelle levering: besteld rond 23h en volgende middag reeds geleverd

Assortiment
voldoende keuze per aangeboden genre

Aanbeveling
vandaag besteld en morgen geleverd is mooi meegenomen (prijs ook zeer ok)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinde 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruisvriendelijke website waar je dmv de filters snel het product vindat dat bij je past

Service
Zelf de gewenste afleverdag kunnen kiezen en op de dag van aflevering continue op de hoogte gehouden over de verwachtte levertijd

Assortiment
Ruime keuze aan producten in diverse prijsklasses

Aanbeveling
Prettige website, goede service en ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guy 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Men vindt er alles en nog wat tegen een correcte prijs.

Service
Altijd op tijd geleverd en heel goed verpakt zodat er geen schade wordt berokkend aan de aangekochte goederen.

Assortiment
Heel veel keuze.

Extra toelichting
Geen enkele opmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website. Bestelling plaatsen erg makkelijk.

Service
Levering werd niet volgende dag uitgevoerd. Blijkbaar i.v.m. problemen met contracten bij provider. Erg jammer dat ik hiervoor zelf tot twee keer toe contact heb moeten zoeken, om alsnog een dag van levering te krijgen!

Assortiment
Uitgebreid assortiment tegen faire prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

van Brenk 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden voor wat ik zocht.

Service
Als je iets niet weet kun je snel contact krijgen voor uitleg

Assortiment
Voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
het is mij heel gegoed bevallen op deze side.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lise 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke webshop,
alles gemakkelijk te vinden
Handige reviews

Service
Bij een probleem word je met een telefoontje naar de klantendienst altijd snel en heel vriendelijk geholpen
Snelle correcte levering

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lis B. 10-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
Veel moeite moeten doen om de fouten die Coolblue gemaakt heeft te herstellen. Alles behalve gemakkelijke service.

Service
Bieden geen goede oplossing voor fouten die zij zelf gemaakt hebben.

Assortiment
Product was niet op voorraad maar hadden het wel in een tweedekans variant op voorraad.

Aanbeveling
Opzich goede laptop maar voor de service met name telefonisch gaan wij liever naar een concurrent. Wij zouden Coolblue niet aanraden bij onze vrienden en familie. Zie toelichting voor extra info.

Extra toelichting
Laptop telefonisch besteld. Een aanbod bij de Mediamarkt laten liggen omdat een medewerker aan de telefoon ons over de streep heeft getrokken om toch voor een 2e kans model te gaan. Product zouden wij een dag later ontvangen. Heel de dag gewacht, product nooit ontvangen. Gebeld met Coolblue en te horen gekregen dat de laptop toch niet op voorraad was en dat ze een fout hebben gemaakt. Gevraagd hoe ze ons tegemoet konden komen, maar dat konden ze niet. We hadden graag gezien dat ze ons een laptop konden aanbieden met dezelfde specs voor dezelfde prijs. Een coupon van 10 euro zien wij niet als tegemoet komen. Vervolgens een laptop besteld met mindere specs. Coupon van 10euro konden wij echter niet in mindering brengen op onze nieuwe order. Wat wij heel raar vonden want waarom krijgen wij anders een coupon? Laptop ontvangen, wederom met vertraging. We zouden de laptop een dag later ontvangen maar de bezorger kwam nooit opdagen. Medewerker van de Coolblue winkel kon niks voor ons betekenen, behalve weer een coupon van 10 euro. Laptop pas 3 dagen later op de bezorglocatie kunnen ophalen. Niet tevreden over de laptop. Tot onze grote verbazing was de laptop die wij aanvankelijk besteld hadden gewoon weer op voorraad echter in prijs gestegen van 855eu naar 919eu. Gebeld met een medewerker met de vraag hoe dit kan aangezien een week geleden de laptop niet op voorraad was en niet besteld kon worden. Hierop geen goed antwoord gekregen. Gevraagd of wij de laptop voor dezelfde prijs konden omruilen maar dit kon niet. Ze konden slechts 30 euro korting geven. Laptop vervolgens toch besteld aangezien het elders online niet op voorraad was. De laptop zou vrijdag in de winkel klaarliggen. Toen ik de laptop vrijdag kwam omruilen kreeg ik te horen dat de laptop pas zaterdag zou aankomen. Erg opvallend was dat de medewerker in de winkel mij weer de 1e prijs kon aanbieden na overleg met zijn manager en de coupons WEL in mindering kon brengen terwijl de medewerker aan de telefoon dat niet kon. Kortom hebben wij een goede laptop aangeschaft voor een mooie prijs alleen zeer dubieuze gang van zaken. Wij zouden in de toekomst 2x nadenken voordat wij ingaan op een aanbieding van Coolblue.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 11-07-2016

Hey Lis,

Wat een enorm vervelende situatie. Wij begrijpen heel erg goed dat u niet te spreken bent over de gang van zaken en alle miscommunicatie van onze kant. Wij willen dan ook direct onze oprechte excuses aanbieden, want dit is simpelweg niet de service die u van ons mag verwachten. Desalniettemin wensen wij u heel veel plezier met uw nieuwe laptop.

Reageer

Serge 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke prijsafspraken

Service
Probleem werd snel en professioneel afgehandeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Bovenstaande scores zeggen alles

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is heel makkelijk om te zoeken en vooral om terug te kijken naar wat je al gezien had . Op deze manier kun je goed vergelijken.

Service
Mijn telefoon en internet deed het niet op het moment van bestellen. Zonder een enkel probleem komen ze de volgende dag weer gratis terug, maar ik kon die dag niet en geen internet.. Dus gebeld met een vaste telefoon nadat DAT EIGENLIJK NOG KON, en toen hebben ze er alles aan gedaan om de levering nog te verzetten .

Aanbeveling
IK BEN NOG NOOIT ZO GOED EN ZORGVULDIG GEHOLPEN , OP INTERNET , AAN DE TELEFOON EN VIA DE MAIL . Dit is beter dan een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blackburn 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en vriendelijk. Goede kwaliteit van producten.

Service
Snel

Assortiment
Meer assortiment nodig

Aanbeveling
Potentieel om een uitstekende winkel te worden

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chris W 10-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Via de webshop springt de bestelling opeens naar "klaar" zonder betaling of levering. Aan de telefoon wordt de verkoop vlot afgewikkeld.

Service
Coolblue levert alleen over sommige trappen en wijst mijn aanbod om een materiaallift te regelen af. Na de annulering wacht ik 5+ werkdagen en meerdere telefoontjes later nog steeds op mijn geld. Snel geld vragen, maar niet vlot terugbetalen (wegens hun onvermogen te leveren). Dit levert geen punten op. Zeer slecht.

Assortiment
Coolblue heeft veel spullen, maar is soms best prijzig. Goed opletten.

Aanbeveling
Als het goed gaat zal ik vast blij zijn met het snelle verkoop en leverings proces. Als ik daarentegen op hun aftersales moet rekenen dan kan ik ze niet aanbevelen. Een beleefde paarse krokodil, dat wel, maar ook bijzonder paars. Geven mij niet het gevoel dat een tevreden klant telt, zal wel niet de belangrijkste KPI zijn.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 11-07-2016

Hey Chris,

Wat enorm balen dat u deze negatieve ervaring bij ons heeft. Dat is inderdaad niet de service die u van ons mag verwachten. Graag vernemen wij daarom van u of nu alles wel is opgelost? Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken wij direct met u mee.

Chris W 11-07-2016

Het geld is inmiddels retour, heb dezelfde koelkast besteld bij een winkel die wel met een lift langskomt.

Reageer

Caso winecase 8 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het gewenste artikel was snel en gemakkelijk te vinden.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment vergeleken met andere webwinkels.

Aanbeveling
Zie voorgaande argumentatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Arthur Tjon Poen Gie 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel de goed gesorteerde producten+ aanbevelingen bekijken. Met een paar klikkenheb je het product besteld en de aflevering mag met uitmuntend worden betiteld.

Service
Mijn ervaring is dat service heel goed is. De medewerkers zijn beleefd en staan altijd klaar om te helpen. Wat mij ook opvalt is de kennis van producten bij de medewerkers. Dat is nog altijd een probleem bij andere bedrijven.

Assortiment
Er is een breed assortiment aanwezig. Ook vaak van bekende en onbekende merken.

Aanbeveling
De service is goed, Het assortiment breed en de aflevering uitmuntend

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Powerboot 10-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Gustav Mahlerlaan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze redelijke prijs snel in huis

Service
zeer goed

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

product besteller 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is enorm makkelijk om vershillende producten te vergelijken en aan te schaffen

Assortiment
Groot assortiment maar bevat niet elke mogelijkheid, maar over het algemeen wel het gene waar ik naar opzoek ben

Aanbeveling
Prima winkel, Prima assortiment en enorm makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

André Postma 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds 23.00 uur besteld,volgende dag keurig gratis afgeleverd en wasmachine geïnstalleerd.

Service
Via SMS exacte bezorgtijd,complete installatie in kelder

Assortiment
Ruime keus, scherp geprijsd en overzichtelijke beschrijving van artikelen

Aanbeveling
Alleen maar lof, geen negatieve punten

Extra toelichting
Houden zo!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoek-functie. Als ik iets nodig heb, vind ik het bij CoolBlue.

Service
De service is goed, of zelfs boven verwachting!
Service, zoals service bedoeld is. Een voorbeeld voor anderen!

Assortiment
Als ik iets nodig heb, vind ik het bij CoolBlue.

Aanbeveling
Zo zouden alle winkels moeten zijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jofi1945 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles heel goed vinden op de site

Service
Zeer goed vandaag bestellen morgen in huis kan niet beter

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod op allerlei gebied

Aanbeveling
Het is en blijft de beste onder de webshops

Extra toelichting
Ga zo verder met jullie service en gemak voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
Zeer goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joske 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kijkt rustig thuis zoveel en zo dikwijls dat je wil. Je kunt de technische gegevens vergelijken

Service
Heel stipte levering. Je hebt het nog vlugger dan naar een winkel te gaan

Assortiment
Kan altijd beter

Aanbeveling
Gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk. Ook zijn er producten die door coolblue worden aangeraden. Erg handig.

Service
Goed. Snelle verzending

Assortiment
Een goed en uitgebreid assortiment, met artikelen geschikt voor elk budget.

Aanbeveling
Een absolute aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NikkiS 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Assortiment
Veel keus met goeie prijzen

Aanbeveling
Echt een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vindt het heerlijk om online aankopen te doen. Coolblue is één van de beste. snelle levering in goede staat.

Service
goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Mijn bestelling zat vast in het postsorteercentrum maar dankzij Tatiana Cockx werd er snel een nieuwe geplaast!!

Extra toelichting
Supervriendelijk medewerkers, nog nooit meegemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel product kunnen vinden

Service
levertijd zoals vermeld, product is makkelijk bij verzending te volgen melding via SMS

Assortiment
ruime keus uit allerlei produchten

Aanbeveling
goede retour regeling, goede site, scherpe prijs

Extra toelichting
ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A uit Houten 09-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Zeer slecht, Coolblue had problemen met de leverancier van de wasmachines, zei konden niet aan de levering voldoen, na een zaterdag voor niets thuis te zijn gebleven heb ik de koop geannuleerd en het geld zou terug gestort worden. Ik ben nu veel langdurige telefoontjes verder waarbij ik steeds een "echte coolbluer" aan de lijn kreeg. Dit lijkt een geruststelling, maar dit is bedrog. Ik ben netjes 5 keer aan lijntje gehouden toen ik aangaf dat dit schandalig is, als je betaald dan is het met een dag geregeld. Nu kan Coolblue hun afspraken niet nakomen, en zit ik al ruim een week achter mijn 608, 00 euro aan in de vakantieperiode.
Tweemaal een mail naar de klachtendesk blijven onbeantwoord!

Aanbeveling
Komen onbetrouwbaar over, als er geld naar de klant retour moet komen. In dit geval 608 euro, en dat in de vakantietijd. Schandalig.Wel goed bereikbaar maar uiteindelijk betekenen ze niets voor je als klant. Steeds het zelfde riedeltje waar je niets mee opschiet.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 09-07-2016

Beste A,

Bijzonder vervelend om te lezen dat u zo'n negatieve ervaring met onze klantenservice heeft gehad. Het is niet de bedoeling dat u enorme moeite moet doen om uw geld terug te krijgen na een annulering. We zoeken het daarom graag verder voor u uit. Zou u ons de kans willen geven hier nogmaals naar te kijken? Dan vernemen we graag het ordernummer van uw bestelling. Alvast bedankt voor het doorgeven.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews