coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric Wielick 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkelijk een fantastische formule .
je besteld geeft aan wanneer de gewenste leverdatum is , je wordt ver van te vore op de hoogte gehouden welk tijdstip.
Komen met 3 man , allemaal even aardig en attent , nemen mijn oude machine mee ... Top !!
serieus wat de reclame vermeld .... met een :)

Reageer

Belia 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelproces was kraakhelder, duidelijk, gebruiksvriendelijk, comfortabel. Alles wat jullie beloofden, gebeurde tot achter de komma. En nog meer, want die frisse, vriendelijke jongens met hun blauwe shirtjes, stonden daadwerkelijk bij mij op de stoep. Nog nooit zo aangenaam verrast door een internetaankoop. Hulde aan de mannen die aan het eind van een lange dag ijskasten, wasmachines en beeldschermen sjouwen nog steeds een enorme glimlach hadden :))

Reageer

Saskia 10-04-2019

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice en snelle nette levering. Ook de keuze op de website is erg ruim waardoor ik echt een keuze had.

Reageer

Yme de Jong 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu drie keer een nieuw apparaat besteld via Coolblue en iedere keer een stipte levering. Je hoeft niet een halve dag thuis te blijven en dan maar afwachten of ze komen, nee het gegeven tijdstip klopt.
Vriendelijke mensen, goede uitleg waar zo ook de tijd voor nemen. Nieuwe apparaat keurig aangesloten en oude apparaat zonder problemen weer meegenomen. Oh ja en natuurlijk een goede prijs!

Reageer

Mart 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Overzichtelijk en ruim gesorteerd. De levering van mijn artikel was zoals wordt toegezegd al de volgende dag. Ook telefonisch zeer correct, behulpzaam en vriendelijk

Reageer

W.Blom 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het product de stofzuiger omschrijft wat het is en doet ik ben er tevreden over de verpakking heel goed en de levering ook heel goed de persoon die het bracht ook vriendelijk en behulpzaam dus voor mij dikke duim gr mevr. w. Blom

Reageer

Henk 10-04-2019

Algemene score

10,0
Scherpe prijs en snelle levering,en goede kwaliteits producten!koop vaak bij deze shop!👍👍

Reageer

Aimée 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke bezorging. Super fijn dat er een bezorigns-tijdslot is van een uur ipv 4 uur wat gangbaar is.

Reageer

Sjack 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop doet wat hij belooft .
Kan de artikelen goed vinden.
Service is perfect.

Reageer

Danny 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snel geleverd en heldere communicatie. Ik bestel vaken bij CoolBlue

Reageer

ege 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed productaanbod, goede prijs, snelle levering en interessante inschatting van uur van levering.

Reageer

Elke 10-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke dienstverlening. Volledige en leuke website. Zeer snelle levering met opties. Super content!

Reageer

Monic 09-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Een bedrijf dat zich richt op de service naar de klant. Keer op keer wordt dit bewezen. Een goede communicatie voor wbt de levering van je bestelde artikel. Ruim op tijd krijg je een tijdsbestek door van een uur waarop het bezorgd gaat worden zo dat je niet heel de dag hoeft te wachten op het bezorg moment!

Reageer

Huub 09-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Coolblue. Vrijdag wasmachine stuk, site van Coolblue bezocht, nieuw besteld en zondag geleverd en aangesloten en gelijk oude wasmachine meegenomen toppie en ook nog prijs kwaliteit verhouding top.

Reageer

M 09-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede aankoopinformatie en snelle levering.
Ook prima verzendinformatie

Reageer

Znr 09-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod is groot en de uitleg bij de artikelen is duidelijk en uitgebreid om een goede keuze te kunnen maken
Verder is de levering snel en goed verzorgt.

Reageer

Dirk 09-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helder contact! Heb een Haier wasmachine gekocht en had nooit van het merk gehoord. Na het lezen van de omschrijving en verschillende reviews was ik om!
En omdat ik wat laat bestelde was de bezorg rit van de volgende dag vol. Toen een week opgeschoven en alles ging perfect!

Reageer

Harry 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Degelijk scheerapparaat gekocht. De informatie op de website was helder en voldoende. De aflevering is perfect gegaan en op de afgesproken tijd.

Reageer

dhr Meesters 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestelproces, excellente bezorgproces - tijdsindicatie van slechts 1 uur, telefoontje een kwartier van tevoren en vervolgens een hulpvaardig team dat de wasmachine plaatste. Ook de link voor de cash back maakte het terugvragen gemakkelijk - heb dit wel eens anders meegemaakt.

Reageer

Annmie 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewéldige service! Uiterst hulpvaardig, professioneel en met leuke knipogen onderweg. Mijn wasmachine werd binnen 24u geleverd, naar boven gedragen, aangesloten en geproefdraaid. De jongens gingen pas weg toen ik helemaal geen vragen meer had. Heerlijk, om op zo'n service te kunnen rekenen!

Reageer

annie 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke productaanbiedingen en duidelijke,gedetailleerde beschrijvingen.De service is professioneel en het personeel aangenaam,vriendelijk en correct. Al verschillende artikels gekocht via coolblue de laatste twee jaar en altijd is de levering perfect in orde en tot hiertoe n ik zeer tevreden over de producten zelf.Volgens mij is coolblue een aanrader;

Reageer

France 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch! Regelmatige update over je bestelde pakket. Tot 15 min voor levering krijg je updates. Je kan dus je dag perfect plannen ipv uren te wachten en hopen dat er snel geleverd wordt zodat je eindelijk naar de wc kan 😂

Reageer

Janine 08-04-2019

Algemene score

1,0
Wat een slecht bedrijf. Ik zit nu al 1.5 maand in de ellende met een keuken half uit elkaar en het is nog steeds niet opgelost. Geen enkele afdeling blijkt met elkaar te communiceren!! ik heb een koelkast besteld en die past niet. ze hebben hem half ingebouwd en ik zou de volgende dag terug gebeld worden met een oplossing. Nu 5 weken verder. drie keer thuis gezeten en vrij genomen voor niks. Ik heb ook al contact met management team (al blijkt dit de backoffice te zijn) maar ook die komen al hun afspraken niet na. Er wordt n iet gereageerd op mails of terug gebeld. Ik ben ten einde raad. Ik ben zwanger, zit hier dagelijks over te bellen of te mailen. Ik ervaar extreme stress en heb een keuken uit elkaar. wat een ellende, wat een ..... bedrijf!!!!!
Officiele reactie van Coolblue 09-04-2019

Beste Janine,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw klacht. Direct hebben wij alle gegevens erbij gepakt en dit verdient geen schoonheidsprijs. Gelukkig is alles opgepakt en gaan wij zorgen voor een correcte oplossing.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Nancy 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel is heel vriendelijk, de levering was heel correct en snel, de site is overzichtelijk, een heel goede ervaring met cool blue. Deze winkel is zeker een aanrader.

Reageer

Johanna 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze genoeg . Snel bestel proces. Snel leverproces. Je weet precies wanneer ze komen bezorgen.
Aardige bezorgers. Stellen zichzelf ook even aan de klant voor. Geven uitleg over het product en de garantie. Hebben de was/droogcombinatie getest.Zal zeker altijd eerst kijken bij coolblue of ze het product hebben als ik naar iets op zoek ben.

Reageer

Els Kroese 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Redelijke prijs, gratis levering en levering keurig op tijd. Goed verpakt en compleet.

Reageer

Walter 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en correcte levering. Steeds de mogelijkheid om vrijblijvend in hun winkels informatie over hun producten te verkrijgen, waarna men rustig thuis een bestelling online kan plaatsen. Goede ondersteuning en afhandeling van garantie.

Reageer

André 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue wint het op prijs/service van de andere webshop aanbieders. Overzichtelijke keuzemogelijkheden, goede productomschrijving wat uiteindelijk mijn keuze heeft doen maken.

Reageer

De graaf 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met een Super snelle levering van onze Amerikaanse koelkast! Ik had m 22:30 besteld en de volgende dag stond hij al om 10:00 in de keuken! Vriendelijke en vakkundige bezorgers die mij duidelijk uitleg hebben gegeven.

Reageer

Frits 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, uitgebreide informatie, gemakkelijke bestelling en betaling, supersnelle levering inclusief aansluiting en meename van de oude apparaten. Goede en regelmatige informatie over de leveringstermijn. Bezorging was precies als aangekondigd. Aardig en hulpvaardig personeel.

Reageer

Karinenfelix 07-04-2019

Algemene score

9,0
Prima service, veel keuzemogelijkheden fijn dat je kunt kiezen voor pakje gemak. Zeker niet de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Reageer

Ingrid Vandijck 06-04-2019

Algemene score

1,0
Coolblue vraagt mijn mening over mijn aankoop die nog niet eens geleverd werd... Na 10 dagen en verschillende telefoontjes enkel een poging tot levering van een zwaar beschadigd toestel. Coolblue komt allesbehalve zijn eigen beloftes na en verschuilt zich achter PostNL met een klantenservice de naam onwaardig.
Laatste aankoop ooit voor gans de familie...

Reageer

Kiki 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service👍. Bezorgtijd tot op het uur bekend, een half uur van tevoren ontvang je een sms en een kwartier van tevoren bellen ze je. 2 vriendelijke heren hebben de koelkast neer gezet en een korte uitleg gegeven!

Reageer

jos 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue kun je vertrouwen. Wat ze zeggen komen ze na. Bezorging snel en correct.Vriendelijk mensen. Ik betaal liever iets meer voor een goede service. Soms iets meer moet ik zeggen.

Reageer

Ria/Jan 06-04-2019

Algemene score

10,0
Op tijd en bezorgd door keurige vaklui in HHwrd volgende bestelling weer Cool Blue, wasmachine Miele is een goede keus op naar de Mieledroger. Cool Blue aanbevolen bij familie en kennisssen.

Reageer

Peter 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekeken voor een karcher. Verschillende sites bekeken. Uiteindelijk voor Coolblue gekozen.
23,30 uur besteld. Volgende dag om 15,00 uur bezorgd.

Reageer

Odi 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte verzending met goede tracking, goed verpakt, vriendelijk.

Reageer

Roets Eric 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor deze winkel, omdat je er op een professionele en zeer vriendelijke manier, met bovendien een goede kennis van zaken wordt geholpen.
de gemaakte afspraken, het tijdstip van levering enz worden perfect nageleefd.
Zeker de moeite waard.

Reageer

Ton 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeker correcte en snelle levering. Prima instalateurs, zeker kun dig en erg vriendelijk

Reageer

Buckfast 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super store met super artikelen. Uitstekende service en vriendelijke medewerkers.

Reageer

Hans Kuijlaars 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdag om 9 uur wist ik dat onze vorige wasmachine aan vervanging toe was. Om half tien bestelde ik bij Coolblue een nieuwe wasmachine. Op zaterdag om 9 uur stond de nieuwe machine op zijn plaats en de oude was afgevoerd.

Reageer

Leo Witkamp 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie over levering. Komen afspraken goed na. Proactief : sturen mail tbv cashback aanvraag.

Reageer

els 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue heb ik als een prima, prettige shop ervaren.
Voor het artikel had ik echter al een keuze gemaakt nadat ik de nodige info bij kieskeurig gehaald had en de aanbeveling van kieskeurig was -- CoolBlue!

Reageer

marianne van Lieshout 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat beloofd wordt. Goede service, vriendelijk/behulpzaam personeel. Denken met je mee.

Reageer

Whorneman 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top levering! Super communicatie! En goede zorg met betrekking tot informatie snelheid en kunde!

Reageer

FT de Willigen 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service staat hoog in hun vaandel geven na aankoop ook zéér snelle en goede nazorg

Reageer

Monique 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnel keurig geleverde wasdroger tegen concurrerende prijs. Top, helemaal bij mee!

Reageer

Dominique 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, goede producten, bezorging is top en klantencontact met coolblue is altijd goed! Je kan voor vanalles bij coolblue terecht en helpen je overal bij met een glimlach.

Reageer

Julia 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi product ontvangen. Correcte en snelle levering.
Ik ben kieskeurig maar gerust gesteld want alles verloopt correct.
Zeker niet twijfelen.

Reageer

Niels 04-04-2019

Algemene score

5,0
De uiteindelijk geleverde droger is prima.
De informatie op de website over een tweedekans droger bleek niet te kloppen, waardoor het plaatsen van een nieuwe bestelling nodig was. Tijdens de bezorging hebben de bezorgers een flinke kras achter gelaten op onze wasmachine.
Officiele reactie van Coolblue 05-04-2019

Beste Niels,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Fijn dat de droger geleverd is, balen dat er een kras op de wasmachine is achter gelaten. Dit hoort natuurlijk niet.

Graag ontvangen wij van jou een foto + order nummer + korte uitleg per e-mail. geenglimlach@coolblue.nl

Wij willen dit graag netjes voor je oplossen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 05-04-2019

Beste Niels,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Fijn dat de droger geleverd is, balen dat er een kras op de wasmachine is achter gelaten. Dit hoort natuurlijk niet.

Graag ontvangen wij van jou een foto + order nummer + korte uitleg per e-mail. geenglimlach@coolblue.nl

Wij willen dit graag netjes voor je oplossen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews