coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

chantal 01-12-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klaar en duidelijke uitleg en zeer voordelige prijzen en super service winkelen van in de zetel geen parking zoeken geen parkeergeld betalen en geen file aan de kassa

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielnierop 01-12-2018 Via de website gekocht

Prachtige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website. Artikelen worden snel geleverd. Goed filtersysteem om te kijken wat jij nodig hebt. Altijd snel bezorgd en snel geholpen bij problemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheraine 01-12-2018 Via de website gekocht

Coolblue geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online shop erg duidelijk en zeer snelle levering! Alles word netjes aangesloten en duidelijk uitgelegd. Ook draaien ze een test programma met de wasmachine en laten alles netjes achter! Ik zou Coolblue zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou 01-12-2018 Via de website gekocht

Prima service. Goed geïnformeerd. Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, makkelijk in gebruik. Je wordt goed geïnformeerd over het moment - uur - van levering zodat je niet de hele dag hoeft te wachten. Na levering krijg je nog tips mbt gebruik van de wasmachine en -droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah 01-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering super service zeer klantvriendelijk ben zeer tevreden over product en personeel van coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 30-11-2018 Via de website gekocht

Teleurgesteld in Coolblue

Algemene score

4,0
Helaas, ben ik al een week op mijn nieuwe iPhone aan het wachten. Vorige week op Black Friday besteld, en zou zaterdag 24 november bezorgd worden. Zowel Coolblue als PostNL wisten niet waar het pakket zich bevond. Deze is nu dus aangemeld als kwijt en na 7 werkdagen hoor ik pas meer. Zou wel zo netjes zijn van Coolblue om mij alvast een iPhone te leveren, zoals eerder ook beloofd door één van hun medewerkers. Helaas werd dit later weer teruggenomen. Daarom ben ik er bang voor dat ik mijn nieuwe telefoon niet eerder dan twee weken na bestelling en betaling zal ontvangen... Service in dit soort gevallen kan echt beter, en ook eenduidig communiceren. En dus niet eerst een oplossing bieden, en dit vervolgens terugtrekken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 03-12-2018

Beste Denise,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend dat door de BlackFriday drukte jouw bestelling nog niet geleverd is. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Sorry voor het ongemak.

Spijtig genoeg moeten wij het postonderzoek wel afwachten voordat we dit naar alle tevredenheid alsnog voor je kunnen oplossen.

Wij hebben alle vertrouwen in een goede afwikkeling.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

tovi 30-11-2018 Via de website gekocht

Goede service en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste informatie niet alleen de positieve items maar ook de minpunten worden vermeld. Hierdoor weet je goed wat je koopt. Ook kun je hierdoor de producten goed vergelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fredje 30-11-2018 Via de website gekocht

Coolblue aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van het zoeken op de site,bestelling plaatsen en betalen was heel eenvoudig en goed.
Was opzoek naar een nieuwe telefoon.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jasje 30-11-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Winkel met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn zoon wilde een VR bril kopen, maar deze bleek (on line) niet meer op voorraad. Telefoontje naar de klantenservice leerde dat er in de winkel nog wel een exemplaar was, maar die moest opgehaald worden. Geen probleem, ik ben voor mijn zoon naar de winkel gereden. Daar heb ik de bril zonder problemen mee gekregen, en heb tegen de verkoopster een grapje gemaakt dat ik wel eerst naar zijn schoolresultaten had gevraagd voor ik toestemde om zijn nieuw speelgoed voor hem op te halen. Daar moest ze om lachen, en zei dat als zijn resultaten toch zouden kelderen, de bril binnen een maand terug gebracht mocht worden.
Vandaag moest ik nog harder lachen. Er ligt een kaart van Coolblue voor mijn zoon op de mat, om hem te feliciteren met zijn aankoop. Maar ze schrijven ook dat hij wel zijn best moet blijven doen op school omdat ze met mij hebben afgesproken dat hij anders zijn aankoop weer in moet leveren!...
Wat een gevoel voor humor!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 30-11-2018 Via de website gekocht

Goede producten netjes en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tot toe nog nooit problemen gehad en toch al diverse dingen besteld Sommige producten waren kostbaar
Mijn indruk : een betrouwbare firma Aanbevelenswaardig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Stals 30-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede nakoming van toezeggingen. Snelle levering waarbij je voortdurend op de hoogte wordt gehouden. Volgende internet bestelling doe ik weer via Cool Blue

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta Goffeau 30-11-2018 In de winkel gekocht
Zaventem

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb vooral voor deze shop gekozen omdat het dicht bij mijn woonplaats is. Tevreden over de service en de levering. Zal deze shop zeker nog bezoeken.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Anoniem 30-11-2018 Via de website gekocht

Goeie service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goeie service en snelle reactie. Ook bij vertraging van levering van post nl gelijk een mail met allemaal verontschuldigingen waar cool bleu niks aan kon doen
Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goos Gunther 30-11-2018 Via de website gekocht

Aankoop sonos beam en SUB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Materiaal is goed, alles is correct verlopen, maar bij Mediamarkt was het toch nog 23€ goedkoper. Ik dacht dat Coolblue de goedkoopste was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 30-11-2018 Via de website gekocht

Waar voor mijn geld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aankoop van een warmtepompdroger op Black Friday ging via deze winkel perfect! Het was ons eerste contact met dit bedrijf, we zijn bijzonder te spreken over de bestelling, het betalingsgemak, de informatie over de levering, de levering zelf en de afvoer van het oude apparaat. De tijdplanning op zaterdagmorgen was ok en ik was trots op het enthousiasme dat de chauffeur had voor mijn wasmachine die na 35 jaar nog steeds dienst doet. Juist, ook een Miele! De chauffeur vroeg of hij er een foto van mocht maken. Tekenend voor het prettige contact!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 30-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor sinterklaas voor de kinderen 2 jbl Flip 4 boxen besteld. Netjes volgens aangegeven planning geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 30-11-2018 Via de website gekocht

helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering (wasmachine 's avonds besteld, volgende ochtend om half tien geleverd)
vriendelijke en behulpzame bezorgers
uitstekende service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kramer 30-11-2018 Via de website gekocht

Coolblue is Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke pagina`s met duidelijke productinformatie. Snelle levering via PostNL, echter had ik gehoopt op de eigen Coolblue leverservice :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Filip M. 30-11-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, niks mis met het pakketje.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pakketje snel ontvangen en volgens de bezorgdtijd. Pakketje was heel en er zat in wat ik had besteld. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Essie 30-11-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website.Je wordt op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling via mail.Snelle levering.Zeer goede webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaby 30-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en vriendelijke monteurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, snelle levering, word gemonteerd en getest waar je bij staat. Ik ben weg tevreden over CoolBlue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 30-11-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, zelfs op Black Friday

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks het feit dat het Black Friday was, toch snel geleverd. Zoals gebruikelijk weer erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Vermeulen 30-11-2018 Via de website gekocht

Goed, betrouwbaar en vaak voordelig shoppen bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe externe harde schijf nodig en ben eerst eens gaan vergelijken tussen verschillende webaanbieders. Bij Coolblue viel mij op, maar dat wist ik van mijn vorige aankopen al, dat alle producten makkelijk te vinden zijn en dat er ook een ruime specificatie van het product wordt getoond. De prijs was in dit geval ook het laagste maar indien dit niet zo was geweest dan had ik bij een klein verschil toch gekozen voor Coolblue omdat ik erg tevreden ben over hun aftersale, vooral wanneer het product niet aan je verwachtingen voldoet of wanneer het product op korte termijn het af laat weten. Ik voel me klantwaardig behandeld en dat heb ik niet altijd bij webshops.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivan 30-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor Coolblue omwille van de snelle levering, de prijzen voor mij product waren overal gelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit 30-11-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en website winkel in de buurt. Gemakkelijk bij omwisselen of retourneren aankoop.

Heb ik echter bij coolblue nog nooit hoeven doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 29-11-2018 Via de website gekocht

Goed product voor een goede prijs en snel in huis !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatie die wordt gegeven door het testen van het product, in dit geval van een laptop, is overzichtelijk. Op de site kun je makkelijk alles vinden en prijs met kwaliteit vergelijken en om te bestellen komt het goed en betrouwbaar over. Het product is snel geleverd en werkt zoals verwacht, dus ik ben helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John B 29-11-2018 Via de website gekocht

Gewildige winkel met de beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk personeel, geweldig assortiment, goede prijs. En natuurlijk ook heel deskundig personeel. Als je iets hebts besteld en je haalt het in de winkel op wordt er altijd gecontroleerd of alles aanwezig is en als je een accesoires hebt besteld deze past of misschien niet nodig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 29-11-2018 Via de website gekocht

Kwaliteit vwb levering. opzoekgemak en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewenste producten zijn gemakkelijk te vinden. Goede communicatie over de levertijd.
Bezorging door vriendelijke bezorgers.
Eventuele klachten worden correct en snel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. de jonge 29-11-2018 Via de website gekocht

Bij Coolblue weet je waar je aan toe bent.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb met Coolblue alleen positieve ervaringen. De website is uitstekend, de helpdesk is deskundig en vriendelijk en ik houd van het gevoel voor humor bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede informatievoorziening en goede bereikbaarheid (en reactiesnelheid) van de klantenservice. Duidelijk retourbeleid.
Ook heel verassend dat het product op de fiets werd bezorgd door een vrolijke medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferdinand 29-11-2018 Via de website gekocht

Hier kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier doen ze wat ze beloven . Alles werdt uit gevoerd zoals ik het verwacht had.
Was natuurlijk niet de eerste keer dat ik hier kocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen week heb ik een tablet en hoes besteld voor mijn zoon. Ondanks de drukte voor pakjesavond was deze toch de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 29-11-2018 Via de website gekocht

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen volgende dag alles in huis! Bezorgers waren erg vriendelijk en hadden een leuke binnenkomst met een ballon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre van der Werf 29-11-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruime en overzichtelijke keuze. Goede technische beschrijving met reviews van klanten.
super eenvoudige bestelprocedure

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 29-11-2018 Via de website gekocht

Google home

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Google home besteld die ook in prijs verlaagd was super snel in huis en netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden hoelaat die bezorgd zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pp 29-11-2018 Via de website gekocht

Altijd zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind coolblue een geweldige plek om spullen te bestellen. Als ik vragen heb kan ik zelf via whatsapp contact opnemen. De levering is altijd snel, super goeie service en ze zijn altijd heel vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 29-11-2018 Via de website gekocht

Kan ik iedereen aanraden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service - stipte uitvoering van de bestellingen - positieve ingesteldheid en groot assortiment!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betrouwbaar 29-11-2018 Via de website gekocht

Afspraak nagekomen

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment van accessoires voor producten uit hun assortiment en het meeste ook in voorraad. Bij andere webshops is dat wel eens anders. Stipte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap Klein 29-11-2018 Via de website gekocht

super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding
prettige opvolging na de bestelling
duidelijke site met relevante informatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eibert 29-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, goede monteurs

Algemene score

9,0
Goede spullen, vriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen, levering op schema.
100 karaters vind ik onzin

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertin 29-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk en prijs/kwaliteit is zeker goed.
Alles is bijna tot de perfectie nagestreefd en alles word uitgevoerd zoals ze beloven , van bestelling tot levering. Zeker dikke duim hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elena 29-11-2018 Via de website gekocht

Geveldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor deze winkel omdat er een zeer vriendelijk en attent personeel hier is. Ik krijg altijd een goede inborst en een goed advies. Verschillende keren was het product niet in de winkel, maar ze hielpen me om een ​​bestelling en een gratis thuisbezorging te plaatsen. Heel erg bedankt voor goed werk in de organisatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan D. 28-11-2018 Via de website gekocht

Razendsnelle bezorging en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue heeft een geweldige sortering, goede beschrijvingen over het product en klanten reviews, die helpen bij je keuze. Snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nimol 28-11-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weer supersnel geleverd zoals wordt belooft.
het zoeken naar een nieuwe magnetron wordt vereenvoudigd door de top 10 aanbevelingen, en een advies voor mensen: DE KEUZE van coolblue is ook erg handig.
Daarna vele reviews gelezen, en een goede keuze kunnen maken.
Heb echt het gevoel dat klantvriendelijkheid en service bij dit bedrijf hoog in het vaandel staan.
Top weer coolblue ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 28-11-2018 Via de website gekocht

Slechte aansluiting van de trekstekker

Algemene score

3,0
De wasmachine werd op tijd geleverd, maar moest worden aangesloten met een trekstekker. Deze werd gemonteerd voor 45 euro. Had alleen niet gezien dat de draad over de verwarming liep, wat lelijk is en onpraktisch. Het is zo onlogisch aangesloten dat het niet eens in me op was gekomen om hier naar te kijken. CoolBlue wil de aansluiting wel verbeteren maar vraagt daar opnieuw 45 euro voor. 90 euro voor een simpel snoertje aansluiten is wel erg duur. Dus ben behoorlijk ontevreden met deze gang van zaken. Volgende keer maar naar de concurrent.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 03-12-2018

Beste Sander,

Dank je wel voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de trekschakelaar niet op de juiste manier is aangesloten. Helaas kunnen wij vanaf deze plek niet beoordelen of dit een fout is van de bezorger of dat de situatie in jouw badkamer geen andere oplossing biedt.
Wellicht toch wijsheid om nog even contact met onze klantenservice op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Peter 28-11-2018 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een duidelijke bestelproces, goede informatie voorziening eenmaal besteld, komt zijn afspraken na, levert snel, uiterst vriendelijke bezorging en over het algemeen zeer concurrerende prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 28-11-2018 Via de website gekocht

Top service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke prijzen en levering op zondag (had zaterdagavond om 23.00 uur besteld, zondag in huis!!) Dat is toch top?!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel Mostert 28-11-2018 Via de website gekocht

alleen al om de verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het algeheel doen ze het erg goed, service gericht, prijs is goed en ze zijn snel. Begeleiding via YouTube is geweldig en duidelijk. Ik betrap me er op dat ik soms nog meer uitkijk naar de verpakking, dan wat ik bestelde, het is een feestje om de hele doos rondom te lezen. Zelfs verstokte zuurpruimen schieten in de lach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en overzichtelijk een product zoeken, vergelijken en dan supersnel bestellen en thuis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc Van Cauteren 28-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar nieuwe printer vond ik bij Coolblue wat ik zocht en dan nog aan de laagste prijs.
Besteld op zaterdagavond en geleverd op maandag, zondag was ook mogelijk indien we thuis waren geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews