coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jean-Pierre 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is één van mijn favoriete webwinkels en dit omdat ze eerlijk omgaan als er iets defect raakt. Ook indien het toestel dat ik heb aangekocht niet voldoet en in goede staat terug breng maakt Coolblue daar geen problemen van. Een echt pluspunt dus.
Vriendelijke verkopers en een prachtige ruime aanbieding.

Reageer

Chantal Puts 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig gewoon.. vrijdag avond besteld, zaterdag al binnen! Daarnaast gewoon om 11.00 uur telefonisch bereikbaar..

Ik zal zeker alleen nog maar bij Coolblue.nl bestellen

Reageer

Giovanni 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop met voldoende mogelijkheden om verschillende producten snel te vinden. Duidelijke uitleg bij de te maken keuzes en snelle en efficente levering.

Reageer

Steeg 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verschillende producten al bij Coolblue besteld. Bestelproces en aflevering is zoals beloofd op de website. Goede informatie gedurende het afleveringsproces.
Helaas ook een product moeten laten repareren, maar naar volle tevredenheid door Coolblue opgelost. Ook gedurende het reparatieproces word je op de hoogte gehouden van het verloop.

Reageer

Christian 04-01-2019

Algemene score

9,0
Een hele fijne winkel om een aankoop als bijvoorbeeld een laptop te doen. Vriendelijk en deskundig personeel en heel snel met leveren. Een 9 omdat er altijd iets te verbeteren moet zijn.

Reageer

Zofia 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service en een prima wasmaschine.ik ben zeer tevreden. Aan te vervelen!

Reageer

Diana 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en nette levering!! Bestelling smiddags gedaan en de volgende ochtend lekker vroeg geleverd;-)..ook de mail en sms waarin je op de hoogte blijft hoe laat de bezorger komt klopt en werkt perfect... ook de service en garantie van 30 dagen bedenktijd is echt een plus punt!! Blijf hier zeker kopen!!

Reageer

Sandra 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon kieze uit veel producten, duidelijke informatie en een snelle levering.

Reageer

Jan 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke en overzichtelijke site. maar de prijs is toch wel de reden geweest waarom ik voor Coolblue heb gekozen.

Reageer

Klaas-André 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een duidelijk webshop met veel informatie over de producten. De levering van het bestelde artikel is meestal de dag erop maar lukt dat niet geven ze een berichtje dat het een dag langer duurt, dan weet je waar je aan toe bent!
En natuurlijk een goed prijs en veel keus.

Reageer

Michello 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruim assortiment , goede vergelijkingen , snel leveren , netjes duidelijke en goed werkende website

Reageer

Gijs 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Als je nog ingelogd bent ben je binnen een minuut klaar met bestellen. Ook de mails die je daarna krijgt zijn goed en duidelijk en de bezorging was prima.

Reageer

Wil 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool bleu is echt cool gemaakte afspraken komen ze altijd na. De levering is ook altijd tip top.

Reageer

Jim 03-01-2019

Algemene score

9,0
gemak van bestellen , overzichtelijk, goede dienstverlening, bezorgd op de afgesproken dag + tijd.
Vriendelijke chauffeurs.

Reageer

Chris Gilbride 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een eenvoudig bestelproces. Snelle levering met de machine geïnstalleerd en aangesloten op de gewenste plaats.
Niet mijn eerste aankoop van Coolblue en niet mijn laatste.

Reageer

Gerbert 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vriezer is keurig en snel bezorgd
de oude namen ze ook mee.
prima geregeld dus.

Reageer

Shirley Sleurink 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue heeft een duidelijke en overzichtelijke website! groot aanbod van artikelen en op de site kun je een makkelijke vergelijking maken met meerdere artikelen, heel handig.
De levering is snel en artikel goed verpakt! ik ben een zeer tevreden klant en zou Cool Blue zeker aan bevelen!!!

Reageer

Nick H 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue een Sonos 5.1 set aangeschaft welke ondanks de drukke feestdagen keurig op tijd en in perfecte staat afgeleverd werd. Erg tevreden met de service en belofte van Coolblue

Reageer

Geert 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijke site, correcte info via mail en zeer correcte levering. Zeer aangename samenwerking.

Reageer

Michiel 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service. Koelkast besteld en netjes de volgende dag afgeleverd. Geen gebruik gemaakt van de inbouwservice etc...

Reageer

Martine 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online kopen is niet zozeer aan mij besteed maar bij Coolblue heb ik er geen probleem mee omdat alles er correct verloopt vanaf het bestellen t/m het afhalen en betalen van het product.

Reageer

J 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
had al eerder wat gekocht bij coolbleu,duidelijke website,snelle levering van de webwinkel,
laptop besteld bij coolbleu heb hem zelf opgehaald de volgende dag,en kreeg een duidelijke uitleg in normale mensentaal over de laptop.

Reageer

MGH 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, goeie communicatie en alles wordt op z'n plek gezet. De rotzooi wordt direct meegenomen.

Reageer

Gerdo 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website en het bestelproces is supersimpel en goed. Bezorging snel en netjes.

Reageer

Emmy 02-01-2019

Algemene score

6,0
De bestellingen en bezorgingen van coolblue zijn uitstekend. Als je iets besteld komt het netjes aan en wordt het netjes geleverd.

Echter, als iets kapot gaat en je moet het retourneren dan kun je het net zo goed niet eens proberen. Ik heb nu 2 keer iets ter reparatie op gestuurd en bijde keren beroepen ze zich op volgende week hoor je iets. Als eerst zeggen ze binnen 3 weken heb je het terug. Daarna zeggen ze dat de 3 weken pas in gaan als ze beginnen met de reparatie ( wat bij mij al twee weken duurde). Vervolgens bel ik de verzekeraar na, blijkt er niks te zijn binnengekomen. Na een telefoontje aan coolblue, drie dagen erna ineens wel (er zit een verwerkingsperiode in van 3 dagen). Maar fouten toegeven ho maar.

Als je dan 5 weken verder bent zeggen ze excuses, dit gebeurt normaal niet, maar het duurt nog maximaal 2 weken. Dan heb je hem echt.

Na deze 7 weken kreeg ik te horen. Sorry de onderdelen zijn niet op vooraad en worden niet meer gemaakt. (Alsof ze dat in de weken daarvoor nog niet konden weten). En werd ik verplicht weer een nieuw toestel te kopen, omdat ze weigeren geld uit te keren.

De tweede keer, toen ook dat toestel kapot ging, duurde het weer 5 weken minimaal... Ik zou hem over 2 dagen terug moeten hebben ( dan zijn die 5 weken om ). Maar ik denk dat jij wel kunt raden wat ik over 2 dagen hoor, want mijn telefoon is nog steeds niet gerepareerd (Je moet er een handtekening voor zetten, voor dat hij gerepareerd gaat worden).

Reageer

Frits ten Brucke 02-01-2019

Algemene score

1,0
Let op!
Als Cool blue bij u aan de deur een verkeerd product levert dan moet u er zelf mee gaan slepen naar een post nl punt. In mijn geval met een TV naar een dorp verderop. Dan moet u vervolgens wachten tot het verkeerde product bij Cool bleu binnen is en pas dan wordt het goede product opgestuurd. Vandaag besteld morgen geleverd gaat dan plotseling niet meer op. Dat jij zo door hun toedoen een paar dagen zonder TV zit dat maakt hen niet uit.
Ik vind het ronduit onbeschoft dat de klantenservice en het managementteam daarvan gewoon niet reageert op mails. Als de procedure zo verloopt dan krijg je ook geen review verzoek. Blijkbaar gaat Cool blue daar selectief mee om. Een zogenaamd klantvriendelijk bedrijf laat zich het best kennen door hoe problemen oplossen. Ik was regelmatige klant van Cool blue maar ik ben er inmiddels achter dat ze daar niets om geven en dat ik elders bij meerdere bedrijven hetzelfde betaal voor dezelfde producten onder dezelfde voorwaarden.
Officiele reactie van Coolblue 02-01-2019

Beste Frits,

Bedankt voor het schrijven van jouw review. Het spijt ons enorm dat wij niet eerder op jouw e-mails hebben gereageerd. Dat is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten.

We zien dat je meerdere keren hebt gemaild. Wanneer je een nieuwe e-mail verstuurt, komt jouw e-mail weer als het ware onderaan de lijst te staan. Hierdoor duurt het langer voordat je een reactie ontvangt. Gelukkig hebben wij op basis van jouw naam de e-mail kunnen vinden.

Binnen enkele minuten ontvang je per e-mail een reactie vanuit het Managementteam. We hopen dat wij jou via het Managementteam een duidelijk antwoord kunnen geven over jouw retour. Wij willen jou ook vragen om op de e-mail te reageren voor eventuele andere vragen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

F. 03-01-2019

Dit niets zeggende antwoord en geen reactie van het managementteam! lost het probleem dat veroorzaakt is door Cool Bleu niet op. Het was eenvoudig op te lossen geweest als ze de TV bij mij thuis hadden omgeruild. Ze hebben gemaild dat ze een groter model wel hadden omgeruild. Dan laat CB dus gewoon een goede klant lopen voor een paar centimeter. Gewoon een TV bij mediamarkt kopen en laten bezorgen. Dezelfde prijs dezelfde voorwaarden en meer fysieke winkels.

Reageer

Jorn 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, correcte prijzen. Verder zeer duidelijke communicatie en vriendelijke leverancier!

Reageer

Neko 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een bedrijf zoals het hoort. Gewoon kunnen bestellen, gewoon snel kunnen betalen, gewoon snel geleverd, en ook hetgeen je besteld hebt. En het werkt ook, niet beschadigd. Gewoon zoals het moet, Maar gewoon is tegenwoordig heel speciaal. Top geregeld in ieder geval bij CoolBlue.

Reageer

Monique 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel producten en merken, goede prijzen en aanbiedingen. Uitmuntende site: zeer uitgebreide productinformatie, mogelijkheid artikelen te vergelijken, er is erg veel extra informatie te vinden over o.a. productkeuze, waar op letten, installatiemogelijkheden enz. En de Coolblue humor hier en daar maakt het nog leuker. Alle communicatie is ook uitstekend, denk aan bestellingsbevestiging, factuur, bezorging. Verder goed geregelde en goed aangegeven levering, aardige hardwerkende bezorgers. Ik ben fan van Coolblue!

Reageer

Marcel Van Goethem 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bij een bezoek aan een van de toonzalen altijd heel vriendelijk onthaal en zeer bekwaam personeel om om een vakkundige uitleg te geven over de producten.

Reageer

An 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze komen leveringen in een tijdspanne van 1u dus je hoeft niet de hele dag te wachten. Nadat de gekozen tv niet naar behoren werkte, binnen de 2 dagen een nieuwe ontvangen! Zeer tevreden, super vriendelijk mensen aan telefoon!

Reageer

Anneke 02-01-2019

Algemene score

1,0
Ik had een luchtreiniger besteld. Levering de volgende dag was gratis, behalve als je het artikel in de avond geleverd wil hebben, dan moet je 9.95 verzendkosten betalen. Dat heb ik dus gedaan en ik kreeg zelfs een bevestiging dat het tussen 18 en 22 u geleverd wordt. "s morgens krijg ik een berichtje dat het na 14.45u geleverd wordt!! Na veel moeite kreeg ik de pakketbezorger te pakken. Nee het kon niet 's avonds. Ik melde dat ik wel na 16 u kon, Deze persoon melde dat hij wel even in de route moest kijken en het zou goed komen en pas aan het eind van de route geleverd worden. Door andere meevallers was ik om 14.45 u al thuis en om 14.46 u stond de bezorgen al voor de deur!! Ik heb geklaagd bij Coolblue en kreeg als doekje voor het bloeden een cadeaubon van 10 euro die slechts 3 maanden geldig is. Voor mij is dit geen compensatie voor het ongemak dat ik heb gehad bij een bestelling van 500 euro. Dit is de tweede keer dat ik iets bestelde bij Coolblue, de eerste keer werd het pakket niet thuis geleverd, maar gelijk werd er een briefje in de bus gedaan dat ik niet thuis was, wat niet klopte. Ik kon het zware pakket toen zelf gaan ophalen. De pakketleverancier verzaakt zijn taak. Ik ga nooit meer bij deze winkel bestellen.
Officiele reactie van Coolblue 02-01-2019

Beste Anneke,

Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat verschrikkelijk om te lezen dat de bezorging van jouw bestelling niet naar verwachting is geweest. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je de volgende dag al het product in huis verwachten. Natuurlijk willen wij graag meedenken voor een gepaste vergoeding.

Onze collega's van de Klantenservice-afdeling hebben jou voor het ongemak een waardebon aangeboden. Je geeft nu duidelijk aan dat je niet akkoord gaat met dit voorstel en geen bestellingen meer bij ons zal doen.

Wij balen enorm van jouw besluit. Jouw feedback gaan wij zeker meenemen ter verbetering van onze service en bezorgdiensten. Wij hopen dat je in de toekomst ons nog een kans geeft. Wij beloven jou bij de eerstvolgende bezorging de beloofde Coolblue service te bieden. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten in jouw reactie. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of een bericht versturen via één van onze Social Media kanalen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Yvonne 01-01-2019

Algemene score

9,0
Erg duidelijke site. Groot assortiment. Fijne filters. Hebben op basis van onze voorkeur een stofzuiger gekocht. Levering volgende dag door een aardige bezorger. Al met al, top service

Reageer

Gerard 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima koop. Alles verliep helemaal precies zoals tevoren afgesproken: een afgesproken tijdslot en 15 minuten voor de aflevering nog een reminder.

Reageer

Marjo 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven, wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd!
Behalve een link ook nog geïnformeerd via sms!

Reageer

Patriek 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk aanbod met relevante informatie. Meestal een interessante prijs. Snelle en correcte levering.

Reageer

Bart 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat we bij de concurrent (mediamarkt)een soortgelijk product gekocht te hebben bleek de cashback in hun prijs was meegerekend. Dus kwamen we er pas bij de kassa achter.
Vervolgens het product op internet gereserveerd bij COOLBLUE en direct in de winkel opgehaald. In de winkel werd mij alle informatie gegeven over het product en zelfs hoe ik de cashback zou moeten terugvragen.

Super service en kwaliteit.
Bedankt Coolblue.

Reageer

dorien 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede uitleg, duidelijke web-site.
Geweldige aardige mannen die zelfs op oudjaarsdag de machine leverden, aansloten en met geduld uitleg gaven.
Hiervan ga je vanzelf glimlachen.

Reageer

Vicky 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zéér vriendelijk en behulpzaam ... zij doen wat er is beloofd ! Toestel wordt uitgepakt en netjes geplaatst.

Reageer

Myrte 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel met zondag levering. Ze onderscheiden zich daarin echt met de rest en de glimlach wordt waargemaakt. Alleen al sommige quotes op dozen, fantastisch! De app mag daarentegen hier en daar nog wat duidelijker, bij het zoeken naar een specifiek product. Ga zo door!

Reageer

Aubrecht 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk, geduldig en competent geholpen. Snelle en akuraate levering. Goede informatie over artikelen. Cool Blue keuze help echt.

Reageer

Erik 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site, goede prijzen en een uitermate deskundige en vriendelijke levering. Zeer hulpvaardige en beleefde medewerkers !

Reageer

Braspenning Francine 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij is Coolblue super! Gemakkelijk en duidelijk! Bestelling wordt snel geleverd, zelfs op zondag!!! Alles was naar wens!

Reageer

Emmy Dekker 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de dag voor Oudjaar ging de wasmachine kapot. Meteen een nieuwe besteld. Op zondag bezorgd op het beloofde tijdstip! Dankjewel Coolblue voor je perfecte service! Alles met een glimlach doen jullie echt!

Reageer

Elise 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verloopt steeds keurig volgens de afspraak: leveringstijd, voldoende betalingsmogelijkheden en kwalitatief degelijk materiaal!

Reageer

Peter Doorgeest 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede formule, website met deelnemende shops. Hierdoor wordt de keuze mede bepaald door prijs van hetzelfde product. Uniforme betaling en snelle levering.

Reageer

Patricia Langenkamp 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De scherpe prijs en de goede service hebben ervoor gezorgd dat ik bij coolblue heb gekocht.

Reageer

Petra 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlak voor de kerst begaf onze vaatwasser het. Coolblue garandeerde de levering op kerstavond. Doordat je bijna op de minuut weet wanneer ze het bestelde product afleveren. Dit d.m.v. Het online volgsysteem en de telefonische waarschuwing die ze een kwartier voor aankomt geven konden wij onze hulp voor de installatie ook bellen, die zo niet onnodig lang heeft hoeven wachten. Prima service, vriendelijke bestellers.

Reageer

Terence 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke site qua informatie en bestellen. Bestellingen zijn bijzonder snel op lokale afhaallocaties

Reageer

Gerard 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie op de website. Vooral de filmpjes zijn zeer verhelderen. Snelle levering.

Reageer

Toon meer reviews