coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

neneoc 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis bestellen

Service
snel en correct geleverd

Aanbeveling
de stelling snel en op correcte manier geleverd

Extra toelichting
tot heden heb ik geen negatieve redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbara48 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de website is goed duidelijk
het bestellen en betalen gemakkelijk
ruime keuze

Service
de service is zeer goed je wordt gelijk op de hoogte gehouden van de gang van zaken zoals inpakken en verzenden.De levering was super

Assortiment
de keuze is uitstekend en genoeg verschillende prijsklassen

Aanbeveling
het is gemakkelijk overzichtelijk en goed georganiseert

Extra toelichting
Dit was mijn tweede bestelling bij cool blue omdat de eerste keer goed bevallen was hebben we ook een tweede keer voor deze site gekozen vanwege het assortiment,gemak en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

simonvangroningen 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en duidelijk. Bijna alles te vinden.

Service
Klik voor 24 uur en de volgende ochtend 9 uur gaat de bel. Top!

Assortiment
Niet alles is te vinden. Wel bijna alles.

Aanbeveling
Gewoon heel goed. Doen wat ze zeggen: Alles voor een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

acvelthuizen 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Geweldig zo snel in huis doen wat ze beloven

Extra toelichting
in het geheel geen klachten alleen maar waardering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.c.donders 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke site,overzichtelijk en makkelijk

Service
snelle bezorging aols belooft

Assortiment
redelijk veel keuze uit de producten

Aanbeveling
gewoon toppie

Extra toelichting
gewoon makkelijke site en snel geleverd voor een goede prijs,dus gewoon toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isolde227 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webpagina met relevante informatie.

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Bianca21 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel duidelijke website, vlotte betaling en opvolging Vd bestelling

Service
Om 19u besteld, de dag erop om 10u30 aan mijn voordeur!
Sms ontvangen met vermoedelijk leverings tijdstip.

Assortiment
Heel ruim assortiment,

Extra toelichting
Ik was verwonderd over de vlotte levering en duidelijke opvolging van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NotThatKind 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd heel erg goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Zelfs per mail al een berichtje dat mijn pakketje bij buren was afgegeven.

Extra toelichting
Snelle levering, klant wordt goed op de hoogte houden, en algehele communicatiestijl zorgt zeker voor de gewenste glimlach. Zelf de doos waar mijn bestelling inzat was leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delight1 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
is gewoon zo, doe het en ondervind het!

Assortiment
Heel ruim

Extra toelichting
Doet wat beloofd wordt: snelle, vlotte afwikkeling van bestelling en levering!! Tegenwoordig één uitzondering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TIPTOPVH 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk om je bestelling te plaatsen

Service
Ik kon het bijna niet geloven zondagavond rond 19.00 uur besteld en de maandag morgend om 9.00 uur was mijn bestelling al geleverd.

Assortiment
Ik heb een kinder autostoel aangekocht, grote keuze en zeer interessante prijs.

Aanbeveling
Grote keuze, zeer vlotte levering aan een zeer perfecte prijs.

Extra toelichting
Geen enkele slechte ervaring, alles tip top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simoneslor 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke webpagina, makkelijke bestelprocedure, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexenangie 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke website, scherpe online prijzen en als je wilt kan je het product ook bekijken in de winkels van coolblue

Service
super vriendelijk personeel

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
Telefoon gekocht online, opgehaald in de winkel, zowel online als in de winkel super service. Ze leveren snel en erg klantvriendelijk. Team jonge mensen, maar ze weten wel waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vderstj 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handige site

Service
zeer snel

Assortiment
beperkt

Aanbeveling
omwille van het gemak en de snelle levering.

Extra toelichting
snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

vandenplas 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle levering in de week. Spijtig dat bpost in het weekend niet werkt.

Assortiment
Voldoende uitgebreid.

Aanbeveling
100% aan te bevelen.

Extra toelichting
Steeds korrekt en ze doen wat ze verkondigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreamflights 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon achter de conmputer goede artikelen uitzoeken en simpel bestellen en binnen 24 uur in huis. zelfs zondag 11 besteld en maandagmorgen 10 uur heleverd.

Service
Had een camera besteld en gaf na 3 maande een storing.Gebeld ( kreeg direct iemand aan de lijn ) en werd een tegoedbon voor aankoopbedrag en kon ik een andere camera bestellen. volgende dag in huis.

Assortiment
Echt veel keus.

Aanbeveling
Gewoon 100 % goed !!

Extra toelichting
Gewoon perfect. Goed contact zeer goede service. Heb dit niet eerder gehad !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

udenga 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Genakkelijk bestelproces zonder al te veel gegevens te moeten invoeren

Service
Levertijd zoals beloofd, binnen enn dag

Assortiment
Voldoende keus binnen de diverse deelgebieden

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk

Extra toelichting
Op alle punten een ruime voldoende, zie score

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert Goethals 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede commerciële ligging en bereikbaarheid

Service
Aangename en attentievolle medewerker en beloftes correct nagekomen

Assortiment
geen mening omdat ik slechts één specifiek product heb aangekocht

Aanbeveling
Correct en zeer snelle levering na bestelling

Extra toelichting
Bij mijn eerste kennismaking heb ik geen negatieve punten ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bendia 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk overzicht met veel informatie

Service
super snelle levering

Assortiment
zeer veel te verkrijgen

Aanbeveling
service is prima

Extra toelichting
snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hendrik118 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle website

Service
Meteen de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Prima zaak, ga zo door.

Extra toelichting
Ik heb totaal geen negatieve opmerkingen!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GhisVH 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een prachtige website en zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
zeer vlotte verwerking, een mooie en veilige verpakking, en word zeer rap geleverd

Assortiment
een zeer grote keuze van de artikelen

Aanbeveling
vlot, veilig en gemakkelijk om te betalen

Extra toelichting
ik kan geen minpunten voorleggen, enkel zeer mooie pluspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anke.plavec 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk
Duidelijk afgelijnde categorieën, duidelijke betalingsinstructies

Service
Zondagavond 18 uur besteld, maandagmiddag werd mijn bestelling al geleverd!

Assortiment
Zeer ruim assortiment! Prijsvergelijk mogelijk!

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk, ruim assortiment, competitieve prijzen, snelle levering

Extra toelichting
Mijn cijfer stemt overeen met mijn mening! Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Bauweleers 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon geweldig

Extra toelichting
Gewoon gemakkelijk bestelling s'avonds gedaan en s'morgens reeds in huis + een correcte prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

misala 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Grote voorraad en goede voorlichting.

Extra toelichting
Goede voorlichting - Snelle service van verzending en ontvangst. Klant word goed op de hoogte gehouden tijdens verzending. Grote voorraad en overzichtelijk zoeken van artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominic Waumans 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en vlot.

Service
Prima!

Extra toelichting
Duidelijkheid in aankoop + informatie betreffende status van de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mloes26 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en vooral handig de reviews

Service
Snelle antw op je vragen

Extra toelichting
Snelle service, snelle bezorging, handige reviews en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sannegelders 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is enorm duidelijk, vlug gevonden wat ik zocht. Ook de voorgestelde bundels maken het shoppen makkelijker.

Service
Vrijdagavond om 20u besteld, zaterdagochtend om 10u al in huis. Zeer handig om je bestelling op te volgen via de mails en de link.

Assortiment
Groot assortiment aan een scherpe prijs. Coolblue was de goedkoopste voor mijn aankoop.

Extra toelichting
Ik heb alles zeer vlot gevonden, de bestelling ging vlot en de dag erna had ik mijn pakketje al thuis. Ik ga zeker nog bestellen via deze site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pimfij 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en dito levering.

Extra toelichting
zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en dito levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spunky 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site. Groot aanbod. Zeer goede prijzen en betaal opties. Zeer snelle (gratis) levering

Service
De wasmachine werd gratis bezorgd en aangesloten op de 2e verdieping. En dag voor levering kreeg ik een mail en SMS dat de zending klaar stond en even later beide de bezorg dienst. Ze vroegen of er een oud apparaat mee moest en gaven het tijdvak voor levering. En half uur voor ze echt voor de deur stonden hebben ze nog gebeld. NS het aansluiten gaven ze en korte uitleg over de machine en startten ze en spoelprogramma. De verpakking is netjes opgeruimd en meegenomen. Vriendelijke bezorgers.

Assortiment
Meer dan genoeg producten overzichtelijk weergegeven.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, zeer scherpe prijzen en geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richarda Amant 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel op te zoeken van thuis uit en een snelle levering

Service
Heel snelle service

Assortiment
Vind altijd wat ik nodig heb

Aanbeveling
gemakkelijk, snel, goede kwaliteit

Extra toelichting
gemakkelijk om op te zoeken snelle levering bij problemen, moeiteloze omwisseling goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrico63 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Duidelijke website, snelle levering en ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariejan 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke web site zonder veel te moeten zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joycebongers 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website, keuze Hulp, uitleg van producten en vergelijken van producten.

Alles ook zeer overzichtelijk weergegeven.

Service
snel, correct, goede communicatie en keuze vrijheid in tijdstip en locatie.

bij retour of defect snelle en correcte afhandeling.

Assortiment
mooie selectie van producten zowel a als b en c klasse producten. geen Overload aan ongeveer dezelfde modellen van dezelfde leverancier. producten zijn vrijwel altijd direct leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. Gevers 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere, goed toegankelijke site met goede productomschrijving

Service
Goed benaderbare servicedesk op de late avond zelfs beschikbaar

Assortiment
Niet alle beamers in deze categorie waren voorhanden

Extra toelichting
Heldere site en erg snelle levering. Ik had vragen over de foto die geplaatst was van het product en werd keurig binnen de afgesproken tijd teruggebeld. Overigens had Cool Blue ook nog eens de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robin121 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk om producten terug te vinden.

Service
Goede service. Product binnen voorziene tijd geleverd.

Assortiment
Het product dat ik nodig had was ruim voldoende om mijn keuze te kunnen bepalen.

Aanbeveling
Heb ondertussen al aan kennissen doorgegeven. Vooral het gebruiksgemak om iets te bestellen en de afhandeling zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Extra toelichting
Bestelde HDMI kabel overtreft mijn verwachtingen die ik voorop stelde. Alsook het bestellen is gebruiksvriendelijk naar de klant toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remi borgelioen 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
veel keus zeer vlug bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seppe12 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals steeds geen enkele moeite om te bestellen

Service
Snelle service, op die tijd kan ik het zelf niet gaan kopen in de winkel

Assortiment
Ik vind steeds het nodige bij jullie

Aanbeveling
Makkelijk, snel en veel aanbod

Extra toelichting
Zoals je merkt heb je hier met een zeer tevreden klant te maken, natuurlijk ben ik gediend met de snelle service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

psmcarie 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima selectie mogelijkheden voor de beste keuze in dit geval een A3 printer

Aanbeveling
Goede keuzes mogelijk, snelle levering volgens afspraak met post NL

Extra toelichting
Ruime keuze mogelijkheden en snelle levering zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfonsv40 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik kan niets negatief bedenken

Service
idem zoals voor gemak

Assortiment
een 9 omdat 10 voor assortiment niet bestaat

Aanbeveling
alles gaat perfect , beter kan gewoon niet

Extra toelichting
ik vind geen punten voor verbetering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VeeTee 23-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Door een communicatieprobleem dacht ik dat ik de goederen op 20 feb zou ontvangen. Nu bleek dat het pas 21 feb zou zijn. Normaal gezien geen probleem, was het niet dat ik op vakantie vertrok... Coolblue heeft er voor gezorgd dat ik de goederen toch nog geleverd kreeg, diezelfde dag, kosteloos....

Extra toelichting
De service is gewoon uitstekend. Ook weet ik van eerdere aankopen dat retourneren, problemen of what so ever helemaal geen probleem zijn... Ook de levering is top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain 23 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super service, levering meer als op tijd!!

Assortiment
veel keuze voor ieder budget en voordeliger dan in de winkel

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne-dennis 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en goede aanbevelingen/alternatieven.

Service
De leversnelheid is geweldig! De enige site die ook daadwerkelijk de volgende dag levert.

Assortiment
Veel keus en mooie bundels (als voordeel).

Aanbeveling
Superwinkel, dus ik beveel een ieder deze winkel aan.

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Leversnelheid is bizar. Gedegen verpakt en prima producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herwig De Backer 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site, eenvoudig mee om te gaan, maar een mogelijkheid tot produktvergelijking zou het perfect maken

Service
op vrijdag om 16u besteld en op zaterdag om9u45 al geleverd

Assortiment
produktvergelijking mogelijk maken

Aanbeveling
lijkt en is mij zeer betrouwbaar

Extra toelichting
de correctheid van informatie en produktbeschrijving, prijs kwaliteit is ok en de snelheid van afhandelen is een groot pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katrien deq 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
tot nu al heel tevreden,nog niet alles kunnen uitproberen ,maar wat we deden lukte perfect. enige minpunt is dat de draaiplaat vroeger bij onze vorige whirlpool dieper lag zodanig dat je minder kans had dat het draaiplateau meekwam als je iets uit microgolf haalde,t is kwestie van heel goed op te letten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa Aart 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon vanuit je luie stoel bestellen.

Assortiment
Tot nog toe alles wat ik hier heb besteld hebben ze in huis.

Aanbeveling
Je kunt het natuurlijk ook bij iemand anders bestellen, maar waarom zou je dat willen.
Alles wat ik hier heb gekocht is binnen 24 uur in huis. Lekker snel, daar hou ik van.

Extra toelichting
Goeie prijs voor een in mijn ogen een goed product, en het is binnen 24 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phildefer 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Elke keer opnieuw verrast door de professionaliteit !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout DB 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In enkele klikken was de aankoop in orde.

Service
Duidelijke aanduiding van de geplaatste bestelling, alsook waar het product zich bevindt. Nog geen 12u later was het product al op de bestemming.

Assortiment
Heel uitgebreid, alles wat je nodig hebt vindt je wel terug. Uiteraard vind je wel meer via de producent, maar dat is logisch.

Extra toelichting
Alles gaat heel snel, de prijs is heel scherp. Voor dit product zat ik bijvoorbeeld 60 EUR onder de prijs van de doe-het-zelf zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mo6zes 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en correct verlopen

Service
de post hé altijd op tijd !

Aanbeveling
handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Thecla v.d. Aa 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site, met goed overzicht

Service
snelle levering,
goede prijs voor dit produkt,
maar erg ruime omdoos voor aflevering.

Assortiment
leek mij ruim voldoende

Aanbeveling
prima site, dus voor een ieder onder mijn bekenden.

Extra toelichting
een betere prijs voor dít produkt dan bijvoorbeeld van de Kijkshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mauricevanderveer 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersnel en makkelijk online besteld

Service
Supersnel gebeld, binnen een uur om 23:00 uur 's avonds. De dag na de bestelling kreeg ik echter te horen dat ik onverwacht een telefoon van de zaak kreeg. Klantenservice gebeld en alles kunnen annuleren zonder gezeur. Super service. Binnenkort Iphone 6 voor mijn vrouw nodig, zeker via Coolblue bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

micky1970 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed en snel

Service
goed en snel

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
was ok

Extra toelichting
het was goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews