coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mnieboer 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je zoekt wat je wilt vinden. Alle electronica is voorradig. Soms een alternatief, maar je wens wordt werkelijkheid. Afleveren bij je thuis, of om de hoek.

Service
Snelle levering, weinig tot geen gedoe, zoals een account aanmaken. makkelijke website.

Assortiment
Heel veel producten, alles in aparte webshops die op elkaar lijken. Mooi blauw, mooi cool.

Aanbeveling
Het is niet heel goedkoop, maar een snelle levering, zonder problemen en een winkel waar ik vertrouwen in kan hebben.

Extra toelichting
Ach, geen gedoe, gewoon goed, prima levering, razend snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervarga75 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen, afrekenen

Service
snel, per email updated over de zending

Assortiment
veel soorten een categories

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Extra toelichting
coolblue is snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

baukew 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website. Gewenste producten gemakkelijk te vinden.

Service
Tot 's avonds laat kun je bestellen en product nog de volgende ochtend bezorgd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan producten

Aanbeveling
Beveel deze altijd aan voor bestellen telefoons.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGroothuis 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op zondag om 21.00 uur besteld en maandag om 14.00 uur stond die er

Service
De bezorgers hebben zelfs geholpen om de wasdroger op de wasmachine te zetten

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Ze doen wat ze zeggen

Extra toelichting
Ze doen wat ze zeggen. De wasmachine is online besteld op zondagavond en maandagmiddag stond die al te draaien. Daarnaast hebben de bezorgers nog even geholpen met tillen. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gregal 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
100 % perfect!

Service
De dag erna geleverd!

Assortiment
Ik vind wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!

Extra toelichting
Zeer betrouwbaar: zij doen hetgeen zij schrijven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterszut 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
hele mooie website met supersnelle correcte levering en goede terugmelding voortgang bestelling

Service
heel correct en snel

Aanbeveling
helemaal top !

Extra toelichting
mooie website, hele besteltraject kun je heel goed volgen door berichtgeving via mail en mooie doos met geleverd artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmonne 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je bank op de ipad bestellen idiaal en volgende dag al in huis beter kan niet.

Service
Snel en vrienderlijk personeel, top!

Assortiment
Voor ieder wat wils

Extra toelichting
Alleen maar goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen aerts 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over heel mijn bestelling, het was voor mij de eerste keer, en vertrouwde het nog niet zo goed, maar jullie hebben mijn vertrouwen dik gewonnen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kessel 21-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Om 20.00 een gsm besteld bleek de verkeerde te zijn deze was zo te annuleren. Na annuleren de goede besteld dit was om 21.00 binnen een half werd ik gebeld om alles in orde te maken. En de volgende dag werd het pakketje op mijn werk bezorgd. En nog ook in de tijd waarop ze hem zouden leveren. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilde decroix 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan van thuis bestellen.

Service
Vroeger reeds apparaat dat stuk was binnen garantieperiode. vlugge en correcte afhandeling hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbrebrown 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, of eigenlijk groep van websites.

Service
Snelle levering, zeer goede communicatie. Ik heb in het verleden wel eens iets teruggestuurd en dat was nooit een probleem.

Assortiment
Goed assortiment, scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen vanwege de uitstekende service en de goede prijzen.

Extra toelichting
Ik heb geen verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly.vrijland 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik vind de service heel goed, goede informatie van bestelling tot aflevering. Aflevering op moment als toegezegd. En verder: ik vind dat alle berichten, verpakking en documentatie getuigen van creativiteit bij Coolblue. Leuke, pakkende teksten. Is over nagedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilkaer 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
grote keuze en dag erna besteld

Service
indien niet OK, geld zonder problemen terug.

Assortiment
veel keuze en verschillende merken

Extra toelichting
instellen van het toestel was simpel. 1 druk op de WPS toets van de modem en 1 druk op WPS toest van de extender en klaar. 1 min werk. Wi-Fi bereik is nu opmerkelijk beter. Toestel is niet heel groot en ziet er nog goed uit ook.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

esthervisser 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke/overzichtelijke website

Service
na betaling binnen twee werkdagen in huis. super!

Assortiment
voor iedere beurs een keuze. Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Azundert 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk besteld vanuit je luie stoel, goede beschrijving

Service
Top, je wordt prima geïnformeerd hoe het met de bestelling staat

Assortiment
Keus genoeg voor ieder wat wils

Aanbeveling
Top winkel online

Extra toelichting
Prima online shop, supersnelle levering , wordt prima geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vicktorbe 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
levering was supersnel, besteld om 23.45 u, geleverd volgende ochtend om 9.30 u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edusart 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Bestelling geplaatst om 22u55. Levering de volgende dag om 10u.

Service
Prima service. Telefonisch contact met de verkoopdienst. Vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Mag uitgebreider.

Aanbeveling
Aan iedereen.

Extra toelichting
Zeer goede eind beoordeling. Overzichtelijke site, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Elisa2404 20-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
duidelijke site, vergelijken van producten mogelijk

Service
Bestellen ging makkelijk maar de (door twee verschillende personen) gegeven informatie over bezorgen klopte niet. Ik werd niet gebeld in de avond, kon geen bezorgtijd overleggen en kreeg een tijdvak van bezorgen per mail door. Mij was i.v.m. wisseldiensten juist verzekerd dat ik een tijdstip kon afspreken. Dit was teleurstellend en ik moest last minute iemand regelen omdat de wasmachine anders weer werd meegenomen. Heel jammer.

Assortiment
Genoeg (teveel?) keuze, duidelijke info

Aanbeveling
Belangrijk onderdeel vond ik de levering. Deze vond wel de volgende dag plaats maar niet op een tijdstip dat ik telefonisch had gevraagd en zoals mij beloofd was. De expediteur verzekerde mij dat de winkel verkeerde informatie had verstrekt over dat ik een tijdstip kon aangeven waarop het product geleverd zou worden.

Extra toelichting
zie boven, al eerder beschreven.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-03-2015

Beste Elisa2404,

Wat jammer dat u verkeerde informatie van ons ontvangen heeft. Excuses hiervoor. Kunt u uw ordernummer aan ons doorgeven? Dan kijken we graag wat er precies mis gegaan is, zodat we dit voor een volgende keer kunnen voorkomen.

We horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Poppey 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
perfect dat ikzelf de dag van levering kon kiezen!

Service
track&trace hield mij op de hoogte van het tijdstip van levering

Assortiment
voor het product dat ik nodig had, genoeg keuze

Aanbeveling
makkelijk en efficient

Extra toelichting
Eerste keer besteld en ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birguus 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Duidelijke opdrachtbevestiging

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans

Extra toelichting
Waanzinnig snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breduran 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig selecteren, in winkelwagen plaatsen en afrekenen.

Service
Je krijgt op alle belangrijke momenten per e-mail informatie en updates die zinvol zijn.

Assortiment
Ik kon snel de gewenste productgroep vinden en de producten selecteren en vergelijken, om de juiste keuze te maken

Extra toelichting
De set van basisstation met 3 telefoons + 1 losse telefoon was goedkoper dan een set van basisstation met 4 telefoons. Dat vond ik wel vreemd en gelukkig was het me opgevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvdecast 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld met een paar drukken op de knop.

Service
Vlotte communicatie, levering dag na aankoop.

Aanbeveling
Betere service vind je niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

road1960 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen vanuit je luie stoel. dat is wel wat anders dan in de winkel

Extra toelichting
super geregeld. Donderdagavond besteld. zaterdag in huis. Daarnaast prima informatie over zending zowel per mail als textmessage op telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faby 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op 1 dag geleverd!

Service
Bekwame mensen bij de levering en plaatsing van mijn koelkast!

Assortiment
Meer keuze dan in eender welkevwinkel!

Aanbeveling
Ik zou ze overtuigen hetzelfde te doen dan ik!

Extra toelichting
Ik heb geen minuten,alles 100% ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WReith 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website

Service
duidelijke communicatie over aflevering en voortgang van het leveringsproces

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Niet de laagste prijzen maar wel goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leozandvliet 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Niets op aan te merken

Service
Wanneer je de service nodig hebt, is het één grote geöliede machine.

Assortiment
Ik vind het assortiment van bijv. accessoires veel te uitgebreid. Ik zou zeggen: zorg dat je een kill-time hebt van 6 maanden (in 6 maanden geen x aantal verkocht? uit het assortiment)

Aanbeveling
All-in-all echt een van de beste one stop shops van Nederland

Extra toelichting
Ervaringen met CoolBlue zijn gewoon prima prima (dus 2 x)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Hjeang 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online gekocht super gemakkelijk!

Extra toelichting
Rond 20u besteld, dag nadien om 10u geleverd, fantastisch toch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvesrottey 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft je niet te verplaatsen, je besteld en de volgende morgen heb je het artikel in je bezit

Service
Goede dienst na verkoop, geen gezeur, is het stuk dan zorgen zij voor herstelling of een nieuw exemplaar

Assortiment
Een enorm aanbod, je staat soms versteld van wat ze in allemaal aanbieden!

Aanbeveling
Bij Coolblue kan je onbezorgd winkelen.

Extra toelichting
goede prijs kwaliteit, groot assortiment, snelle service en dienst na verkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josloyens 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
soms wat drukke pagina's, voor de rest goed.

Service
keurig.

Assortiment
Goed assortiment, soms wel moeilijk zoeken op artikel.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Goed, goede snelle verzending en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vicmagda 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goedkoper dan in de gewone winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Giorgakis 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Gemakkelijk te vinden op de website, ruime keuze uit diverse apparaten, uitstekende voorgangsberichtgeving na de bestelling.

Extra toelichting
Klantvriendelijk; de keuzemogelijkheden uit bezorgmomenten of afhaalmogelijkheid, de berichtgeving over de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacqHenskens 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk toegankelijke website en super snel besteld

Service
Binnen een dag was het product in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en goede uitleg van de medewerker

Aanbeveling
Alles klopt gewoon. Zeer goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjams1983 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Coolblue is voor de onlinewinkel waar ik het liefst al mijn aankopen koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincenttervoert 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
de verpakking was buitensporig groot; de doos van de mixer zelf was echt voldoende geweest maar zat in een twee keer zo grote coolblue doos. Voelt als vervuilend en nodeloos kostbaar .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helendekens 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Er is precies naar verwachting gehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caro-ke 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ben héél tevreden van mijn aankoop in de namiddag besteld en de volgende middag geleverd super gewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke Storre 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snelle levering. De televisie hadden we bij een ander bedrijf geannuleerd omdat pas over 2 weken de tv geleverd kon worden Onze zoon zou op 15 maart 21 worden en we wilden graag het cadeau hebben. Tv is op 13 maart besteld en op 14 maart werd hij geleverd. Klasse!

Service
Heel snel geleverd en ook nog extra informatie via de email over het inpakken en verzenden. Keurig.

Assortiment
Heel groot assortiment en heel veel dingen zijn gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Ik vind alles goed. Zie bovenstaande punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjado 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer klantvriendelijk en veel hulp.

Service
De bezorging is altijd beschikbaar(dagdelen kiezen en op zondag).

Assortiment
Producten zijn vaak elders iet goedkoper te vinden(maar de geweldige service maakt dit weer goed!)

Aanbeveling
Al met al geweldige winkel: fijne hulp, geweldige service en een ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GeertBijKieskeurig 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik zou niet weten hoe het gemakkelijker en sneller zou kunnen.

Service
Top service!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb was voorradig.

Aanbeveling
Ik vind dat CoolBlue één van de beste webwinkels is van Nederland.

Extra toelichting
Top service. Heel veel producten hebben geen levertijd. Opmerking: Wordt niet te uitbundig / joviaal in de berichtgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Vaanhold 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles makkelijk te vinden goede informatie.

Service
binnen 24 uur alles geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariskawaas 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke filter functie! Helpt je met uitzoeken!

Extra toelichting
Zondag besteld, maandag in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basvroggen 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel te vinden op internet.

Service
De dienstverlening bij de aankoop was uitstekend. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van het transport en de levering.

Assortiment
Groot assortiment in de sector waarin ik zocht.

Aanbeveling
Vanwege de dienstverlening zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Verder geen commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvndb 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer vlotte bestelling

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Geen verdere opmerkingen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden vanwege het aanbod en de zeer snelle levering (gratis trouwens).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantall70 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede duidelijke website, veel produktinformatie

Service
super snelle levering. Heldere communicatie in bestelproces

Aanbeveling
zeer fijne duidelijke overzichtelijke webshops

Extra toelichting
de snelle levering, duidelijke mailwisseling in het bestelproces. Afspraken nakomen. Duidelijke website, uitvoerig beschreven produktinformatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annoes 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
wasmachine besteld, vervolgens hele duidelijke communicatie. Ik ontving een bericht op mijn telefoon dat het product verstuurd was en dat de vervolg communicatie via de mail verliep. Op de leveringsdag werd ik gebeld dat het bedrijf er over een half uur zou zijn. Heel handig! Vervolgens netjes de oude wasmachine weggehaald, de nieuwe geplaatst, testwas werd aangezet, karton en afval weer meegenomen. Keurig geregeld! Ook de monteurs geven weer duidelijke uitleg waar wat te vinden is, zoals bijvoorbeeld pakbon, garantiebewijs of factuur. Van het totale plaatje aan communicatie kunnen veel bedrijven nog wat leren!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid_01 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is heel duidelijk en eenvoudig te navigeren.

Service
Coolblue is bij uitstek het bedrijf dat uitstekende service biedt.

Assortiment
Ruim assortiment. Eigenlijk hebben ze alles.

Aanbeveling
Coolblue is mijn favoriete online winkel.

Extra toelichting
Perfecte (klanten) service Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde VC 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een grote soepketel en vond snel wat ik zocht.

Service
Geweldig! de volgende dag kon ik hem al ophalen in een postpunt vlakbij. Handig dat ik er niet voor thuis hoef te blijven!

Assortiment
Veel keuze, correcte prijzen, gemakkelijk om verschillende potten te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzannah 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijk te vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Fijne on-line winkel en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stiefmoeder 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een overzichtelijke site.
Alles was erg duidelijk.

Service
Ik had voorheen al een droger gekocht, de service was zo goed bevallen, dat ik als eerste op deze site ben gaan kijken naar wasmachines. Het voordeel is dat men de oude wasmachine terugneemt, geen kosten met de bezorging en wat het belangrijkste is: direct de volgende dag geleverd. Want wie kan er nu zonder wasmachine? Ik niet!

Assortiment
Prima, van alle soorten merken genoeg aanbod.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij collega's.

Extra toelichting
Nadat je een mail krijgt, krijg je paar uur later ( in de avond)een telefoontje het tijdstip wanneer de wasmachine geleverd kan worden. Ook is het fijn dat ze dan een 1/ uur van tevoren bellen dat ze eraan komen, want dan hoef je niet de hele tijd te wachten. Dus de samenwerking met het transportbedrijf is ook erg goed ( denk ik). Het is ook geen probleem dat we de wasmachine op zolder hebben staan en niet te vergeten een vriendelijke service. Al met al een prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michelwypychowski 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik bestel en zelfs op zondag geleverd gekregen en gemakkelijk van thuis uit.

Service
U doet wat U beloofd zelfs op zondag

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Tot vandaag heb ik niets op te merken zelfs als ik wat retourneer en ik heb reeds veel besteld bij U

Extra toelichting
Ik ben tevreden en dat is voornaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews