coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DavidB69 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik zou niet weten wat je hier nog aan zou moeten verbeteren.

Service
De service van Coolblue is van het allerhoogste niveau. Snel, vakkundig en persoonlijk. Geen 10 omdat je aan service altijd moet blijven werken ;-)

Assortiment
Het assortiment kan mij persoonlijk niet groot genoeg zijn. Ze waren overigens wel de enige webshop die exact konden leveren wat ik zocht.

Extra toelichting
Online besteld en opgehaald in de winkel in Rotterdam. Coolblue is wat mij betreft de webwinkel waar alles klopt. Het enige 'nadeel'van de nu al legendarische service is de iets hogere prijs die je betaalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sluijsens 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Abbonement met telefoon afgesloten en moeten overstappen. Coolblue regelt dit voor je en je hebt er, buiten dat je je informatie moet doorgeven, geen omkijken naar.

Service
Duidelijk en goede informatie. Ook de extra informatie wordt nog even aangegeven en altijd de vraag of er nog meer vragen zijn. Hele netjes en professioneel afgehandeld allemaal.

Assortiment
Wanneer ik bij Coolblue kijk naar iets wat ik wil hebben dan is het er eigenlijk altijd wel. Nog nooit gehad dat iets er niet was

Aanbeveling
Erg goede service en zonder veel gedoe een nieuw product bestellen. Duidelijke website waar je ook makkelijk doorheen kan. Een product in een andere kleur kan je makkelijk aanklikken in plaats van terug te moeten naar een product overzichtspagina. Kleine details die zoiets erg fijn maken.

Extra toelichting
De service is erg goed en het oriënteren was erg gemakkelijk. Een 10 gewoon omdat er geen problemen zijn geweest, de service was super en de extra informatie die waar ze je nog even op attend maken is erg fijn zodat je ook echt niks vergeet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deMeTTeS 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site vind je snel wat je zoekt.

Assortiment
Je vindt er alles van alle merken, en dat aan de scherpste prijzen.

Extra toelichting
Snel het juiste product gevonden, eenvoudig besteld en betaald en de volgende dag werd het geleverd. Prima zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeke1 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig

Service
Goede website

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Voor ieder wat wils

Extra toelichting
Zeer goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CByvonne 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kwam terecht op coolbleu door een vergelijkingssite. Ik zocht de beste prijs en kwam bij doorklikken meteen goed terecht. Ook meteen duidelijk welke accessoires ik kon meebestellen.

Service
Heldere communicatie

Aanbeveling
Heb het al meteen een dag later enthousiast aan mijn collega's vertelt.

Extra toelichting
Het goede en minder goede punt is de communicatie. Ik vond het aantal mails te veel. Voor mij hadden sommige zaken gecombineerd kune worden. Maar voor iemand die de voortgang exact wil zien is dat natuurlijk geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elapo 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke website, robuuste zoekfunctie

Service
Bestellingen altijd mooi op tijd, zeer goed ingepakt.

Ook retouren is gemakkelijk & snel.

Assortiment
Veel verschillende producten, maar in sommige categorieën beperktere keuze. Niet altijd de goedkoopste, maar meestal wel in de buurt!

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad, Goede retourservice, 14 terugsturen zonder reden en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cherylgirll 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Werkt super makkelijk! Het kost bijna geen moeite om iets te bestellen en je kunt ook aangeven dat je het nog diezelfde dag bezorgd wil hebben.

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het bezorgen en je bestelling. Je krijgt ook een smsje als de bestelling is ingepakt enzo en per mail wordt er ook steeds aangegeven hoe het met de bestelling staat.

Assortiment
Er is heel veel keuze in het assortiment maar ik heb een laptop besteld en op andere sites was deze laptop ook nog in een kleinere maat maar die hadden ze niet bij Coolblue. Maar het model wat ik heb gekozen was ook niet overal op voorraad en bij Coolblue wel in beide kleuren (blauw en roze).

Extra toelichting
Het is een echte aanrader om hier iets te bestellen! Het gaat heel gemakkelijk en ze geven veel aandacht aan de bestelling doordat je vaak op de hoogte wordt gehouden per sms en per mail, en dat is wel heel fijn. Het is wel jammer dat je niet achteraf per acceptgiro kunt betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevinmu 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen gezeur, continu op de hoogte gehouden via mail en sms! Eerder geleverd dan verwachte leverdatum (verast als een blij kind)

Service
Top.

Assortiment
Als eerste de m9 en ook nog gratis ipv 200 bijbetalen met een peper duur abonnement

Aanbeveling
Iedereen die ik ken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrikjan3 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede snelle service, goed geïnformeerd over het leveren van de telefoon. en een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dekwanta 02-04-2015 In de winkel gekocht
Oostplein 97 Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is heel fijn om en betrouwbaar

Service
ik heb alleen maar lof ,zeker over de service

Assortiment
er is volop keuze

Aanbeveling
ga er zelf heen het kan echt niet beter het is echt geweldig voor alles wat je nodig heb .is er een probleem geen nood want ze staan je met raad en daad bij.Ervaar het zelf maar

Extra toelichting
Ik kan alleen maar roen over de winkel en personeel geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PBS 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel snel en makkelijk te bestellen.

Service
Duidelijke info (per mail en SMS) over de verzending

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden, dus ga ik er vanuit dat iemand anders dat ook zal zijn.

Extra toelichting
Supersnelle levering. Wat wordt beloofd, wordt waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JonasCrombez 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toen ik op de site keek was het makkelijk om een lijst met de beschikbare externe schijven te vinden. Ik had er 2 op het oog die voor mij interessant zouden kunnen zijn. Coolblue heeft het gemak dat je meerdere producten kan vergelijken met elkaar om het product te vinden die het best aan je wensen voldoet.

Service
Op zondag (!) rond ongeveer 17u mijn bestelling uitgevoerd, maandag omstreeks 11u 's morgens kreeg ik mijn pakketje geleverd! Dit is naar mijn persoonlijke mening echte service! Het is ook makkelijk om je bestelling te volgen, je weet op elk moment waar je bestelling zich bevindt en wat de status is. Super!

Assortiment
Heel veel keuze, door de vergelijkingsmogelijkheid is het makkelijk om het product te vinden die het best aan je wensen voldoet.

Aanbeveling
Coolblue is en blijft voor mij de nummer 1! Ik gebruik hem altijd als ik iets nodig heb van elektronica. Ik raad deze site dan ook zeker aan aan vrienden en/of kennissen!

Extra toelichting
Coolblue is makkelijk bereikbaar en hanteerbaar. In slechts enkele minuten had ik het product gevonden waarnaar ik op zoek was. De dag erna, 's morgens, had ik mijn bestelling al geleverd. Topservice en topkwaliteit ! Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan0000 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, vlot en goede selectie opties als je naar een product zoekt. Makkelijk bestelproces.

Service
Prima. Geen enkel gedoe over retourneren/vervangen.

Extra toelichting
Prima site, duidelijk in op voorraad hebben en de leveringsmogelijkheden. Vervolgens ook perfecte snelle levering met goede communicatie over verwerken en verzenden order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BvD007 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gemakkelijk en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maartenfauvart 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer uiteenlopende producten, allemaal onder 1 dak. Makkelijk!

Service
Snel en correct geleverd.

Aanbeveling
Pijnloos on-line shoppen, een aanrader.

Extra toelichting
Verzorgde en overzichtelijke site, alles is snel terug te vinden en makkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alooije57 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo besteld, zo ontvangen.

Service
Uitstekende service in de winkel. Product, Garmin kaart, werkte niet en in de winkel bij 1,5 uur naar een oplossing gezocht. Na trouwens eerst een nieuwe kaart te hebben gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke-s 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
lekker online op je luie stoel.

Service
snelle service, gelijk de volgende dag in huis.

Extra toelichting
super snelle service . Bij twijfel een vakkundig telefonisch advies. Zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snow1966 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is duidelijk voor iemand die een beetje weet wat hij zoekt.
voor mensen zoals ik staat er een contactformulier op,die heel duidelijk is

Service
ik wilde oortjes voor een oude Alcatel van mijn zoon en een koptelefoon die aansluitbaar is op een Dell laptop voor mijn man. ik vroeg viacontactformulier advies en ik kreeg inderdaad advies. bovendien zat er een link bij naar een winkelwagen waarin genoemde artikelen geplaatst waren. ik hoefde dus niet het assortiment te doorzoeken

Assortiment
er zijn van elk product heel veel soorten in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
ik ben heel goed geholpen en had de artikelen de volgende dag in huis.je krijgt ook mail over het tijdstip van levering

Extra toelichting
betrokken en deskundig personeel snelle levering spullen zitten goed verpakt je wordt op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermanverdyck 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen is al bijna hebben

Service
snel en veilig

Aanbeveling
correcte firma's zijn aan te bevelen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a2b2 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpeler dan dit kan niet, of coolblue moet nu al weten dat ik waarschijnlijk volgende week iets wil hebben wat ik zelf nog niet weet!

Service
Goede mail, goed contact niets op aan te merken

Assortiment
Kan wat goedkoper, maar door het ruime aanbod is er dus geen niche en kun je ook niet altijd voor alles de goedkoopste prijs verwachten

Aanbeveling
Goed zaken doen. Geen issues.

Extra toelichting
Makkelijk kopen, goede service en mogelijkheid voor gratis avond levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hissie 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede vergelijkservice en makkelijk te bestellen

Service
Zeer snelle levering. 's Avonds besteld en de volgende dag, begin van de middag al in huis!

Assortiment
Ruime keuze, goede prijsstelling.

Aanbeveling
Uitstekende, snelle service met een goede prijsstelling

Extra toelichting
Goede mogelijkheid om producten te vergelijken, duidelijk en helder bestelproces en zeer snelle levering. De verpakking is ook nog eens een leuk cadeautje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kappol 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep vlot

Service
Werden goed op de hoogte gehouden

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aw2ke 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle bezorging

Assortiment
heel veel op voorraad

Aanbeveling
snelle, uitstekende service

Extra toelichting
Uitstekende service. Winkel is heel ruim voorzien van artikelen. Makkelijk te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Has24 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
u kunt tot 23.59 bestellen en de volgende dag hebt u jouw product thuis.er is een duidelijk uitleg online via video.

Assortiment
basis prijs +de bezorgkosten die nul zijn is wel concurrerend.

Aanbeveling
betrouwbaar wibesite/winkels. heeft een aantal fysiek/echt winkels.

Extra toelichting
ik plaatste mijn bestelling op zaterdag/zondag avond rond oo.05 en toch volgende dag binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Resoluter 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is eenvoudig te vinden

Service
uitstekende service, op tijd geleverd maar dat weten we al van Coolblue

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze, niet altijd goedkoopste

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen aan vrienden

Extra toelichting
Alles is in orde, toch zijn de producten niet altijd de goedkoopste, maar prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjimmie 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist wat ik wilde hebben en het product was met de zoekfunctie snel gevonden.

Bestelprocedure was ook erg gemakkelijk en snel.

Communicatie via de e-mail was ook goed en snel.

Service
Er is genoeg informatie en productvergelijking op de site aanwezig op tot een goed besluit te komen tot aankoop.

Snelle levering is een pluspunt wat niet altijd vanzelfsprekend is bij diverse online shops.

Assortiment
Genoeg vergelijkende producten en types van dezelfde en andere producten aanwezig.

Aanbeveling
Snelle levering, afhandeling en communicatie.

Extra toelichting
Snelle levering 2 werkdagen! En in mijn geval nakomen van de beloofde leverdag was belangrijk. Op een andere webshop athletshop was het product iets goedkoper maar de levering liet erg te wensen over. Levering was binnen 2-5 werkdagen en 2 maal werd het product uitgesteld van levering. Dat zou dus 15 werkdagen inhouden. Bij het annuleren moet je daar ook nog eens 10-20 dagen wachten tot het terugvorderen van je betaalde product. Verder coolblue: Snelle afhandeling bestelling en betaling. Goede en snelle communicatie. Goede productvergelijking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janbuil 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en makkelijk gevonden wat ik zocht.

Service
Zondags voor 22:30 uur besteld en 's maandags al in huis!

Assortiment
Het assortiment is schier onbeperkt!

Aanbeveling
Waarom ergens anders zoeken, las het hier zo makkelijk gaat?

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Fijne website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brendakurvink 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via het internet kun je alles vinden en kopen. Binnen een dag wordt het bezorgd en ze hebben zelfs een supersnelle levering. Voor 3 uur besteld dezelfde avond nog bezorgd, Super service dus

Service
Snelle service

Assortiment
Je kunt werkelijk alles bij ze kopen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel echt iedereen aanraden. Heel veel in het assortiment, snelle service en gunstig geprijst

Extra toelichting
Ik vind het een hele fijne winkel. Heel veel in het assortiment, snelle levering en zelfs dezelfde dag levering. Goede prijs. En heerlijk via het internet en geen bezorgkosten. En wil je het in de winkel ophalen dan kan dat ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

newtownetto 01-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker op je gemak producten vergelijken, reviews bekijken en bestellen

Service
Powerpack besteld op zaterdag en met de slogan dat binnen 24 uur ook op zondag geleverd wordt, ben ik dus de hele zondagmiddag (geplande aflevering tussen 12 en 20 uur) thuis gebleven. Mijn vrouw had er direct al geen vertrouwen in maar ik bleef zeggen: het komt zeker!
De mail waarin gemeld werd dat bij de bezorger een storing was, kwam zondagavond of maandagmorgen. Pakket is op maandag pas geleverd en naast het feit dat de hele zondagmiddag thuis gebleven moest worden, had mijn vrouw weer gelijk. Dank je wel, Coolblue!

Extra toelichting
Alles goed behalve de wel heel bijzondere slogan van levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

a.drenth 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte afhandeling

Service
alles klopte wat ik bestelt had

Assortiment
groot

Aanbeveling
gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drongen 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig via de pC daar het assortiment gaan, je keuze maken en bestellen. Alles is heel eenvoudig.

Service
De zondag kort voor 20 uur besteld en de maandag rond 13 uur al in huis! Beter kan niet.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Ben 100 % tevreden

Extra toelichting
Alles is super gelopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ40 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is heel duidelijk

Service
servis gaat vanuit uw stoel wat wil je nog meer

Assortiment
assortiment is goed mogen nog wat meer bulget artikelen

Aanbeveling
hij is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Musicmaestro 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden via zoekfuncties. Ook als je niet direct kan beslissen en je wilt later terugzoeken, zijn ze makkelijk te vinden.

Service
Niet echt gebruik van hoeven maken, maar ik geloof wel dat dit goed zou zijn.

Assortiment
Ze hebben alles in het genre wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Goede prijzen, snelle levering, ruim assortiment. Van harte aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeenbijlsma 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima en gemakkelijke bestelling via internet.

Service
Snelle levering en desgewenst bestelling op de dag die jij aangeeft.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Alles loopt zoals je verwacht, dus goed.

Extra toelichting
Tot op heden geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jackla 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Klasse

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en prima en snelle service en bezorging

Extra toelichting
Is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ljpeulen 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Veel

Aanbeveling
groot assortiment en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke bruining 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel online je bestelling doen online betalen en de volgende dag al in huis.

Service
Bij mij is alles netjes en goed verlopen ben erg tevreden

Assortiment
Een heel groot assortiment en eigenlijk alles op voorraad.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk. Goede service dus ga het zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Smedt Marcel 01-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
goed

Service
hoed

Assortiment
goed

Aanbeveling
één dag na het beëindigen van de "blauwe dagen acties" heb ik gewoon de vraag gesteld: Kan ik nog van de verlaagde prijs van gisteren genieten voor een nieuwe bestelling van dezelfde LAPTOP. Het antwoord was verschrikkelijk en niet commer- cieel. Ik was helemaal van de kaart.
een ja of neen, had voldoende geweest.

Extra toelichting
zie hoger.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jacques1953 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelt vanuit een luie stoel

Service
en inderdaad binnen de 24 uur geleverd

Assortiment
uitstekende keuze

Aanbeveling
uitstekend voor zo een fietsendrager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevenga 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende mogelijkheden om zoekopdrachten op een eenvoudige manier te verfijnen, eenvoudige stappen voor bestelling.

Service
Heel snelle en stipte levering, bovendien was het verzenden gratis. Makkelijker dan fysiek winkelen...

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, dus wat mij betreft is het assortiment uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
No-nonsense aanpak, en keurig in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.celie 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere en vlotte voorstelling van de koopwaar.
gemakkelijke bestelling

Service
precies wat de site zegt. bestelling (makkelijk te volgen) correct afgeleverd: zaterdag besteld/zondag geleverd

Assortiment
heel ruime keuze/duidelijke informatie

Aanbeveling
volstrekt tevreden

Extra toelichting
geen negatieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvespeene 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte website.

Service
Kunnen inbellen tot middernacht!

Assortiment
Hoe meer keuze hoe beter...

Extra toelichting
Alles voelt perfect aan - de website is HEEL goed ontwikkelt en ook het concept van snelle+gratis levering alsook de inbelmogelijkheid tot 24u voor informatie is niet min! Die mannen/vrouwen weten waarmee ze bezig zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

th1he 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk bestellen en geen overbodige vragen!

Service
Zaterdagavond besteld en zondag in huis, ondanks zeer slecht weer! Per mail afleveringstijd. Als dat geen service is!

Aanbeveling
Afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steurs 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Op een duidelijke en eenvoudige manier kan je je weg vinden om jou product naar keuze te bestellen.

Service
Zaterdagavond besteld, zondagmiddag geleverd. Prachtig.

Assortiment
De mogelijkheden en varianten qua producten binnen het gezochte segment (weegschaal) zijn toereikend.
Echter ik moet erbij zeggen dat hetzelfde type weegschaal bij Conrad aanzienlijk goedkoper was (49.99 Euro)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

grazy58 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Gewoon op zaterdag bestelt en op zondag bezorgd

Aanbeveling
Gewoon een van de beste webwinkel die ik kan
Ben al jaren klant ook nazorg en grantie word goed
Afgehandlt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bacsa 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snelle service, groot assortiment, goede levering.

Extra toelichting
Gewoon goede service, snelle levering, goede prijs en duidelijke webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sela007 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Is gemakkelijk besteld evenwel zonder registratie.

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd. Super service.

Aanbeveling
Alles is goed verlopen van bestelling tot levering.

Extra toelichting
Geen negatieve punten. Soms wat haperig bij filtering van de selectiekeuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HermaLandkroon 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke site. Uitgebreid assortiment. Supersnelle levering. Zelfs op zondag!!!!

Service
Ik kan alleen nog maar de levering beoordelen. Super snel. Prachtig op tijd.

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Vooral als je iets snel bezorgd wilt hebben zonder gesleep door allerlei winkels!!!!

Extra toelichting
Op je gemak iets uitzoeken. Makkelijk!! Gratis bezorging!!! Alle dagen van de week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krysaliz 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en betalen ging heel makkelijk en vlot. Kreeg al heel snel een email en een smsje waarin stond dat mijn product al ingepakt werd. Binnen 2 uur weer een email met tracking info. waarmee ik direct via post.nl kon zien hoe laat mijn pakket zou worden geleverd. Super!

Assortiment
Genoeg assortiment in het product die ik zocht, met voldoende informatie om te vergelijken en een keuze te maken. Prijzen zeer concurrerend.

Aanbeveling
Vanwege het assortiment. Het gemak. De snelheid - 21:40 besteld en betaald, de volgende dag om 12:40 was de postbode aan de deur! Dus mijn bestelling was met 15 uur in huis! In privé kring al aanbevolen!

Extra toelichting
Cool Blue lijkt op een grote winkelcentrum met heel veel verschillende winkels waar je een heel uiteenlopend aanbod aan producten heb. Uitgebreide assortiment, overzichtelijke opzet. Alles is makkelijk te vinden. Bestellen en betalen is eenvoudig en makkelijk. De snelheid - 21:40 besteld en betaald, de volgende dag om 12:40 was de postbode aan de deur! Dus mijn bestelling was met 15 uur in huis! Website is fris, helder, duidelijk, makkelijk te gebruiken en ze hebben een leuk en vlotte taalgebruik die mij amuseerde. Tot dusver ben ik enthusiast! Kan niet de service beoordelen omdat ik daar geen ervaring mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanruud 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk

Service
Zaterdag besteld de volgende dag zondag al binnen.

Assortiment
In een hoop winkels niet te verkrijgen en bij Coolblue wel

Aanbeveling
Alles perfect geregeld en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews