coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willy 18-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit producten snelle betaling niet omslachtig snelle levering via Bpoost de geleverde producten zijn professioneel ingepakt en als er niemand thuis is gaat de postbode vragen bij de buren om het pak in ontvangst te nemen zo niet kan je terecht op het postkantoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hove37 18-02-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen en handige reviews. Voor het eerst gebruik gemaakt van een Tweedekansje, zeer aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 18-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie prijs, snelle levering, prettig dat je goed op de hoogte wordt gehouden wanneer je levering komt, tot aan een telefoontje 15 min van tevoren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob hofstede 18-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling stofzuiger Siemens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen doelbewuste keuze, toevallig bij surfen op internet gevonden , maar een prima afhandeling van bestelling en erg snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees rutgers 18-02-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bezorgen en meenemen van de oude wasmachine deze stond op 2 hoog dus 2 trappen te nemen in een pand dat al meer dan 100 jaar oud is dus wat krapper is dan nieuwe trappen
verder de goede prijs en al eerder bekend met coolbleu als goed bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breeze 18-02-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop, snelle bevestiging en binnen 1 dag geleverd! Ik heb een Apple oplader besteld, ik had eerst bij Apple zelf gekeken en daar was de levertijd 5 werkdagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ingrid 18-02-2017 Via de website gekocht

Top deal bij cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk!, de levering keurig op tijd en netjes verpakt. Ik heb een Samsomite reistrolley gekocht voor een fantastische prijs bij cool blue happy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-02-2017 Via de website gekocht

Bezorging besteld artikel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel besteld in de moddag, volgende dag thuis bezorgd, top. Op de hoogte gehouden via email van de status kan alleen maar zeggen, super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Jong 17-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue, een topper qua service verlening.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je product wordt supersnel geleverd (indien op voorraad) en er kan afgestemd worden op welk tijdstip. Is er iets mis met je aankoop in de garantietijd dan wordt alles zonder probleem kosteloos opgelost. De persoonlijke aandacht en serviceverlening vooral is optimaal en een zeldzaamheid in deze tijd. In mijn beleving een topper onder de webwinkels!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien Verdonck 17-02-2017 In de winkel gekocht

Aankoop Hp printer Officejet pro 8715

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop kiest men omdat de mensen van Coolblue vriendelijk, onpartijdig en vakkundig advies geven door te luisteren wat je precies nodig hebt en je dan naar een verantwoorde aankoop leiden die 100% je behoeften waar maakt. Komt daarbovenop een uitstekende afleverservice. Ik heb er nu al twee dagen met deze printer gewerkt en ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Besten dank.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Adriana 17-02-2017 Via de website gekocht

Mijn eerste keer

Algemene score

8,0
Op zoek naar de beste koop voor een Nespresso-apparaat kwam ik vanzelf bij Coolblue uit. De reviews hielpen bij het nemen van de beslissing: bij Coolblue moest ik zijn. In de namiddag besteld, de volgende ochtend rond 10 uur bezorgd. De digitale afhandeling was snel en goed. De site zit, als bonus, ook nog vol humor 😊.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 17-02-2017 Via de website gekocht

Maakt alle afspraken waar, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, behulpzaam, correct en betrouwbaar. Fijne communicatie m.b.t. leverdatum/tijd en vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco D 17-02-2017 Via de website gekocht

Altijd goed bij cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alweer de zoveelste bestelling keurig en zonder problemen geleverd. Zoals altijd. Netjes zoals belooft door Cool Blue

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert van Leenders 17-02-2017 In de winkel gekocht

Coolblue klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was voor de eerste keer in de winkel van Coolbleu, en ik ben nog eerder zo vriendelijk ontvangen in een winkel . Ik keek in begin wat ontwenning rond en toen kwam er al meteen een vriendelijke dame van Colbleu die mij meteen wegwijs maakte en een nummer voor mij trok.
Ook de medewerker achter de balie vriendelijken behulpzaam.
Al met al een leuke kennismaking met Coolbleu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

F. Lambers 17-02-2017 Via de website gekocht

BK pannenset

Algemene score

10,0
Blijft een fantastische site. Overzichtelijk, ruim voldoende informatie over het product en de mogelijkheid producten overzichtelijk met elkaar te vergelijken. En niet te vergeten de volgende dag bezorgd zoals toegezegd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Zwagerman 17-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Nieuwe wasmachine binnen een dag geleverd en aangesloten. Tevens de oude meegenomen. Dat is echt service omdat alles van en naar de zolderverdieping moest. Dat was geen probleem!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermann 17-02-2017 Via de website gekocht

Hermann Gerritsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Wasmachine doet het goed.Zeer tevreden! Prima koop.COOLBLEU COOL !!!!!!l Blijf in de toekomst zeker bij Cool blue bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 17-02-2017 Via de website gekocht

Top webwinkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij coolblue heb je niet alleen een uitgebreide keuze, je krijgt ook professioneel advies en kan bij veel producten de reviews van klanten lezen. Ook buiten de soldenperiodes vind je veel interessante aanbiedingen. Bovendien moet je niet aan een bepaald bedrag komen vooraleer de verzending gratis is. Als je voor middernacht besteld, heb je effectief de volgende dag je product. Netjes en degelijk beschermd en verpakt. Via mail word je op de hoogte gehouden en je kan je bestelling gemakkelijk volgen via track-n-trace. Bij de klantendienst word je vriendelijk onthaald en snel en degelijk geholpen. Over terugsturen wordt absoluut niet moeilijk gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Coumans 17-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaarheid

Algemene score

10,0
Hoge servicegraad,
Probleem wordt snel en adequaat opgelost.
Aanrader om hier jouw online aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 17-02-2017 Via de website gekocht

Telefoon Huawei p9

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had juni 2016 een telefoon gekocht bij Coolblue, helaas naar 2 maanden microfoon stuk, opgestuurd en netjes gerepareerd terug.
Helaas nog eens 3X erna telefoon stuk met steeds hetzelfde probleem.
Coolblue heeft me daarna een shop tegoed gegeven ter waarde van de aankoopprijs.
Heb me een andere telefoon ervoor gekocht.

Netjes opgelost, vakkundig en heel leuk en aardig personeel, en ze zoeken altijd een oplossing voor je.
Chapeau ga zo

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 17-02-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na twee keer een kapot bandje van de smartwatch werd zonder problemen een ander type geleverd. Het prijsverschil stond een dag later op onze rekening

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkP 17-02-2017 Via de website gekocht

Lekker snel!

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop, prijs keurig, heel snelle levering en zelfs met bijbetaling levering zelfde dag, 'smiddags besteld, keurig de voilgende ochtend geleverd, zonder bijbetaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.jonkers 17-02-2017 Via de website gekocht

Goede websiite, bijzonder volledige productinformatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijk door bijvoorbeeld functionele vergelijkingstool waarmee je producteigenschappen overzichtelijk naast elkaar ziet. Dit zorgt voor gemakkelijk kiezen.

Verder levering binnen 1 dag en zo gewenst een spoedlevering waar je dan wel extra voor betaald. Producten worden goed verpakt.

Erg volledige productinformatie. Veel uitleg over betekenis van bijvoorbeeld het RAM-geheugen van een laptop. Dit heeft mij erg geholpen bij mijn keuze.

Last but not least: erg grappige teksten op verpakkingen die je absoluut laten glimlachen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Goede service bij retourzending. 17-02-2017 Via de website gekocht

Goede service bij retourzending.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service is heel goed. Levering was goed, echter het apparaat werkte niet (kan gebeuren). Terugsturen was simpel en snel. Volgende dag al bevestiging dat het binnen was en de dag erna al een nieuwe apparaat. Dat werkte wel prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Settels 17-02-2017 Via de website gekocht

Nespresso Lattisima Touch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van nieuwe elektronica check ik eigenlijk altijd de website van Coolblue. Scherpe prijzen en soms exclusieve (kortings)acties. Overzichtelijke site en met de filteropties kom ik meestal gemakkelijk tot een besluit. Uiteindelijk werd het de Nespresso Lattissima Touch in het rood. Levering binnen 24 uren en duidelijke communicatie omtrent de bestelling/levering. Zoals werd aangekondigd kreeg ik inderdaad een dag later een mail met een code voor koffie-tegoed bij Nespresso.

Nog geen slechte of mindere ervaringen met Coolblue en/of de onderdelen van Coolblue. Dat wil ik, en Coolblue kennende zij zelf ook, graag zo houden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 17-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf koelkast

Algemene score

5,0
Prima prijzen en artikelen, maar montagekosten veel te hoog, (inbouw)koelkast was met 3 schroeven gemonteerd (á € 70,-)
Officiele reactie van Coolblue 17-02-2017

Beste meneer Kees,

Bedankt voor uw review en natuurlijk de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw nieuwe koelkast. We hopen dan ook dat u er lang van mag genieten. We begrijpen dat u, aangezien het met 3 schroeven gemonteerd was, de prijs aardig hoog vindt. Echter zitten hier natuurlijk ook diverse andere kosten bij verrekend. We zullen uw feedback meenemen om hier intern naar te kijken, of we dit kunnen verbeteren voor in de toekomst. Indien u verdere (technische)vragen heeft, kunt u deze mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. We zien uw reactie natuurlijk graag tegemoet.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

Daniëlle 17-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

10,0
Voor de 1e keer iets besteld bij deze winkel en het is helemaal top. Fantastische service en zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 17-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig snel en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede technische vraag gesteld waardoor direct mijn keuze gemaakt kon worden. Deskundig in luisteren ook per chat. En 's avonds laat is helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A T 17-02-2017 Via de website gekocht

Snel, duidelijk, kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzicht producten en voorraad.
Snelle levering en goed verzorgd en verpakt.
Prijs/kwaliteit van het product is prima.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henry 17-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekend assortiment uitgebreide keuzes geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een heel breed assortiment aan artikelen, voor ieder wat wils. Los van het feit dat de prijzen ook nog eens concurrerend zijn, is de service geweldig. Je moet precies waar je aan toe bent en wanneer je het pakket ontvangt. Verder is het artikel altijd verrassend verpakt. Een doos met een nieuwsgierige uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon L. 17-02-2017 Via de website gekocht

Wat belooft is is waar gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond de TV besteld en zaterdagmorgen afgeleverd. Met een eventuele retourmelding er al bij. Zoals gewoonlijk niet nodig gehad. Gewoon perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva v. Heijningen 17-02-2017 Via de website gekocht

Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gezellige website,goedkope prijzen,vlotte bezorging,inderdaad een bedrijf met een glimlach..hier wordt je blij van...!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies 17-02-2017 Via de website gekocht

website coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gratis levering de volgende dag, ook van kleine producten. Bovendien heeft Coolblue de laagste prijzen. Na teleurstellingen bij Van Den Borre zijn we heel blij dat we Coolblue hebben ontdekt! We hebben er meteen een stofzuiger en smartphone besteld, die de volgende dag al gratis aan huis zijn geleverd (terwijl Vandenborre ons 3 weken na bestelling en betaling meldde dat ons product toch niet meer leverbaar was).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rewien 17-02-2017 Via de website gekocht

Snelle goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service zoals altijd.

Alle producten zijn duidelijk zichtbaar. Ook emails worden snel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Walet 17-02-2017 Via de website gekocht

Glimlach! :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk contact en goede service. Coolblue doet meer dan je mag verwachten. Kreeg zelfs een handgeschreven kaartje thuis naar aanleiding van mijn verhuizing. Hier krijg ik een meer dan gemiddelde glimlach van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 17-02-2017 Via de website gekocht

Prima winkel/service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima online shop (ruime keuze, scherpe prijzen, voldoende toelichting) en een, naar mijn ervaring, uitstekende klantenservice (vlot en correct).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maltie 17-02-2017 Via de website gekocht

goede service bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een paar bestellingen gedaan bij coolblue. De service die coolblue aanbier is zeer goed. Er wordt goed geluisterd en je wordt als klant serieus genomen. De service is vrij snel. En heel duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieny de Vries 17-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop tablet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via Internet een tablet gekocht.Deze werd de dag daarop al netjes geleverd. Er is vooraf via de mail een bericht van levering gestuurd zo dat ik kon traceren om te weten om welke tijd ik het product kon ontvangen. Mijn bestelling was goed verzorgd en verpakt. Ik was hier heel blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiek 17-02-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de tweakers beoordelingssite voor het product waarnaar ik op zoek was stond Coolblue bovenaan. Door mijn eerdere goede ervaring met Coolblue was de keus snel gemaakt om het product bij jullie te bestellen.
Leuke bijkomstigheid is dat er zelfs bezorging op zondag mogelijk is. En dat gebeurt ook echt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Bijleveld (MiskMask) 17-02-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik fijn vind is de snelle verzending en het feit dat ik met klachten/problemen bij de Coolblue winkel in Groningen terecht kan. Daar wordt je altijd vriendelijk geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 17-02-2017 Via de website gekocht

Lekker snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandagavond laat een bestelling geplaatst en de volgende dag werd ie netjes bezorgd. Er was niemand thuis dus kon hem ophalen bij de buren. Super en snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 17-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service. Aardig personeel en blij dat ze de zware wasmachine naar beneden en boven hebben gebracht. Dikke pluim

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Jansen 17-02-2017 Via de website gekocht

Was weer top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wegens mijn verhuizing heb ik een aantal artikelen besteld bij Coolbleu,
zeer goede bevallen.
Zondag weer een artikel besteld, dinsdag in huis met de dezelfde vriendelijke behulpzame service! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucienne 17-02-2017 Via de website gekocht

iPad air 2 met hoes gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantenservice gebeld omdat ik een vraag had, door medewerker Z. geweldig geholpen, had alle tijd voor mij om mij te helpen bij het bestelproces. Wilde graag mijn IPad nog dezelfde avond in huis hebben en ook dat kon geregeld worden. Na twee dagen ontving ik een persoonlijk kaartje van Cool Blue van de medewerker waar ik mee gesproken had, met een persoonlijk geschreven boodschap ! Wauw waar vind je dat nog tegenwoordig ! Super service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froezt 16-02-2017 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Oortjes besteld. Ik kreeg een mail dat ze de volgende dag voor half twee zouden binnen komen. Maar ik kreeg de volgende dag een mail dat ze toch later kwamen vandaar een 9 en geen 10 verder top site!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jelle A 16-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue houdt je net beter op de hoogte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je verwacht weinig verschil in de aanschaf via een webshop. Je doet de aankoop op Internet en de bezorgdienst levert het pakket bij je thuis. Toch weet Coolblue hierin een verschil te maken door je op een niet opdringerige manier op de hoogte te houden van de bezorging. Dit zorgt ervoor dat je als klant net zoveel grip op het winkelen hebt als je in een gewone winkel zou hebben. Alle mogelijkheden om de bezorging op jouw wensen aan te passen. Ik ben altijd erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 16-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine werd op tijd bezorgd. Bezorgers hebben heel netjes de machine op de plek gezet. Geen rommel gemaakt. Prima!
Wasmachine heeft al zijn wasbeurtjes gedraaid. Fijne stille machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 16-02-2017 Via de website gekocht

Super goed en super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al een aantal keren iets besteld via Coolblue en dat bevalt prima, iets op zaterdagavond 23:30 bestellen = echt zondagmiddag in huis!!
De site is duidelijk opgezet en werkt erg gemakkelijk :-)
Gewoon helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk heezemans 16-02-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden een vriendelijke mevrouw aan de telefoon die heel goed helpt en die alles wist over het product dat ik wilde
had het de volgende dag ook al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KARIN 16-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke website met ruime keuze, aanbevelingen, testresultaten en mogelijkheid om artikelen onderling te vergelijken. Na bestelling online werd de volgende dag mijn tablet bezorgd. Per e-mail ontving ik nog een link naar een handige instructievideo. De communicatie betreffende mijn bestelling was uitstekend. En alles in lekker leesbare begrijpelijke taal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews