coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Er werd mij uitermate beloofd dat het pakketje, als deze voor 23u59 besteld werd, de volgende dag bij mij zou aankomen, dit was nièt het geval.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Peter 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
's avonds besteld en dag erna al rond de middag geleverd

Service
snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc G 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Inderdaad gemakkelijk. Ik had een toestel op het oog maar vond een veel soepelere oplossing via CoolBlue. En de bestelling werd correct rond 10.00 uur bij mij thuis afgeleverd.

Service
Perfect. Vroeger dan verwacht thuis afgeleverd.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Het is niet mijn eerste aankoop via CoolBlue en dat zegt voldoende.

Extra toelichting
De bestelling via deze webwinkel bespaart mij heel wat moeite in vergelijking met een gewone winkel waar ik heen te gaan en nog dien af te wachten of men het product op voorraad heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alkamari 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, makkelijk betalen, product info duidelijk

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Perfecte, draadloze koptelefoon, snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Mignauw 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk van thuis uit bestellen!
Uitgebreid assortiment.

Service
Proficiat, inderdaad wordt de levering de volgende dag al geleverd.

Assortiment
zeer gevarieerd assortiment

Aanbeveling
Reeds enkele malen een bestelling gedaan en correct en vlug geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Mijn hoesje van mobiel ging stuk, 1 dag na mijn melding kreeg ik gratis een nieuwe toegezonden! Super service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fs 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals altijd zeer gemakkelijk en eenvoudig te bestellen

Service
Vlot als alle vorige keren

Aanbeveling
Kom graag terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kev 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met de benen onder tafel besteld

Service
Super snel geleverd

Assortiment
Keuze te over en alle merken komen in aanbod

Aanbeveling
Veel keuze goede service, meer moet dat niet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Iedere webshop heeft foutjes.
Maar Coolblue benaderd toch de perfectie

Service
Altijd goed geholpen, zowel telefonisch als in de winkel zelf

Assortiment
Is er iets dat ze niet hebben?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TvD 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles werkt feilloos en snel!

Assortiment
Een zeer goed en ruim assortiment gekoppeld aan een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle-75 26-11-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar, winkel ziet er netjes en opgeruimd uit!

Service
Dat de eerste vraag "wat wilt u drinken mevrouw?" is voor ik kan aangeven waarom ik binnen ben bezorgde mij een geweldige glimlach. Missie van Coolblue geslaagd!

Assortiment
Hebben altijd wat ik nodig heb, soms zelfs meer dan ik nodig heb...

Aanbeveling
Altijd prettige medewerkers, fijne winkel om te zijn. En als je al even moet wachten heb je genoeg om je mee te vermaken!

Extra toelichting
Dat de verkoper zei dat de boxen die ik voor mijn zoon had besteld ruzie ging opleveren met de buren was een risico voor hem, had ze ook daar kunnen laten 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tap 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
internet

Service
zeer snel

Assortiment
hebben vanalles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

catharina 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super gemakkelijk winkelen van uit de luie stoel

Service
heel snelle levering, verzorgde verpakking

Assortiment
ik vind bijna alles wat ik wil

Aanbeveling
wat valt er nog toe te voegen aan goeie punten?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joris 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goeie prijzenpolitiek en zeer goeie service.

Service
Zeer snelle en correcte service. M'n bestelling kwam een dagje later dan gepland maar geen probleem want dit werd snel gecommuniceerd.

Assortiment
Assortiment meer dan voldoende.

Aanbeveling
Correcte en snelle afhandeling van gekochte goederen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liesbeth 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruin aanbod en snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Prijs - kwaliteit zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering; goede duidelijke uitleg van het aan te schaffen app.; goede garantie; betrouwbare webwinkel; what you see is what you get; mogelijkheid om naar fysieke winkel te gaan

Service
t.a.t. telefonisch contact of anders mogelijk m.b.t. vragen

Assortiment
zeer uitgebreid; vaak goedkoper dan elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nog nooit zo snel iets gekozen en besteld, en dan ook nog eens zo snel via B-post ontvangen !

Service
Supernetjes verpakt.

Assortiment
Alleen doelgericht gezocht en ook direct gevonden.

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Coolblue, thanx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
klantenservice zeer toegankelijk, bijvoorbeeld via Whatsapp, snelle en goede reactie

Assortiment
nog niet zo uitgebreid als Bol.com, maar wordt in een snel tempo steeds uitgebreider. ik dacht voorheen dat Coolblue alleen computer gerelateerde artikelen had, maar dat is allang niet meer. nu voor het eerst speelgoed gekocht

Aanbeveling
Duidelijke site, werkt prima, goede service, goede communicatie over de bestelling & levering, snelle levering en via PostNL = goede informatie en flexibel qua levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte vindbaarheid via Google.

Service
Zonder transportkosten volgende dag in huis; top!

Assortiment
Voor ieder wat wils, met duidelijke toelichtingen.

Aanbeveling
Herkenbaar, persoonlijk en erg servicegericht ondanks dat het een webwinkel betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Jooris 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel alles gevonden en besteld

Service
Goede opvolging van de bestelling per mail, sneller levering

Assortiment
Ze hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige site, werk makkelijk

Service
Telefonisch snel bereikbaar en de volgende dag binnen de afgesproken tijd in huis

Aanbeveling
Geen klachten , gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg makkelijk om iets te vinden d.m.v. zoekopdracht maar ook categorieen browsen en/of filteren is erg makkelijk.
Door het grote aantal verschillende shops is het moeilijk om bestellingen te combineren maar het wordt daardoor wel weer overzichtelijker.

Service
Super snelle levering, altijd goed verpakt, nog nooit van de garantie gebruik hoeven maken.

Assortiment
Niet het meest uitgebreide assortiment (gezien per webwinkel niet over heel coolblue), maar wel de meeste populaire producten voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Snel producten vinden en bestellen op overzichtelijke websites. Goede acties en scherpe prijzen. Een 8 en niet hoger vanwege het assortiment.

Extra toelichting
Coolblue heeft zich succesvol in allerlei kleine shops opgeknipt, dit is handig voor het vinden van producten echter concureer je hiermee ook op al die vlakken met specialistische webshops, hierin mist er soms wat assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele navigatie

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Al aan verschillende mensen verteld hoe blij verrast ik was.

Extra toelichting
Om 20u 's avonds besteld en om 11u 's ochtends in ontvangst genomen, toch ongelofelijk fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onbekend 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super gemakkelijk bestellen bij Coolblue!

Service
De service is voortreffelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

alain E 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zo bestelt, zo (snel) geleverd ! Prima!

Service
op tijd en zeer snel geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

top 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
nodige inlichtingen

Assortiment
diverse mogelijkheden

Aanbeveling
heel goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Heel makkelijk bestellen en de dag nadien word het geleverd maar ... Als ik vrouw alleen was geweest had ik wel een probleem gehad bij volgend punt de service bij het leveren.

Service
Er stond dat toestel geïnstalleerd ging worden en dat is niet gebeurd en als mijn man de mensen die het toestel geleverd hebben niet tegen had gehouden waren ze weg geweest zonder oud toestel. Mijn man had het gevoel dat de ni snel genoeg weg konden zijn.

Aanbeveling
Heel makkelijk en snelle service maar de kwaliteit van de service aan huis kan echt wel beter.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Herminage 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site

Service
Perfect

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zeer tevreden na de eerst kennismaking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk: de website, bestelproces, betaalmiddelen, afleveradres en aflevermoment. Wat ik vooral fijn vind is dat je totaal verschillende producten in 1 aankoop / winkelmandje kunt bestellen en afrekenen.

Service
Perfect, deze week voor het eerst inbouw mee besteld voor een inbouwoven: vooraf overlegd en ondanks mijn volle agenda toch snel kunnen inplannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hagendoorn 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website waar het artikel makkelijk te vinden is.

Aanbeveling
Na aankoop word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

jan 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
perfect geen gedoe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunsing 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
opzoeken, aanklikken en kopen

Service
beloofd wat ze doen: leveren binnen 24 uur

Assortiment
veel produkten waaruit ik kon kiezen voor een mooie prijs.

Aanbeveling
je kunt alles vinden voor een redelijke prijs

Extra toelichting
gewoon een betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke webshop,snelle levering en geen verzendkosten

Service
keurig ingepakt

Assortiment
groot assortiment en dingen die niet zo snel in de winkel te vinden zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

INgrid Schaillier 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Nie moeilijk doen, hé

Extra toelichting
IK had achteraf wel spijt bij Coolblue besteld te hebben. In de computerwinkel in de buurt van Vollezele kosten de inktcassettes 6 euro per stuk (zw+kleur) minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit Utrecht 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is handig en vol informatie maar het werken met verschillende "voordeuren" is even wennen. Werking van de zoekfilters is niet altijd duidelijk.

Service
Prima service, vooral de keuze uit verschillende bezorgopties is super.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment. Niet altijd de scherpste prijs, wel veel in voorraad en snel leverbaar.

Aanbeveling
Afgelopen jaren minstens 4 aankopen gedaan, allemaal naar wens. De productinformatie op de site is super.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

svh1969 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superhandig ingedeeld web platform, makkelijk zoeken en vergelijken, leuke filmpjes, kortom, heeeeeeeeeeel handig en makkelijk!

Service
Superservice, ventilator stuk, zonder vraag terug betaald.

Assortiment
Als je het hier niet kan vinden, weet ik het ook niet meer..

Aanbeveling
Dit is meer dan een winkel, dit is aangename dienstverlening!

Extra toelichting
Ga zeker zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De gehele site en bestelflow zijn goed uitgedacht en sluiten precies aan bij mijn verwachtingen. De filter- en sorteringsmogelijkheden zorgen dat ik heel snel kan vinden wat ik zoek. Dankzij de vele consumentenreviews weet ik vooraf goed waar ik aan toe ben. Kan niet beter.

Assortiment
Tot nu toe nog nooit iets niet kunnen vinden bij Coolbue.

Aanbeveling
Coolblue is letterlijk van A tot Z dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel terug te vinden online en de dag erna al in huis.

Service
Tot nu toe prima service!

Assortiment
Uitgebreid assortiment maar van extra accessoires was de voorraad steeds uitverkocht.

Aanbeveling
Tevreden over het totaal pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
overzichtelijke website, perfecte afhandeling

Assortiment
heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit de luie stoel een cadeautje uitzoeken, super.

Service
Snelle correcte levering

Assortiment
Goede prijs en een gevarieerd assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kobe 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lang heb ik getwijfeld, tot een kameraad mij toch kon overhalen. Nu zeg ik, had ik dat maar jaren geleden aangeschaft.

Service
Service is top, levering was zoals gezegd. TOP

Assortiment
Assortiment is zeker voldoende.

Aanbeveling
Makkelijk, snel & prijs is OK.
Meer kan je dus niet wensen.

Extra toelichting
Voor mensen die ook twijfelen een E-reader te kopen, zeker doen. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer handig om verschillende producten met elkaar te vergelijken qua prijs, kwaliteit... Makkelijk om in te loggen en te bestellen..direct to The point!

Service
Om 18 uur besteld, dag erna in de ochtend geleverd! En ook goed verpakt zodanig dat mijn producten in goede staat waren bij het openen van het pakket

Assortiment
Voldoende variatie

Aanbeveling
Eerste keer dat we een bestelling plaatsten maar zeker niet de laatste zeker met de feestdagen in het vooruitzicht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne webshop met een inzichtelijke interface

Service
Specialisten aanwezig voor verschillende productgroepen. Dikke plus t.o.v. onkundig personeel van bijvoorbeeld andere mediawinkels.

Assortiment
Ze hebben de dingen die ik nodig heb. Goed ruim assortiment.

Aanbeveling
Top winkel met een goede unieke aanpak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomaslut 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nooit problemen gehad met de levering ( 3x in totaal) altijd optijd en volgends de levertijd! de site werkt ook heel fijn, goed en duidelijk!

Service
zoals eerder vermeld, altijd op tijd!

Assortiment
alles wat ik zoek kan ik bij jullie vinden, heb tot nu toe nog geen andere site benaderd

Aanbeveling
geen minpunten in mijn ogen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramaekers Antoine 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
De slogan voormiddernacht besteld dag er na geleverd denken ik dat je dit met een korrel zout moet nemen want bijzijn wat dit niet het geval we me te leur stelde.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ok

Extra toelichting
Belofte dat je levering de dag erna word geleverd ook doen en niet afschuiven op Bpost.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

COOL BLUE 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima afhandeling

Service
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shaoul 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestelling in de nacht, 's mongens geleverd. goede verpaking

Service
goede web-site; gemakkelijk; contact naat technishe mensen voor uitleg loop vlot

Assortiment
meer , altijd meer ... :)

Aanbeveling
A++

Extra toelichting
Lifeproof Fre Case Samsung Galaxy S6 Zwart: gemakkelijk de s6 wordt een klein beetje dikker en valt (blijft) beter in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de kegel patrick 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
alles was duidelijk en snel te vinden

Service
levertermijn ok

Assortiment
enorm veel keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Gw 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker kan het niet

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs/gemak 10 op 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berdien 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In 1 click had ik in beeld wat ik zocht, dus een zeer overzichtelijke website.

Service
Het artikel had in de volgende dag en precies op de afgesproken tijd in huis.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik voor een zeer redelijke prijs kunnen aanschaffen.

Aanbeveling
De winkel geeft een vertrouwd gevoel omdat er een adres en telefoonnr. op de site is vermeld. Veilig betalen ligt dan in het verlengde.

Extra toelichting
Ik heb met alle plezier mijn aankoop gedaan en heb dat ook op twitter gedeeld. Alle reden om nog eens terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews