coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Silly 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en goede informatie

Service
snelle levering en geen bezorgkosten
vraag via de klantenservice werd meteen beantwoord en keurig afgehandeld!

Aanbeveling
Veel keuze voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sykira 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet naar de winkel en hebt het binnen 24 uur thuis!

Service
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Alles wordt positief benaderd en dat maakt het extra leuk om iets waar je naar uitkijkt te bestellen en ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas V 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen, klikken, klaar. Verschillende betaalmogelijkheden is ideaal

Service
Volgens de site wordt het product de volgende dag geleverd mits voor een bepaalde tijd besteld. Bestelling was gedaan voor aangegeven tijd maar product werd twee dagen later geleverd

Aanbeveling
Op verlate levering na prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicky Raeyen 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even online gaan via de smartphone, bestellen en betalen... en de volgende ochtend al in huis 😃

Service
Prima in orde, vooral heel snel!

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik nodig had dus...

Aanbeveling
Handig en snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bobby 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mijn favoriete (web-)winkel!
Duidelijke  en overzichtelijke website met per product alle relevante informatie. Bestellen en levering perfect; tot 23:59u besteld = de volgende dag in huis, zelfs op zondag! Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden over de levering en je krijgt het bezorgmoment tot op 2 uur nauwkeurig via sms en link naar PostNL. Belangrijkste hierbij is dat dit ook keer op keer echt wordt waargemaakt (in tegenstelling tot veel andere winkels).

Service
Ik heb tot nu toe 2 keer te maken gehad met de service afdeling (1x defect product en 1x ruilen) en ook hierover zeer tevreden; geen moeilijk gedoe en alles zeer netjes en vlot opgelost. Zo hoort het!

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeer prettige winkel, zowel de webwinkel als de fysieke winkel (ervaring in vestiging Rotterdam). Ruim assortiment en bestellingsproces/levering perfect in orde. Zeer goede klantenservice en no-nonsense mentaliteit. Kan deze winkel van harte aanbevelen!

Extra toelichting
Niet altijd de goedkoopste. Maar na diverse slechte ervaringen met enkele andere winkels heb ik dat er graag voor over, ook als ze een paar procent duurder zijn. Maar meestal zijn de prijzen gewoon gelijk aan de concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Veel keuze maar overzichte website maakt kiezen makkelijker. Ook video van laptop met toelichting maakte keuze makkelijk

Service
Product besteld en volgende dag in huis

Aanbeveling
Was mijn eerste bestelling bij coolblue. Is erg goed bevallen!

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwenhuizen 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig om een product te bestellen

Assortiment
Met 1000 producten volop keuze!

Aanbeveling
Betrouwbaar snelle levering en service om ander afleveringadres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lieselotte 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed vindbare site en mogelijkheden

Service
ik heb diverse schatvragen gesteld. allen snel en goed beantwoord, hierdoor was ik zeker van mijn aankoop

Assortiment
goed assortiment, misschien niet alles maar voor mij prima

Aanbeveling
ik geef graag iets meer uit voor een winkel met service, aftersales service en goed geïnformeerd personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard1952 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk met prettige zoek functie c.q. wensen

Service
gemaakte afspraken worden na gekomen. Vooral het aangeven van de vermoedelijke tijd van afleveren en het vooraf (c.a. 30 minuten) bellen

Assortiment
goede sortering van artikelen, zowel op prijs als prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
het totaal pakket van artikelen, sortering, prijs kwaliteit verhouding en BOVENAL de SERVICE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was op paar minuten besteld

Service
Heel positief

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Ik heb s'avonds besteld en was mijn pakje al de volgende morgen om 10u15 aan't uitpakken

Extra toelichting
Ik kon kiezen uit vele leverings adressen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden artikelen, overzichtelijk

Assortiment
Bijna alles vindbaar

Aanbeveling
Gewoon prima winkelen en goed verpakt, snel verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel geleverd...klopt wat men zegt

Assortiment
Je kan niet om Cool Blue heen...

Aanbeveling
Gewoon "see is what you get'

Extra toelichting
Verwacht niet anders dat als het artikel niet goed is, door CB dezelfde accuratesse zal worden ingezet als bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snel sneller snelst 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klikken en kopen. Meer is het niet. Eenvoudige website.

Service
Zeer snel geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Selectiemogelijkheden op de website prima

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sabrina 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
23.30h besteld van de bank. 13.40h volgende dag in huis. Koerier die je steeds op de hoogte houdt van levertijd en alles voor je op de juiste plek zet en aansluit.

Service
Idem :)

Assortiment
Keuze genoeg!

Aanbeveling
Alles top! Volgende keer weer!

Extra toelichting
Super snelle service 23.30h besteld 13.40h de volgende dag in huis. Top koerier die steeds je per sms en email op de hoogte houdt van de verwachte levertijd. De eerste site wat ik de volgende keer weer bestel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lennart 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Mogelijkheid tot avondbezorging op werkdagen.

Service
Ik had het artikel snel in huis. Ik heb nog geen defect gehad dus ik heb geen ervaring met de service in zo'n geval.

Assortiment
Ruime keus uit verschillende merken en types van een bepaald product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en geestige website.

Service
Snel en goed geholpen aan de telefoon toen ik een vraag had over het product.

Aanbeveling
Alles werkt hier gewoon zoals het hoort. En de slogan "alles voor een glimlach" maken ze meer dan waar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tanja 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles was duidelijk te vinden.

Service
Zeer snelle bezorging.

Assortiment
Verschillende aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 19-03-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst via Website gekeken later gerichte vragen in de winkel

Service
Kwam met klacht zonder problemen omgeruild. Tweede keer alle moeite gedaan probleem op te lossen. Zelfs toen bleek dat het probleem bij Hollandse Nieuwe lag.

Aanbeveling
Super goede service. Bereidheid om klachten op te lossen is geweldig. Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Zeker aan te bevelen. Via werk ook besteld op de site.was de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is heel gemakkelijk te vinden op de site

Service
Coolblue doet wat het belooft; product volgende dag in huis!!!

Assortiment
de meeste producten kunnen geleverd worden; soms ontbreekt een merk.

Aanbeveling
Ik vind het geweldig shoppen bij Coolblue online!! Hoop dat het nog lang zo goed blijft! Complimenten hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joachim 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede keus te maken uit verschillende smart tv,s

Service
Supersnel in huis vrijdagavond besteld en zaterdag om 12.45 uur in huis.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima te shoppen allerlei zaken.

Extra toelichting
Vake bint de mensen te bange, Det bint ze al heel lange. Kopen bie Cool Blue, Det kunt ze gerust doe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandewalle Bertin 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer praktisch om vanuit je luie zetel alles te kunnen bezichtigen tot in de details alvorens over te gaan tot een bestelling

Service
Alle beloftes worden nageleefd,niks op aan te merken

Assortiment
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment en dit van heel wat merkprodukten.

Aanbeveling
Zeker aan te prijzen aan iedereen omwille van de uitgebreide keuze en tevens ook de prijs/kwaliteitsverhouding en de klantvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lelie1327 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles via internet snel en cordaat.

Service
direct na bestelling bevestigingsmail,en de wij doen niet moeilijk mail.

Assortiment
groot assortiment,voor ieder wat wils.leie1327

Aanbeveling
leuke frisse site ,overduidelijk,makkelijk bij het gewenste product te komen,groot assortiment.

Extra toelichting
keep on going,Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker makkelijk via internet

Service
vlot geleverd

Assortiment
ze hebben heel veel producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkjan 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en makkelijk

Service
volgende dag al in huis

Assortiment
veel en goed spul

Aanbeveling
ze hebben echt alles en heel snel voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerd 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijker kan niet, je kan je afleverdatum zelf kiezen, de avond van te voren krijg je het aflevermoment in een tijdvak van een uur te horen per sms. Top.

Service
Wasmachine werd zonder extra kosten naar boven gebracht, aangesloten en getest. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis M 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk browsen in je luie stoel.

Service
Snelle levering

Assortiment
Alle soort statieven op voorraad

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jawad 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan spullen bestellen zonder mezelf zorgen te maken

Service
Ik heb besteld voor 12 uir savonds en het was de volgende ochtend al thuis

Assortiment
Het was goed verpakt en er was geen schade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet en goede info

Service
Twee vriendelijke bezorgers haalden in een mum van tijd de oude machine weg en installeerden de nieuwe. Supersnel.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Makkelijk, snel, factuur via de mail etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Vermeulen 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker bestellen achter je laptop en al de volgende middag in huis!!!

Service
Klopt er iets niet of gaat er fout dan gaan ze door tot u tevreden bent!!!

Assortiment
Ze hebben groot assortiment je pakt bijna nooit mis!!!

Aanbeveling
Prima online winkel met goede service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoppy 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klantvriendelijk, snel en gemakkelijk

Service
Service is goed, snelle afhandeling

Assortiment
Ruim assortment

Aanbeveling
Klantvriendelijk, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 18-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Door bouwwerkzaamheden was de winkel slecht bereikbaar. Parkeren was daardoor ook een probleem. Uiteindelijk moeten omrijden om in verder gelegen parkeergarage te parkeren.. Parkeertarieven zijn ook absurd hoog.

Service
Product in winkel was eerder uit doos gehaald en daardoor zag het er nogal gebruikt uit (vingerafdrukken ed.). Ik heb dit product derhalve geweigerd. Er was geen voorraad meer in de winkel. Manager bood daarom aan nieuw product diezelfde avond, zonder verdere kosten thuis te laten bezorgen. Weliswaar voor nop naar Amsterdam gereden.

Aanbeveling
Natuurlijk prettig dat er ook een mogelijkheid bestaat je product af te halen. Echter torenhoge parkeertarieven en de vele omleidingen ivm bouwwerkzaamheden drukken de pret.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

sebastiaan 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk zoeken naar producten

Service
goed contact via mail of SMS. vriendelijke chauffeurs.het ging om aanschaf wasmachine. nwe naar de 2de. oude mee genomen. Top!

Assortiment
niet verder gezocht. vondt vrij snel wat ik wilde hebben

Aanbeveling
gewoon goed en vriendelijk. niks op aan te merken. was 1ste keer. waarschijnlijk volgen er wel meer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Serge Bellengé 18-03-2016 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer eenvoudig producten op te zoeken, eenvoudig te bestellen, eenvoudige levering/afhaling

Service
zeer klantvriendelijk

Assortiment
zeer ruim aanbod, werkelijk (bijna) alles

Aanbeveling
toch reeds een aantal producten bij Coolblue aangekocht ... en nog niet gefopt geweest

Extra toelichting
graag gebruiksaanwijzingen volledig in nederlands (ik weet het ... het is de fabrikant)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Pierre 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website enorme keuze en mogelijkheid zeer gemakkelijk.

Service
Altijd mooi en netjes verpakt de dag na mijn bestelling in de voormiddag ontvangen dat is pas service

Assortiment
Zeer ruime keuze hier vind je gewoon alles

Aanbeveling
Mijn webwinkel bij uitstek altijd mooi en eerlijk afgehandeld

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanprijzen deze webwinkel eens te proberen je zult verstomd staan van de snelheid en de afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel snel gevonden op de duidelijke website.

Service
Bijzonder leuk filmpje nadat je je bestelling hebt geplaatst. Ik kreeg spontaan zin in een banaan.

Assortiment
Ruim assortiment. Alles wat je zoek vind je hier!

Aanbeveling
Heel tevreden over assortiment, humor, snelle levering enz. Je zou er haast willen werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk

Service
Fijne service, snelle reactie en snelle levering

Assortiment
Veel keuze, groot assortiment

Aanbeveling
Topwinkel, zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
De wasmachine 's avonds besteld en de volgende morgen om 8:30 uur stond hij al, keurig aangesloten, de eerste keer te wassen.
Veel bedrijven beloven dat ze de volgende dag leveren maar maken het niet waar, Coolblue wel. Daarbij namen ze ook de oude machine nog eens mee, geen gesleep dus naar de milieustraat om de zware machine af te voeren. Klasse!

Assortiment
Ruim voldoende keus, in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heldere uitleg in "normale" taal,

Service
ze doen wat ze beloven!

Assortiment
wat je ook zoekt, ze hebben het!

Aanbeveling
de zoekfuncties zijn goed, hier is over nagedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaap 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit d eluie stoel bestellen op een overzichtelijke site

Service
Snel gelever, zonder gedoe retourneren

Assortiment
Te veel om op te noemen en altijd wel iets van wat je nodig hebt

Aanbeveling
Fijne zaak, goiede service, deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Wijker 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
gewoon 100% gemak

Service
Zeer kundige, nette en aardige jongemannen. Ouderwetse hoffelijkheid en kunde.

Aanbeveling
Gewoon goed. Wel jammer dat dit de fysieke winkel vervangt, dat is een beetje dubbel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Jenik 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor middernacht bestellen en morgen huis en... zonder bezorgkosten.

Service
De bestelling en de betaling via de website verliep vlekkeloos.
De besteltijd werd via de mail bekend gemaakt.

Assortiment
Het artikel (stofzuiger)was eenvoudig te vinden.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Een voorbeeldige webwinkel met snelle en soepele levering.

Extra toelichting
Opvallend is dat Cool Blue in de correspondentie een persoonlijke noot toevoegt, zoals "doe de groeten aan de besteller".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw Heeren 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de bestelling dezelfde dag in huis te krijgen. Super regeling... zoals beloofd voor 15.00 uur besteld voor 22.00 uur dezelfde dag thuis afgeleverd

Assortiment
Bij andere zaken niet leverbaar maar bij Cool Blue dus wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JEAN 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon ff kijken wat je wil , vergelijken via de site en bestellen

Service
altijd bereikbaar

Assortiment
veeeeeel keuze in dezelfde produkten

Aanbeveling
ik heb er al een paar dingen gekocht en ook een garantiegeval voor gehad met een tv en dat is heel correct opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snel geleverd. Je krijgt een afspraak in een blok van 3 uur en een SMS 10 minuten voor aankomst.

Service
Kundig personeel. De wasmachine was zo uitgepakt en aangesloten. Oude mee retour.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie van der Ham 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en zeer snel in huis zonder verzendkosten.

Service
Heb je een vraag dan even een whatssup doorgeven en je hebt zo antwoord, geweldig.

Assortiment
Echt alles te krijgen.

Aanbeveling
Coolblue is echt een top webshop.

Extra toelichting
Geen. Is helemaal Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed geholpen met contract.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tareq Hajwess 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden, via kieskeurig.nl

Service
Snelle levering, duidelijk aangegeven hoe laat. hulpvaardige afleveraars

Assortiment
Kon makkelijk een goed, gewenst product vinden

Aanbeveling
goede ervaringen met Coolblue. Ook in het verleden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda van Roozendaal 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, vergelijkingen tussen verschillende merken.

Service
Snelle levering, vriendelijk en beleefde bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de jong uit groningen 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Te zoeken op relevante criteria!
Met account is bestellen zo gepiept.

Service
Na een mankement ruim anderhalf jaar na aanschaf van een camera was 1 belletje voldoende om alles gratis te kunnen retourneren.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Ik maak actief reclame voor coolblue, ben een erg tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews