coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

IBelg 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kies je producten, vul je gegevens in, betaal en de volgende dag heb je wat je besteld hebt.

Service
Ik heb eens support gecontacteerd en ik kreeg binnen de 24 uur een antwoord, maar de persoon leek geen flauw idee te hebben waar ik het over had.

Assortiment
Er is een groot assortiment, maar soms heb je toch het idee of er niet wat meer kan zijn.

Aanbeveling
Als ik iets de volgende dag geleverd wil hebben dan mag je er van verzekerd zijn dat ik eerst deze website ga bezoeken.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

lieselotte 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, heldere omschrijving en makkelijk en snel bestellen en leveren

Service
keurig geholpen met vragen, perfecte levering

Assortiment
zeer groot assortiment, keus genoeg!

Aanbeveling
Ik ben erg blij met Coolblue, prettige winkel waar je met een goed gevoel ook je hele dure produkten veilig kan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Keurig verzorgd pakketje ontvangen en super snel in huis. Top....een voorbeeld hoe het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christian hokke 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede en duidelijke website

Service
keurige mails steeds actie, en sms als bezorger er bijna is.

Assortiment
veel aanbod

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco van der Baan 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel het juist product gevonden.

Service
Oude printer ging op zaterdag stuk. Zondag heeft Coolblue de nieuwe op de afgesproken tijd bezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment, en alles op voorraad. Coolblue is wel vaak net iets duurder dan de concurrentie.

Aanbeveling
Prima webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Put 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoek functie werkt goed

Service
Meteen geleverd

Assortiment
Ruin voldoende

Aanbeveling
Geen negatieve punten. Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en makkelijk via internet en ook nog een winkel dichtbij.

Service
Eigenlijk altijd fantastisch. Wel hebben we nog een order/bestelling uitstaan voor een product dat blijkbaar niet meer leverbaar is. Hier hebben we nooit meer iets op gehoord.

Aanbeveling
Zeer vriendelijke en erg snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel besteld en bevestiging volgt ook snel

Service
Snel en goed geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Beste internetwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Moon de Cocq van Delwijnen 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je zoekt op nummer van je cartridge en je krijgt meteen te zien wat er te koop is.

Service
Besteld, betaald met Ideal en de volgende dag in huis.

Assortiment
ruime keuze aan wat je wilt hebben, verschillende inhoud etc.

Aanbeveling
Snel bestellen, snelle levering en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZeerTevreden 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is zeer makkelijk te vinden, goed toegankelijk, producten die ik wil zijn goed vergelijkbaar

Service
ik kan alleen de levertijd beoordelen; de levering was steeds 100%. De bestelde producten voldoen 100% aan de verwachting, dus met retouren heb ik geen ervaring

Assortiment
de gezochte producten zijn uitgebreid genoeg om een adequate vergelijking te kunnen maken. de prijs voor het door mij uitgezochte product voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site, ruime productkeuze, perfecte levering, zeer adequate levertijd

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, bestellen gaat gemakkelijk

Service
Snelle levering zoals beloofd, geen bezorgkosten

Assortiment
Overzichtelijk, uitgebreid assortiment, voldoende informatie

Aanbeveling
Gewoon goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, en assortiment

Service
Snelle afhandeling van het product, en levering.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
totaal tevreden over de processen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fietsende dokter 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op zich zeer snel

Service
netjes antwoord gehad per mail op gestelde vraag

Assortiment
veel is mogelijk

Aanbeveling
Uiteindelijk kosten de aanvullende twee telefoons meer dan de oorspronkelijke basisset. En dan blijkt er minder te kiezen dan oorspronkelijk gedacht

Extra toelichting
Zeer snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis veel info

Service
bij aflevering nieuwe artikel op plaats van bestemming in huis neergezet (bij ons zolder 2 hoog). Oude artikel en verpakkingsmateriaal nieuw artikel meegenomen. Eerste was programma ingesteld. Is daarna klaar om het werk te doen.

Assortiment
voor mij genoeg keuze

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, snelle levering en zeer goede service bij afleveren

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet van huis af,
alle producten overzichtelijk op'n rij

Service
levertijd na gekomen

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
zie boven genoemde motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendri 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige mogelijkheid tot bestellen en kiezen.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Alleen gezocht op wat ik nodig had, daar waren wel verschillende opties voor

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen, meerdere opties en veel keuze.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Okello 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel bestelproces

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Mijn gezochte artikel snel gevonden

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aanrader 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles kan beter, maar weinig op aan te merken.

Service
Je kon kiezen voor een telefoon-hoesje combinatie met verschillende hoesjes, maar precies niet het hoesje die ik wilde.

Assortiment
Alles kan beter, maar weinig op aan te merken.

Aanbeveling
Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pcjk 06-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijke site en betaalgemak.

Service
Voor 23:59 besteld is volgende dag in huis. Dit ging echter niet op voor mijn bestelling. Op tijd besteld, kwam alsnog een dag later. Waardoor ik alsnog thuis moest blijven die dag, wat niet in mijn planning uitkwam. Erg jammer!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 08-04-2016

Beste pcjk,

Bedankt voor uw bestelling bij Coolblue. We vinden het erg vervelend dat uw bestelling niet conform afspraak is geleverd, oprechte excuses hiervoor. Wij hebben heldere afspraken met al onze koeriersdiensten maar helaas komt het sporadisch voor dat een bestelling niet helemaal volgens planning verloopt. Dit is ontzettend vervelend en zeker gezien het feit dat het invloed had op uw planning. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij dit intern zullen bespreken met onze bezorgpartner om zo onze dienstverlening te verbeteren.

We hopen u enigszins tegemoet te kunnen komen door u een kortingsvoucher aan te bieden. Graag vernemen wij of u hiermee akkoord gaat, zodat we het één en ander in gang kunnen zetten en u de voucher kunnen toesturen per e-mail. Nogmaals, we vinden het erg vervelend dat de bezorger niet binnen het tijdsvak heeft kunnen leveren en dat u daardoor een dag voor niets thuis bent gebleven. Wij hopen dat u ons in de gelegenheid stelt, een volgende keer te kunnen laten zien dat het wel goed kan gaan, mét korting als u bovenstaande accepteert. We zien uw reactie graag tegemoet, bij voorbaat dank.

Groeten,
Coolblue

Reageer

John 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijke site met veel produkten, met duidelijke beschrijving. En snelle levering.

Service
Snelle levering met goed contact.

Assortiment
Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon alles ligt goed en je voel je op je gemak

Service
klant vriendelijk heb ik nog niet in veel winkels gezien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iris 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is mooi overzichtelijk, het is heel handig dat je dingen makkelijk kunt vergelijken

Assortiment
Laptop was nergens anders verkrijgbaar.

Aanbeveling
Snelle levering, overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jaap 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijk vanuit je luie stoel het hele assortiment doorlopen

Service
Snelle en goede service, geen gezeur maar jouw belang voorop

Assortiment
Een heel uitgebreid assortiment, zeer gevarieerd

Extra toelichting
Vooral doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is heel duidelijk en gemakkelijk te gebruike

Service
Snelle service,en goed verpakt product

Assortiment
Heel uitgebreid assortimment

Extra toelichting
Bij bepaalde producten is er een video met uitleg hoe met deze producten werk en dat vind ik super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
euh.. hoeveel makkelijker wil je het hebben? Product duidelijk te vinden, te vergelijken en te bestellen..!

Service
levertijd conform afspraak, zelfs iets eerder. prima dus.

Assortiment
ik zocht een android tablet (Samsung) en de keuze was iets kleiner dan voor Apple, maar ik heb een keuze kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen, betalen en de volgende dag ontvangen.

Service
niet goed = geld terug.

Assortiment
heb alles wat ik nodig had in de winkel kunnen vinden. goede prijs, maar niet de goedkoopste.

Aanbeveling
het is nagenoeg perfect.

Extra toelichting
Prima webwinkel waar ik met alle vertrouwen al enige jaren de nodige spullen koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Bijl 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk overzicht van produkten en stappenplan om te bestellen

Service
Komen na wat ze beloven.Op goede vrijdag voor 22 uur besteld,zaterdagochtend om 11 uur in huis!Ondanks het paasweekend,superrr.

Aanbeveling
Boven alle verwachting.Goede service,vriendelijke mensen.
Nemen zelfs het oude apparaat mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede website en uitstekende technische beschrijvingen. Zowel positieve als negatieve opmerkingen worden geplaatst

Service
Ik had een vaatwasser besteld en de volgende dag werd deze inderdaad afgeleverd en geïnstalleerd. Buitengewone service noem ik dat.

Assortiment
(bijna)alles wat je zoekt vind je op de website in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede wijn behoefd geen krans.

Extra toelichting
Ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke rangschikking aanbod

Service
zeer correct !

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
nog nooit problemen gehad, top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernand Goriens 05-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Levering is beloofd op 3/04, vandaag 5/04 nog niets ontvangen. Pakje is reeds 2 dagen op de inpakdienst van Cool blue. Dit is toch geen service ?

Aanbeveling
Zie opmerking bij service. En nog steeds geen antwoord.En blijkbaar wordt ik niet geloofd en is er een officiële verklaring nodig, terwijl op de traking website nog steeds vermeld staat dat het pakket bij Cool Blue is. Dit wordt zeker onze laatste aankoop.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Eduard 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vergelijkbaar met andere webwinkels. In winkelmandje plaatsen, afrekenen en klaar is Kees

Service
De bestelling was op de dag van levering op de minuut te volgen zodat je exact wist wanneer hij geleverd werd. Bovendien kreek ik tijdig een smsje en plaatsen de chauffeurs de droger gelijk op de plaats in huis. Helemaal top!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R Gonnissen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles OK

Service
Alles OK

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Alles OK en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling verliep gemakkelijk en overzichtelijk

Service
optie voor afleveren zelfde dag werd ondersteund met voldoende nauwgezette berichten

Assortiment
alles wat ik zocht was beschikbaar

Aanbeveling
Prima shop met prima service en komt afspraken na.

Extra toelichting
Ook het afhalen in de winkel is prettig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een hele fijne winkel zowel webshop met snelle levering ze zijn op vele manieren te berijken als je eventuele vragen hebt al met al een hele fijne winkel met goede prijsverhoudingen

Aanbeveling
Ik heb zowel in de winkel als in de webshop aankopen gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathias Therstappen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer goede en gestructureerde website. Je kan alles snel vinden.

Service
Levertijd wordt met hoog belang gerespecteerd. nog nooit een klacht gehad

Assortiment
de prijzen zijn vergelijkbaar met andere winkels enkel krijgt u hier gratis verzending dus is het in feite goedkoper dan een normale winkel. wordt veel tijd besteed aan de grotere merken van bepaalde producten. het assortiment van de onbekendere merken kan wel iets beter. maar in het geheel een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Heb nu al 3 keer iets bij coolblue besteld en nog nooit een klacht gehad. Enorm goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharina 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op mijn mobiel snel keuze gemaakt

Service
Top

Assortiment
Veel merken sorten

Aanbeveling
Snel gericht via sms en email genoeg info van bestelling !! Prima service

Extra toelichting
Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenz Wittenberg 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website supergemakkelijk (ook mobiel) in tegenstelling tot deze website

Service
Supersnelle levering voor een normale prijs.

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vientjes 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De zoekfunctie werkt erg goed, dus ik had mijn product zo gevonden.

Service
zoals het hoort!

Assortiment
Blij dat ik zo snel na de lancering van de s7 edge bij de pdashop de accesoire kon vinden.

Aanbeveling
Prettig en snel winkelen

Extra toelichting
Nee niet echt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool bleu 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk site

Service
ook in het verleden netjes te woord gestaan

Assortiment
wat ik nodig heb kan ik bij jullie vinden

Aanbeveling
voldoet aan mij wensen en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijk. Uitgebreide produkt informatie

Service
Heel groot. Kregen een levertijd van 8.00 uur tot 0.00 uur. Belde netjes of we al thuis waren.

Assortiment
Hele ruime keus. En dit model was tussen de 200 en 400 euro goedkoper dan andere sites

Aanbeveling
Bestelde tweede paasdag 's middags en volgende dag vroeg in huis.

Extra toelichting
Nee gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle service aflevering

Service
Top notch

Assortiment
Goeie service ik had nooit gedacht dat jullie zo stipt waren met leveringen , was optijd en paste precies binnen mijn schema

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marc bonten 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellen en de juiste info beschikbaar

Service
snel geleverd

Assortiment
duidelijk assortiment en juiste filters kunnen maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke Q 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Ik heb op 30 april een wasmachine via de website van Coolblue besteld, deze zou op 2 april tussen 08:00 en 18:00 worden afgeleverd, hij is nooit afgeleverd...
Op 2 april krijg ik om 9:00 een bericht dat de machine tussen 13:15 en 16:15 wordt afgeleverd. Om 10:00 krijg ik vervolgens een bericht dat de levering geannuleerd is, zonder enige uitleg. Ik bel met de klantenservice die mij vertelt dat de machine met de verkeerde vrachtwagen is meegegaan?! Ik zou binnen 24 uur worden teruggebeld met een passende oplossing. Ik word niet teruggebeld en bel vervolgens weer zelf, niemand kan mij vertellen hoe of wat. Als ik vervolgens op de website kijk, zie ik dat het product niet meer leverbaar is. Ik krijg verder geen uitleg en persoonlijk denk ik dat ze het produkt gewoon niet hadden! Uiteindelijk heb ik na 2 dagen zelf de bestelling geannuleerd en bij Mediamarkt een andere wasmachine gekocht. Wat een ontzettend slechte service, geen gemak en ZEKER geen 'voor 23:59 besteld, morgen in huis'!

Assortiment
Wel wat er op de website staat, maar in de realiteit dus niet

Aanbeveling
Zeer ontevreden met coolblue, het is 1 ding dat er iets fout gaat, maar hoe ze er vervolgens mee omgaan is onacceptabel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 05-04-2016

Beste Anneke,

Wat een vervelend verhaal om te lezen. Absoluut niet de service die wij aan onze klanten beloven. We zouden graag nog licht willen werpen op deze situatie. Zou u ons wellicht kunnen voorzien van een ordernummer? We vinden de situatie erg rot en vinden dat we je wat uitleg verontschuldigd zijn. Wellicht kunnen we nog iets voor je betekenen om de nare na smaak bij je weg te halen.

Reageer

Poel 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en goed overzicht van bestelling

Service
snelle levertijd

Assortiment
keuze genoeg

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanJ 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, veel aanbod, duidelijke info over producten.

Service
supersnel geleverd, goed verpakt, grote dingen worden geplaatst door personeel.

Assortiment
veel aanbod

Aanbeveling
eerste indruk was al goed en na de eerste bestelling en levering ben ik zo goed als vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo van Veen 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, gewoon fijn thuis!

Service
Snel binnen, goede klantenservice.

Assortiment
Top, goede hoeveelheid goede producten!

Aanbeveling
Helemaal top! Heb ooit wel eens contact gezocht ivm een laptop, prima service dus! Snelle levering, goede producten. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,7

Gemak
Ik heb tot twee keer toe een laptop die niet volgens verwachting werkt

Service
De eerste keer mocht ik ruilen, de tweede keer kreeg ik een link van hp om drivers zelf te installeren terwijl ik al had aangegeven geen verstand te hebben van dat soort dingen

Aanbeveling
Ik ben echt niet blij, ik ben al 4 weken bezig een laptop met dvdspeler en brander van 17 inch met hdmi te bemachtigen. Hoe moeilijk kan het zijn? Ik vraag toch geen gouden bergen?

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-04-2016

Beste Cindy,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw computer. We willen dit graag zo goed mogelijk oplossen. Kunt u het ordernummer doorgeven? Dan kijken gelijk wat we voor u kunnen betekenen. Alvast bedankt.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Cool bleu 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site keuze opties mbt verzenden (oa thuis of ophalen)

Service
prima

Assortiment
kan altijd nog meer diversiteit in aanbrengen

Aanbeveling
prima site

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doen wat er gezegd wordt in alle opzichten! Zeer netjes.

Service
Had een hoes besteld, de hoes die ik binnen kreeg was niet het zelfde die ik besteld had. Hierover gemaild en binnen een uur had ik reactie (op de site staat dat er binnen 4 uur reactie komt!!) in de reactie stond dat ze het gingen uitzoeken. Dit was op een zaterdag, op de maandag had ik het antwoord al in de mailbox staan.

Assortiment
Genoeg keuze, kan altijd meer en beter 😃

Aanbeveling
Geef nooit een 10 in het algemeen, maar je kunt hier met een gerust hart je spulletjes kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W Huigen 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Veel keus, en makkelijk te sorteren.

Aanbeveling
Snel te leveren, goed vergelijk met andere producten, eenvoudig betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews