coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Debilio 07-08-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering, product goed: wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debilio 07-08-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering, product goed: wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jazzy66 06-08-2011

Algemene score

9,3
Ik wilde graag een andere fototas en dan graag een crumpler. Bij Digicamshop hadden ze die op voorraad tegen een mooie prijs. Gisteren besteld en net binnen. Je wordt van iedere stap op de hoogte gebracht. Echt super goed een dikke pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yu-Lin 06-08-2011

Algemene score

10,0
Goede communicatie wanneer spullen geleverd worden. Komen afspraken na. Ik heb geen contact gehad met klantenservice oid, omdat het gekochte produkt in orde is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mil57 05-08-2011

Algemene score

9,2
Dit is een topwinkel. Op de dag bezorgd dat ik dat wilde. Helaas paste het tasje niet. Misschien heb ik zelf niet goed gekeken. Bereikbaarheid afhandeling ect. Niet te geloven zo vriendelijk snel en correct.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

menno890 05-08-2011

Algemene score

10,0
Goede service prijzen liggen gemiddeld, kan nog wat lager maar voor de rest topshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwmberg 04-08-2011

Algemene score

9,3
Snelle en correcte levering. Website is duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ma258 01-08-2011

Algemene score

9,8
Vrijdag avond besteld en zaterdag opgehaald in Eindhoven.
Duidelijke berichtgeving via email en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gret 01-08-2011

Algemene score

10,0
Snel, kundig en vooral eerlijk in hun advies. Niet de goedkoopste maar wel de beste service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobvK 01-08-2011

Algemene score

9,5
De website is overzichtelijk en ze hebben de producten keurig ingepakt binnen 24 uur bezorgd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pettak 01-08-2011

Algemene score

9,3
Prima afhandeling van mijn bestelling!
Conform belofte lag mijn bestelling de volgende dag klaar in de shop (Groningen).
In de tussentijd ook goed op de hoogte gehouden van de status via mail en SMS.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunke 01-08-2011

Algemene score

9,3
Besteld op vrijdag, dinsdag in huis toppie daar ik wel meer 1 dag langer moet wachten bij andere webshops ligt waarschijnlijk aan de ligging (Limburg)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel_ 01-08-2011

Algemene score

8,7
product op voorraad, scherpe prijs. En vertrouwde snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marie-jose2011 01-08-2011

Algemene score

9,5
Voordelige prijs, supersnelle levering en een betrouwbaar adres. Ruime keus ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamxy 29-07-2011

Algemene score

9,3
WEbsite duidelijk, bestellen gaat eenvoudig, keurig binnen 2 dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vader58 29-07-2011

Algemene score

9,7
Bestelling en levering zijn zeer goed en voorspoedig verlopen. Vrijdag begin van de middag besteld voor de verjaardag van mijn zoon en zaterdag om ongeveer 12 uur bij hem thuis bezorgd. Keurig verpakt en geheel volgens de beschrijving. Verzending was ook goed te volgen via internet. Zowel ik als besteller als mijn zoon als ontvanger zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john6872 28-07-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle levering. Voor 22:00uur 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Alles keurig verpakt en volledig volgens afspraak. Ga ik zeker vaker iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BM09 27-07-2011

Algemene score

9,8
Snelle service, goede en heldere communicatie en niet duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Emmen 27-07-2011

Algemene score

9,2
Geweldige shop. Even bestellen op de site (gaat heel soepel) en dan de volgende dag afhalen bij de winkel in Rotterdam, na ontvangst van een sms. Deze webshop in combinatie met de winkel kan als voorbeeld dienen voor veel webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emilio.a 27-07-2011

Algemene score

9,0
snel en correct,21.00 u besteld op vrijdag en zaterdag om 13.00 u in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert.debruin 26-07-2011

Algemene score

9,5
Prima service, gratis verzending, binnen een dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolandavb 26-07-2011

Algemene score

8,5
Vrijdag besteld en zaterdag geleverd, netje verpakt.
Keurige email met factuur en track en trace nr.
Deze webshop is een voorbeeld

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

G. R. 26-07-2011

Algemene score

9,2
Snelle en correcte levering. Alles goed verpakt en alles geleverd volgens afspraak.Prima dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha vdb 26-07-2011

Algemene score

10,0
Babyfoon besteld, de dag daarna al ontvangen. Werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Solarsix 26-07-2011

Algemene score

9,0
Op donderdagmiddag besteld en vrijdag in mn bezit.
Alles via track en trace te volgen + kreeg 1 sms dat order in behandeling was.
In een woord geweldig !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PaulE61 26-07-2011

Algemene score

10,0
Coolblue is niet de goedkoopste winkel om je bestelling te plaatsen. Maar wat voor mij veel belangrijker is dat ik gevoelsmatig met een betrouwbare winkel te maken heb.

Veel in voorraad, erg snel leverbaar, en altijd zeer netjes geleverd. Vaker bij hun besteld en uitermate tevreden.

Coolblue, ga zo door, want jullie onderscheiden je met de goede service, snelle levertijden en een duidelijke site.

Soms mag het ook wat goedkoper hoor! Maar ik weet, service met de hoofdletter S kost nu eenmaal investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daffn8000 26-07-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Vlotte afhandeling van bestelling. Kortom: Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coach-E 26-07-2011

Algemene score

9,0
Alles goed en snel. Snel geleverd, nette factuur, duidelijke informatie.
Goede prijs.

Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxim81 26-07-2011

Algemene score

9,0
Goede nette snelle levering.
Vandaag besteld morgen in huis, mijn dank.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter1233 26-07-2011

Algemene score

10,0
Topwinkel: Snelle levering, producten goed verpakt! Desondanks is mijn Wake Up Light wel defect aangekomen, maar dit wordt inmiddels opgelost door Philips zelf en schijnt een fabrieksfout te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorrit82 26-07-2011

Algemene score

9,8
Top Binnen 12 uurtjes in huis goed geregeld met updates waar je bestelling is per uur top winkeltje!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jungle_girl 24-07-2011

Algemene score

10,0
Vanaf het bestellen tot het ophalen, alles perfect en correct. Ik ben een content klant.
Ik heb al een paar artikelen bij MP3shop besteld.
Betreft After Sales, heb ik gelukkig nog geen ervaring mee gehad. Ben nog nooit terug moeten komen doordat een artikel niet goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nedi 23-07-2011

Algemene score

9,5
Het artikel 's avonds om 21.30 besteld, en het werd keurig de volgende dag afgeleverd. Keurig mails met de status van de verzending ontvangen, incl track&trace info voor TNT post. Prima afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jash1989 22-07-2011

Algemene score

10,0
Over deze webshop ben ik zo tevreden, dat ik heb besloten mijn eerste winkelreview te schrijven. Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Ik bestelde mijn PS3 rond 21:30. Achtereenvolgens kreeg ik e-mails om de kwartiertjes: Order ontvangen, ingepakt, etc. Tot mijn grote verbazing kreeg ik later nog een smsje met de statusupdate van mijn order. Nooit eerder meegemaakt.

De volgende dag heb ik het ook echt ontvangen om half 1 in de middag. Hoe snel kun je zijn? Net als de PS3 waren ook de erbij-bestelde hdmi kabel en extra controller onbeschadigd en keurig verpakt. Leuk foldertje bij in de doos.

Over de website moet ik nog zeggen dat ik kon kiezen welke dag ik het bezorgd wilde krijgen, of welke dag het klaar kon zijn om af te halen (als ik dat zou willen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB10 21-07-2011

Algemene score

9,8
Een prima service en regelmatig update via mail over de levering en verzending. Kom je niet vaak tegen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartineHans 20-07-2011

Algemene score

9,8
supersnelle levering.netjes verpakt en afgeleverd en dat zonder verzendkosten super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GLAMOURMOES 20-07-2011

Algemene score

9,5
De webshop heeft een prima website, waar alles goed te vinden is. Tevens staan er ook nog eens duidelijke filmpjes op bij producten voor bijvoorbeeld het aanbrengen van beschermfolie op je mobiele telefoon. De levering is op tijd bezorgd. Goede ervaring. Deze webshop is aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 1 20-07-2011

Algemene score

9,0
S'avonds de bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Netjes afgeleverd. Site is duidelijk erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waltersan 18-07-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle afhandeling (binnen 24 uur was het thuis), heldere communicatie. Zo hoort webshoppen te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allard1967 18-07-2011

Algemene score

9,7
Ik heb nu een aantal aankopen gedaan bij deze webshop en iedere keer zijn ze optijd met de levering en houden je zeer accuraat op de hoogte van de voortgang van de levering per sms en mail. Ik heb deze service maar weinig gezien bij andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iridian 18-07-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldo1956 18-07-2011

Algemene score

9,0
Bestelling geplaatst, na het ontvangen mailtje met ophaal datum naar de winkel en opgehaald, prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.E. 18-07-2011

Algemene score

9,2
's Avonds om kwart voor 10 besteld en de volgende middag had ik mijn bestelling in huis. Wat een service! Geweldige afhandeling van mijn bestelling en heel tevreden met mijn aankoop; een vriendelijk geprijsde, degelijke tondeuse. Ik zou zo weer een aankoop doen bij de shavershop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans1943 18-07-2011

Algemene score

9,3
Levering super snel en goede info tijdens het verzenden. Zelfs onder de € 55,00 portvrij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiljo van Dalen 18-07-2011

Algemene score

9,8
De service van Coolbleu is erg goed. Snelle levering! Op mail voor de klantenservice krijg je snel, volledig, en zelfs op zondag, antwoord. Bevalt een product niet dan kun je een retour nummer aanvragen per mail of telefoon. Op de eerstvolgende werkdag krijg je een prima instructie, inclusief EEN ANTWOORDNUMMER voor het gratis terug sturen van de aankoop. Binnen 7 dagen moet de aankoop dan bij Coolbleu zijn. Je kan ook de aankoop in één van de drie winkels afleveren.
Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.W Bodewes 17-07-2011

Algemene score

9,3
Super snelle levering ! zowel thuis als op de werkplek. duidelijke afhandeling en betaling kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MivEe 15-07-2011

Algemene score

8,8
Goede informatie op de site, supersnelle levering. Er ontbrak wel een kleinigheid. Telefoon werd voldoende snel opgenomen en de klacht goed afgehandeld. Directe nalevering.
Zo zouden er meer moeten zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rellek39 14-07-2011

Algemene score

8,0
Op zondagmiddag de bestelde laptop opgehaald en deze werkt naar tevredenheid.Werd netjes te woord gestaan en vlot geholpen, het parkeren is niet zo eenvoudig in
de buurt van de winkel maar daar kan Cool-Blue niets
aan doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HaWoWy 14-07-2011

Algemene score

9,8
In nov.2009 gekocht Navigon europa 7310 ging medio 2010 stuk en is voor reparatie naar fabriek gezonden. Apparaat ging opnieuw stuk in juni 2011 en ook brak stekkertje van kabel.Apparaat+toebehoren na tel.overleg naar GPSshop gezonden en na. ca. 10 werkdagen een geheel nieuw exemplaar Nav.70 Premium ontvangen. Omdat dit apparaat groter is dan de vorige heeft GPSshop ook nog een case nagezonden! Bravo!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nannie19 13-07-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews