coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roosmarijntje 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling wordt de dag erna al geleverd !

Service
Bpost levert het af aan huis

Assortiment
Werkelijk alles kan je vinden !

Aanbeveling
Sowieso vooral omdat het bestellen en leveren zo snel en feilloos gaat !

Extra toelichting
Ik vind het super dat het assortiment zo groot is en dat wanneer op voorraad de bestelling de dag erna al wordt geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imvandertier 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is telefonisch voor me geregeld en hoefde niets te doen. Ook informatie over bezorging was helder.

Service
Zeer nette hulp

Extra toelichting
Zeer tevreden. Product alleen niet in alle kleuren leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

swertsk 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De levering was niet zoals het hoorde. Ik verwachtte de levering zoals aangegeven de volgende dag. Ik kreeg ook een sms van de transportfirma met een tijdspanne maar er werd niets geleverd die dag ... de volgende dag gelukkig wel.

Extra toelichting
de online winkel op zich werkt perfect ... enkel de levering via een externe transportfirma is niet zo denderend.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

ginkelb 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig bestellen, overzichtelijke opties en levering dezelfde dag nog mogelijk.

Service
Bestellen en dezelfde dag nog in huis. Netjes met een tijdvenster van 2 uur en een kwartier van te voren een SMSje dat de chauffeur er bijna is.

Extra toelichting
Dat het product dat je besteld het product is dat je besteld hebt mag voor zich spreken. Maar het is de service eromheen die een webwinkel echt goed maakt. Dus goede suggesties over accesoires voor bij mijn nieuwe fotocamera. Groot assortiment met mogelijkheden waarvan direct duidelijk is dat ze passen bij je nieuwe toestel en als klap op de vuurpijl dezelfde avond nog geleverd aan huis. Netjes met een kwartier van te voren een SMSje dat de chauffeur er bijna was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Putters 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Betere service kan volgens mij niet!

Extra toelichting
De servicegraad van Coolblue is enorm hoog. Doen meer dan je verwacht en dat is ook wel eens prettig. Kon mijn pakketje zelfs gratis! op zondag laten bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justice4all 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel het product gevonden

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
Supersnelle levering, sneller dan Bol.com en goedkoper

Extra toelichting
Ik liet mijn telefoon vallen. Ik kon dezelfde dag tot 23:59 een bestelling plaatsen en voordat ik de volgende dag naar mijn werk ging om half acht mijn nieuwe telefoon op het postkantoor halen! is toch TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superhero AlterEgo 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle levering, overzichtelijke webwinkel.

Service
Duidelijke informatie (wat klanten kunnen verwachten, status van bestellingen of eventuele retouren, enzovoorts).

Assortiment
Ruim assortiment van producten die wij eigenlijk zouden "moeten" hebben, als budget geen beperkende factor was ;)

Aanbeveling
Prima service en last-but-not-least ook scherpe prijzen.

Extra toelichting
Deze winkel is Cool! en blue... maar niet zoals in 'de blues' want het is juist een vrolijke organisatie :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hansdegroot 22-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
Afspraken worden niet nagekomen. Er wordt gewoonweg niet geleverd!

Service
Je krijgt geen antwoord op vragen ver de slechte levering!

Aanbeveling
Drama!
Je krijgt je producten niet!
Als je mailt wordt er niet gereageerd.

Extra toelichting
Je krijgt je producten niet en afspraken worden niet nagekomen. Drama! Afrader!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2015

Beste Hans de Groot,

Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling niet is geleverd. Wij kijken graag voor u na wat er mis is gegaan. Als u contact opneemt met onze klantenservice gaan wij hier direct achteraan zodat dit probleem zo spoedig mogelijk kan worden opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

mhvd 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en doeltreffend

Service
gebeld en prima geholpen

Assortiment
de eerste keer besteld dus kan dit nog niet helemaal beoordelen maar heb er zeker vertrouwen in.

Aanbeveling
Beter kan vlgs mij niet prima service en heel snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjfeijtel 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
alles was goed en gemakelijk geregeld!!!!! SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vivian lempereur 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik ben zeeer tevreden over de diensten van coolblue, vandaag bestellen , morgen in huis , dat zijn er veel die dat zeggen, maar bij coolblue is dat werkelijk zo super gewoon zo een snelle service, en correct, super , zou het iedereen aanraden ,en nog goede prijzen ook , super gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steph027 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Onlangs een paar minuten voor 24.00 uur een bestelling geplaatst die dan de volgende dag geleverd zou worden. Inderdaad wordt het pakketje de volgende dag bezorgd.
Ik zag pas een vacature bij jullie voor een Recruiter waarbij een bedrijfsfilmpje was toegevoegd. Indrukwekkend vond ik om te zien hoe jullie je missie en visie en kijk op jullie medewerkers zien. Ga zo door!

Service
Afspraak is afspraak, zelfs op zondagavond laat. Klasse.

Assortiment
Zeer ruim assortiment in verschillende prijsklasses.

Extra toelichting
Jullie zijn niet zomaar een webshop die even wat geld wil verdienen. Er zit een aanpak en visie achter die me aanspreekt. Ik kom zeker bij jullie terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flk 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke webshop.

Service
erg klantvriendelijk!

Assortiment
uitgebreide keus

Aanbeveling
Door de klantvriendelijkheid en de super snelle levering beveel ik deze site aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maickelvanheeswijk 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met veel mogelijkheden om te filteren zodat je snel vindt wat je hebben wilt

Service
Altijd de beste service , geen moeilijk gedoe

Assortiment
Ze verkopen zowat alles :)

Aanbeveling
Absoluut ! Veilig en zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Snelle gratis levering Levering ook op zondag Zelfde dag levering mogelijk Duidelijke beschrijving van product Veel betaal mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maris84 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld is ook daadwerkelijk morgen in huis.

Service
Heb je een vraag, stuur een email en je krijgt dezelfde dag nog een persoonlijke reactie! Heb je een probleem met een artikel, er wordt altijd naar een passende oplossing gezocht.

Assortiment
Een heel breed assortiment. Voor elk wat wils!

Aanbeveling
Ik verbaas me steeds weer over de goede, snelle en persoonlijke service!

Extra toelichting
Wij hebben vorig jaar een babyfoon besteld, echter hier was steeds van alles mis mee. Coolblue aarzelde niet en gaf ons gelijk het aangekochte bedrag in de vorm van shoptegoed terug. Er werd dezelfde dag nog gereageerd op mijn email en de volgende dag had ik de nieuwe babyfoon al in huis! Waar we overigens super tevreden over zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moosse 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eevoudig mijn product kunnen vinden. Snel en efficient betalingsproces

Assortiment
Weinig ervaring met het gehele assortiment van Coolblue. Ze hebben aangeboden wat ik zocht.

Extra toelichting
Alleen maar positief! Super fijne webinkel en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mirremeis 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke, goede website.

Service
Verschillende lever opties. Ook zelfde dag in huis optie.

Aanbeveling
duidelijke website, prima en snelle levering.

Extra toelichting
goede website, en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josee225 22-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
artikelen zijn makkelijk te vinden

Service
donderdag iets besteld vrijdag niet binnen verkeerde lijn post nl zaterdag post nl vertraagd was een vaderdag kado cool blue deed geen moeite om het alsnog zondag bezorgd te krijgen lag allemaal aan post nl daar was het wachten op

Aanbeveling
zie bericht service houdt niet aan de afspraak zondag bezorgen lukt niet bij hun

Extra toelichting
nog niet in bezit heb net een mail van post nl ontvangen dat het onderweg is dat post nl een werk niet goed doet is mijn probleem niet vindt het schandalig van cool blue dat ze het zondag niet wilden bezorgen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2015

Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling niet op tijd is geleverd. Wij streven er te allen tijde naar bestellingen zo goed en snel mogelijk geleverd te krijgen bij onze klanten en hiervoor werken wij nauw samen met onze vervoerspartners. Helaas komt het sporadisch voor dat pakketten te laat worden geleverd of niet correct worden geleverd. Wij streven ernaar om u elke dag een glimlach te bezorgen en daar hoort een goede bezorgservice uiteraard ook bij. Als u contact opneemt met onze klantenservice kijken wij graag voor u na wat er mis is gegaan en zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

pietlansu 22-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
wij hoeven niet naar een winkel in Boxmeer of Venray om de telefoon te kopen

Assortiment
Grote keuze

Extra toelichting
Zeer snelle levering met goede gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AEG1600DROOG 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De machine was binnen 20 m ge plaats op de tweede etage aan gesloten, oude mee en de heren waren met de proef was bezig. Ik hoef dus alleen maar de plek aan te wijzen.

Service
Binnen 14 uur na bestelling staat het product in huis te werken.

Assortiment
Groot en veel.

Aanbeveling
Blind aan iedereen, de bezorgers zijn zeer klant vriendelijk en geven ook nog extra product informatie

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met het product, de bezorgers en alles er omheen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VNY 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Coolblue levert snel, doet wat zij belooft. Het product voldoet precies aan de beschrijving die is gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulmmkeizer 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Any time bereikbaar.
Any way bereikbaar.
Super (-snelle) service.
Super betrouwbaar.

Service
Je gaat gewoon tevreden 'de deur uit'.

Assortiment
Hebben bijna alles.

Aanbeveling
Ik gun mijn vrienden klanttevredenheid meer dan het laatste dubbeltje goedkoper.

Extra toelichting
Ik stel hoge eisen en ik ben een zeurkous. Maar ik ben nog niet teleurgesteld. Zou ik soms wel willen, want ik voel me nu veel te veel 'verplicht' om bij Coolblue te kopen. Maar ja, ze blijven het steeds maar goed doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ilsel3 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website.

Service
snelle levering

Aanbeveling
goede kwaliteit.

Extra toelichting
alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

4adeqm6e 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je van een webwinkel verwacht heeft Coolblue in huis!

Service
Service is bijna belangrijker dan het product zelf. Bijna alle bedrijven kunnen hier veel van leren.

Assortiment
Met zoveel webwinkels in één is geen nee te koop.

Aanbeveling
Het assortiment is enorm, de service is uitstekend. Echt een fijne winkel om je spullen online te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koopmann 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Helemaal super. Wasmachine de volgende dag al geleverd. Helemaal naar de tweede verdieping gebracht, netjes aangesloten en de oude weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenstemel 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
product word op afgesproken datum geleverd

Assortiment
zeer veel keuze met goede product omschrijving

Aanbeveling
heb deze site aan mijn baas aan bevolen.

Extra toelichting
dit is de tweede keer dat ik iets aan gekocht heb bij Coolblue. ik beveel deze site bij iedereen aan die iets via internet wil aankopen. dank u wel Coolblue voor iedere keer de perfecte bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvRo 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpele bestelprocedure

Service
Heel fijn dat je je order kan volgen en dat je het tijdstip van bezorging nauwkeurig (binnen 3 uur) van te voren weet

Assortiment
De prijs was met de aanbieding scherp

Aanbeveling
Sommige producten zijn wel wat duurder dan op andere websites, maar de service die ertegenover staat is dat dubbel en dwars waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaximeDeVleeschouwer 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer makkelijke website om het juiste product te vinden!

Service
In de week besteld om 21u30, volgende dag om 11u geleverd!

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zeer goede en correcte winkel!

Extra toelichting
De winkel is zeer uitgebreid, Je kan onmiddellijk bestellen op een eenvoudige manier. Betalen via mistercash (Bancontact) is mogelijk en eenvoudig. Vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patpet 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd gratis verzending

Service
Supersnelle reacties op Facebook bij vragen.

Extra toelichting
super dat je rustig van thuis alle merken kunt vergelijken en dan zelfs kunt bestellen. Met opgroeiende tieners in huis kan niets snel genoeg gaan. Sneller dan Coolblue kan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Duson 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
internet bestellen ging makkelijk, goed geprijsd aanbod

Service
Snelle levering, inderdaad binnen de 24u maar wel op het verkeerde adres namelijk bij een buurman die op 200m van het leveringsadres woont.Nog een geluk dat Scherpenheuvel een vrij kleine gemeenschap is waar iedereen quasi iedereen kent...

Assortiment
aanbod is breed en prijs kwaliteit verhouding is goed

Aanbeveling
Buiten de foutieve leveringsplaats is alles top.

Extra toelichting
Leveringsadres was fout.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

adriaro 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker rustig thuis kiezen en voor vele producten is er zelfs een video aanwezig

Service
alles verloopt vlot , eerst online betalen en dan wachten tot de postdienst langskomt

Assortiment
ik denk dat bijna van alle producten alle modellen aanwezig zijn

Aanbeveling
ik weet gewoon niets negatiefs over coolblue , dus ik beveel het iedereen aan

Extra toelichting
ik denk dat ik alles al gezegd heb , gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gercohuige 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Inloggen , bestelen , klaar

Service
Heb 2 artikelen gekocht bij cool bleu, 1 direct geleverd, 2e even voor gebeld, was een deellevering en hebben toen direct mijn artikel opgestuurd, de rest komt later. kan gebeuren.

Assortiment
bedenk het maar, ze hebben het.

Aanbeveling
alles is goed, dus waarom niet.

Extra toelichting
Coolbleu staat voor de producten en service zoals belooft. kortom top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

daan.1 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Apple magic mouse op zaterdag besteld en zondag middag in huis, dit is hoe een webwinkel hoort te zijn. Coolblue is en blijft gewoon de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soeka 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Klantvriendelijke bestelprocedure

Service
Zaterdag besteld, zondag al geleverd. Super!

Aanbeveling
Prima en vertrouwde shop.

Extra toelichting
Dit was onze eerste ervaring met deze winkel. Meteen een zeer goede indruk gekregen. Een verbeterpunt zou kunnen zijn dat bij de bestelling, in dit geval een smartphone, gelijktijdig te bestellen accessoires worden weergegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paul1901 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede overzichtelijke site, snelle correcte levering.

Service
prima

Assortiment
goed, mis wat bij produkten, zoals kabeltje,s en hoesjes

Aanbeveling
helemaal goed, simpel en overzichtelijk

Extra toelichting
zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nic dols 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je stoel achter de computer je bestelling plaatsen

Service
Perfect op de hoogte gehouden waar het bestelde zich bevindt en ook de snelheid waarmee dat gaat

Assortiment
ruime keuze dus zeer groot assortiment

Aanbeveling
supersnelle afhandeling en zie bovenstaande waarderingen

Extra toelichting
goede wijn beh…………………geen krans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martien1969 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanachter je pc bestellen en de volgende dag in huis

Service
keurig en stevig ingepakt

Assortiment
genoeg keuze voor iedereen wat

Aanbeveling
het gemak en assortiment zijn heel ruim hoeft niet naar overvolle winkels en zoeken en wachten dit is helemaal top

Extra toelichting
het gemak is ideaal en voor 23:59 besteld de volgende dag in huis prima ,en nog op tijd geleverd ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romualdus 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima prijs - stipte bezorging (op zondag notabene!). Duidelijke website, vermakelijke berichtjes over 'wachtstress'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natus annie 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk als je online kunt bestellen zo hoef ik me niet te verplaatsen

Service
snelle levering

Assortiment
goed

Aanbeveling
een goede en een correcte service

Extra toelichting
vind het gemakkelijk om online te kopen en word geleverd na 2a3dagen. je krijgt en e-mail als de verpakking is verzonden.Is ideaal als je geen auto bezit.Zo hoef je niet te sleuren met de inkoop.Toch van harte bedankt voor de vlotte service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Menace71 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij sommige laptop hebben ze zelfs een op maat gemaakt (reclame-)spotje gemaakt, waarin ze alle bijzonderheden/specificaties even uitleggen (handig!!).
zie ook service

Service
Ik kon zelf het aflevermoment uitzoeken. Die dienst is soms tegen betaling maar er zijn ook een paar gratis momenten-

Assortiment
Zeer ruime keuze en makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
ja zeker dit is een zeer fijne onlineshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chaja12 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website

Service
Netjes en snel geleverd

Assortiment
Veel keus en overzichtelijk

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aanbevelen is gewoon een goede winkel

Extra toelichting
Het enige minpuntje is dat bij sommige producten de prijs iets hoger ligt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apjvh 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke te bestellen, duidelijk overzicht op jullie site wat je besteld en goede inzicht betreffende het product

Service
netjes een half uur van te voren gebeld, was machine aangesloten en geprobeerd oude machine meegenomen, zeer vriendelijk en aardige bezorgpersoneel, beleefd en zeer netjes te werk gegaan en dat voor deze prijs het was toppie

Assortiment
ruime en voldoende keus om te kiezen wat je wil (soms ook wel te veel keus)

Aanbeveling
jullie komen altijd de afspraak waar die jullie weergeven op de site, en alles wordt zo netjes en geweldig afgehandeld, ik denk dat er geen beter service is dan wat jullie leveren ,dit was ook al bij de eerdere producten die ik heb aan gekocht

Extra toelichting
is zou niet weten wat er niet goed, ik heb ook eerder contact gehad betreffende een asus ipad en ook het probleem werden snel een zeer goed uitgelegd, waardoor een leek als ik er nu goed mee over weg kan jullie handelen snel en hebben ook een zeer goede bezorgingsteam, die voor jullie de puntje op de i zetten dus als bij elkaar service, site en personeel werken allemaal mee om te zorgen dat jullie een zeer goede bedrijfvoering kunnen leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijdebij 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer eenvoudige bestelprocedures, snelle levering

Assortiment
Ik vind bijna altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Heel erg goede webshop!

Extra toelichting
Ik hou van de no-nonsense communicatie, de eenvoudige bestelprocedures en de keuze aan leveringsmogelijkheden. Ook de snelheid van levering verdient een pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benny piessens 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aanklikken, uitleg lezen en bestellen, alles op vijf minuten tijd.

Service
S'Avonds besteld en s morgens om 10 u geleverd, zeer goed ingepakt.

Assortiment
Keuze uit verschillende produkten in een verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Door het gemak, de vele keuzes en de zeer goede service.

Extra toelichting
Het produkt en de service zeer uitstekend, alleen de gebruiksaanwijzing bij het produkt kan beter: bij de tekeningen een woordje uitleg in volgorde van installatie zoals in het filmpje op You Tube.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EmmenA 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
In de avond besteld en volgende ochtend al binnen, supersnel! Goed verpakt zeer nette service.

Assortiment
Zeer ruime keuze met goede productbeschrijving en reviews.

Aanbeveling
Goede overzichtelijke en betrouwbare webshop met perfecte service en ruime keuze.

Extra toelichting
Zeer nette en overzichtelijke webshop met een goede en snelle service en ruim assortiment. Veel informatie over de producten en betrouwbare reviews ook met video review van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Pangemanann-Hanning 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snel en keurige kevering

Assortiment
Veel variatie in assortiment.

Extra toelichting
Snelle kwalitatief goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JozefMP 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer laagdrempelig en overzichtelijk

Service
In minder dan 12 uur geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucschryvers 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Logt eender waar in en besteld. Wordt onmiddellijk behandeld en verstuurd. Geweldig.

Service
Perfect service kwa versturen.

Assortiment
Ruim assortiment - goede prijs

Aanbeveling
Eenvoudig - snel - netjes afgeleverd

Extra toelichting
Eerste maal iets besteld. Maar prachtige en snelle service. Juiste produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pommeke 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zaterdag besteld -> Zondag geleverd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Extra toelichting
Snelle levering, perfecte behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rufloti 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijk en eenvoudig.

Service
Telefoontje wanneer en hoe laat men komt. Vervolgens telefoontje en mail dat er een probleempje was met server van de provider. Dag erna nieuw telefoontje voor een nieuwe afspraak. Levering product mooi op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel en heel duidelijk in uitleg. 1 woord, TOP.

Assortiment
Van alle markten thuis. Ook hier duidelijk en overzichtelijke sites.

Aanbeveling
TOP, alles bij elkaar

Extra toelichting
zoals hierboven al omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews