coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Silva de Turck 31-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue is cool

Algemene score

9,0
Ik ben altijd een beetje bang om iets van internet te bestellen, doe het niet zo vaak. Maar ik moet zeggen besteld en de volgende dag kon ik het ophalen waar ik het had aangegeven. Geeft wel een safe gevoel, en ze waren het goedkoopste van allen die ik bekeken had, en dat is me veel waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 31-01-2017 Via de website gekocht

Gewoon erg goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze jongens en meisjes doen echt wat ze beloven. Goede, overzichtelijke site, snelle levering en een zeer goede service. En bij dat alles tussendoor een vleugje humor. Dat mag ik wel.

Pluspunten

  • Snelle levering (ook op zondag)
  • Goede service
  • Zeer overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dedakesa 31-01-2017 Via de website gekocht

wauw, geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben al met het hele gezin van alles besteld en is altijd snel geleverd, ook de service is prima en de site is makkelijk en overzichtelijk. Tot snel!!!

Pluspunten

  • snel
  • goede service
  • makkelijke website

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald de Ruijter 31-01-2017 Via de website gekocht

Ronald de Ruijter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldig bedrijf Coolblue en zeker prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
Super levering alles volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

  • Goede levering
  • Prijs product is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 31-01-2017 Via de website gekocht

Alles top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijzen, overzichtelijk en informatief website, snelle afwikkeling, snelle levering.
Product zo als verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 31-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue, altijd fantastisch.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel tegenwoordig alles op Coolblue! Het waanzinnig grote assortiment heeft altijd wel het product wat ik nodig heb. Het is zelfs zo erg dat in het zeldzame geval dat coolblue een product niet heeft, ik in het assortiment van coolblue een ander product zoek. Ik kies dus niet mijn webshop per product maar mijn product per webshop! Levering is altijd bliksemsnel en de klantenservice in 1 woord geweldig. Ik beveel coolblue elke keer opnieuw aan voor alijn vrienden en familie.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Geweldige klantenservice
  • Makkelijk in gebruik
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Soms wat duurder dan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet uit Nieuw Veenp 31-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie op de website en er is een fysieke winkel waar je eventueel naar toe kan gaan met vragen of problemen .super snelle levering .zaterdag 11.50 uur besteld, zondag 12.20 in huis.

Pluspunten

  • Duidelijk website
  • Snelle levering
  • Scherpe prij

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TimW 31-01-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product werd op Coolblue als een van de goedkoopste weergeven. Wat ik vooral fijn vond, is de mogelijkheid tot levering op zondag. Zaterdag avond om half 12 besteld, zondag ochtend mijn bestelling in huis, top!

Pluspunten

  • prijs
  • leveringssnelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loepien 31-01-2017 Via de website gekocht

inkt cartrix

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en duidelijk,doen wat ze zeggen. En ruime aanbieding. Aanbevelings waardig.en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr.Dice 31-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue, duizend maal beter dan MediaMarkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed service en de after sale is perfect.
Tot op heden nog geen problemen gehad met defecte / beschadigde apparaten, maar verwacht dat eventuele problemen daarmee ook top worden opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 31-01-2017 Via de website gekocht

Beste webshop van Nederland!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, gebruiksgemak, hoge service, levering, PDF met factuur heldere communicatie, kortom top!

Pluspunten

  • Alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 31-01-2017 Via de website gekocht

Vivant hoofddorpweg 16

Algemene score

1,0
De eigenaar vn de winkel is ongeinteresseerd tegenover de klanten, mijn pakketje zou zaterdag al binnen zijn maar hij was op vakantie, ik kom dan op maandag ochtend, middag en avond, ik vraag vervolgens of mijn pakketje er is. En meneer reageerd met "ja weet ik niet zou al binnen moeten zijn" "ja weet ik niet is niet binnen gekomen" en zegt vervolgens dat ik maar me best moet doen om te bellen.
Als de winkel dicht is vindt ik dat deze moet melden dat hij geen pakketen kan ontvangen. Dan had ik hem naar een ander adress gestuurd.

Minpunten

  • Ongeinteresseerd Personeel
  • Geen service

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 31-01-2017

Beste heer of mevrouw,

Als we het goed begrijpen heeft u ervoor gekozen om het pakketje die u bij Coolblue heeft besteld, af te laten leveren bij een postkantoor? Enorm vervelend dat uw pakketje er niet lag en dat u hier een paar dagen op heeft moeten wachten. We willen u dan ook onze welgemeende excuses aanbieden voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Maybe 31-01-2017 Via de website gekocht

Wat een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een "verkeerde" printer maar kwam pas na de installatie er achter dat er geen scan mogelijkheid was. Coolblue nam de printer zonder morren terug en leverde direct een printer die wel kon scannen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 31-01-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service
De informatie rondom de bezorging is zeer goed. Het product is goed verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen op basis van de beschrijving op de website.

Pluspunten

  • Goede service
  • Goede informatievoorziening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 31-01-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site met gedetailleerde informatie, goede bevestigingsmail met uitgebreide informatie, levering op zondag.

Pluspunten

  • Levering op zondag
  • Bevestigingsmail met uitgebreide informatie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Asbi 31-01-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze
Nuttige beoordelingen, zowel samengevat als uitgebreid van veel klanten
Concurrerende prijzen
Goede klantenservice

Pluspunten

  • Keuze
  • Reviews
  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne98 31-01-2017 Via de website gekocht

Uitstekende klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tijd geleden had ik mijn mobiel in het water laten vallen waardoor deze waterschade opliep. Mijn telefoon had echter waterdicht moeten zijn. Ik heb hierover naar Coolblue gebeld en kreeg meteen een retourformulier, zodat ik mijn telefoon kosteloos op kon sturen. Ik kon mijn hele retourzending overzichtelijk volgen en werd ook op de hoogte gesteld van de huidige situatie. Nadat mijn mobiel op was gestuurd naar de reparateur/leverancier bleek dat hij niet meer kon worden gemaakt. Coolblue had de telefoon niet meer in haar assortiment en kwam daarom met een vervangende oplossing. Ik kreeg het gehele aankoopbedrag om te kunnen besteden bij Coolblue. Ik hoefde mijn keuze alleen door te geven aan de klantenservice en die regelde de bestelling verder. Wanneer ik het overige bedrag had bijbetaald werd de bestelling verzonden en had ik mijn nieuwe telefoon de volgende dag al in huis. Ik ben ontzettend goed geholpen en ben erg tevreden met mijn nieuwe telefoon. Ik vond het zeker niet erg om opnieuw bij coolblue iets te kopen aangezien ik zo goed geholpen werd.

Pluspunten

  • Vriendelijke klantenservice
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden
  • Duidelijke mails
  • Snelle levering
  • Oplossingsgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Moller 31-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop externe dvd brander /webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling. Product was precies zoals uitgelegd op de site. Wat mij persoonlijk zeer aanspraak was de levering op zondag. Kon dit haast niet geloven . Zaten geen 24 uur tussen mijn bestelling en de aflevering. Dat noem ik nu SERVICE !! Was dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levering op zondag
  • Op de hoogte houden van mijn bestelling
  • Goede verpakking
  • Contact
  • Product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fyk den Braber 31-01-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk uitstekende keus snel gevonden. En geweldig op zondag geleverd. Top en dat zonder verzendingskosten kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouchaert 31-01-2017 Via de website gekocht

GSM Samsung Galaxy j7 2016

Algemene score

10,0
De zaterdag besteld en de zondag morgen om 10u30 geleverd bij mij thuis.
De GSM was goed verpakt, er was niets tekort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosmarijn 31-01-2017 Via de website gekocht

Samsung wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk, door de filters te gebruiken kwam ik al gauw bij het product wat ik zocht. De service is uitstekend. Ik kreeg keurig een mailtje met de info, een smsje en werd gebeld vlak voor de levering. De wasmachine is een fijn apparaat, en heel gemakkelijk te bedienen. Door dat de was gewogen wordt in de trommel bepaalt dat hoelang je programma duurt. Zo draait je wasmachine met maar weinig was niet te lang wat weer zuiniger is. Daarnaast is het door het systeem van de eco bubbel ook al zuiniger. Het wasmiddel wordt met meer kracht in de trommel geperst waardoor het wat meer schuimt, en dus minder wasmiddel nodig heeft.
Het muziekje wat wordt afgespeeld (20sec) wanneer de was klaar is, kan gewoon uit worden geschakeld.

Pluspunten

  • Fijne service
  • Gebruiksvriendelijke wasmachine
  • Muziekje kan uit
  • Grote trommel
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N 31-01-2017 Via de website gekocht

Redelijk tevreden

Algemene score

8,0
Snelle levering van een goed product.
Wel jammer dat iets kleins als een oplader als pakketpost wordt verstuurd,terwijl het ook door de brievenbus kan.
Op mijn email,voordat ik een bestelling had geplaatst,is na 4 dagen nog niet gereageerd.

Pluspunten

  • Snelle levering.
  • Goed product.

Minpunten

  • Onnodig per pakketpost.
  • Geen reactie op email.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wilma H 31-01-2017 Via de website gekocht

Snel en zorgvuldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag een wasmachine besteld en de volgende dag in huis en aangesloten. Ik had via de consumentenbond een keus gemaakt en kon deze machine bij Coolblue voor de laagste prijs bestellen. Er werd bijzonder snel en accuraat contact gelegd met duidelijke aanwijzingen voor de levertijd. (Zodat je niet een hele of halve dag thuis zit te wachten.) De wasmachine werd keurig op tijd gebracht en door twee vriendelijke en kundige mensen naar boven gebracht en aangesloten. Het verpakkingsmateriaal en de oude wasmachine werden meteen afgevoerd. Hulde!

Pluspunten

  • Snelle reactie via mail
  • Supersnelle levering
  • Lage prijs
  • Zeer concrete afspraken over levertijd
  • Vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milad 31-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue is echt cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpel, overzichtelijk en straight to the point. Ze doen gewoon wat ze beloven. Je kan ze bereiken via alle beschikbare kanalen, en overal helpen ze je even goed. Het personeel is uitermate vriendelijk waardoor je ook kan zien dat Coolblue niet alleen goed is naar de klanten, maar ook naar de werknemers. Ik koop altijd het liefst bij Coolblue

Pluspunten

  • Makkelijk te bereiken
  • Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site
  • Eerlijk geprijst
  • Houdt zich aan afspraken (betrouwbaar)
  • Goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

re 31-01-2017 Via de website gekocht

bezorgt zelfs op zondag

Algemene score

9,0
pakje besteld op zaterdag en zelfs op de zondag bezorgd. Wel een breed tijdvak van tussen 12:00 en 18:00u bezorgen. Maar daar mag je niet over klagen vind ik.
Ik wilde deze smartphone eigenlijk bestellen bij mediamarkt ivm de goedkope BTW-lozedagen, maar zelfs bij coolblue was hij nog goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fasel 31-01-2017 Via de website gekocht

FaselR

Algemene score

9,0
Een aantal zaken die mij helpen en daarom zorgen dat ik bij Coolblue bestel. Overzichtelijke site met goede informatie, scherpe prijzen en persoonlijke ondersteuning met zelfs een bedankje via de post.

Pluspunten

  • Overzicht in aanbod
  • Prijzen
  • Ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Brouwer 31-01-2017 Via de website gekocht

Te Gek

Algemene score

9,0
Op vrijdag rond 18.00 uur besteld op een website die ook voor oude mensen (67) makkelijk te begrijpen is en zonder een account te hoeven aan maken betalen met PayPal wat wil je nog meer en dan is het er echt Zaterdag morgen rond 10 uur Te Gek hoor .

Pluspunten

  • De eenvoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 31-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop Ipad Mini 4

Algemene score

9,0
Coolblue is als webwinkel uitstekend. Toegang is prima en het zoeken en vergelijken van artikelen gaat eenvoudig en ook vlot. Sterk punt is dat voor 23:59 besteld, morgen in huis, ook waargemaakt wordt.

Pluspunten

  • Toegankelijkheid
  • Op tijd leveren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lotte 31-01-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en makkelijk besteld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon in de shop makkelijk vinden wat ik nodig had. Zaterdag besteld en zondagmiddag geleverd. Keurig in het tijdsvak wat werd aangegeven. Niets op aan te merken, gewoon goed :)

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mart 31-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue - Top Service, Mooie webshop, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop('s) van Coolblue zijn zeker een aanrader, informatie is makkelijk te vinden. Producten zijn makkelijk te vinden met veel informatie. De video's zijn ook erg duidelijk. Als ik elektronica producten nodig heb is Coolblue de eerste shop waar ik kijk.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Serieus
  • Informatief
  • Veilig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Veel producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kevin K. 31-01-2017 Via de website gekocht

Geweldig shoppen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid van de klantenservice, er is uitgebreide productkennis aanwezig en de klantvriendelijkheid spat er van af!
Uiteraard doet Coolblue het goed in de zoekresultaten en niet alleen vanwege de scherpe prijzen. Voor bijna elke productgroep is een aparte landingspagina aanwezig en dat is fijn en gemakkelijk zoeken. Uitleg over het product d.m.v. filmpjes heeft mij erg geholpen een keuze te kunnen maken in het ruime aanbod aan tv's.
Niet geheel onbelangrijk is de snelle levertijd. Vaak morgen al geleverd!

Een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Bereikbaarheid contactcenter
  • Service en snelle levering
  • Aanbod producten en productgroepen
  • Uitleg product d.m.v. video
  • Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weer een tevreden klant 31-01-2017 Via de website gekocht

Nog sneller dan Overtoom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon en kwam uit bij Coolblue waar ik online zaterdag laat in de middag een telefoon heb gekocht. Waar ik bijzonder door verrast werd was dat de telefoon nog geen 24 uur later "op zondag " werd bezorgd, wat een service.

Pluspunten

  • snelle levering
  • geen extra kosten
  • prettige naservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berry 31-01-2017 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond bestelling gedaan om 22:30 en de volgende dag om 15:00 uur in huis. Goed geinformeerd over het verloop van de order. Top winkel.

Pluspunten

  • Zeer snelle levering

Minpunten

  • Doos met inhoud had wat kleiner gekund

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafael 31-01-2017 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod.Zaterdag avond besteld , zondag om 10 uur geleverd super top!!! Zeker een aanrader voor anderen. Zo doorgaan !

Pluspunten

  • Super snel geleverd
  • Groot aanbod

Minpunten

  • Geen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 31-01-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en een up to date voorraad. Daarnaast is het handig dat op zondag geleverd kan worden. Mijn pan van Creuset was overigens hier het goedkoopst, prijs vind ik ook belangrijk

Pluspunten

  • zondag
  • voorraad
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD Nijhof 31-01-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt waar wat ze zeggen. In al die tijd dat ik er heb besteld, heb ik nog nooit een teleurstelling meegemaakt.

Pluspunten

  • Snelle levertijden
  • Beloven wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arkoenlassie 30-01-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, betrouwbaar en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker artikelen gekocht bij Coolblue en tot nu toe zeer tevreden. Makkelijk bestellen via de website. Betrouwbaar en zeer snel in huis. Op dit moment heb ik geen minpunten.

Pluspunten

  • Makkelijk bestellen
  • Zeer snel in huis
  • Betrouwbaar
  • Betalen via Ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jac 30-01-2017 In de winkel gekocht
eindhoven

fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we werden vriendelijk ontvangen,en goed geadviseerd door de medewerker.we waren snel aan de beurt en hij had alle tijd voor ons.we konden er zelfs een kop koffie bij drinken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabian 30-01-2017 Via de website gekocht

Wasmachine gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice , werd constant op de hoogte gehouden en was allemaal perfect geregeld

Er werd keurig voor levering gebeld en zelfs gevraagd of ik nog een machine retour had

Pluspunten

  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre de Vries 30-01-2017 Via de website gekocht

Wifi USB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een ruim assortiment tegen uiterst scherpe prijzen op een overzichtelijke website. Op vrijdagavond een Wifi USB besteld omdat de wifi in mijn laptop het begeven had. Ongelooflijk dat ze bij Coolblue in staat zijn om dit de volgende dat al te leveren.

Pluspunten

  • Supersnelle levering
  • Zeer betrouwbaar
  • Overzichtelijke website
  • Scherp geprijst
  • Voorraad

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sagitarius 30-01-2017 Via de website gekocht

Bij coolblue is de klant nog koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij informatie altijd vriendelijke gemotiveerde medewerkers.
Alles altijd perfect geleverd, indien niet zo, een telefoontje en alles word zo spoedig mogelijk opgelost.
De perfecte internet shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bluesmaster 30-01-2017 Via de website gekocht

Zooo snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je weet eigenlijk al vanzelf dat COOL BLUE een van de goedkoopste sites is met enorm assortiment en gespecialiseerde sites, maar daarnaast is altijd die supersnelle levering, voor mij HET argument om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tk 30-01-2017 Via de website gekocht

Levering wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect! Vrijdagavond besteld en zaterochtend om 10:00 uur draaide de nieuwe machine al. Perfect geleverd en aangesloten. En de oude mee genomen

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Gratis aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 30-01-2017 Via de website gekocht

HDMI kabels van soundquest

Algemene score

10,0
Coolblue is supersnel met leveren en heeft een perfecte service.
Duidelijke vormgeving en uitleg wat betreft de site.
Ga zo door en er volgen meer bestellingen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • duidelijke verkoopsite.
  • snelle levering en veel op voorraad.
  • absoluut geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iris 30-01-2017 Via de website gekocht

mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vlugge service, vriendelijke mensen, geen probleem bij terugsturen, zou deze site aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Pepplinkhuizen 30-01-2017 Via de website gekocht

De best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een snelle en correcte levering. Wat op de site getoond wordt is ook de ontvangen werkelijkheid.
De voorwaarden over b.v.de verzendkosten, de betalingsmogelijkheden zijn duidelijk en begrijpelijk te lezen op de site. En wat je ziet dat krijg je ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 30-01-2017 Via de website gekocht

Top site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere overzichtelijke site waarbij je met een paar klikken je bestelling hebt gedaan! Binnen 24 uur wordt je pakketje afgeleverd! Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 30-01-2017 Via de website gekocht

Canon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site fijn om met de filters te werken accessoires die bij het product vermeld staan zijn erg handig groot aanbod

Pluspunten

  • Aanbod
  • Accessoires vermeld bij het product
  • Makkelijk zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floris 30-01-2017 Via de website gekocht

Cool

Algemene score

9,0
Snelle stipte levering tegen een schappelijke prijs. Vooral de afhandeling en melding dat je niet thuis hoeft te zijn omdat het pakketje wel door de brievenbus past vind ik top. Meedenken met de klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 30-01-2017 Via de website gekocht

Zeer goede ervaring met Cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke site om de juiste keuze te kunnen maken. Ook het bestelproces, betaling en bezorging zeer prettig volgens afspraak verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews