coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

IvoE 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen (en zelfs op zondag) bezorgd.

Service
Nooit een probleem, altijd accurate afhandeling van bestellingen

Assortiment
Erg brede keuze, ook voor producten die minder algemeen zijn

Aanbeveling
Ik doe het al regelmatig

Extra toelichting
De beste keuze van producten tegen goede prijzen. Tevens een goede beschrijving van producten om zodanig een optimale keuze te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendymelis 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed overzicht,goede service !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariosupersize 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
enkele klikken besteld.

Service
zondag besteld, maandag in huis.

Assortiment
zeer uitgebreid, veel keuze , van laag tot hoog geprijsd.

Aanbeveling
Prijzen zijn niet altijd concurerend, maar vanwege de grote voorraad en leverings snelheid, is dat soms ondergeschikt aan de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchica 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel van alles kunnen bestellen

Service
Overal is over nagedacht, tot het wachten op je order aan toe!

Assortiment
Erg uitgebreid en keus genoeg

Extra toelichting
Ik was in de veronderstelling dat Coolblue alleen electronica producten verkocht, totdat ik eens op de website ging kijken. Er ging een wereld voor me open. En het bestellen is gewoon een klein feestje. Niks zakelijk gedoe maar alles vriendelijk en met humor. Zelfs de doos waar de bestelling in zat was over nagedacht! Hier kunnen veel andere (web) winkels een groot voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uceroy 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website, makkelijk juiste product te vinden

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Zeer duidelijke berichtgeving over verzending en volgen pakket. Verder alles prima en erg snel ontvangen. Groot assortiment en nette website, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graddus72 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Artikelen snel gevonden en alles snel afgehandeld met de bestelling

Service
Bestelling werd een dag later geleverd door een storing bij post.nl, en daarvan werd ik gelijk van op de hoogte gesteld. Ik kreeg zelfs een tegoed bon van 5 euro omdat het een dag later kwam. Super geregeld.

Assortiment
Tot nu toe nog nooit mis gegrepen wanneer ik wat zocht.

Aanbeveling
Heb dit al gedaan.

Extra toelichting
Snelle service, overzichtelijke website en de producten zijn altijd goed. Heb al meerdere keren wat besteld en nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rebult 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed gestructureerde site. Klantvriendelijk content. Juiste links en perfecte interactie met betalingsverkeer.

Service
Zeer tevreden over de responstijd op een door mij verstuurde mail.

Assortiment
Ruim assortiment zowel horizontaal als verticaal

Aanbeveling
Serieuze en professionele verkoper. Supersnelle levering en juiste feedback

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pannonhalma 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
vlotte levering en prima communicatie en verzend informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thierno 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk

Service
snel levering

Assortiment
goed product

Aanbeveling
ik beveel deze site aan andere mensen

Extra toelichting
Omdat ik tevreden ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DirkScott 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Goed : prijs, keuze, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinantpas 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige website en makkelijke kieshulp

Service
vriendelijke, en hulpvaardige medewerkers.

Assortiment
uitgebreid assortiment en voldoet aan alle behoeften

Aanbeveling
gemak, kwaliteit en service zijn de tops van deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niceguyeddy1973 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen en volgende dag binnen, geen probleem

Service
Ik heb mijn product bij een pick up point laten bezorgen. erg handig om op weg naar huis van mijn werk even mijn pakketje op te pikken.

Assortiment
Breed scala aan producten, spreekt voor zich

Aanbeveling
in flinke mate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stewil 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezocht en makkelijk gevonden.

Service
Op de aangegeven dag en tijd afgeleverd. Helemaal goed!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht tegen een heel goed concurrerende prijs.

Aanbeveling
Gewoon een hele duidelijke site. Het vinden van een product is heel makkelijk. Daarnaast vind ik de bundelaanbiedingen ook heel goed.

Extra toelichting
Zoals uit het cijfer blijkt dat ik heb gegeven, niets om op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijnwenmaekers 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zaterdagavond het product besteld, zondagmiddag het product in huis.

Extra toelichting
Super service van Coolblue. Zeer tevreden over de snelle levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdbosch7 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende site, overzichtelijk en alles doet wat het moet doen.

Service
's avonds besteld, de volgende morgen 9.00 de bezorger op de stoep.
telefonische helpdesk snel, vriendelijke en correcte afhandeling.

Assortiment
zo goed als alles verkrijgbaar

Aanbeveling
sterke mate. vanwege zie hiervoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evan1745 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en eenvoudig bestellen mogelijk

Service
Goede en snelle levering, leuk verpakt en bovendien ook stevig verpakt

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit, ruime keuze, snelle en gratis levering

Extra toelichting
gewoon een goede snelle afhandeling van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

teslapower 04-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
je moet zelf niet naar de winkel

Service
zondag besteld,normaal voor volgende dag te leveren,is maar woensdag geleverd nadat ik zelf een nieuwe afspraak heb gemaakt

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dewitte58 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site
Zodat je makkelijk keuze kan maken

Service
Werd snel en goed op de hoogte gebracht. Via mail en zeer snel gevraagde artikel gekregen.

Assortiment
Kon snel vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ze hebben goede service verleent en hebben uitgebreid assortiment tegen redelijke prijs

Extra toelichting
Ik kreeg snel het gevraagde. En juiste artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter.billiet 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed opgestelde website.
Je kan goed zoeken en vergelijken.
Meestal goede prijs.
Topmerken in het assortiment.
Volledigheid van het gamma.
Demo-video's zijn zeer handig en geven een goed beeld over het product.

Service
snelle levering, namelijk de dag nadien !

Assortiment
mooi assortiment... maar het kan nog breder.

Aanbeveling
Topwinkel, de beste onlinestore !

Extra toelichting
Geen slechte punten... ik heb er al vaak gekocht. Nog niet moeten Coolblue moeten contacteren voor een herstelling. Benieuwd hoe het dan afloopt. Maar als het is zoals het verkoopproces dan zal het 100 % OK zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

perry777 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van uit de luien stoel bestellen

Service
super goed

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
ja dat doe ik

Extra toelichting
ik bestel vaker online maar deze is super snel je wordt ook gewezen op bundels hoef je niet zelf te zoeken voor extra Accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flemeni 04-07-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voor 23u59 besteld is morgen in huis.
altijd correct op tijd geleverd

Service
altijd correct op tijd geleverd
vriendelijke mensen als je belt voor informatie over een product

Aanbeveling
super vriendelijke mensen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riante 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website makkelijk bestellen simpel betalen snelle levering.

Service
Levertijd binnen 24 uur en GEEN bezorgkosten.

Assortiment
Verschillende keuzes van een bepaald product makkelijk te vergelijken in verschillende prijsclasses.

Aanbeveling
Service aanbod producten en prijs snelle en gratis bezorging.

Extra toelichting
Goed:duidelijke website Goed:ruim assortiment Goed: prijs/kwaliteits-verhouding Goed:snelle levering Goed:product degelijk verpakt Goed:gratis bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lwjfalk 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue doet wat ze beloven.

Service
De website is uitgekiend samengesteld. Bij het product krijg je ook een suggestie voor accessoires.

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Zeer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelmerbrands 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik doe het liefst mijn online aankopen bij deze winkel omdat ze een snelle levering hebben en hun informatie goed actueel is. Daarnaast is het bestelproces enorm eenvoudig gemaakt en leuk. Deze winkel begrijpt hun klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanhoefnagels 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim aanbod, probleemloos bestelproces.

Service
Uitermate vriendelijk en gedienstige mensen.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Coolblue is écht COOL.

Extra toelichting
Super e-commerce. Producten snel en eenvoudig te vinden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Lees de reviews van om het even welk product en je leest steeds weer: Bedankt Coolblue voor de feilloze en supersnelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bmaessen 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke site.

Service
Zondag in de avond besteld, volgende dag tussen 12u en 14u in huis.

Assortiment
Veel verschillende robotstofzuigers die goed te vergelijken waren met elkaar.

Aanbeveling
Goeie service. Veel producten en een snelle levering.

Extra toelichting
Snelle levering van het product. Duidelijke opbouw van de site. Veel verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shailleen 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen gaat vlot met visa of bancontact

Service
zeer snelle levering vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
zeer uitgebreid,

Aanbeveling
zeer correct en eerlijk

Extra toelichting
k vind ze heel eerlijk, had een tomtom multisport hrm horloge bestel aan 159 euro de dag erna , de dag van levering ziei k plots op de webstire dat ze nu aan 129 euro stond, k stuurde en berichtje via de facebook pagina waarom men mij meteen contacteerde om het verschil terug te betalen. k was hierdoor erg aangenaam verrast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyko81 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Duidelijke updates van verzending. Volgende dag in huis.

Aanbeveling
Nu een aantal keer besteld, altijd dezelfde hoge standaard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RonerHenk 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De gevraagde informatie is goed en overzichtelijk te vinden

Service
Super service. Op zaterdagmiddag een computer besteld en op zondagmiddag is deze afgeleverd. Ook al eens een test gedaan met laat (23.50) bestellen ook dat werd de volgende dag afgeleverd

Assortiment
Ruim assortiment dat ook op voorraad is

Aanbeveling
Ik adviseer iedereen om in ieder geval een kijkje te nemen bij Coolblue.

Extra toelichting
Wat ze beloven dat maken ze ook echt waar. Dit in tegenstelling tot veel andere webshops. Veel anderen geven aan dat ze het op voorraad hebben terwijl ze bedoelen dat het bij hun leverancier op voorraad ligt met als resultaat dat je dan levertijden krijgt van bijna een week. Bij Coolblue is het dus echt de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeannine huylebroeck 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, eenvoudig betalen

Service
supersnelle levering

Aanbeveling
coolblue maakt z'n beloftes waar : groot assortiment, eenvoudig bestellen en betalen, gratis verzending en supersnel !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nyanda 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en het leverproces. Je hebt er geen omkijken naar.

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijk aangegeven waarom een product goed is en welke kwaliteiten ze hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prejudice44 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan het nog eenvoudiger ? Gewoon even surfen...kiezen...een paar clickjes en de koop is rond...

Service
Eenvoudig en duidelijk...je wordt van a to z begeleid...van begin tot eind plus krijgt via mails samenvattingen en bevestigingen...

Assortiment
Tja, dat kan steeds meer en beter maar het assortiment voorhanden is al zeer uitgebreid...

Aanbeveling
zoals ik reeds zei...eenvoudig, snel en duidelijk...goede service van begin tot einde ook als er zich een probleem voordoet blijft het een goede service !

Extra toelichting
Wat ik fijn vindt is dat je van achter je scherm kan shoppen in alle veiligheid en eenvoud. indien er zich een probleem voordoet blijft alles zeer overzichtelijk en wordt er druk naar oplossingen gezocht en gevonden...dus waarom nog naar de winkel door het drukke verkeer, parkeerproblemen, massa mensen,...waarom zou ik...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J0ch3nK 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
per categorie heb je volledige website die enkel gerelateerd is aan het product dat je zoekt. en daar heb je dan nog eens een uitgebreide keuze aan verschillende merken, die je makkelijk kan onderscheiden met persoonlijke keuze instellingen

Service
uitgebreide keuze met veel verschillende betaalmogelijkheden. Daarbij ook nog eens snel en gratis geleverd.

Assortiment
alle bekende merken meestal opgenomen in assortiment, met daarbij nog veel keuze aan minder grote merken. waardoor je soms voor minder geld evenwaardig product kan vinden op basis van reviews

Aanbeveling
gratis en snelle levering, samen met degelijke prijs/kwaliteit zijn meestal de criteria die het em doet

Extra toelichting
altijd al zeer tevreden geweest over coolblue, zeker nu ze binnen de 24u gratis leveren op alle dagen van de week. En een bezoek aan de shop met een vroegere aankoop was ook de moeite, want met professionele uitleg ga je soms andere prioriteiten stellen in je keuze, wat je alleen maar ten goede komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sivros 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van lui stoel alles geregeld

Service
Snel

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Gaat alles fuitloos

Extra toelichting
Snel makalijk,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanDt 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
e-shop, the future.
Sorry retailers, but it is true!

Service
Goede feedback en accuraat.

Assortiment
Als je het niet vind is het echt een niche product dat je zoekt

Aanbeveling
Heb ik al gedaan en blijf het doen.

Extra toelichting
Mischien een soort picking list of wishlist naast de basket, laat toe enkele dingen te vergelijke zonder quezillion browser vensters open te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans wh 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website met een groot aantal relevante producten. Eenvoudig te bestellen en snel in huis.

Service
Bestelling en levering uitstekend. Nog geen ervaring met een andere vorm zoals bijv. garantie claims.

Assortiment
Assortiment is goed, bevat op dit moment courante artikelen.

Aanbeveling
Heb goede ervaringen met een aantal bestelde artikelen.

Extra toelichting
De ervaringen die ik tot nu toe met Coolblue heb, zijn uitstekend. Ze doen wat ze beloven. Ik heb nog geen negatieve ervaringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sordo 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Voor twaalven 's avonds besteld de volgende dag in huis, gewoon online bestellen,gratis verzending en betalen met ideal wat wil je nog meer.

Assortiment
gevonden wat ik zocht inclusief bijbehorende accessoires en/of verpakt in een bundel zodat je alles in een keer en met korting kan kopen.

Aanbeveling
wat levering betreft alles netjes op orde dus als iemand twijfelt tussen coolblue en een ander....

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolfje84 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geode website en geode revieuws

Service
Snelle levering en goed tracksysteem en mailservice.

Assortiment
Wat ik zoek blijkt er te zijn in voldoende soorten en maten zodat keuze mogelijk is.

Aanbeveling
Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbroeder 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen ging zeer makkelijk, alleen staan er bij enkele voorwerpen weinig revieuws, maar dit is uiteraard niet de fout van Coolblue.

Service
Ik had op zondagmiddag besteld en maandagavond had ik mijn pakket al.

Assortiment
Ik had twee gsm-houders van haicom besteld en ik vind het een beetje jammer dat ik de gsm-fittings en de houders om ze op te plaatsen niet apart kan bestellen maar altijd in combinatie moet kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MartienP 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
door aanbod voldoende keuzemogelijkheden. gewenste artikel snel gevonden.

Service
ff accountje aangemaakt. gegevens ingevuld en voila...

Assortiment
goe assortiment

Extra toelichting
goede mogelijkheden voor vergelijking in combinatie met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauwke1986 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
s avonds besteld dag erna s middags geleverd

Service
super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kowokowo 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel met dit hete weer gewoon online uitzoeken en bestellen.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis! Dat is pas service!

Assortiment
Ik zou niet weten wat er ontbreekt.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nachtegaler 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan niet gemakkelijker

Service
Top

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Alles prima vh eerste bestellen tot aan de bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

taus 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk besteld

Service
SMS bij verpakken product, email bij versturen product, zeer handig

Assortiment
Groot assortiment ruime keuze

Extra toelichting
Technisch goede webshop, goede service, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steveg 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen via site MV

Service
Vlot

Assortiment
Weinig keuze hoesjes Samsung S5

Aanbeveling
Zeker aanraden via Mobile Vikings

Extra toelichting
Snelle afhandeling, prima levering met Bpost. Product was goed verpakt en marktconforme prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Madde_devries 03-07-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon mijn product direct afrekenen en meenemen er was geen sprake van te lange verkoop gesprekken.

Service
Ik werd meteen geholpen door de jongen in de winkel, hij was niet opdringerig en gaf mij even de tijd om te kijken waar ik heen moest. Ik wist precies wat ik moest hebben en kon het product direct meenemen, ook mocht ik nog even het product bekijken en in handen houden. Ik bond het ook heel fijn dat ik de indruk kreeg dat de werknemer in kwestie precies wist waar hij het over had en welk product hij verkocht en waar die voor gebruikt word. (Camera lens) Voor het betalen noemde hij nog een aantal assecoires op die bij het product hoorden zodat ik niet thuis zo komen en weer terug moet omdat er iets vergeten was.

Aanbeveling
Ik vind het een fijne winkel en je word goed shoppen door mensen die weten waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Klantvriendelijk Niet opdringerig Snelle service Personeel kan zich verplaatsen in de klant (mijn ervaring en wat ik van gesprekken tussen werknemers en andere klanten heb opgepikt)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Arets 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op website gewenste wasmachine uitgezocht, besteld en volgende dag al geleverd en aangesloten.

Service
Top service. Snel en accuraat

Assortiment
Ruim assortiment met goede informatie over verschillende wasmachines en mogelijkheid meerdere met elkaar te vergelijken

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen mee de laatste jaren.

Extra toelichting
Heldere website, snelle levering en plaatsing ( volgende dag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patpeer 03-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zit bij ons in Eindhoven dus makkelijk

Service
Kreeg goede uitleg en het verschil van diverse producten, voor en nadelen

Assortiment
Zeer uitgebreid en bijna alles op voorraad wat op de website staat

Extra toelichting
goede service en uitleg van het personeel. Minpunt, maar kan coolblue niks aan doen is het dure parkeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PhiLir 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vergelijken van dezelfde productgroep erg makkelijk en een zeer vlotte levering.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, ook binnen een bepaald product

Aanbeveling
Ik zou zeker als het tersprake komt iemand adviseren eens op de website van Coolblue te kijken. Misschien niet altijd het goedkoopste maar met de gratis verzending soms weer wel.

Extra toelichting
Ik ben gewoon zeer tevreden over coolblue en de service in de winkel ken ik van een tijd geleden met het instellen van een gps navigatieapparaat. Goede zaak die ook op het klanttevredenheidaspect let.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudvaneijck 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ontzettend makkelijk product te vinden

Service
geweldig snelle levering , keurig verzorgd en bezorgd

Aanbeveling
gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews