coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart Z 15-04-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door het grote assortiment kun je alles in 1x bestellen, zodat het in een keer binnenkomt, wat erg handig is, daarnaast is de levertijd erg snel, meestal de volgende dag al, als het op voorraad is natuurlijk. echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Supergran 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel is scherp geprijsd en volledig en goed. Ook de service is prima ivm het bestel proces, snelle afwikkeling en bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 15-04-2017 Via de website gekocht

Perfekte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs
Produkten voldoen aan de verwachting
Mijn volgende aankoop zal ik waarschijnlijk weer via deze site doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ed 15-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service s,avonds besteld s,ochtends in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s,avonds besteld en s,morgens geleverd en aangesloten en de oude meegenomen top dit is pas winkelen bestellen en alles word voor je gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 15-04-2017 Via de website gekocht

Goede en vriendelijk service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn HP laptop ontvangen en die werkte niet goed. De laptop terug kunnen sturen en kreeg gelijk een andere opgestuurd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima! Alles volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles volgens het beloofde schema afgeleverd. Top-Verkopers Top-Service Niets op aan te merken. Kan ik iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-04-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, zéér snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Regelmatig shop ik bij Coolblue, omdat ik weet dat ze bijna altijd wel hetgeen hebben dat ik zoek, voor een goede prijs en vooral: omdat ze snel leveren. Die drie punten zijn voor mij het belangrijkst, en Coolblue voldoet hier ruimschoots aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
komt de afspraken betreffende levering en service na . Prima informatie omtrent de levering.
niks op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldig groot assortiment snelle levering zeer overzichtelijk niets op aan te merken top aanrader voor een ieder die van plan is een telefoon wasmachine tv of stereo-installatie aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rink 15-04-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Geweldige servise

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bandje van mijn fitbit was los geraakt van de klok en niet meer vast te maken. Opgestuurd en binnen een dag een nieuwe fitbit opgestuurd gekregen. Fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 15-04-2017 Via de website gekocht

Blijft een van de betere webwinkels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet altijd de scherpste prijs. Overall wel de beste als het gaat om snelheid, betrouwbaarheid en service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 15-04-2017 Via de website gekocht

Prima service ook na een jaar !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een website die heel uitgebreid is. Daarnaast is het bestel project super gestroomlijnd en de levering dito. Je kan ook altijd iets vragen via de chat en/of telefoon en je wordt deskundig te woord gestaan. ( ze hebben namelijk ook humor :-) ) Meer dan een jaar gelden had ik een Targus laptop rugzak gekocht maar in de bodem vielen gaten en liet het stiksel los. Omdat mijn vorige Targus het 8 jaar had volgehouden besloot ik contact met Coolblue op te nemen om te kijken of dat hier mogelijk iets gedaan kon worden. Aan de telefoon werd verteld dat ik wel 2 jaar fabrieksgarantie had en dat ik hem terug kon sturen. Hiervoor sturen ze je een E-mail met adres label en je kan het zo gratis terug sturen. Binnen 3 dagen heb ik bericht gekregen dat dit type rugzak niet meer geleverd werd. Maar ik kreeg wel het hele aankoopbedrag terug om zelf een nieuw rugzak, of iets anders, te bestellen.
Al met al een geweldige service met een glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 15-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site & snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke website, snelle levering waarbij je kunt aangeven welke tijd uitkomt. Ik vind Coolblue een prettige winkel, efficient en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 15-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doet wat het belooft. Vriendelijk. Positief. Duidelijke site, met goede vergelijkingsmogelijkheden. Zeer klantgericht. Klagen niet als blijkt, dar wasmachine trap op moet worden gesleept, maar blijven vrolijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Grande Gloria Benelux 15-04-2017 Via de website gekocht

Altijd snelle levering, ruime assortiment en goede prijze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik bij de titel aangegeven heb, Coolblue heeft altijd goede service snelle levertijden en goede prijzen met ruim assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.B. Scholtens 15-04-2017 Via de website gekocht

Beter kan niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shoppen is niet echt een mannending, maar online shoppen bij CoolBlue is geweldig. Het hele proces van keuze maken tot ontvangen is zo fijn en interactief, dat je blijft terugkomen/kopen. Besteld voor 23:59u is de volgende dag in huis. Betalen gaat nog makkelijker met de iDealfunctie met toegangscode inlog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Wit 14-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goede omschrijving belangrijke zaken van het product. Om 23.00 uur besteld en de volgende dag 14.00 uur in huis! Komen beloftes dus na, daarom al jaren klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

R.E. WILTEN VELP GLD. 14-04-2017 Via de website gekocht

Coolblue.nl staat voor een geweldige service en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn vorige Philips tv het begaf,heb ik toch weer voor een Philips gekozen en bent daar zeer tevreden mee.Mooi groot scherm,niet TE groot.Het beeld is voortreffelijk.Gewoon helemaal top.Binnenkort doe ik nog een aankoop voor een Soundbar van dezelfde merk tv.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucia 14-04-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Game laptop besteld, goede omschrijving op de site en de volgende dag al in huis.
Keuze uit vele modellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

De Jong 14-04-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoeken op relevante zaken op een overzichtelijke website.
Goede keuze en goede producten, veel informatie en reviews.
Zeer snelle levering, door de brievenbus indien mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amrish 14-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige en overzichtelijkeervice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar keer iets besteld via Coolblue en altijd naar tevredenheid. Een keer moest ik het product retourneren en ook dat ging vlekkeloos. Goede en vriendelijke klantenservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

choco 14-04-2017 Via de website gekocht

perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, snelle levering, stevige verpakking. Prima product gekregen! Verder niets aan toe te voegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 14-04-2017 Via de website gekocht

Wat een gemak en goed joh!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel overzichtelijke site die daadwerkelijk helpt een goede keuze te maken. Ik was na mijn keuze overtuigd dat ik de juiste keuze en aankoop had gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon Bouwman 14-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eeg fijne website, ze nemen direct op, weten direct je order te vinden en je te helpen bij vragen. Als het kan bestel ik bij coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. B. 14-04-2017 Via de website gekocht

snelle levering, geen verzendkosten en goede website

Algemene score

9,0
snelle levering, geen verzendkosten en goede website met grote keuze met duidelijke info en service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FS 14-04-2017 Via de website gekocht

Beloften worden prima nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder gekocht via coolblue; opnieuw inloggen was dus simpel. Prijs was prima in orde na vergelijking met andere webshops. Bestelling en betaling werkten goed. Zeer tevreden over planning van bezorging via een tweetal smaller wordende tijdvensters per mail en even een telefoontje een half uur voor bezorging. Aansluiting was binnen kwartier klaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydie 14-04-2017 Via de website gekocht

22u30 besteld, 's anderendaags om 10u geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer gebruiksvriendelijke site, ook goedkoper dan op de site van het merk zelf, aanverwante artikelen staan er netjes bij, de goedkoopste worden aangeprezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter N. 14-04-2017 Via de website gekocht

Altijd heel tevreden????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is écht top...wat je in sommige winkels niet vindt, coolblue got it
de webshop is duidelijk en perfect overzichtelijk of hoeveel stuks er soms nog beschikbaar zijn.
Super qua levering 😊👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Smit 14-04-2017 Via de website gekocht

Uitermate snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Perfect!
Ruime keuze en het product was niet geopend. Helaas al een paar keer andere ervaring gehad bij andere webshops. Dus chappo Coolbleu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 14-04-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie snelle levering en top service aan de deur, werd netjes gebeld met de vraag of de verzorgers eerder konden komen, stonden 2 minuten later voor de deur. Alles netjes afgeleverd en geïnstalleerd, korte uitleg gekregen kortom helemaal top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Vermeiren 14-04-2017 Via de website gekocht

Eerlijke reactie = verschil tussen klant verliezen en winnen

Algemene score

8,0
Mijn printer werd twee dagen later geleverd dan toegezegd. Toen ik het probleem aangekaart hebt, is hierop onmiddelijk met een persoonlijk bericht op gereageerd, werd de uitleg hiervoor gegeven en zonder te morren onmiddellijk een kleine maar begripvolle tegemoedkoming gegeven. Op zich een klein bedrag maar een mooi gebaar. Bovendien zo snel dat ik niet de tijd had om boos te worden maar in de plaats daarvan alleen maar aangenaam verrast kon zijn. Voorbeeld van een klantvriendelijke leverancier.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Joseph 14-04-2017 Via de website gekocht

Snel aangekomen, goede bediening, pico bello!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd en goede bediening! De website is duidelijk en goed de winkel is goed verzorgt! We komen nog eens langs!

Reageer

Joke 14-04-2017 Via de website gekocht

Hartelijk bedankt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie zijn een bedrijf dat doet wat het beloofd. "Wij doen niet moeilijk" en dat maken jullie waar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 14-04-2017 Via de website gekocht

Het begint inmiddels een gewoonte te worden.. Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een woord super! Ik wordt er vrolijk van. Zelfs een foutje in de bestelling van mijzelf nog door de klantenservice gecorrigeerd, en dat om 22.00 's-avonds.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ASNNootdorp 14-04-2017 Via de website gekocht

Bijzondere fijne en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden op hele korte termijn een simpele, betaalbare mobiele telefoon nodig en de keuze was door de goede en duidelijke website snel gemaakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico van der leek 14-04-2017 Via de website gekocht

snelle en goede service alles tip top afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een wasmachine gekocht die binnen 16 uur werd geleverd en geplaatst. Twee zeer nette en vriendelijk mannen hebben op professionele wijze de machines omgeruild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han en Erna 14-04-2017 Via de website gekocht

geweldig COOLBLUE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is altijd perfekt geregeld snelle levering en ze komen hun afspraken na en verkopen alleen kwaliteits artikelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulB 14-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering van het bestelde. Slogan vandaag besteld morgen in huis klopt. Goed overzicht in keuze welk artikel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blije koper 14-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd goed op de hoogte gehouden van waar mijn pakket is en wanneer hij er zal zijn verder kwam het pakket op tijd en goed beschermd ingepakt aan echt geweldig

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 14-04-2017 Via de website gekocht

Dashcam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, goede levering. Goede prijs. Eerste bestelling bij Coolbleu. Had er al veel goeds van gehoord, Mijn eerste ervaring is super positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 14-04-2017 Via de website gekocht

Van A tot Z een hele goede winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop niet alle spullen die ik nodig heb bij Coolblue, omdat ze niet altijd de allergoedkoopste zijn. Maar als het om spullen gaat waarvan ik wil dat ze een aantal jaar meegaan, betaal ik graag de paar euro meer. Als het gaat om klantenservice, lopen ze namelijk voorop.

Ze reageren snel, ze doen niet moeilijk als je product stuk gaat binnen 2 jaar; ze repareren het kosteloos of je mag een nieuwe uitzoeken. En terwijl je aan het wachten bent op de reparatie/andere oplossing, is het postkaartje geschreven door de medewerker die jou heeft geholpen natuurlijk een leuke 'geste'. Topbedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Boer 14-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijke uitleg, en zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdag avond voor dat ik naar bed ging heb ik een POE switch besteld, en ik werd echt zonder te overdrijven de volgende ochtend (Zaterdag) wakker gebeld door de postbode :) ik had hem snel nodig en dat is zeker gelukt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Burgers 14-04-2017 Via de website gekocht

Vakkundige aflevering .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk , transparant en erg klant vriendelijk . Bezorgers kwamen installeerden vakkundig , sjouwden oude apparaat 2 verdiepingen naar beneden en dit alles met een gulle lach .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tacoma 14-04-2017 Via de website gekocht

fantastisch! de volgende dag al binnen.

Algemene score

8,0
Je vindt snel je product op de site en de volgende dag in huis. Een Top service.
Echt een aanrader..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke 14-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service (bestellen, bezorgen, installeren)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg duidelijk, makkelijk in gebruik en om iets te bestellen. Duidelijke mail communicatie. Snel met leveren. Op de dag van levering duidelijke communicatie over de bezorgtijd (mail, berichtje en telefoontje). Vriendelijke, nette bezorgers. Alles netjes en zorgvuldig geplaatst (met oog voor netheid en datails). Alles netjes geïnstalleerd en meteen gebruiksklaar gemaakt.
Kortom niks dan positieve ervaringen, we gaan er zeker vaker bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 14-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige keer pc besteld. Keurig op tijd geleverd. Super service!.
Nu een wasdroger. Binnen 24 uur in huis en staat al gelijk te draaien.
Bas en Kip jullie zijn toppers! Voortaan voor mij alleen nog Cool Blue en ik beveel het zeker aan bij vrienden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ms 14-04-2017 Via de website gekocht

Onduidelijkheid over de bezorgdatum bij pre order

Algemene score

3,0
Had een pre order besteld. Het product werd bij coolblue verwacht op 10 april met groot de mededeling in het oranje erbij dat als je het als pre order besteld, dat het dan gratis bezorgd wordt op dag van release (10 april dus). In mijn orderbevestiging stond ook dat de leverdatum 10 april zou zijn.
Dat is niet gebeurd want het product kwam pas aan het einde van de ochtend aan bij coolblue en kon dus niet meer die dag met de gewone pakketpost bij mij aankomen, en moest ik wachten tot de volgende dag.
Wat op zich niet erg is, maar zet er dan niet groot bij dat het gratis wordt geleverd op de dag van release als dat niet kan.
Als dat alleen mogelijk zou zijn ofzo als je de speciale coolblue vandaag nog service moet aanvinken en dat dat bij pre orders gratis is (anders snap ik het principe van gratis bezorgd opndag van release helemaal niet), dan moet dat ook duidelijk aangegeven worden.
De chatmedewerker was er overigens nogal kort over en gooide het erop dat het product te laat was geleverd aan coolblue. Zou netjes zijn geweest als dat ook met een orderstatusmail werd gemeld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-04-2017

Beste mevrouw of meneer Ms,

Bedankt voor uw review en voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er enigszins onduidelijkheid is ontstaan omtrent de pre-order die u heeft geplaatst. Dit willen we graag voor u nakijken indien u hier interesse in heeft. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl? Zodoende pakken we meteen op kijken we het voor u na. Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

Gerry 14-04-2017 Via de website gekocht

Verdienen een pluimpje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede selectie. Gegevens en specificaties om een goede keze te kunnen maken goed aanwezig. Prijs prestatie goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 14-04-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 1,5 jaar heeft mijn fitbit het begeven. Ik had niet meteen iets terugverwacht, maar had mijn fitbit toch maar teruggestuurd. Aangezien ik niet zo tevreden van was over de fitbit, liet ik Coolblue weten dat ik geen nieuwe meer moest hebben. De dag erna stuurden ze een mailtje om me te laten weten dat ze het bedrag van de 1,5 jaar oude fitbit zouden omzetten in 129€ shoptegoed waarmee ik in al hun shops zou kunnen aankopen! Ik ben al lang klant bij hen, maar dit vond ik tot nog toe het toppunt van klantvriendelijkheid... Thx Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Kostjens 14-04-2017 Via de website gekocht

Daar kon ik krijgen wat ik in drie (!) winkels niet vond

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Daar vind ik wat ik zoek. Krijg ik goed advies en als er al iets niet werkt of defect gaat dan is de service uitstekend. Heel vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews