coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jari heijmans 24-04-2017 Via de website gekocht

snelle levering tegen ene zeer aantrekkelijke prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg klantvriendelijk met een goede service.Gecombineerd met de goede prijs is Coolblue een prima keuze geweest voor mij

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

guverf 24-04-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb nu reeds een aantal aankopen gedaan bij Coolblue en nog nooit problemen gehad. Correcte informatie op de site, leveringsdata worden gerespecteerd en nadienst werkt beter dan de meeste andere winkels. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Groen 24-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede tabletservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nog nooit voor CoolBleu gekozen. Ik wou graag een nieuwe tablet en wou hem snel in huis hebben. Ooit van CoolBleu gehoord en met het zoeken van een tablet kwam in bij CoolBleu uit. 1 en 1 is 2! Super snelle levering en goede hulp met installatie van de tablet (in een vorm van mail ontvangen)

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor Belgie 24-04-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden met mijn aankoop en ook heel erg tevreden met de levering. Het zou 2 dagen duren, maar de dag na mijn bestelling kreeg ik al een mailtje met vermelding dat mijn bestelling toch vandaag nog onderweg is. Zeer fijn om het een dag eerder thuis geleverd te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaron 24-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede webstore

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en een goede/aardige support staff.

Enige minpunt is dat bij de Asus Crosshair VI Hero een gratis ASUS PCE-N10 PCI KAART (wifikaart) had moeten zitten. Deze zijn ze vergeten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eindhoven 24-04-2017 Via de website gekocht

Echt met een glimlach :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, keurig naar boven gedragen, netjes geïnstalleerd en uitleg gekregen.
Hartstikke vriendelijke jongens en alles met een glimlach :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 24-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service: gratis bezorging op zondag! Bij eerdere aankopen heb ik vragen gehad over een bepaald product en Coolblue staat voor je klaar voor al je vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liza 24-04-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers waren op de afgesproken tijd aanwezig en belde even van te voren! Heel fijn!
De bezorgers verplaatsten ook meteen m'n oude koelkast voor me.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 23-04-2017 Via de website gekocht

Levering

Algemene score

1,0
Voor 23.59 besteld de volgende dag in huis....nou vergeet het maar :( . Wacht al een week op mijn reeds betaalde wasmachine en een afspraak maken met Exchange, het bezorg en installatie bedrijf dat werkt voor Coolblue, is bijna onmogelijk. Dit was eens maar nooit weer tenzij de service van Exchange heel snel verbeterd.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-04-2017

Beste Annemarie,

We vinden het super vervelend om te moeten horen dat alles zo stroef verloopt. Dit is natuurlijk niet wat je van ons gewend bent, en zeker niet wat je van ons dient te verwachten. Daarvoor ook onze excuses. Helaas kunnen we je bestelling niet herleiden uit jouw bericht, zou je ons daarom contact met ons op kunnen nemen zodat we op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

WvN 23-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoe snel kan het gaan.
Wasdroger stuk, bestelling geplaatst en de volgende dag stond er een nieuwe.
Prima service. Vriendelijk personeel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 23-04-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen, duidelijke site en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn winkelen,duidelijk en overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden. Bestellen is eenvoudig en levering is supersnel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ARTHUR 23-04-2017 Via de website gekocht

OLYMPISCH GOUD

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben al een tijdje klant bij 'coolblue' en weet dus waarover ik spreek wanneer we het over 'dienstbetoon' hebben. wanneer ik iets te bestellen heb dat bij U verkrijgbaar is, dan moet ik er geen seconde over nadenken: uw assortiment is absolute 'top' en Uw leveringen steeds stipt op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donkerrood 23-04-2017 Via de website gekocht

Service is perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is super klantvriendelijk. Duidelijk. Goed idee van wat er te koop is bij Coolblue. Bestelling duidelijk te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 23-04-2017 Via de website gekocht

coolbleu is de max

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bij cool bleu had ik een enorme keuze en qua prijs vind je nergens goedkoper ook de levering ging vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvt 23-04-2017 Via de website gekocht

lekker snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk en snel gewoon goed, gebruiksvriendelijke site snelle afhandeling en heel snel thuis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WL 23-04-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbare klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De next-day-delivery is een zeer sterk punt van Coolblue, alsook het uitgebreide aanbod. Maar voor mij is het belangrijkste punt de klantenservice. Ik heb al redelijk wat besteld bij Coolblue, waaronder ook een aantal dingen die niet aan mijn verwachtingen voldeden of die defect waren. Dit werd altijd zonder moeilijk te doen teruggenomen of omgeruild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dedakesa 23-04-2017 Via de website gekocht

ongelooflijk geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Behalve de snelle levertijd en enorme keuze is er ook een goede service, via messenger meteen contact en problemen snel afgehandeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC Schepers 23-04-2017 Via de website gekocht

De service kan niet beter. Perfect !!

Algemene score

10,0
Als je iets via een webwinkel bestelt twijfel je wel eens of dat wel goed gaat.
Bij Coolblue gaat alles perfect, vanaf de bestelling tot de levering is
het snel en goed verlopen (in minder dan 20 uur).
Bij deze webwinkel kun je gerust je artikelen bestellen. Petje af !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 23-04-2017 Via de website gekocht

Goede service via live chat en telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer behulpzaam bij de service afdeling. Zeer snelle levering.
Goede prijs en kwaliteit.
Product netjes afgeleverd door vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van der Schaaf 23-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service met een gezonde dosis humor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere malen besteld en nog nooit iets misgegaan. De service is betrouwbaar en de levering snel. En het is een bedrijf met een fantastisch gevoel voor humor. Ga zo door met deze geweldige winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 23-04-2017 Via de website gekocht

prima website, veel pgoede producten, zeer aardige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel aanbod, en even bellen om de medewerkers laten mee denken om het juiste product te kopen. heel aardige en kundige medewerkers.
echt super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 23-04-2017 Via de website gekocht

Doen wat zer beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waarom 100 karakters? Zoveel tekst is niet nodig om te vertellen dat jullie doen wat je belooft. En een vriendelijke klantendienst die vriendelijk blijft en tijd voor een klant heeft, erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram Jacobs 23-04-2017 Via de website gekocht

TOP INTERNETSHOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle vriendelijke service, weekendleveringen, gratis verzending, gratis retour, hulp indien nodig. Prijs/kwaliteit TOP !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita oudewesselink 23-04-2017 Via de website gekocht

super snelle en goede service

Algemene score

10,0
levering was super.service was super.mijn oude wasmachine werd mee genomen dat is ook fijn.en de website is goed duidelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 23-04-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering. Ook weekeinde bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatieverstrekking via de site, per telefoon en chat. Snelle levering en goede service.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 23-04-2017 Via de website gekocht

Een perfecte service zoals bekend bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Informatie site is duidelijk en inderdaad de levertijd is correct. Bij afhaalpunt laten bezorgen en was er eerder waardoor ik sneller de module kon installeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelly Konings 23-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Algemene score

8,0
Niets mis mee, maar waarom moet ik na 1 simpele aankoop een beoordeling geven. Dat vraagt de slager toch ook niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jo van Dalen 23-04-2017 Via de website gekocht

Zeer Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, heel goed verpakt en geen bezorgkosten.
Betrouwbare afhandeling.
Ik had er nog nooit van gehoord maar nu hebben ze mij voortaan als klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Mook 23-04-2017 Via de website gekocht

Prima en zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een gebruiksvriendelijke site met eerlijke en bruikbare informatie. De informatie is uitgebreid en relevant, op basis hiervan product (pc) aangeschaft. Deze voldoet volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 23-04-2017 Via de website gekocht

Totaal geweldige service

Algemene score

9,0
Afspraken nakomen. Vaatwasser de andere dag al in huis, volgens tijdafspraak. De oude netjes meegenomen. Het verpakkingsmateriaal bleef in de vrachtauto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko Houkes 23-04-2017 Via de website gekocht

Goede service????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksgemak
Overzichtelijk
Snelle service
TopZaak
Goede winkel
Duidelijke website
Leuke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge Gys 23-04-2017 Via de website gekocht

Het is cool, kopen bij Bluecool

Algemene score

10,0
Grote keuze, recenties van andere kopers, snelle levering, altijd al tevreden geweest en raad iedereen Coolblue aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 22-04-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke en snelle levering op de plaats die ik verlang.daarbij nog goed materiaal.ben zeer content met de Printerinkt die ik regelmatig bestel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Willems 22-04-2017 Via de website gekocht

levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levertijd.voldoende keuze aan apparaten.goede mogelijkheden om te router te zenden
Mooie web site

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 22-04-2017 Via de website gekocht

3e succesvolle aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vooral de extra informatie rondom installatie van de gekochte laptop is erg prettig. Daarnaast is er veel informatie over de aankoop te vinden, om de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Kuiper 22-04-2017 Via de website gekocht

Handige en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, juiste en veel informatie op de website. Het track en trace systeem is een groot voordeel alleen werkte de eerste keer niet helemaal lekker. Uurtje te laat. Dat is wel vervelend als je iets laat bezorgen op een plek waar je niet woonachtig bent (vastgoedbeheerder). Ondanks dat ga ik zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marian Dekker 22-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool BLue al meerdere keren gebruikt om elektronische apparatuur aan te schaffen. Geweldige service en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

horst 22-04-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot assortiment duidelijke tekst en zeer snelle aanmelding procedure, eenvoudig te regelen betaling en snelle levering artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 22-04-2017 Via de website gekocht

Pruttelt als vanouds

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze Senseo had het opgegeven na meer dan 10 jaar trouwe koffiedienst. Snel een nieuwe uitgezocht met melkschuimer.
Snel geleverd en weer genieten van lekkere koffie.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert William 22-04-2017 Via de website gekocht

Een uitstekend artikel, gekocht bij een uitstekend bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als enthousiaste fan van Sony producten, wilde ik mijn 44-jaar oude, nog prima werkende, ICF-7600 D wereldontvanger vervangen door een DAB+ model, omdat de ontvangst dan storingsvrij is en de rol van FM uitgespeeld zal raken. Mijn keuze viel op de net uitgekomen XDR-S41D, o.m. vanwege de batterijvoeding met 4 populaire AA alkaline batterijen. Zo kwam ik terecht op de overzichtelijke en gemakkelijke website van Coolblue. Het door mij gekozen model werd daar uitvoerig beschreven, goed afgebeeld en was verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en blauw. De prijs was goed, de verzending gratis en te volgen met track & trace. Het bestellen was een 'fluitje van een cent' en de betaling kon op verschillende manieren, waarvan ik PayPal koos. Mij werd per mail precies medegedeeld, wanneer ik op de volgende dag de zending kon verwachten. Er waren trouwens meerdere mogelijkheden om de aankoop te laten afleveren. Inmiddels heb ik de radio tot volle tevredenheid in gebruik en ik sta perplex van wat het apparaat allemaal kan. Bovendien is het een (blauwe) lust voor het oog. Ook Coolblue overtrof mijn verwachtingen en kan niet meer stuk. Het bedrijf ademt een zeer vriendelijke klantgerichtheid uit. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ Niesten 22-04-2017 Via de website gekocht

Zeer geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij wilde online bestellen en toen we daar niet uitkwamen hebben we gebeld en werden we goed geholpen. We kwamen zelfs nog voordeliger uit. Bij een andere winkel vond ik de service ver beneden peil. Wat een verademing bij Coolblue. Van het bestellen tot het plaatsen was uitstekend.
2 apparaten 2 trappen op en met 2 ouwe apparaten weer naar beneden. En het leukste vond ik een kaartje achteraf met daarop veel plezier met uw wasmachine en droger.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 22-04-2017 Via de website gekocht

UItstekend geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was iets misgegaan met de bezorging, hoe en waarom? Geen idee. Maar we hebben gisteren contact gehad en zonder gezeur en gedoe vandaar de bestelling mogen ontvangen. SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-04-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze en eerlijk advies. Handige gebruiksfilmpjes. Goede prijs en prima geregeld wat betreft verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uijtdeboogaardt 22-04-2017 Via de website gekocht

Ik vind jullie heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou ik had het eerst bij bcc besteld maar ik moest 6 weken wachten dat vond ik telang toen vond ik jullie webshop en ik had het devolgende dag in huis en jullie hulpzaam vind ik echt super ik kreeg ook nog een kaartje van gefeliciteerd met je aan koop dat heb ik nog nooit meegemaakt dat vond ik heel mooi tus ik beveel jullie zeker aan 👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Bilthoven 22-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue had de Roomba die ik wilde tegen een zeer goede prijs. Het bestellen ging heel simpel (vind het fijn als een winkel Paypal aanbiedt) en dezelfde dag nog had ik mijn aankoop in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno123 22-04-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijk en goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een monitor als aanvulling op mijn macbook. Specificaties waren goed in te vullen en de keuze was dan ook snel gemaakt. Daarbij was de prijs ook concurrerend en dus besteld. Volgende dag keurig bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Exalto 22-04-2017 Via de website gekocht

Beste site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een heel duidelijke site. Ook had ik een vraag gesteld vis WhatsApp en die werd na 15 minuten al beantwoord. Ze leveren ook erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 22-04-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Algemene score

9,0
goed en prettig opgezet . bij telefonisch contact prettige uitleg, geen opdringerig gevoel gehad en daardoor tevreden met alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GL 22-04-2017 Via de website gekocht

stop

Algemene score

2,0
Ik vind het gehengel naar complimenten en de eindeloze hoeveelheid mails over 1 bestelling echt stuitend en erg vervelend.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Het is jammer om te zien dat u onze service als zodanig negatief heeft ervaren. Graag horen we op welke berichtgevingen u doelt, wellicht kunnen we hier lering uit trekken. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,"
Coolblue

Reageer

ton 22-04-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en was de goedkoopste en daarom zal ik bij de volgende aankoop eerst bij coolblue op de site kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews