coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wiel hager 10-10-2018 Via de website gekocht

Super zaak snel correct goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop alleen nog maar via coolbleu zeer betrouwbaar goede service snelle levering en geweldig behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.van Loon 10-10-2018 Via de website gekocht

Vrolijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk in service en je kan bellen voor informatie extra .
Het personeel staat je vriendelijk te woord ; je krijgt duidelijke uitleg over je product en hulp bij gebruik.
Plus goed gemutst personeel die duidelijk plezier in hun werk hebben.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-10-2018 Via de website gekocht

In 1 woord: Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is echt geweldig! Vol humor, vriendelijk en prima service. Iets dat je tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt, laat staan bij zo'n groot concern. Service met een glimlach en prima producten voor een faire prijs. Mooie duidelijke website met veel uitleg over de producten ook!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans M 09-10-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Iets voor 23.00 besteld de volgende dag om 10.00 uur bezorgd. Mooi product geweldig geluid. (internet radio merk Imperial dabman i 200 ) mooie prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-10-2018 Via de website gekocht

Service? Ze stellen nooit teleur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen iets (groots) besteld bij Coolblue en ze stellen nooit teleur. Goede informatie op de website, handig de installatie handleidingen zodat je alles van tevoren goed kan voorbereiden/inschatten. Snelle service. 1 keer wat schade gehad ontdekt aan een levering en zonder problemen opgelost. Coolbue is gewoon Cool :-). Waarom dan geen 10? Het is namelijk goed om altijd iets te verbeteren te hebben. Blijf je scherp van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 09-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, makkelijk om producten te vergelijken. Hele goede service met afleveren. Vrolijke bezorgers die zelfs niet te beroerd zijn om wasmachine af te koppelen, en dat op een zondag. Alles werkend en getest afgeleverd! Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 09-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie en fijn personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne online shop, snelle levering en goede communicatie hierover. Zeer prettig personeel. Al eerder goede ervaringen met CoolBlue gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjanie 08-10-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice en supersnelle levering. Goede en duidelijke informatie op de site zodat je gauw vindt wat je zoekt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. De Jong 08-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had twee maal een vraag over een product. Dit gingen ze uitzoeken voor me en kwamen met een antwoord. De snelle levering die ze aanbieden is toch ook super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Grimmelikhuijzen 08-10-2018 Via de website gekocht

Bestellen en bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk. Mocht je nog vragen hebben krijg je altijd opgewekte medewerkers aan de lijn. Zij denken met je mee en ondernemen (in mijn geval) direct actie. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en de verwerking ervan door hun. En op de auto's van de bezorgdienst zitten te gekke gasten. Ik bestelde een krachttrainningsstation het werd gebracht door 2 jongens en hebben met z'n 3-en nog staan napraten over krachtsport. Helemaal top !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 08-10-2018 Via de website gekocht

Ernstig teleurgesteld na eerdere goede ervaringen

Algemene score

3,0
Ik heb diverse keren bestellingen gedaan en dat ging altijd goed. Ik heb CoolBlue dan ook vaak aanbevolen. Maar nu ben ik ernstig teleurgesteld. Ik heb een Philips Series scheerapparaat besteld, dat op maandagavond 1 oktober (op afspraak!) bij mij thuis zou worden geleverd. Volgens de PostNL track&trace zou de levering ook om 20:29 hebben plaatsgevonden. Echter niet bij mij thuis! Speciaal thuis gebleven maar geen bezorger gezien. Het pakket zal dus wel op een ander adres zijn afgeleverd. Ik heb dezelfde avond nog met CoolBlue gebeld. Er zou een onderzoek worden ingesteld bij / door PostNL en dat zou 3 werkdagen duren. Na 3 werkdagen nog niets gehoord en weer gebeld. En na 6 werkdagen nog maar eens, maar steeds hetzelfde antwoord, nl. dat er nog geen uitsluitsel is gegeven door PostNL. Zeer frustrerend en teleurstellend. Ik heb een transactie afgesloten bij CoolBlue en word afgescheept met de boodschap dat het bij PostNL ligt. Ik heb daar inmiddels geen boodschap meer aan en heb inmiddels niet meer het vertrouwen dat mijn aankoop nog boven water komt. CoolBlue kan er misschien weinig aan doen dat PostNL pakketten bezorgt op verkeerde adressen, ze kunnen wel meer moeite doen voor hun klanten. Een dikke onvoldoende CoolBlue!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-10-2018

Beste Marcel,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op Kieskeurig. Het spijt ons enorm dat jouw bestelling naar een verkeerd adres is verzonden. We begrijpen dat je hier erg van baalt!

Je geeft aan dat je direct contact met ons hebt opgenomen. Wij hebben een onderzoek opgestart om de verkeerde levering bij de koerier aan te kaarten. Helaas bleek er geen voortgang te zijn in het onderzoek. Je hebt ongeveer een week gewacht zonder positief nieuws. Het is niet de bedoeling dat onze klanten zo lang wachten op een reactie of een oplossing.

We willen graag het verloop van jouw bestelling controleren. Daarnaast zijn we benieuwd welke oplossingen er van verschillende afdelingen zijn aangeboden. Met deze informatie kunnen wij de geboden service controleren en waar nodig hen van feedback voorzien.

Graag ontvangen wij in een aparte e-mail jouw adresgegevens, ordernummer met een korte toelichting van de situatie. De e-mail kun je versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan wij meteen op onderzoek uit.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Fred 08-10-2018 Via de website gekocht

makkelijk en goed winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellen ging perfect zelfs goedkoper dan b.v Bol.com artikel werd op de afgesproken tijd geleverd gewoon erg goed !

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marjo 08-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is gebruiksvriendelijk en de levering was keurig op tijd. Ik had een printer besteld top dat ik ook een duidelijke handleiding per mail kreeg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijnders 08-10-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering en aansluiting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige maand een nieuwe droog / wascombinatie van Miele gekocht via Coolblue.
Levering was snel, oude apparaten werden gratis meegenomen, nieuwe direct weer aangesloten. Bovendien waren de bezorgers bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan M. 08-10-2018 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen. Hun afhandeling is snel en correct. Ook wanneer het gaat om specifieke vragen of handelingen heeft Coolblue een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 08-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product werd snel geleverd. Van te voren e-mails met verwacht tijdstip van levering en daarna nog een mail dat het product opgehaald kan worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M. Nijenhuis 08-10-2018 Via de website gekocht

Super fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het eerste moment dat je op zoek gaat naar een produkt is er een handige keuzehulp die ervoor zorgt dat je het produkt kiest dat past bij wat je verwachtingen zijn.
Snelle levering en ook nog eens goede service. Wij kregen zelfs een instructievideo met de mail zodat we meteen aan de slag konden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Verweij 08-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Wat een waardeloze service !!!!!
vorig jaar bij CoolBlue een Philips Picopix beamer gekocht.
Helaas ben ik de oplader kwijt.
Dus ik Coolblue gebeld om een nieuwe te bestellen.
Dat gaat dus niet, na een poos in de wacht gestaan te hebben bij de klantenservice krijg je alleen maar te horen dat je maar naar Philips zelf moet gaan.
Dat werkt dus ook niet, na drie verschillende telefoonnummers daarvoor gekregen te hebben krijg je een buitenlands sprekend persoon aan de lijn die er maar vanuit gaat dat jij ook je talen spreekt.
Volgens mij bel ik een nederlands nummer, een nederlands bedrijf en wil ik gewoon in het NEDERLANDS geholpen worden!!!!!!!!!!
Daarna maar weer naar Coolblue gebeld.
Eerst wordt na een 10 minuten wachten zomaar de verbinding verbroken.
Nogmaals gebeld, en........... sorry mijnheer we kunnen ( lees willen ) niks voor u doen.
Bedankt voor de niet gekregen service.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 08-10-2018

Beste meneer Verweij,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op Kieskeurig. Het is heel teleurstellend om te lezen dat jij een nare ervaring hebt gehad met onze Coolblue service. We willen onze klanten zo goed mogelijk blijven helpen nadat een aankoop is gedaan en eventueel problemen zijn ontstaan.

Je geeft aan dat je werd doorverwezen naar de fabrikant nadat je de oplader van de beamer bent kwijt geraakt. Je kunt in de meeste gevallen terecht bij de fabrikant voor vervangende onderdelen/accessoires. Uiteindelijk heb jij de beamer bij ons aangeschaft en dus mag je dit ook via ons laten verlopen.

We willen graag nog een blik werpen op de situatie. Dit kunnen wij alleen doen met behulp van jouw adresgegevens, e-mailadres of ordernummer. Je kunt de opgevraagde gegevens met een korte toelichting van de situatie per e-mail versturen naar geenglimlach@coobllue.nl. Dan gaan wij direct voor jou aan de slag. Als je nog andere vragen hebt, laat dit meteen in jouw reactie weten.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Alfons 08-10-2018 Via de website gekocht

topwinkel en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele malen besteld en ook al iets teruggestuurd
Altijd tip top in orde
De beste webwinkel die ik kent
Doe zo voort

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 08-10-2018 Via de website gekocht

Altijd goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind coolbleu een van de betere winkels en dat komt dat zo lang ik er koopt ales klopt en ook word alles netjes op tijd bezorgd zelfs op zondag mooi toch

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VALERE 08-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Algemene score

9,0
Voor Coolblue gekozen vanwege de prima snelle levering aan een goede prijs. Steeds hun beloften nagekomen en nog geen problemen gehad!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 07-10-2018 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren alleen nog maar bij Coolblue, omdat ik weet dat als er iets kapot gaat aan mijn apparaten, het allemaal heel makkelijk geregeld wordt. Ze zijn helemaal gericht op klantvriendelijkheid en service en dat merk je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Leest 07-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en sympathiek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij bestellen regelmatig bij CoolBlue. Wij vinden het uitgebreide assortiment en de constante factor 'betrouwbaar' erg belangrijk. Wij verkiezen de zekerheid van CoolBlue dan mogelijk een paar euro goedkoper bij een ander.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Devos 07-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke omschrijving van het gekochte artikel en snelle levering maken dat je niet lang moet wachten op je pak en deze dan ook snel kunt gebruiken, wat de bedoeling ook is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 07-10-2018 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies de afspraken nakomen die ze beloven. We maken zo vaak mee dat de levering niet volgens de afspraken gaan. Coolblue doet wel wat het belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Swinkels 07-10-2018 Via de website gekocht

Gevoel dat je klient bent, zeer fijn, en ik rij er voor om

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn geen dief van je eigen beurs, fijne winkel, fijn geholpen en product snel in huis. Site is overigens lekker duidelijk. Gaat Coolbleu niet voor niets goed af. Zij maken het verschil waardoor ik ver buiten mijn wijk daar iets koop wat op dat moment aan de orde is. Bravo

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Huijgevoort 07-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service. Ga zo door.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is n makkelijke webshop. Goede service. Je wordt geweldig op de hoogte gehouden waar je product is. Je hoeft geen uren thuis te zitten wachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 07-10-2018 Via de website gekocht

Doet wat men beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd en dan ook nog voor de laagste prijs. ik ben eigenlijk niet anders van COOLBLUE gewend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Okkie 07-10-2018 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, duidelijke productbeschrijving, goede suggesties, tot 23.59 bestellen en de volgende dag in huis. Ook de telefonische helpdesk is zeer goed, een schoolvoorbeeld voor vele andere bedrijven en overheidsinstanties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani 07-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service en goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld volgende dag geleverd, supersnel geplaatst en oude meegenomen. Niet alleen de website is vrolijk, de bezorgers ook. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drente47 07-10-2018 Via de website gekocht

HEB een tablet gekocht met cover

Algemene score

3,0
Deze passen niet bij elkaar cover niet goed als de tablet in de cover zit past het snoertje niet om op te laden

Review criteria:

Officiele reactie van Coolblue 08-10-2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van jouw beknopte review op Kieskeurig. Wat jammer om te lezen dat jouw gekochte tablet en tabletcover niet voor elkaar geschikt zijn. We doen graag ons best om onze klanten van goed advies te voorzien voordat zij een aankoop doen.

We zijn erg benieuwd of wij op de website de tablet in combinatie met de cover aanbieden of adviseren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij verkeerde informatie verstrekken.

Graag ontvangen wij jouw ordernummer met een korte toelichting van de situatie in een e-mail. Dan werpen wij nog een blik op jou bestelling en kunnen wij jou misschien nog van een oplossing voorzien. Je kunt de e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten in jouw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Colin 07-10-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Originele toffe service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam binnen, en ze sprongen enthousiast (maar niet vervelend) op, werd geholpen met m’n afgeleverde bestelling op een originele manier, dus niet je standaard, hoe kan ik u helpen shit en wilt u het bonnetje mee enzo. Ik kreeg een vriendelijke handdruk aan het eind en liep gewoon breed lachend de deur uit, dat zegt nogal wat.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nagtegaal 07-10-2018 Via de website gekocht

Philips scheerapparaat Star Wars,

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, zelfs op zondag! Goed verpakt en het scheerapparaat werkt perfect!! Ligt fijn in de hand!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnoud 07-10-2018 Via de website gekocht

Goede website, goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel prettig en heeft veel producten, en de reviews van andere gebruikers zijn erg nuttig. Verder vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wb 07-10-2018 Via de website gekocht

Prima zaak

Algemene score

8,0
Goede en snelle service. Prima informatie en hulp bij de aankoop en goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 06-10-2018 Via de website gekocht

Dag te laat in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik heb op Zaterdag iets besteld en dit zou Zondag geleverd worden. De hele Zondag zitten wachten . het levertijdstip werd telkens verschoven in de track en trace app. ( beginstand was tussen 11 en 14 uur) Om half 8 s avonds stond er dat hij die dag niet geleverd ging worden. Dus een hele mooie dag binnen gezeten voor niets. Melding gemaakt bij Coolblue die reageerde de volgend dag pas . Well excuus .gekregen. Maar daar kreeg ik mijn dag niet mee terug. Volgende x bestel ik als ik minstens 2 dagen de tijd heb. En bij een post.nl punt ophalen. Ik ben wel voor de rest te spreken over dit bedrijf. Dit was een gevalletje post.nl verzaakt.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Henny 06-10-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie tijdens de levering. Ga zeker vaker een bestelling doen! Veel keuze en een goede bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bouwadvies & Projectbegeleiding Altena 06-10-2018 Via de website gekocht

goede voorlichting en snelle levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ziet er goed en betrouwbaar uit.
Keurige website met ruime keuze van producten, in mijn geval ging het om een stofzuiger en daarin had ik een groot aanbod van verschillende merken en uitvoeringen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Hesse 06-10-2018 Via de website gekocht

Zeer correcte medewerkers alles op tijd en goed aangesloten

Algemene score

9,0
Zeer goed , eenvoudig te bestellen en alles op tijd geleverd, zeer correcte medewerkers brengen alles naar bovenste verdieping en het oude spul en verpakkings materiaal allemaal afgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 06-10-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Produkt voldoet exact aan mijn eisen, keurig verpakt en geleverd vlgs afpraak. Levering op zondag vind ik helemaal niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rudy 06-10-2018 Via de website gekocht

Niets van wat beloofd wordt, wordt waar gemaakt

Algemene score

1,0
Besteld vrijdagavond, zaterdag blijft de track & trace staan op "pakket wordt klaargemaakt door de afzender". Per mail geen antwoord. Via Twitter na 3 uur ook nog geen antwoord (wij antwoorden binnen de 2 uur). Telefonisch na een half uur eindelijk iemand aan de lijn, ik zet het door naar een andere dienst, veel kans dat het morgen geleverd wordt. Nooit meer (terwijl het vroeger wel goed was), bestelling werd herroepen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Stefan Engelen 06-10-2018 Via de website gekocht

Eenvoudiger kan echt niet... Kopen in volledig vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je er 1 keer gekocht hebt weet je echt waarom... Nog nooit een slechte ervaring gehad met de leveringen, en ook met de service. Koop bijna wekelijk bij hun produkten voor het kantoor of privé

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieta Rosa 06-10-2018 Via de website gekocht

In alle opzichten een geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al vele malen bij Coolblue besteld en ik ben echt nooit teleurgesteld. De site is overzichtelijk en werkt gemakkelijk voor iedereen. Echt alles wat je wilt weten over een product is op de site te vinden. De betaling en terugkoppeling er van gaat supersnel. Net zoals de levering van bestelde producten. Je weet altijd precies wanneer ze komen en de geplande aankomsttijd klopt ook altijd. Eén keer konden ze zelfs een kwartier vroeger zijn maar belden eerst even of ik wel thuis was om het product in ontvangst te nemen. Toen ik thuis kwam stonden ze in de auto voor de deur te wachten. De bezorgers komen altijd rustig en vriendelijk over. Niet gehaast of kortaf.
Ik vind dat Coolblue een zeer breed assortiment heeft. Wil ik iets aanschaffen dan vind ik altijd bij Coolblue de meest keuze. Coolblue is bijna altijd goedkoper dan andere sites die ik ook bezocht heb.
Hoewel ik voordat ik iets aanschaf me goed oriënteer bij verschillende bedrijven moet ik eerlijk toegeven dat ik uiteindelijk altijd bij Coolblue bestel vanwege de ruime keuze, de goede prijs/kwaliteitverhouding, goede bereikbaarheid en fantastische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ismael 06-10-2018 Via de website gekocht

Totaal niet oplossingsgericht voor een emotionele product!

Algemene score

1,0
Geen coolblu meer voor mij!...geen klantservice systeem, maar afschuifsysteem!
Leverancier schuift verantwoordelijkheid naar bezorg bedrijf. Probleem is dat ze vrijdag geprobeerd hebben af te leveren op een aangegeven PostNL locatie. Door de grootte van het product niet konden afleveren, dus wordt het maandag afgeleverd zonder de klant op de hoogte stellen. Wat is er met de service dat je de volgende dag probeerd? Dat ik zelf achter moet komen dat weekenden niet wordt geleverd...dat Coolblu zich afzijdig houdt en oplossend meedenkt. Echt jammer! Vooral dat ze geen begrip, niet klantgericht, niet meedenkend en totaal niet oplossingsgericht zijn ingesteld voor de trampoline voor de verjaardag van mijn 2 jarige dochter op zaterdag. Teleurstellend.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-10-2018

Beste Ismael,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op Kieskeurig, Het spijt ons enorm dat de trampoline niet op de beloofde afleverdag is geleverd. Wanneer een levering wordt gewijzigd naar een andere dag dienen wij onze klanten per e-mail op de hoogte te stellen of wordt dit via de Track & Trace code kenbaar gemaakt. Helaas werd dit niet goed naar jou gecommuniceerd en daar balen wij enorm van!

Je geeft aan dat de koerier een poging heeft gedaan op het pakket op een afhaalpunt af te leveren. Een trampoline is een zeer grote bestelling dat uit meerdere dozen bestaat. Het is zeker niet handig op dit op een afhaalpunt af te leveren. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten. Daarom willen wij graag het verloop van de levering controleren.

Voor het uitvoeren van de controle hebben wij jouw adresgegevens, e-mailadres en ordernummer nodig. Met behulp van deze gegevens kunnen wij het verloop van de levering inzien en jou van een duidelijk antwoord en oplossing voorzien. Graag ontvangen wij de opgevraagde gegevens met een korte toelichting van de situatie in een e-mail. De e-mail kun je versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan wij direct voor jou aan de slag!

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

HanZ 06-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig en betrouwbaar bedrjf om te bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren bij Coolbleu ( 49 x vanaf 2011 ) en men heeft me nooit teleurgesteld.Ik heb 3x een beroep op hun service moeten doen,nooit teleurgesteld en met een glimlach verder met hun gegaan.Jammer dat ik er niet werk , lol. Alles is strak georganiseerd en men komt zijn woord na!Prijzen zijn meestal net zo hoog als bij de concurrent maar je krijgt er veel meer service voor terug.Dat laatste telt voor mij erg zwaar en daarom blijf ik bij Coolbleu bestellen.Als je nooit bij Coolbleu hebt besteld dan zou ik zeggen : you should try it sir/madam .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjdek 06-10-2018 Via de website gekocht

Keurig afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is gewoon heel goed en snel geregeld met coolblue en dat tegen een scherpe prijs. Wordt je blij van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny de Rijke 05-10-2018 Via de website gekocht

Ze komen na, wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de gekochte Miele wasmachine en de Miele droger zijn tot volle tevredenheid bij ons afgeleverd , de oude machines mee genomen en de nieuwe geplaats en aangesloten tot volle tevredenheid

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perfecte set voor een leuke prijs 05-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goed hier komen wij zeker nog eens terug

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop zeer ruime keus vriendelijk geprijst en bestelling precies geleverd volgens opgave

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 05-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de handige site van Coolblue een vlizotrap besteld. 's Avonds om half 11 besteld de volgende dag al binnen. Ook netjes binnen gebracht. Betrouwbaar en snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevredenklant l 05-10-2018 Via de website gekocht

Voor 13:59 besteld, echt de volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn product om 22:00 besteld en het was de volgende dag al in huis! Heb bij andere winkels wel een meegemaakt dat het niet zo was en toen kreeg ik het een dag te laat! Het was ook nog eens voor een verjaardag dus was erg jammer! Deze keer was dit niet het geval! Echt TOP dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews