coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Syb 08-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had al eerder artikelen gekocht bij Coolblue en steeds naar tevredenheid. Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Het pakket werd keurig op de afgesproken tijd geleverd en dat op zondag! Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 08-07-2018 In de winkel gekocht
Gustaf mahlerlaan te Amsterdam

Klantvriendelijk!, goede service!!, productkennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel ziet er keurig uit, Vriendelijke medewerkers met productkennis die daarnaast alle tijd voor je nemen!, ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.W. 08-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had al eerder een rekenmachine hier gekocht voor mijn zoon (middelbare school) en daarmee goede ervaringen. Nu hij een laptop nodig heeft voor zijn studie zijn we na vergelijken van veel modellen en veel websites toch weer bij Cool Blue uitgekomen. En met weer net zulke goede ervaringen. Breed aanbod, goede kwaliteit, en werkelijk pijlsnelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kabouter19 08-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte bestelling cq Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke webshop. Goede filers en perfecte reviews om te lezen.
Goede Webassistent met duidelijke antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Boonen 08-07-2018 Via de website gekocht

Fantastisch - Snel - correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is accuraat - vlotte bestelling en betaling - stipte levering.
Nog nooit 1 probleem gehad. Je kan op je twee oren slapen dat alles snel en correct verloopt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Gysels 08-07-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst snelle levering en volledig betrouwbaar. Nooit een leveringsprobleem gehad. Producten zijn correct geprijsd. Een eventuele kleine meerprijs betaal ik met plezier omwille van de betrouwbaarheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 08-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een ruim assortiment en leveren razend snel. Ook als een product niet aan smaak voldoet is retourneren super makkelijl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creij gcm 08-07-2018 Via de website gekocht

makkelijk stappen plan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was voor mij duidelijk wat ik wil bestellen , dus met het shoppen meteen to the point in jullie website.
Duidelijk het pad al geëffend voor een senior en digibeet .
Het aanbod is ook groot en je ziet meteen of het op voorraad is. Toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam Beylkens 07-07-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met voldoende productinformatie. Bij twijfel over een product staan zeer vriendelijke telefoonmedewerkers je graag te woord. Bij het leveren en plaatsen krijg je zeer vriendelijk personeel over de vloer met respect voor je deuren, muren enz... .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 07-07-2018 Via de website gekocht

Super snel en ook nog op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal snelle bezorging en ook nog op zondag. De prijs was ook zeer voordelig. Product voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 07-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt goede service werkelijkheid.

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, goede service, snelle levering, ze doen wat ze zeggen! Top
Ook levering op zondag, geen extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. van den Biggelaar 07-07-2018 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de de winkel, website, bereikbaarheid en dus de service. Zijn niet met alles de scherpste in prijs en communicatie per mail kan qua inhoud wel wat beter.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 07-07-2018 Via de website gekocht

Goede voorwaarden, maar wel afhankelijk van post NL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Recentelijk heb ik een product bij coolblue besteld waarbij de goede en snelle bezorgingsvoorwaarden voor mij de doorslag gaven (voor 23:59 bestelt, de volgende dag bezorgt). Helaas bleek deze belofte niet waar te maken te zijn, doordat Post NL het pakket niet op tijd kon bezorgen. Dit heeft 3 dagen i.p.v. 1 dag geduurd. Hoewel dit door coolblue gecompenseerd is door een voucher van €10, vind ik het toch een beetje misleidend. Post NL lijkt regelmatig problemen te hebben in het sorteercentrum. Wanneer een bedrijf als coolblue met bepaalde leveringsvoorwaarden adverteert, moeten de partners (in dit geval Post NL) deze voorwaarden ook waar kunnen maken. Dit blijkt niet het geval. Hierbij wil ik nogmaals benadrukken dat de coolblue assertief en netjes te werk is gegaan bij het oplossen. Echter dit doet niet af van het feit dat het kado wat ik wilde geven, twee dagen te laat aankwam... Doorslag zal voor mij dus niet meer de snelle leveringsvoorwaarden van coolblue zijn.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

de Bruijne 07-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Concurrerende prijs voor de fietsendrager en oprijgoot.
Snelle levering met keuze in de aanbiedtijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aanrader 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had overal in de winkels naar mijn product gezocht en was niet te leveren op korte termijn, maar via Coolbleu wel en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 07-07-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en snel. Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is al sinds jaar en dag mijn favoriete webshop, zowel zakelijk als privé. Absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karly 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, veel keuzemogelijkheden en snelle bezorgservice zelfs op weekenddagen, duidelijke opties voor overleg zo nodig en retourzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Lakerveld 07-07-2018 Via de website gekocht

COOL BLEU WAAR IEDERE KLANT NOG KONING IS.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeker voor ouderen is dit de site om te kopen kom je er niet uit bel gewoon, ze nemen alle tijd voor je je krijgt een goed advies.
Zeer vriendelijke en klant gerichte mensen , hier ben je nog een echte koper of je iets kleins of groot koopt met aankoop zijn ze blij, de andere dag in huis waar vind je dit nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 07-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service, juist artikel, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kom altijd bij u, vind alles direct en kan meteen bestellen aan een goede prijs en vooral met een snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 07-07-2018 Via de website gekocht

Top product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ziet er leuk uit ! Goed geluid en niet al te duur, kortom een leuk product voor een goede prijs, levering weer mooi optijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annique 06-07-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service! Vriendelijke bezorgers, zeer bekwaam. Goede informatie mbt de bezorging en snel in huis. Binnen 1 dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 06-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bestelling tot levering, prima verzorgd . Zou altijd voor Coolbleu kiezen, eevaring in super, een en al lof.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flor 06-07-2018 Via de website gekocht

slechte service, niks "de volgende dag in huis"!!!

Algemene score

4,0
Tot nu toe 100% score op het niet leveren op de volgende dag, fijn als je een kado koopt........
Als je niet gaat leveren, zeg dat dan gewoon, je geloofwaardigheid is nu weg.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 09-07-2018

Beste Flor,

Vervelend om te zien dat het al meerdere keren fout is gegaan met de leveringen van je bestellingen, onze excuses hiervoor.

We kunnen zeer zeker in veruit de meeste gevallen gewoon de volgende dag leveren. Op dit moment ervaren we wel enorme drukte en zijn er natuurlijk ook als altijd bestellingen waarbij niet alles goed gaat. Het kan dan ook wel eens voorkomen dat je dan net die pech hebt bij meerdere bestellingen achter elkaar.

Als je al contact hebt gehad met de klantenservice, vertrouw ik erop dat je al een compensatie aangeboden hebt gekregen. Mocht dit niet zo zijn, of ervaar je momenteel nog een probleem, dan kun je het beste even contact met ons opnemen zodat we aan de slag kunnen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Lisette 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle, zeer goede en gratis levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product volledig naar wens. Goede en snelle en gratis levering. DE ONLINESHOP zonder weerga !!! Je vindt er een uitgebreide keuze! Waarom nog langer zoeken, bij Coolblue vindt je alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre Loos 06-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue komt belofte niet na

Algemene score

4,0
ik heb om 16h30 donderdag een product besteld en werd de volgende dag niet geleverd.
Wat doe je dan met zo een belofte waar zij mee uitpakken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bos 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, was alleen een klein kunstof stukje van de stofzuiger afgebroken. Waarschijnlijk door levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarina 06-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue ken ik al lang
Al vaak besteld net om deze redenen:
Snelle service
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede service na aankoop
Top medewerkers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goede service 06-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de eerste keer dat ik bij Coolblue iets heeft besteld. ben over alles eigenlijk heel tevreden, goede service, pakje wordt op de tijd gebracht zoals ze zeggen en aardige bezorgers.
Ik ga zeker in de toekomst bij Coolblue weer winkelen. Prima zaak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Edelijn 06-07-2018 Via de website gekocht

Thule fietsendrager

Algemene score

9,0
Beveel COOLBLUE van harte aan. Afspraken worden nagekomen, snelle levering, gebruiksvriendelijke website en bovenal een prima product gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TV 06-07-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laptop uitgekozen. Prijs €999
2 nachtjes over geslapen. Prijs €1099
Dan maar tweedekans product voor €969
Blijkt niet op voorraad. Gebeld naar klantenservice.
De volgende dag een splinternieuwe laptop voor €999 in huis.
Wat een top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke 06-07-2018 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Algemene score

10,0
iets goedkoper dan andere aanbieders, levering de volgende dag al met tijdkeuze.Vrijwel geruisloos en mooi design.
Goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnout 06-07-2018 Via de website gekocht

Goede snelle levering, maar zodra er iets mis is...

Algemene score

2,0
Een laptop met verzekering gekocht bij Coolblue (HP ProBook) die binnen drie maanden vastliep. Opgestuurd en na drie weken de status opgevraagd na al meerdere malen online gecheckt te hebben. Ze konden me alleen vertellen dat de laptop (twee dagen na verzending) was opgestuurd naar de reparateur en dat ik pas na drie weken na ontvangst bij hen recht had opeen oplossing.
Zolang het allemaal gaat zoals het hoort, fijne club omdat je je spullen snel hebt. De service op het moment dat er garantie moet worden gegeven is erg slecht!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 09-07-2018

Beste Arnout,

Vervelend om te zien dat je niet blij bent met het verloop van je garantie.

Wanneer je product niet naar behoren werkt, willen we dat natuurlijk zo snel mogelijk voor je oplossen. Aangezien we het niet zelf kunnen herstellen, moeten wij het doorsturen naar een reparateur of de fabrikant zelf. Zij kijken het na en herstellen het zo snel mogelijk. Doorgaans heeft dit proces ongeveer twee weken nodig. Soms duurt het inderdaad helaas wat langer, waarna wij het na 3 weken anders voor je oplossen door het om te ruilen indien mogelijk of door anders de koop te ontbinden en je geld terug te geven.

Volgens de wet hebben we een "redelijke" termijn voor het herstel en binnen 3 weken een oplossing valt hier zeker binnen. In een situatie waar het gaat om een fabricagefout, heeft een verzekering helemaal geen invloed op het verloop van het herstel.

We snappen uiteraard wel dat het nogal vervelend is om drie weken zonder je product te moeten doen, maar we lossen het naar onze mening wel snel genoeg voor je op. Een snellere oplossing kan ik je helaas niet bieden, maar hopelijk heb ik het beleid hiermee wel wat inzichtelijker kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Gerdien de Wal 06-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, slim, betrouwbaar, keuzediversiteit en betaalbaar. Een overzichtelijke site. Kortom, een gemakswinkel thuis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik weer 06-07-2018 Via de website gekocht

Cool blue is een topper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en goede snelheid en service. Altijd bereikbaar voor informatie en vaak binnen 1 / 2 dagen geleverd, goede website met ruime informatie over het product en eerlijke revieuws ook over de mindere punten van een product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ew 06-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere dingen bij Coolblue gekocht en altijd naar volle tevredenheid. De informatie op de website vind ik duidelijk en tamelijk compleet, omdat er ook reviews op staan. Het bestellen en de verdere afhandeling is tot nu toe altijd op rolletjes gelopen. Een enkele keer de klantenservice gebeld. Er wordt goed geluisterd en met kennis van zaken gereageerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton ritzen 06-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is de beste shop voor HEEL veel producten en een HEEL goede sevice.
Snelle en goede levering , HEEL vriendelijke klanten service.
Dus genoeg redenen om bij cool blue te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merrie 06-07-2018 Via de website gekocht

Super duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie over producten, heel makkelijk bestel- en betalingsproces. En supersnelle levering met duidelijke opgave van tijd op leveringsdag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 06-07-2018 Via de website gekocht

Ruime keus, fijne website, zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van CoolBlue is prettig om producten mee te vergelijken. Het keuzeproces verloopt hierdoor gemakkelijk, zeker bij technisch wat lastigere producten. Het aanbod is ruim en goed te ordenen / filteren en het allerbeste is de snelheid van leveren, prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ds 06-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen afspraken ma. Goede prijs kwaliteit verhouding. Apparaat naar boven gebracht en oude meegenomen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mardge 06-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service! Onze magnetron was kapot gegaan; nog net twee maanden binnen de garantietermijn. Opgestuurd naar Coolblue voor reparatie. Dit duurde even maar Coolblue hield ons steeds op de hoogte wat er gebeurde. Uiteindelijk een nieuwe magnetron gekregen die, zoals gewoonlijk, keurig volgens afspraak bezorgd werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.oosterhof 06-07-2018 Via de website gekocht

snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gevonden via zoeken naar product.
website is overzichtelijk en je vindt snel wat je zoekt zeker met filters en reviews

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Janse 06-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle en vlotte service en zelfs zoals gezegd de oude koelkast zonder problemen meegenomen. dus al met al waren de mannen na het meten van de nieuwe koelkast (waterpas) en het weer meenemen van de oude koelkast binnen een aantal minuten klaar. ook telefonisch een goede service wanneer ze ter plaatse waren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Davi 06-07-2018 Via de website gekocht

Ontzettend goed webshop!!! De allerbeste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er zijn zoveel producten, de klantenservice is zeer vriendelijk en goed!! En er zit ook een hele handige vergelijkfunctie op, ideeal! Ook de producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Een topshop!!!! Zonder overdrijven

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Schoone 05-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden op korte termijn een nieuwe koel-vries combinatie nodig. Bij Coolblue gekeken en een gebruikte uitgekozen. Met iDeal betaalt (lekker makkelijk) en zou de volgende dag (zaterdag) bezorgd worden. Helaas kon dit door omstandigheden niet, maar het werd dan wel op zondag. Toen deze bezorgd en geplaatst werd, bleek, dat wij een verkeerde besteld hadden. Zonder problemen werd deze weer teruggenomen. Daarna met de website en de helpdesk een ander passend model uitgekozen en besteld. De volgende dag werd deze al bezorgd en geplaatst. Hoefde alleen de schroefjes weer te plaatsen. Alles paste. Na een dagje rust aangezet en we kunnen weer genieten van onze ijsjes uit het vriesvak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tongagi 05-07-2018 Via de website gekocht

Weinig service en valse beloftes.

Algemene score

3,0
Na 2 weken raakte mijn nieuwe Samsung TV QE55Q7F van 2000 euro defect. Volgens Coolblue is het niet mogelijk om deze TV gelijk te ruilen voor een nieuw exemplaar. Eerst moet de defecte TV naar hun terug en gecontroleerd worden, daarna wordt een nieuw exemplaar gestuurd.
Met de WK voetbalwedstrijden voor de boeg is het geen optie om ca. 1,5 week te wachten.
Na een lang telefonisch overleg met Coolblue bleek dat er niets geregeld kon worden. Hierna heb ikzelf nogmaals 2000 euro betaald en nog een nieuwe TV besteld die wel een dag later bezorgd kon worden.
In het telefonisch gesprek met de Coolbleu medewerker heb ik aangegeven dat ik de defecte TV niet alleen kon demonteren en in de oude verpakking kon doen. Dit was geen probleem.
Een dag later hebben de transporteurs van Coolbleu de defecte TV niet meegenomen omdat hij niet ingepakt was. Vreemd.
Nogmaals gebeld met Coolbleu. Tijdens dit gesprek werden excuses aangeboden en er werd een financiële vergoeding geboden die ik diezelfde dag zou ontvangen.
Nog een dag later, waarvoor ik thuis moest blijven, heeft Coolbleu eindelijk de ingepakte TV opgehaald.
De beloofde vergoeding, volgens Coolbleu medewerkers 5% van de aanschafprijs, had ik nog steeds niet ontvangen.
Weer gebeld met Coolbleu hierover. Weer het hele verhaal verteld en uiteindelijk bleek de vergoeding een voucher van 10 euro te zijn die besteed kunnen worden bij Coolbleu.
Belachelijk! 2000 euro voorschieten, enkele dagen extra thuisblijven, 3 telefoontjes en een aantal valse beloftes verder. Dat alles voor een voucher van 10 euro.
Deze voucher zal ik waarschijnlijk nooit inwisselen. Ik heb het gehad met de zogenaamde service van Coolbleu.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 09-07-2018

Beste meneer/mevrouw,

Vervelend om te zien dat hier zo'n beetje alles is misgelopen en dat de afhandeling waar mogelijk nog slechter gaat. Mijn welgemeende excuses hiervoor.

Helaas kan ik vanuit hier je klantgegevens niet opzoeken. Ik wil je daarom graag verzoeken om even dit bericht door te sturen naar mt-klantenservice@coolblue.nl onder vermelding van je ordernummer en dat het vanuit Kieskeurig reviews komt. Ik kan je garanderen dat we het via die kant een stuk netter en beter voor je kunnen aanpakken.

Hopelijk kunnen we je dan toch weer blij maken.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Riny Hendriks 05-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met veel informatie en ruime keuze uit allerlei artikelen.
Bestellen op website is zeer eenvoudig en je ontvangt per mail een bevestiging met eventueel extra informatie.
Bestelling wordt snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Neven 05-07-2018 Via de website gekocht

Geen gedoe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering, klantvriendelijk, gewoon geen ‘gedoe’! Het product werd de dag erna al geleverd, had de laagste prijs en was in een muisklik besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.m.e.meijer 05-07-2018 Via de website gekocht

Heel goede resultaten met het communiceren via de computer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel goede shop om via de computer te kopen,betrouwbaar en met veel respect voor de aankoop,altijd met een glimlach!!!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 05-07-2018 Via de website gekocht

Heel erg tevreden. Absolute aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere bestellingen gedaan via de site van Coolblue. De producten, de levering en de service zijn fantastisch. Ik kan werkelijk geen enkel negatief punt bedenken en Ik kan deze site dan ook van harte aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-07-2018 Via de website gekocht

Helemaal geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al veel over Coolblue gehoord en iedereeen was lovend , maar ik had er nog nooit iets besteld. Tot nu toe dan. Eén ding weet ik zeker. Dit was zeker niet dd laatste keer. Afspraak is afspraak. Dat geldt zeker voor Coolblue. Alles keurig op tijd en volledig geleverd. Dat heb ik al weleens anders meegemaakt. Helemaal geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews