coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42769 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 20-07-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

5,0
Product gekocht via website 2 afspraken om te bezorgen niet op komen dagen wel 2 dagen voor niks gewacht zouden me tegemoet komen omdat het verkeerd gelopen was ook dat zijn ze niet nagekomen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 25-07-2018

Beste Robert,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te vernemen dat de levering van jouw zending tot twee keer toe niet is gelukt! Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij willen het graag voor je nakijken.

Wil je zo vriendelijk zijn om het ordernummer van je bestelling in een begeleidende e-mail te versturen naar: geenglimlach@coolblue.nl?

We horen het graag van je!

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Thijs 20-07-2018 Via de website gekocht

Alles is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue is alles top! De prijzen zijn vaak lager dan bij andere verkopers. De bezorging is super! Ook retourzendingen worden snel verwerkt en je geld is snel teruggestort. Daarnaast heeft Coolblue een zeer groot assortiment en kan je eenvoudig m.b.v. filters je ideale product vinden. Kortom, een geweldige winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Konings 20-07-2018 Via de website gekocht

Afspraak is Afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag 13/07/2018 Koelvriescombinatie besteld.
Zaterdag 14/07/2018 om 10.35 uur geleverd en koeler retour. (levertijd 09.42 en 10.42)
Zondag 15/07/2018 Klantenservice gebeld ivm ophalen vrieskast.
Maandag 16/07/2018 om 08.40 uur vrieskast opgehaald. ( tussen 08.23 en 09.23)
Je krijgt via track en trace de geplande levertijd.
30 minuten voor de levering een sms.
15 minuten voor de levering wordt je gebeld door de bezorgers.
Dit noem ik nu een geweldige service, Chapeau !!!
Hulde voor de bezorgers want ze deden het met een big smile !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice 20-07-2018 Via de website gekocht

super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering voldoet aan de slogan vandaag besteld morgen in huis.
goed verpakt.
product informatie overzichtelijk op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 20-07-2018 Via de website gekocht

Prima service, hoede prijzen en betrouwbaar advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De helpdesk is heel hulpvaardig. De Coolblue adviezen zijn goed (en niet persé de duurste variant) en je kan daar prima van op aan.
Een sympathiek bedrijf dat duidelijk prioriteit geeft aan klantgerichtheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aarts 20-07-2018 Via de website gekocht

De tv is kapot, lang leve de nieuwe tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond ging de tv kapot, zat eraan te komen maar was toch nog een beetje een verrassing.
's Avonds een nieuwe gekozen nadat we nog een lading sites hadden vergeleken.
Besteld, volgende dag geleverd. Precies op tijd, met een 30min van tevoren een SMS bericht.

Ik zou het bijna de Coolblue verzekering noemen. Halen alle zorgen weg en maken de ervaring minder triest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie van den Berge 20-07-2018 Via de website gekocht

Hele mooie barbecue ,en de prijs valt mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze kwam heel goed uit de test ,en was bij Coolblue het goedkoopste ,vandaar dat ik hem daar heb besteld

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Robbe Vekemans 20-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende services, duidelijke website, een ruim aanbod en een super snelle levering.
Een betrouwbaren online shop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 20-07-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Fantastische service in de winkel in Amsterdam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde eens zien hoe de winkel eruit zag en of ze werkelijk de service bieden waarover reclame wordt gemaakt. Het was echt zo, binnenkomen en een werknemer wordt aan je gelinkt die bij je blijft tot je tevreden bent. Bakje koffie, veel uitleg, niet opdringerig etc.
Hierdoor een beoordeling met cijfer 10. Kom echter niet met de auto want parkeren is erg duur in de omgeving maar daar kan Coolblue weinig aan doen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Ploeger 20-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en goede contacten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne contacten! Goede producten! Uitstekende service. De bezorging is correct wat betreft datum en tijdstip!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 20-07-2018 Via de website gekocht

Geen gedonder gewoon meteen in 1 keer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit een verkeerd product gekregen en altijd correct op tijd binnen en bij vragen goeie service👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter. 20-07-2018 Via de website gekocht

Ruime keus. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en informatief. Producten zijn op voorraad en worden snel geleverd en zijn goed ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 20-07-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk te bestellen en betalen. Mooie keuze van producten en de levering is gemakkelijk te volgen via track & trace. De vermoedelijke tijd van leveren is juist. De mannen van het transport zeer vriendelijk en behulpzaam!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jweet 20-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue is geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is snel, heeft goede informatie veelal gesteun door video’s, heeft speciale cashback acties. Is vaak goedkoper dan andere sites.
Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf 20-07-2018 Via de website gekocht

Prima product, prestatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toegankelijk, duidelijk, goede site en prima communicatie. Uitstekend productinformatie, goede vergelijkingen en prijsinfo

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iwan 19-07-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop tegenwoordig bijna al mijn elektronica bij Coolblue. Als er ooit wat mee aan de hand is wordt dat namelijk zonder gedoe opgelost. En ik vind het prima om wat meer te betalen dan bij een prijzenstunter voor de extra service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sut 19-07-2018 Via de website gekocht

Ontzettend goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webwinkel en de winkel Coolblue heeft een groot aanbod, een zeer snelle levering, een goede service en garantie. Kortom: ik vind het de beste webwinkel van Nederland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.A. Koelman 19-07-2018 Via de website gekocht

Snelle topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds 22.00 u. begaf (na 20 jaar!) de wasautomaat het. Omdat ik wist wat voor nieuwe ik wilde ging om 22.30 u. de bestelling de deur uit. Bij Coolblue omdat ik van onze zoon goede ervaringen had gehoord. Ongelooflijk: de volgende ochtend even na 8.00 u. werd de nieuwe wasautomaat geleverd! Jonge mensen zijn wellicht niet anders gewend, voor deze pensionada was het een blijde verrassing. De oude machine werd meegenomen, de nieuwe werd aangesloten, waterpas gesteld en er werd een testprogramma gedraaid. Allemaal zeer correct

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verona 19-07-2018 Via de website gekocht

Prima producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop met heel veel keus en bovendien een vlugge bezorging. Je kunt de producten vergelijken om de beste keus te maken en je kunt ook reviews van andere klanten bekijken. Bovendien heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En de prijzen zijn scherp!Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Erdeven 19-07-2018 Via de website gekocht

Ze maken het waar!! de volgende dag in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk het is gewoon een uitstekende zeer duidelijke website. Keurig met bevestigingen en inderdaad de volgende dag in huis. Belofte blijft stand in tegenstelling tot overige websites.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 19-07-2018 Via de website gekocht

Snel en doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kan alles bestellen en komt snel en netjes aan. Betrouwbaar. Makkelijk bestellen. Overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 19-07-2018 Via de website gekocht

Zelfs op zondag en binnen de aangegeven tijd bezorgd. Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste keer een bestelling geplaatst. Uitstekende ,snelle service. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ontevreden klant 19-07-2018 Via de website gekocht

Niet aan te raden

Algemene score

1,0
Service na verkoop laat te wensen over. Apparaat heeft net geen twee maand gewerkt en word niet opgelost

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Martin 19-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de shop omdat ze de goedkoopste waren voor hetzelfde artikel,waarom zou je meer betalen voor hetzelfde artikel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees 19-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue een groot gemak voor iedereen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keuze,goede prijzen ,vriendelijk en zeer behulpzaam.Producten met een lichte beschadiging,weer goedkoper voor wie daar geen probleem mee heeft.Coolblue een lot uit de loterij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uppie 19-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige servies !!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel keuze , gemakkelijk bestellen, alleen al voor het heel vriendelijk personeel zou je het zelf gaan afhalen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Désirée 19-07-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide keuzemogelijkheden, snelle levering.
De klantenservice is goed bereikbaar en ter zake kundig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriella 19-07-2018 Via de website gekocht

Super snel en alles naar behoren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leek betrouwbaar; was iets duurder (€ 2) en eerder goede ervaring gehad. En de dagreizen was belangrij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vanessa 19-07-2018 Via de website gekocht

supper service gekregen wat ze beloofde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
er werd een snelle levering op afspraak beloofd en deze hebben we dan ook gekregen .
de producten zijn in de doos van de verkoper en dan nog eens in een doos van coolblue ingepakt dus ze zijn zeker goed beschermd !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marchel Hompert 19-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de webshop erg duidelijk en zeer overzichtelijk, kan goed kiezen tussen de verschillende artikelen, bestellen super makkelijk, levering en levertijden perfect geregeld via mail en sms. niet van we komen tussen 08:00 en 12:00 maar duidelijke sms met tijdsindicatie en nog een sms half uur voor levering. perfect geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 19-07-2018 Via de website gekocht

Ik word blij van ze...

Algemene score

10,0
Produkten kopen van begin tot einde is een plezier. De marketing is zo geweldig gedaan. Natuurlijk weet ik dat het een zeer doordacht concept is, en eentje van bovenste klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 19-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Tevreden over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het bestuderen van diverse webshops, mbt. de gsm wat we wilde hebben. Is de keuze gevallen op Coolbue. Omdat daar de belangrijkste informatie, zeer duidelijk omschreven word. Beloftes voor wat betreft levering, werden waargemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 19-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm goede informatievoorziening op de website. En kan je daar toch niet terugvinden waar je naar op zoek bent is er altijd een deskundige en vriendelijke medewerker die je snel helpt. In mijn geval een e-mail binnen 24 uur met het antwoord.
Product voldeed aan de verwachtingen en was de volgende dag nog in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 18-07-2018 Via de website gekocht

What you read is what you get!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop waar je werkelijk klant bent. Goede info, uitgebreid assortiment, snelle levering, goede producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hydrogen 18-07-2018 Via de website gekocht

Product werkt prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed assortiment en goede productinformatie. Kreeg zelfs tips hoe te installeren. Zondags besteld, maandagmiddag draaien! Deze PowerLine adapter heeft geen last van storingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacob 18-07-2018 Via de website gekocht

Klanten worden goed geïnformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk omschreven producten en producten onderling goed vergelijkbaar.
Ook zeer scherpe prijzen!
Daar worden wij Nederlanders blij van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilly 18-07-2018 Via de website gekocht

Top snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prma online winkel de ene dag besteld andere dag in huis. Makkelijk zoeken op de site met beoordeling van klanten erbij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca Eisden 18-07-2018 Via de website gekocht

gebelde.klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en vriendelijk.heel goed omgaan met vragen en klachten nooit ontevreden gebeest altijd goed te bereiken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 18-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service en duidelijk verloop proces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten en informatie duidelijk te vinden. Vooral het snelle verzenden is een pré! Als er iets mis gaat, is de klantenservice zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 18-07-2018 Via de website gekocht

Tot nu toe alleen nog maar goeie ervaringen met coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn supersnel, je wordt heel vriendelijk geholpen, door mensen die echt weten waar het over hebben. Zowel op de site als telefonisch of via WhatsApp. Je krijgt ook nog gratis goeie tips. En voorbeeld voor veel andere bedrijven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 18-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld op coolblue. Zeer tevreden. Snelle levering, makkelijke betaling. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.knapen 18-07-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben al jaren klant nooit problemen gehad snelle levering plus met iets retourneren nooit een probleem .staan via tel. altijd te woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van bergen 18-07-2018 Via de website gekocht

Alle ging fout wat er fout kon gaan

Algemene score

1,0
de aankoop van een wasmachine werd 1 groot drama. 1e was zwaar beschadigd, 2e poging werd dezelfde zwaar beschadigde machine geleverd, 3e poging lekbak vergeten erbij te leveren, klachten afhandeling ging ook 4x mis. de uiteindelijke financiële compensatie werd weer doodleuk vergeten over te maken.
28 telefoontjes gespendeerd aan een wasmachine.
cool blue nooooooit meer

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 19-07-2018

Beste meneer/mevrouw van Bergen,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het zo vaak mis is gegaan. Dit is absoluut niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Wij willen heel graag kijken hoe en wat wij nog voor je kunnen doen. Graag ontvangen wij het ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw reactie.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Tineke 18-07-2018 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede producten. Al een paar keer wat besteld, een echte aanrader. Coolblue blijft cool tijdens deze warme dagen, top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees. 17-07-2018 Via de website gekocht

gemakkelijk inkopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze shop geeft heldere en begrijpelijke uitleg hoe je e.e.a. kunt bestellen.
Duidelijke beschrijving van het gewenste artikel.
Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda gouma 17-07-2018 Via de website gekocht

Goede betrouwbare winkel met service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de afgelopen jaren meerdere artikelen besteld. Ook als er iets mis gaat biedt coolblue service. De medewerker kijkt net zolang met je mee tot je tevreden bent. Waar vind je tegenwoordig nog service? Bij coolbleu wel!!! Ik kan deze webshop bij iedereen aanbevelen. Vandaag besteld, morgen geleverd geldt hier ook echt. Zelfs als je op zaterdag besteld krijg je het gratis geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 17-07-2018 Via de website gekocht

Buitengewone prima klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben de mogelijkheid tot tweedekans artikelen met dezelfde prima service. Reageren bijzonder snel op een vraag, geven goede alternatieven maar geven tevens jou de gelegenheid zelf een oplossing aan te dragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan 17-07-2018 Via de website gekocht

Correct en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en als er iets niet werkt wordt je goed verdergeholpen. Alles is hier te vinden voor computer, computerbenodigdheden en huishoudapparaten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Bijl 17-07-2018 Via de website gekocht

Altijd op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, telefonisch ook goed bereikbaar en uitstekende service. Bij bezorging wordt tot op een half uur nauwkeurig gemeld hoe laat. Vaker voor diverse artikelen iets gekocht en geen klachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Dielissen 17-07-2018 Via de website gekocht

Wauw, die service is echt ongekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een telefoon in de webshop en wilde deze graag z.s.m. hebben. Daarom ben ik hem in Eindhoven op gaan halen. Topservice. Een bijpassend hoesje was niet voorradig en kon de dag erna (op zondag!) geleverd worden. Ik kreeg ook nog een extra bundelkorting op het hoesje (ongevraagd!) Website is duidelijk en overzichtelijk en de bijkomende service is de kers op de appelmoes (haha). Met een brede glimlach terug naar huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews