coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edith 07-09-2017 Via de website gekocht

Wat een leuk bedrijf met grappige teksten in bevestiging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via mijn telefoon betaald (2x) en beide keren dubbel. Maar geld heel snel terug. Er was ook optie voor gratis omruilen. Deze was niet doorgekomen maar werd ook heel goed opgelost. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.vanderheijden 07-09-2017 Via de website gekocht

goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor Coolblue gekozen omdat dit de enige aanbieder was van seniorentelefoons in een set van 3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Durakk 07-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zo ingericht dat je snel vindt wat je nodig hebt en t ligt de volgende dag precies waar je t hebben wil!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joosten 07-09-2017 Via de website gekocht

Prima advies en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site, duidelijke uitleg waardoor je wordt geholpen in het maken van jou keuze.
Alles goed overzichtelijk en duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jchanders 07-09-2017 Via de website gekocht

Great shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede informatie voor de aankoop. Goede hulp bij de aankoop en installatie. Bijzonder lof voor de geduldige en zeer behulpzame helpers op de telefoonservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stravers 07-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel kan ik aan iedereen aanbevelen perfecte service en prima producten zeer snelle levering en heel klant vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico J. Hildebrand 07-09-2017 Via de website gekocht

Afspraken niet nagekomen

Algemene score

1,0
Ik vind dat het niet mogelijk was voor Coolblue om de produkten smiddags in plaats van s'ochtends te leveren. Een gemaakte afspraak via de Helpdesk om het smiddags af te leveren werd niet nagekomen. Ik heb ervaren dat Coolblue al meerdere dagen blijft proberen alhoewel niet mogelijk de produkten s'ochtends af te leveren. Ik vind daarom Coolblue een moeilijke firma om exakte afspraken te maken die ze ook nakomen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 07-09-2017

Hey Nico,

Bedankt voor je feedback. Heel vervelend om te horen dat wij je bestelling niet conform afspraak hebben kunnen leveren. Wij gaan graag met je meekijken naar een passende compensatie. Zou je een e-mail kunnen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan wij er voor je achteraan. In ieder geval oprechte excuses voor het ongemak.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Yvon 07-09-2017 Via de website gekocht

Bezorging niet goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Via de webshop een wasmachine gekocht (tweedekans, reeds uit de doos, 30 euro goedkoper). Mailtjes, track and trace en sms ontvangen over te leveren tijdstip. Er werd niets geleverd. Zélf gebeld met de klantenservice, daar bleek dat het apparaat ook niet geleverd zou worden. Er werd niet meegedacht over een oplossing, helaas, want daarvoor bel je met een klantenservice. De volgende dag naar de winkel gegaan in Eindhoven. Daar kwam men wel met een oplossing, waardoor we met drie dagen vertraging alsnog onze machine hebben staan. Prima winkel, maar het kopen van een kweedekansproduct is een afrader. Je betaalt iets minder maar loopt daardoor erg veel frustratie op. Jammer!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 07-09-2017

Hey Yvon,

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend spijtig om te horen dat je problemen hebt gehad met de levering van je Tweedekans wasmachine. Het is natuurlijk ontzettend vervelend als een order niet zoals afgesproken wordt geleverd, vooral als je juist om deze reden bij ons besteld. Dat is zeker niet dat je van ons mag verwachten en daarom gaan we ook graag meekijken naar een passende compensatie. Zou je een e-mail kunnen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we er direct voor je achteraan.

Groeten,
Coolblue

Reageer

erik 07-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site, snelle levering, gratis verzending, goede produkten.
En als er dan toch iets niet goed dan doen ze totaal niet moeilijk over omruilen of gewoon geld terug....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 07-09-2017 Via de website gekocht

Keurig alles volgens afspraak. ..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue doet wat het belooft..! We hadden alleen een probleem bij de levering van onze wasmachine (door 'derde partij' Dynalogic - monteurs waren gehaast en hebben machine niet aangesloten op dag van levering. Is een dag later (op 'aandringen' en melding van deze klacht bij Dynalogic) opgelost door 2 heren die het wèl snapten.. Goed opgelost dus.. We kregen inderdaad keurig een half uur voordat machine geleverd werd een bericht.. Ook goede (after-)service van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Oz 07-09-2017 Via de website gekocht

Heel erg blij mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was eerst wat teruggetrokken omdat deze fijne laptop alleen via webshop te verkrijgen was. Maar mijn twijfels was totaal onnodig. Snelle levering!
Alles klopt aan deze laptop: snel, goede beeldkwaliteit en beste koop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 07-09-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service,
Super snelle en hele goede levering.
Ver van te voren melding dat ze komen en perfect afgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, oude wasmachine meteen opgeruimd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, oude wasmachine meteen opgeruimd! Klein nadeel is dat het tijdstip van de levering pas op de dag zelf bekend wordt in de vorm van een tijdslot van 2 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 07-09-2017 Via de website gekocht

Een van de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vele bestellingen gedaan. Nog nooit een slechte ervaring. Duidelijke site, goede communicatie en vlotte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 07-09-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging en een aardige bezorger, helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond de site makkelijk om mijn product te vinden (laptoptas) en de volgende dag was er al een bezorger langs geweest. Helaas was ik niet thuis maar ik heb netjes een briefje gekregen waarop stond dat ze het de volgende dag weer zouden proberen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den Hertog 07-09-2017 Via de website gekocht

Compensatie is een lachertje

Algemene score

3,0
De reden waarom we bij coolblue bestelde is omdat we snel een nieuwe koelkast nodig hebben. Op de site staat BINNEN 3 werkdagen geïnstalleerd. Echter bij ons is dat niet het geval. Zelfs pas een week na bestelling. Als compensatie kregen we geen gepaste noodoplossing, maar nog niet eens 5% van het aankoopbedrag als voucher. "Alles voor een glimlach" geldt bij ons totaal niet! De afspraken tussen Cooblue en ExchangeNL zijn blijkbaar niet goed.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 07-09-2017

Beste meneer/mevrouw Den Hertog,

Bedankt voor uw review. Heel erg vervelend om te horen dat de koelkast niet binnen de afgesproken periode geinstalleerd is. Dat is zeker niet wat je van ons mag verwachten. Helaas is het wel zo dat het sporadisch wegens grote drukte voorkomt dat een installatie iets langer op zich laat wachten dan gebruikelijk is. Wij zijn voor het inbouwen afhankelijk van onze inbouwpartner en die doet er echt alles aan om alles zo snel als mogelijk in te bouwen. Dat je verder geen redelijke compensatie hebt ontvangen is niet de bedoeling. Daarom gaan we graag verder kijken naar wat wij kunnen betekenen in deze. Zou je per e-mail het ordernummer en een korte beschrijving van het euvel kunnen doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken we direct mee naar een passende oplossing.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Largo 07-09-2017 Via de website gekocht

Goede service, duidelijke info over levering en product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop is goed en overzichtelijk, duidelijk productinformatie, snel en makkelijk kopen op deze site.
Service is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 07-09-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, snelle levering. Het bestelde produkt binnen een dag in huis. Helemaal Top
Past perfect waarvoor hij bedoeld is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 07-09-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool Blue maakt de verwachtingen meer dan waar.
Binnen 24u leveren binnen het uur wat beloofd is. 2 Welbespraakte en enthousiaste bezorgers die binnen 15 minuten de nieuwe wasmachine op zn plek hadden staan (1 hoog), de oude ingeladen hadden en ook nog eens een goede uitleg gaven op een zeer prettige manier. Topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tr 07-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd (binnen 10 uur), duidelijke website en nette prijs. Coolblue is gewoon een top-webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 07-09-2017 Via de website gekocht

Alles goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket zal aankomen. Website is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boris 07-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behalve dat de website duidelijk is, is de levering ook goed. Verder is het aanbid ruim en compleet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 07-09-2017 Via de website gekocht

Fijne website en prima afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tip: Bij laten plaatsen (in mijn geval met tussenblad onder de droger) is de verzend dag de dag dat het naar het bedrijf wordt verzonden, deze kan dus het best op z.s.m. staan. Zij maken dan een afspraak.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

johan 07-09-2017 Via de website gekocht

goed vlotte levering handleiding had wel beter gekund

Algemene score

9,0
de site was heel goed ook de prijzen waren in orde minpuntje was voor mij de handleiding had wel wat beter gekund in mijn aankoop (laserprinter)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 07-09-2017 Via de website gekocht

Cool COOLBLEU

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Men raadpleegt verschillende bronnen maar komt altijd weer naar COOLBLEU !
De service kan niet worden verbeterd en de prijzen zijn bij de laagste zonet de laagste !

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jfidom 07-09-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede ervaringen met de service.
ook de bestellingen/afleveringen...
gewoon doorgaan op deze voet,....ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 07-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service en probleempje meteen onder de loep genomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine volgende ochtend meteen geïnstalleerd en oude meegenomen. Vooraf werd een tijd aangegeven en de levering was punctueel. Ondanks voorzichtige behandeling gleed de machine uit de handen, met kleine schade als gevolg. Ongelukken kunnen gebeuren maar fantastisch hoe dit meteen werd vastgesteld en de mogelijke opties aan mij werden gepresenteerd. Kleine vergoeding of vervanging. Inzichtelijk systeem op mobiele van de monteurs fungeert als een checklist en meteen als een rapportage. Efficient. Hier is over nagedacht. En de monteurs echt uiterst vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dezwette 07-09-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weekend en ja je raad het inkt op, snel de juiste patronen opzoeken en klikken.... de dag erna geleverd.... snel, gemakkelijk en betrouwbaar topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharinus 07-09-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk kiezen. Goede omschrijving en makkelij ke vergelijking.
Bestellen is makkelijk en de levering snel zoals we gewend zijn.
Kom zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 06-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond om tien voor 12 besteld, de volgende dag om half 12 in huis, bizar snel, goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 06-09-2017 Via de website gekocht

Super service ban coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering tegen goede condities. Het assortiment is enorm, hierdoor heb ik beide producten welke ik zocht kunnen aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 06-09-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende de shop niet echt, maar de aankoop van de slow juicer wees me deze site aan. De machine werd me geleverd op de gewenste dag en alles was tip top in orde! Een site met veel enthousiasme en hoop er nog aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Veenhuizen 06-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige website, duidelijk en informatief over de producten, zeer snelle service en een nog snellere levering. Op zondagavond besteld en maandag al geleverd krijgen. Geweldig👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxxx 06-09-2017 Via de website gekocht

Router

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een supersnelle service / een goede kwaliteit / up to date met status / een heldere factuur en een goede betalingstermijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JeannetteH 06-09-2017 Via de website gekocht

prima winkel

Algemene score

8,0
Ze doen wat ze beloven en op tijd en alles wordt keurig verpakt en verzonden. Levering is goed te volgen. Een goede en duidelijk website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel_gk 06-09-2017 Via de website gekocht

Super snel en goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is geweldig en ik had binnen enkele minuten gevonden wat ik zocht. Hierna kreeg ik de keus voor een "tweedekans" product wat zich nog in nieuwstaat bevindt. Het is de volgende dag nog geleverd en zag er goed uit! Geen enkele gebruikssporen.
Vond het een goede ervaring en zou hier zeker weer terecht komen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anton 06-09-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherpe prijs en vlotte levering en veel keuze omdat veel artikelen op voorraad zijn.
bij vergelijking websites altijd even kijken bij coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roselinde 06-09-2017 Via de website gekocht

Een 10 over de hele lijn!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is voor mij dé place-to-be. De duidelijke website en productinformatie zijn een enorme hulp bij de zoektocht naar een bepaald product. De vlekkeloze service en snelle levering (effectief de volgende dag geleverd zoals de site beloofd) maken van winkelen bij Coolblue kinderspel. Ook de dienst na verkoop is onberispelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 06-09-2017 Via de website gekocht

Snel, fijne bezorging, netjes en zeer tevreden

Algemene score

9,0
Ik bestelde onze wasmachine, kreeg snel bericht welk dagdeel hij zou arriveren en later nog binnen welk uur. Ze kwamen keurig op tijd, alles werd geïnstalleerd en oude wasmachine en rommel ging met de bezorgers mee. Net als op de reclame: we konden na een eerste reinigingswad meteen aan de slag. Volgende keer weer Coolblue voor ons!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROSITA 06-09-2017 Via de website gekocht

GOEDE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vindt het gemakkelijk en overzichtelijk en goede service en snelle levering en grote keuze van producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 06-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle en goede service. Prima website heel overzichtelijk. Wat ze beloven komen ze ook na!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 06-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat ze de extra koelkast, toch even naar boven hebben gebracht, uitgepakt en wel. Ook verpakkingsmateriaal namen ze netjes mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guiljam 06-09-2017 Via de website gekocht

prima service bij aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles bij de bestelling en de aflevering verliep volgens de afspraak, geweldige service. Prima aflevering, plaatsen en de instructie die werden gegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Smit 06-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering en zeer vriendelijk bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de juiste uitvoering van het product was bij cool bleu te koop. Goede kleur met rechtsdraaiende deur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien Brouwer 06-09-2017 Via de website gekocht

goede kwaliteit voor lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is duidelijk. Er is een grote verscheidenheid aan producten. Er wordt binnen 24 uur geleverd door vriendelijke bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 06-09-2017 Via de website gekocht

Levering op zondag en leuke extraatjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van CoolBlue (Grasmaaierstore) geeft uitgebreide informatie over de aangeboden producten en biedt de mogelijkheid om verschillende producten te vergelijken. Rustige kleuren, voldoende ruimte tussen de tekst en duidelijke omschrijvingen maken de site fijn om te gebruiken.

Het bestelproces loopt goed door, producten worden kosteloos geleverd op zondag en de grapjes wanneer de bestelling is afgerond zijn echt een leuk extraatje. Ik voel me gewaardeerd als klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 06-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle bezorging van de artikelen en goede communicatie naar de klant. Kreeg snel een bevestiging en had hem op zondag avond besteld, maandag middag had ik de bestelling al binnen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Braat 06-09-2017 Via de website gekocht

SUPER service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine stuk, na super makkelijke website in 5 min. nieuwe besteld.
Al andere dag geleverd, aangesloten en oude machine mee van 2 hoog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Vogel 06-09-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel overzichtelijk. Voor een vraag kreeg ik direct een iemand aan de telefoon die ons heel vriendelijk te woord stond.
Onze wasmachine werd de volgende dag bezorgd door keurige vriendelijk bezorgers die ons ook nog enkele tips gaven hoe we de machine het beste kunnen gebruiken. Terwijl de machine onderweg was werden we op de hoogte gesteld hoe laat we deze konden verwachten.
We hoefden niet een hele ochtend/middag/avond vrij te nemen en thuis te blijven, er werd namelijk een tijdstip van een uur doorgegeven en indien de bezorgers iets eerder of later waren werd dat keurig gemeld. En 10 minuten voor de bezorging werden we telefonisch op de hoogte gebracht. Onze oude machine werd door de bezorgers gratis meegenomen. Wat een service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JFK 06-09-2017 Via de website gekocht

Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue werkt voor mij altijd makkelijk en snel. Heldere uitleg op de site en na bestelling elke keer snelle bezorging. Nog niet één keer toch een melding van backorder of vertraging in levering gehad, dus ik blijf lekker bij Coolblue m'n spulletjes zoeken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews