coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 09-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwalitatief goed product gekocht. Er was een snelle levering. Coolblue maakt gebruik van goede voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joos 09-09-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen, product snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Ik kon aangeven waar het product afgeleverd mocht worden. De rugzak lag de dag erna al klaar om opgehaald te worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noud 09-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon een winkel die doet wat ze zeggen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je iets besteld online gaat het gewoon in een keer goed. Als je langs de winkel gaat ben je ook zo weer buiten. Goede voorlichting, kundige en vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 09-09-2017 Via de website gekocht

Super srevice..nog nooit zo goed en vriendelijk mee gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn volgende aankoop zal zeer zeker weer bij coolbleu zijn omdat het gewoon super goed en klantvriendelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedzer Meintema 09-09-2017 Via de website gekocht

Prima service en advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze en overzichtelijke webshop. Aardige medewerkers in de winkel die de tijd nemen om je de juiste keuze te laten maken en dus niet snel en opdringerig willen verkopen. Ook een prima gevoel dat er eenvoudig geruild mag worden wanneer het product niet 100% bevalt, ze doen niet moeilijk. Snelle levering, en erg handig dat je het product de volgende dag in de winkel kan afhalen. Al met al een aanrader, niet in de laatste plaats omdat de prijzen ook goed zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renardo de jager 09-09-2017 Via de website gekocht

perfecte website goede vilter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De coolblue.nl is gewoon een goedkopere website dan anderen en je kan der veel achter grond informatie op vinden en de website is gewoon overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margriet 09-09-2017 Via de website gekocht

helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dinsdag besteld, woensdag geleverd... Wasmachine prima afgesteld en aangesloten, het ging allemaal wel razendsnel maar ik kan niks verzinnen wat ik gemist heb. Gewoon helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 09-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke medewerkers. Goeie service. Helpen goed op afstand. Denken met je mee . En ze sturen zelfs een kaartje na. Hoe geweldig is dat. Ze verlenen service zoals je van een bedrijf mag verwachten. Anderen kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 09-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen zijn makkelijk te zoeken en te vinden. Bestellen gaat super makkelijk en zelfs de aflevering op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Caroline 09-09-2017 Via de website gekocht

Als altijd prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als ik tegenwoordig iets bestel dan kijk ik altijd eerst of coolblue het heeft en bestel het daar. Het komt altijd snel aan en ziet eruit of het met zorg behandeld is. Totale afwikkeling altijd uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rookpijp 08-09-2017 Via de website gekocht

goeie service tot nu toe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering en alles wat er mee samenhangt is perfect.
Het enige waar ik 'n beetje moeite mee heb is de laserprinter zelf...
Ze leveren de cartridges met inhoud maar daar zit niet in wat je normaal in 'n cartridge die je koopt zit, dat hebben ze zelf verteld in 'n andere winkel over die samsung die ik nu bij cool blue kocht. Ze geven aan dat 'n koop-cartridge goed is voor zo'n duizend afdrukken maar van de cartridge die er bij de levering inzitten weet je helemaal niks. Ik vind het vervelend dat men nergens aangeeft hoeveel afdrukken je kan maken ongeveer met de geleverde die erin zitten bij aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selm 08-09-2017 Via de website gekocht

super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs kwaliteit verhouding was precies goed. Ik ben er erg blij mee. Ook was het de volgende dag ook al binnen! Lekker snel dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 08-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een webshop welke aan mijn hart ligt, klantvriendelijk en zorgzaam!
Heb vaker online besteld en heb de producten altijd ongeschonden en op tijd thuis bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Berkhout 08-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel Goed en ze zijn niet moeilijk
Eerste printer had ik terug gestuurd. Ik had niet goed gekeken.
Maar daar deden ze niet moeilijk over.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Texel28 08-09-2017 Via de website gekocht

Keurige service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig bedrijf met een heel goede klantenservice die ook echt advies geven en probleem oplossend meedenken. Super communicatie over de levering via mail en SMS.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 08-09-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld en strak in planning

Algemene score

8,0
Coolblue heeft mij constant geupdate over mijn product en de bezorgers waren zeer vriendelijk. Heel fijn dat ze ook van te voren bellen en mij vragen wat ik wil. Ze hebben uiteindelijk de koelkast 1 verdieping omhoog getild, neergezet op de plek die ik wil en mij keurig uitleg gegeven over het gebruik van de koelkast.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevenvdh 08-09-2017 Via de website gekocht

Stipte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu al meerdere keren bij coolblue besteld en altijd stipt op tijd geleverd.
Bij grote leveringen krijg je zelfs een tijdspanne wanneer het geleverd word.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 08-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goedkoopste die ik kon vinden met de beste en de snelste service. Makkelijke keuze, veel plezier met mijn aankoop ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed van Vliet 08-09-2017 In de winkel gekocht

snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs. Goede ervaringen met eerdere producten. Voor mij de beste electronica webwinkel.
Ik zal er zeker weer artikelen bestellen.

Reageer

Eline 08-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde produkt werd binnen een dag geleverd! Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van het pakket. Ook ontving ik een extra mail met informatie over het produkt. Service van begin tot eind geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inbouw koelkast 08-09-2017 Via de website gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Moesten snel een inbouw koelkast van zanussi en die was bij cool blue goede prijs en maar en voorraad. Levering op de dag die je wil nette jongens bij aflevering en fijn dat de verpakking en oude koelkast mee gaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.M. 08-09-2017 Via de website gekocht

Aankoop wasmachine.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast een goede productomschrijving op de website is niet alleen de telefonische ondersteuning uitstekend maar ook de informatie voorziening met betrekking tot het tijdstip van levering prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe 08-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging binnen een dag binnen, ook geen beschadiging op bestelde artikel te vinden.
Super winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

henny 08-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne duidelijke site en product snel geleverd! Wat wel jammer was is dat 1 van de meegeleverde inktcartridges voor de printer niet werkte, deze gaf een foutmelding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dominique 08-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de shop gekozen omdat zij mij online al veel uitleg konden geven over verschillende apparaten. Waardoor ik gemakkelijk een weloverwogen keuze kon maken. Daarnaast was er veel mogelijkheid om te kiezen voor een bezorgmoment & een installatiemoment. Dit was i.v.m. mijn onregelmatige werktijden ideaal. Alle apparaten zijn keurig netjes bezorgd, zonder krassen, deuken en alles is keurig en veilig geïnstalleerd. Er gaat zeker nog een bestelling volgen voor een aantal kleine dingen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 08-09-2017 Via de website gekocht

keurig en verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
website duidelijk en goede keuze en goede prijzen. levering snel en op tijd. goede verpakking en beschrijving ook duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria 08-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie op de website. Communicatie is ook duidelijk. Bestelling is snel geleverd volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 08-09-2017 Via de website gekocht

Komen levertijd niet na

Algemene score

5,0
Ze schrijven op de website voor 23:59 besteld volgende dag in huis maar zodra je betaald heb heb je er niks meer aan
Zou zaterdags geleverd worden maar om 10:30 ineens mail wordt maandag
Kun je er voor vrij nemen waardeloos

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-09-2017

Hey Marco,

Bedankt voor het invullen van een review. Vervelend om te horen dat je bestelling niet helemaal zo is gegaan zoals je had gehoopt. Wij zijn helemaal met je eens dat dit niet de bedoeling is en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Helaas komt het zo nu en dan voor dat er een pakket vertraagd wordt. Als je het pakket maandag bijvoorbeeld liever op je werk krijgt, horen wij dat heel graag van je. Wij gaan er dan alles aan doen om ervoor te zorgen dat je hem daar in ontvangst kunt nemen. Ondanks alles, wensen wij je toch een heel mooi weekend toe.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Roelanda 08-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering en precies zoals afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze in printers en andere hardware tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding.
De levering op het afhaalpunt was supersnel en goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Octaaf 08-09-2017 Via de website gekocht

Ophaalpunt Dichtbij. Makkelijk om dat we veel weg zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja, net voor een feestje begeeft onze koffieapparaat het en snel op internet naar een vervangen gezocht. Veel Coolbleu de recenties gelezen en daarop onze beslissing genomen. Nieuwe apparaat werk goed en koffie blijft in de kan lang op temperatuur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nir 08-09-2017 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I had a problem with the product, I sent it for free to you, and you send me a new one back very quickly.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 08-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

10,0
Vandaag voor 23.59 besteld morgen bij u, die slogan is inderdaad juist. De bestelling is ook duidelijk te volgen op de tracking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernie 08-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed, duidelijke beschrijvingen, filmpjes met uitleg over de producten, en doen wat je belooft (en soms zelfs meer, toen ik per abuis iets dubbel bestelde, werd ik gebeld met de vraag of dat wel de bedoeling was geweest. Eén van de bestellingen werd vervolgens zonder probleem geannuleerd door de medewerker: hoe veel service kun je verwachten? Klasse!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMC Verboekend 08-09-2017 Via de website gekocht

alles kan, niets is een probleem en wordt gelijk opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was een klein probleempje met de geleverde machine en ik belde daarover op een zaterdag. Op maandag middag stond de nieuwe machine er al en op het tijdstip, dat mij goed uitkwam. Alle lof voor Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.c monrooij 08-09-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig vrijdag s'middags besteld de volgende morgen om 10 in huis toppie.👍 Ik kan de pannenset nog niet uitproberen want ik moet wachten tot na de verhuizing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaysan Sardjoe 08-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop is overzichtelijk en duidelijke productinformatie, Snelle levering, klantenservice goed bereikbaar en betaalbare prijzen. Zeker aan te raden....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sb 08-09-2017 Via de website gekocht

Supersnel en makkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, stappen tot bestellen zijn overzichtelijk en makkelijk.
Snelle service en nette afhandeling van alles per mail (factuur, bevestiging enzv)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m. ogun 08-09-2017 Via de website gekocht

poor payment system

Algemene score

3,0
I was about to buy a pc from your webwinkel.
On the payment page, I myself tried 7 times. Your systems kept refusing my 2 different credit cards. They have no limit problem, impossible.

Then I gave up, asked client service for help (via whatsapp)

Then they said "Ok, we have completed your order and send you a direct link which will take you to the payment step. Once you get there, use your credit card and it will be done"

then again, I tried over and over.

did not get a successful result.

eventually client service told me that they were sorry, but my credit cards could not be used at coolblue, because being VISA/MASTER is not enough. obviously they also must be from a nederlandische bank.

what a modern thinking

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Johanna 08-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi product dat de volgende dag al geleverd werd: wie wil er dag zonder lekkere koffie?? Wij niet, dus heel erg bedankt voor de snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jane 53 07-09-2017 Via de website gekocht

goede stofzuiger met wat meer vermogen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk zoeken in de webshop van Coolblue, prijsgunstig en kwaliteit staan voorop! Deze webshop is zeker aan te bevelen, veel keus in de verschillende soorten stofzuigers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wytze 07-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prima klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een ruim assortiment, levert snel en heeft een goed bereikbare klantenservice. En ... is een Rotterdams bedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 07-09-2017 Via de website gekocht

Mijn favoriete webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Assortiment is heel ruim ze hebben altijd wel wat ik zoek. Bestel regelmatig hier. Erg fijn dat het de volgende dag al binnen is ook al bestel je in de avond pas. Komt altijd goed verpakt binnen. Ook de filter opties op de website zijn erg handig wanneer je een product met bepaalde eigenschappen zoekt. Echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricky 07-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering! Super service...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 22.50 besteld en om 11.00u de volgende dag geleverd en geïnstalleerd op de tweede verdieping! Uiteraard is de verpakking meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 07-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gezegd zo gedaan. De machine mooi optijd afgeleverd en aangesloten. Geen gekke dingen. Je verwachting wordt waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 07-09-2017 Via de website gekocht

Grote keus, snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De keuze is ruim en niet echt duurder dan bij andere webshop of in een winkelcentrum. Makkelijk ook dat je ervoor kunt kiezen in de buurt het pakketje op te halen zodat je niet de halve dag hoeft thuis te blijven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edith 07-09-2017 Via de website gekocht

Wat een leuk bedrijf met grappige teksten in bevestiging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via mijn telefoon betaald (2x) en beide keren dubbel. Maar geld heel snel terug. Er was ook optie voor gratis omruilen. Deze was niet doorgekomen maar werd ook heel goed opgelost. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.vanderheijden 07-09-2017 Via de website gekocht

goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor Coolblue gekozen omdat dit de enige aanbieder was van seniorentelefoons in een set van 3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Durakk 07-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zo ingericht dat je snel vindt wat je nodig hebt en t ligt de volgende dag precies waar je t hebben wil!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joosten 07-09-2017 Via de website gekocht

Prima advies en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site, duidelijke uitleg waardoor je wordt geholpen in het maken van jou keuze.
Alles goed overzichtelijk en duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jchanders 07-09-2017 Via de website gekocht

Great shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede informatie voor de aankoop. Goede hulp bij de aankoop en installatie. Bijzonder lof voor de geduldige en zeer behulpzame helpers op de telefoonservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews