coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rinus 18-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue "TOP" webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede overzichtelijke website.
Zeer aantrekkelijke prijzen!
Snelle levering, binnen één dag!
Behulpzaam en vriendelijke bezorgers, die de wachmachine hebben aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Vries 18-09-2017 Via de website gekocht

Prima service, maar jammer dat ze Dynalogic gebruiken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met Coolblue zelf is alles ok, maar ze werken samen met Dynalogic. Mijn ervaring is dat het plannen van transporten daar een regelrechte ramp is. Coolblue lost alles prima op, maar het is jammer dat het nodig is.

De informatievoorziening bij een bestelling is supergoed. De bezorgdienst van Coolblue zelf is ook erg goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chcomijo 18-09-2017 Via de website gekocht

Snel en vakkundig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue werkt snel, klantvriendelijk en professioneel! Ze geven duidelijk aan op welk tijdstip het product bezorgd wordt en krijgt hiervoor zelfs een telefoontje! De wasmachine is vakkundig geplaatst en de oude wasmachine nemen ze gratis voor je mee.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 18-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, overzichtelijk.
Je word goed op te hoogte gehouden over je bestelling en het aflever moment
Was/droog combinatie gekocht netjes aangesloten en uitleg gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 18-09-2017 Via de website gekocht

Zo duidelijk in de afwikkeling, planning, stiptheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste bestelling is een koelvrieskast en op aanraden van mijn zus. Het product is helemaal naar wens en ik ben blij verrast met de duidelijkheid van de afhandeling, de betaling, de korte duur dat ik thuis moet zijn om de bestelling te laten bezorgen én plaatsen. Niks geen extra kosten of zo. Met recht een prima afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleine klant 18-09-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk, betrouwbaar en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zoek ik uit waar het product het goedkoopst te verkrijgen is en in 9 van de 10 gevallen is dat bij Coolblue. Bestellen en betalen is heel gemakkelijk en je krijgt meteen feedback. Tot nu toe was de levering de dag erna al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 18-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
43 inch tv besteld maar bij het uitpakken vonden wij hem toch net te klein. Geen enkel probleem, hij kon gewoon worden omgeruild. Altijd een snelle en nette reactie via de mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 18-09-2017 Via de website gekocht

Eerste probleem, meer dan correct opgelost.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering liep fout door de koerierdienst (bpost). Gebeld, opgelost en juist geleverd binnen 12 uur. Dan een probleem met de produktinformatie : opgelost binnen de 3 uur. Je betrouwbare winkel leer je kennen als er een probleem is !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roger 18-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
App is gebruikersvriendelijk, jammer dat er staat dat het de volgende dag geleverd wordt want get werd pas 3 dagen later geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jeanne 18-09-2017 Via de website gekocht

Wat een geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers waren ontzettend vriendelijk en hebben de wasmachine keurig aangesloten.
Ze hebben daarvoor 2 trappen op moeten lopen en dat ging zeer professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 18-09-2017 Via de website gekocht

Snel geleverde kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Coolblue een hele fijne webwinkel waar je niet altijd de laagste prijs betaald maar wel enorm veel service geniet. Je kan er bijna altijd van op aan dat de belofte wordt nagekomen en het kunnen laten bezorgen bij een PostNL punt is een enorm grote plus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Supergoeie winkel!!!! 18-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Senseo apparaat besteld en warempel, de volgende dag kon ik alweer heerlijke koffie zetten. De service van Coolblue is echt geweldig. Zo snel geleverd en alles keurig netjes ingepakt!!
Een tijdje terug een laptop besteld en toen deze na een week in prijs verlaagde kregen we het verschil op onze rekening teruggestort. Hartstikke bedankt!
GEWELDIG!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SD 18-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aflevering en installeren droogtrommel was in no time gepiept. Dit door 2 enthousiaste medewerkers die op elkaar ingespeeld waren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 18-09-2017 Via de website gekocht

Fijne en snel geleverde wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige wasmachine was niet meer bruikbaar, dus ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe. Bij Coolblue werd de wasmachine in één dag geleverd. Ook werd de oude machine meegenomen en de nieuwe machine aangesloten. Erg fijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

XanderJ 18-09-2017 Via de website gekocht

Altijd super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot aanbod, super service, beschikbare keuzehulp bij het selecteren van je product en levert je pakket in een flits af.
Het is dat ze nog geen boodschappen en kleren verkopen, anders hoefde ik nooit meer ergens anders te shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berrie 17-09-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
- makkelijk via internet
- snelle bezorging
- ruim assortiment
- vlotte afhandeling

Ik bestelde een prullenbak van Brabantia en kreeg deze, op mijn verzoek, twee dagen later keurig thuis bezorgd. De dag na mijn bestelling kon ook al, maar dan zou ik niet thuis geweest zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs met veel keuze en snelle levering.
Telefoon direct te koppelen aan Fritz box die geleverd wordt door xs4all .
Geen los basis station nodig.
Eenvoudig te instaleren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jean 17-09-2017 Via de website gekocht

Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiteraard snel afgeleverd, maar w nog belangrijker is, de switch werkt perfect. Computer en NAS eraan en meteen alles verbinding. Top product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene 17-09-2017 Via de website gekocht

Fabelachtige service en prima communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatieve website, makkelijke bestelproces. Zodra besteld krijg je gelijk een strak uitziende mail met relevante informatie, met een vleugje humor (bv wachttherapie). Bestelling werd binnen 24h geleverd en produkt is geheel naar tevredenheid. Tot aan levering werd ik goed op de hoogte gehouden.
Ik heb meer dingen bij CoolBlue besteld en het is altijd dik in orde. Chapeau !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 17-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst 's ochtends netjes een bericht met de verwachte bezorgtijd. Toen een half uur voor de bezorgtijd weer een bericht. Op de afgesproken tijd kwamen er twee hele vriendelijke mannen onze nieuwe wasmachine bezorgen. Stelden zich netjes voor, waren heel vriendelijk tegen mn kinderen die nieuwsgierig met alles meekeken. En na afloop kregen de kids nog ballonnen en een kleurplaat. Zeer zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fancy 17-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verwerking van de order gaat reuze snel maar ook de levering is super.. Je hoeft alleen maar thuis te zijn en de chauffeurs doen al het werk. Laten geen rommel achter en nemen zelfs de oude machine mee..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

De Zutter Gunter 17-09-2017 Via de website gekocht

Ontgoocheld

Algemene score

4,0
Donderdag een bestelling geplaatst voor een aanzienlijk bedrag, op zondagavond nog steeds niets ontvangen, maar bedrag wel al van rekening.
Dus het motto "vandaag bestellen morgen thuis geleverd" zou ik zeker met een korreltje zout nemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Marleen 17-09-2017 Via de website gekocht

Rugzak binnen 12 uur in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rugzak van mijn zoon was kapot. 's avonds laat een nieuwe besteld en deze werd rond de middag al afgeleverd. Via mail op de hoogte gehouden van de levering en de bezorger kwam op tijd met rugzak in tas. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 17-09-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed georganiseerd bedrijf en supersnel in de bezorging. Geen bezorgkosten. Scherpe lage prijzen. Uitstekende veilige verpakking. Veilige betaling vooraf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loek 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering met goede nazorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 24u netjes bezorgd. Meteen ook maar een handleiding per e-mail ontvangen hoe de gekochte iPad te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van de Braak 17-09-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijke goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagavond een nieuwe wasmachine besteld en nog geen 12 uur later stond mijn nieuwe Indesit al te draaien. Vriendelijke mensen van de bezorging, mooi op tijd, bellen een kwartier vantevoren als ze er zijn, oude wasmachine nemen ze mee en de nieuwe wordt supersnel aangesloten. Ik raad Coolblue zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y 17-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fijne site met snelle levering!
In goede staat alle ontvangen en prijs/kwaliteit is oké
een volgende keer zeker weer kijken..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino Vertriest 17-09-2017 Via de website gekocht

pakje is nooit geleverd

Algemene score

1,0
Na contact met de klantendienst werd beloofd een nieuw pakket op te sturen, helaas is dit niet gebeurd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Catherine 17-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer plezierig aan de telefoon geholpen, razendsnel bezorgd, artikel voor scherpe prijs. Kreeg ook nog kortingsbon voor booking!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ielke 17-09-2017 Via de website gekocht

verrast over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordat ik de ipad geleverd kreeg (deze was onderweg) kreeg ik een mailtje hoe ik met de ipad aan de slag kon gaan. Een paar tips voor apps zaten er ook bij.
Petje af voor deze service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klok 17-09-2017 Via de website gekocht

Geen problemen. Gewoon doen wat er beloofd is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies vaak voor coolblue. Dit komt door de goede acties, service en betrouwbaarheid. Cool blue is makkelijk bereikbaar als je vragen hebt.
Vakkundig personeel neemt je vraag serieus en geeft gepaste oplossingen, wat niet altijd beter is voor coolblue. Klant staat voorop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne 17-09-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Algemene score

8,0
Product was direct leverbaar en eenvoudig te bestellen. Ik kon het ophalen bij dichtstbijzijnde punt en dat gaf veel gemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke 17-09-2017 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Algemene score

8,0
Kan op elk moment bestellen, prettige klantenservice, vriendelijk personeel, coolblue komt afspraken na. Heel fijn dat er een combi van winkel en webwinkel is: Als je wilt kan je producten ook live zien en voelen.

Reageer

J.hogewoning 17-09-2017 Via de website gekocht

Alle lof voor de snelle bezorging en service

Algemene score

8,0
Als 75 jarige die niet zo van webshops is, is de Coolblue site en een verademing! Kom ik er niet uit schakel ik de servicelijn in en kom ik er altijd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danique de Prez 17-09-2017 Via de website gekocht

Hele fijne en leuke winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een hele fijne en gebruiksvriendelijke winkel. Ook maken ze het wachten wat minder erg door hun wachttherapie, wat echt leuk is verzonnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w. van der voort 17-09-2017 Via de website gekocht

snel efficient en goede produkten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service, goede website met veel informatie over de te bestellen produkten. Tot nog toe alleen maar lof. Ik heb eens een produkt verkeerd besteld en dat was geen probleem, ik kreeg zonder enig geharrewar een ander produkt meteen toegestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilte Everts 17-09-2017 Via de website gekocht

Hoogwaardig kwalitatief gemakkelijk te installeren printer.

Algemene score

8,0
Voor een redelijke leek in no time te installeren. Goedkoop en super kwaliteit! Binnen 1 dag bezorgd en de resultaten (scans en prints) leverden méér dan een glimlach op.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie over producten vriendelijke mensen aan de telefoon
Duidelijke website
Snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leslie Verpoorte 17-09-2017 Via de website gekocht

Nog steeds niet geleverd!!!!

Algemene score

2,0
Besteld op 14/9 om 22:15! Zou expliciet 16/9 geleverd worden. Mailbevestiging! 2e Mail dat de zending onderweg is op 16/9. Niets geleverd! Zaterdag nog steeds niet geleverd!!!! Zondag, ik ben reeds op weg naar de UK! Dus het item hoef ik niet meer, ik koop er eentje ter plaatse in de UK! Veel beloven, en ??????

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

joost 17-09-2017 Via de website gekocht

ongelofelijke snel en correcte uitvoering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site/ duidelijk bestel-proces/ razendsnelle levering volgens dag en tijd/prettige aftersales/extra tips en tevredenheid- meting.

Eigenlijk de ouderwetse service van een plaatselijke (fysieke) winkel,.......maar dan via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 17-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke omschrijving van voor en tegen,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product makkelijke te vinden in webshop, keuze uit meerdere alternatieven. Duidelijke omschrijvingen. Goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henri 17-09-2017 Via de website gekocht

Zoals afgesproken werd er ook gehandeld. Prima dus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en vriendelijk geholpen. Goede manier van communicatie. Wasmachine is grandioos bezorgd. Oude wasmachine is mee retour genomen. Goede uitleg en instructie door de bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 17-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De mensen van Coolblue doen wat ze beloven. De website is duidelijk en de artikelen worden volgens afspraak geleverd.
Coolblue heeft alleen artikelen van goede kwaliteit in het assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soete bart 17-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue is dé grootste, dé beste, dé eerlijkste.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele tijd terug (jaren), toen ik de eerste aankoop bij Coolblue deed, had ik totaal geen aandacht voor de "blije klanten feedback". Mijn product, mijn keuze in het aanbod en aan de beste prijs, dát was belangrijk. De rest zoals de aanlevering, de voor- en na-service vond ik vanzelfsprekend. En dat verliep zoals voorzien en voelde me daar dan ook goed bij. Ondertussen ervoer ik wel, en ja ook Coolblue moest leren , met voornamelijk andere webwinkels (kledij,..) dat 'totaalservice' absoluut géén evidentie is. Daar moet met véél tijd, moeite en strategie aan gewerkt worden, elke dag opnieuw. Coolblue doet dat en zijn er écht goed in. Ik schaf, alles wat kan (én dat is toch aardig wat) aan met een blind vertrouwen bij Coolblue. En ja misschien, héél misschien scheelt het enkele euro's met de andere (B-)webwinkels maar kopen doe je in vertrouwen en daarom is Coolblue in mijn gedachten dé grootste, dé beste en dé eerlijkste in zijn sector. Probeer, ervaar en koop mét jouw goed gevoel want Coolblue heeft het in huis. En morgen wellicht bij jou thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liet 16-09-2017 Via de website gekocht

Super snel en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk en gemakkelijk. De bezorging, wow ! Eerst een sms met een tijdsspan van 3 uur, wat echt heel fijn is. Bezorging van onze vriezer zou tussen 15 en 18 uur zijn. Om 17 uur waren ze er en de twee jongens waren supersnel, bekwaam, namen al het verpakkingsmateriaal mee en binnen 10 minuten was het gefixt. Ze waren zelfs zo snel de deur uit dat we geen tijd hadden om een fooi in hun handen te drukken, dat was jammer. Kortom, dik tevreden, zo kan het dus ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van Leeuwen 16-09-2017 Via de website gekocht

De klant is koning bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, duidelijke productinformatie, reviews van andere kopers, goede website, eenvoudig bestelproces, geleverd volgens afspraak. Zoals het hoort!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 16-09-2017 Via de website gekocht

super snelle levering en dat op een zondag, echt super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een fietsendrager voor onze elektrische fietsen en hebben gevonden op deze site.
Hij zag en goed en compact uit en voor een goede prijs en bleek ook nog eens snel geleverd te kunnen worden dus was de beslissing om hem aan te schaven snel gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 16-09-2017 Via de website gekocht

goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en duidelijke site. Goede producten en keurig op tijd bezorgd. Ben heel tevreden en blij bij Coolblue kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 16-09-2017 Via de website gekocht

Toppertjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goeie services makkelijk en betrouwbaar
Snelle levering. En als er iets niet goed komt is het is het zo opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen 16-09-2017 Via de website gekocht

Waanzinnige eerste evaring!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke shop en de goedkoopste in t product wat ik zocht!!
Goede en snelle service!
Leuke eerste ervaring dus!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews