coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56508 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13713 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JdB 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Kwaliteit product uitstekend. Bij levering, niet 15 minuten van te voren gebeld ( maakt het lastiger voor mijn 98-jarige vader!?!, commentaar bezorger:"dat doen we alleng niet meer!" Mijn reactie vermeldt het dan JUIST.
Verder werd de verpakking NIET meegenomen, ook makkelijk voor mijn 98-jarige vader. Nu kan hij zien het op de een of andere wijze af te voeren!

Reageer

Hielke 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie en snelle service. De uitleg bij uitgave van het product is goed. Alleen de poging om bijverkoop toe te passen hoeft van mij niet. Aangezien de online accessoires al goed aangegeven worden en niet te missen zijn, hoef ik dit niet alsnog in de winkel.

Reageer

Wim 25-07-2021

Algemene score

6,0
De levering ging fout, het was onderweg maar kwam niet aan, de beloofd bezorgtijd veranderde steeds en verdween aan het einde van de dag. Hele middag voor niets in de gaten gehouden. Geen "spontane" reactie van coolbleu pas na een mail van mijn kant werd er een nieuwe bezorgdag gepland 2 dagen later dus uiteindelijk 4 dagen na de beloofde bezorgdag. Dat ging wel helemaal goed.
Van de door coolbleu beloofde compensatie heb ik niets meer gehoord.

Reageer

Josee 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering precies op tijd en duidelijke omschrijving artikel. Prima geregeld

Reageer

Rudi 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk ontvangen en super behulpzaam !
Zeker de moeite waard 👍

Reageer

Kirsten 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat coolblue zijn 'beste keuze ' aangeeft. Dit help met kiezen van goed product. Altijd snelle en vriendelijke levering en goede service als je vragen hebt of iets niet goed blijkt.

Reageer

Stefan 25-07-2021

Algemene score

10,0
Top! Snelle service goede info op de site en een scherpe prijs vergeleken met de concurrenten.
Niets meer te wensen.

Reageer

Gemma 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe nog geen enkele slechte ervaring met Coolblue. Staff is echt heel vriendelijk, van de telefonisten tot aan de bezorgers. Erg hulpvaardig en veel flexibiliteit voor het omruilen van zelfs heel grote artikelen.

Reageer

J. van den Berg 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende producten, correcte en betrouwbare afhandeling. Goede instructie hoe het gekochte product in te bouwen!

Reageer

Henk Bakker 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad, zowel met de producten als met Coolblue.

Reageer

Rinus 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk, als je weet wat je wilt, klantvriendelijk en betrokken zeer goede en nette bezorging

Reageer

AB05 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede aanbieding en bezorging perfect binnen de opgegeven tijd

Reageer

Ed 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb JBL go 3 gekozen, erg tevreden met product. makkelijk te bedienen, fijn formaat en mooi geluid. Op de site kun je de specs goed vergelijken en er wordt goed geadviseerd. Snel geleverd ook.

Reageer

Frank de Waard 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een topspeakertje.
Super geluid en nu in combinatie met me andere Sonos geluidsdragers, echt super.
Fijn ook dat ie van Bluetooth vanzelf overgaat naar WiFi.
Echt een aanrader, 👍

Reageer

nico 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima, duidelijk en vaak nog de laagste prijs ook, snelle levering en mocht er een keer iets retour moeten dan gaat dit ook soepel en een snelle afhandeling van of een vervangend artikel of geld retour.
kort om top

Reageer

Marc 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer groot assortiment. Overzichtelijke en intuitieve website. Zeer correcte en snelle levering.

Reageer

Oma Dési 25-07-2021

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie, snelle levering. Goede afspraken, ook als het product eventueel retour zou moeten.

Reageer

An 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zalig dat jullie ook alternatief boden dat veel duurzamer was. Ik ben zeer tevreden ook al was iets duurder.

Reageer

Connie 25-07-2021

Algemene score

10,0
Oog en oor voor de wensen van de klant en geen moeilijk gedoe bij inruilen. Vriendelijk personeel.

Reageer

Ingrid 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop tegenwoordig al mijn electra en electronica producten bij Coolblue. Ze hebben een grote voorraad, een heldere wrbsite met goede filteropties, en perfecte track and trace, en de dames/heren die de productebn komen leveren zijn altijd supervriendelijk en leggen alles netjes uit. De producten zijn ook altijd netjes in het aangekondigde timeslot geleverd. Perfect!

Reageer

Idee 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De voortgangs-e-mails zijn duidelijk en prettig. De service van de eigen bezorgservice is perfect door de sms-jes tussendoor van bezorgmoment en het persoonlijk gebeld worden 15 minuten voor levering. Dat het grote pakket (koelkast) bij de auto reeds was uitgepakt vond ik prettig. Het bezorgpersoneel is ( ook bij eerdere leveringen) bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

KBS 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
simpel, duidelijk en best prijzen. Website is goed opgebouwde en je kunt snel je keus maken. Levering tijd is geweldig. Great job ! ga zo door

Reageer

Marnix 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een eerlijke webshop met kwalitatief hoge producten. Coolblue verkoopt (vrijwel) geen duurkoop, zodat je als consument lang van je product kan genieten. Daarbij kun je producten ook nog eens verzekeren tegen schade, erg handig als je zelf niet zo handig bent! En als grootste pluspunt: een dijk van een klantenservice met een flinke scheut humor. Al met al een bedrijf waar ik graag mijn producten afneem!

Reageer

Pieter 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het bestelde artikel. Het was prettig dat de doos waarin het artikel geleverd was niet te groot was.

Reageer

Kylian 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een ssd besteld en de dag daarna word die direct geleverd, niks mis met het product en functioneert gewoon goed.
Het enige wat ik er over te zeggen heb is dat postnl een ssd van 180 euro gewoon in de brievenbus doen terwijl er iemand thuis is.

Reageer

Frits 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima bezorging van wasmachine, naar boven gebracht en aangesloten! Leuke en aardige bezorgers. Overall erg tevreden

Reageer

Maartje 24-07-2021

Algemene score

5,0
Ze stuurden me de verkeerde stofzuiger en wij hebben alle moeite moeten doen om dit te fixen. Eerst wilden ze dat wij de verkeerde stofzuiger terug stuurden en daarna pas de goede naar ons. Uiteindelijk moesten we naar een winkel rijden ( 1 uur!) om hem zelf om te ruilen. Waardeloos!

Reageer

Laura Rammant 24-07-2021

Algemene score

3,0
Ik vond het zeer jammer dat mijn pakketje helemaal beschadigd werd geleverd, gelukkig was de inhoud niet beschadigd!

Reageer

fransvandervalk 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Geen gezeur als er aan artikel wat mankeert. Je kunt het gemakkelijk retour zenden.
Bijna 2 jaar geleden magimix koffiezet apparaat gekocht. Diverse keren moeten terugsturen en telkens weer snel terug na reparatie.
De laatste keer viel er schijnbaar niets meer te repareren en heb van coolblue aankoop bedrag teruggekregen ( kan bedrag besteden bij Coolblue)
Coolblue is misschien niet een van de goedkoopste , maar wel een van de besten.

Reageer

Mark 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed prijs en super service. Ik bestel altijd bij Coolblue en nog nooit teleurgesteld.

Reageer

JDB 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed, snelle levering en goede details product. De site hielp met het maken van de keuze.

Reageer

P.Konings 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De shop op zich is prima, maar ze moeten uitkijken naar een andere bezorger. De bezorger
Duwde een briefje in de bus dat we niet thuis waren, terwijl dat pertinent wel waar was.
Is ons bij KPN al meer gebeurd.

Reageer

Arthur 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg veel produkten, zodat kiezen makkelijk lukte. Snelle service in de store, dus kon ik ook heel snel weer door.

Reageer

Marco 24-07-2021

Algemene score

1,0
2 uur van te voren werd de bezorging afgezegd. Zit je dan te wachten met je vries spullen op de vriezer die je besteld hebt. Krijg ik n tegoed voucher van of 25 of 50 euro. Voor je volgende bestelling.....euhhhhh wil helemaal geen volgende bestelling!!!!

Reageer

Anna V 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met Coolblue. Ik had zeer dringend iets nodig, maar had geen tijd hiervoor naar de winkel te gaan, gelukkig had ik het met de Coolblue bestelling de volgende dag meteen in huis. Heel fijn!

Reageer

b.roelofs 24-07-2021

Algemene score

9,0
een goede stofzuigerzak.lekker groot,past goed. gezien de inhoud gaat hij lekker lang mee dus niet vaak wisselen ideaal

Reageer

RV 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig bestel proces. Prijstechnisch in orde. Levering conform afspraak.

Reageer

Ineke 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service bij Coolblue was perfect.
Je weet bij Coolblue waar je aan toe bent !

Reageer

Peter M. 24-07-2021

Algemene score

1,0
Per ongeluk was ik een vinkje vergeten. Dat sloeg op de installatie van de wasmachine. Het gevolg daarvan was dat de bezorgers de wasmachine pardoes in de badkamer plaatsten. Volgens de bezorgers moest ik daar blij mee zijn. Want volgens hen zouden ze de wasmachine net over de drempel achter moeten laten. Ja, zo waren de regels eenmaal. Uitpakken en installeren moest ik zelf maar doen. Want ik had dat niet aangevinkt en dus ook niet betaald. Terwijl op de tv alles zo goed wordt voorgesteld. Jammer, Coolblue.

Reageer

Bas 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd prettig om te shoppen bij Coolblue. Goed en duidelijk overzicht, veel keuze en snelle levering.
Het enig dat af en toe er voor zorgt dat ik ergens anders koop is de prijs. Dan weegt het wachten op tegen wat je moet betalen. Maar dat komt niet vaak voor.

Reageer

Susan 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel informatie beschikbaar over het model van de laptop en voorradig waardoor snelle levering.

Reageer

Henk 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle leverantie nieuwe smart tv en terugnemen oude defecte smart tv.

Reageer

Pieter Bergwerff 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke site om je spullen te vinden.
Alleen jammer dat ze aangegeven de volgende dag te kunnen leveren en vervolgens niet doen.
De levering verliep goed, vriendelijke jongens en correct.

Reageer

Nik 24-07-2021

Algemene score

4,0
Hele snelle levering maar mijn pakket (een Fitbit) werd door de brievenbus gegooid. Dat had ik liever niet gehad in verband met breekbaarheid.

Reageer

H.Bloks 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke maatregelen voor Corona; sympathieke ontvangst en begeleiding; empathie ; duidelijk advies en efficiënte afhandeling van de aankoop

Reageer

TonnieL 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima. Verwachting matcht met levering. Jammer dat levering vertraagd was tov wat bij bestelling aangegeven was. Hierdoor niet op tijd. Was daarna afwezigen op ander adres in Nederland.adres wijzigen kon niet toen vertraging bekend werd. Jammer. Voor rest goed.

Reageer

Marjo 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website en uitstekende levering, waarbij je constant een update ontvangt over manier en moment van leveren.

Reageer

Alexander 24-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering en keurig bezorgd.
kortom erg tevreden over prijs kwaliteit en service.

Reageer

Marvo 23-07-2021

Algemene score

3,0
Je krijgt een leverdatum door, neemt vrij van je werk en 2 uur voordat het geleverd zou worden krijg je een vrolijk mailtje dat ze het niet gaan halen.... jammer joh...

Reageer

Jennifer 23-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede prijs, snelle levering en een prima kwaliteit!! Beter is onmogelijk! 5* Top!!

Reageer

Toon meer reviews