coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42769 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorgo 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles vindt je zeer gemakkelijk op de website!

Service
Als je met vragen zit kan je ze op verschillende manieren stellen, zelfs via de sociale media en je wordt zeer goed verder geholpen met al je vragen!

Assortiment
9 kansen van de 10 vind je het product wel op deze website.

Aanbeveling
Aangename mensen die je zeker proberen verder te helpen, een echte aanraden om te bestellen!

Extra toelichting
Als ik mensen kan aanraden zou ik bestellen via Coolblue, alle levertijden worden netjes gerespecteerd en alle artikelen worden netjes en zorgvuldig verpakt voor aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keizer 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Breed assortiment
Geen transportkosten boven een bepaald bedrag
Bedragen wijken niet te veel af van het gemiddelde

Service
Ik had met spoed een fuji instax nodig voor mijn dochters feest. Toevallig kreeg ik een dag daarvoor een herinneringsmail om mijn cadeaubon te gebruiken, waarna ik meteen de camera bestelde met de hoop dat het de volgende dag al binnen was. Had eerder weer een fiets met spoed besteld. En ja hoor, net als de vorige keer had ik het al rond 13.00'en uur binnen netjes in een doos.

Assortiment
breed assortiment. Na surfen van bepaalde artikelen, beland ik vaak op deze site. Voorheen vertrouwde ik het niet omdat de naam niet voor mij bekend was. Na positieve ervaringen, adviseer ik de site zelfs aan anderen.Ik vergelijk het met bol, alleen een betere dienstverlening.

Aanbeveling
Breed assortiment
Prijzen wijken niet te veel af van het gemiddelde
Snelle en nette (doos verpakt in een doos) levering
Beloftes worden nagekomen zoals korte levertijd

Extra toelichting
Coolblue was bij mij en in mijn omgeving onbekend. Misschien een tip om op tv (net als wehkamp, bol etc) reclames te starten?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jasper 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon goed en duidelijk zoeken, en goed duidelijk wat voorraad is of niet.

Assortiment
Heel volledig en zeer veel keuze.

Aanbeveling
ruime keuze.

Extra toelichting
Erg fijn dat je gelijk goed kan combineren met accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wilde uiteindelijk iets anders hebben dan wat ik besteld had, via de whatsapp is dat snel en makkelijk geregeld.

Service
Makkelijke communicatie via whatsapp!

Assortiment
Hebben heeeeeeel veel.

Aanbeveling
Vanwege service en prijs kan ik deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op vrijdag avond rond 21.30h mijn bestelling gedaan An de volgende dag (zaterdag) thuis geleverd

Service
De snelle service

Assortiment
Wat ik wilde hebben was in ruime keuze voorhanden

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Addie 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk

Service
WT beloofd is, werd nagekomen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik heb maar enkele ervaringen, maar er is nagekomen wat op de site vermeld staat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carolien 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden en duidelijk beschreven, ik moest erg lachen om de opties om de wachttijd te verkorten.

Service
Perfecte levering, ben uitermate tevreden en er kunnen meer webwinkels een voorbeeld aan jullie nemen.

Assortiment
Ruim assortiment en vele reviews, wat het kiezen makkelijker maakt

Aanbeveling
Prima Webwinkel, ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk thuis te bestellen, volgende dag in huis, zelfs op zondag.

Service
Ik heb nog geen echte ervaring want alles gaat goed, maar ze hebben leuke filmpjes met humor om het korte wachten nog aangenamer te maken.

Assortiment
Wat ik zoek kan ik vinden

Aanbeveling
Alles gaat goed, goede prijzen en snelle service. En geen bezorgkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Verheijen 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel, effectief en voor een goede prijs.

Service
Altijd op tijd geleverd.

Assortiment
Veel producten, maar niet zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer correct bedrijf. Betrouwbaar en retourleveringen zijn geen probleem. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en zijn klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rinske 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue is eenvoudig en laagdrempelig te bereiken. Website is makkelijk en overzichtelijk met keuze hulp om je wegwijs te maken.

Service
Telefonische bestelling gedaan, zeer klantvriendelijk te woord gedaan. Kreeg zelfs via de post nog een bedank ansichtkaart als bedankje voor m'n bestelling.

Extra toelichting
Prettige winkel waar ik zeer regelmatig dingen bestel en nog veel vaker zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Recensies waren voor mij belangrijk en gemakkelijk.

Service
Goede service en keurig op tijd afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige website, super ondersteuning indien nog nodig door medewerkers.

Service
Van oriëntatie tot aanschaf en levering genoot ik van een uitstekende service. Als het product onverhoopt niet goed is, doen ze niet moeilijk. Dat geeft extra vertrouwen.

Assortiment
Heel veel keus!

Aanbeveling
Ik ga voor nieuwe producten de volgende keer zeker naar Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmen 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke layout van de site, alles is handig te vinden en anders wel te zoeken.

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden betreffende de status en levering van je bestelling.
En super service wat betreft snelle leveringen.

Assortiment
Enorm ruime keuze dus ook veel en makkelijk te vergelijken en kun je weloverwogen je keuze maken.

Aanbeveling
Site is Super,duidelijk zonder nonsens.
Assortiment is super en meer dan genoeg.
Levering/levervoorwaarden en retour-voorwaarden perfect in orde.
Betalingen en betalingsvoorwaarden ook perfect in orde.

In 1 zin:
WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET WITHOUT NONSENS!!

Extra toelichting
Vooral niets veranderen, Voor wat ik hoor en zie, en natuurlijk uit eigen ervaring kunnenmensen uit alle leeftijdscatogoriën uitstekend op de site vinden wat ze zoeken. Ik zal Coolblue 100% zeker weten aan anderen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa Schepers 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik kon het product dat ik zocht heel snel vinden en ook de andere gerelateerde aanbiedingen.Dit was mijn 1ste bestelling bij Coolblue en ik ben zeker tevreden over het gemak van het vinden van het gewenste product.

Service
Levering zoals beloofd, bestelling gedaan op vrijdag van een verjaardagscadeau en dit was de volgende dag op zaterdag geleverd. Perfecte service !

Assortiment
Groot assortiment, voor elk wat wils. Zeker handig om meerdere artikels te bestellen omdat alles vindbaar is op 1 zelfde website.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over de bestelling en levering bij Coolblue en mag zeker tot nieuwe klant gerekend worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed en makkelijk te vinden

Service
cool blue is ook snel via whatapp te berijken

Assortiment
zeer breed assortiment, missen toch wel enige merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trijntje 30-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de fysieke winkel zijn helaas niet alle producten aanwezig.
Mijn aankoop was daar echter wel in het magazijn op voorraad en wat mijn man wilde hebben werd door de medewerker vlot via internet besteld.

Service
De medewerker in de winkel heeft ons heel prettig geholpen, alle vragen prima beantwoord en de spullen die niet aanwezig waren netjes voor ons via internet besteld en zoals toegezegd de volgende dag thuis laten bezorgen.

Assortiment
Vooral de opzetborstels van de aangeschafte elektrische tandenborstel zijn in de grootverpakking bij CoolBlue scherp geprijsd.
Maar ook het apparaat zelf had een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Deze keer voor ons geen minpunten, maar er moet natuurlijk wel ruimte voor verbetering blijven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veen 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
gemak van produktfilmpjes

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prettige en complete website, snelle levering en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linsner 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Zo thuis op de bank ff een nieuwe wasmachine uitzoeken is zo gepiept

Service
Nieuwe wasmachine naar zolder geen probleem
En ook de oude nemen ze weer voor je mee

Aanbeveling
Ik zeg TOP de volgende keer bestel ik hier weer

Extra toelichting
Super snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke product omschrijving, snelle website, prachtig werkende filters naar productkeuze.

Service
Precies zoals vermeld, voor middernacht besteld, volgende dag in huis zelfs waar je het hebben wil.

Assortiment
keuze genoeg voor elk budget.

Aanbeveling
Als alles verloopt zoals beloofd, kan ik niet anders

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot laat in de avond mogelijkheid om te bestellen en support; ideaal!

Service
Alle service geeft je het ;Klant is koning gevoel! Niets lijkt teveel!

Assortiment
Ik kwam via google bij het product van mijn wensen en heb niet echt het assortiment bekeken; ga er echter van uit dat het oké is.

Aanbeveling
Voor al het gebruiksgemak zeker een 10!

Extra toelichting
Colblue schijnt wat duurder te zijn; maar dat heb ik er graag voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandy 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super vlotte en snelle levering

Service
Vlot contact

Assortiment
Zeer ruim, maar is hij ooit ruim genoeg? ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floren 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim voldoende mogelijkheid om producten te vergelijken op een overzichtelijke site

Service
Snelle en duidelijke uitleg over een bestelling en de afhandeling.
Ook het kosteloos plaatsen én het mee terug nemen van het oude apparaat is een groot pluspunt.

Assortiment
Grote keuzemogelijkheid

Extra toelichting
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk in gebruik.

Service
Krijg netjes te weten waar mijn pakket is wanneer ik het binnen krijg hoelang het gaat duren en etc.

Assortiment
Hebben veel spullen die ik zoek.

Aanbeveling
Super winkel hartstikke makkelijk in gebruik en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sita 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor 23.59 in de avond besteld en gewoon de volgende dag echt binnen. Zo makkelijk als je snel iets nodig hebt!

Assortiment
Ze hebben natuurlijk veel maar toch mis je ook nog een hoop. Maar wie weet in de toekomst

Aanbeveling
Al met al toch super service en makkelijk te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kloosterman 30-11-2015 In de winkel gekocht
lochcristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bereiken en te parkeren

Service
snel en correct geholpen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede uitleg en deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Dumon 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede ervaring met zoeken, vergelijken en bestellen: vlot en gebruiksvriendelijk.

Service
Effectief, ik bestelde nog s avond om 23.50h een A3-printer, en de volgende dag werd deze geleverd en kon ik scannen en printen.

Assortiment
Ruime keuze, met reviews, soms zelf video met unboxing. Heel.makkelijk om producten te vergelijkingen.

Aanbeveling
Een referentie voor andere webwinkels!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hilbert 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke navigatie en bestelproces.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van Ginkel 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijk overzicht met veel overzicht, je vindt meteen wat je wil vinden (als ze het hebben).

Service
Geweldig! Volgende dag in huis, wordt zelfs een sms gestuurd als je bestelling is ingepakt en verzonden is!

Assortiment
Een ruim aanbod. Vooral in mijn interesse (elektronica, games, beeld & geluid) is er genoeg te vinden.

Aanbeveling
Kan eigenlijk geen een minpunt bedenken. Alles ziet er erg professioneel uit, en uiteraard ook een mooie doos die ik altijd bewaar na een bestelling. Kan ik bij andere winkels niet zeggen. Top winkel!

Extra toelichting
Als ik iets zoek, zoals een koptelefoon, kijk ik altijd eerst bij coolblue of ze het hebben. Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julie 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Van thuis uit shoppen is gemakkelijk.

Service
Alles verliep prima, helaas werd mijn bestelling niet geleverd de dag nadien op zaterdag en kwamen ze het pas aanbieden op maandag als ik op mijn werk was. Ik zal de bestelling pas morgen kunnen gaan halen bij bpost.

Assortiment
Niet te vergelijken met een gespecialiseerde winkel die alle modellen zou hebben, maar breed genoeg voor mij alleszins.

Aanbeveling
Helaas werd de belofte niet nagekomen om de dag nadien geleverd te worden. Kan natuurlijk wel zijn dat dat niet aan Coolblue ligt maar aan bpost, maar het resultaat voor mij is hetzelfde. Vrijdag bestellen en zal het pas morgen, dinsdag hebben.

Extra toelichting
Toen ik de lens 50mm AF-D koos voor mijn Nikon D5200, stond er nergens bij dat die niet compatibel was voor mijn toestel. Pas als ik naar een ander model ging gaan kijken 50mm (AF-S G) stond daarbij dat die lens ook ging voor mijn toestel in tegenstelling tot de lens AF-D die ik bestelde... Daar ben ik dus dit weekend achter gekomen en vandaag heb ik dan de juiste lens besteld die hopelijk morgen dan wel aankomt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ann 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met volledige informatie, eenvoudige bestelprocedure.

Service
Onmiddellijk bevestiging, mailtje met trackingcode van de bestelling... Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Afgezien van de wel 100 verschillende namen en URLs voor de verschillende shops werkt de website voorbeeldig.

Service
De foto's bij wat ik besteld had kwamen niet overeen met wat er geleverd werd. De beschrijving klopte wel. Ik heb dat gemeld maar kreeg een antwoord dat de foto's van de leverancier komen en ze daar weinig aan kunnen doen. Ze hadden het ook gewoon kunnen verbeteren. Bol.com plaatst er wel de juiste foto's bij.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hubert1977 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, alles goed te vinden

Service
Supersnel geleverd, nog tot laat te bestellen, volgende dag in huis.

Assortiment
voldoende keuze voor het betreffende product dat ik zocht.

Aanbeveling
Gewoon goed, en staat nu in rijtje met websites waar ik zeker ga kijken voor nieuwe aankopen.

Extra toelichting
Uitstraling Winkel is super. Ik heb ook op youtube bedrijfsfilmpje bekeken, echte leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Veel moeite in klanttevredenheid gestoken, klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk, bereidheid klant te helpen. Retour nooit een probleem.

Assortiment
Voor sommige dingen toch ergens anders naartoe

Aanbeveling
Beste ervaring online met aankopen, het is gelukt om Bol.com te evenaren en zelfs een stapje verder te gaan door in te spelen op de beleving van de klant. Als ik iets nodig heb kijk ik nu standaard eerst bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Looman 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel artikelen niet het goedkoopste

Service
Goede retour service

Assortiment
Veel artikelen

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leendertse 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
23.45 besteld en volgende ochtend tussen 8 en 9 bezorgd (kost extra) maar wie bied dat anders aan... En zeer goede service ook handig is de Klantenservice via WhatsApp

Service
Klantenservice via WhatsApp is echt geweldig! En snel

Assortiment
Wat je ook zoekt Coolblue heeft het bijna allemaal en voor een eerlijke scherpe prijs!!

Aanbeveling
Makkelijk snel en perfecte service zoals het hoort!

Extra toelichting
Prima winkelen met de service van Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Schulze 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Informatie is snel en goed te vinden op de websites, process van bestelling en betaling voelt snel en veilig

Service
levering was super fast! :)

Assortiment
niet veel slechter of beter dan andere websites, dus prima so.

Aanbeveling
Makellige bestelling, heel snelle levering. Van harte bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Damour F 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit de luie zetel boeken!

Service
voor 23u besteld, s anderendaags geleverd!

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gemakkelijk te bestellen en s anderendaags geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de website is het zeer eenvoudig om iets te bestellen.

Service
Snel antwoord en snelle levering bij veel postpunten mogelijk.
Dus je moet er niet voor thuis blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ACER ASPIRE E5 573 35BH 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de overzichtelijke snelmenu's en filters kan ik snel en makkelijk vinden waar ik naar op zoek ben, erg fijn.

Assortiment
Een zeer uitgebreide collectie, zo kan ik precies vinden waar ik naar op zoek ben in meerdere categorieën.

Extra toelichting
Het enige minpunt is dat ik 5 mails omtrent mijn bestelling heb gekregen, persoonlijk vind ik dit vrij veel, aangezien de informatie ook makkelijk in 2 mails samengevat had kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om te kiezen - vergelijkingen maken is een plus

Service
alles zoals afgesproken - je wordt voortdurende op de hoogte gehouden

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
topwinkel - nog nooit slechte ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andro 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heel intuïtief

Aanbeveling
prima eenmaa je het assortiment wat kent

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

K Brakke 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Uitstekende garantie service!
Snelle reactie per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anneke M 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snel bevestiging in mailbox en snelle levering

Assortiment
Ruime keuze maar alles kan je natuurlijk ook niet aanbieden

Aanbeveling
Zeer positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lynxmania 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets zo gemakkelijk als dingen bestellen in je zetel.

Service
Levertijd was nagekomen

Assortiment
Veel zaken vind je hier, maar niet alles. Zo zijn er dingen die je op andere gelijkaardige sites wel vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ter Schroeven 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zoals beloofd werd de aankoop al de volgende dag geleverd :)

Aanbeveling
Toen ik op de site aan het zoeken was naar een CD-wisselaar vond ik er 1 die 349€ kostte en toen ik besloot die te nemen en de bestelling plaatste, most ik maar 288€ betalen! Dus dat was een zeer aangenaam pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kijkt op website, je kan producten per 3 vergelijken, en kiest de optie die voor mij het beste is. Heel eenvoudig

Service
Gisteren besteld en idd. De dag nadien geleverd.

Assortiment
Er bestaan zoveel soorten, je kan ook niet alles in huis hebben natuurljk

Aanbeveling
Al diverse keren het gemak ondervonden van niet zelf te moeten sleuren ( ben rugpatiënt) en thuis bezorgd zonder bijkomende kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henriette Steenbergen 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken op hun internetsite

Service
na bevestiging van mijn aankoop meerdere mailtjes ontvangen over de voortgang en aflevering.

Assortiment
Uit het grote assortiment vond ik snel a.d.h.v. de technische- en gebruiksomschrijvingen mijn hometrainer

Extra toelichting
ik heb ook de montage besteld. De monteurs kwamen na afspraak maar wilde eerst niet de hometrainer monteren op de eerste verdieping van mijn huis. Nadat de hometrainer was gemonteerd en de monteurs waren vertrokken probeerde ik te fietsen maar dit ging zo zwaar. Ook bij het draaien aan het handwiel merkte ik geen enkele verlichting. De volgende dag de handleiding gelezen en het stuur verwijderd en daar bleek dat de kabel tussen handwiel en vliegwiel niet was geplaatst. Ik heb dat nu zelf verholpen en alles werkt perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek vos 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en snelle levering.

Service
Ze houden je goed op de hoogte van alle stappen die worden gemaakt tot je pakketje bij je thuis is.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Bijna alles wat je maar bedenkt...

Aanbeveling
Super vriendelijke mensen, makkelijke website, goede service en een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je wordt heel duidelijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zeer brede bezorg- en afhaal mogelijkheden.

Assortiment
Veel keuze voor goeie prijzen.

Aanbeveling
Erg goeie webshop met uitstekende service. Vooral de flexibele bezorging is iets waar andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had wel enige moeite om een lampje te vinden met Bewegingssensor

Service
Ik bestelde al meerdere keren iets bij Coolbleu, en sta steeds versteld van de vlugge leveringen. Daar steken jullie torenhoog uit tegenover andere webwinkels

Assortiment
Je kan niet alles in huis hebben, en als je specifiek iets wil, dan is met mogelijk niet in het assortiment.
Over de prijs moet ik het niet hebben, die is altijd voordelig, en een pluspunt is zeker de gratis verzending, geen addertjes onder het gras, zo heb ik het graag.

Aanbeveling
Kijk, in totaliteit kan ik niet anders dan Coolbleu een tien geven, of ik zou de waarheid geweld aan doen.

Extra toelichting
Ben ook best teverden over de dienst na verkoop, die ik voor een klein detail nodig had, maar voor de volle tevredenheid werd opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews