coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vic Mostien 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijke website

Service
Goed op te volgen, zeer vlot en als het eens misloopt een vlotte afhandeling van het probleem.

Assortiment
Zeer ruime keuze, eenvoudig te filteren door de goede beschrijvingen en specificaties van de producten en de commentaren van klanten over hun aankoop helpen ook om de juiste keuze te maken.

Aanbeveling
Gewoon tevreden over de hele lijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie Mulder 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ging zeer makkelijk en alles was erg duidelijk en overzichtelijk.

Service
Ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling door middel van smsjes. Dit was erg fijn en een goede service.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Een webwinkel zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
goede service met een zeer snelle levering

Assortiment
scherpe prijs
voldoende keuze uit assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piebie 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cool Blue is zeker mijn favoriete online shop. In deze tijd van computers enz.valt me op dat alles zo onpersoonlijk wordt dat je haast geen zin meer hebt om te bellen. Bij Cool Blue is dit niet van toepassing. Heel vriendelijk personeel,valt gewoon op. Het product wordt de volgende dag geleverd ZELFS OP ZONDAG. Wat mij betreft een 10 met een griffel. Geen gedoe met terug sturen goede service. Ja wat kan ik nog meer zeggen,alleen nog dat ik ze enorm aanbeveel.

Service
Lees hierboven

Aanbeveling
Gewoon heerlijke shop en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
volop keuze

Service
snelle afhandeling, veel info

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
gewoon een zaak om zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterse 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzicht

Service
Net voor 24.00 uur besteld. De volgende dag afgehaald.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

quickstepster 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles lekker makkelijk op een rij!

Service
Gratis bezorgd op zondag, erg fijn als een apparaat op zaterdag opeens stuk gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met tips

Service
Nog geen klagen gehad over de service

Assortiment
Beperkt maar voldoende

Aanbeveling
tevreden

Extra toelichting
spijtig van de levering. 10 euro extra betaald voor spoedbestelling die dezelfde dag geleverd ging worden tussen 18.00 en 21.00 en uiteindelijk pas om 22.46 uur aankwam. Als je uren vermeldt moet je zorgen dat je ze respecteert. Ongeacht het excuus van 'er was veel verkeer'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy Van Herpe 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Dit werkt snel, super snel zelfs! Op zaterdagavond bestelling geplaatst, op zondag iets na 12u thuis geleverd.

Assortiment
Reeds de 2de maal dat mijn gezin een bestelling plaatste. Dus als ik nu iets zoek, surf ik eerst naar deze website. Jammer genoeg vond ik geen bureaustoelen in jullie gamma. Anders werd dat mijn 3de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

lauwers 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer eenvoudig om te bestellen

Service
Volgende dag geleverd volgens afspraak

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Best oke 24-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Leeftijdscategorie 0-1 mis ik. Bij sommige producten stond de leeftijdscategorie ook verkeerd..

Service
Snel geleverd. Alleen geen mail ontvangen over de levertijd..

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle levering is er fijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Sally 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Uitmuntend.

Assortiment
Grote collectie met een grote diversiteit aan kleuren.

Aanbeveling
Snelle goede service, groot assortiment.

Extra toelichting
Ben helemaal happy met de pan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatrikBouillon 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig opzoeken en vergelijken

Service
Was zeer snel, eenvoudige procedure en correct

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zeer goede winkelervaring

Extra toelichting
Verrast op een positieve manier dat een bestelling van zaterdag avond, de zondag middag al in de living stond!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Versleegers 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Fijne service, zaterdag schuurmachine in panne, ' avonds besteld , zondag voormiddag geleverd! Dat bespaart mij een zoektocht op maandag, zodat ik optimaal mijn werktijd heb kunnen voortzetten. Bedankt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Had binnen een paar minuten het product gevonden en gekocht

Service
Hoe kan het! de zelfde avond op 3 sites aankopen gedaan en alleen Coolblue leverde de volgende dag.

Assortiment
Had graag al mijn aankopen (PS4 games en hardware) bij 1 site gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

svds 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk en simpel zoeken en bestellen

Service
na bestelling bijna meteen reactie.daarna goed te volgen en op tijd geleverd

Assortiment
alles in de winkel kunnen vinden wat ik nodig had. assortiment scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claire 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
scrollen, kiezen, beslissen en bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kathleen V 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Binnen 12 uur geleden, op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

H Wijbenga 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat je zoekt is snel gevonden en anders kun je nog bellen

Service
Je word correct en snel te woord gestaan

Assortiment
Je kunt bijna alles krijgen

Aanbeveling
Gewoon een goed georganiseerde winkel,goed compleet

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arjan hijmans 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk navigeren naar product wat je zoekt

Service
in principe niet nodig gehad,
alles verliep naar wens.

Assortiment
zeer ruim van speelgoed tot laptops.

Aanbeveling
snelle levering en goede info via de mail over status verzending en gratis verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer eenvoudig om te bestellen

Service
je wordt super snel geholpen met een probleem

Assortiment
is vrij groot maar kan altijd beter

Aanbeveling
doet wat ze beloven super snelle leveren en een zeer goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk en snel

Service
perfecte levertijd

Assortiment
weinig of geen kleding te vinden op coolblue

Aanbeveling
een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website

Service
Prima

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Top winkel snel verzonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Guido 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vind alle details terug op de website

Service
Onberispelijk

Assortiment
Weinig dingen die je niet vind op de website

Aanbeveling
Dè webshop/winkel bij uitstek

Extra toelichting
Altijd al tevreden geweest van Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer gemakkelijk om online te bestellen en te betalen

Service
zeer goede service en erg handig de levering op zondag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Top. Lekker makkelijk en snel!

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zaterdagavond na het avondeten besteld, zondag na de lunch in huis. Is toch geweldig?!

Extra toelichting
Ik vind het onwijs fijn dat ze op zondag bezorgen. Doordeweeks ben ik aan het werk en mijn buren ook, dus de pakketjes mis ik altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TOm TOM 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website / betaling

Service
zaterdag besteld en zondag geleverd top !

Assortiment
genoeg om te vergelijken

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld een super webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 24-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Alleen maar ellende gehad. Met gemak besteld, dat klopt, maar met datzelfde gemak leverde Coolblue tot 2X toe een defecte koelkast. En lost vervolgens het probleem niet op.

Service
6x moeten bellen en na 6 dagen nog steeds geen werkende koelkast, een defecte nog steeds midden in de woonkamer die niet wordt opgehaald omdat deze niet meer in de originele verpakking zat. Hoe test je een Amerikaanse Koelkast in de verpakking??? En nog steeds geen adequate oplossing vanuit Coolblue.

Assortiment
Assortiment is groot maar er worden kwalitatief slechte merken aangeboden zoals Beko koelkasten. 2X een defecte geleverd gekregen.

Aanbeveling
Alleen maar gezeik gehad. Geen adequate oplossingen met als gevolg weer een klant minder die er een punt van maakt Coolblue zeker bij niemand aan te bevelen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Els 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Van den Berghe 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke keuze aan producten

Service
Snelle levering. Hoewel ik niet heel de zondag thuis ben geweest is de postbode het maandag nog eens komen aanbieden. Jammer was ik er weer niet.
De dag erop afgehaald bij het postkantoor.

Assortiment
Ruime keuze aan duidelijk omschreven artikelen.

Aanbeveling
Ik koop al jaren en ben uiterst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rsomann 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site.

Service
Levering binnen 24 uur, zaterdag besteld, zondag geleverd!

Assortiment
Kan meestal vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Perfecte en betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips monitor aanbieding €129 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Snel en correct

Service
Precies zoals de klant het wenst

Assortiment
Veel in het assortiment jammer geen pc's van Medion

Aanbeveling
Omdat het goed is

Extra toelichting
Zij werken ook zoals ze beloven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marc Burckel 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Super. Je wordt op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. En de levering is ook supersnel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

willems patrick 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze en kwaliteit.

Service
10 op10

Assortiment
klant is koning bij cool bleu.

Aanbeveling
verschillende keuze voor iedereen.

Extra toelichting
doe zo voort zelfs telefoons vriendelijk proficiat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Lem 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website maakt gebruikt van filter wat zoeken makkelijk maakt

Service
zelfs op zondag wordt het pakket op tijd gebracht. Top.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
vooral het bezorgen op zondag is een groot pluspunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk besteld, kreeg vrijwel direct bevestiging

Service
Product veilig ingepakt met dik bubbeltjesplastic, perfect op tijd geleverd

Assortiment
Heb exact het product gevonden dat ik zocht, was zelfs nog in meerdere kleuren beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cristi 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
The lack of an international language (English) version really makes it difficult to search&order for non-native Dutch speakers.
At least in Belgium, there are quite a lot of possible customers that coudl be attracted by an English/French website.

Service
delivered next day (Saturday) as expected

Assortiment
almost all products that I was searching.

Aanbeveling
altough the website has a good interface , the ordering and - especially - the delivery process good, the lack of an English version really makes it difficult to search&order for non-native Dutch speackers. At least in Belgium, there are quite a lot of possible customers that coudl be attracted by an English/French website.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DE OMA VAN 89 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
GROTE VARIATIE VAN MOGELIJKE AANKOPEN

Service
SNELLE EN CORRECTE LEVERING /OPVOLGING VAN LEVERING

Assortiment
ZEER UITGEBREID ASSORTIMENT

Aanbeveling
BIJNA PERFECT (sterrenrestaurants krijgen ook geen 10/10)

Extra toelichting
KOOKPLAAT DOMO AANGEKOCHT VOOR MIJN BEJAARDE MOEDER DEZE KAN ER ZELFS MEE WERKEN EN IS HEEL TEVREDEN OM TERUG HAAR EIGEN POTJE TE KUNNEN KOKEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk dat jullie binnen een dag bezorgen en zelfs op zondag!

Service
Gratis mijn producten bezorgd binnen een dag, top!

Assortiment
Jullie hadden wat ik zocht. Niet mega veel modellen maar dat vind ik wel fijn omdat je anders een overkill aan keuzes hebt.

Extra toelichting
Super service! Lekker snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke zoekmachine en handige zoekfilters

Service
Een vlottere service kan niet: vrijdagavond besteld, zaterdagvoormiddag geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment met de nieuwste producten

Aanbeveling
Goede website, duidelijk en transparant, en een onberispelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bert 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlot geleverd,betalen via overschrijving na bestelling, zeer handig en betrouwbaar

Service
Geleverd zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, goede toelichting op product, snelle bestelling.

Service
Op de site stond dat ik bij pre-order van de laptop die ik op het oog had, een gratis toetsenbord geleverd kreeg. Het toestenbord stond niet genoemd bij de bestelling en ik vreesde natuurlijk al dat dit mis zou gaan. Niets is minder waar, het toetsenbord zat keurig bij de levering. Verder word je stipt op de hoogte gehouden van de (diverse) leveringen.

Assortiment
Zeer ruim en vast voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Prettige, heldere en begrijpelijke vorm van communiceren. Zeer sympathiek, zelfs in de voorwaarden waar staat dat 'daarom' ook een reden mag zijn om een artikel terug te sturen. Applaus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk producten te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is heel makkelijk en fijn in gebruik

Service
Snelle en fijne service, ik had het pakketje snel binnen

Assortiment
Er is veel te krijgen in de shop en is van goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn Dewilde 24-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Simpel van thuis uit...

Service
Besteld op zaterdagmorgen, met de bedoeling dat ik het pakje op zondag ging krijgen tussen 10u en 18u. Heel de dag thuis gebleven, regelmatig gekeken waar het pakje zich bevond, was steeds onderweg tot rond 16u 30 er plots stond dat ze niet konden leveren... En dat het pas maandag ging zijn. Maandag moest ik werken maar vond het dan savonds toch in de brievenbus. + de site rade me aan om nog iets bij te kopen in optie maar dat mocht ik dan volgens de handleiding niet gebruiken.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Kamiel Vaes 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke productkeuze

Service
al diverse aankopen gedaan en nooit problemen gehad

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
al diverse aankopen gedaan en nooit problemen gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder, overzichtelijk met goed uitgewerkte zoek functies.

Service
Rap, direct en overzichtelijk.

Assortiment
Coolblue heeft een wijd aanbod aan producten, maar valt soms kort tegen over de gespecialiseerde websites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nvt 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk

Service
zoals belooft ook zo uitgevoerd

Assortiment
bijna alles is te koop

Aanbeveling
top! snel en makkelijk! zelfs op zondag aangeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinowthebird 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de webshops van Coolblue vind je altijd een duidelijke structuur terug. En herkenbaarheid is een belangrijke factor in gebruiksgemak.

Service
Aangezien ik geen vragen had en ook geen beroep heb moeten doen op hun retourservice, kan ik de service enkel beoordelen op hun levertijd. En de levertijd van Coolblue is nu eenmaal top. 's Avonds besteld, en nog geen 12 uren later kon ik mijn bestelling afhalen bij het dichtsbijzijnde postkantoor. Niks op aan te merken!

Assortiment
Naar mijn mening is de breedte van het assortiment goed, maar ook niet meer dan dat. De keuze is niet bepaald aan de ruime kant. Let wel, ik bekijk hier hun deel webshops afzonderlijk.

Aanbeveling
Ondanks het ontbreken van een bovengemiddeld breed assortiment, kan ik iedereen Coolblue aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Praktijk van der Hoek 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden, snel bericht, snel geleverd, zelfs op zondag

Service
nog niet nodig buiten de zeer snelle levering

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
Als hetgeen je zoekt men daar kan leveren, snel bestellen, wordt snel geleverd, en regelmatig bericht over hoe het staat met de levering. Tevens kan je de zending volgen via hun site en wij kozen voor levering door Post.NL

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews