coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DD 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, gemakkelijk vinden wat je zoekt, goede productinformatie en specificaties

Service
Telefonisch ook zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Heel ruime keuze, ook voor de kleinere portemonnee

Aanbeveling
Deze winkel/webshop steekt echt met kop en schouders boven alle andere uit!

Extra toelichting
Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd, de bezorgers belden een kwartier van te voren om te melden dat ze er bijna waren, ze waren heel vriendelijk en ze hebben heel netjes gewerkt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakkelijk je product vinden

Service
snelle levering

Assortiment
ze hebben heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
vandaag besteld en de dag nadien afgeleverd door BPost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doortje 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk, producten snel te vinden

Service
bij het afleveren door PostNL was het heel irritant dat de bezorging de hele dag (tot 21.30u) kon plaatsvinden, zonder dat er een tijdvak was aangegeven. Uiteindelijk was ik de hele dag ervoor thuis en kwam de bezorger pas om 21.30u...

Assortiment
vrij veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

PaulH 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden. Bij het bestellen van onze laptop, werd er gelijk een handige (passende) tas gesuggereerd.

Service
Snelle levering, zelfs op zondag.

Assortiment
Grote catalogus met actuele producten.

Aanbeveling
CoolBlue doet wat ze beloven :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieven Boes 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
- Superhandige website met aanbevelingen, keuzehulpen, en alles zeer overzichtelijk.
- Gratis levering volgende dag
- Gratis levering op ZONDAG
- Zelfde dag levering mogelijk
- Bijna alles op voorraad

Assortiment
Van bijna elk apparaat vindt je heel veel soorten, en daarbovenop nog eens heel erg veel op voorraad!

Aanbeveling
Heb nu al meer dan 20 bestellingen bij hun achter de rug, altijd perfect geleverd, prima op te volgen.
Geen negatieve opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerhard 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige, overzichtelijke site. Ik heb een telefoon in combinatie met abonnement(verlenging) gekocht. Hiernaar was het prettig zoeken op de site.

Service
Een paar keer mensen aan de telefoon gehad van coolblue, prima geholpen. Ook met een goede aanbieding overigens.

Assortiment
De Nexus-toestellen kun je bij vodafone zelf niet krijgen, maar via coolblue is het geen probleem. Top dus.

Aanbeveling
Zeker een dikke negen voor coolblue. Uit alles blijkt dat ze het net even anders doen dan andere (web)winkels en dat spreekt me zeker aan. Ga zo door mensen!

Extra toelichting
Ik weet niet of ik dit coolblue kan aanrekenen of dat het standaard is bij een verlenging, maar als ik dan toch een minpuntje zou moeten verzinnen is het dat mijn simkaart uit het vorige toestel (micro) niet in het nieuwe toestel paste (nano). Maar dit was binnen een half uur geregeld met een bezoekje aan aan fysieke vodafone winkel. Meteen een duokaart geregeld zodat ik ook het oude toestel kan blijven gebruiken (bijvoorbeeld bij het sporten), dus eigenlijk bracht het tripje naar de winkel alleen maar iets extra's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ezra 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is eenvoudig om het gewenste item terug te vinden op de website en om een bestelling in te geven.

Service
De levering gebeurt steeds in perfecte staat en op de beloofde leverdatum.

Assortiment
Ik vind er steeds wat ik zoek.

Aanbeveling
Niets dan lof over Coolbleu. Ik heb bij hen nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterB 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijn al die kleine filmpjes over de producten

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert van den Bosch 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en volgende dag (al binnen 12 uur) bezorgd! Betalen via iDeal, maar ook voldoende overige mogelijkheden.

Service
Supersnelle levering en erg leuke manier van klantbenadering

Assortiment
Echt een enorm groot assortiment.

Aanbeveling
Als wat goed hoort te zijn aan een webshop, klopt tot in de puntjes bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website met eenvoudige zoekfunctie, verschillende categorieën, sorteren op prijs e.d.

Service
Snelle levering op volgende dag, zelfs zaterdag of zondag of (latere) dag naar keuze

Assortiment
Groot aantal webwinkels onder één dak!

Aanbeveling
Zeer tevreden van snelle levering! Producten die elders niet beschikbaar zijn en andere die goedkoper waren bij Coolblue dan in andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 87 20-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke keuze

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Breed overzichtelijk assortiment. gemakkelijk te bestellen snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website

Service
Zeer snel geleverd, s avonds besteld en de andere dag geleverd

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Een 10 zou perfect zijn en er is altijd nog wel iets wat verbeterd kan worden,dus een 9 is correct volgens mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, duidelijk, en een hele goede service en aanbod.

Service
Bezorgers weigerden een fooitje, ik moest echt aandringen ondanks dat ze een wasmachine 4 hoog moesten leveren en de oude meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jille 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker bestellen vanuit je zetel

Service
snel en betrouwbaar

Assortiment
goed en veelzijdig aanbod

Aanbeveling
vandaag bestellen, morgen in huis, je kan er de klok op gelijkstellen
geen probleem bij retourneren
In geval van latere problemen, ook hier goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RTA 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via duidelijke informatie en snelle afhandeling

Service
snelle levering

Assortiment
diverse mogelijkheden en concurende prijzen

Aanbeveling
voldoet aan de verwachtingen

Extra toelichting
zal waarschijnlijk vaker gebruik maken van deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden duidelijk overzichtelijk.

Service
Gemak levering en snelheid verdient een dikke pluim, binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Tot nu toe heb ik bijna alles wel kunnen vinden wat ik zocht, niet altijd de goedkoopste maar ook niet veel duurder dan de goedkoopste.
Voor dat kleine prijsverschil koop ik toch liever bij coolbleu, omdat mijn ervaringen tot nu toe goed tot zeer goed zijn.

Extra toelichting
Alles voor een lach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilmi 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk makkelijk site.

Service
S avonds besteld. Track and tracé. Volgende dag afhalen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vince 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle keus met slechts 1 click.

Service
Snelle gratis levering.

Assortiment
Allerlei merken en prijsklassen.

Aanbeveling
Totaal geen klachten of bemerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia R 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke website, snel en gemakkelijk bestelling geplaatst.

Service
Keuze voor levering op volgende dag, zelfs in het weekend indien gewenst!!

Assortiment
Groot assortiment via verschillende webshops die allen onder Coolblue vallen!

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen!

Extra toelichting
Coolblue krijgt van mij een streepje voor: Sommige producten zijn in andere webshops niet verkrijgbaar of zijn duurder in andere webshops!! Vergelijken is de boodschap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JelmerH 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg goede site, super duidelijk. Staat duidelijk bij wat eventuele plus en minpunten zijn.

Service
Erg goede ervaringen mee. Heb mijn laptop opgestuurd omdat er enkele dingen stuk waren. Hoewel de fabrikant het niet onder garantie vond vallen en mij honderd euro wilde laten betalen, heeft CoolBlue het voor mij betaald omdat zij niet vonden dat het mijn schuld was. Super goed geregeld!!

Assortiment
Spreekt voor zich. Enorm veel aanbod!

Aanbeveling
Is gewoon ontzettend goed. Ze zijn soms wat duurder dan de concurrentie maar dat maakt hun service meestal meer dan goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marvoort 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via de site zoeken wat je wenst!

Service
Heel snel geleverd!

Assortiment
Ik ben nog gen artikel tegen gekomen wat voor mij interessant was en dat ze niet in in hun assortiment hadden.

Aanbeveling
Ook door de persoonlijke noot! Bijva op Blue Monday een kaartje met een positieve mededeling! Met de naam van de verkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Levering wasmachine binnen 24 uur. Top.
Track en trace systeem super. Je kan precies zien waar de bezorgers zijn en hoeveel klanten ze nog voor je moeten doen. Tijden worden er ook steeds bij gezet. Super duidelijk en niet meer uren wachten.

Service
Bezorgers hebben de wasmachine keurig op z'n plaats gebracht en oude machine en verpakkingsmateriaal van nieuwe machine mee genomen.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Dit was onze 1ste bestelling maar zeker niet de laatste. Wat ze beloven doen ze en dat is super snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wordt thuis bezorgd. Je hoeft niet op de loop.

Service
Vlotte levering, juiste toestellen

Assortiment
Er niet iets we ze niet hebben.

Aanbeveling
Altijd al vlotte en accurate levering van hetgeen ik bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
staat duidelijk en overzichtelijk

Service
Het is snel geleverd was net op tijd uit mijn bed toen de postbode arriveerde !

Assortiment
je vind uiteindelijk wat je nodig hebt

Aanbeveling
alles verloopt zo als gepland

Extra toelichting
doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Smit 20-01-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam

Algemene score

3,0

Service
Ik kocht samen met mijn vrouw 2 Samsungs s6 edge. Ik wilde ook nog een smartwatch kopen. Bij de telefoon werd er "gratis" een batterypack aangeboden. Hier moest je naar de andere kant van van de stad. Verder viel er niet te onderhandelen over een kwantumkorting. De smartwatch dan maar niet gekocht. Nu 2 weken verder blijkt dat de telefoons ruim 20 euro per stuk goedkoper zijn bij dezelfde aanbieder.

Aanbeveling
Als je een lagere prijs elders ziet voor hetzelfde product (en die kans is groot), koop het dan daar en niet bij Coolblue. Qua service is er geen verschil.
Onderhandelen over een redelijke prijs is zinloos. Deze winkel beveel ik niet meer aan.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 21-01-2016

Hallo meneer Smit. Dankuwel voor uw feedback en bericht. Het klopt dat wij niet onderhandelen over prijzen. We zijn geen prijsvechter maar zetten in op de beste service en nazorg. Door onze communicatiekanalen en snelle leveringen is dit voor ons niet haalbaar.

Als voor u de scherpste prijs een betere service is dan zijn andere partijen wellicht inderdaad interessanter. Prijzen schommelen continu daar ze ook bij de leverancier een andere prijs voor ons hebben. We vinden het jammer dat u ons niet aan wilt bevelen maar wensen u wel heel veel plezier van uw nieuwe toestel.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Denise 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn goed te filteren, hebben vaak veel reviews en een fijn + - systeem waarin Coolblue zelf al aangeeft wat de voor- en nadelen zijn van een product

Service
Door de drukte niet binnen 4 uur een reactie op mijn vraag gekregen, duurde uiteindelijk 24 uur. Vind ik echter nog steeds erg vlot.

Assortiment
Meeste veel voorkomende/populaire producten zijn aanwezig. Wat minder mainstream dingen nog niet echt naar mijn gevoel.

Aanbeveling
Een pakketje krijgen van Coolblue is altijd leuk, klantenservice denkt goed mee en het is fijn om producten te vinden op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Doortje 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan onder het genot van een bakje koffie heerlijk winkelen

Service
Supersnelle levering, wat er wordt belooft daar houd u zich aan

Assortiment
Kan heerlijk snuffelen,er is voor ieder iets in het assortiment en voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging zeer makkelijk, en de stappen tot de betaling zijn erg eenvoudig te doorlopen.

Service
Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de besteling en de levering ging exact zoals afgesproken! super!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
10, niet alleen doen ze gewoon wat ze beloven, ze doen het ook nog eens op zo'n manier dat je wel moet glimlachen.

Extra toelichting
Ik heb veel ervaring opgedaan met aankopen bij andere webshops, maar Coolblue is de eerste die het heel simpel maakte, het ondanks bestellen op een absrud tijdstip ook gewoon voor elkaar krijgt de volgende dag precies op tijd te leveren en je in de tussentijd nog op de hoogte houdt ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie stoel en zonder gedoe, uitgebreide betaal mogelijkheden en steeds een update van de voortgang per mail, super!

Service
Perfect, onlangs een defecte DJ-tafel van mijn zoon kosteloos vervangen, deze was een jaar oud en Coolblue kwam na een diagnose snel met een bevredigend antwoord. Daarnaast hele positieve ervaringen met de helpdesk. Vakkundig personeel die bereid is om voor "the extra mile" te gaan

Assortiment
Voldoende ruim en concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Meerdere keren electronica besteld, nooit geen gedoe, altijd op tijd en geen gezeur. Ze maken waar wat ze beloven en indien de helpdesk nodig is, schuwen ze ook niet om je goed en vakkundig te helpen. Die zien mij zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Kruize 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke toegang en mogelijkheden om een product op te zoeken...

Service
PERFECT!!! Besteld en de volgende dag geleverd! TOP!!!

Assortiment
Geweldige uitgebreid assortiment!!! En waar nodig ook alternatieven! SUPER!!!

Aanbeveling
Een genot om in te winkelen! Direct en gemakkelijk!

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb, ga ik eerst op de site van Cool Blue kijken... Ga zo door!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super makkelijk te bestellen

Service
snelle levering, met gratis retourservice

Aanbeveling
Prima service, snelle levering en duidelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MJ 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, productbeschrijvingen, reviews, betaling en snel in huis.

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
Goed assortiment,goede producten. Je betaalt net iets meer maar hebt t dan ook snel in huis en met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nandra 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke product informatie

Service
Snelle levering en duidelijke retourprocedure

Assortiment
Zeer breed aanbod

Aanbeveling
Alle vragen die je over een product hebt worden beantwoord

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, zowel over het aanbod als over de prijzen. Bij nieuwe aankoop kom ik zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Looke 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en laagste prijs!

Service
Vlotte levering!

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pc benodigheden 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel handig je moet je niet meer verplaatsen wat soms heel handig kan zijn.

Service
binnen de aangeduide tijd terplaatse

Assortiment
prima helemaal naar behoefte

Aanbeveling
heel overzichtelijk

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudy 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
echt gemakkelijk!!

Service
top!!

Assortiment
heel breed

Extra toelichting
service en levering zoals gezegd super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van Dijk 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een top site!
Doen wat ze beloven.

Service
Nog geen ervaring met klanten service en degelijke, maar als dat gelijk is als het aanbod en levertijd, dan kan dit alleen naar goed zijn.

Assortiment
Nog niks gevonden wat ze niet konden leveren.

Aanbeveling
Ik zou niet snel naar een andere webshop gaan.

Extra toelichting
Gewoon een goede, eerlijke en duidelijke webshop, misschien niet altijd de goedkoopste, maar deze paar euro verschil is het dubbel en dwars waard als het op assortiment en levertijd aankomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoek functie

Service
Levering binnen 24 uur, zelfs op zondag. Nu is dat natuurlijk niet echt nodig, maar wel leuk.

Assortiment
Steeds uitgebreider, mooi!

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Ouwersloot 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site duidelijk info

Service
op zondag bezorgd en zonder bezorg kosten

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
ik ben enthousiast over Cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koksal 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bestelling word direct afgewerkt

Assortiment
Ik heb mijn bestelling zondag ontvangen, twee dagen nadat ik het besteld had. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PWijnen 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed

Service
Heel corect

Assortiment
Heel veel aanbod

Aanbeveling
Koop bij dit bedrijf

en je zorgen zijn van je Lijf

Extra toelichting
Nee zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Toegankelijk en heldere informatie.

Service
Snelle actie vriendelijke en servicegerichte bezorgers.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Gewoon goed met een ster.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan L. 19-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Voor de derde keer op rij niet geleverd volgens de afgesproken datum en bij levering order weer niet compleet.

- op 14-01 order geplaatst en bevestigd, bezorging op 15-01 tussen 17:00 en 21:00
- op 15-01 0m 14:30 gebeld, aangezien ik door eerdere ervaringen de order status niet vertrouwde, medewerker van de helpdesk verzekerd mij dat de order ”zo dadelijk” in de vrachtwagen gaat, maar dat hij het in de gaten houdt of er verstuurd gaat worden, expliciet gevraagd om te bellen als er toch iets mis is, zodat ik anders naar de winkel kan gaan om ze daar te halen.
- op 15-01 om 20:45 gebeld of het wel goed gaat, krijg ik te horen dat er niet verstuurd is, omdat ik niet betaald zou hebben, na wat verder onderzoek krijg ik te horen dat betalen met paypal vertraging op levert, maar hier staat niets over op de website en bovendien moet je dan niet aanbieden dat ik voor 10 euro het bestelmoment kan kiezen op een datum die blijkbaar niet kan.
- te laat geleverd op 16-01 en order niet compleet
- op 19-01 order compleet geleverd.

Aanbeveling
Service was altijd heel goed, maar de laatste drie orders gingen mis en de helpdesk zet je met de rug tegen de muur: "we kunnen u helaas niet verder helpen, de backoffice neemt contact met u op"

Extra toelichting
Hoge cijfer van coolblue drijft naar mijn mening vooral op ervaringen uit het verleden, mijn verwachting is dat als het zo door gaat dit cijfer snel zal dalen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 20-01-2016

Hoi Johan,

Dat klinkt allemaal niet zo best. Het is uiteindelijk op 19-01 helemaal compleet geleverd? Heeft u een ordernummer voor ons? Dan kunnen wij met u meekijken.
Excuses voor al het ongemak.

Reageer

Rob 19-01-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk je product bestellen

Service
Klantenservice staat altijd voor je klaar op de meest mogelijke manieren.

Assortiment
Veel en ook op voorraad.

Aanbeveling
Nagenoeg elk product wel te bestellen en nagenoeg altijd op voorraad en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander van thuyne 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is super duidelijk voor mij!

Service
de service is super en snel alleen emails kunne soms lang duren

Assortiment
jullie hebben bijna alles wat ik me kan inbeelden!

Aanbeveling
alles is gewoon super hier
en dat is niet op te slijmen ofzo ik meen dit

Extra toelichting
niet egt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc henderix 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijker kan niet

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment - grote keuze

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liza 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
meer als tevreden van coolblue! goede, snelle levering & eerlijke prijzen voor de producten. ook leuk is dat er meestal een video bij is. als ik iets wil kopen check ik eerst als het beschikbaar is op coolblue of niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke website.

verschillende producten om te vergelijken.

simpel om te bestellen en te betalen+correcte aflevering.

Service
perfecte service.

Assortiment
Voldoende keuze in assortiment.
Prijs kwaliteit dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vermeire Raphael 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig om online te bestellen

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews