coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom de troyer 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hebt het rap in huis

Service
Goede ontvangst en goed ingepakt

Assortiment
Veel keuze van aanbod

Aanbeveling
iDEAL voor mensen die geen tijd hebben voor te gaan schoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smets 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
correcte en duidelijk info

Service
vlotte bediening

Assortiment
mooi, uitgebreid

Aanbeveling
fijn en eigentijds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Mahieu 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Als ik iets zoek op internet vind ik het meestal en goedkoper bij cool blue.

Aanbeveling
Service en informatie zijn uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van het artikel dat ik gekocht heb.

Service
Geleverd in de periode zoals beloofd.

Assortiment
heb specifiek gezocht naar één bepaald artikel. de rest heb ik snel overlopen zonder echt te zoeken.

Aanbeveling
jullie hebben gehandeld zoals beloofd. Proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart den ouden 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was heel gemakkelijk winkelen.

Service
Het pakket was goed op tijd.

Assortiment
Ik had een keus voldonde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jani 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon onmiddellijk vinden wat ik wou.

Service
De winkel is haar levertijd zeker nagekomen. Nog sneller dan ik dacht.

Assortiment
Voor mij was het assortiment goed en de prijs kwaliteit is ook zeer goed.

Aanbeveling
Zowel wat ik wilde als de bestelling en de levertijd vond ik super. Dus nogmaals bedankt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yannick 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudige site om te gebruiken

Service
Heel overzichtelijk met de opeenvolgende mails ivm mijn bestelling

Assortiment
Meer dan genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Heel leuke ervaring en zal deze winkel zeker in de toekomst nog gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op je gemak bestellen op je computer.

Service
Om 20.00 uur besteld, volgende dag voor 14.00 uur geleverd, naar 2e verdieping gebracht, aangesloten en de oude machine weer meegenomen. Zonder extra te betalen; dat is pas service!

Assortiment
Keuze uit een enorm assortiment merken en modellen tegen een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Hoe kun je nog meer service bieden dan dit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noels tony 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel makelijker iets te vinden via de zoek machine. In een paar muisklikken ben je klaar.

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Zeer ruim aanbod je vind er bijna alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Ik vind het heel makkelijk winkelen bij coolbleu. Het aanbod is ruim.de webshop is heel overzichtelijk.en er is een snelle levering. Wat wil een mens nog meer?

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Vanroose 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je besteld van thuis en je krijgt het de volgende thuis

Service
Heel tevreden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Heel ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christiaens Michael 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige duidelijke interface met vergelijking

Service
Direct een eerlijke uitleg bij vragen per telefoon

Assortiment
Is volgens mij wel groot

Aanbeveling
Dat mag voor mij gerust een 11 op 10 zijn

Extra toelichting
Vooral niet verzwakken en de prijzen laag houden !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een verlanglijstje zou een mooie extra zijn, voor de rest puik werk.

Service
De bestelling was ongeveer 12h na betalen geleverd.

Assortiment
Als girl-gamer is het asortiment naar mijn oordeel meer als voldoende, Razer is ruimschoots in voorraad en onderdelen zij er ook in ruime keuze.

Aanbeveling
Momenteel in mijn ogen de beste webshop in zijn soort voor elektronica en gaming.

Extra toelichting
Heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bijna alles te vinden

Service
Coolblue geeft je vanaf de bestelling tot levering een goed gevoel dat de levering in orde komt. Dit is ook zo.

Assortiment
Prijs kwaliteit prima

Extra toelichting
Hoe zit het met de garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je vind er alles heel overzichtelijk.

Service
uitstekende Service gisteren een vaatwasser besteld vandaag geleverd.

Assortiment
het gehele assortiment is overzichtelijk en zonder problemen te vinden.

Aanbeveling
Ik weet zeker dat wanneer ik weer iets nodig heb dat ik bij Cool Bleu mijn inkopen ga doen.

Extra toelichting
De bezorging was ook perfect de vaatwasser werd netjes op de plaats gezet en aangesloten. De verpakking werd meegenomen. Een pluim voor de bezorgers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de gekochte producten waar duidelijk weergegeven en duidelijk omschreven

Assortiment
de drie gekochte producten waarvan een niet echt een heel bekend product was meteen verkrijgbaar.

Aanbeveling
vanwege t gemak en de snelle bezorging .Alle drie de producten werden meteen de volgende ochtend voor 9.00 uur bezorgd

Extra toelichting
prima webshop, duidelijke beschrijving. voldoet aan de verwachting. goed verpakt en supersnelle verzending alle drie de keren. en... mooie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote sortering

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Besteld en snel geleverd engoed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LUC 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vrijdag avond besteld zaterdag morgen met een vriendelijke postbode van BPost ontvangen

Service
snelle en correcte aflevering

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en goede levering

Service
Artikel in eerste instantie uitverkocht. Mail weer op voorraad

Assortiment
Echt totaal aanbod

Aanbeveling
Levering/kwalitiei/service alles orima

Extra toelichting
Wekker/ koffiezetapparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kamiel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat wil je nog meer als je dat allemaal vanuit je zetel kunt doen

Service
zeer vlot en zeer snel

Assortiment
ik zou niet weten wat er nog aan toe te voegen

Aanbeveling
zonder te twijfelen

Extra toelichting
als ik iets nodig heb dan bestel ik hethier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olfat 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel vinden van producten.

Service
Vriendlijk, snel en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijkeke 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende zoekcriteria, geen rocketscience

Service
You say what you do and do what you say

Assortiment
Ontdek nog dagelijks nieuwe zaken

Aanbeveling
Gemakkelijk, eerlijk, snel en correct... Wat meer kun je wensen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Van Soest 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te hanteren website. Producten eenvoudig te sorteren op verschillende criteria. Makkelijk te bestellen en af te rekenen

Service
Snelle levertijd en directe communicatie mogelijk via de sociale media zoals bvb twitter. Supervriendelijke mensen aan de telefoon.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A B 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Handbagage gekocht, verkeerde afmeting,teruggestuurd en onmiddellijk reactie gekregen dat ons rekeningnr niet in orde was en de vraag dit opnieuw door te geven, daarna binnen de drie dagen ons geld terug gestort gekregen. Prima service! Daarna andere koffer gekocht en ook hier een zeer vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vauj 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan kiezen vanuit je luie zetel.

Service
Is het voorradig? Bestellen en perfecte levering bij u of op een ander adres, ook op zondag.
Toestel stuk, geen probleem met de garantie regeling, producten worden met de hoogste service ter herstelling opgestuurd, of omgeruild!

Assortiment
Waaier aan verschillende merken, prijsklasse, voor wat het specifiek moet dienen!

Aanbeveling
Een top winkel!

Extra toelichting
Heb al meerder keren bij Coolblue gekocht, zonder enig probleem! Ook al eens moeten gebruik maken van hun service afdeling in de winkel, met de glimlach en professionele ingesteldheid!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maya 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is heel duidelijk met omschrijvingen en foto's.

Service
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms even zoeken omdat er zoveel artikelen zijn. (maar dit is ook weer een pluspunt).

Service
Bestelling goed en leuk ingepakt vooral de omdoos is leuk. Doos mag in het vervolg iets kleiner. Snelle levering

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het kopen bij Coolblue.

Aanbeveling
Ideale winkel waar je alles kan vinden met een super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen Kornegoor 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer fijne filtermogelijkheden.

Service
Goede communicatie en snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Efficiënte website met producten die goed geprijsd zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als zelfstandig ondernemer is shoppen bij Coolblue eenvoudigweg gemakkelijk. Waar het bij andere webshops steeds een lijdensweg is om een correcte factuur te bekomen met je BTW nummer moet ik me daar bij Coolblue geen zorgen over maken, steeds correct, en indien verzonden vanuit Nederland wordt er correct intracommunautair geleverd.

Service
Gelukkig heb ik nog niet actief de customer support nodig gehad. Levering is steeds mooi op tijd.

Assortiment
Bij coolblue vind ik bijna alles, dus het assortiment is dik OK! Voor niet alle productgroepen kan Coolblue een scherpe prijs bieden, maar wat niet is kan nog komen.

Aanbeveling
Niemand is perfect, daarom net geen 10, maar een dikke 9, dat wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klasse

Service
Vlot en proffesioneel

Aanbeveling
Internet....

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

70 delig bestekset 17-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed overzicht van alle produkten en zeer voordelige prijs,super

Service
S'anderdaags werd mijn bestelling al geleverd,zeer vlug ,super

Assortiment
zeer veel keuze aan voordelige prijzen ,top

Extra toelichting
mijn 1ste bestelling bij COOL BLUE en er zullen er zeker nog volgen,toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Facturatieadres stond nog foutief in account, even gebeld en werd direct aangepast. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk van peteghem 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site waar alles snel te vinden is

Service
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr J Heins 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk besteld, volgende dag bezorgd, niks aan te verbeteren.

Assortiment
scherpe prijs, gratis bezorging en leuk dat het spel met extra's werd geleverd wat andere aanbieders niet hadden.

Aanbeveling
helemaal naar tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis

Service
Ooit iets defect gehad. Retour gestuurd en geld terug ontvangen

Assortiment
Zeer veel producten

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen. Niet met leveren,bestellen of retour sturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en eenvoudig alles te vinden en te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris Magel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
extreem duidelijk aanbod, helder geprijsd en makkelijk om te bestellen

Service
perfect op tijd geleverd, geen issues

Assortiment
groot aanbod, helder weergegeven

Aanbeveling
gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Huysmans 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website: intuïtieve navigatie- en filtermogelijkheden, relevante accessoires worden voorgesteld

Service
Defect product in garantie werd snel en zonder kosten vervangen

Assortiment
Zelden vind ik een product niet terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik twijfelde even of het accessoire wel of niet geschikt was voor mijn apparaat, maar met behulp van een andere site kwam ik er toch uit.

Service
Super snelle levering!

Assortiment
Ik kan hier zelden iets niet vinden.

Aanbeveling
fijne winkel, super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dinges 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg eenvoudig om iets te bestellen en meteen de volgende dag in huis!

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, de extra moeite die coolblue erin steekt om je ervaring leuker te maken, zoals de wachtverzachter, wordt erg gewaardeerd!

Assortiment
Bij sommige producten mag het assortiment van assecoires wat worden uitgebreid

Aanbeveling
Top winkel die net dat beetje extra moeite doet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suus 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met alle informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen.

Service
Overbodige kabel, die erbij is besteld, kan geretourneerd worden zonder kosten. Retoursysteem makkelijk en snel.

Assortiment
Enorm aanbod.

Aanbeveling
Uitermate vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny T 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelfs gemakkelijk shoppen weer en wind !

Assortiment
Ruime keuze ! Wat de consument vraagt wordt op opzoekt zal zo snel mogelijk aangeboden worden .

Aanbeveling
Correct en snel en alles degelijk afgehandeld ! Top !

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Carel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede voorlichting!

Service
Snel geleverd en simpel te monteren.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Prettige site

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Uitmuntend, een voorbeeld voor anderen

Assortiment
Breed en specialistisch

Aanbeveling
Goede service!!!

Extra toelichting
Bij Coolblue werkt goed personeelsbeleid dat zowel technisch als juridisch een belangenafweging in de redelijkheid en billijkheid maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Medizorg cvba 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zó gemakkelijk!

Service
Een héél vlotte service, in de namiddag bestelling geplaatst en de volgende voormiddag was ons pakketje ter plaatse! Super

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid! Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prachtig initiatief om online te kopen!

Extra toelichting
Zullen we zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je weet dat de bestelling altijd op tijd is

Service
duidelijke mails met aankondigingen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel

Extra toelichting
Ik kan Coolblue aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tellier 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
praktisch, snel

Service
snelle verzending

Assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
steeds weer perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je zetel kunnen vergelijken wat er op de markt is

Service
Prima

Assortiment
Quasi elk merk is verkrijgbaar

Aanbeveling
Supermakkelijk en meestal liggen de prijzen goed

Extra toelichting
Volgende keer ga ik zeker eerst op Coolblue! 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boeckxstaens 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede indeling van de verschillende producten en in het betreffende product een duidelijk overzicht van alle toestellen. Per toestel een grondig overzicht van alle eigenschappen.

Service
Voor een toestel dat tijdelijk niet voorradig is wordt volgens belofte een SMS en een mail gestuurd van zodra het terug beschikbaar is. Prachtige organisatie.

Assortiment
Voor bijvoorbeeld fototoestellen is bijna het hele marktgamma beschikbaar

Aanbeveling
Als laatste punt de levering is zoals afgesproken en de beschermende verpakking van kwetsbare onderdelen perfect.

Extra toelichting
Ik ben vanaf de eerste keer overtuigd en moet mijn zoon die de tip gaf alvast bedanken. Het was een schot in de roos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig overzicht en handig vergelijken van verschillende producten.

Service
Zeer snelle levering en correcte service

Assortiment
Voldoende groot aanbod.

Aanbeveling
Zeer tevreden van snelle service en prijs/kwaliteit vs aanbod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews