coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alphons1982 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, waarbij de prijzen inclusief verzendkosten zijn.

Service
Duidelijke terugkoppeling over wanneer het product bezorgd wordt en snelle verzending. Bovendien wordt rekening gehouden met aanbiedingen bij concurrenten.

Assortiment
Ruim assortiment met wat mij betreft goede producten in verschillende prijscategorieën.

Aanbeveling
Zeker weten. Goede service, ruim assortiment voor elk budget.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbym 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is zeer makkelijk vindbaar en het bestelproces is zeer snel en adequaat

Service
Wat Coolblue belooft maken ze waar!

Assortiment
Goed assortiment maar van mij mogen ze zeker nog uitbreiden onder dezelfde kwaliteits standaard.

Aanbeveling
Duidelijke website met scherpe prijzen. Bestelproces is eenvoudig en levering is exact volgens opgave! Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid Kruijer 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Rondneuzen op de website is een feestje. Duidelijke informatie en subtiele humor hier en daar. Je vindt snel wat je zoekt en ontvangt je bestelling razendsnel. In dit geval zes prachtige glazen koffiebekers!

Extra toelichting
Set Bodum Pilatus koffieglazen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank322 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder meer eenvoudig om het gewenste product te vinden. Ook heel duidelijke beschrijving van wat je van het product mag verwachten.

Service
Kan het nog sneller? Wellicht niet: zondag in de late namiddag besteld, om 08 uur 10 bezorgd bij mij thuis!! En zonder één euro bijkomende kost voor deze snelle service!!

Assortiment
Je vindt er alle kwalitatieve merken en er is blijkbaar ook voldoende "stock" om snel te leveren!

Aanbeveling
Wens je probleemloos je product aan huis geleverd? Aarzel niet. Dit was niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat beroep wordt gedaan op Coolblue!

Extra toelichting
Het aanbod is uitstekend, het bestellen uiterst eenvoudig, zeer snelle levering zonder meerkost en je krijgt wat je hebt besteld! Er valt echt niks op aan te merken behalve dan positieve dingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart45 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling is snel afgehandeld

Service
Levering zoals belooft supersnel thuis bezorgd!

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Geen nadelen dus iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Deze winkel doet wat ze beloven..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Critikus 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed bereikbaar.

Service
Doen wat ze beloven zonder verzend kosten direct mail van inpakken en verzenden.

Assortiment
Niet al te uitgebreid, maar als het erbij zit wat je zoekt heb je het de volgende dag in huis.

Aanbeveling
meestal niet de goedkoopste ( geen verzend kosten ) maar bij één of twee artikelen toch voordeliger dan andere zaken.

Extra toelichting
Geen verzend kosten, volgende dag in huis. De keuze van verschillende merken mag iets meer zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Appermans 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Coolblue werkt snel en goed, ze staan voor je open en als er iets mis gaat ze zorgen voor hun klant.

Service
snel en overzichtelijk

Assortiment
u vind wat u nodig heeft, met duidelijke beschrijving

Aanbeveling
door de snelle en goed zorg voor hun klanten

Extra toelichting
Coolblue is een webwinkel waar je op kunt rekenen, wanneer er iets verkeert loopt zullen zij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te helpen. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marc De Bremme 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Indien je niet langs de winkel kan langs gaan: bestellen on line ... snel geleverd in perfecte verpakking

Service
PERFECT

Assortiment
Ruim assortiment met in stock houden van accessoires voor iets wat oudere producten

Aanbeveling
Ben nog niet tot in een winkel geraakt maar veronderstel dat perfecte service aanwezig is zoals bij online verkoop

Extra toelichting
Steeds perfecte uitvoering van wat je verwacht van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireille van dijck 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar klikken uit een ruim assortiment en je artikel is binnen de kortste keren bij je.

Service
Stipte levering

Assortiment
ruime keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Enkel goede ervaringen mee gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kalispera 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik kan 1 ding zeggen, super winkel, betalen gaat simpel via de eigen bank, gelijk een bevestigingsmail. S'avonds om 23:45 uur besteld en de volgende dag om 10:30 uur is het pakket afgeleverd, super

Assortiment
Een.winkel kan niet alles hebben, maar wat we zochten was er.

Aanbeveling
Niemand is perfekt, deze winkel is heel goed.

Extra toelichting
Met betalen gaat het snel en simpen via eigen bank en het pakket werd de volgende dag gebracht, perfekt, snelle goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

meutte 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige website!

Service
Levering is steeds in orde!

Extra toelichting
Besteld om 23u45, de dag erna om 8u45 geleverd! Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tonnie12 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en snel

Service
zeer nette bezorging en super snel

Assortiment
alles waar ik naar heb gezocht was voorradig

Aanbeveling
snelle en nette bezorging met plaatsing en aansluiting
van de machine.

Extra toelichting
niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdgeugten 21-02-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en uitgebreide productinformatie en de mogelijkheid producten te vergelijken. Persoonlijk maf deze optie uitgebreid worden naar minimaal 5 vergelijkbare producten.

Assortiment
Productkeuzes zat. Wat ik mis in het online bestelproces is de mogelijkheid om bij de producten die geschikt zijn om geheugen bij te bestellen en/of direct in te laten zetten.

Aanbeveling
Vwb productkeuze en de mogelijkheid dit in de winkel te zien (evt. door reservering) en gratis thuisbeorging, zelfs op een zondag heb je een concept waar bijv. een Bol.com nog een puntje aan kan zuigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

.Peter. 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel geleverd op het afgesproken tijdstip

Assortiment
Lekker veel keuze

Aanbeveling
Veel keus, en overzichtelijke website

Extra toelichting
Mooie grote smartphone. Duidelijk HD-scherm, alleen wel erg vingervlek gevoelig. De camera is helaas niet zo goed als die van mijn oude Samsung Ace 2. De telefoon is lekker snel en voor deze prijs is het een prima keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvanderplas 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles goed geregeld en snel en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gilisfra 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoef je niet te verplaatsen

Service
alles is zeer vlot verlopen vanaf bestelling tot en met de levering

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
omdat het vrij vlot gaat en ook omdat je toch indien gewest kunt langsgaan in een winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

K.Vendrig 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb nergens moeite mee gehad en alles verliep zonder problemen

Service
De service is goed bereikbaar en er wordt meteen opgenomen (als je belt).

Assortiment
Ik heb geen duidelijk beeld van het assortiment, maar als ik hier en daar keek, zag het er goed uit.

Aanbeveling
Alles verliep snel en zonder problemen, ook de prijs-kwaliteit verhouding zag er, althans bij mijn product (Sennheiser PC 360 g4me) goed uit. Ook kwam het pakketje snel en goed aan.

Extra toelichting
tot nu toe nog geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GerDerkx 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website en heel gemakkelijk om een bestelling te doen.

Service
Na het plaatsen van de bestelling meteen een bevestiging en vervolgens een berichtje dat het bestelde is ingepakt en op transport is gesteld. Supersnel allemaal. De dag erna hadden we het bestelde in huis, keurig netjes afgeleverd op de aangekondigde tijd.

Assortiment
Bij ons ging het om een huistelefoon. Gigantisch veel keuze. Geweldig.

Aanbeveling
Zeer goede afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Ik heb een zeer goede ervaring met deze webwinkel. Snelle bevestiging, snelle levering. Alles perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myrkskog 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon aanklikken bestellen en de rest word door coolblue gedaan

Service
niets op aan te merken

Aanbeveling
het is wel de eerste keer dat ik hier iets bestel,maar alles ging vlot en twas in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waarschuwing 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer goed voor oudere mensen de grote toetsen

Service
snelle service

Assortiment
goed

Aanbeveling
snelle afhandeling

Extra toelichting
de keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton140 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website wijst zich zelf niets aan veranderen

Assortiment
veel artikelen op site veel op voorraad

Aanbeveling
dag na bestellen netjes op tijd geleverd

Extra toelichting
tot nu toe geen commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimdev 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijke site. Bestellen en betalen verliep heel vlot.

Service
Levering zoals afgesproken.

Assortiment
Is goed maar kan nog uitgebreider/beter. Ik vond de smartphone die ik wou niet (meer) terug.

Aanbeveling
Alles is prima.

Extra toelichting
In feite is alles in orde. Juist dat mijn gezocht smartphone niet meer beschikbaar was. Maar ligt misschien aan fabrikant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KoosdeRuijter 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot aanbod tegen scherpe prijzen!

Extra toelichting
Prettige webshop, scherpe prijzen groot aanbod. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilieladdyn 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Heel origineel, heel leuke marketing!

Aanbeveling
Super fijn om op de webwinkel te browsen!

Extra toelichting
Zeer goed, snel en efficiënt! Heel aangename en duidelijke website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GMLA 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, kijken en klikken

Service
Als er iets is wordt het zeker en snel opgelost

Assortiment
Kan altijd vinden wat ik zoek

Aanbeveling
Omdat ze waarmaken wat gezegd wordt. Snelle levering en hele goede service

Extra toelichting
Overzichtelijk op de site, snel aanklikken en bestellen. Geen gezeur van 'wilt u dit er nog bijkopen' zoals je op sommige sites ziet. En als er iets is kun je bellen of mailen. Er wordt vrijwel direct op gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geoman62 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via internet was geen probleem.

Service
Zondagavond mijn aankoop gedaan, maandagvoormiddag mijn pakket al geleverd.

Aanbeveling
Omwille van de correcte behandeling durf ik zeker coolblue aanbevelen bij vrienden of familie.

Extra toelichting
Positief aan coolblue is de betalingsmanier, en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiesbethBlansaer 20-02-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website.
Alles was overzichtelijk.
Je kan makkelijk opzoeken of je het moet bestellen of het in voorraad ligt in de winkel.

Service
De winkel is makkelijk te bereiken.
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Een ruim assortiment.
Ze hebben heel erg veel spullen!
Ze hebben niet alles in voorraad, maar dat is niet erg. Eenmaal besteld, is het de volgende dag al in je bezit of ligt het klaar in de winkel.
Prijs-kwaliteit scoort deze winkel heel goed!

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mjursem53 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld , dag erna al in huis

Service
Had gebeld over wat ik het beste kon bestellen , werd goed geinformeerd

Assortiment
Wou gewoon een waterzuiger , zonder poespas

Aanbeveling
Ben gewoon heel tevreden over coolblue

Extra toelichting
Je kunt rustig kijken wat je het beste kunt bestellen , en de dag erna al in huis , als je het niet zeker weet kun je de klantenservice bellen ,,geen lange wachttijd ,, word direct opgenomen ,word netjes te woord gestaan . GEWELDIG .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erve5 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alle super. Overzicht, prijs, beschrijving, levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Berns 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles heel overzichtelijk

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

natassjaxxx 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je bestelt makkelijk en hoeft verder niks zelf te regelen behalve de betaling dan.

Service
het pakje werd snel geleverd en op het juiste tijdstip.

Aanbeveling
de winkel is een echte aanrader door de goede service.

Extra toelichting
het is een erg fijne winkel met veel verschillende soorten artikelen die je makkelijk kan bestellen voor normale prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

memmo 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Het proces na de bestelling Is echt top, je krijgt meerdere mailtjes over de verzending, zo kun je het gehele afleveringsproces volgen

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Coolblue lijkt mij een prima online bedrijf dat zich nagenoeg prima kan meten met fysieke vakzaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spanjemia 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
's avonds besteld om 23 h ,de volgende dag 's morgens geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc BROECKAERT 19-02-2015 In de winkel gekocht
Lochristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website biedt de mogelijkheid de eigen vraag duidelijk te formuleren. De medewerkers luisteren aandachtig en hun kennis en ervaring maakt echt het verschil. Men doet een gemotiveerde keuze. De manier van bestellen, de levering en de wijze van communiceren erover zijn gewoon perfect.

Service
De medewerkers luisteren en weten de vraag die je had te oriënteren naar en product waar hun kennis en ervaring er echt toe doen.

Assortiment
Midden de snel wijzigende markt en de doolhof aan producten laat het assortiment toe een eigen inzicht op te bouwen. De samenstelling van het assortiment is doordacht.

Aanbeveling
Achter de online-benadering toont zich een competent team en een betrouwbare organisatie. Kwaliteit/prijs/dienst is correct, dus kan er meer aandacht naar de inhoudelijke keuze gaan.

Extra toelichting
De juiste mix tussen e-commerce en persoonlijk contact. Prijs/kwaliteit zit goed. Organisatie is doordacht om klant en product centraal te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefaan41 19-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
snel betaal systeem.

Service
Zeer snelle levering .

Extra toelichting
coolblue is zeker aan te raden , door snelle levering en snelle afhandeling betaling .

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

EuroLoop 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super goed te vinden

Service
Prima

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Fijne site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aanraalo 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Verbouwing in huis. Printer vertoonde kuren. Toevallig via plus supermarkt bij Coolblue terecht gekomen. Prijs OK. Tegoedbon van € 5 ingeleverd. Geen verzendkosten. Andere dag in huis. Alles prima. Verdient eigenlijk een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaboutermams 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heerlijk via de pc je bestelling doen alles goed kunnen vergelijken .

Service
zo snel dat is echt geweldig.

Assortiment
veel te koop veel soorten en goede producten

Aanbeveling
snel veel goede prijs.

Extra toelichting
Ik vind cool blue geweldig snel betrouwbaar en goede keus met goede prijzen. Wat wil je nog meer van je luie stoel vergelijken en bestellen en aan huis laten bezorgen en geen verzendkosten. wie wil dit nu niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Cooreman 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer snel besteld en prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanbiervliet 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reeds veel bestelt, nooit miserie.

Service
Steeds in orde.

Assortiment
Ge kunt niets bedenken, of ze hebben het product.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant, ik kan alleen maar boffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Coulier 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Zeer snelle levering en duidelijke info over de SVZ

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie hoger

Extra toelichting
Geen negatieve punten op te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huibtersteeg 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Duidelijke communicatie

Aanbeveling
Prima voor elkaar

Extra toelichting
Snelle levering. Heldere communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dsv058 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
was snel ingelogt,en had gauw gevonden wat ik zocht

Service
had bestelling heel snel in huis.
heb al meerdere dingen besteld,en nog geen problemen of onregelmatigheden tegen gekomen

Assortiment
uitgebruit

Aanbeveling
webshop,
maar heeft ook stenen winkels
geeft toch een beter gevoel

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tinavh 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel eenvoudi

Service
kan niet beter

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
spreekt voor zich

Extra toelichting
alles was prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louwagie Rita 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zaterdagavond besteld, zondagmorgen om 11.00H geleverd.

Service
Kan er niets slechts over zeggen, prima dus

Assortiment
Had eigenlijk niets anders nodig, ik bestel alleen wat ik nodig heb!

Aanbeveling
Ik zou jullie diensten met veel gemak doorgeven aan vrienden en kennissen die iets nodig hebben!

Extra toelichting
Het is de eerste maal dat ik iets bestelde en ik zou het nogmaals doen indien ik iets nodig had en de prijs me beviel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lucio 1 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een hele goede website goed overzichtelijk en gemakkelijk het product te vinden

Service
Ben zeer tevreden van de service zondagavond besteld online en maandag middag geleverd top service

Assortiment
Heb dadelijk gevonden waarnaar ik zocht dus oke

Aanbeveling
alles is goed beheert product service levering en nog aan een goede prijs

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat ik iets gekocht heb maar ben er zeer tevreden over .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwinvw 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, logisch opgebouwde structuur en afhandeling bestelling.

Service
Snelle levering, goed verpakt en prima geïnformeerd over de voortgang na bestelling.

Aanbeveling
Goede prijs, prima service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harwin1967 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en duidelijk

Service
Levertijd prima. Maakt de verwachtingen waar.

Aanbeveling
Zou het iedereen aanbevelen. Een heldere, duidelijke website. Goede prijzen en een betrouwbare leverancier.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de handling van Coolblue. Een betrouwbare leverancier die doet wat bij belooft met een goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB2402 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via internet, hoe makkelijk kun je het maken

Service
Prima, genoeg informatie gekregen over mijn bestelling

Assortiment
;

Aanbeveling
Gewoon ontzettend makkelijk

Extra toelichting
Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is. ...vanaf het moment van bestellen, super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ireneireneirene 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er zitten veel filters op de website zodat je makkelijk tot een keuze kan komen.

Service
Ik heb de telefoon om 23:15 besteld, en hij werd de volgende ochtend al afgeleverd!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik vind de snelle levertijd geweldig, en de prijzen zijn prima.

Extra toelichting
Ik vind de snelle levertijd echt super. Daarnaast een breed assortiment en concurrerende prijzen. Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews