coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lamer011 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk De Leu 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon besteld via het Internet, betaald met PayPal en anderhalve dag later keurig thuis bezorgd!

Service
Schitterend op tijd geleverd!

Assortiment
Zaken die je ergens anders moeilijk of niet vindt, kun je hier gemakkelijk aantreffen en beoordelen.

Aanbeveling
Ik ben uiterst tevreden na deze eerste kennismaking met uw bedrijf!

Extra toelichting
Gemakkelijk te kiezen, te beoordelen, goedkoper dan bij andere leveranciers, perfecte en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miekebeets123 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker in je stoel, rustig kijken

Service
Je kunt ook altijd via de telefoon advies krijgen.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik ook gevonden

Aanbeveling
prima zaak, goede service en lekker snel

Extra toelichting
Goede service, prettig telefonisch contact, lekker snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc carvers 08-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
online bestellen en betaling ging zeer vlot.

Service
leveringstermijn van 1 dag is niet nagekomen.
We zijn nu 4 dagen verder en nog steeds niet in bezit van het bestelde product.

Assortiment
zeer ruim

Extra toelichting
Ik heb spijtig genoeg moeten vaststellen dat de door u beloofde leveringstermijn van 1 dag,spijtig genoeg niet is nagekomen.We zijn nu 4 dagen verder (inclusief een WE) en heb mijn product nog steeds niet in bezit. Ik ben me er weliswaar van bewust,dat deze fout niet rechtstreeks bij 'coolblue' ligt,maar eerder aan Bpost,doch is het coolblue die mij deze belofte deed en niet Bpost. Bij deze stel ik mij dan ook de vraag of ik in de toekomst nog zaken online zou bestellen mocht dit over een artikel gaan,dat ik binnen de 24 nodig heb. mvg Carvers Luc

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

theo.peeters4 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig te bestellen en kan tot s avonds laat bestellen

Service
snelle reactie en levering

Assortiment
voor iedereen wel wat te vinden op deze site

Aanbeveling
zeer gemakkelijk en snelle levering

Extra toelichting
eerste product wat ik koop en zal zeker niet het laatste zijn uitstekende service en snelle levering bedankt iedereeen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onslady 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel simpel om te bestellen

Service
goede service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
vanuit je luie zetel heel simpel en makkelijk te bestellen als je geen zin hebt om in alle drukte te winkelen

Extra toelichting
we hebben wel een paar dagen moeten wachten op onze bestelling omdat er maar 1hoesje in voorraad was en we er 2 hadden besteld maar alles was ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiasoul 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
opzoeken en bestellen

Service
van A tot Z super.

Aanbeveling
goeie mondelinge reclame voor een goeie site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dexto1984 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen en een zeer duidelijk overzicht

Service
Goede opvolging van bestelling

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferryfast 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website, erg duidelijk design.

Extra toelichting
Fijne webshop. Gratis verzending is ook fijn. Geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JackPe 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Product zoeken en bestellen is zeer gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Realistische prijzen, duidelijke en gemakkelijk te gebruiken site. Snelle levering vd goederen met informatieve status updates via mail.

Extra toelichting
De motivaties werden inline vermeld bij de vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

panida van Alten-dokbua 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
product was snel gevonden en alles word duidelijk vermeld
en supersnel in huis wow

Service
heel goed en alles duidelijk en de volgende dag geleverd op zondag dus een dikke 10 van mijn

Assortiment
wij kochten een koptelefoon en daar was heel veel keus in dus toppie

Aanbeveling
omdat alles overzichtelijk is en snel geleverd

Extra toelichting
alles is gewoon goed aan deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huisman55 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
erg soepel

Service
perfect service

Assortiment
goed maar geen duidleijk gebruiksaanwijzing

Aanbeveling
service erg goed en ik doe wel doorgeven!

Extra toelichting
jammer is frituurpan zonder filter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

raniken2 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gsm is zee gemakkelijk te gebruiken. Het enigste minpunt is dat het even wennen is als je een bericht typt om niet per ongeluk de onderste toetsen aan te raken en zo plots terugkeert naar het menu.

Service
Goede en snelle levering en bereid tot extra uitleg.

Assortiment
Genoeg kleurenaanbod van de producten, enkel weinig hoesjes voor de ascend G6
4G

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc21 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker thuis op de bank.

Assortiment
goed en overzichtelijk site.

Aanbeveling
Zeker vandaag bestellen morgen in huis.En je wordt goed op de hoogte gehouden per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambiek123 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Bestelling zeer correct uitgevoerd. Op tijd bezorgd en apparaat werkt zeer goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EXT302 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede en snelle levering: top klasse! En dit voir een concurrentiële prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichielGoedkoop 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere site

Service
snel

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolffs 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke info op de website.

Service
Keurig op tijd en volgens de afspraak geleverd.

Assortiment
Goede kwaliteit/prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

de smet william 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in enkele minuten besteld en de dag daarna aan huis geleverd

Service
men kan de bestelling altijd volgen

Aanbeveling
vooral omdat het een belgische site is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pegasus1966 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit de luie stoel kunnen bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Gewoon top,alles keurig netjes en snel afgewerkt...waren alle webwinkels maar zo..

Extra toelichting
Gewoon goed,snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rikkie1962 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aankopen via internet is toch echt heel gemakkelijk.

Service
De dag nadien in je brievenbus? Prachtig! Zelfs mijn cartridges voor de printers koop ik via Coolbleu. Goedkoper dan met de auto naar één of andere winkel te moeten rijden, met de kans dat ze uitverkocht zijn.

Assortiment
Voldoende keuze. Te veel keuze is ook niet altijd een voordeel!

Extra toelichting
Niet goed? Nog geen enkele keer ervaren! Super makkelijk en prijzen zijn scherp! Dus "wel goed" !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjm van tilburg 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
op tijd geleverdnetjes verpakt

Service
netjes afgeleverd

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
jm denk als je dichtbij woont makkelijker zou zijn

Extra toelichting
ik heb er al meer gekocht ,goed van matriaal ben een keer naar groniingen gereden ,ook leuk om het te kunnen doen vanuit bergen op zoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jadotke51 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon surfen naar Coolbleu en je vind alles.

Service
Snel en goed

Assortiment
Keuze bij overvloed.

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sas en co 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen goede overzichtelijke site

Service
Snelle service van bestellen tot levering alles goed overzichtelijk

Assortiment
Ze hebben een ruim assortiment van allerlei top merken prima webshop ga hier wel vaker iets kopen

Aanbeveling
Nu 2 bestellingen gedaan bij coolbleu alles top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benoit1 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goeie web site

Service
snelle levering

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
voor de snelle levering en de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss JBS 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit

Service
Op de hoogte gehouden wanneer het product bezorgt wordt en de volgende dag al geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede site, snelle en gratis levering!

Extra toelichting
Door het vergelijken van verschillende beoordelingen bij deze winkel uitgekomen. Het product was op voorraad en Coolblue is één van de goedkoopste winkels met een goede beoordeling door klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartee 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Supervlot en zonder overbodige rompslomp. Vanuit de luie stoel na enkele minuten was de bestelling geregeld.

Service
Duidelijke en supervlotte orderverwerking en communicatie. Naadloze service. Kortom Top!

Assortiment
Wat ik zocht, had ik al snel gevonden.

Aanbeveling
Zonder twijfel: direct!

Extra toelichting
Het toeval bracht me bij CoolBlue. Na mijn positieve ervaring kom ik zonder twijfel terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

petervoetman 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft er de deur niet voor uit, en het assortiment is voldoende.

Extra toelichting
Alles wat ik nodig heb was op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Engelen 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Verbazend hoe snel Coolblue erin slaagt om je bestelde artikel in je geselecteerde afhaalpunt van Bpost te leveren. Makkelijk te bestellen - correcte afhandeling betaling. Zeer snelle levering. Artikel goed ingepakt en in perfecte staat geleverd. Artikel volledig volgens website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dordrecht078 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima site, al meerdere dingen via hun aangeschaft en altijd vlekkeloos verlopen en wat ze beloven doen ze. Snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tecokr 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen thuis vanaf de bank met iPad op schoot.

Service
Afspraken exact nagekomen. Laat in de avond besteld, direct allerlei bevestigingsmailtjes en planningsmailtjes en volgende dag bezorgd, heel vlot geplaatst, oude meegenomen, door twee goed gemanierde jongens. En inderdaad vantevoren gebeld dat ze er bijna waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxim Schipper 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Door groot assortiment soms onzorgvuldigheden met specificaties. Mis verwijzing naar fabrikant. Snelle afhandeling van bestelling, zeker via account

Service
Levertijden als afgesproken. Winkel neemt kritiek te harte en past foutjes op site aan.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Neemt e-mail contact op wanneer voorraad is aangevuld

Aanbeveling
Perfecte producten voor meestal de beste prijs

Extra toelichting
Goede site met enorm veel producten, waarop het prettig winkelen is. Duidelijke en uitgebreide productomschrijving, maar zou graag link verwijzing naar fabrikant willen hebben., die moet je nu zelf zoeken. Snel afhandeling bestelling en aflevering binnen 24 uur. Concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad009 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerst dmv internet reviews vergeleken en zo op mijn keus gevallen. Voorkomt teleurstellingen.

Service
Prima bedrijf met snelle service en tijdens het bestel en verzendproces netjes op de hoogte gehouden. Top

Assortiment
Weet ik niet omdat ik slechts een artikel zocht en geslaagd ben naar volle tevredenheid

Extra toelichting
Ik ben over mijn aankoop en de service meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

floxdxd 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie en duidelijke site en een snelle levering.

Service
Echt een top service! Niks negatiefs over te zeggen.

Assortiment
Goed assortiment, heel soms hebben jullie een keer iets niet, kan gebeuren.

Aanbeveling
Gewoon toppie!

Extra toelichting
De service is goed, de levering is goed en de site is duidelijk. Niks negatiefs aan te merken. Als ik iets bestel dan kijk ik altijd eerst bij coolblue.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peewee 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kies, klik, bestel, betaal, klaar.

Service
snelle accurate levering. Kans om het uit te testen, niet tevreden mag het retour.

Assortiment
héél veel keus.

Extra toelichting
Perfecte service en levering, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjen2710 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik bestelde om 23:00 's-avonds en de volgende dag was mijn bestelling geleverd.. hoe makkelijk is dat!!

Service
ik had geen nood aan verdere service van een medewerker..alles was duidelijk online

Assortiment
zeer groot.. ik zocht iets anders.. maar werd door het aanbod verleid een beter product voor mijn noden te kiezen

Aanbeveling
al gedaan.. met name de snelheid van levering heeft mij zeer verrast

Extra toelichting
verder geen toevoegingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willyjam 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Voor 0:00 besteld en de volgende dag voor 12:00 binnen, sneller kan bijna niet. En je wordt ook goed op de hoogte gehouden via de mail, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mm69 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende opties om uit te komen tot het gewenste product. Bestelproces is ook prettig omdat er niet per definitie een account (met bijbehorende nieuwsbrieven) aangemaakt hoeft te worden.

Service
Maar eenmalig telefonisch contact nodig gehad, dit verliep prima. Kort en bondig met direct de juiste info.

Assortiment
Ruime keuze, diverse merken.

Aanbeveling
Goede site, snelle en correcte levering inclusief voldoende informatie over het proces tussen bestelling en uiteindelijke levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

got2relax 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel geregeld

Aanbeveling
Snel en geen gedoe

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

myrabel 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
heel gemakkelijk te bestellen vanuit je luie zetel en de volgende dag al geleverd in de voormiddag. als dat geen luxe is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenkwanten 05-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Uitstekende en zeer snelle service. Product perfect afgeleverd de dag na de bestelling. uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henek 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles snel te vinden.Goed overzichtelijk wat je wilt hebben.

Service
de snelle levering is prima. Enigste wat ik vreemd vond was,ik had door gegeven om het pakketje s`avonds tussen zes uur en half tien uur te laten bezorgen. Komt de bezorger s`middags????

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kelly-Jane 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg duidelijke site, kon alles heel snel vinden.

Service
Ik kreeg door dat mijn pakket ingepakt werd, dat het verzonden was, hoe laat ik het kon ophalen.. Het was heel duidelijk en makkelijk

Assortiment
Erg groot assortiment, kon alles vinden wat ik wilde en nog meer

Aanbeveling
Helemaal tevreden, alles was duidelijk en snel en heb me rot gelachen om kleine woordgrapjes

Extra toelichting
Ik heb serieus niks negatiefs te vermelden, ben hard aan het nadenken erover, maar kan niks bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BurningOzai 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website, video reviews bij veel artikelen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Goede prijzen, breed assortiment, snelle levering tegen lage kosten.

Extra toelichting
Duidelijk website, video reviews bij veel artikelen. Goede prijzen, breed assortiment, snelle levering tegen lage kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwnvanmerwijk 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar muisklikken en alles is rond !

Service
Alles conform afspraak

Assortiment
Keuze te over in elke prijsklasse

Aanbeveling
Goede kwaliteit moet je altijd aanbevelen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine1991 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super snelle levering en het pakketje was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marije4274 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke besteld en snel in huis.

Service
Geen opmerkingen, allemaal prima gegaan.

Assortiment
Redelijk veel keuze voor een redelijke prijs

Aanbeveling
Wel even op de prijzen letten, ze zijn zeker niet altijd het goedkoopst. Tevens vind ik het erg jammer dat er niet achteraf betaald kan worden. Vandaar 2 punten aftrek. Levering is wel heel erg goed. Voor 23.59 uur is in principe de volgende werkdag in huis.

Extra toelichting
Weinig op aan te merken, niet altijd even scherp geprijsd en erg jamemr dat er niet achteraf betaald kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric.B 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
perfect niks op af te keuren en een heel goede service van de aflever firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bamps Roger 05-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Extra toelichting
De doos van het toestel was terug toegeplakt, wat er op wijst dat dit toestel reeds open geweest is. Er zat geen Nederlandstalige handleiding bij. De verpakking van de bijgevoegde batterijen was open. Het toestel werkt perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Foppe50 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de bank een wasmachine bestellen , ideaal. Alles overzichtelijk.

Service
Geen wachttijden aan de telefoon. Duidelijke uitleg. Goede installatie en aardig personeel.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Wat wij zelf ervaren als goed gun je ook een ander

Extra toelichting
Wel goed. Goed geholpen en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews