coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis in je zetel bestellen en thuis geleverd.

Assortiment
Veel keuze in electronica

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
Ondanks het feit dat de belofte voor levering op zondag niet kon worden nagekomen, toch correcte benadering

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Geven ook toe als iets niet lukt wat afgesproken is. En met reden

Extra toelichting
Ook niet verkoopbaar advies gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

MDe 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snel, vriendelijk en gemakkelijk

Assortiment
Uitgebreid en goed

Aanbeveling
Iedereen in onze familie en vriendenkring besteld hier en nog nooit problemen mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke website, en een groot assortiment om uit te kiezen met review

Service
als er iets is word het snel opgelost en goed uitgelegen

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
gewoon een goede overzichtelijke website en de wachtterapie is helemaal geweldig

Extra toelichting
fantastische,super,gewoon geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viviane 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet te geloven 's avonds een bestelling plaatsen en de volgende morgen aan huis geleverd.

Service
Toppie!!! Goed verpakt en perfect artikel.

Assortiment
Goed dat er alternatieven aangeboden worden vooral de prijs speelt dan een rol.

Aanbeveling
Er is geen betere!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Assortiment
Mis soms nog wel eens producten die ik bij elders wel kan bestellen. geen DVD's en Blu Ray.

Aanbeveling
Zeer goed, zoals het hoort!

Extra toelichting
Als ik kan bestel ik vaker bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peter 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Service
alles goed duidelijk,

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
alles goed ingepakt bij levering.levering op afgesproken tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H Lunenborg 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en helder

Service
Levertijd zoals afgesproken.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Komt goed en betrouwbaar over.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas L 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel en eenvoudig te bestellen.
Het filmpje heeft mij overtuigd om het product te kopen.

Service
Weten dat ze enkele winkels in België hebben geeft me vertrouwen van de service.

Assortiment
Heel veel keuze. Top !

Aanbeveling
Nog geen klachten gehad. Heel tevreden.

Extra toelichting
Ik koop helemaal niet graag in online shops. Dit omdat ze geen vestigingen hebben in België. Wetende dat ik naar de winkel kan gaan indien er een probleem is geeft me vertrouwen en bevestigd me dat ze lokale mensen inhuren voor de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips SHB7150 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met een paar drukken op de knop en ik had mijn bestelling gemaakt en alles was meteen in orde.

Service
Ik had het om kwart voor 12 snachts besteld en de volgende dag was het er om 11 uur 's morgens al bij mijn voordeur. En dit was op een zondag!

Assortiment
Er is redelijk veel keuze en had niet het gevoel dat ik te weinig producten voorgesteld kreeg.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden met de ongelooflijk snelle service en het gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jana 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overal was het item wat ik zocht uitverkocht en jullie boden de service om het de volgende dag zelf nog in huis te hebben.

Service
Zoals beloofd had ik mijn product de volgende dag al in huis.

Assortiment
Ze boden deze niet meer aan bij de concurrentie, het ging zelf niet meer binnen komen bij hen. Ik ben dus heel tevreden om zelf te kunnen kiezen of'k alsnog de oude kocht of wachte op de nieuwe versie.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service en de manier van aanpak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blondé Roger 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlotte uitvoering van de bestellingen.

Service
Onmiddellijke fakturering en kontrole bij levering.

Assortiment
Kwalitatieve goederen in assortiment

Aanbeveling
Totaal niets op aan te merken; alle uitvoeringen gebeuren zoals belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlot bestelproces en goed dat je ook zelf je pakje in de buurt kan afhalen wanneer je wil!

Service
Snelle verhandeling waardoor je de volgende dag quasi zeker je pakje hebt of kan afhalen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Heel tevreden, gebruiksvriendelijkheid van de site kan ik zeker een 9,5 geven (niets is eenmaal perfect). Ik heb er zeker nog niet slecht bij gevaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilham 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is toegankelijk, het is makkelijk zoeken binnen de site.

Service
zeer snelle levering (komen hun belofte na)

Assortiment
Gevonden wat ik zocht, derhalve zeer tevreden.
Prijstechnisch kwam coolblue bovenaan uit, zij boden het door mij gezochte product voor de meest voordelige prijs aan.

Aanbeveling
Zeer tevreden, product is op tijd afgeleverd, het bestellen ging eenvoudig. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hex Daniel 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was gemakkellijk om het product dat ik zocht te vinden

Service
Alles werd duidelijk via mail doorgestuurd

Assortiment
Een ruime keuze

Aanbeveling
Alles werd correct en volgens afspraak afgehandeld

Extra toelichting
Er werd mij iets teveel geleverd. Na melding daarvan werden de ingevulde papieren toegezonden om het terug te zenden plus nog een waardebon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vans Realm Black 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, je wordt op éénvoudige wijze er doorheen geloodst.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schager 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel

Service
zeer snel

Assortiment
geen mening

Aanbeveling
de snelle afhandeling en goede informatie.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ES 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke website + proces

Service
heel vlot, snelle reacties

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Snelle service en reacties
Top levering: ook op zondag

Extra toelichting
Leuk concept & opwekkende website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H van Wees 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super overzichtelijke website en de productinfo erg uitgebreid.

Service
Vandaag besteld echt waar morgen in huis, zelfs op zondag...
En als er een keer iets defect is, geen gedoe ik had de dag erna een nieuwe...

Assortiment
Ruim assortiment, maar alles wat "net" niet in het assortiment is niet te bestellen.

Aanbeveling
Super service...
Snelle levering...
En zeer uitgebreid assortiment... Productinfo dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen gemakkelijk te vinden;Duidelijk overzicht;

Service
Klantvriendelijk;Na bestelling,direct bevestigingsmail;vervolgens 2e mail met verzend-informatie en snelle levering;

Aanbeveling
Klantvriendelijk,service en snelle keurige levering,betrouwbaar;

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf Thissen 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere websites, gemakkelijk bestelproces.

Service
Ongeëvenaarde service door uitgebreide contactmogelijkheden en onderscheidende verzendmogelijkheden.

Assortiment
Goed en breed assortiment.

Aanbeveling
Coolblue onderscheidt zich duidelijk met z'n top-notch dienstverlening. Daar is weinig meer aan te verbeteren. Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar pretendeert dat ook niet. Toch kan het qua prijs vast nog wel wat scherper op sommige gebieden, ondanks de onderscheidende diensten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gemakkelijk en duidelijk terug te vinden op de website

Service
Snelle service en correct

Assortiment
Voldoende keuze uit meerdere merken

Aanbeveling
Top webwinkel

Extra toelichting
Zal zeker nog aankopen doen bij Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
het is heel makkelijk om bij het juiste assortiment te komen en vervolgens een keuze te maken.

Assortiment
het assortiment is voldoende om een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
het bestellen gaat snel, de afhandeling verloopt zonder problemen en het product is dusdanig verpakt dat het onbeschadigd geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Crins 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk vermeld ,wat bij de service is inbegrepen.
specificatie en prijsstelling o.k.

Service
Zeer behulpzame chauffeur.servicegericht en hadden duidelijk plezier in hun werk

Assortiment
Redelijk breed en compleet

Aanbeveling
Alles klopte. Servicegerichte uitsraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestelproces!

Service
Levering keurig op tijd de volgende dag.

Assortiment
Goede keuze!

Aanbeveling
Geen problemen bij deze bestelling, levering zoals beloofd.

Extra toelichting
Betrouwbare webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Schweitzer 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk door het assortiment te scrollen.

Service
Het aangekochte produkt was binnen een dag binnen,super snel!!!!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt vind je snel op de site.

Aanbeveling
Zoals hierboven geschreven is,zeer snelle levering en mooie produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papa Jean 08-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
op zondag geleverd !

Service
Snel !

Assortiment
Teveel om op te noemen !

Extra toelichting
Iets te weinig uitleg van de chromecast .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Picawicca 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede snelle service en duidelijke informatie

Service
Zie hierboven
Snel
Duidelijk
Gemakkelijk

Aanbeveling
Grote keuze, goed gedocumenteerd

Extra toelichting
Tiptop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Rutgers 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wordt gewoon geregeld, ALLES!

Service
Vol gas tot aan de voordeur, het blauwe leger kan 't!

Assortiment
Grootste aanbod van Nederland. Beste aanbod van Nederland. blauwste aanbod van Nederland.

Aanbeveling
Simpelweg niks op aan te merken

Extra toelichting
Als je bij coolblue iets koopt, zit de doos naast het product gewoon tussen luchtzakjes. Niet er naast, eronder of erboven, nee ertussen. Daarom kan er met een pakketje van coolblue niks gebeuren, zelfs niet als ik hem breng!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Hebing 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Vlotte service en snelle levering

Assortiment
Aardig wat producten zijn er te bestellen

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar en vernieuwend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luc Walgraeve 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De Coolblue webwinkel is DE referentie, een schoolvoorbeeld als het gaat om gemak.

Service
Online service is to the point

Assortiment
Ruim assortiment in alle prijsklasses

Aanbeveling
Gewoonweg de beste webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanessa Keysers 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om via internet iets te bestellen bij Coolblue!

Service
Superservice, wordt bij een afhaalpunt naar keuze geleverd!

Assortiment
Net hetgeen wat we zochten...!

Aanbeveling
In één woord: fantastisch en zeer tevreden!

Extra toelichting
Doe zo verder, zou ik zeggen...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thera 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk.

Service
Na half 11 s avonds besteld, en de Volgende dag al in huis. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site

Service
gemakkelijk om te kopen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Subi 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig om het aanbod te zien, te bestellen, etc.

Service
Het ging sneller dan het licht.

Assortiment
Artikel gevonden die nergens nog beschikbaar was.

Aanbeveling
Goedkoop, supersnelle levering, zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling vlot en snel, vanuit je luie stoel !

Service
Zelfs bestelling op zaterdagavond, lag de volgende zondagmiddag thuis op tafel!

Assortiment
Wat ik tot heden zocht en wou kopen, vond ik bij Blue Cool.

Aanbeveling
Tot heden geen enkele slechte ervaring gehad, bestellingen steeds 100% in orde en supersnel bezorgd.

Extra toelichting
Ik liep enkele winkels af om een Windows Phone aan te schaffen. Telkens werd ik weggestuurd, "..toestel niet beschikbaar.." "..toestel niet ideaal.." "..zou je geen ander model kopen (welke ze wel in die winkel hadden.." enz. Beetje ontgoocheld, op zaterdagavond, keek ik op advies van een andere Cool Blue-klant op de site van Cool Blue. Om 23.00 (!!) bestelling van door mij verlangt toestel geplaatst, en de volgende middag (op zondag !) was toestel in mijn bezit !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronique leers 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
zeer vlotte snelle levering!

Assortiment
moest iets specifiek hebben en heb niet verder gekeken wat cool blue nog allemaal te koop heeft !

Aanbeveling
vanwege de snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

James 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te zoeken naar de producten die je nodig hebt.

Service
Vragen om meer info tijdig en correct beantwoord.

Assortiment
Voldoende assortiment. Echter, spijtig dat items niet in het assortiment niet kunnen besteld worden, die wel verkrijgbaar zijn via andere winkels, of op product pagina's van de merken beschreven staan.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen! Product specialisten, ruime keuze, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige webshop, keer op keer enorm duidelijke maar vooral snelle manier van afhandeling: bestellen en de volgende dag binnen. Nog nooit meegemaakt dat een product niet binnen 24uur na de bestelling binnen is gekomen. Erg content met coolblue waar je praktisch alles kunt bestellen , tegen vrijwel altijd een zeer concurrende scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanessa 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig bestellen.

Service
Supersnel geleverd!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Overzichtelijke website, veel keuze en uitstekende service, meer moet dat niet zijn :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philippe lagast 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alles wordt thuis geleverd

Assortiment
er is keuze genoeg in de richting of koopjes die men wil

Aanbeveling
snelle levering, veel keuze, goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel besteld - snel geleverd

Service
idem

Assortiment
prima, maar kan nog altijd groter

Aanbeveling
één van de betere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cara 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, met handig doorkliksysteem!

Service
Je kan via verschillende kanalen de klantendienst bereiken, wat zeer handig is.

Assortiment
Ik had zeer ruimt keuze aan fietszakken en ze waren bijna allemaal voorradig!

Aanbeveling
Snelle en correcte service, komen belofte na vandaag besteld morgen geleverd!

Extra toelichting
Top winkel, met schitterende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessesurmont 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, en aan huis geleverd

Service
Nog nooit geen problemen gehad, mails worden zeker binnen de 2 uren beantwoord

Assortiment
Genoeg aan electronica, meer hoeft dit eigelijk niet worden

Extra toelichting
Geen opmerkingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gruyaert Marino 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer eenvoudig te vinden op de site

Service
Snelle levering en afhandeling administratie

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn van Beek 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en intuïtief

Service
Goede informatie voorzieningen

Assortiment
Ruime keuze en omschrijving van producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Symons 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Om 20u besteld en om 9u geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Susan de Graaff 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, overzichtelijk en duidelijk

Service
Snelle levering, ook telefonisch goed bereikbaar en keurige afhandeling.

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Ben gewoon zeer tevreden over productaanbod, prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uit de grote keuze snel mijn gerief gevonden

Service
nogal laat op de avond besteld en mijn waterkoker was er de dag erna reeds in de voormiddag,echt wel snel.

Aanbeveling
je vind er gewoon alles wat je nodig hebt.

Extra toelichting
ben zeer tevreden over de verloop van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld, overzichtelijk

Service
Problemen gehad met levering maar super goed opgelost, jullie verdienen een pluim

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Compleet

Extra toelichting
Bij het transportbedrijf is nog niet alles in orde, vooral het terug bellen van de klanten, doen ze niet. Wachttijd 10 minuten en kost 0,45 cent per minuut! Maar Coolbleu heeft dit perfect opgelost goede service! Jammer dat zij de dupe zijn van een bedrijf waar jullie afhankelijk van zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews