coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sin Weyn 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website staan alle gegevens van het product met mogelijke accessoires samen met de prijzen.

Service
Het bestellen on line gaat vlot en zonder problemen.

Assortiment
Je ka alles makkelijk vinden met de verschillende categorieën va producten.

Aanbeveling
Heb deze keer online besteld maar normaal ga ik rechtstreeks naar winkel in Aartselaar waar alles altijd vlot verloopt.

Extra toelichting
Cool blue is van zijn woord met de beloofde levering van de bestelling. 'S avonds on 22h besteld online en 's morgens om 10h aan huis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KK 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ongelofelijk hoe makkelijk de hele bestelprocedure doorlopen wordt. Betalen met Paypal en vervolgens nog een vriendelijk wachtmuziekje om op de levering te wachten ;-)

Service
De videoreviews van producten zijn een heuse hulp bij het kiezen. Samen met andere geschreven reviews op het internet en wat begeleidende hulp van vrienden en familie wordt kiezen een makkie.

Assortiment
Coolblue heeft blijkbaar alles, of toch alles waar ik naar zoek.

Aanbeveling
Ik vind vooral de levering op zondag te gek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden, en fijn om naar een winkel te kunnen gaan.

Assortiment
Er was veel uitverkocht, ivm kerstdagen.

Aanbeveling
Super winkel, goede service en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue doet er alles aan om het online winkelen leuk en gemakkelijk te maken

Service
Coolblue is heel goed bereikbaar en altijd gericht op een oplossing

Assortiment
Bij Coolblue is bijna alles te koop wat een stekker of een batterij heeft (en meer)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onze nieuwe vaste Mira telefoon van Philips werd zoals belooft keurig op zondag geleverd, ideaal om hem meteen gebruiksklaar te maken.

Service
Service hebben we nog niet nodig gehad, dat wil zeggen de levering probleemloos verlopen is.

Assortiment
Dit model telefoon was niet overal beschikbaar, wel bij Coolblue en dan nog tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Niets dan positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige zoekfunctie met doorverwijzing naar juiste webwinkel

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Bijna alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, to the point, vergelijken

Service
Bestel gemak en leveringssnelheid zijn prima

Assortiment
Meer keuze in merken zou mogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Van Eenoo 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Het aanbod is ruim genoeg, maar niet onbeperkt. Een aantal producten van enkele grote producenten zijn niet beschikbaar.

Aanbeveling
Fysieke winkel geeft vertrouwen. Één van de vlotst leverende bedrijven en de verpakking is aangepast aan de kostbare inhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mvdk 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en snelle service/levering en artikelen

Service
Uitmuntend, zaterdag besteld zondag in huis

Assortiment
Andere winkel artikel niet te vinden en/of duurder

Aanbeveling
Goede begeleiding en verpakking verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosa 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super gemakkelijk

Service
100% tevreden

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonia 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel alles gevonden wat ik nodig heb

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment aan degelijke prijs

Aanbeveling
koop er geregeld wat aan

Extra toelichting
goede service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Willems 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles erg vlot, niets op aan te merken.

Service
Erg vroeg geleverd, maar beter te vroeg dan te laat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joren DV 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aangename webshop om rustig door te lopen opzoek naar datgene wat je wenst. Goede en eenvoudige filtertools.

Service
Zaterdag besteld rond 21:00; volgende zondag geleverd om 16:00. TOPSERVICE!

Assortiment
Uitgebreid. Heel veel kunnen openen en vergelijken om vervolgens de juiste keuze te maken. Ook prijs / kwaliteit & geleverde service ZEER TEVREDEN.

Aanbeveling
Reeds de tweede maal dat ik een item aankoop via Coolblue. Er zullen nog aankopen volgen met deze snelle en uitstekende service.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, met telkens een kleine beschrijving en gerelateerde producten.

Service
Bij een vraag zijn er verschillende mogelijkheden om contact te nemen met een medewerker. En geen lange wachtrij aan de telefoon. Eventueel een chat-functie zou handig zijn voor snelle vragen.

Assortiment
Alle mogelijkheden zijn via de website consulteerbaar met een duidelijke indicatie ivm beschikbaarheid

Aanbeveling
Een duidelijke website die e-commerce makkelijk maakt met zeer interessante prijzen. Gratis levering, zelfs op zondag!! Zeker een aanrader voor de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas E 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website waar je meteen vindt wat je nodig hebt. Navigeren doorheen de website gaat als vanzelf.

Service
Zaterdagavond een bestelling geplaatst rond 23u00. Zondagnamiddag om 16u00 pakket ontvangen. Levering op zondag was geen probleem en alles werd correct afgehandeld.

Assortiment
Alle laatste games beschikbaar & een ruim assortiment. Oudere games niet meer te verkrijgen.
Prijs is concurrentieel.

Aanbeveling
Zeker tevreden van de aankoop, betalingsmogelijkheden & levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arlette 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Onmiddellijk gevonden wat ik zocht met duidelijke uitleg

Service
Levering dag nadien op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie (buro)stoel bestellen

Service
Zaterdags voor 23:00 uur besteld zondags gratis thuis bezorgd

Assortiment
Keuze uit vele modellen oa het beste koop model

Aanbeveling
Met groot gemak bestellen uit een zeer ruim assortiment en altijd de volgende dag gratis thuis bezorgd zelfs op zondag!!

Extra toelichting
geen toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger Vos 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Zelfs op zondag! Dat is gewoon geweldig!

Service
Zoals net al besproken, jullie zijn een voorbeeldfunctie voor elke andere webshop!

Assortiment
Het assortiment is al heel breed, misschien kan het nog iets breder worden gemaakt.

Aanbeveling
Zeer tevreden over Coolblue. Betrouwbaar, gemakkelijk en snel!

Extra toelichting
Ga zo door, jullie zijn een voorbeeldfunctie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima te vinden

Service
zeer snelle levering

Aanbeveling
Alles was super goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk overzichtelijke winkel en bestel proces

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat ik nodig had heb ik hier gevonden. Een groot assortiment

Aanbeveling
Echt wel fijne winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Verbeeck 05-01-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds gereserveerd, volgende voormiddag lag het pakket al klaar. Snelle en correcte service!

Service
Duidelijk uitleg van specialisten ter plaatse.

Assortiment
Iets oudere producten verdwijnen sneller uit het assortiment dat bij andere webwinkels. Op zich geen probleem voor mij.

Aanbeveling
Al veel kennissen naar Coolblue gestuurd. Allemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark v d h 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Vragen worden goed beantwoord

Assortiment
Grote product keuze

Aanbeveling
Ik ben tevreden dus zeer waarschijnlijk

Extra toelichting
Goede verzending ! Netjes verpakt en je word goed op de hoogte gehouden via de mail van de aan komst van u pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel besteld, vlot geleverd.

Service
Leuk dat je bericht krijgt wanneer de koerier zou komen.

Assortiment
Ruim assortiment, maar niet altijd de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ina van der Heijden 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel maar doel treffend

Service
Zelfs leveren op zondag ,waardoor een snipperdag opnemen niet hoeft .

Assortiment
Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Heel makelijk , diverse betaal mogelijkheden ,track en tracé geweldig .
Je weet precies wanneer er geleverd wordt ,zelfs op de minuut.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Perfecte service, makkelijk overzicht, ruim assortiment en vrijwel direct leverbaar.

Assortiment
Bijna alles is op voorraad en zo niet dan kunt u het product al vadt zetten voor wanneer deze beschikbaar is

Aanbeveling
Snel, direct, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uitstekende service mocht je vragen hebben over een product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Van de Veire 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen enkele opmerking: duidelijk en snel

Service
Op mijn bericht werd nog voor de afgesproken tijd gereageerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
af en toe wel moeten zoeken op de site maar verder goed. snel te bestellen en zeer vlotte levering

Service
goed assortiment leverbaar want ik zocht
twee keer een bestelling gedaan en beide de volgende dag netjes bij het afhaal punt van primera op kunnen halen

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
een acht omdat ik nooit tienen geeft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ron58 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo mooi. Bestellen en de volgende dag binnen.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Geen idee hoe het allemaal beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreamerke 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met uitgebreide informatie van de producten, klantenbeoordelingen per product en een uitgebreide filter mogelijkheid bij de zoektocht naar het juiste product. Bestellen gaat eveneens zeer vlot via de website. Alles is zeer duidelijk uitgelegd.

Service
Bestellingen worden ontzettend snel geleverd: zelfde dag of dag erna. Duidelijke afspraken en goed tracking systeem van de bestellingen. Indien nodig is de klantendienst bereikbaar op zeer late uren. Wachttijd is er amper en de mensen aan de lijn zijn enorm vriendelijk en zeer behulpzaam.

Assortiment
Tot hiertoe heb ik al altijd een product naar keuze gevonden indien ik iets nodig had.

Aanbeveling
Alles is altijd in orde en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Paar keer klikken heb je het.

Service
Goede service en makkelijk overzicht met specificaties

Assortiment
Makkelijk in gebruik en eenvoudig

Aanbeveling
Makkelijk keuzes maken door middel van heldere overzichtjes over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
soepele bestelprocedure met een supersnelle levering

Service
supersnelle levering

Assortiment
Doet niet onder voor bol.com

Aanbeveling
Ga zeker hier in de toekomst ook bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen

Service
Beloven te leveren op zondag, is ook gebeurt! Chapeau

Assortiment
Groot assortiment van produkten

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynn 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht van producten, productspecificaties en vergelijkingen.

Service
Goede communicatie over eventuele vertraging bij bezorging (fout van postNL, niet van Coolblue).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dirix 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is vrij eenvoudig te plaatsen.

Service
De levering was vrij snel en correct.

Aanbeveling
geen negatieve opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanessa De Kunst 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk. Er staat veel info bij de producten.

Service
Het is heel duidelijk wanneer je je zending mag verwachten. Nu tijdens de feestdagen ook geen vertragingen ondervonden.

Assortiment
Voldoende merken, voor elke prijsklasse.

Aanbeveling
Supergemakkelijk. Bereikbaar langs verschillende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-01-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wetende dat je bij Cool Blue kunt rekenen op een goede service, en dat de prijs scherp is, is het heel gemakkelijk om niet te hoeven shoppen en meteen op de website te kopen. Vooral als mijn vaatwasser kapot is, en ik snel een nieuwe nodig heb. Bovendien geen gedoe met installatie....de installatie service was ook beschikbaar. Super!

Service
Had de vaatwasser online besteld. Toen kwamen we erachter dat de kapotte vaatwasser toch niet kapot was. Verkeerd bediend. Snel de klantenservice gebeld, en die heeft de bestelling gecanceld. Allemaal heel efficient!

Assortiment
Ik wilde snel een nieuwe vaatwasser hebben. Dus hoopte dat er een flinke keus zou zijn op de Cool Blue website. Dat bleek ook zo te zijn! Had geen behoefte meer om nog te shoppen online.

Aanbeveling
Goed assortiment met de dure en goedkope merken, goede en scherpe prijs, de webebste geeft de relevante informatie zoals specificaties, reviews, etc. En de nodige service is ook beschikbaar, zoals installatie. Klantenservice functioneert heel goed, en de mensen daar weten goede hulp te geven.

Extra toelichting
Ook regelmatig in de winkel geweest. Fijn om de producten ook te kunnen zien en technische info te kunnen krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 05-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
De mensen die ik gesproken heb, waren heel correct en beleefd van de servicecenter. Maar ik moet toch melden dat het niet gelukt Is om vandaag de machine in huis te hebben.

Aanbeveling
We hadden een wasmachine besteld op 28 jan.2015 zodat deze geleverd zou gaan worden op de 29e. Helaas na het betalen kan in het scherm te staan dat het niet volgende dag geleverd kon worden. Hebben meteen gebeld, afspraak voor leveren op 5 januari 2016. Nu Is het zo ver, ik bellen met de klanten service. Wordt de wasmachine morgen geleverd!!!!
Dit kan toch niet.

Heel erg vervelend!

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 05-01-2016

Dag Erik,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat de afspraak voor het leveren van uw wasmachine tot twee keer toe niet is nagekomen. Graag willen we meekijken naar uw bestelling. Zou u misschien uw ordernummer willen doorgeven? Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Bobje 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht (via google, dat dan weer wel). Het is niet nodig een account aan te maken, wat ik prettig vind.

Service
Snelle levering, e-mailbevestiging wanneer e.e.a. verstuurd wordt.

Assortiment
Ik heb hier de beste prijs gevonden. Prettig dat er echte winkels zijn waar je terecht kunt bij eventuele garantieafhandeling.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering

Extra toelichting
Ik vind het prettig dat er 'echte' winkels achter de webwinkel staan; dat maakt het minder ongrijpbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van der Salm 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Opzoeken, bestellen, betalen andere dag in huis. onwijs tevreden

Service
Volgende dag al rond 12.00 uur geleverd heel goed.
Beschrijving, instructie ook duidelijk

Aanbeveling
Prijstechnisch zijn er wel iets betere aanbiedingen te vinden, maar de betrouwbaarheid weegt wel voor mij daar tegen op.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden met deze bestelling en levering, maar heb verder nog niet zo veel ervaring met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanessa Speybroeck 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
easy

Service
good service

Assortiment
plenty of choice

Aanbeveling
highly recommended

Extra toelichting
gewoon supercontent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Site en bestelproces is overzichtelijk, ophalen mogelijk bij PostNL punt...snel besteld en snel in huis

Service
Erg snelle levering, s avonds besteld en volgende dag al bezorgd

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, snel geleverd en veel reviews van andere klanten bij de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne van Battum 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
artikelen zijn op internet makkelijk te vinden.

Service
Zeer snelle levering. Binnen een dag binnen!

Aanbeveling
komt vaak als voordeligste uit de bus bij vergelijkingssites. Altijd snelle levering. Heb al meerdere keren bij Coolblue besteld dus was niet toevallig.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi overzicht tussen de verschillende producten maakt het gemakkelijk om te vergelijken

Service
Stipt geleverd en degelijk verpakt

Assortiment
Al altijd alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens WM16W672NL 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
is goed

Service
is goed

Assortiment
Heel klein ietsje minder.

Aanbeveling
Goede informatie over levering en over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Sofie 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit m'n luie zetel

Service
's avonds besteld, 's ochtends geleverd

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Da 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vind je perfect op de site.

Service
Top service!

Aanbeveling
Je vind er veel, en vaak goedkoper dan ergens anders. (Hetzelfde product)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Hagemeijer 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Cool Blue is wat ons betreft een van de beste online winkels. We hebben inmiddels al een keren iets besteld en de service, prijs en levering waren in alle gevallen meer dan prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela Toeter 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool

Service
Top

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Alles ging perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita kwisthout 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke keuze volgens categorie

Service
snelle levering
na cntact met klantnservice : vlotte en efficiente afhandeling

Aanbeveling
alles lijkt "onder controle" van assortiment tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door een gemakkelijke/handige website te maken, zo kan de klant makkelijker doorheen de online winkel gaan.

Service
De website moet altijd klaar staan voor de klant en zijn vragen

Assortiment
Er zijn redelijk veel categorieën waar je uit kunt kiezen

Aanbeveling
In et algemeen zie ik geen minpunten, maar alleen pluspunten bij deze site. Goede levering en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews