coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arthur Tjon Poen Gie 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel de goed gesorteerde producten+ aanbevelingen bekijken. Met een paar klikkenheb je het product besteld en de aflevering mag met uitmuntend worden betiteld.

Service
Mijn ervaring is dat service heel goed is. De medewerkers zijn beleefd en staan altijd klaar om te helpen. Wat mij ook opvalt is de kennis van producten bij de medewerkers. Dat is nog altijd een probleem bij andere bedrijven.

Assortiment
Er is een breed assortiment aanwezig. Ook vaak van bekende en onbekende merken.

Aanbeveling
De service is goed, Het assortiment breed en de aflevering uitmuntend

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Powerboot 10-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Gustav Mahlerlaan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze redelijke prijs snel in huis

Service
zeer goed

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

product besteller 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is enorm makkelijk om vershillende producten te vergelijken en aan te schaffen

Assortiment
Groot assortiment maar bevat niet elke mogelijkheid, maar over het algemeen wel het gene waar ik naar opzoek ben

Aanbeveling
Prima winkel, Prima assortiment en enorm makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

André Postma 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds 23.00 uur besteld,volgende dag keurig gratis afgeleverd en wasmachine geïnstalleerd.

Service
Via SMS exacte bezorgtijd,complete installatie in kelder

Assortiment
Ruime keus, scherp geprijsd en overzichtelijke beschrijving van artikelen

Aanbeveling
Alleen maar lof, geen negatieve punten

Extra toelichting
Houden zo!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoek-functie. Als ik iets nodig heb, vind ik het bij CoolBlue.

Service
De service is goed, of zelfs boven verwachting!
Service, zoals service bedoeld is. Een voorbeeld voor anderen!

Assortiment
Als ik iets nodig heb, vind ik het bij CoolBlue.

Aanbeveling
Zo zouden alle winkels moeten zijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jofi1945 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles heel goed vinden op de site

Service
Zeer goed vandaag bestellen morgen in huis kan niet beter

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod op allerlei gebied

Aanbeveling
Het is en blijft de beste onder de webshops

Extra toelichting
Ga zo verder met jullie service en gemak voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
Zeer goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joske 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kijkt rustig thuis zoveel en zo dikwijls dat je wil. Je kunt de technische gegevens vergelijken

Service
Heel stipte levering. Je hebt het nog vlugger dan naar een winkel te gaan

Assortiment
Kan altijd beter

Aanbeveling
Gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk. Ook zijn er producten die door coolblue worden aangeraden. Erg handig.

Service
Goed. Snelle verzending

Assortiment
Een goed en uitgebreid assortiment, met artikelen geschikt voor elk budget.

Aanbeveling
Een absolute aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NikkiS 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Assortiment
Veel keus met goeie prijzen

Aanbeveling
Echt een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vindt het heerlijk om online aankopen te doen. Coolblue is één van de beste. snelle levering in goede staat.

Service
goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Mijn bestelling zat vast in het postsorteercentrum maar dankzij Tatiana Cockx werd er snel een nieuwe geplaast!!

Extra toelichting
Supervriendelijk medewerkers, nog nooit meegemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel product kunnen vinden

Service
levertijd zoals vermeld, product is makkelijk bij verzending te volgen melding via SMS

Assortiment
ruime keus uit allerlei produchten

Aanbeveling
goede retour regeling, goede site, scherpe prijs

Extra toelichting
ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A uit Houten 09-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Zeer slecht, Coolblue had problemen met de leverancier van de wasmachines, zei konden niet aan de levering voldoen, na een zaterdag voor niets thuis te zijn gebleven heb ik de koop geannuleerd en het geld zou terug gestort worden. Ik ben nu veel langdurige telefoontjes verder waarbij ik steeds een "echte coolbluer" aan de lijn kreeg. Dit lijkt een geruststelling, maar dit is bedrog. Ik ben netjes 5 keer aan lijntje gehouden toen ik aangaf dat dit schandalig is, als je betaald dan is het met een dag geregeld. Nu kan Coolblue hun afspraken niet nakomen, en zit ik al ruim een week achter mijn 608, 00 euro aan in de vakantieperiode.
Tweemaal een mail naar de klachtendesk blijven onbeantwoord!

Aanbeveling
Komen onbetrouwbaar over, als er geld naar de klant retour moet komen. In dit geval 608 euro, en dat in de vakantietijd. Schandalig.Wel goed bereikbaar maar uiteindelijk betekenen ze niets voor je als klant. Steeds het zelfde riedeltje waar je niets mee opschiet.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 09-07-2016

Beste A,

Bijzonder vervelend om te lezen dat u zo'n negatieve ervaring met onze klantenservice heeft gehad. Het is niet de bedoeling dat u enorme moeite moet doen om uw geld terug te krijgen na een annulering. We zoeken het daarom graag verder voor u uit. Zou u ons de kans willen geven hier nogmaals naar te kijken? Dan vernemen we graag het ordernummer van uw bestelling. Alvast bedankt voor het doorgeven.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Lenatjah 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellingen worden vlot geleverd naar de voor jou gekozen plaats en je krijgt bevestigingsmails wanneer jou product gekocht, verzonden en aangekomen is.

Assortiment
Voor iedereen is er wel een juist toestel te vinden mits de filters in te stellen.

Extra toelichting
Er is veel tijd gestoken in het ontwerpen van de Coolblue dozen waar je pakket in toekomt. Lees zeker de zijkanten, achterkanten, binnenflappen. Deze zorgen voor een nog klantvriendelijker gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdashop 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle, adequate antwoorden op vragen via twitter.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, goede informatie over de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles staat per product geselecteerd. Wel zo handig.

Service
De wasdroger is geplaatst en geïnstalleerd. Gratis! De oude hebben ze meteen meegenomen.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Jong dynamisch bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke navigatie op de site

Service
Goede duidelijke uitleg over levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Makkelijke laagdrempelige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrie bakker 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het was te groot voor afhaalpunt.dus moesten we een dag thuis blijven

Service
nog geen klachten te ontdekken

Assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
goed overzichtelijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk en duidelijk

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
ruim voldoende

Extra toelichting
volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen gaat snel via de website

Service
bij Coolblue nooit problemen met terugname van een product, ook als het toch niet aan je wens voldoet. Altijd vriendelijk aan de telefoon. Mijn ervaring is echt super. Een tien is welverdiend !

Assortiment
breed assortiment. Waarom geen tien ? Omdat ik eerder iets zocht wat dus NIET in het aanbod zat. Maar toch een 9.

Aanbeveling
Als ik iets wil kopen Google ik op productnaam + Coolblue

Extra toelichting
geen verdere toelichting nodig lijkt mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Stavast 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima prijs en snelle levering.

Service
Zeer tevreden over advies via telefoon. Goed en snel bereikbaar.

Assortiment
Veel keuze en goede kwaliteit.

Aanbeveling
Gekocht via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Boumans 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met groot assortiment

Service
Wanneer er iets niet goed gaat, wat zelden voorkomt, wordt je netjes te woord gestaan en het probleem wordt accuraat opgelost.

Assortiment
Als je het hier niet vindt, tja ....dan weet ik niet wat je zoekt.

Aanbeveling
Duidelijke site, goede service en ook nog humor! Onderscheidend van de massa en daar hou ik van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede keus 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima service, hebben mijn koelkast geplaatst zonder kosten. Bij andere vaak extra voor betalen.
Besteld volgende dag leveren! Top!

Service
Snelle en duidelijke leveringstijd. Verpakking meegenomen.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Veel keus, duidelijke website, goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PavljaS 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst zichzelf

Service
Daarom is ook een reden, geen gedoe en moeten vechten voor je rechten deze worden gewoon gerespecteerd

Assortiment
Bind alles is er te koop

Aanbeveling
Als het niet bij Coolblue te koop is, dan koop ik het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vin 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, duidelijke communicatie

Service
Ik hoefde alleen de deuren te openen, de rest werd door de chauffeur gedaan.

Assortiment
Breed assortiment, veel keuze en overzichtelijk.

Aanbeveling
fijn zoeken en kopen. snelle service en de klantenservice is lang open.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met goede tekst en video uitleg.

Service
Levertijd netjes de volgende dag op te halen in de winkel, retouren/omruilen geen probleem.

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken, maar bij Coolblue hebben ze een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede service en een vraag over het bestelde artikel is geen probleem, men neemt hier de tijd voor.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, heb ook enkele keren de bestelling op zondag laten leveren, perfect hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ontzettend mooie website. Heel overzichtelijk

Service
ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Zeer uitgebreid. met mooie recensies

Aanbeveling
Al meerdere malen aanbevolen aan vrienden en kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Baro 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot aanbod, heldere informatie, overzichtelijk.

Service
Wat is toegezegd wordt zonder meer nagekomen.

Assortiment
Groot aanbod, zowel in artikelen als prijsstelling.

Aanbeveling
Simpel gesteld: gewoonweg goed in meerdere opzichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisPi 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima werkende, functionele en mooie sites.

Service
Nog nooit een klacht gehad. Heb de indruk dat als ik die wel had, Coolblue het zou oplossen.

Assortiment
Het mag altijd meer zijn, maar het aanbod is al vrij enorm. Vooral ook veel goede producten.

Aanbeveling
Heel tevreden over Coolblue. Als ik meer elektronica moet aanschaffen (of het nu een telefoon is of bijvoorbeeld een wasmachine) dan ga ik hier als eerste kijken. Het bedrijf heeft een hele positieve uitstraling en de reclames zijn tot zover grappig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je vindt eenvoudig een product

Service
Omdat er niet moeilijk wordt gedaan als het bestelde niet bevalt is het prettig winkelen.

Assortiment
Heb altijd kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon een goede internetwinkel waar je prettig kunt winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een zeer gebruiksvriendelijke website. Heel overzichtelijk.

Service
Kan niet beter. Ik had het de dag erna al thuis

Assortiment
Er is een keuze voor iedereen.

Aanbeveling
Alles beloopt vlot. De bestelling, het afrekenen, het leveren. Niets maar dan ook niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon heel gemakkelijk de producten die ik wouw vinden. De betalingsprocedure ging ook gemakkelijk

Service
Bestelde het product en was de volgende dag zoals geplant bezorgt

Assortiment
De prijs van de producten waren prima. Sommige producten die ik wel bij andere winkels kon kopen kon ik jammer genoeg niet vinden op coolblue wel kon ik alternatieve voor deze producten vinden

Aanbeveling
Een heel fijne winkel. Prima levertijd. Goede prijs en zeer snel antwoordt van webcare via twitter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Neng 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vandaag bestellen morgen in huis en zelf de aflevering kiezen super easy.

Service
Netjes optijd het product geleverd gekregen.

Assortiment
Meestal alles op voorraad en direct leverbaar

Aanbeveling
Ik zou iets meer gedetailleerde informatie over de producten willen. Misschien in het geval van foto camera's test beelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christa 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vergelijken van producten op de site is erg makkelijk en overzichtelijk. Eenvoudig aankoopproces, duidelijke leveringsvoorwaarden.

Service
De door ons bestelde wasmachine werd binnen enkele minuten geinstalleerd en aangesloten door de bezorgers. Supersnelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Helemaal tevreden met het assortiment, prijs/kwaliteitverhouding, leversnelheid en de plaatsingsservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
We hadden een wasmachine gekocht, bij aflevering bleek het product beschadigd te zijn. Hier over contact gehad met Coolblue via WhatsApp. Dit is zeer goed afgehandeld door Coolblue!!!

Assortiment
Ze verkopen volgens mij echt alles waar een wekker aanzit

Aanbeveling
Top winkel

Extra toelichting
Levering van de nieuwe wasmachine door een externe partij was zeer matig. Twee zeer gehaaste mannen brachten de wasmachine. Verpakkings materiaal werd erbijna omheen weggeramd. En afval werd niet meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouw 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website met juiste informatie

Service
Snelle en accurate levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivanka 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel veel gemak, achter de laptop uitgezocht, heel veel keuze

Service
Super snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole pullen 08-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
het is gemakkelijk overzichtelijk en zeer zeker niet de duurste. daarbij gratis verzenden en retour en dat kom je niet vaak meer tegen ECHT SUPER

Service
SNELLE LEVERING

Assortiment
RUIME KEUS

Extra toelichting
NEE ALLEEN HET IS TOP KOMT NA WAT ER GEZEGD WORD

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lavendel 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden wat je zoekt, vergelijken en bestellen, bepalen van de bezorgdatum, de afhandeling van je bestelling, via e-mail bevstiging, het afleveren van een derde partij via e-mail en sms-service was absoluut top.

Service
Je kan de winkel op diverse manieren bereiken bij vragen bv via bellen, e-mail, whats-app en bij alle produkten zit een uitleg ook op video, super!
Snelle levering, het oude product nemen ze mee en het nieuwe sluiten ze voor je aan.

Assortiment
Het assortiment is redelijk uitgebreid, de prijs is niet de allergoedkoopste webwinkel maar de eventuele service erbij waar je bij anderen dan toch weer moet betalen of die er gewoon niet bij zit is dat wel waard

Aanbeveling
Deze winkel is een van mijn favorieten om online iets te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en de volgende dag in huis, perfect

Aanbeveling
Super winkel en het leukste is nog als je besteld hebt en je moet wachten op het artikel krijg je gratis wachttherapy om de tijd door te komen. Geniaal bedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikie 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de huiskamer artikelen vergelijken en zien dat Coolblue, in ons geval de beste aaanbieder was.

Service
Het werd keurig op de aangegeven dag bezorgd.

Assortiment
veel keus, tegen zeer geschikte prijzen.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
ik zou het iedereen aan bevelen, om eens een kijkje op de site van Coolblue te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk beschrijving van de artikelen

Service
I Phone 4 kapot binnen 1 jaar en ik kreeg, omdat reparatie niet mogelijk bleek, het toestel voor een gloednieuwe van het zelfde type vervangen. Ik was aangenaam verrast. Ook de begeleiding bij het retourneren was heel goed en relaxed.

Assortiment
veel keus in veel items

Aanbeveling
Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristel 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Ik heb nog niet alles kunnen bekijken heb gericht gezocht

Aanbeveling
Snel wel is het niet altijd de goedkoopste

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jos 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk bestelproces

Service
gedegen uitleg gekregen als ik via de telefoon om inlichtingen vroeg

Assortiment
niet alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
nice e webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

iemand 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
Snelle en juiste levering

Assortiment
Groot assortiment en niet te duur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ton van Rijswijk 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Volledigheid en betrouwbaarheid informatie vooraf

Service
Snelheid van verwerking en accuratesse afkevering

Assortiment
Gevarieerd

Aanbeveling
Niet nodig

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan albus 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vrolijke en behulpzame medewerkster gesproken

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment; voor ieder wat wils

Aanbeveling
Voor mensen die weinig tijd hebben om te shoppen maar wel iets goede in huis willen hebben is cool luxe een hele goede partij om zeken mee te doen:-)!

Extra toelichting
Keep up doing THE good work!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enige nadeel is dat de winkel is opgesplitst in allerlei subdomeinen...

Service
Supersnelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kramer 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bij alle producten kun je accessoires aanklikken, deze zijn netjes onder verdeeld.

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
prima winkel, meerdere betaal mogelijkheden, snelle levering.
Tot nu toe geen enkel probleem gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews