coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

abg426 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een trefwoord volstaat om je keuze te maken.

Service
Geen problemen gehad, alles is vlekkeloos verlopen.

Assortiment
Enkel bij coolblue heb ik gevonden wat ik zocht, echt waar, dit artikel aan deze prijs is nergens anders te vinden.

Aanbeveling
Ik vroeger al aan vrienden en familie coolblue aanbevolen omdat ik er zalf heel tevreden over ben.

Extra toelichting
Als alles verloopt zoals beloofd (zowel de kwaliteit als de levering) vind ik een heel groot pluspunt voor een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel909 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
supersnelle bezorging conform afspraak!

Aanbeveling
supersnelle bezorging conform afspraak! Keurige prijs!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

annem1966 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot 24.00 uur bereikbaar, ook telefonisch! Bestelling wordt de volgende dag keurig geleverd.

Service
Een half uur voor de levering netjes een telefoontje dat ze eraan komen! Levering is kosteloos en eventueel oude was/droogmachine wordt meegenomen.

Assortiment
Ruimschoots!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Hier hoef je niet meer voor de deur uit.

Extra toelichting
Snelle levering. Goede bereikbaarheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenvandijk74 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen en oriënteren vanuit je luie stoel

Service
kreeg zelfs een handgeschreven kaartje tijdens mijn vakantie dat het product klaarlag

Assortiment
ze hebben een zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smit8689 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wees zich zelf. Kwestie van een paar minuten.

Service
Ik heb te maken gehad met de levering.
Geen verder contact gehad, niets retour gestuurd.
De levering was op tijd. Vervelend was, dat Post NL tijdstip van bezorging aangaf met: "tussen 8.30 en 21.30". Dus: zo nodig de hele dag wachten. (in de praktijk viel het mee: vóór 12 u.)

Assortiment
Goede keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Zie hierboven. Niets op aan te merken.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MightyMarc 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heldere zoekopties op de site, zo gevonden.

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joozd 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wou een 9 geven maar ik wist niks wat op een andere manier makkelijker zou zijn

Service
Goede ervaring met terugsturen in het verleden, duidelijke hulp en advies vooraf ook

Assortiment
Alles wat ik zoek hebben ze

Aanbeveling
Doe ik wel eens

Extra toelichting
Ik voel me hier als klant persoonlijk behandeld, waar je vaak op internet niet meer bent dan een klantnummer en emailadres. Dat maakt net het verschil tussen heel goed en uitmuntend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fireozzie 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Veel keuze aan producten, bestel proces gaat snel en gemakkelijk. Snelle levering .

Assortiment
Zeer veel producten.

Aanbeveling
veel keuze's , makkelijk bestellen, voor 15:00 uur besteld dag erna bezorgd , spoedbestelling kan ook geregeld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TONRUITER 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je stoel besteld. volgende dag thuis bezorgd. easy

Service
niet goed gewoon terug sturen. klaar

Assortiment
alles ruim voorradig

Aanbeveling
snel en makkelijk

Extra toelichting
zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magalie2811 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen, mijn gegevens waren onthouden dus het is maar op een paar knopjes drukken en voila

Service
rond 22 u besteld volgende dag al om 8 u aan de deur

Aanbeveling
ik ga coolblue zeker aan andere mensen aanbevelen, gemakkelijker kan je niet zijn

Extra toelichting
ik vind het zeker goed dat de producten snel geleverd worden zoals verwacht, als het in stock is heb je het zeker de dag erna en dat is top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

struis112 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijke prijzen en routerbeleid

Service
Snelle levering, ook bij een bestelling om 23:45 nog de volgende werkdag afgeleverd.

Assortiment
Over het algemeen de beste selectie binnen het product dat je zoekt, maar niet altijd een even uitgebreid assortiment zoals bij andere winkels..

Aanbeveling
Goede ervaringen (bij alle bestellingen), altijd op tijd geleverd en bekwame ondersteuning per telefoon.

Extra toelichting
Loopt voor op de meeste webwinkels wat betreft ondersteuning, duidelijkheid over de levering en is vrij prijs competitief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

delphine.vanelslande 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling verliep snel, je hoefde geen account aan te maken wat je een hoop tijd bespaart!

Service
De bestelling verliep zoals beloofd.

Assortiment
Binnen het gamma statieven vond ik bij coolblue hetzelfde assortiment terug als bij andere webwinkels.

Aanbeveling
Snelle en correcte service en levering, duidelijke beschrijvingen, handige filmpjes over de producten, duidelijke opsomming van de voor en nadelen om een goede beslissing te kunnen maken.

Extra toelichting
Zie aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjamzwaan91 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het horloge is ontzettend makkelijk te bedienen met de knoppen onder het beeldscherm. Als je de handleiding hebt gelezen, spreekt het voor zich.
Ook tijdens het hardlopen is het makkelijk om jouw gegevens snel te bekijken.

Service
De reden dat wij altijd bij Coolblue bestellen komt door de service. Altijd snel antwoord en beleefde mensen.

Assortiment
Iedere shop is uitgebreid, zo ook die van de sporthorloges. Ik had genoeg keus en ik vond het makkelijk dat ik horloges met elkaar (in 1 overzicht) kon vergelijken. Dit maakte de keuze wat makkelijker.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, vriendelijke mensen en een tof bedrijf.

Extra toelichting
Wat ik allereerst fijn vind is dat er zoveel verschillende shops en website delen zijn. Dit houdt alles overzichtelijk, dit in tegenstelling tot andere online winkels. Daarnaast is de service goed. Snelle reacties en men denkt mee, er wordt gekeken naar je klacht of vraag. Als laatste vind ik het top dat ik producten in een overzicht kan vergelijken. Dit maakt de keuze makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GideonB 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website heeft een Leuke en vriendelijke uitstraling. Gemakkelijk producten kunnen vinden

Service
Snelle verzending en bij vragen gelijk antwoord.

Assortiment
Veel producten en bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Fijne webshop om iets te kopen. Snelle levering en bij vragen gelijk amtwoord.

Extra toelichting
Een fijna webshop om te winkelen. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Outlaws 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het product dat geïnteresseerd was gemakkelijk te vinden

Service
de service is snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkkarin 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Superhandig en snelle service

Service
Idem

Assortiment
Is mijn eerste keer, moet nog wegwijs worden

Aanbeveling
Mondeling

Extra toelichting
Alles was prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

shadoogie2960 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel eenvoudig om het juiste product te vinden en te bestellen

Assortiment
Zeer grote keuze in artikelen

Aanbeveling
vlotte en zeer snelle afhandeling

Extra toelichting
Snelle verzending - ruime keuze in artikelen - prijzen zijn dikwijls (maar niet altijd) de goedkoopste die je kan vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke B. 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne site, overzichtelijk, je kan makkelijk producten met elkaar vergelijken.

Service
's Avonds besteld, de dag nadien reeds geleverd. Ben zeer tevreden over mijn bestelling.
Al vele bestellingen gedaan en telkens een heel goede service.

Assortiment
Er is genoeg keuze en zeer gemakkelijk om producten met elkaar te vergelijken.
Ik wist wat ik wou, het was dan ook zo besteld. En de prijs is meestal voordeliger dan in een gewone winkel.

Aanbeveling
Omwille van goede service, snelle en correcte levering. Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SB1976 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van levertijden

Assortiment
Bijna alles te koop

Extra toelichting
Makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis. Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginaatje 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik vindt het zo gemakkelijk om on-line te bestellen je spaart zo wie zo uit je moet de auto niet nemen om te gaan shoppen

Service
heel vriendelijk en vlot verlopen

Assortiment
tamelijk keuze

Extra toelichting
voorlopig kan ik hier nog niet veel over vertellen is de eerste keer dat ik iets bestel maar zal dit zeker in de toekomst nog gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jazzmanbe 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie zetel via de computer het apparaat bestelt.. no sweat...zo gepiept, Super.

Service
Absoluut eindeloos.. de inkt was nog niet droog of mijn bestelling was er al.. Kannietbeter !

Assortiment
Voor mijn gebruik is er zeker voldoende keuze in de internet winkel.

Aanbeveling
helemaal voor en aan iedereen zal ik deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Wat de laatste tijd meer en meer ophef maakt, nl. dat service haast niet meer bestaat, men doet zelfs zijn werk niet meer. en toch zijn er uitzonderingen zoals jullie. Ik stel dit geweldig op prijs. Fantastische en kompliment. Bedankt voor de service ! Jos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P-effie 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet alleen het product zelf, maar ook de mogelijke accessoires worden in handige (en vaak voordelige) bundels aangeboden.

Service
Werkelijk 's avonds besteld, volgende middag bezorgd. Supermakkelijk!

Aanbeveling
Overzichtelijke site en snel geleverd. Kan het nog beter?

Extra toelichting
Overzichtelijke site en snel geleverd. Kan het nog beter?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avhal 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke en gemakkelijke website, vlotte bestelling en betalingsmogelijkheden

Service
ongelooflijk snelle en gratis levering, unieke ervaring in vergelijking met andere websites

Assortiment
qua GPS aanbog zeker meer dan voldoende

Aanbeveling
duidelijke website, vriendelijk personeel dat technisch op de hoogte is

Extra toelichting
OK op alle punten, prijs/kwaliteit, duidelijkheid en correctheid website, ultra snelle levering met goede opvolgingsmogelijkheden en retourfaciliteiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

enerkey 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan probleemloos je smartphone zoeken met de keuzehulp. Met mijn ingestelde eigenschappen kwam ik zelfs bij een smartphone terecht die alles had wat ik nodig had én ook nog eens 90 euro onder mijn vooropgesteld budget. Als ik een winkel was binnengestapt hadden ze mij ongetwijfeld een veel duurder model aangesmeerd.

Service
Ik heb mijn smartphone om 11 uur 's avonds bestelt. Welgeteld 7 uur en 15 minuten later werd hij al afgeleverd op mijn werk. Een nieuw record.

Assortiment
Assortiment voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. Kan mij niet direct voor de geest halen, wat er al dan niet ontbrak.

Aanbeveling
Denk dat de PDAshop een excellente service biedt, met zeer competitieve prijzen. Als er iemand over mijn nieuwe Smartphone begint, prijs ik per direct CoolBlue aan.

Extra toelichting
De keuzehulp is excellent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vriesf 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer klantvriendelijk en makkelijk besteld

Service
Zaterdag besteld en zondag bezorgd

Assortiment
Prima! Niet altijd de goedkoopste

Aanbeveling
Super service

Extra toelichting
Goede websit, erg goede service en snelle bezorging op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tux2012 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer duidelijk en goed doorzoekbaar.
De bestelstappen verlopen duidelijk en werken goed.

Service
Retourneren kan zonder problemen. Er wordt zeer goede klantgerichte service gegeven. Ik heb eens een verkeerde gsm besteld. Had mij vergist in het typenummer. Dit is keurig door Coolblue opgelost!

Assortiment
Uitstekend en uitgebreid assortiment. Soms is Coolblue iets duurder maar kies ik voor Coolblue omdat ik daar keer op keer uitstekende ervaringen mee heb gehad. En je kan niet bij iedere webshop gratis retourneren.

Aanbeveling
Nog nooit een negatieve ervaring gahad met Coolblue. Tot nu toe is elke bestelling de volgende dag keurig geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Extra toelichting
Coolblue is een zeer goede webshop. Klantgericht, en een zeer goede service. Heeft een goed assortiment. En de webshop werkt gewoon goed. Wat ze beloven dat maken ze keer op keer waar. Ook de verschillende productvideos zijn goed en duidelijk. Kortom ik koop bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennydesutter 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk en ondubbelzinnig. Ik hoefde zelfs geen account aan te maken ook al was dit de eerste keer.

Service
Topservice. Het pakje was zelfs sneller ter plaatse dan aanvankelijk beloofd. Het toestel was degelijk verpakt.

Assortiment
Ruime keuze en grotendeels op stock.

Aanbeveling
Een grote keuze en een topservice, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Heb geen negatieve kanten ontdekt. Wat mij betreft top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vosje56 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kijken klikken betalen in 1 moeite door..

Service
Vandaag besteld, morgen in huis...

Assortiment
Bijna alles is verkrijgbaar bij Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natasja welvaert 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer verzorgen ingepakken

Service
zeer goed service

Aanbeveling
aan familie vrienden & vriendin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ItH 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en makkelijk

Service
tja, ehhhh. snel en duidelijk

Assortiment
telefoons en daar zijn er natuurlijk honderden van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2befixed 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tja, ik kan alles vinden bij jullie.

Service
geen woorden voor

Assortiment
ales is te vinden bij julllie

Aanbeveling
ik kan niet anders zeggen dat jullie top en goedkoop zijn

Extra toelichting
heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denis020 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Met een paar muisklikken artikel besteld in de namiddag, volgende dag voor 10.00 uur in huis.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
IN sterke mate.

Extra toelichting
Hebben praktisch alles in huis, een vlotte en snelle service. Ik ben heel tevreden. De muis werkt perfect, Ligt iets te klein in grote handen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paco1981 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke en goede website.

Service
Uitstekende en snelle levering.

Aanbeveling
Gewoon een aanrader!

Extra toelichting
Een goede website met brede assortiment. Zeker aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

putzeysludo 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snel geleverd op zondag

Assortiment
Kon iets meer zijn

Aanbeveling
Lijkt mij betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Dat staat hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigrid 1966 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk je hoeft de deur niet uit en je kan vergelijken naar beste prijs

Service
andere dag al geleverd super

Assortiment
groot genoeg de kwaliteit moet ook blijven he

Aanbeveling
zeker weten aanbevelen

Extra toelichting
Wel ik gebruik veel prijs vergelijk en zo kom ik steeds als ik iets zoek op de site coolblue.be verder moet je me niet overtuigen echte de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjmpieck 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Om 23.45 bestelt, en de volgende dag 7.30 al geleverd ,door de vriendeljke bezorgers meteen aangesloten en om 8 uur draaide de eerste was. Al met al zeer tevreden zover,

Service
zie gemak

Aanbeveling
gezien de goede ervaringen

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thwchrist 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles perfect te bestellen

Service
snellen bezorging en ophoogte gehouden per email

Aanbeveling
voor het eerst wat besteld en goed bevallen

Extra toelichting
nog geen ervaring van de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grace H 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Ik heb op zondag besteld en maandag de droger geleverd gekregen.Omdat ik nog een vraag had de service zondag gebeld en ik werd te woord gestaan door een vrolijke en beleefde persoon die verstand van zaken had.Degene die mijn droger afleverden waren correct en hebben
de droger netjes aangesloten en de getest. De oude droger werd weer meegenomen. Als ik een 11 had kunnen geven had ik het gedaan:)

Assortiment
Het assortiment was breed en de beschrijving en mogelijkheid tot vergelijken was een pluspunt

Aanbeveling
Ik ben de volgende dag al begonnen om Coolblue aan te prijzen bij mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk_Schellevis 25-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
het assortiment is overzichtelijk gepresenteerd en door de in te stellen filters word je snel naar je doel geleid

Service
bij al mijn aankopen tot nu toe heb ik de perfecte service ervaren

Assortiment
meer dan voldoende

Extra toelichting
koop regelmatig bij Coolblue, nog nooit maar een spoor van een negatieve ervaring aanwezig. ben ook heel tevreden met de bezorgsnelheid van koelkast tot briefpakket, alles even soepel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elroldur 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kiezen en vergelijken , samen met uitleg op video meestal

Service
Heb je een vraag of opmerking, je kan via vele kanalen communiceren en snel antwoord krijgen

Assortiment
Nog nooit iets tegengekomen dat ook niet te koop was op coolblue

Aanbeveling
Soms zijn prijzen niet de goedkoopste, of is het enkel in sets te koop

Extra toelichting
Zie hierboven bij punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poetsen 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super verzorging

Service
levertijd, afspraak wordt dik waar gemaakt keurig

Assortiment
het zou van mij nog wel groter mogen zijn gezien de goede ervaring.

Aanbeveling
wat wordt beloofd wordt waar gemaakt geen loze kreten.

Extra toelichting
eerst een machine besteld bij een ander slecht geholpen door verkoper leek wel geen interesse donderdag gekocht levering maandag , toen de machine kwam zat hij onder de deuken reactie was u krijgt zaterdag wel een nieuwe . ineens dacht ik zou Coolblue ook machines verkopen, even kijken, ik werd helemaal blij. Snel naar de andere verkoper laten weten dat ik zeer ontvredn was over hun zaak en z'n gouden belofte.Even kenbaar gemaakt dat hij eens naar Coolblue moet gaan kijken dan weet hij hoe het hoort .21.30 uur besteld en de volgende ochtend om 9.00 uur keurig geleverd door twee nette mensen,het kan dus wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor.jol 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, snel en functioneel.

Service
Inderdaad: Voor 23:45 besteld, de volgende dag in huis. Bevestiging van bestelling, betaling en verzending. Goede tracking van je pakket.

Assortiment
Uitermate grote sortering; niet alles wordt aangeboden, maar volgens mijn schatting toch wel 99 % van waarnaar je op zoek bent.

Aanbeveling
Alle argumenten zijn boven aangegeven; groot assortiment, duidelijke snelle website, gemakkelijke betaling (keuze is groot), snelle bezorging.

Extra toelichting
Geen minpuntern. Pluspunten: Snelle, topegankelijke en intuitieve website; je product is gemakkelijk te vinden. Betaling werkt probleemloos. Volgende dag in huis, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelbrokx 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken en vinden

Service
actief in het informeren van status wijzigingen en antwoorden omtrent klacht

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden, verder nog veel meer keuze dus zeer oke

Aanbeveling
zie bovenstaande argumenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smekens avil 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
beste online winkel en zeer snelle levering

Service
zeer snel

Assortiment
veel keuze met duidelijke uitleg

Aanbeveling
iedereen moet dit weten

Extra toelichting
zeer goede online winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avespijk 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Uitstekende goed toegankelijke website

Service
24-06-2015 een bestelling gedaan,
de volgende dag 25-06 om 12.00 uur binnen.
kortom uitstekend, zeer tevreden.

Aanbeveling
makkelijk winkelen en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK73 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekmogelijkheden op de site

Assortiment
Veel keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
Afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gtournois 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zeer eenvoudig te bestellen, gemakkelijk betaald en snel bezorgd.

Service
Er zijn veel reviews online die je helpen met zoeken.

Assortiment
Heel groot assortiment, varierend in kwaliteit en geld.

Aanbeveling
Coolblue is een topsite en ze bewijzen het keer op keer.

Extra toelichting
Super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onlinesjopper 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed gecommuniceerd over de levering en precies volgens tijdschema de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vicderudder 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet niet op stap!
Je hebt heel veel producten op de website.

Service
De aangegeven snelle leveringstijd wordt altijd 100 % gerespecteerd

Aanbeveling
Wij hebben al heel wat aangekocht via Coolblue en hebben absoluut geen negatieve ervaringen!

Extra toelichting
Gewoon geen slechte ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cehag 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede communicatie, goede en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews