coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

byosinga 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en goede zoekfunctie waarbij snel gezocht kan worden naar datgene wat men zoekt.

Service
Zeer snelle afhandeling waardoor er snel binnen 24 uur geleverd kan worden zelfs op maandag! Pluspunt.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Door overzichtelijke website met groot assortiment en de zeer snelle levering zeker iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Tot nu toe alleen maar positieve punten kunnen benoemen zoals hierboven. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inkepinky 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Assortiment
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Aanbeveling
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Extra toelichting
Camera gezocht op de website van coolbleu en door de goede info, de juiste camera gevonden. Klantvriendelijke website en snelle levering' prima info w.b. De aanlevertijd aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristofgss 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlot overzicht van de producten, filters om een selectie te kunnen maken van producten die voldoen aan je criteria

Service
Uitstekende service. Ik heb al veel pakketjes besteld, maar dit was de eerste keer dat het niet de volgende dag toekwam. Zonder problemen werd er een nieuw exemplaar verstuurd terwijl het onderzoek nog liep naar waar het originele exemplaar was gebleven. Het is fijn dat ze net wanneer eens iets niet vanzelf gaat de moeite nemen om dingen uit te zoeken en niet moeilijk doen, maar zorgen dat je je producten zo snel mogelijk in huis hebt.

Assortiment
Alle modellen die je in de grote electronicawinkels kan vinden zijn hier ook beschikbaar en wat nog niet in het assortiment is staat erbij als "wordt verwacht" voor het geval je nog even geduld hebt.

Aanbeveling
Vlotte service, groot assortiment, behulpzaam en snelle levering.

Extra toelichting
Vlotte service, snelle respons op vragen, groot assortiment en klantvriendelijk. En als je niet zeker bent over iets kan je altijd naar een fysieke winkel gaan wat handig is voor garantiegevallen en vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.V.M. Koggel 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vinden van het artikel en bestellen is goed geregeld.

Assortiment
Voldoende keuze in diverse prijsklassen voor een toch wel specifiek produkt als een 3g router

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bevandea 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website, met enkele klikken bij het gewenste product. Voldoende productinformatie om je keuze te vergemakkelijken.

Service
Levering was prima, op afgesproken tijdstip.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan, aan collega's. Zij kenden Coolblue en konden mijn bevindingen ebkel maar bevestigen.

Extra toelichting
Zeer duidelijke website, gebruiksvriendelijk. Levering op zondag is zeker een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Abruij 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Medewerker was erg prettig in de omgang. Ik kwam enkel iets ophalen en moest wel erg lang wachten voordat ik geholpen werd.

Extra toelichting
Service goed Afhalen kan sneller Ruim assortiment Goede snelheid, savonds besteld, volgende morgen aanwezig in winkel. Bevestigingsmailtjes waren ook helder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimguisot 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zelfs zondag op vaderdag geleverd, de ideale verrassing!

Extra toelichting
Omdat ik het zo druk had met studeren vond ik nergens de tijd om nog een degelijk cadeau te halen voor vaderdag. Ik had dus enkel het internet en het idee om een barbecue te kopen. Ik dacht echt dat het niet mogelijk was om dit als verrassing te kunnen bezorgen aan mijn partner. Maar woensdag besteld, en zelf kunnen kiezen om het te laten leveren op zondag 14 juni, vaderdag zelf! En zelfs zonder leveringskosten! De verrassing was zeker geslaagd!! Echt super! Dank je wel! Groetjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alkmaar072 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website goed overzichtelijk. En zeer snel
En met humor in de teksten erg leuk!

Service
Bestelling was er een dag later
Dat is erg fijn. en word goed opdehoogte gehouden over je bestelling

Assortiment
En het assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zal ik zeker doen!

Extra toelichting
Ja ik echt! Ik geef overal een 10! Misschien is het een iedee om ook nummer 11 toevoegen ? Dan had ik alles een 11 kunnen geven Mvg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas5th 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede, duidelijke site, snel en veel keuze.

Service
Alle artikelen werden snel en correct verpakt geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment, veel prijsvariatie, voor ieder wat wils. Niet altijd de allergoedkoopste, maar de snelle levering en de nagekomen beloftes zijn ook wat waard.

Aanbeveling
No nonsense en voor zover mogelijk met een webshop: zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Geen minpunten, gewoon doen wat je belooft tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jocaro 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en duidelijke website met duidelijke product omschrijving

Service
Snelle levering

Assortiment
Voor het product dat ik zocht had het assortiment iets breder mogen zijn (hondentrimmer)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johan kessels 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig, kan nu ook na mijn werkdag nog shoppen

Service
Snel en keurig afgeleverd

Assortiment
Groot aanbod, alles kan nu ook weer niet hé

Aanbeveling
Tevreden en gemakkelijk

Extra toelichting
Voor mij oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nathalie desager 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het gaat zoals bij andere sites. duidelijk uitgelegd wat je moet doen

Service
was er op de dag dat vermeld zas

Assortiment
had keus tussen een paar luchtbevochtigers

Aanbeveling
je kan er veel op vinden voor goede prijs

Extra toelichting
Mijn moeder had deze site doorgegeven, vijf minuten later had ik al iets gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

martijnbdk 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overleg qua levering bestelling en installatie van onze nieuwe wasmachine. Gemakkelijk besteld online en heldere communicatie via e-mail en telefoon.

Service
Heldere communicatie en gunstige levertijden. Installatie en uitleg over eerste gebruik onze nieuwe wasmachine was top!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en service!

Extra toelichting
Gemak, goede prijzen, en uitmuntende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fc167304 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en gemakkelijk besteld

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
alles verloopt vlot en snel

Extra toelichting
Tot hiertoe geen enkele klacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilvb.kortenberg 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is niet de gemakkelijkste, en informatie over het product kon wellicht iets meer uitgebreid zijn.
Betalingswijze mij bekend en OK.

Service
Correcte levering. Winkel is voor mij te ver.

Assortiment
Assortiment is voldoende. Zal adres bewaren voor later, maar heb nu niets nodig.

Extra toelichting
Winkel is te ver. Tracht lokale electrohandel hierbij te betrekken, was het maar met proefmodel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heista1 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is eenvoudig, en voor iedereen makkelijk toegankelijk

Service
Komen de gemaakte afspraken na, zoals vermeld op de site

Assortiment
Ze verkopen werkelijk alles, en zeer goede instructie filmpjes!

Aanbeveling
Alle gemaakte afspraken en levering perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aprielke1968 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en snel in huis!

Service
goed duidelijk vindbaar op internet

Assortiment
ruim keuze zodat ik alles kan vinden

Aanbeveling
snelle service

Extra toelichting
die zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EviVB 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vergelijkt, kiest en besteld... Simpel!

Service
Zaterdagavond om 23h besteld, zondagvoormiddag geleverd. Perfect!

Extra toelichting
Ik wou dit op mijn bvba facturen. Om de een of andere reden, lukte dit niet. Hij gaf een foutmelding dat ik alle velden moest invullen, wat ik gedaan had, maar toch sprong het niet naar het volgende scherm. Toen ik mijn privé gegevens gebruikte, lukte het zonder problemen. Zeer vreemd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lancelot99 17-06-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitgebreide website met filmpjes met uitleg, direact reserveren om op te halen in de winkel.

Service
mensen met kennis in de winkel die tijd voor je nemen.
gratis koffie en thee faciliteiten is een nice touch.

Assortiment
kan altijd beter en meer natuurlijk :)

Aanbeveling
Door de service toch wel een van mijn favoriete winkels. niet de goedkoopste, maar dat wordt meer dan gecompenseerd door de vakkennis en de service.

Extra toelichting
In een steeds sneller voortrazende wereld vol met individualisme en dikke ikken is het een verademing om een oase vol vakkennis en service te ervaren. Altijd vriendelijk, altijd met een glimlach en met vakkennis. Ik hou d'r van :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mike.zwaan 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk te bestellen! Kost maximaal een minuutje om iets te bestellen.

Service
Erg snelle service. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status en het pakketje arriveert soms al na 10 uur na bestelling.

Assortiment
Groot assortiment, van alles wat.

Aanbeveling
toppie! Snel, makkelijk en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ThomasO2333 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is zeer eenvoudig doordat alles thuis geleverd wordt. De website is ook zeer eenvoudig en wijst zich vanzelf uit. Ook de reviews zorgen ervoor dat je makkelijk meer informatie te weten kan komen over het product. Sommige (vooral duurdere) producten worden ook nog eens in een video omschreven. Dit is zeer handig.

Service
De service is super! Alles wordt aan huis geleverd. Wanneer je het besteld is het sowieso de dag erna thuis. Wil je het vroeger in huis, kan dit mits een kleine kost ook nog de dag zelf. Ook levering op een opgegeven uur kan ook. Het is dus zeer eenvoudig. Ook het terugsturen van producten die niet verkocht zijn is eenvoudig. Hoe je dit moet doen staat ook op de website en op de doos waarin het artikel/product dat u aankocht zat.

Assortiment
Via Coolblue kan je echt heel veel bestellen. Je kan het zo gek nog niet verzinnen, de kans is groot dat het te koop is via Coolblue. Vooral op gebied van electro en multimedia is dit een zeer handige winkel.

Aanbeveling
Wanneer iemand mij vraagt om een artikel te kopen en ik weet dat coolblue het verkoopt zal ik het zeker aanbevelen. Je moet je huis niet uit om het te kopen en het wordt geleverd wanneer jij dat wilt. Ook de betalingswijze is eenvoudig en betrouwbaar.

Extra toelichting
Ik vind deze winkel zeer leuk omdat de levering snel en betrouwbaar is. Ook het feit dat je het huis niet uit moet om het te kopen is zeer handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denga 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect geregeld, zoals afgesproken.

Service
Alles vlot verlopen ! Zoals altijd tot nu toe met coolblue. Levering op tijd

Assortiment
Zeker genoeg !

Aanbeveling
Echt goed

Extra toelichting
Veel keuze Makkelijk bestellen Prijzen zijn OK Snel levering zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennisdepoorter 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon, lekker lui vanuit de zetel besteld,... dag nadien geleverd met een smile!

Service
Ik zou een 20 op 10 geven... een probleem voor mij is een uitdaging voor coolblue...

Assortiment
Als jullie nu ook nog pampers verkochten,... dan moest ik nooit meer bij de concurrentie gaan!!! :-)

Aanbeveling
Doe ik nu al... zal ik altijd blijven doen (als de service zo blijft tenminste :p)

Extra toelichting
Correcte afhandeling, correcte dienst naverkoop, trapje was niet in voorraad en werd niet gratis mee geleverd. Dit werd, na een klein mailtje van mij, gewoon gratis opgestuurd enkele dagen nadien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenriTrudo 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling kan gebeuren achter de computer en de uitleg van de toestellen is zeer ruim

Service
Bij eventuele vragen zijn ze zeer vriendelijk en correct. Levering is correct, zonder vertraging

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor alle aangeboden afdelingen

Aanbeveling
Correcte afhandeling en service na verkoop.

Extra toelichting
Iets afbreken is gemakkelijk, opbouwen moeilijker. Daarom is voor mij deze winkel zeer vriendelijk en kan je kijken op internet zonder de bemoeizucht van eventueel personeel. Hier kan je rustig vergelijken en de site is zeer overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankengelen 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website om produkten te bestellen

Service
Snelle service, leveringstijd zoals beloofd en je kan je pakket opvolgen waar het zich bevindt

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden, ik had zeer snel wat ik nodig had !

Extra toelichting
Duidelijke website waar producten goed zijn opgedeeld in categorieën en snel opzegbaar zijn. Wat ook zeer goed is dat bepaalde bundels worden voorgesteld; bvb.: NAS housing + Hdd's. Een heel ruim assortiment !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel113 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijk overzicht van product/kostprijs. Makkelijk te bestellen & betalen

Service
besteld om 10 uur "s avonds, volgende dag om 9 uur al geleverd. Ondertussen 3 x mail ontvangen over verder verloop bestelling. Superservice

Assortiment
Ruime keuze van wat ik zocht, goede mix van zowel A-merk als wit product

Aanbeveling
Zeker aanrader

Extra toelichting
Eerste aankoop en ben fan, overzichtelijke site, duidelijke prijs, ruime keuze en snelle levering. Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Evert4 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en gemakkelijk bestel proces

Service
Om 23 uur besteld en de volgende dag, direct na de middag afgeleverd

Assortiment
Wat mij betreft ruim assortiment met meer dan voldoende keuzes.

Aanbeveling
Ruim aanbod, zeer concurrerende prijzen maar vooral laat kunnen bestellen en de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Kracht van Coolblue is klantgerichtheid, laat kunnen bestellen en de volgende dag al levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon Rienks 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 5 minuten was de keuze gemaakt uit de overzichtelijke site vanachter de eettafel!

Service
Je wordt prima door het bestellingstraject geleid!

Assortiment
Gewoon super!

Aanbeveling
Ook hier geldt: gewoon super!

Extra toelichting
Coolblue heeft een superoverzichtelijk site waardoor bestellen supermakkelijk is. Daarnaast is dd levertijd van "de volgende dag" natuurlijk fantastisch! En het klopt helemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remc075 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is duidelijk ingedeeld en voldoende voorzien van specificaties, advies en reviews van gebruikers. Daarnaast is de logistiek bij dit bedrijf duidelijk uitstekend geregeld.

Service
Vooral het verzend proces, de sms bij verzending en de keurige levering vielen op. Met after-sales heb ik geen ervaring, nog geen gebruik van gemaakt. Pluspunt voor mij is dat ze een winkel vlak bij mijn werk in Amsterdam hebben. Dat zal een eventueel after-sales traject vast vergemakkelijken.

Assortiment
CoolBlue heeft dan misschien een woud aan verschillende (grappige) domeinnamen (van tondeusestore.nl tot beamercenter.nl) maar daarachter zit wel een super breed assortiment. Aanrader!

Aanbeveling
De combi van uitstekende logistiek, duidelijke communicatie en scherpe prijzen maken CoolBlue een vast adres voor mijn internet aankopen

Extra toelichting
Top: - Uitstekende logistiek - Duidelijke site met voldoende info, specificaties en gebruikers reviews - Goede communicatie omtrent verzending van het product Flop: - Nog geen negatieve ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juhrer 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke webshop, helder overzicht van de reviews en vlotte flow van kiezen tot betalen.

Service
Vlekkeloze afhandeling en versturing van het pakketje.

Aanbeveling
Het gebruiksgemak, het ruime aanbod en de overzichtelijke webshop strekken tot aanbeveling. De prijzen kunnen iets aan de hoge kant liggen wel, maar de kwaliteit is alvast top notch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

be smart 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
voor de blackberry classic heb je maar 2 bescherming

Extra toelichting
s'nachts besteld volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basroos1996 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer makkelijk, het is product kiezen, betaal methode kiezen en afrekenen.
en volgende dag natuurlijk al in huis!!

Service
zeer goede service ze beloven veel en dat komen ze ook na, alles kwam netjes binnen in een goede grote doos en de lege ruimte in de doos werd opgevuld met van dat plastic met lucht erin.

Assortiment
zeer groot en overzichtelijk assortiment!

Aanbeveling
zeer goede zaak maar er zijn natuurlijk zeer veel webshops en zo en er is ook nog een kans dat het ergens anders goedkoper is.

Extra toelichting
mooie site ,goede service ,perfecte bezorging en groot assortiment!! zeer goed ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancysente 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima service. Betrouwbare levertermijn. Veel produkten in voorraad dus snel beschikbaar. Korte Leveringstermijn is top en zeker nu incl zondag levering. Gratis levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolly2 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site, alles zo gevonden en de ruimste keuze

Service
Verbluffend. Om 23.30 uur besteld en dag nadien voor 10 uur afgeleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze in de meest uiteenlopende genres

Aanbeveling
Heb ik al verscheidene keren gedaan. Echt een superwinsten.

Extra toelichting
Steeds fantastisch gediend geweest. Ruilen of omwisselen is eveneens geen enkel probleem. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel in de helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romarlor747 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk aanbod

Extra toelichting
Na een zeer teleurstellende ervaring met Wehkamp een verademing om met Coolblue zaken te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjcmdebie 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Geen probleem om het gezochte op de website te vinden

Service
snel besteld, snel verzonden, snel ontvangen

Assortiment
Ik heb niet gekeken naar het assortiment. Via google gezocht en bij coolblue gevonden.

Aanbeveling
ik beveel nooit winkels aan. Ervaring is wel goed dus de kans dat ik nog een op coolblue zoek is aanzienlijk.

Extra toelichting
positieve ervaring. In ieder geval krijgt coolblue de prijs voor de leukste doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Keedjee 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk opzoeken,bekijken en vergelijken

Service
Zeer snel

Assortiment
Verschillende items

Aanbeveling
Snelle service plus knap vergelijken! Wie wil dat nu niet?!

Extra toelichting
Het is super makkelijk en snel om via coolblue te bestellen. Ik ben fan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjsonline 16-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Goede website, snelle levering

Service
De naverkoop service in geval van technische problemen is ondermaats. Mijn ervaring is ivm met de aankoop van een QNAP server. Er is zeer veel tijd verloren gegaan en de technische kennis was beneden alle peil.

Assortiment
Al dikwijls niet gevonden wat ik zocht. Wel "alternatieven"

Aanbeveling
Wegens de slechte naverkoopservice, de niet altijd betrouwbare verpakking, de onbetrouwbare beloftes van de help desk, de aangeboden bundels met niet compatibele producten.

Extra toelichting
Goed: betrouwbare levering Minder goed: verpakking (Hard disken in een enveloppe los in een doos) Slecht: naverkoop service

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

nollie1 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon bestelling plaatsen en betalen en dan krijg je eigenlijk onmiddellijk een mail wanneer dit geleverd wordt

Service
zeer snel geleverd

Assortiment
je kan er eigenlijk vanalles bestellen zeer ruim assortiment

Aanbeveling
ik ben er tevreden over zeker een aanrader

Extra toelichting
ik vind dit een zeer interessante internetwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nscrugli 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet je geen zorgen maken, je krijgt tijdig een melding dat je pakketje geleverd word.

Service
Zeer snel antwoord op je vragen!

Assortiment
Ze hebben veel producten in het assortiment!

Aanbeveling
Deze online webshop is zeker een aanrader!

Extra toelichting
Deze online webwinkel is zeker een aanrader omdat ze zo een groot assortiment hebben en meestal het laagtste staan met de prijzen, ook leveren ze de volgende dag en zelfs op zondag! Verder is de klantenservice ook een dikke 10 waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jfmolendijk 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld morgen echt in huis.

Service
snelle service en duidelijk.

Assortiment
Uitzoek genoeg met duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering en duidelijk nederlandse uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erpece123nl 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ook op zondag bereikbaar + levering

Service
Snel en ook op zondag 'open'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

operaanna 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online bestellen was nooit makkelijker en de optie hebben om hoe je het wilt laten bezorgen is echt top

Service
ik heb twee keer gemaild over een mobiel die ik uiteindelijk heb gekocht en heb goeie, informatieve en nuttige antwoorden op ze allebei gekregen die me echt hielp om naar een beslissing te komen.

Assortiment
ontzettend veel mobiels hebben jullie. Maar 2 of 3 hoesjes voor de mobiel die ik heb gekocht, maar dat is misschien niet eens jullie schuld. MediaMarkt had geen hoesjes van de LG G3 S, dus ik heb het gewoon weer hier besteld. EN met 5 euro korting :)

Aanbeveling
De dag nadat ik mijn hoesje heb gekregen zat ik TV te kijken met mijn ouders en ineens was er een reclame voor CoolBlue. Ik zei meteen dat ik heel erg onder de indruk was van jullie. Mijn stiefvader wist al dat jullie goeie service hebben en mijn moeder was heel erg geïnteresseerd in wat jullie hebben.

Extra toelichting
Coolblue was zeker de makkelijkste manier voor mij om mobieltjes te vergelijken. Alle merken zijn verkrijgbaar en ik vond het gratis bezorgen echt top. Daar had ik nog 10 euro bij moeten betalen ergens anders. Ik kreeg ook goed advies en antwoorden op mijn vragen, en toen ik nog geen reactie had binnen 4 uren, had ik een mail van jullie om jullie excuses aan te bieden! Jullie zijn heel erg gericht op customer service en jullie slagen daar helemaal in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wendii26 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
erg fijn dat je precies kan zien waar je pakketje is, en wanneer je het precies krijgt. en het komt ook echt op tijd! heerlijk

Aanbeveling
Ik beveel het zeker aan, en dat doe ik dus ook al een aantal jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schorpioen01 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wordt geleverd op afgesproken dag

Service
je krijgt een mail bevestiging als je online een aankoop hebt gedaan

Assortiment
Duidelijk overzicht in de webshop

Aanbeveling
groot assortiment en duidelijk

Extra toelichting
winkel is duidelijk zeer groot assortiment aan materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remmert1975 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk bestellen

Service
Super snel in huis, met genoeg meldingen van wanneer het apparaat komt en hoe laat echt heel makkelijk

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Nog nooit een slechte ervaring gehad met coolblue

Extra toelichting
Het is een goeie online winkel met veel keuze en de spullen zijn echt heel snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peetersm 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goede prijs en snelle levering.

Extra toelichting
Goede informatie voorziening, zelfs een SMS gekregen toen het pakket was ingepakt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxcharrr 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg duidelijke site

Service
snelle en goede levering

Assortiment
breed assortiment

Extra toelichting
Geweldige site, heel duidelijk en zeer snelle levering. Alleen wel jammer dat er bij dit product nog zo weinig reviews waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.Jonkman 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Klikken, lezen, beslissen & klikken - hoe gemakkelijk wil je het hebben ...

Service
Geen gedoe, geen formulieren of lange verificatie, bestellen en leveren. Ook op zondag en da's best wel apart!

Assortiment
Voldoende keuze aanwezig.

Extra toelichting
Snel en voordelig, dat is wat ik wil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MThomasj 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en snel bezorgd

Service
Goed bereikbaar voor eventuele vragen

Assortiment
Groot asortiment en ook een van de goedkoopste

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Goede service, snel bezorgd en een van de goedkopere webwinkels. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews