coolblue.be - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 37860 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 8070 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 17-08-2018 Via de website gekocht

Goede overzichtelijk site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij ons in het dorp is buiten de supermarkten weinig meer te koop en waar wel wat te koop is is er weinig keuze en dan is Coolblue een goede keus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 17-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon doen wat ze beloven; op tijd leveren zonder gedoe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon doen wat ze beloven; volgens afspraak leveren zonder gedoe!
Prima!! Daar kun je als klant wat mee!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco. 17-08-2018 Via de website gekocht

Prima levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering, op tijd en goed op de hoogte gehouden van de levering. Netjes geleverd met de bakfiets, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjallie 17-08-2018 Via de website gekocht

In één woord een aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig bedrijf met vriendelijke medewerkers. Geven top service en ook hun prijzen zijn uitstekend. Echt een aanrader voor iedereen die iets wilt kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Estelle 17-08-2018 Via de website gekocht

Goede service maar duurder dan concurrenten

Algemene score

6,0
Levering is snel en prima, maar vergelijk wel even prijzen voordat je hier iets bestelt. Ik had net een vriezer besteld en zag tot mijn verbazing dat die letterlijk overal standaard 40 euro goedkoper was. Reactie Coolblue: je mag hem binnen 30 dagen terugsturen. Tja, niet zo handig met een grote vrieskast vol spullen. Ook komt de informatie niet overeen met die in de gebruiksaanwijzing (niet voor ruimtes vanaf 0C zoals Coolblue zegt maar vanaf 5C).

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jimmy 17-08-2018 Via de website gekocht

Bestellen zonder stress

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige website, perfecte communicatie voor, tijdens en na de levering. Proffesioneel personeel dat komt leveren. Echt een stressvrije bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Marbus 17-08-2018 Via de website gekocht

geweldig winkelen bij Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in de fysieke winkel te Antwerpen Wilrijk heeft het personeel een ongelooflijke product kennis, en daarenboven zijn ook nog heel vriendelijk en niks is hen te veel. Shoppen op de site is ook een zeer leuke en leerrijke onderneming. het hele grote gamma aan producten is een pluspunt, er mogen veel webwinkels eens een voorbeeld aan nemen. COOL BLUE is gewoon TOP. doe zo voort mensen .
Dikke proficiat voor jullie allemaal.

groetjes vanuit Hoboken België

Xxx xxxx

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lydia 17-08-2018 Via de website gekocht

makkelijk in het gebruik.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima webshop. Keurige service en makkelijk te bereiken.
Pakket is goed te volgen en wordt altijd op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos en Yvonne Haaksbergen 17-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering en een zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 21:00 besteld en de volgende dag 11:00 staat de nieuwe vaatwasser daar uitgepakt en al. Oude apparaat mee retour. Tussentijd netjes op de hoogte gehouden over de levertijd. s' nachts krijg je al bericht welk tijdstip ze komen bezorgen. Tijdspad 1 uur. Dan krijg je een half uur van tevoren een sms en een kwartier voor het aflevertijdstip een telefoontje. Wat een service van begin tot het einde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glimlach 17-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie van producten. Eenvoudige bestelling via internet. Snelle levering door zeer aardige en bekwaam personeel.
En vooral de gehele afwikkeling van begin aankoop tot en met plaatsing in huis zeer goed. Compliment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Jan - Maasland 16-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorig jaar kocht ik een hogedrukreiniger bij Coolblue. Een paar weken geleden werkte deze niet meer. Ik realiseerde me dat dat het gevolg zou kunnen zijn van het gebruik van een tuinslang die niet zo schoon meer was en ging op zoek naar een reparateur. Iemand tipte me om Coolblue te bellen en te vragen naar de reparatiemogelijkheden. Daar werd ik te woord gestaan als een Koning en werd ik er op gewezen dat mijn apparaat nog onder de garantie viel en dat deze kosteloos gerepareerd zou kunnen worden. Intussen heb ik hier weer een prima werkend exemplaar staan. Ik ben onder de indruk van de vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle 16-08-2018 Via de website gekocht

Snel, netjes en tweede kans producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top! Zeer tevreden! Snel, netjes en mooie prijs! Gemakkelijke website. Kan nog dezelfde dag worden bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Udenga 16-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, ontzettend vriendelijke bezorgers, en problemen lossen ze ook gelijk op. De klantenservice ook goed bereikbaar. Een min puntje is de webcare afdeling wel goed geholpen maar duurt erg lang voor dat je antwoord krijgt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ab 16-08-2018 In de winkel gekocht
Dn Haag

zeer vriendelijk en meedenkend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik Kreeg gelijk koffie en niemand probeerde mij iets aan te praten. Er werd meegedacht. Als ik wil ruilen kan dat zonder problemen binnen 30 dagen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 16-08-2018 Via de website gekocht

Nooit meer

Algemene score

1,0
Wat ik ervan vindt,printer mag naar de kringloop vanaf jullie,klote canon ding,geld terug of shoptegoed ho maar,dan maar naar de kanton rechter met hun.
2 jaar garantie,en nog zon klote ding nog geen jaar oud,volgende week naar de bcc haal daar wel een nieuwe coolblue is mij als klant kwijt.
Ik zeg nooit meer.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Margret 16-08-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd bezorgd de volgende dag binnen een tijdsbestek van 1`uur. Dit werd al smorgens vroeg aangegeven en later nogmaals een half uur voor aankomst. Erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johanna 16-08-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Fijn dat er ook een winkel met adviseurs bijhoort! Jammer van die extra verpakking omdat ik een setje stofzuigerzak erbij kocht. Zat ik later wel met megakarton! Zeg dat er voortaan bij!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

DavidN 16-08-2018 Via de website gekocht

Topwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een winkel met een zeer overzichtelijke website, goede prijzen en snelle levering. Ik heb één keer gebruik moeten maken van de klantendienst (wegens een defect product) en ook deze was zeer goed, zowel wat betreft de snelheid van dienstverlening als de vriendelijkheid van de medewerkers (achteraf zelfs een kaartje in de bus gekregen). Altijd al zeer tevreden geweest met mijn aankopen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex-Mar 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle en complete levering. Heel fijn :-) laptop besteld met bijbehoren, alles werkt goed en was ook geïnstalleerd voor gebruik. Over andere services (reparaties, schades etc.) kan ik nog niet spreken daar heb ik nog geen ervaring over opgedaan bij Coolblue. Vandaar service nu voldoende.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marc Sipkema 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie, vriendelijke manier van communiceren, punctueel goede websites, ik mijn volgende bestelling van een electronische aard zeker weer bij cool blue doen

Reageer

Dorine Lena 16-08-2018 Via de website gekocht

Heel snelle levering, zelfs op zaterdag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke website, voldoende informatie, snelle levering op verschillende manieren, zelfs op zaterdag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 15-08-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben eerder bij Coolblue besteld en waren altijd zeer tevreden. De nieuwe bestelling was de dag erna al om 07:30 uur bij ons aan huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carry 15-08-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. 2x contact over tijd van levering op de leverdatum. Humor bij het verwerken van de gegevens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 15-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service gehad bij het leveren en plaatsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne hulp en informatie gekregen bij de levering en plaatsing van mijn nieuwe Samsung koel-vries combinatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Benard 15-08-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Vooral zo doorgaan !..?.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niets is te veel,een van de betere zaken die ik ken, gewoon TOP om daar naar binnen te stappen en dan de behandeling van het personeel je bent daar geen nummer , bravo.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 15-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen bij coolblue gaat eenvoudig en het is wordt snel geleverd, ik vind het een goede afweging om voor te kiezen al is soms een concurrent goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy vandecraen 15-08-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bij coolblue kopen is altijd een goede service en de prijs is ook goed de levering en de verpakking is altijd top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 15-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig. Netjes de volgende dag geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van a tot z op de hoogte gehouden van de bestelling tot de levering.
Artikel was netjes en goed verpakt en lag op het afgesproken tijdstip bij het afhaalpunt.
Geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 15-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van mijn zoon ,die ook al veel gebruik heeft gemaakt van cool blue, heb ik een telefoon besteld. Service was snel en goed. Dus toen mijn taber sneuvelde kwam cool blue weer goed van pas en ik vond wat voor mij het beste was. Meer volgde en ik zal zeker ook meer blijven bestellen. Toen mijn tablet kapot ging binnen een jaar kreeg ik snel alles geregeld en een gerepareerd tablet terug. Vriendelijk behandeld en goed geholpen.
Een echte aanrader vind ik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 15-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet altijd de goedkoopste, maar wel een zeer snelle levering en een perfecte service! Ze komen hun beloftes na. De website is super! Veel uitleg bij de producten met + en - punten en reviews van klanten. Ik gebruik deze website vaak als ik meer info wil over een bepaald toestel, ook al koop ik dat misschien ergens anders. De website is superduidelijk en klantvriendelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 14-08-2018 Via de website gekocht

Vreselijk slechte service!!!!

Algemene score

1,0
Ze adverteren zo mooi met hun service. Nou na enkele goede ervaringen hier een gruwelijk slechte!!! Ik heb een Amerikaanse koelkast besteld die vandaag geleverd is, en die ik in mijn eentje uit mag pakken en op zijn plek mag zetten! Wat een geweldige service waar ze mee adverteren "gratis uitgepakt en op de juiste plek gezet, het verpakkings materiaal nemen we mee" ja mijn reet! Wat een vreselijk slechte service! En dan bel ik met Coolblue over dit hele gebeuren, en dan kan er "nazorg" geregeld worden, en word ik over 2 dagen daarover terug gebeld. Ja joh tuurlijk, ik ga nog lekker een paar dagen met een gruwelijk grote doos in mijn keuken zitten die frontaal midden in de keuken geplaatst is! Adverteer dan niet met deze service!! Dan had ik hier nooit besteld!! En als jullie dan een ander bedrijf inhuren die ook voor jullie bezorgen, zorg dan op zijn minst dat deze dezelfde service verlenen! Ik heb verdorie al mijn apparatuur bij jullie besteld, wasmachine, droger en dat werd keurig op zijn plek gezet. Dus ik dacht, daar ga ik zeker mijn grote koelkast ook bestellen. De grootste fout die ik kon maken! Ik bestel hier nooit meer wat! De rest bestel ik wel elders waar ze wel goede service verlenen!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-08-2018

Beste Patricia,

Bedankt voor je review. Ontzettend vervelend dat na een aantal goede ervaringen het nu met jouw laatste bestelling zo is misgelopen.

Wat betreft de levering van een Amerikaanse koelkast, vermelden wij het volgende op onze website:

"Amerikaanse koelkasten kunnen we door hun omvang geen treden op tillen. Heb je geen lift? Dan bezorgen we alleen op de begane grond. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee."

Dit laatste is zeker niet gebeurt en dat bespreken wij intern om herhaling te voorkomen.

Het spijt ons dat het zo gelopen is.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Marcel 14-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon Goed!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig online shoppen, goede terugkoppeling van je bestelling zowel per e-mail en sms bericht mobiele telefoon.
De bestelling wordt ruim van te voren aangemeld en netjes geleverd (ook op zondag!!!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pieter 14-08-2018 Via de website gekocht

Heel goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze wasmachine is keurig op tijd geleverd op zondag. Met bericht 30 minuten van te voren en een telefoontje dat ze er bijna zijn. Lervering en aansluiten inclusief wastips ook dik in orde. 100% aanbeveling, want Coolblue heeft het nieuwe (e)retailen echt begrepen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 14-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige service!! De wasmachine is perfect geïnstalleerd en er is heel professioneel en vriendelijk gecommuniceerd. Mijn vrouw was thuis om de heren binnen te laten en was bijzonder content.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 14-08-2018 Via de website gekocht

Super nette en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg vrij snel een tijdzone waarin ze zouden komen. Ze belden een kwartier van te voren. En ze hebben de vaatwasser netjes geïnstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Janssen 14-08-2018 Via de website gekocht

Zelfs op zondag word er geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is voor mijn een prima bedrijf,alles correct verlopen zo als beschreven stond op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boschma 14-08-2018 Via de website gekocht

Hele snelle en correcte levering

Algemene score

10,0
Het assortiment van Coolblue is zeer uitgebreid tegen aantrekkelijke prijzen. De door ons bestelde Tefal optigrill werd binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen 14-08-2018 Via de website gekocht

super die site van coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eenvoudige site waar je de artikelen die je wenst snel kan selecteren, gemakkelijk te bestellen en te betalen en supersnelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hak 14-08-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld en soepele levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het uitzoeken van het product en het bestellen was erg simpel. Duidelijk en makkelijke afhandeling. Bezorging ging soepel en makkelijk. In de ochtend een mail met een uur waarbinnen er bezorgd werd. Een half uur vooraf een sms en 10 minuten voor levering een telefoontje. Op de minuut nauwkeurig staan ze voor de deur. Droger snel geïnstalleerd. Oude mee genomen net als de verpakking. Zelf geen enkele moeite hoeven doen. Helemaal top geregeld. Coolblue is een aanrader voor de service! Wij hadden een droger gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia uit Den Haag 14-08-2018 Via de website gekocht

Super service,geen gedoe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan het product uitproberen en retourneren zonder moeilijk gedoe over geld terug! Bestelling was zeer snel en je wordt goed op de hoogte gehouden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Wellecomme 14-08-2018 Via de website gekocht

Service boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagmorgen gaf onze 25 jarige stofzuiger er de brui aan. De volgende dag dus zondag werd onze bestelling aan huis bezorgd. Als dat geen service is, dan weet ik het niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Smets 14-08-2018 Via de website gekocht

coole website ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website, snelle levering, betrouwbaar en correcte afhandeling.
Zeer goede omschrijving van de artikels.
Zeer tevreden over het product dat ik kocht.
En ook niet te vergeten....Vriendelijke koerierdienst :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devin 13-08-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wouw! Wat een geweldige service bij CoolBlue super goed geholpen door de medewerkers bij het kiezen van een product!
Ik denk wel dat dit een van de vriendelijkste bedrijven is van Nederland!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 13-08-2018 Via de website gekocht

Erg prettige en duidelijke site en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben eeg tevreden over de site: veel info, goede prijzen en ook de levering verliep soepel. Na ontvangst kreeg ik nog emails met handige info over de installatie van het product en suggesties voor accessoires. Ik raad CoolBlue ook zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 13-08-2018 Via de website gekocht

Beste klantenservice in Nederland!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste bedrijf van Nederland, wat betreft klantenservice, echt 5 sterren! Ik heb hier al een paar keer apple dingen gekocht (usb kabel, oordopjes) en die gaan helaas weleens kapot. Coolblue heeft altijd snel gereageerd en gelijk een nieuw vervangend product gestuurd of geprobeerd via een reparateur dingen te fixen. Naast de geweldige klantenservice bieden ze heel veel keuze, geen verzendkosten en supersnelle bezorging - er is niets meer wat ik nog van een winkel zou verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 13-08-2018 Via de website gekocht

Alles klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede en heldere website met duidelijke productinfo. Gaf net iets gedetailleerder het product weer als andere websites (bijv. mediamarkt)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tine 13-08-2018 Via de website gekocht

coolblue is de best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede producten. Hele snelle levering. Altijd wordt je gebeld voordat ze komen. Zodat je niet de hele dag hoeft te wachten. Heel blij mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 13-08-2018 Via de website gekocht

Probleemloos online bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk welk artikel de juiste keuze is en na het bestellen goede informatie over het afleveren.
Tot op heden geen enkele onduidelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 13-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bestellen vlotte levering. Er stond wel bij bestelling voor 23.00 op zaterdag dan levering op zondag, ik had mijn bedenken daar over en terecht het werd dinsdag.
Toch tevreden met het product.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mo Majid 13-08-2018 Via de website gekocht

snele service en vriendelijke medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk en duidelijke webside, snel leveren en vriendelijke medewerkers. om 23:15 besteld volgende dag om 7:30 in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews