coolblue.be - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 40567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 4488 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liesbeth 24-04-2019
Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

5,0
Over het aanbod en de website ben ik zeer tevreden. De keuze om pakjes te verzenden met post.be is voor mij beneden het kwaliteitsniveau dat coolblue beoogt. Ze beloven levering de volgende dag. Postbode neemt pakje gewoon weer mee naar het postkantoor als er niet meteen wordt opengedaan. Vervolgens kan je nog een dag later je pakje gaan ophalen in het postkantoor. (Na 11u en voor sluitingstijd)

Reageer

Aat van Gurp 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was pico Bello in orde , snelle levering , eerder nog dan gepland , ik scoor op alle onderdelen een 9

Reageer

Angelique 24-04-2019

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat het beloofd, een betrouwbare webshop waar ik altijd “naar toe” ga. Aardige bezorgers ook dus helemaal top👍

Reageer

Herman 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Amerikaanse koelkast laten leveren. Alles precies volgens afspraak en de bezorgers gingen uiterst zorgvuldig om met de koelkast bij plaatsing. Oude gelijk meegenomen. Kortom zeer tevreden

Reageer

Jan 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In januari 2018 een Nokia telefoon gekocht bij Coolblue.
2maanden geleden begon het probleem, gesprekken kwamen niet duidelijk over.
Contact met Coolblue en telefoon terug gestuurd. Na 10 dagen ontvangen en nog zelfde probleem. Weer terug en 14 dagen later met vermelding “product is onderzocht maar probleem niet gevonden, product werkt naar behoren.
Weer terug gestuurd, en 2 dagen later de glimlach van Coolblue de oplossing.
Een nieuw product uitzoeken. Met bijbetaling besloot ik een Sony Experia te nemen.
Bij Coolblue zit je goed betreft garantie. Wat niet goed gemaakt is of niet gevonden kan worden door specialisten, dan wisselen van product naar keuze. Ik ben blij met ze.
Klantenservice Coolblue bedankt hiervoor.

Reageer

Mieke Lahaye 24-04-2019

Algemene score

10,0
Altijd attent! Zeer klantvriendelijk! Snelle bezorging en goede nazorg. Ruim aanbod aan artikelen en goed uitleg.

Reageer

Martin 24-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Levering op tijd en vooraf netjes gemeld.
Bezorgers vriendelijk en zetten alles netjes op de plek.

Reageer

W.koudijs 24-04-2019

Algemene score

1,0
Gekocht loopband, betaald met authoristatie code visa, desondanks afgewezen via coolblue. Geen feed back want ze doen een intern credit onderzoek en dat blijft geheim. Vaaaaaag. Heb nu een prachtige en betere via een ander bedrijf . Daaaaaag Coolblue!!!!!!!

Reageer

El 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige levering en installatie. Wel op een ander tijdstip dan was besteld. Verpakkingsmateriaal werd netjes weer meegenomen.

Reageer

Jacco 23-04-2019

Algemene score

10,0
Coolblue gekozen op basis van prijs en waardering van de reviews.
Het klopt inderdaad, perfekte levering van een goed produkt tegen een goede prijs. 👍🏻👍🏻👍🏻

Reageer

jan van de velde 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kan makkelijk bestellen bij Coolblue, weet dat je de artikelen snel in huis hebt en dat het in orde is. De glimlach is al snel een stralende glimlach

Reageer

Anja 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk
Snelle levering
Goede voorlichting van de aankomsttijd.
Als je snel iets nodig heb bestel bij coolblue

Reageer

Jan Konijn 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een duidelijke en overzichtelijke shop, je kan goed vergelijken tussen de verschillende producten. Ik heb voor Coolblue gekozen, omdat deze voor het zelfde artikel als goedkoopste uit de bus kwam. De levering was snel, zoals Coolblue beloofde, het artikel was goed verpakt.

Reageer

thebigbang2 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Plaatsing en installatie naar behoren. Ook werden de kinderen aangenaam verrast door een tekening en een ballon, zodat ze zich niet verveelden. Oude apparaat mee retour genomen. Alleen zijn we niet gebeld van te voren, maar gesmst, maar ze kwamen keurig op tijd.

Reageer

Hnny 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De weber elektrische bbq was prima geprijsd en de bestelling was de volgende morgen 8,30 u. In huis , súper ?

Reageer

Jolanda 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue wordt je snel en vakkundig geholpen, mijn drijfveer om hier te kopen is de uitmuntende service bij reparatie. Ongeëvenaard goed!
De website is heel helder en maakt indien nodig vergelijkingen met dezelfde artikelen van andere merken.

Reageer

Jelle 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue heb ik zelf nog nooit een slechte ervaring gehad. alles is snel geleverd zoals beloofd. bespreekbare levertijden is ideaal. de website is zeer overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden.
prijs kwaliteit is zeer goed. de service is ook zeer snel en makkelijk. zo heb ik eerder een product geretourneerd en een vervangend artikel voor laten terugsturen in 1 handeling. super handig!

Reageer

Rinus den Ouden 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al wat langer klant bij Coolblue om de dood eenvoudige reden dat ik in mijn hele leven, en ik ben nu 69 jaar nog nooit zo'n klantvriendelijkheid en service heb meegemaakt. Na menige teleurstellende ervaringen heb ik mijn favoriete winkel gevonden! En die prijs zal mij mijn .... roesten. Deze winkel heeft het begrepen dat service en vriendelijkheid voor de consument belangrijker zijn dan de prijs alleen. En ook daar doen jullie niet in onder! Proficiat ga zo vooral door!!!!

Reageer

steeks 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en nette prijs, ook telefonisch prima ondersteuning om de juiste keuze te bepalen.

Reageer

Gwen 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd hele prettige en zeer persoonlijke benadering bij Coolblue. Veel producten op de site en altijd scherpe prijzen. Bestel- en leveringsproces ook top, vanaf het moment van bestellen tot je het product hebt ontvangen word je zeer goed op de hoogte gehouden.

Reageer

Nico 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs, jammer dat ze mijn oude magnetron niet meenamen, kan wel gratis opgestuurd worden maar is erg zwaar.

Reageer

B 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk bestelproces, duidelijke communicatie over de levering en aardige bezorgers die alles aansluiten en uitleg geven over het product.

Reageer

Peter 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke website. Snelle en betrouwbare levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Coolblue is echt betrouwbaar

Reageer

Ingrid 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een prima organisatie met deskundige medewerkers. De bestelling wordt efficiënt verwerkt, voor zover nodig worden de producten deskundig aangesloten. Levering is snel en de producten zijn van goede kwaliteit.

Reageer

Ludo 22-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste webwinkel op de markt wat betreft electrische apparaten en aanverwante electronica. Al vele toestellen gekocht en nog nooit een klacht gehad. Prima service.

Reageer

Pasc25 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De 'Aloha' sfeer in de winkel past goed bij Coolblue..Winkelen verloopt vlotjes goed uitgewerkt bestel/afhaal concept.

Reageer

Wendy 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering (binnen 24 uur), aardige en snelle bezorgers. Communiceerden van tevoren duidelijk wanneer ze zouden komen, tilden de (zware) wasmachine naar 2 hoog en namen de oude weer mee terug. En dat alles met een beetje humor.
De bezorgers zeiden dat als we het apparaat zouden registreren bij Miele, we extra garantie zouden krijgen. Dit vonden we niet zo snel terug, maar de klantenservice stuurde ons direct een link om dit te regelen. Allemaal top dus!

Reageer

Lowiesa 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service! Smsje en telefoontjes vlak voor aankomst. Vriendelijk personeel. Machine aangesloten en getest. Fantastisch

Reageer

Kaz 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Direct geleverd. Geen toestanden, dus.....zoals het hoort. Bovendien voldoet het aan alle hoge verwachtingen.

Reageer

Ad 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd alles top geregeld zowel produkt omschrijving en de communicatie over het te leveren produkt

Reageer

Frans Simonides 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie producten,prettig geprijsd in verhouding met andere winkels.Snelle levering.perfecte prettige bezorging.Al verschillende producten gekocht!!!

Reageer

luc st 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom nog langer zoeken als men op coolblue alles kan vinden,de informatie is correct prijzen zijn zeker niet te hoog en ik raad het iedereen aan.Ook de methoden van betalingen vind ik heel goed, en verdder niets op aan te merken in ieder geval gaan ze me hier nog zien.

Reageer

Arno D 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm klantvriendelijk, snel geleverd, gratis geleverd, op zondag geleverd, vriendelijk personeel, altijd en overal bereikbaar op social media, goede reviews van producten op hun Youtube kanaal.

Reageer

Hans Sepers 21-04-2019

Algemene score

9,0
Een degelijke warenhuis maar dan online en van deze tijd. Degelijk qua service, garantie e,d.. Van deze tijd gezien bestelproces, snelheid, assortiment en goede prijs. Zowel ervaring met een wasmachine als kleine zaken. Prima. En ook als er iets mis is met het product, gewoon goede service zonder gezeur; geld terug of vervanging, geen probleem.

Reageer

Nieuw 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ijskast gekocht niet echt een goedkope

Ijskast gekocht niet echt een goedkope jammer dat communicatie een beetje stroef ging hier en daar maar toch hebben ze de ijskast vervangen!!! Echt een geweldig bedrijf !!! Wel een klein puntje ik denk wel dat coolblue tussen monteurs/ reparateurs moet communiceren en het niet aan de klant over te laten creëert namelijk irritatie terwijl het niet hoeft, maar desondanks dat : Coolblue is een super bedrijf die echt klant vriendelijkheid voorop heeft staan vooral zo doorgaan!!!!

Reageer

Keyner 20-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam op zondag avond op het idee om zo'n speaker te kopen
Blij verrast dat ik het kon bestellen en de volgende avond had ik het binnen!
Super product

Reageer

Mathieu 20-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product en snelle levering, goede website en duidelijke uitleg. TOPPIE….

Reageer

Eveline 20-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, uitgebreide informatie (soms toelichting van een product dmv een video), snelle levering, leveringstijden goed geregeld, heldere communicatie (ook tijdens het leveringsproces) en aardige en beleefde jongens die het product afleveren en zonodig installeren. Een positieve ervaring.

Reageer

Lowieken 20-04-2019

Algemene score

5,0
Vandaag kwam mijn zoon zijn beeldscherm aan. De bel ging en hij luisterde aan de parlofoon wie er was. (Hij wist dat zijn scherm zou geleverd worden vandaag, dus hij zat vertrekkensklaar, want wij wonen 14 hoog. Een norse stem zei " pakket ". Hij naar de lift. Ondertussen gaat de bel weer, een geïrriteerde man vraagt ," kom je nu naar beneden" ? Ik zeg , ja sorry , mijn zoon komt van 14 hoog dus das niet op 1,2,3, hé. Geen antwoord. Een aantal min later is mijn zoon terug boven met beeldscherm maar toch een beetje beduusd omdat de man zo onvriendelijk was en dat zijn we bij jullie echt niet gewoon. We hebben al redelijk wat besteld bij jullie en steeds extreem vriendelijke bezorgers. Echt jammer dat het dit keer zo is gegaan.

Mvg Van Camp Cindy

Reageer

Omar 20-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een bestelling op zaterdag middag gemaakt en krijg het volgende dag thuis. goedkope dan andere winkels, snel en netjes opleveren.

Reageer

René Verhoeff 20-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
je wordt altijd netjes geholpen en te woord gestaan. En op de website kun je makkelijk alles vergelijken, met de reviews van de klanten over de producten kun je ook kijken of het is wat je zoekt.
mij zien ze zeker terug

Reageer

Fons 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte boys die kwamen leveren en aansluiten, snelle levering, prima service.
Dik tevreden !!!!

Reageer

Duifje 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor Coolblue omdat de service toppie is en er altijd volgens afspraak op tijd geleverd wordt. Nooit gezeur altijd goed!!!

Reageer

Frederik 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft goede aanbiedingen en over het algemeen duidelijke omschrijving van de artikelen. Vooral de uitleg van sommige dingen zijn zeer goed. Ook als je het artikel in huis hebt krijg je nog adviezen.

Reageer

Marie en Glenn 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had op 25 maart een negatieve beoordeling geschreven over een bestelling (xxxxx) van 15 maart. De oven/magnetron en vaatwasser zijn uiteindelijk op 28 maart ingebouwd. Coolblue geeft aan dat de communicatie met de inbouwservice beter kan. Wij zijn blij met de geboden compensatie en de persoonlijke afwikkeling door Sandra vd klantenservice. Ondertussen is ook de koel/vriescombinatie geleverd. Deze hebben we zelf ingebouwd van een sleepdeur naar deur-op-deur. We hebben er weer vertrouwen in.

Reageer

ziggy 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke beschrijving op de website, je kan de producten vergelijken uit de ruime keuze, snelle levering en winkel in de buurt.

Reageer

Harry 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede info over assortiment, extra info over artikelen, instructiefilmpjes, e.d. Snelle service, levering en afhandeling. gratis en gemakkelijk retourneren.

Reageer

Consulent 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een shop van deze tijd voor de consument met een mening van deze tijd. Luchtig en toch serieus. Oog voor detail. Goede prijs-kwaliteit en levering.
En inderdaad met een glimlach! Top shop!

Reageer

R 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een makkelijke website.. het juiste product is snel gevonden en besteld. Altijd snel, op tijd en goed bezorgd

Reageer

Willem 19-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De webshop is duidelijk met goede informatie. Alleen jammer dat ze hun belofte niet waarmaken: voor 23.59 besteld, volgende dag binnen.

Reageer

Toon meer reviews