coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 34982 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 11202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marina 20-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 20.30 uur 's avonds een droger besteld en 's morgens om 08.30 uur zat de 1ste was er al in! Super snel en vriendelijk personeel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zef 19-02-2018 Via de website gekocht

Een mix van goed en slecht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Bestelling en levering van een Samsung Galaxy A5 2017 verliepen probleemloos.
Betaling van een cashback van 30 euro door Coolblue verliep zeer moeizaam. De klantenservice reageerde snel op vragen en opmerkingen van mijn kant maar schoof het probleem intern heen en weer, stelde mij meerdere malen een nieuwe (overbodige) vraag en kwam veel later dan toegezegd tot betaling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Reageer

Julia van Schaik 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede productomschrijving

Algemene score

8,0
Ik vond het erg fijn dat mijn product de volgende dag al geleverd werd. Ook vond ik het fijn om reviews te kunnen lezen en een duidelijke en realistische omschrijving kreeg van het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emmy 19-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en heel duidelijk gecommuniceerd wanneer je pakket wordt geleverd. Aardige jongens die product afleverde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

70MP 19-02-2018 Via de website gekocht

Weer supersnel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Assortiment is zeer uitgebreid. Prijzen zijn oké.
Supersnelle levering en 's avonds = gratis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 19-02-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online winkelen met de service van een winkel. Fijn is dat je terug kunt bij gebreken of als een product niet bevalt. De medewerker zei nog toen ik op het punt stond om te vertrekken: als het niet bevalt horen we het ook graag! Met een goed gevoel een aankoop gedaan dus. Het product was ook helemaal naar verwachtingen. Hier kan ik vaker aankopen doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mika 19-02-2018 Via de website gekocht

TOP Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue is het meest accuraat en service gericht (web)winkel vandaag - geen enkel min punten aan te merken! Andere zouden veel van hun kunnen leren hoe het echt moet!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 19-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind coolblue top! En snel ook! Besteld in de middag en volgende dag was het al binnen. Geweldig !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 19-02-2018 Via de website gekocht

Liever Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft begrepen waar t om gaat, ruim assortiment, duidelijke website, snelle levering en uitstekende service. Daarnaast heeft iedere Coolblue verpakking een of meer grappige opmerkingen, wat ik dan weer leuk vind.
Qua prijs zijn ze hetzelfde als andere aanbieders, maar de service is vele malen beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy Knockaert 19-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en goede levering aan het opgegeven afhaalpunt.
Gemakkelijke betaling. Wat problemen met het originele bios moederbord. Na 10 sec bevroor het scherm en enkel opstarten via een nieuwe koude start. Om het bios te upgraden moet men dus zeer snel zijn. Na gelukte upgrade geen verdere problemen meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 19-02-2018 Via de website gekocht

Mooi product, erg slechte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooi product, je krijgt wat je verwacht. Alleen helaas niet op afgesproken tijden, wat dus totaal niet aan Coolblue ligt maar aan PostNL in dit geval. Bezorgers komen niet opdagen 3 dagen achter elkaar (ging om 2 aparte pakketten), geven aan wel gekomen te zijn naar Coolblue toe, geen briefjes in de brievenbus en ondertussen 14 uur thuis zitten wachten op de bezorgers. Uiteindelijk bij een PostNL punt moeten ophalen, bij PostNL punt hoefde geen legitimatie te laten zien terwijl dat wel gebruikelijk is maar PostNL had aangegeven dat dat niet hoefde. Geen goed woord over voor deze bezorging. Blijkbaar interesseert het PostNL helemaal niets of en wanneer je je pakket krijgt en wie hem krijgt. Dat terwijl we het over serieuze bedragen hebben. Klacht bij Coolblue ingediend wat betreft de bezorging, hier is erg netjes mee omgesprongen. Hoop dat het voor de bezorgingen in de toekomst helpt. Mocht het nog een keer gebeuren is het wel voor mij een reden om niet meer te bestellen maar voortaan spullen in de winkel te kopen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Paula 19-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne jongens die mijn wasmachine kwamen brengen
Vriendelijk en duidelijk met uitleg
Mooi op tijd en een telefoontje van te voren
Ga zo door !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a linschoten 19-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima website, overzichtelijk, makkelijk bestellen en snelle en goede levering.
tot nu nog erg blij met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 19-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Geweldig service, hele nette bezorgers en zeer vriendelijk, willen alles wel doen wat je vraagt over het product wat je gekocht hebt. Ik raad zeker Cool blue aan bij mijn vrienden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick schnur 19-02-2018 In de winkel gekocht
Den Haag Babylon

Goede service

Algemene score

10,0
Deze winkel begrijpt datgene waar andere winkels in falen en dat is service! Al vele dingen besteld en goed en op tijd geleverd. Kwartie van te voren gebeld en tot op zolder geleverd voor niets! Andere dingen in de nieuwe winkel in den haag opgehaald en ook daar een dikke pluim voor het personeel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beld 19-02-2018 Via de website gekocht

Attent en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen afspraken na op alle fronten. Kan concurreren met de andere webwinkels.
Veel keuze en prima site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten Pouwels 19-02-2018 Via de website gekocht

Goeie video review en supersnel

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en toegankelijke site. Goede praktische videoreviews. Goede en snelle service en levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 19-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is goed overzichtelijk. 'S avonds besteld en volgende dag in huis. Direct na bestelling al een tijdsindicatie. 15 minuten voor levering een telefoontje, dat ze er bijna waren.
De bezorgers waren erg vriendelijk, netjes en snel.
De oude droogtrommel hebben zij retour genomen. Net als verpakkingsmateriaal.
De dag na levering, ontvingen we nog een handgeschreven kaartje in de brievenbus. Enorm attent en geeft een positief gevoel. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 19-02-2018 Via de website gekocht

Beste webwinkel, ruim assortiment en snelste levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan geen webwinkel in Nederland bedenken die betrouwbaarder is, het snelst levert en een ruim assortiment heeft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 19-02-2018 Via de website gekocht

Goed kunnen kiezen, snel binnen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is altijd een fijne webshop. Het is eenvoudig het juiste product te vinden, de filters die je helpen bij de selectie zijn altijd precies goed. Als je een beamer zoekt wil je selecteren op technische specificaties. Dat wordt goed gefaciliteerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 19-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle en nette levering

Algemene score

9,0
Het is gewoon eerlijk goed en snel en vooral geen gezeur je hoeft geen dagen weken te wachten ze doen wat ze beloven helemaal blij mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorian 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service & duidelijke afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue bezogde snel, maar maakte boven al de online shop beleving heel erg goed! Coolblue lever een duidelijke beschrijving, uitgebreide reviews en hele snelle en volledige levering. De website van CoolBlue zorgt dat je precies weet wat je krijgt en wat je kan verwachten van het bestelde product, maar zo ook de bestelling zelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny van Someren 19-02-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is mijn eerste kennismaking met Cool Bleu en ben zeer tevreden. Vanaf de bestelling tot aflevering van het product zeer goed,vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ook de service was geweldi

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ada 19-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een laptop besteld bij Coolblue.
Vanaf de bestelling tot de bezorging aan de deur, prima geregeld!
De laptop was bijzonder goed ingepakt en beschermd tegen stoten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebrand 19-02-2018 Via de website gekocht

De bestelling wordt keurig op tijd en afspraak bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede uitleg en een fantastische service! Kortom ik kan iedereen aanbevelen om je product bij deze winkel te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wallie 19-02-2018 Via de website gekocht

prima scheerapparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
remmington scheerapparaat XR1430 Hyper flex Aqua gekocht en die is toppie !!!
voorheen philips 5000 series gehad maar kunnen aan deze niet tippen.
jongens wat een fijn apparaatje en dat voor die centen.
verder een duidelijke site snelle levering aan huis en makkelijk te bestellen bij Cool Bleu.
ben over alles zeer tevreden. groetjes Wil.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bianca 19-02-2018 Via de website gekocht

super bedrijf met geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf met een snelle levering, geen verzendkosten en ook nog eens scherpe prijzen. een website die goed in elkaar zit en als iets niet voorradig is krijg je een mailtje zodra het binnen is en kan je gelijk bestellen, werkt super goed. Echt een aanrader dit bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana Beers 19-02-2018 Via de website gekocht

Top Service & Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professioneel advies. De medewerkers van Coolblue hebben echt kennis van zaken. Geweldige, snelle en vooral vriendelijke klantenservice. Producten zijn altijd binnen een dag geleverd. Menige kantenservice en winkel mag een voorbeeld nemen aan hen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

W. Hiemstra 19-02-2018 Via de website gekocht

De website, service en het hele bestelproces is super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service en de snelle levering zijn gewoon geweldig. Je wordt enorm goed op de hoogte gehouden als je iets besteld hebt. En ze doen er alles aan om zich te verbeteren door constant feedback te vragen aan klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melle 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, uitstekende service, goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en je kunt makkelijk de producten met elkaar vergelijken. Als je dan een keus hebt gemaakt is de bestelling een appel en een ei en de levering de volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de Waal 19-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super eenvoudig bestellen en keurig op tijd afgeleverd. Je ontvangt een tijdsblok van 1 uur, dus je hoeft niet heel de dag te wachten. Service was super, ik mocht niet eens de stekker in het stopcontact steken, dat wilden de bezorgers zelf doen. Achteraf kreeg ons zoontje nog een ballon, een kleinigheidje, maar super attent!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMW 19-02-2018 Via de website gekocht

uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was super makkelijk om een product te bestellen. Ik kon makkelijk vergelijken met producten die ik nodig had.

Wat ik super goed vond was de service bij het bezorgen. Je kreeg veel informatie over hoe laat dit bezorgd werd en werd ook gebeld als de monteurs onderweg zijn. Binnen 10 minuten was mijn droger boven en aangesloten! echt top service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 19-02-2018 Via de website gekocht

Magnetron besteld en dezelfde dag geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige bestellingen bij Coolblue liepen al gesmeerd maar de laatste ging wel erg snel, Tussen bestelproces online en bezorging zaten slechts enkele uren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 19-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze wasmachine was kapot. Om 19:00 uur besteld en de volgende morgen stond de nieuwe wasmachine geïnstalleerd en wel om 11:00 uur al weer te draaien! Super blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joys Veldkip 19-02-2018 Via de website gekocht

Super notificatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik mijn email had achtergelaten, werd ik op de hoogte gesteld over wanneer het product weer op voorraad zou zijn.
Na het ontvangen van deze notificatie heb ik het meteen kunnen bestellen en de volgende dag werd het gratis bezorgd. Ik ben helemaal gelukkig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw FR 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen een dag geleverd, oude modellen meegenomen en uitleg over de nieuwe modellen. Prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir 19-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van coolblue kunnen veel winkels nog van leren de bezorging is top de klantenservice is top onze levering was niet compleet toen ik er voor belde ston volgende dag al op de stoep en we kregen nog een hand geschreven kaart omdat we zijn verhuisd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim vd aa 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer netjes en bezorgen alles netjes op tijd nooit problemen mee gehad. Klantenservice is ook top niks van op aan te merken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Massop 18-02-2018 Via de website gekocht

Nog nooit zo snelle levering gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop tegenwoordig als het even kan bij Coolblue. Vind hun service dat je voor bijbetaling een supersnelle levering kan krijgen echt top. Heeft me een keer enorm uit de brand geholpen toen 's avonds bleek dat ik voor 11 uur de volgende ochtend een nieuwe beamer nodig had. Verder is het eigenlijk niet belangrijk, maar ik word blij van hun teksten op bv de dozen :).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 18-02-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondagavond een Siemens wasdroger gekocht. Maandag morgen om 7:40 werd deze al gebracht en geïnstalleerd (oude wasdroger werd netjes me rug genomen).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramD 18-02-2018 Via de website gekocht

Waarom ik nooit meer iets bestel bij Coolblue

Algemene score

1,0
Op zaterdag een rugzak besteld bij Coolblue. Wordt zondag al geleverd, mooi! Ik krijg een mail met een verzendbevestiging en zie dat het pakje wordt bezorgd op een adres waar mijn dochter vroeger woonde (?!). Hoe komt dat? Welnu, 2 jaar geleden heb ik eens een laptop besteld voor mijn dochter en bij haar laten afleveren. Sindsdien heb ik andere bestellingen gedaan, zijn allemaal op mijn eigen adres aangekomen. Maar goed, even rechttrekken, want mijn dochter woont daar niet meer.
Coolblue gebeld en verteld wat er aan de hand is. Ze begrepen er niets van, in mijn 'persoonlijke gegevens' komt dat oude adres van mijn dochter niet eens voor. Maar ja, niets aan te doen, nee, het pakje terughalen kon niet. De bewoners van dat adres zouden het wel weigeren dachten ze, en dan zouden ze mijn geld wel terugstorten.
Dag erna komt er een mail van Coolblue klantenservice. 'Vanuit mijn collega heb ik vernomen dat je je bestelling graag had willen annuleren.' Maar het pakketje is al afgeleverd, zeggen ze dan. Ik mag het gewoon terugsturen. Sukkels.
Die nemen hun klanten echt niet serieus.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 19-02-2018

Beste Bram,

We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat de bestelling die u heeft geplaatst naar een foutief adres gestuurd is. Tevens vinden wij het onwijs spijtig om te horen dat het daaruit voortgekomen contact niet verlopen is zoals je van ons had mogen verwachten.

Wij zouden dan ook graag willen kijken of wij tot een passende oplossing kunnen komen. Je kunt hierover contact met ons opnemen door het ordernummer met een korte toelichting te versturen naar geenglimlach@coolblue,nl. Dan helpen wij jou graag verder.

Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten in de e-mail.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

JeroenG01 18-02-2018 Via de website gekocht

Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop, veel keuze en topproducten. Prima service. Gevarieerd aanbod met goede filtermogelijkheden om tot de juiste keuze te komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 18-02-2018 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Competitieve prijzen, snelle levering en zeer goede service ook na de levering (mails met tips en handleidingen m.b.t. jouw bestelling)!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 18-02-2018 Via de website gekocht

Super fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Easy ordering process. Very nice explanatory and informative comparison between the choices/products. Same day delivery.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 18-02-2018 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit eerder bij Coolblue besteld, ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben! Overzichtelijke site, veel keus en snelle levering. En fijn dat je meteen de benodigde randonderdelen mee kunt bestellen. Groot compliment voor de vriendelijke bezorgers werd netjes van tevoren gebeld en werd mij netjes uitgelegd wat de moglijkheden voor aansluiten van de apparstuur zijn. Namen ook het oude apparaat mee. Ik ga in het vervolg meer bij Coolblue bestellen want service en vriendelijkheid vind ik ook belangrijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poul 18-02-2018 Via de website gekocht

Ik ben blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanbieding van externe harddisk voor Mac computer Uitstekende aftersales, zeer behulpzaam bij het uitvogelen van de installatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 18-02-2018 Via de website gekocht

Persoonlijke, snelle, humoristische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele grote duim voor Coolblue ivm. supervriendelijke, snelle en nuttige service op alle fronten: toffe, humoristische klantenservice, heldere communicatie over de bezorg planning en het tijdvak (waardoor ik niet een hele dag hoef vrij te nemen), de gebruik tips na de bestelling, vrolijke kerels die de loeizware wasmachine weghaalden en een nieuwe naar beneden brachten en installeerden. En 'n persoonlijk kaartje als nazorg door contact met klantenservice! Die zelfmaak confetti hebben ze verdiend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aimée 18-02-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk webshop en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft niet alleen een super snelle service ook het aanbod in producten is te gek. Op gebied van electronica bieden ze de beste producten aan in allerlei prijsklassen. Ik ben fan! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor houweling 18-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering prima verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering zelfs op zondag dat maak je zelden mee. En ze hebben veel goede producten waar je uit kan kiezen goede merken. Het is mijn eerste bestelling dus hoe de service is als er wat mis is met het product dat weet ik nog niet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. 18-02-2018 Via de website gekocht

Subtiele maar ruime fototas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van een hele mooie fototas. Nog beter dan op de foto's. Handig met een extra tas voor je camera. Ik wilde graag een subtiele tas als vrouw. Dat is het zeker. Niemand valt het op dat je met je camera loopt! Missie geslaagd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews