coolblue.be - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 37059 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 8875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P. Geerts 23-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima product, gunstige prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een stoomstrijkijzer? Wij kwamen terecht bij Coolblue, waar de philips stoomstrijkijzer gunstig geprijsd was. Snelle levering (dag later al in huis), netjes geinformeerd (via mail) en met een vleugje humor ('doe de bezorger de groeten van ons'). Daarbij ook nog eens origineel verpakt in een leuke doos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda-Jane 23-06-2018 Via de website gekocht

Snel besteld, snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht, snel besteld en ook heel snel bezorgd zonder enig probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulien 22-06-2018 Via de website gekocht

Warm, dieprood bedankt aan Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zoeken op de website, het bestellen, het betalen, de snelle levering, het goede overleg per telefoon en uiteindelijk de levering door 3 professionals: vriendelijk, deskundig, snel!
SUPER!!!
Een aanrader voor iedereen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Heijne 22-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering en een geweldige service. Voor 23.59 uur besteld en de volgende dag heb je het product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaen en ria 22-06-2018 Via de website gekocht

Coolblue een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue bezit een heel uitgebreid gama aan producten .
Je krijgt heel uitgebreide info.
Prijzen zijn heel concurrentieel.
Vandaag bestellen en morgen geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glabbeek,v. 22-06-2018 Via de website gekocht

Beter kan niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het contact voelt warm en persoonlijk aan.
Moeilijk voor een ander dit niveau te benaderen.
De uitvoering is perfect evenals de eventuele
communicatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meta Pot 22-06-2018 Via de website gekocht

Veel keus en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van tandenborstel tot wasmachine alles op tijd geleverd. Veel info over het product. Zeer betrouwbaar ook over eventuele minpunten van het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Ewalt 22-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door eerdere ervaringen met Coolblue, wasmachine, koelkast, afzuiger en nu een vaatwasser, zoek ik eigenlijk niet verder maar ga meteen naar Coolblue .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 22-06-2018 Via de website gekocht

Super winkel!

Algemene score

10,0
Heel veel keus , goede prijs. makkelijk bestellen en betalen.
Eenmaal gekocht wordt je goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is en wanneer hij afgeleverd wordt.
In mijn geval had ik een laptop met word en excel besteld. Na de bestelling ontving ik een mail hoe ik het eenvoudig kon installeren .
Dat is allemaal goed gelukt.
De laptop was prima verpakt.
Kortom ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 22-06-2018 Via de website gekocht

NO nonsens bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle verzending. Goed Retourbeleid. Duidelijke site. Zeer vakkundige helpdesk. Zéér uitgebreid assortiment. Duidelijke uitleg. Kortom top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 22-06-2018 Via de website gekocht

Goede uitleg producten en hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus op de site, goede uitleg, bezorging precies op afspraak, bij niet tevreden geld zeer snel weer terug. CoolBlue is echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen 22-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Waardeloos

Algemene score

4,0
Als eerste komen ze mn wasmashine en mn droger aansluiten, vervolgens staat deze niet waterpas en bonkt. Dus ik bel de coolblue op, nou mevrouw heel vervelend we gaan dit oplossen tussen 8 en 12 komt er iemand om het te regelen. Sturen ze een monteur van de bosch langs en wil die dat ik 125 euro betaal. No way! Dus weer coolblue gebeld en kreeg weer het antwoord : heel vervelend mevrouw. Nieuwe afspraak gemaakt met iemand van coolblue. Staan ze op een andere datum aan de deur terwijl wij niet thuis waren en vervolgend vandaag op de afgesproken datum weer niet op komen dagen!!!! Waardeloos, ik zit ondertussen al ruim 2 maanden met een niet goed afgesteld mashine

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2018

Beste Gwen,

Bedankt om je klacht bij ons kenbaar te maken.

Het is duidelijk dat we voor jou niet de service hebben kunnen geven die je van ons mag verwachten. Zou je mij het ordernummer kunnen doorgeven via geenglimlach@coolblue.nl? Op deze manier ga ik na wat er precies is mis gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Wanneer er nog steeds een nazorgafspraak nodig is om de machine waterpas te zetten, zullen we dat direct kunnen afspreken. Wanneer alles uiteindelijk weer goed op z'n plek staat kijken we natuurlijk ook met je mee voor een passende compensatie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Dirk 22-06-2018 Via de website gekocht

Geen installatie

Algemene score

2,0
De bezorgers waren vriendelijk. Een domper was dat TV niet werd geïnstalleerd. De TV reclame deed anders vermoeden. Ook vond de levering niet binnen 24 u plaats.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

valentijn 22-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn monitor was kapot gegaan door de kortsluiting, toen heb ik hem naar coolblue gestuurd en een nieuwe teruggekregen! Geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harderwijk. 22-06-2018 Via de website gekocht

Een zeer goede winkelsevice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed. De bestellingen en leveringen zijn goed verlopen en passend bij service doelstellingen. De producten hadden helemaal geen gebreken, anders geschreven ze werkten uitstekend en zijn door de handleidingen en Coolbleu video's goed in gebruik genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jc 22-06-2018 Via de website gekocht

Snel, correct, vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke, duidelijke site zonder valse, opdringerige reclame. En zo is ook de winkel, simpel en overzichtelijk. De "coolblue-keuze" was, na voorafgaandelijk eigen onderzoek, voor mezelf ook de beste keuze. Dan maar zelf naar de winkel in Lochristi gereden (kon niet wachten om mijn aangekochte spullen op te halen). Warm onthaal, snelle, correcte, vriendelijke en behulpzame bediende (dame). Alles lag klaar. Een geprinte factuur mee gekregen en ook zonder probleem eentje gekregen via mail. Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel avn roekel 22-06-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service, super vriendelijk- mijn ipad was kapot maar ik heb een nieuwe gekregen met dubbele GB

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne duidelijke shop met goede vergelijking mogelijkheden zodat ik een goede keuze kon maken. Ook voor de toekomst met goede uitbreiding mogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 21-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Daar wordt je blij van..
De manier waarom Coolblue communiceert.
De teksten in mails en op de verpakking, het mailtje over hoe je printer te installeren op de ochtend dat deze arriveerde !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Denekamp 21-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

prima personeel en goede producten

Algemene score

9,0
Ontvangst met koffie door vriendelijk personeel wat zich eerst voorstelt!!!!! Goed advies en kennis van zaken.
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

C.j.h van Ee 21-06-2018 In de winkel gekocht
DenHaag

In de winkel prettig geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel loopt vriendelijk personeel, dat niet op provisie uit is. Ze zijn ter zaken kundig en geven je een persoonlijk advies. Zeer fijn bedrijf om aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lucy 21-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

'Coolblue en Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi 32GB' toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue-facebook vroeg deze oma hulp bij de aanschaf van een tablet voor kleindochter, voor thuis en op school (met Scula en een rekenprogramma). Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi 32GB Wit werd het. Niet alleen (ook voor kinderen) een heel goede handzame tablet, maar ook heel erg mooi door de witte kleur (het oog wil ook wat!). De gratis bijbehorende doorzichtige cover is niet zo functioneel in kinderhanden, dus een witte book cover erbij gekocht. Had de 8 jarige tot nu toe een grote hekel aan rekenen, dankzij het goede advies van Coolblue is ze nu zelfs thuis vrijwillig sommetjes aan het maken. En welke oma ziet er niet graag een blije kleindochter met een voldoende voor rekenen op haar rapport.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lucy 21-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Coolblue + Coolblue facebook een combinatie made in heaven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dames van Coolblue facebook hebben goed meegedacht bij het kiezen van een tablet voor kleindochter, voor gebruik thuis en op school. We kwamen uit op de witte Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi 32GB. De Rotterdamse vestiging en de facebook dames: 'een combinatie made in heaven'. De dames zijn geweldig, de heren prima en de tablet een goede keus! De witte tablet is op zich al een beauty, maar prachtig ingepakt (het oog wil ook wat) is het een super cadeau geworden. Dankzij de Coolblue dames zie ik nu een blije gelukkige kleindochter die met plezier haar sommetjes maakt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Annette 21-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
man en kinderen al vaker online aankopen gedaan en ik ben nu ook om alles wijst zich vanzelf geen problemen ondervonden en ik ben er van overtuigd als ze er zijn dat ze snel opgelost worden heel erg tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jenny 21-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering en zzer vriendelijke leveranciers

Algemene score

10,0
kan niet beter, snelle levering en de service prima, is niet de eerste keer dat ik bestel , en zal ook niet de laatste keer zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mwdeheer 21-06-2018 Via de website gekocht

Ruime voorraad, snelle levering!

Algemene score

9,0
Fijn als je iets snel nodig hebt en het artikel is op voorraad en wordt de volgende dag op de aangegeven tijden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 21-06-2018 Via de website gekocht

Mooie duidelijke website, snelle levering, goede afwikkeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht bij cool blue. Volgende dag geleverd en aangesloten door heel vriendelijk personeel. Ook nog tips voor het gebruik van de wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Botman 21-06-2018 Via de website gekocht

top cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijk. Snelle levering op tijd. Prima prijs tov anderen. net verhuisd en ga zeker de rest ook bij cool blue bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gustaaf 21-06-2018 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goed winkel. Personeel is klantvriendelijk. koffie en thee aangeboden. Snelle levering van het product. Aanbevolen door een andere klant. Tevreden over de service , de prijs en kwaliteit van het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berly 21-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij was het de goedkoopste, en een super snelle levering, en ook vertrouwd in betaling, cool blue is gewoon erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannette Hurks 21-06-2018 Via de website gekocht

Uitermate makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles, van bezoek aan de website tot de levering, was prima geregeld. De vriendelijke, vrolijke jongens uit de commercial bestaan echt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 20-06-2018 Via de website gekocht

Mooie site,veel voorradig,snel te bestellen,stipt geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige site, de Sony wekkerradio is op voorraad. Het bestellen is een fluitje van een cent.
En snel (de volgende dag!) Keurig afgeleverd. Het is een kado, dus fijn dat je de zekerheid hebt het op tijd in huis te hebben. Fijn die vertrouwde service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rastus 20-06-2018 Via de website gekocht

Ruim aanbod, goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne winkel, bestel er al jaren.
Je hebt echt het idee dat de klant hier centraal staat, en dat geldt voor zowel voor de webwinkel als de fysieke winkels.
Ook als je na de aankoop met vragen of problemen zit wordt je erg goed geholpen. Als het even kan bestel ik daarom mijn producten het liefste hier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 20-06-2018 Via de website gekocht

Veel informatie op de website. Uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima keuzehulp op de website of in de winkel met vermelding van de voor- en nadelen van de producten. Snelle bezorging en geen probleem als er eens iets toch niet naar je zin is.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosephinaD 20-06-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze zeggen, goed, goedkoop en prima service

Algemene score

10,0
Het aanbod is goed...... het bestelproces verloopt soepeltjes....... de betaling is makkelijk en de afleverprocedure is prima! Er is duidelijkheid over hoe laat ze komen en een half uur van tevoren krijg je nog een SMS-je.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 20-06-2018 Via de website gekocht

Bijna Japanse service 99%

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top site, makkelijk te bestellen en de feedback LIVE voor de levering echt Super, tot en met tips hoe te gebruiken van de wasmachine.
Dan de levering in ons geval Tim en Stephan super vriendelijk en gelijk actie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 20-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruikersgemak staat voorop. Duidelijke klare taal, uitgebreid aanbod en gemakkelijk te vergelijken. Een hele snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kaat 20-06-2018 Via de website gekocht

Online shoppen 2 the next level

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een uitgebreide webwinkel met een zeer ruim en divers assortiment. Coolblue is een bedrijf dat hun cliënteel op een zo laagdrempelig mogelijke manier informeert en helpt. Dit enerzijds door hun efficiënte bestelsysteem en anderzijds door hun filmpjes om de juiste keuze van product te maken. Net als in de winkels kan je ook op de website terecht met al je vragen. Dit gevolgd door een eerlijk, open en uitgebreid antwoord. Extraatje? Hun jonge sfeer, dit met een mopje hier & daar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mas 20-06-2018 Via de website gekocht

Super! Duidelijk en snel.

Algemene score

10,0
Duidelijke communicatie via site en e-mails. Snelle levering. Ze bellen 15 min. Voordat ze komen leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. de Weerd 20-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk zoeken, kiezen en bestellen.
En de volgende dag in huis, precies in het vooraf bekende tijdsvak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 20-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering volgens afspraak. Tijdsmarge van een uur dus je hoeft niet eindeloos te wachten. Zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert 20-06-2018 Via de website gekocht

Top web-winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel te kiezen, fijne hulp indien nodig, en ze doen wat ze je zeggen! Vandaag besteld en morgen in huis is een service die niet iedereen geeft. Coolblue wel. Als ik iets wil kopen kom ik altijd bij Coolblue uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 20-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld en morgen geleverd. Dat vind ik echt geweldig. De chauffeurs waren zeer vriendelijk en hebben goed geholpen. Ze hebben de wasmachine aangesloten en uitgebreid uitgelegd. Nog wat tips gegeven waar we wat aan hebben. Ook hebben ze geholpen om de droger weer op de plek te zetten. Mijn jongens kregen netjes een kleurplaat, daar waren ze ook erg blij mee. Coolblue heeft me netjes op de hoogte gebracht over wanneer ze kwamen en ook een email gekregen dat er een cashback actie was. Ik vind ze geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 20-06-2018 Via de website gekocht

Goede service vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service snelle levering.
Vriendelijk personeel dat inderdaad lachend de trappen opliep.
Aansluiten nieuwe machine met duidelijke uitleg.
Afvoeren van de oude machine.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Noord 20-06-2018 Via de website gekocht

Echt super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde rond 14.30 en de bezorger stond om 18.00 uur al bij mij voor de deur om het pakket af te leveren. Zo snel heb ik het nog nooit ontvangen. Echt een aanwinst deze service die maar 5 euro extra koste. Daar ga ik vaker gebruik van maken. Wat een gemak. Bedankt Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen 20-06-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Deze shop gekozen om af te laten leveren omdat deze op de hoek van mijn werk zit. Was vrij druk rond het tijdstip dat ik ging en heb best wel een tijdje moeten wachten. Personeel was niet onaardig maar ook niet heel erg vrolijk. Over all wel gewoon goed geholpen

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Manon 20-06-2018 Via de website gekocht

S avonds besteld volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten kun je makkelijk vergelijken op de site.
Bestellen en betalen ging makkelijk en het product werd snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 20-06-2018 Via de website gekocht

Lijkt mooier dan het is. Belofte wordt niet waar gemaakt.

Algemene score

3,0
Coolblue lijkt een prettige online winkel. Fijne navigatie, goede prijzen. Maar onlangs plaatste ik op zaterdag een bestelling en wilde die op zondag bezorgd hebben. Coolblue biedt dit immers aan. In de nacht van zondag op maandag ging ik op vakantie. Via track and trace zou het zondag net na twaalven bezorgd worden. Dat werd gaandeweg de middag bijgesteld naar tussen 4 en 7. Die middag dus bewust thuis gebleven, maar 's avonds rond tienen werd nog tussen 4 en 7 leveren aangegeven. Natuurlijk werd het niet op zondag bezorgd. Dat werd maandagmiddag. Door onze dochter (ivm vakantie) daags erna teruggestuurd met als reden de te late levering. Daarna nog 10 dagen wachten voordat het geld terug gestort wordt. En als klap op de vuurpijl blijft elke reactie (excuus, vraag, etc.) uit!
Al een keer eerder kwam ik bij Coolblue op de koffie toen het product dat ik als demo kocht niet volledig bleek te zijn. Toen kon men niets voor mij betekenen.
Ik ga niet zeggen dat ik nooit meer iets bij Coolblue koop, maar voordat ik dat doe, kijk ik eerst of er ook een alternatief is. Dat zal meestal wel het geval zijn.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-06-2018

Beste Gert,

Bedankt voor het schrijven van je review. Absoluut niet fijn om te lezen dat je niet tevreden met ons bent. Zou je het ordernummer kunnen versturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kunnen we het daar verder uitzoeken en meenemen voor de toekomt, om dit soort issues te voorkomen.

Bij voorbaat dank voor het toesturen en een hele fijne dag verder gewenst.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jan 20-06-2018 Via de website gekocht

fantastiche webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs. Stipte levering. Geweldige service. De slogan alles voor een glimlacht wordt volledig waargemaakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 20-06-2018 Via de website gekocht

Top geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie overzichtelijke site. Snelle levering door een aardige bezorger die de tv zelfs verder bracht dan de drempel.
Geen gedoe en dat was na een ervaring bij een andere site wel een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews