coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 65355 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 8714 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wouter 09-08-2022

Algemene score

4,0
De website en producten zijn erg goed en makkelijk opgezet. Echter, de beloftes die zij opschrijven zijn niet in beton gegoten.
- voor 23:59 besteld morgen in huis, is een streven geen harde belofte. Product kwam later.
- bezorgd tot aan de voordeur kunnen ze ook niet altijd waar maken. Ik bestelde een wasmachine. Er was maar een bezorger. Die kon (natuurlijk) de wasmachine niet tot de deur leveren. Hier kan de bezorger niets aan doen. Maar wel vreemd dat Coolblue dit wel belooft!

Reageer

Robert-Karel 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde een monitor op vrijdagavond en ontving hem al op de dag erna. Top!

Reageer

Mvo 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn studie was ik op zoek naar een goede draagbare tablet/laptop. Qua uiterlijk wist ik precies wat de wensen waren, maar qua inhoud ben ik niet zo op de hoogte. Op de site van Coolblue waren de tablets goed te vergelijken, stonden bepaalde termen uitgelegd en heb ik voor mij de beste keuze kunnen maken. De volgende dag snelle, nette levering en een extra mail over het gebruik van mijn tablet en tips. Top service!

Reageer

Esther 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig producten zoeken en vergelijken op de site. Overzichtelijke bestelinformatie en duidelijke aanvullende digitale productondersteuning. Snelle en correcte levering. Retour zenden eveneens probleemloos. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Reageer

Patrick 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professioneel en meer dan correct in de aflevering van het product.
Goede ondersteuning.
Gewaardeerd voor de kennis en aanbevelingen electro.

Reageer

Brenda 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De manier van communiceren, de extra product informatie, snelle communicatie over het leverproces.

Reageer

Evi 09-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima online advies, veel keuze, snelle levering, leuke verpakking, mail met tips ivm gebruik…

Reageer

Hilde Heuvinck 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijk en supersnel , vrijdagavond mijn Senseo kapot, zaterdagmorgen had ik mijn nieuwe al zonder uit mijn huis te komen

Reageer

FREDJ 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog nooit slechte ervaring mee gehad. Hele goede service en het heeft ook altijd iets leuks, op de 1 of andere bijna rare manier. Geinig zinnetje, leuk dingetje, tja. Doen ze goed.

Reageer

Suzanne 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige website, duidelijke weergave, snelle levering en prijs is prima. Ook goed dat ze tweedekans producten aanbieden en bijpassende producten, zodat je een compleet product koopt!

Reageer

EmBe 08-08-2022

Algemene score

9,0
Ik vind dat Coolblue bijzonder goed (meestal via een video) laat zien wat je kan verwachten van je te kopen product.
Daarnaast is de levering super snel (meestal binnen één dag).

Reageer

Monica 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft veel keuze in producten. Prijsstelling is prima en de levering is erg snel.

Reageer

TB 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service, helaas loopt de klanteservice vaak achter en kunnen ze vaak weinig beteknen voor je betreft bezorging. Maar verder echt een top winkel!

Reageer

Thessa 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue word je altijd erg fijn geholpen - deskundig en vriendelijk personeel. Voor kleinere aankopen ga ik daarom ook graag naar een Coolblue-winkel.

Bestellen via de website gaat altijd vlot, bezorging ia goed in te plannen, en de service en aanbod is uitstekend!

Reageer

P. 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk. Eenvoudig. Snel. Goede prijzen.
Alles wat je wenst van een verkooppartij.

Reageer

Dennis 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een smartwatch, om wandelingen tijdens mijn vakantie op te nemen.
Het adres gewijzigd naar de vakantiebestemming. Om half 11 in de avond besteld, keurig geleverd de volgende middag.

Ontzettend tevreden

Reageer

Eddy 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze met correcte omschrijvingen. Heel prijsgunstig.
Zeer snelle levering

Reageer

Chrissie 08-08-2022

Algemene score

10,0
Het was super fijn om het product zo snel op te kunnen halen in de winkel. De service was super en er werd goed nagevraagd of er nog vragen waren. Ook het retour beleid ed werd goed uitgelegd

Reageer

Mac 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke en goedwerkende website, groot assortiment, scherpe prijzen en ook echt mijn bestelling binnen een dag in huis. (Dat zeggen veel websites, maar lukt vaak niet.) Aanrader om te shoppen!

Reageer

Wessel 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vroeger bestelde ik het liefst via bol.com, totdat een vriend me verwees naar Coolblue. Vanaf moment één ben ik fan.
De productinformatie en keuzehulp, zijn kraakhelder en de klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Mijn bestellingen bij andere webwinkels zijn in rap tempo vertraagd, vaak door onzekerheid en slechte service. Ook met een hogere prijs zou ik liever bij coolblue bestellen.

Reageer

Chnl 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een paar keer besteld. De site is makkelijk, gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Datas en producten komen telkens overeen met beschrijving.

Heel vriendelijk personeel. Heel tevreden.
De reden dat ik een 9 geef is omdat perfectie niet bestaat. Maar niets negatief te benoemen. Bedankt voor de service.

Reageer

Martijn van den Berg 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is altijd goed, ruim assortiment, goede prijzen en nog betere service. Ik bestel hier vaker en zal dat zeker blijven doen.

Reageer

Roosuitlimburg 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dure TV bij coolblue besteld. Bevestiging meteen binnen en levering dag erna. Ik kreeg 'd nachts zoals beloofd netjes een mail met het verwachte levertijdvak. Een kwartier voor levering werd ik ook conform hun voorwaarden gebeld. De bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam en ik kreeg uitgebreid uitleg over garantie en retourtermijn etc.
Top bedrijf en service!!

Reageer

Lineke 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kan artikelen snel vinden, fijn dat er nog suggesties bij staan wat alternatieven zijn. Of dat je producten kunt vergelijken. Daarnaast is de snelle bezorging ook fijn.

Reageer

Marc Vossen 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie styling in blauw van de winkel. Op internet bij Coolblue 2e kans producten met aanzienlijke kortingen, Al 2x gebruik van gemaakt en beide keren uitstekend bevallen.

Reageer

Mevrouw m.maduro 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zolang ik bij coolbleu al mijn benodigdheden heb besteld kon ik rekenen op een goede service. Bijna 2 weken geleden was er een koelkast besteld deze was vorige week netjes bezorgd met vriendelijke en behulpzaam personeel. Met de koelkast zijn we dan ook meer dan tevreden mee. Dus mijn advies aan iedereen doe gerust jou bestelling bij coolbleu.

Reageer

Maryann 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Easy to browse options of items and compare brands. Easy to order, quick and reliable delivery.

Reageer

Thibault 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede retour service, er wordt nooit moeilijk gedaan en je wordt steeds persoonlijk geholpen

Reageer

Chun 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne samenwerking tussen online bestellen en offline ophalen. Kon na bestellen mijn iPad gelijk ophalen. Personeel in de winkel was super vriendelijk en behulpzaam!

Reageer

Amber 08-08-2022

Algemene score

9,0
Duidelijke productinformatie, snelle verzending. Erg tevreden met mijn aankoop.

Reageer

Edwin 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel staat echt voor service en duidelijke communicatie. Vaatwasser besteld, netjes een mail met het tijdblok waarin ze komen, bezorgen belt netjes vooraf dat ze onderweg zijn. Ik had de oude vaatwasser nog niet afgekoppeld, waarop de bezorgen vertelde dat met 1 telefoontje naar Coolblue de oude gewoon opgehaald kon worden zonder extra kosten of moeite

Ik wordt gelukkig van zoveel klantvriendelijk, Coolblue dankjewel.

Reageer

Kees 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveren snel, (ook op zondag). Ze geven goed advies op de website. En uitgebreide specificaties van producten zodat je deze goed kunt vergelijken. Tot slot zijn de product video's ook erg waardevol.

Reageer

Theo 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het grote voordeel vind ik de vergelijkingsmogelijkheden van de producten! Je kunt zo samen met de reviews een goed beeld krijgen van wat je koopt. Zo ook met de door ons gekochte Espresso machine! Prima, snel geleverd en, ondanks dat we hem nog maar kort hebben voldoet prima aan onze verwachtingen!

Reageer

Luc 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima goede service en levering is prima verlopen zo als dat hoort ik ga zeker nog eens bestellen via deze weg

Reageer

Arjan 08-08-2022

Algemene score

4,0
Op vrijdag doe je een bestelling voor 23:59 (met levering de volgende dag). Dan moet je voor de keuze 'volgende dag' ineens een bedrag betalen, maar is het op maandag gratis. Ik heb gekozen voor maandag dus. Op zondagavond krijg je een mail dat je bestelling is verstuurd, dat de bezorgdag de volgende dag is en dat 's nachts de planning wordt gemaakt en je een tijdsvak krijgt. Het tijdsvak komt niet, maar wel een mail over vertraging. Levering wordt gelijk 2 dagen later. Hoezo? De bestelling was al onderweg toch? En jullie leveren de volgende dag toch? Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, maar dat levert ook geen gewenst resultaat op. Ik mag na levering dan (zelf) contact gaan opnemen over een eventuele vergoeding. Ik vraag niet om een vergoeding, maar om een snellere (beloofde) levering. Ik kan dan de bestelling ook annuleren en opnieuw doen voor 23:59, maar ja....die levering komt de volgende dag toch niet aangezien de planning al vol zit.
Officiele reactie van Coolblue 09-08-2022

Beste Arjan,

Dank je wel voor je review. Natuurlijk vervelend als het anders verloopt dan verwacht. Daar balen wij ook van.

Binnen Coolblue maken wij dit bespreekbaar.

Met vriendelijke groet, Coolblue

Reageer

Sandra 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm klantvriendelijk, zeer snelle bezorging, leuke humor in de marketingberichten.

Reageer

O.Kaya 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle reactie, zowel op de website als op mail. Bovendien zeer snel levering!, Genoeg keuze op de website. Zeer handig dat je producten kunt vergelijken zo twijfel je niet tussen 2 producten. Bovendien was mijn IMac zeer goed verpakt, ik was er zelf van verast. Fijn om te zien dat er nog goede kwalitatieve winkels bestaan.

Bedankt Coolblue Team!

Reageer

H . Barel 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooral de bezorging perfect, er was niemand aanwezig even een belletje ik sta voor de deur,, daar kunnen andere bezorgdiensten een voorbeeld aan nemen.

Reageer

Ger 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede omschrijving van de wasmachine en het gebruik ervan. Goed geinstaleerd en de juiste tips gekregen voor in gebruiknemening.

Reageer

Job 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geleverd, zonder schade en mooi op tijd! Bezorger plaatste vriezer op aangegeven plaats.

Reageer

Fabian 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd bij Coolblue, netjes op tijd geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Reageer

Emile 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had onlangs een pakketje gekocht bij coolblue.,het pakketje was perfect aangekomen goed ingepakt en verzorgd. ik had het pakketje bestelt in de avond en het was er de volgende ochtend al. Ze gebruiken ook bpost als bezorgers. Voor mij is bpost de beste altijd op tijd en vroeg perfect dus.

Reageer

Kasper 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog niet vaak voor verrassingen komen te staan met Coolblue. Zeer consequent in orde. Vast adresje voor alle huishoudtoestellen en consumentenelektronica. Als je echt je best doet, vind je vast nog goedkopere verkopers voor spullen maar veel zal het nooit schelen, en de dienstverlening is dan meestal ook een groot vraagteken.

Reageer

Nieke 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie webshop met duidelijke info, uitgebreid assortiment.

Correcte levering, vriendelijk personeel

Reageer

Ilse 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en service
Product omschrijving precies zoals het is en zoals beloofd voor 22:59 besteld de volgende dag in huis . Super

Reageer

Willem 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie. Gebruiksvriendelijk. Prijstechnisch de gunstigste (alhans vor dat wat ik gekocht heb ;-) ) Snelle levering en vriendelijke bezorger.

Reageer

Ludovic 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website, snel en goed producten kunnen vinden en vergelijken. Snelle levering

Reageer

Wouters 08-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het heel handig dat mijn aankopen snel in huis zijn. De vergelijktool op de site vind ik echt super en helpt bij het beslissen van lijn aankopen.

Reageer

Karin 07-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, veel informatie op de website die je helpt met het maken van een keuze en een duurzame bezorging. Op de fiets in Rotterdam. Top!

Reageer

Maria 07-08-2022

Algemene score

9,0
Ruim aanbod, goede informatie op de site, goede service en snelle verzending.

Reageer

Toon meer reviews