coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 41985 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3702 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 25-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt het waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe heeft Coolblue al mijn verwachtingen waar gemaakt. Snelle levering en als er iets mis is dan wordt het meteen opgelost. De laptop die ik ontving werkte niet naar behoren. Ik mocht hem opsturen en had hem na twee dagen weer terug. Dit is het enige wat er ooit mis is gegaan. Bij andere bestellingen geen problemen ondervonden.

De medewerkers aan de telefoon zijn behulpzaam en vriendelijk. De processen zijn duidelijk klantgericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornie 25-05-2017 Via de website gekocht

Top, echt een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een zeer negatieve ervaring met de zeer grote concurrent, naam beginnend met een rode M, dit keer witgoed (wasmachine) bij Coolblue besteld.
Het contrast kan niet groter zijn! Vriendelijke, behulpzame bezorgers, alles perfect geïnstalleerd en zelfs nog uitleg en tips gekregen. Ik weet in het vervolg waar ik koop als ik weer iets nodig heb 👍!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robast 25-05-2017 Via de website gekocht

Uitgebreide keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe koffers nodig, via website Coolblue super veel keuze en prima prijzen.
Na bestellen volgende dag in huis. Eenvoudiger gaat t niet !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexis 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteitspannen zijn meestal erg zwaar, maar deze Sola Fair Cooking pannen zijn van goede kwaliteit en toch licht in gewicht. Zeer handig als je last van je handen en gewrichten hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita paessens 25-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service prima geleverd

Algemene score

10,0
keuze in verschillende artikelen , fijne prijzen, prima uitleg over grote en breedte prima en snelle levering en verwitteging iets voor de levering wat ik fijn vind en heel behulpzaam personeel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slechte se 25-05-2017 In de winkel gekocht

Wat een slechte service

Algemene score

1,0
Wat een slechte winkel zijn jullie. Ik had voor 500 euro een ACER ASPIRE laptop gekocht. En in jullie advertentie zijden jullie " Deze laptop kan hoge prestaties leveren tijdens spellen ". Wat blijkt? Zelfs de meest lichte laptop spellen kwam hij nog niet boven de 40 fps. Ik probeerde hem nog te ruilen/
een betere processor te krijgen maar dat kon niet. Dat bewijst hoe zwak jullie service is, zelfs mijn vrienden en ouders waren het met me eens. Ik zou jullie nooit aanbevelen aan vrienden/familie

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-05-2017

Beste,

Bedankt voor je review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. We vinden het ontzettend naar om te lezen dat je ontevreden met ons bent. We kijken graag voor je na of we een passende oplossing kunnen vinden voor jouw situatie. Zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw ordernummer en adresgegevens, door middel van een e-mail, aan ons door willen geven? Je kunt de mail toesturen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. Alvast bedankt voor je medewerking. We zien je reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kapoentje 25-05-2017 Via de website gekocht

snelle levering, goede service, productkennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds Miele condensdroger besteld.
Volgende ochtend 07.30 bezorgd, geplaatst, bedieningsinstructie gekregen. Verpakkingsmateriaal en oude Miele condensdroger meegenomen.
Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had zowel een printer als een tablet besteld. Deze worden door verschillende onderdelen van Coolblue geleverd. Hierdoor was het volgen van de verzending wat wazig en leek het alsof een deel verstuurd was. Maar alles in 1 keer op tijd geleverd. Netjes factuur via email, gewoon zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marita 25-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop/ goede service/ vriendelijk/ adequaat/ perfecte bezorgservice/ kaartje als dank!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Le 25-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service.nog nooit zo een winkel meegemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk ,ik heb nog nooit zo een perfecte winkel meegemaakt .ze helpen je echt vriendelijk en snelle levering.echt letterlijk volgende dag in huis.30 dagen retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.flohr 25-05-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden om bij coolblue te winkelen via de website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer tevreden bij coolblue via de website ook de levering zo als aangegeven
kwaliteit is ook heel goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 25-05-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website. Heb dit bedrijf gekozen door de aantrekkelijke prijs en de goede reviews die eerder gegeven waren.
Ook het op de hoogte houden van het tijdstip van de levering was perfect.
De bezorgers bellen ongeveer een half uur voor levering op over de precieze tijd dat ze aankomen.
Ook prettig is dat het bedrijf naderhand informeert hoe de levering in zijn werk is gegaan en of er nog calamiteiten waren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annelies Lammers Memel 25-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de wasmachine staat er, hij werd netjes aangesloten de oude wasmachine werd zonder klagen mee genomen, ik ben zeer tevreden hierover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda W 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service naar een pick-up point, en het gemak waarmee je kunt bestellen, een winkel met veel artikelen, dus genoeg om uit te kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joel 25-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service snele levering je kan gelijk je bezorgmoment aanpassen bij ander moet je eerst wachten totdat ze komen en je niet thuis bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joske 25-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is betrouwbaar, snel en heeft humor.
Heeft ook een zeer overzichtelijk bestelproces je weet als consument altijd waar je aan toe bent erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van den Brink 25-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige bezorgers en zeer goede service

Algemene score

10,0
duidelijke website en goede prijs kwaliteit verhouding. wordt op plaat gezet en nemen verpakking materiaal weer keurig mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 25-05-2017 Via de website gekocht

Super gemakkelijk en voordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is echt een aanrader! een gemakkelijke website! Super levering naar eigen inzicht! En hele leuke en vriendelijke mensen! Gewoon Super!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bejanwit 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en geweldig personeel

Algemene score

9,0
Ik heb hier meerdere keren artikelen besteld en altijd tevreden. Snel en gratis bezorgd. Bij vragen altijd zo spoedig mogelijk antwoord. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 25-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze beloven; alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bezorging perfect! Vriendelijke, nette en 'weet waar ze mee bezig zijn bezorgers'. Online via track&trace continue up-date over tijd van levering en een telefoontje als de bezorgers er bijna zijn. Ik ben helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Rutter 25-05-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

SUPERRRRR!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Super goede service!!!
Echt een aanrader om bij Coolblue te gaan winkelen :)
Professionele uitleg en zeer gemotiveerd personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Elsendoorn 25-05-2017 Via de website gekocht

Wat een service! Vooral de twee chauffeurs Wauw!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig assortiment! En super mooie prijzen, en natuurlijk hebben wij nu een perfecte wasmachine die mijn wasjes weer mooi schoonwast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 25-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgende dag al bezorgd (vroeg in de dag). Netjes op de plek gezet, droger er weer bovenop en oude wasmachine weer mee genomen. Geen troep door verpakkingsmateriaal omdat ze dit in hun bus al verwijderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS 25-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle heldere site, goede service, snelle aflevering, wat wil je nog meer? Dat de beoordelingstekst langer dan 100 tekens moet zijn vind ik dan weer iets minder.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 25-05-2017 Via de website gekocht

Dashcam Blackvue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De enige webwinkel in Nederland die hun logistieke proces en informatievoorziening 100% op orde hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 25-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen via COOLBLUE besteld, dat bevalt me prima. Ook klantvriendelijke, degelijke verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke 25-05-2017 Via de website gekocht

Ons tweede tweedekansje - helemaal prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue weet ik al jaren uit ervaring dat het goed zit. Maar mocht het ooit tóch eens fout gaan, dan is het altijd fijn om te weten dat ze overal in het land nog fysieke winkels hebben.
Dat, én het feit dat ze de "Cool" in hun naam met hard werken hebben verdiend en blíjven verdienen...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 25-05-2017 Via de website gekocht

Gebruikersvriendelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Op aanraden van vrienden ben ik bij Coolblue gaan kijken, dat ging heel goed. De website is heel duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim v Ravesteijn 25-05-2017 Via de website gekocht

Goed geïnformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is prettig dat ze bij coolblue bij de verschillende artikelen je goed informeren, met tekst, film, etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 25-05-2017 Via de website gekocht

Wat een shitbedrijf

Algemene score

1,0
Pakket niet bezorgd zoals beloofd dezelfde avond. Gebeld en ze wisten er al van dat er iets mis was met levering. Niet even bellen maar mij heel de avond laten wachten. Willen enkel kosten terugstorten maar niet eens kon er een aardigheidje of tegoedbon vanaf als tegemoetkoming. Heb er inmiddels al voor heel veel geld gekocht. Koop nooit meer bij coolblue als ze dit niet oppakken en hun vaste klanten zo behandelen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-05-2017

Beste Annemarie,

Bedankt voor je review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend naar dat je jouw pakket niet hebt mogen ontvangen. We kunnen begrijpen dat je teleurgesteld bent. We willen dit natuurlijk voor je oplossen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw ordernummer en adresgegevens aan ons door te geven? Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. We zien je reactie graag tegemoet. Alvast bedankt voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Chantal 24-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een Samsonite koffer gekocht op zondag 22 uur en ontving de koffer op maandagmiddag, dat is pas service!! Had nog een vraag per mail gesteld over sleuteltjes die er niet bij zouden zijn. Degene die mijn mail beantwoorde heeft netjes uitgezocht dat er geen sleuteltjes bij horen, maar dat voor de douane was bedoeld en ik ontving de mail een dag later. Echt goede service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Maris 24-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue om 23.36u. online een stofzuiger besteld, de volgende dag om 14.30u. geleverd! Correcte levering, goede service, goede aftersale met kortingsbon voor volgende aankoop. Ook de prijs was oké, want door de cashback-aktie was Coolblue de gunstigste aanbieder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elvira 24-05-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed overzicht van de producten, prima uitleg, goede productvergelijking exacte prijzen en stipte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Akker-Kloos 24-05-2017 Via de website gekocht

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prettig online winkelen. uitstekende service en levering van het produkt. zeker aan te bevelen bij familie en vrienden. de produkten die aangeboden worden zijn voor een goede prijs aan te schaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menski 24-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gemak van thuis winkelen. Goede duidelijke site en de prijs natuurlijk ;-) Ook snelle bezorging op de tijd deie je zelf kan kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 24-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Televisie gekocht bij coolblue, die ik al langer op het oog had. Prima levering en afhandeling van het product. Na enkele dagen was deze televisie afgeprijsd. Zonder problemen kreeg ik het prijsverschil teruggeboekt op de rekening. Fijne service en klantvriendelijkheid. Top!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WL 24-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk kiezen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue geeft duidelijk over zocht van producten. Fijn dat ook de vest geteste of meest verkochte producten worden getoond. Ik vind het altijd makkelijk kiezen en je wordt goed bediend bij de extra's zoals stofzuigerzakken. Snelle levering. Top winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R. van Lubek 24-05-2017 Via de website gekocht

Hele goede service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geef geen 10-en ;-)
Leuke winkel, grappige originele ideeën, zoals hoe je het wachten kan verzachten.
Goede informatie over de producten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan sturm 24-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs , levering heel snel, heel vriendelijke en behulpzame mensen,
Alles was perfect in orde
Gr, Stefaan sturm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De bruin 24-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop met de mogelijkheid artikelen met elkaar te vergelijken. 'S avonds een nieuwe wasmachine besteld, volgende dag in huis. Oude apparaat wordt meegenomen en de nieuwe wordt aangesloten. Super!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert Schuurman 24-05-2017 Via de website gekocht

Niet de volgende dag in huis

Algemene score

5,0
Ik had bewust deze tv bij Coolblue besteld omdat deze dan de volgende in huis zou zijn. Helaas kreeg ik eerst de tv-beugel en de HDMI-kabel en de TV nog niet. Deze bleek vanuit een ander magazijn te komen en daardoor te laat bij PostNL te zijn om nog te bezorgen. Ondanks dat ik tevreden ben met de TV, lukt het niet om de garantie voor 23:59 besteld volgende dag in huis na te komen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-05-2017

Beste meneer Schuurman,

Wat ontzettend jammer dat wij de belofte niet zijn nagekomen om uw splinternieuwe televisie direct de volgende dag te leveren. Uit uw review kunnen wij opmaken dat onze collega's direct de oorzaak van de vertraging hebben achterhaald. Wanneer een bestelling uit meerdere producten bestaat en afkomstig zijn uit een andere magazijn, kan het eventueel een vertraging opleveren.

Onze excuses voor de vertraging. Wij hopen dat u nog lang kunt genieten van de nieuwe televisie. Mocht u nog andere vragen/opmerkingen hebben, dan horen wij het graag. U kunt ons een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Elias WB 24-05-2017 Via de website gekocht

Verreweg de beste webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles altijd perfect! Heel veel klantenreviews, die erg handig zijn bij het maken van de keuze. Daarnaast natuurlijk altijd de super snelle levering, ik ben fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sibren 24-05-2017 Via de website gekocht

Alles in orde, alleen kabeltje ontbreekt.

Algemene score

7,0
Ik kreeg CoolBlue-bonnen via m'n werk, dus bestelde ik een CoolBlue Tweede Kans.
Was netjes (opnieuw) gesealed, alleen er ontbrak een micro usb-kabeltje.
Gelukkig heb ik er nog 600, anders had het vervelend geweest.

Wel netjes: zondag besteld, maandag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Onbekend 24-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, zeer kundige en vriendelijke mannen die de wasmachine en droger binnen een kwartier hadden uitgepakt, 2 hoog naar boven hebben gebracht, aangesloten en oude wasmachine ingeladen. Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voskuijl 24-05-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede voorlichting, aflevering perfect op schema.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede combinatie van webshop en winkels. Prima voorlichting in de winkel gehad. Aflevering keurig op schema. Prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 23-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdags wat besteld, werd zondags al gebracht. Keurige bevestiging en afhandeling. Altijd heel tevreden met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Obbe van Blommestein 23-05-2017 Via de website gekocht

Top Gemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke keer verbaas ik mij over het gemak waarmee ik producten online kan uitzoeken. betaal gemakkelijk en word goed op de hoogte gehouden wat de status is van mijn bestelling. Zelfs op Zondag word er geleverd aan huis.
Ga zo door Coolblue. Ik ben super blij met mijn bestelde producten en jullie service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joelle 23-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een tas besteld die ik gelijk de volgende dag in huis had. Prettige website en ik werd ook goed op de hoogte gehouden. Enige minpuntje is dat de tas geleverd werd in een doos zo groot als een chiquitadoos van de Albert heijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GP 23-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue maakt het waar. Vandaag besteld, morgen bezorgd. Over de dag een preciezere aanduiding wanneer ze echt voor de deur staan, en 15 minuten voor ze er zijn nog een telefoontje. Nieuwe machine naar de 2e verdieping en de oude meteen naar beneden en in de bus. Met 10 minuten stond hij opgesteld, aangesloten en hadden de heren bezorgers ook nog kans gezien me voor eerste gebruik te instrueren. Verpakkingsmateriaal ook nog netjes meegenomen. Zeer tevreden 10 uit 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.G. 23-05-2017 Via de website gekocht

Grote misser bij bezorging op zondag!

Algemene score

5,0
Normaal gesproken ben ik zeer tevreden over de service van Coolblue, maar nu had ik afgelopen weekend zeer dringend een OTG kabeltje (ca. 15,=) nodig om mijn smartphone te repareren. Ik bestelde op zaterdag in de veronderstelling dat ik zondag mijn kabeltje zou hebben.
Via de app van PostNL zag ik eerst dat er bezorgd zou worden op zondag tussen 12:00 en 18:00, wat wel erg ruim is. Rond 15:00 zondag werd de verwachte tijd opeens tussen 16:00 en 18:00. Ik moest om 17:00 op een afspraak zijn en ben rond 16:30 vertrokken in de verwachting dat een kabeltje van 12 cm toch wel door de brievenbus zou gaan.
Tot mijn grote ergernis zag ik om 17:00 de melding dat ze niemand hadden aangetroffen en dus maandag weer gingen proberen. Aangezien ik toen niet thuis zou zijn werd het dus dinsdag. Blijkt in een enveloppe van 34x25 cm bezorgd te worden, die had dus makkelijk in de brievenbus gekund!!!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 23-05-2017

Beste B.G.

Wat enorm vervelend dat jouw bestelling niet op zondag kon worden afgeleverd. Het klopt inderdaad dat het tijdvak op zondag tussen 12.00 en 18.00 uur is. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om het nog specifieker te krijgen dan dat tijdvak.

In dit geval is de envelop met de pakketpost meegegaan. Dat betekent dat het moet worden afgetekend(of dit nu door de brievenbus past of niet). De postbezorgers die de brievenpost bezorgen werken alleen op maandag t/m zaterdag. Op die dagen mag het dan ook officieel door de brievenbus. Op zondag is dit niet mogelijk omdat het wordt gezien als pakketpost en dit moet worden afgetekend.

Natuurlijk snappen wij het ongemak. Wel moeten we erbij aangeven dat de Track & Trace pagina aangaf dat je de bezorger tussen 16.00 - 18.00 uur kon verwachten. We gaan de feedback meenemen zodat we de bezorgdiensten in de toekomst kunnen verbeteren.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews