coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacky Van Herck 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig thuis producten vergelijken en dan bestellen met de zekerheid, indien het product niet voldoet aan de vooropgestelde eisen stuur je het gewoon terug. Wat wil je bod meer?

Service
Na beoordeling thuis kan je, indien nodig, gemakkelijk kontakt opnemen met de mensen van de service na verkoop en op een zeer aangename en gemakkelijke manier afhandelen indien er al problemen zouden zijn.

Assortiment
Alles is een groot woord maar Coolblue heeft toch een uitgebreid assortiment ban producten waar je kan uit kiezen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze web winkel en zal deze zeker steeds aanbevelen bij kennissen.

Extra toelichting
Zoals reeds eerder vermeld, ben ik zeer tevreden over deze webwinkel en zal ik deze zeker aanbevelen bij mijn kennissen..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vergelijken86 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
royaal aanbod , vergelijkingsmogelijkheden, makkelijk in gebruik.

Service
snelle toezending conform afspraak

Assortiment
heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimkes 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te
Vinden

Service
Zondag besteld, maandag echt wel binnen.

Aanbeveling
Meedere keer wat besteld optijd binnen en ook vlug en goed retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

030957 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreid gamma
tot middernacht bestellen
volgende dag 100% geleverd

Service
doen niet moeilijk als je iets terugstuurd.geweldige service

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeer snelle levering
ook als je wil op zondag

Extra toelichting
alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisaberwouts 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijke site om te bestellen. Vanuit je luie zetel iets bestellen, geweldig!

Service
Ik bestelde zondag mijn gsm en maandagochtend om 9u30 had ik de gsm al. Zeer goed!

Extra toelichting
Wat ik vooral goed vind aan de winkel, is de levering. Die gaat zo snel en vlot. Heb hier nog nooit problemen mee gehad. Ik vond mijn gsm ook op andere winkels maar die was daar €60 duurder. Zeer goed service en kwaliteit. Een klein minpuntje is dat er niet zo veel keuze was uit hoesjes voor mijn gsm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willygeerts 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De hele Coolbue website is heel gemakkelijk en handig in gebruik.
Met de 'keuzehulp' ben zo bij hét product dat je zoekt, het 'mandje-betalen-leveren' volgt vlot en gemakkelijk.

Assortiment
Vanuit een persoonlijke noot: smartphones, oortjes, printers, switches, routers maar ook koffiezet en scheerapparaat kocht ik al bij Coolbue.
Wanneer ik een nieuwe heggeschaar nodig heb, bij Coolblue zal ik het ook bestellen.

Aanbeveling
Veel hebben schrik van het 'online kopen' en terecht, vele winkels doen het slecht tot héél slecht.

Coolblue echter maakt het 'online kopen' een bétere ervaring dan de echte winkel.

Extra toelichting
Online kopen is bij Coolblue een aangename ervaring: > keuzehulp om snel tot een productkeuze te komen > heel efficiënt en pijnloos betalen > heel groot assrotiment > supersnelle levering, zélfs zondag

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

naatjuhhh 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen via internet ging heel makkelijk. Mijn artikel was niet op voorraad maar ik kreeg een mail toen het er was en kon direct bestellen

Service
Na de bestelling kreeg ik direct een telefoontje om wat door te nemen over de bezorging. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het (soepele) verloop

Assortiment
Genoeg te koop genoeg te bestellen.

Aanbeveling
Een prima bedrijf, met een super service

Extra toelichting
Bestellen via internet ging heel makkelijk. Mijn artikel was niet op voorraad maar ik kreeg een mail toen het er was en kon direct bestellen. Na de bestelling kreeg ik direct een telefoontje om wat door te nemen over de bezorging. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het (soepele) verloop. De bestelling werd op werk bezorgd op het afgesproken tijdstip!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nsjiub 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goede en duidelijke website

Service
Goed en duidelijk bestelproces. Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling en de aflevering daarvan.
Ook plaatst men de apparatuur op zijn plaats zonder extra kosten.

Extra toelichting
Fantastische aankoop service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leintje1991 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijke website. Erg makkelijk

Service
Coolblue hield mij steeds de hoogte van de zending. Ik heb al meerdere dingen hier besteld en altijd een snelle levering .

Assortiment
Groot assortiment. Er zit altijd wel iets bij.

Extra toelichting
Snelle levering. Groot assortiment. Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manuelmorre 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb meteen gevonden wat ik zocht.

Service
Vrijdagavond besteld en zaterdagmorgen in de bus!!! Onvoorstelbaar!!

Assortiment
Ik ben soms op zoek naar zeer specifiek fotografiemateriaal dat niet altijd in België of Nederland te vinden is, maar verder een goed assortiment.

Aanbeveling
Ik ben altijd aangenaam verrast door de goede service en bliksemsnelle levering!
Ik zou iedereen aanraden bij Cool Blue te kopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zalina_93 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond alles heel goed en duidelijk. Bestellen ging perfect.

Service
Mijn pakketje werd geleverd aan huis, dag na mijn bestelling. Dit was ook de reden waarom ik bestelde bij coolbleu, de snelle levering. Het is dan ook zeer zorgvuldig geleverd geweest, goed ingepakt. Ik ben alvast heel tevreden!

Aanbeveling
Ik zou het wel iedereen aanbevelen. Want de kwaliteit is echt goed. Vooral de levering is super snel!

Extra toelichting
Voor mij is het goed zoals het is. Het is niet de eerste keer dat we iets bestellen. Eerder ook al een notebook gekocht, een scherm voor de computer en nog zoveel meer. Altijd tevreden geweest met de producten en hun levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiderwil 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede productomschrijving zodat je de keuze kan maken die bij je past. Er is altijd een afhaalpunt in de buurt zodat je niet thuis hoeft te zijn om toch op de gewenste dag al over je bestelling te kunnen beschikken.

Service
Ze maken hier de beloofde snelle levering ook waar.

Assortiment
Ik had toevallig pech dat een product tijdelijk niet voorradig was, maar Coolblue geeft dat dan ook aan. Bij een ander krijg je later pas een melding.

Aanbeveling
Als het ter sprake komt zal ik dat zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Malfait 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlotte keuze en vloote bestelmanier, om om het even welk moment.

Service
Correcte info over de stand van zaken bij de levering. Vriendelijke, correcte levering.
Voldoende info op mail over der stand van zaken, factuur, enz.

Assortiment
Momenteel gericht gezocht. Binnen het gezochte correcte keuzes.
Verder assortiment niet beoordeelt.

Aanbeveling
Op basis van de ervaring zeker een aanrader.

Extra toelichting
Beperkte ervaring. Maar momenteel uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

weiler.debrie 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht.

Service
gebeld met een vraag, snel antwoord.
Bestelling volgende dag binnen en geïnstalleerd.

Aanbeveling
snelle service, vriendelijke klantenservice.

Extra toelichting
De service voelt als persoonlijke aandacht, voel me gezien als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

billyh 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top bedrijf met top service.

Producten komen zelfs met goede reviews waarbij plus- en minpunten in her overzicht vermeld worden.

Service
alsnog een pluspunt dat ze tot zo laat in de avond doorwerken!
Top service en vriendelijk personeel, ook de bezorger!

Iets wat ik van veel bedrijven niet kan zeggen.

Makkelijk een mobiele abonnement kiezen.

Assortiment
Een lekker breed assortiment met van alles wat, zelfs aanvullende producten bij erbij horen.

Aanbeveling
Zeer te vrede over deze winkel!

Extra toelichting
+ Bestellen tot aan laat in de avond + Vriendelijk personeel + Goede service + Breed assortiment + Aanvullende producten + Vriendelijke bezorgers + Overzichtelijke webshop + Reviews van producten + Overzichtelijk mobiele abonnement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zone21 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijke navigatie per categorie, rangschikking volgens verschillende criteria, aanwezigheid van gebruikers beoordelingen (indien voorhanden) ; enig minpunt : product vergelijking is niet zo eenvoudig te gebruiken, en de uitkomst is dikwijls weinig behulpzaam bij het maken van een keuze

Assortiment
in dit geval over dakloze stofzuigers : er is slechts 1 model van Dyson beschikbaar, alhoewel er een groot gamma bij Dyson bestaat

Aanbeveling
snelle service, eenvoud in gebruik, makkelijke betalingsprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

heleenvo 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk uit te zoeken op de site van coolblue. Ok verschillende producten kunnen vergelijken is erg handig.

Service
Vrijdagavond besteld. Zaterdagochtend een half uur voor aflevering gebeld en
wasmachine is geplaatst, oude meegenomen en nieuwe getest. Klasse

Assortiment
Goed assortiment. Kon de producten ook onderling vergelijken.. Heel handig.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke mensen.

Extra toelichting
Ik heb geen opmerkingen over coolblue. Tot nu toe bevalt de wasmachine me heel goed maar ik heb hem nog maar een paar dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hardysfruit 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website is zeer overzichtelijk
je kan snel doorklikken.
even registreren en aanmelden en het is besteld.

Service
ik had s avonds een telefoon besteld rond 7 uur s anderdaags om 2 uur had ik hem al.
paar uur later na bestelling kreeg ik al een mail dat het pakje ingepakt xas en verzonden. en dat zelfs in het weekend.

Aanbeveling
normaal ben ik niet zo voor online aankopen maar ik raad iedereen het aan omhet te proberen vooral het gemak en zeker voor de topservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liselive 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle service, uitgebreide keuze, goed geprijsd en ook bezorging op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

justroebbie 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
top winkel !!!!

Service
top service!!

Extra toelichting
coolblue is gewoon top voor mij zijn ze momenteel 1 van de beste winkels en zeer klant gericht !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klkedw 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
SUPER WEBSITE

Service
Al jaren zit ik op eBay en Beslist.be te snuffelen .Maar vanaf nu zal ik steeds eerst bij jullie rondkijken!
Wat me geweldig gelukkig maakte was de snelheid van levering. 's Avonds om 22h00 besteld, de volgende morgen om 09h45 geleverd.

Aanbeveling
Snelheid van leveren is adembenemend. Een cadeau op de laatste moment? De volgende dag geleverd.

Extra toelichting
Ik vind alles geweldig. De website, de leveringstijd, de keuze. De 7/10 voor het assortiment is gewoon omdat ik een klusser ben, en ik daarvoor niet alles vind. Maar de aangeboden goederen zijn O.K.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

TallenM 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gewoonweg perfekt. Altijd bereikbaar. En ze helpen bij alles.

Extra toelichting
Snelle levering. Zelfs op zondag. Grote assortiment. Alleen de website vind ik persoonlijk onoverzichtelijk. Maar als je weet wat je wil kopen lukt dat binnen no time

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abuelaloca 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website met voldoende info over de producten

Service
goede opvolging en meldingen van bestelstatus, plus gratis aan huis geleverd ook op zondag.

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
alles was perfect in orde en indien er toch een probleem zou zijn is er gratis retour mogelijkheid

Extra toelichting
alles perfect geregeld, nog geen minpunten ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Narmegil 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige lay-out
Vergelijking van producten

Service
snelle reactie indien je een vraag hebt, ze helpen je met alles verder.

Assortiment
Niet alle producten aanwezig maar toch het meeste wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Het is even duur als andere winkels, je bestelt het en de volgende dag heb je het in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nickpeelman 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel handige website. Zelfs op smartphone/tablet zeer toegankelijk! Ik kan wel uren 'windowshoppen' vanuit men bed :).

Service
Ge-wel-dig. Weken wachten op je juist bestelde speelgoed is verleden tijd. Je kan 's avonds rustig in de zetel beslissen wat je besteld, en wanneer je wakker wordt steekt het in je brievenbus!

De customer service is ook prima, binnen 4 uur max. Heb je zeker een antwoord op je mail terug.

Assortiment
Zeer uitegebreid assortiment. Het is natuurlijk niet mogelijk alle producten aan te bieden, maar 90% van de tijd vind ik hier alles op terug.

Aanbeveling
Wat getik op je apparaat, en de volgende dag in de brievenbus. Eenvoudiger kan het niet. Je bespaard veel tijd en geld door verschillende winkels af te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna.foubert 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, volledige informatie

Service
Vlugge levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima aanbod en service

Extra toelichting
Voldoende ruim aanbod met duidelijke specificatie, Vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brendast 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel makkelijk te bestellen en snel in huis

Service
Heb moeten bellen en perfect geholpen

Aanbeveling
Door de goeden service en afspraken

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvfishing 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Eigenlijk beter dan een 10.

Extra toelichting
Ik ken geen webshop met een betere service en originaliteit in Nederland. Werkelijk uniek en een voorbeeld voor andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan.vd 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super easy, binnen 2 minuten besteld

Service
Beste service ooit

Assortiment
Zo'n enorm assortiment heeft niemand

Aanbeveling
Ik bestel hier voortaan alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suusken666 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen uit je zetel. 's Avonds besteld, als voorradig dan de volgende dag al in je handen. Makkelijker kan niet!

Service
Supersnel! Niets beschadigd, alles werkt.

Assortiment
Ze kunnen niet alle in stock hebben, maar hebben van alles toch het meest recente en dan nog enkele andere... Super!

Aanbeveling
Gewoon, een winner all-round!

Extra toelichting
Ik ben superfan van Cool Blue! Ik werk overdag, raak niet makkelijk in de stad om te shoppen. Cool Blue brengt de shops naar mij! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mawmawms 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geleverd.

Service
Service was prima, SmSje gekregen dat ze het in hebben gepakt (Coolblue zelf).

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede prijzen, de website is erg logisch ingedeeld, klantvriendelijk.

Extra toelichting
De winkel is prima, de website is goed ingedeeld, de webshop geeft het gevoel van garantie en comfort, ze houden je prima op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony De Saeger 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website

Service
dag er na 10 uur geleverd

Assortiment
voldoende alternatieve

Aanbeveling
beloftes nagekomen

Extra toelichting
alles zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rpduijkers 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis via de I-pad

Service
Snel en thuis bezorgd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zelf zeer goede ervaring, dus die deel je

Extra toelichting
Niks negatiefs ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahmy 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en had het product snel gevonden.

Service
Ik heb gekozen voor de verzendmethode: Voor 15:00 besteld is vanavond in huis. Wat me opviel was dat bij grotere bedragen deze verzendkosten ook verlaagd worden!

Assortiment
Het assortiment is dik in orde, maar ik had het persoonlijk leuker gevonden als er wat meer variatie is in iMac apparatuur.

Aanbeveling
De enige webshop (althans die ik dan ken) die een grote variatie aan bezorg opties kent. Ik kon het product in kwestie niet in de winkels vinden in de stad, dus toch fijn dat ik dezelfde dag nog kon genieten van mijn aankoop!

Extra toelichting
Het bestel proces begint allereerst met een zoekactie. Coolblue heeft een ruim assortiment met een grote verscheidenheid aan keuzes en mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Na het vinden van je product begint het pas echt belangrijk te worden: Bestelgemak, Prijs en Levering. Bestelgemak een dikke 10. Prijs mag altijd goedkoper (wie wilt dat nou niet?). Levering is naar mijn idee pas écht het paradepaardje van Coolblue! Iedere dag van de week kunnen ze bezorgen, ook dezelfde dag! Ideaal voor ongeduldige typen waar ook ik onderval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andante 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen een dag geleverd en volgens afspraak!

Service
De monteurs waren zeer correct en alles functioneert goed.

Assortiment
Ruime keuze van wasmachines en goede omschrijving om op basis van criteria een keuze kan maken

Aanbeveling
Coolblue is aan te bevelen vanwege het feit dat het is aangesloten bij waarborg organisatie, de service uitstekend is en de prijzen van de artikelen concurrerend zijn.

Extra toelichting
Coolblue is aangesloten bij waarborg organisatie, de service is uitstekend en de prijzen van de artikelen zijn concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

glenndejaeger 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk om iets terug te vinden via goede zoekfunctionaliteit. Makkelijk toe te voegen aan winkelkar en zeer eenvoudig bestelling te plaatsen.

Service
Super service! Ik bestelde om 23u30 en de dag erna om 9u30 was het pakket al beschikbaar bij het afhaaltpunt dat ik gekozen had. Op de site werd 16u vermeld aanvakelijk. Dat de levering nog veel sneller was is uiteraard een extra pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oparno 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige site

Service
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mlvanlam 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en eficient

Assortiment
beste prijs en veel keuze

Aanbeveling
top!

Extra toelichting
Ik vond de laptop die ik zocht, voor de beste prijs, binnen 24 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvanGils 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goed producten te vergelijken.

Service
Dit gaat voornamelijk over de levering. Deze was top! Kreeg op tijd de mailtjes met daarin de code om mijn pakket te volgen.

Assortiment
Hier kan ik heel duidelijk over zijn. Ze hebben alles wat ik zou willen kopen.

Aanbeveling
Er zullen altijd andere winkels zijn waar ik vrienden naar toe stuur maar in 9 van de 10 gevallen zal het coolblue zijn.

Extra toelichting
De duidelijke vindbaarheid van producten en de snelle levering spreken mij zeer aan bij Coolblue. Ik zal zeker nog een keer 'online' terugkomen om iets aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy stessens 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen,morgen in huis

Service
geweldige service! Een tijdje geleden bestelde ik een gsm voor mijn man,deze kwam helaas niet toe,de postbode had namelijk het pakketje boven op de brievenbus gelegd, volgens haar was het bij ons afgelegen genoeg en ze dacht dat hier toch niet veel mensen passeerden.Gevolg...pakje gestolen.Na dit gemeld te hebben bij coolblue moest ik een formulier invullen en tekenen en terug doormailen want ze zouden dit rechtsstreeks met de post regelen.En jawel hoor...de dag erna kreeg ik een nieuwe gsm.Knap hoor,dat noem ik pas service!

Assortiment
heel uitgebreide keuze en revieuws

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heuseveldt1406 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, met goede reviews

Service
Snelle levering

Assortiment
Kwalitatieve producten, met voldoende keuzemogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Rap 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was erg duidelijk en gebruiksvriendelijk

Service
de procedure van aankoop tot en met bezorging was heel goed te volgen. Ook deze route was gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Op de website is veel informatie te vinden en dankzij de goede afbeeldingen, eerlijke plus en minpunten is de aankoopkeuze goed te maken.

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanbevelen: op alle onderdelen gebruiksvriendelijk en klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

interarnold 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
To the point.
Alleen jammer dat betaling achteraf middels factuur niet mogelijk is. Dat zou echt aankoopgemak zijn.

Service
Geen service bij deze aankoop nodig gehad. Bij eerdere aankopen wel. Maar je weet pas echt hoe goed de service is, wanneer er na de aankoop problemen opgelost moeten worden.......

Assortiment
Prima voor wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bjarne asselberghs 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk om mee te werken !

Service
Super snel had mij pakket om 22:15 besteld en de volgende dag 09:30 was het al aangekomen! Top

Assortiment
Heel groot assortiment je vind er alles

Aanbeveling
Ik zou de onlinewinkel zeker aanbevelen! Ik heb al besteld op andere sites en geen enkele was zo snel en gemakkelijk als deze

Extra toelichting
Alles is positief aan deze winkel! Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mmesmeijervisser 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettig shoppen op de website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Aantrekkelijk en goede sortering met goede en auotgebreide informatie

Aanbeveling
Coolblue kan ik zeker aanbevelen bij mijn vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Er is een goede sortering in produkten met uothebreide informatie. Het was de eerste keer dat ik van deze webshop iets bestelde. Vandaagnesteld en morhen on huis!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coolnmt 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen ondervonden

Assortiment
Kon de juiste keuze maken

Aanbeveling
Alles via internet liep erg goed

Extra toelichting
Ook via postnl liep alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beyens eduard 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect

Service
subliem

Assortiment
groot

Aanbeveling
direct

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dean Depelseneer 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk te bestellen, duidelijk. Met een klik heb je je materiaal. Ook tof dat er samengestelde producten zijn in een pakket.

Service
Zeer goed dat je kan bestellen tot 23:59. En dat het dan nog de dag erna geleverd wordt is echt geweldig. Top!

Assortiment
Er is wel een breed assortiment, maar er zijn niet veel echt lage prijs klassen. Dit vanwege de kwaliteit van de producten misschien of de merken? Het is misschien fijn om bij sommige producten ook goedkope versies aan te bieden.

Aanbeveling
Ik beveel deze site zeker aan! Ik heb er geen enkel probleem met gehad en het gaat echt snel. Je krijgt ook wat je vraagt. Dus waarom niet?

Extra toelichting
Het is een goede winkel vanwege het grote assortiment en de zeer snelle service. Misschien meer aan het milieu denken bij het verpakken? Want het is nogal veel papier en plastic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pmdlaere 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds vanuit de zetel besteld, de volgende dag netjes in de brievenbus

Service
vlot, gemakkelijk en indien nodig assistentie bij het maken van de juiste keuze

Assortiment
heel ruim

Aanbeveling
easy shopping

Extra toelichting
easy shopping vanuit de luie zetel: rustig uitzoeken wat je precies nodig hebt, dan bestellen en de volgende dag alles thuis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinator 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aan klikken wat je hebben wil en aangeven wanneer je het ontvangen wil.
En het komt op de afgesproken tijd

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Extra toelichting
Zou niet weten wat beter kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews