coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris Vranckx 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super tevreden van de nicer dicer

Service
Dag erna al in huis, top service !

Extra toelichting
Dag erna al iets in huis hebben aan dezelfde prijs als het in de winkel kost zonder dat ik me moet verplaatsen. Lekker geen stress van parkeerplaats vinden en veel te ver te voet moeten gaan. Geen verzendkosten moeten betalen dus ik kom vast en zeker nog eens shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogelaart 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zoals genoemd, binnen een half uur reactie van de klantenservice. Geholpen met iedere vraag, en elke keer werd er weer duidelijk gemaakt dat geen vraag te moeilijk zou zijn.

Extra toelichting
Ze bieden zelfs de telefoons goedkoper aan dan de provider zelf. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldvandenbos 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, makkelijke site, overzichtelijk aanbod

Service
Snel geleverd

Extra toelichting
Snelle, heldere site en supersnelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allydea 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Very good product. Helpful reviews. Good customer service and fast delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanhulshof 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Snelle en transparante afhandeling

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kbinon 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bijna letterlijk "in twee clicks"...

Service
geen problemen, alles netjes zoals beloofd

Assortiment
kan niet vergelijken met andere sites

Aanbeveling
ik spreek hier quasi nooit over... dus ik kan't ook niet aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rv83 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simple and easy

Service
Ik kon kiezen wanneer de bezorging is, makkelijk en probleemlos op zaterdag bezorgt.

Assortiment
Ik was op zoek naar een model HDD met power adapter voor de Wii U. Ik vondt die op coolblue en ook voor een goede prijs!

Extra toelichting
CoolBlue is een super online winkel! Goede prijzen en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ches3153 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk aankopen van spullen

Service
Snel geleverd, altijd snel antwoord op mails

Assortiment
Kan uitgebreider, meeste wel altijd voorradig

Aanbeveling
Nog nooit problemen mee gehad, steeds goedkoopste optie

Extra toelichting
Top winkel, snelle service. Prijs/kwaliteit is top. Echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JensdePens 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Voor mij was het belangrijk het toestel en bijbehoren 's anderendaags te krijgen. Om 15u besteld, 's Morgens toen ik om 9u op mijn werk aankwam, was alles al geleverd. Me Happy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankgerbers 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel snel gevonden, snel besteld en snel geleverd. Top!

Assortiment
Artikel nergens te vinden in de winkels. Bij Cool blue wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deskjeverechtn 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke website, veel betalingsmogelijkheden, snelle, gratis levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert5150 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het selecteren van de juiste keuze met alle mogelijke specificatiewensen gaat nergens beter dan bij Coolblue

Service
Vragen stellen, retourneren en aanbod zijn markleidend!

Assortiment
Nagenoeg alles wat ik zoek is beschikbaar of binnen een paar dagen weer op voorraad. Ook het net doen alsof iets op voorraad is totdat je de bevestiging krijgt waarin blijkt dat het een backorder is heb ik bij Coolblue nog nooit meegemaakt: transparantie is top!

Aanbeveling
Ondanks dat het soms ergens anders 10 eur goedkoper is bestel ik alles bij Coolblue als ze het hebben. Bestellen betekent dat je 100% zeker het de volgende dag in huis hebt en dat is zoals het hoort maar zeldzaam!

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaafsma4 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer overzichtelijk en werkt prima.

Service
Het feit dat alles zo snel bezorgd wordt, zelfs op zondag, geeft Coolblue een grote meerwaarde.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Bij de aanschaf van electronica online zal ik zelf altijd Coolblue kiezen en dit ook aanraden aan vrienden/familie.

Extra toelichting
De goede service, het brede assortiment en de snelle bezorging zetten voor mij Coolblue op één.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adjewavy 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk groot aanbod

Service
Zeer snelle levering zelfs op zondag top top en nog eens top

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel en zondag levering vind ik geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joseria 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen vanuit je PC .
Je hoeft je niet te verplaatsen .

Service
Binnen de 20 u was de bestelling aan huis geleverd ;ik kon het traject goed volgen . OK !!!
Ik wist wanneer ik thuis moest zijn ; geen dag thuis blijven wachten !!!!!!

Assortiment
Grote keuze .

Aanbeveling
ik beveel coolblue aan omdat alles vlot en correct verlopen is en dat je bij ontevreden zijn over je aankoop , die probleemloos terug kan sturen .

Extra toelichting
Alles is vlot verlopen en de prijs was lager dan in gelijk welke andere winkel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aranka68leeuw 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site geen verborgen kosten

Service
Netjes op afgesproken tijdstip bezorgd en oude apparaat afgevoerd

Assortiment
Voldoende keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Aanrader voor wie online wil bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel de Greef 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle levering, goede en uitgebreide site

Service
Doen niet moeilijk over terug sturen product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koninca 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een super mooie webwinkel duidelijk & overzichtelijk.

Service
Weet je het ff niet meer bel & je wordt geholpen tot het probleem is opgelost.

Assortiment
Het is niet zo gek of ze hebben het wel in een van de vele CoolBleu webshops.

Extra toelichting
Eerst telefonisch informatie gewonnen over het product, top uitleg gehad daarna besteld. Wederom gebeld omdat ik de SSD niet aan de praat kon krijgen, samen kwamen we er uit dus uitstekend begeleiding bij problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomTomTony 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Topsite en prima bediening

Service
Eersteklas service

Assortiment
Zeer ruim assortiment mét leuke aanbiedingen

Aanbeveling
Niets op aan te merken, echt top!

Extra toelichting
Enkel positieve punten te vermelden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Algem 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede begeleiding

Service
gebeurd correct

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
Je kan de bestelling volgen. Geen levering kosten. Netjes verzorgd. Voldoening aan informatie. aanrader voor wie wil kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarbaraVictor 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website en vlot terugvinden van producten.

Service
Snelle levering met gratis sms wanneer de goederen verstuurd worden.
Ik heb al een paar keer iets besteld en 1 maal is daarvan iets stuk gegaan. Na een foto verstuurd te hebben, kreeg ik zeer snel antwoord en werd mij een tegoed aangeboden en zelfs eens een terugbetaling van het stuk gegane item. Zeer vlotte en aangename service!

Assortiment
Ruime assortiment, maar wel niet altijd de goedkoopste. Wel eentje met de betere service!

Aanbeveling
Ik zou Coolblue aanraden voor wie echt geen tijd heeft en snel iets nodig heeft. Zeer vlotte communicatie en dienst na verkoop, daar is zeker niets op aan te merken. Voor de goedkoopste zou ik deze site niet aanraden.

Extra toelichting
Vlot qua service en communicatie. Dienst na verkoop ook zeer vlot en beter, zeker dan sommige andere sites. Stuk gegane items worden zonder probleem vervangen, hier ben ik zeer positief over! Niet de goedkoopste, jammer genoeg let ik hier ook wel op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

quintela 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Delivered as promised. Purchase made at 23h00 and delivered next day at 10h00.

Assortiment
Yes, I could find all products I needed!

Aanbeveling
I would highly recommend CoolBlue. That is the third time I buy a product there and always received the products on time.

Extra toelichting
Fast delivered, products according to expectation, clear website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartjunius 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke, overzichtelijke website. Met een paar klikken kan je snel bestellen. Enige putje voor mij: 3 items vergelijken is soms wat te weinig. Maar dat is een detail!

Service
Levering was snel, en duidelijk gecommuniceerd via sms en email. Degelijk verpakt om enige schade te vermijden. Geen gebruik moeten maken van hulpkanalen of het retourproces, dus daar kan ik niets van zeggen

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten die je zoekt. Niet altijd het scherpst geprijsd, maar ook niet echt veel duurder. En een degelijke service kost nu eenmaal. Er zit een grote waarheid in de uitdrukking "If you pay peanuts, you get monkeys". Je snapt het wel ;-)

Aanbeveling
Grootste pluspunten: snelle levering (vaak de dag erna al) en een degelijke service voor een goeie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pmelis 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op de website het door mij gezochte artikel (gps receiver) direct gevonden

Assortiment
Ik denk dat er niet zoveel vraag is naar het door mij gezochte produkt. Nietdesaltemin kwamen er 3 receivers die aan AL mijn eisen beantwoorden

Extra toelichting
produkt beantwoord aan mijn verwachtingen en was zeer snel (2 dagen) geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseevdb 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handig van thuis uit je bestelling plaatsen

Assortiment
ruim aanbod van artikelen

Aanbeveling
ruim aanbod, voor ieder een prijs van goedkoper tot duur, snelle levering

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devoma 14-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Duidelijke website en instructies

Service
info ontvangen via gsm kan duidelijker. over een gedeelte van de levering is er niets ontvangen

Assortiment
heeft voldaan aan de verwachting

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

MarkBB 14-06-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super vriendelijk, klant vriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je.

Aanbeveling
voor de volle 100%. zelf ga ik ook vaker kijken op jullie site en misschien wel dingen bestellen.

Extra toelichting
zo als ik al gemotiveerd heb heel erg vriendelijk en goede kwaliteit. en alles was positief en er hing een goede sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilwi 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoek op hun site, of zelfs via Google.
Bekijk heldere beschrijving en vele reviews. Bestel of reserveer onmiddellijk.

Service
Levering dag nadien of afhaling zelfde dag in winkel.

Assortiment
Heel groot en bijna alles voorradig.

Aanbeveling
Eerlijk, goeie service, 14 dagen teruggave tijd.

Extra toelichting
Voor mij heel belangrijk dat je voor een eerlijke, scherpe prijs, de service krijgt waar je enkel van kan dromen. De nabijheid van een winkel of afhaalpunt is hier ook niet vreemd aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

espieker 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 minuut voor middernacht besteld de volgende dag in huis ... sneller kan toch niet ?

Service
als er iets is, bel en je krijgt meteen alle hulp die nodig is.

Assortiment
je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Aanbeveling
dit heeft toch geen uitleg nodig ?

Extra toelichting
Supersnel, goede prijskwaliteitverhouding, uitstekend verpakt en een prima aftersaleservice ! kortom, was iedere zaak maar zo !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean paul bombeke 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
heel tevreden in de namiddag besteld en s'anderendaags in de voormiddag al geleverd dat is nogal ne sevice ik ga zeker als ik iets nodig heb terug bij jullie bestellen t'kan niet makkelijker zijn top top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wijmarenjolanda 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk online bestellen.

Assortiment
groot aanbod verschillende artikelen.

Aanbeveling
eenvoudig bestellen en duidelijk.

Extra toelichting
nette afspraken. goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs323 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
makkelijk bestellen, veel assortiment, goede levering en overal een fijne koopervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joeperdepoep 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is heel duidelijk
en je kunt makkelijk vinden wat je zoekt en makkelijk met betalen

Service
Krijgt meteen een e-mail van de vorderingen van je bestelling
en de levertijden zijn zeer goed

Assortiment
Het voldoet aan al mijn verwachtingen
en er is genoeg keuze

Aanbeveling
Als iemand mij vraagt waar ik het gekocht heb zal ik zeker jullie site aanbevelen

Extra toelichting
Het is werkelijk een fijne winkel heel snel in de afhandeling en de andere dag is het al geleverd correct op tijd zoals afgesproken ik ben er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christianev 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vrij goed te vinden op de website maar ik wist natuurlijk wel welk artikel ik wou bestellen. Ik hoefde niet meer te kiezen of te vergelijken.

Service
Ja, vlot, in orde, humor.
Wat wordt beloofd, gebeurt ook.

Aanbeveling
Ik kan zo niet zeggen hoe de prijzen van de producten zijn maar de levering is in ieder geval wel gratis en dat scheelt toch snel een paar euro.
Het is uiteraard in orde en inderdaad zeer snel.
En waarom dan niet met een vleugje humor?

Extra toelichting
Ja, ik herhaal: het is in orde. Het gaat vlot en duidelijk en de levering is zeer snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

indygirl 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is eenvoudig te bestellen , duidelijke site.

Service
er word de volgende dag geleverd, men doet wat men beloofd.

Assortiment
veel goede produkten voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
goede site, mooie artikelen, snelle levering en keurig verpakt. Top!!

Extra toelichting
Goed en stevig verpakt, vooral het servies. Snelle levering en hele goede scherpe prijzen.Duidelijke en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hammi58 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk de goede producten te vinden

Service
Snelle levering

Extra toelichting
snelle levering, goede services en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudeman2 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online

Service
Zaterdag besteld zondag bezorgd
supersnel dus.

Assortiment
Heel groot

Aanbeveling
Is mij heel goed bevallen dus kan niet anders deze winkel aan iedereen aan te-
bevelen.

Extra toelichting
kan tot heden geen slechten punten vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dokterdrea 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik had deze koptelefoon aanvankelijk besteld bij bol.com op de woensdag dat mijn oude koptelefoon op de sportschool kapot was gegaan. Helaas liet bol.com mij weten pas op 15 juni te kunnen leveren. Omdat ik vrijdag weer muziek wilde kunnen luisteren op de sportschool, ben ik gaan kijken of het niet sneller kon. Coolblue leverde wel meteen de volgende dag; super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MijkeS 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestelproces is simpel, en je hebt je pakketje snel in huis

Service
Nergens problemen mee gehad, alles word duidelijk aangegeven en gecommuniceerd!

Assortiment
Coolblue verkoopt bijna alles, vaak ook ik verschillende kleuren en modellen.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, veel keus en snel in huis; precies de voordelen die online bestellen zou moeten hebben.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, veel keus en snel in huis; precies de voordelen die online bestellen zou moeten hebben. Ook is het bestelproces op een leuke manier vorm gegeven, met bijvoorbeeldgrappige tips voor tijdens het wachten op je pakketje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YAPP 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Moet eigenlijk +10 zijn. Hier zouden alle webshop een voorbeeld aan kunnen nemen!

Extra toelichting
Altijd supersnelle levering, gaan echt voor 200% voor hun klanten en ook meerdere fysieke winkels alwaar je ook kan ruilen. Schoolvoorbeeld van hoe een webshop hoort te zijn. Niet de goedkoopste, wel de klantvriendelijkste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Martin Jansen 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel bestellen. Goede terugkoppeling.

Service
prima, snelle bezorging

Extra toelichting
Prima winkel. Snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaabi 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede info op website, zodat je makkelijk een keuze kunt maken. Snel en goed geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lina d 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website en bestelprocedure
ook de keuzehulp is erg handig als je niet precies welk artikel voor jou het meest geschikte is

Service
goed contact mogelijk zowel telefonisch als facebook
professionele dienstverlening en correcte leveringsprocedures
retourprocedure nog nooit meegemaakt, altijd tevreden geweest met mijn aankopen

Assortiment
groot assortiment en goede prijzen
artikelen in verschillende prijsklassen dus voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiesy 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis is wèrkelijk wáár!
Waarom zou je een Goéd product, van in véél gevallen, het zèlfde merk, elders gaan kopen als je het aan de deur afgeleverd kan krijgen?!

Service
De Srevice is ónvoorstèlbaar Goéd!
Sowieso al hoe het verpakt is èn afgeleverd wordt!
Nu ik dan onverhoopt iets terug wil doen, omdat de omvang van het artikel te gróót uitpakt, kan dit zónder problemen terug, notabene helemaal Gratis!
Mag er iets anders voor in de plaats nemen maar ook kan ik het geld zónder problemen terug krijgen!
Mijn ervaring is hélemaal TOP... SUPER... UITMUNTEND!!!

Assortiment
Assortiment is best wel Goéd, maar ik wilde nu juist "iets anders" hebben, waarin het assortiment niet groot is.

(het betreft een enkele fietstas voor dagelijks gebruik op een stads-fiets en daarin is de keus niet groot...)

Aanbeveling
Ik sta áchter m'n aanbeveling!
Probeer het zèlf maar úit!

Extra toelichting
Ik vind het assortiment best wel voldoende maar omdat net datgeen er niet tussen zat, dat ik graag wilde hebben, heb ik de beoordeling van het assortiment op een 9 gezet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rusia 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je zetel bestellen en de volgende dag thuis geleverd

Service
zware bbq tot aan de achterdeur geleverd

Aanbeveling
super service

Extra toelichting
super servise handig bestellen niet tevreden terug zenden zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RocaMeth 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het online proces is zo eenvoudig en snel afgehandeld. Helemaal top!

Service
Ook na de aankoop, bij het retourneren/reparatie alles tiptop geregeld!

Assortiment
Altijd voldoende keuze ook uit apparaten die pas net op de markt zij , met de pre-orders

Aanbeveling
Iedereen die ik ken laat ik via CB bestellen!

Extra toelichting
Bestel al jaren bij CB en altijd een snelle levering. Duidelijke en goede communicatie. En ook de after sale experience is niet te overtreffen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan triepels 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Voor de goede service

Extra toelichting
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rleusman 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super website met alle gemak om te bestellen. Alles uiterst duidelijk aangegeven.

Service
Ervaring met een defecte telefoon. Geen probleem, je krijgt (helaas is de telefoon tot 2 x toe defect gegaan) netjes de benodigde documenten om de zaak zonder kosten terug te sturen en de aangegeven reparatietermijn wordt niet overschreden. In mijn geval zijn de reparaties zelfs ruimschoots binnen de genoemde termijn gedaan.

Assortiment
Alles ruimschoots voorradig en snel geleverd.

Aanbeveling
Ik heb de aankopen via de webshop gedaan. Van de levertijden kunnen veel reguliere winkels nog wat leren.

Extra toelichting
Goed, snel en accuraat. Het hele proces van bestelling tot levering is blijkbaar uitstekend onder controle bij Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

folkertvanhasselt 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere en eenvoudige bestelprocedure

Service
Netjes teruggekoppeld wanneer er bezorgd zou worden, mogelijkheid om zelf aan te geven wat je het beste uitkomt, en dan ook nog netjes op tijd afgeleverd in een goed verzorgde verpakking.

Assortiment
Kon precies vinden wat ik wilde hebben en het ook nog vergelijken met alternatieven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Fennik-Hartman 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te bestellen

Service
de vriezer was niet op voorraad en ik kon aangeven dat ik een mail wil ontvangen wanneer het weer binnen is. Dezelfde dag werd ik nog gemaild en kon ik meteen bestellen

Assortiment
heel goed

Aanbeveling
het is perfect gegaan

Extra toelichting
staat bovenaan allemaal al aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews