coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 28-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, na het bestellen om 23.45 uur uur later het bestelde al onderweg! De volgende dag wekte track and tracé niet! Gebeld en duidelijk antwoord, Inderdaad mooi op tijd bezorgd, top. Paar dagen later een leuke kaart op de mat, met de vraag of de koffie smaakte met het plakje cake i.p.v het cookie. Toen dacht ik, deze mensen luisteren zeer goed en komen daar zeer goed op terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Doyle 28-10-2017 Via de website gekocht

Service voorop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze bedrijf laat anderen zien hoe het moet! Ik ben van het begin klant en heb en meegemaakt hoe het fantastisch groeit. Dit is internet kopen op z'n best.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JustKarin 28-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle en correcte levering. Fijn op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het weekend is toch voor veel mensen het moment om je vrije tijd te besteden en gadgets te zoeken en te testen. Dan is de levering op zondag voor mij een extra reden om voor een bepaalde winkel te kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe en Petra 28-10-2017 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had per ongeluk mijn nieuwe adres vergeten aan te passen op tijd erachter gekomen de klantenservice gebeld. en hebben t opgelost zelfde dag bezorgd .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H..J.w. 28-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en overzichtelijk waardoor je als klant heel gemakkelijk diverse producten kunt vergelijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jay 28-10-2017 Via de website gekocht

Awesome service

Algemene score

9,0
Ordered at 22:00 - in the house at 11:00 next day. Awesome service and competitive price, but would like to see the price a tiny bit better than the rest - not the same.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 28-10-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle levering. De volgende dag is het al in huis!
Had ook nog gebeld en kreeg prima advies.

Reageer

Merk van der Meij 28-10-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, snelle levering!Mooie website, overzichtelijk en gemakkelijk.
Verzorgde zending. Prima tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 28-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service vanaf de webwinkel tot na de plaatsing van de wasmachine.Personeel vriendelijk en handig met plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Vos 28-10-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering.

Algemene score

9,0
Perfect. Gevonden wat ik nodig had, zaterdagavond besteld en zondag netjes afgeleverd. Dus erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 28-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een prettige en betrouwbare internetwinkel. De prijs van de rugtas was ook nog de laagste in Nederland.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corma 28-10-2017 Via de website gekocht

Van ruilen wordt je blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze hogedrukspuit was binnen de garantieperiode kapot. We wilden nu een echt goede machine. Coolblue gaf het aankoopbedrag terug als shoptegoed. We zijn nu de blije bezitter van een Karcher K7 Alles zeer soepel en vriendelijk geregerld door Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christel en Jan Slotboom 28-10-2017 Via de website gekocht

laat niets te wensen over

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We al meerdere malen producten gekocht bij Coolblue tot grote tevredenheid.
Ook ditmaal wisten zij weer een glimlach op onze gezichten te bewerkstelligen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JB.Stagge 28-10-2017 Via de website gekocht

Zeer snel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag voor 23:59 uur besteld en keuring op Zondag voor 13:00 uur geleverd, zodat ik die middag fijn mijn nieuwe GT spel kon gaan spelen op de PS4.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peder 28-10-2017 Via de website gekocht

Werkt geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Batterij gaat gewoon twee dagen mee. Het contecten is super eenvoudig met de app. Noise cancellation zorgt er voor dat ik bijna niks anders meer hoor en de geluidskwaliteit is heel goed.
Daarnaast heb ik ben in de avond besteld en de volgende middag was hij al binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orly1987 28-10-2017 Via de website gekocht

Dik voor mekaar bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al bij het bestellen zie je dat alle info die je wenst te weten over je product aanwezig is. Vervolgens bestel je, kun je vlot afrekenen en is je pakketje in no-time binnen.
En dan houdt het nog niet op, want dan krijg je ook nog een e-mail met tips aangaande je product. In mijn geval verschillende clips met tekst en uitleg over het demonteren van mijn oude autoradio en het monteren van mijn van Coolblue afkomstige nieuwe autoradio.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.shang 28-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is goed en overzichtelijk, de levering geweldig ,vooraf de mailtjes dat de bezorgers onderweg waren en telefoon dat ze er binnen n kwartier konden zijn ,in een woord fantastisch

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 27-10-2017 Via de website gekocht

Topproducten en topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop bijna al mijn elektro bij coolblue, meer moet ik nie zeggen zeker, snel vriendelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heemstedenaar 27-10-2017 Via de website gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue een Samsung Was-droog combinatie gekocht. De aflevering was geweldig. De oude machine werd meegenomen en de nieuwe werd keurig geïnstalleerd en bedrijfsklaar afgeleverd door twee medewerkers. Ik kan er geen negatief woord over verzinnen. Dus Coolblue, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webeinkel kon wel snel en degelijk leveren.

Binnen 1 dag binnen waar een ander 12dagen nodig had

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 27-10-2017 Via de website gekocht

Beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt niets anders dan lof voor coolblue! Op de dag van bestellen hadden ze wat problemen op de website maar de medewerker bood gelijk aan om het artikel op naam te zetten zodat ik de machine van tweedekansje niet zou mislopen. Ze houden je goed op de hoogte door middel van email en sms. De monteur belden 10 min voor aankomst en sloten alles keuring aan en vonden het geen probleem om de oude wasmachine naar beneden te tillen ondanks dat deze niet met hun meeging. Ik bestel echt nergens anders meer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 27-10-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle leveringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
als je artikelen wil gaan bestellen, is Coolblue een hele goede optie. een dag na je bestelling heb je het artikel in huis en over ruilen of geld teruggave doen ze niet moeilijk. de prijs van de artikelen zijn ook gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar adres met garantie van "niet goed, geld terug"!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service: vandaag besteld morgen in huis en...niet goed, geld terug! Er is geen reden om niet bij Coolblue te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 27-10-2017 Via de website gekocht

Goede nette en vriendelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke uitleg en een goede service. De bezorging het zelfde vriendelijk personeel en gaven ook een goede uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pepijn 27-10-2017 Via de website gekocht

Een lach cadeau doen

Algemene score

9,0
Ik heb via Coolblue mijn vriendin een stereoset met platenspeler cadeau gedaan. Gekozen voor een tweedekansprodukt dat er goed uitzag en prima in orde blijkt en dat bij haar laten bezorgen. Bestellen ging gemakkelijk en de levering liep zoals afgesproken. Nu kan zij weer haar oude platen draaien. Een brede glimlach op haar gezicht en daar word ik dan weer blij van.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joep Straten 27-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering,zeer correcte afspraken mbt levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service mbt leveren en ruilen(zonder probleem!)Zeer vriendelijke medewerkers van telefoondienst tot en met chauffeurs.Alle emballage en oude apparaten worden mee afgevoerd zonder kosten.Super tevreden!dikke 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Rouw 27-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte service, goed verpakt en geweldig apparaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor coolblue gekozen, omdat ik van meerdere kanten goede verhalen over hen gehoord heb. Dit heb ik nu ook ondervonden. Snelle levering, het product was netjes ingepakt en vond de details om het bestellen heen (zoals wachttherapie, je uitpakmogelijkheden etc.) erg leuk. De site is overzichtelijk en geeft duidelijk de mogelijkheden van de producten aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongsma 27-10-2017 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde droger op tijd afgeleverd door twee vriendelijke chauffeurs. Droger werd keurig geïnstalleerd. Kreeg zelfs nog een uitgebreide uitleg over de droger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-10-2017 Via de website gekocht

ons doel snel gehaald

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden eerder al van Coolblue shop gehoord, nu direct gekozen om onze printer te vervangen.
snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 27-10-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke mensen en een uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere orders opnieuw een order omdat de service uitstekend is. Ik zal blijven terug komen. Zal bij anderen zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn Kraak 27-10-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon lekker nuchtere, goede en vriendelijke hulp waar en wanneer je het nodig hebt! Geven goed advies, zijn heel snel in hun service, en is een product niet goed, dan wordt de retournering heel snel in werking gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I-Kruit 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden over de kwaliteit en snelle levering., en ik kan iedereen aanraden om hier iets te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liza 27-10-2017 Via de website gekocht

‘S avonds besteld, volgende dag om 14 u al bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De opties voor zoekcriteria zijn geweldig: elk soort product heeft zijn eigen mogelijkheden om te filteren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjer 27-10-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en snel.
Goede informatie, makkelijke communicatie.
Netjes bezorgd .
Binnen 12 uur na bestellen kon ik weer wassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne Beda 27-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en correcte leveringen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gebruiksvriendelijke website en er zitten vaak lagere prijzen tussen dan bij de cocurentie, bovendien heb je soms ook de kans op een tweede keus artikel wat het nog voordeliger maakt, Wij hebben reeds verschillende artikelen aangekocht en hebben nog nooit klachten gehad inverband de service of de leveringen. Gewoon top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Weerdt 27-10-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een dag later was er een prijsverlaging; hierover gebeld en 2 dagen later prijsverschil op bankrekening terug! Topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 27-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle complete levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles eenvoudig te vinden, prijs is goed en levertijden zijn supersnel en meestal berekenen ze geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Lammers 27-10-2017 Via de website gekocht

Super service bij kapotte powerbank binnen de garantie tijd

Algemene score

9,0
Powerbank was stuk binnen de garantie tijd. Kreeg bestel tegoed omdat dezelfde powerbank niet meer beschikbaar was.
NIeuwe besteld en de volgende dag werd deze al bezorgd. Kreeg na 2 dagen zelfs nog een leuk kaartje toegestuurd. Super service

Reageer

Goede site 27-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je word goed ingelicht , wat de service is, nl dat ze de oude wasmachine meenemen en aansluiten en testprogamma doen. En de mensen die hem komen afleveren zijn heel vriendeljk en goede uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A.B 27-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

9,0
Goede uitleg bij levering. Erg fijn! zelf geld retour ivm kleine beschadiging, waar we ons niet aan storen. Zit op een niet zichtbare plek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. van de Kieft 27-10-2017 Via de website gekocht

Prima klantgerichte service en orderbehandeling.

Algemene score

10,0
Vlot, servicegericht, klantvriendelijk, behulpzaam, snelle levering en leveringsinformatie, adviserend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 27-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Productspecificaties zijn volledig weergegeven, dar maakt vergelijken makkelijker, daarbij snelle levertijden en goede klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 26-10-2017 Via de website gekocht

Goede service bij aankoop

Algemene score

8,0
Een vaatwasser gekocht via de site en geweldig geholpen aan de telefoon bij de bestelling. Verder de afspraken voor levering en plaatsing zoals besproken netjes en goed op tijd. Bij levering op tijd gebeld dat ze eraan kwamen, alles gereed gemaakt dat monteurs erbij konden, gelijk begonnen maar ook gelijk een klein probleem dat een plank erg vast zat en deze op eigen verantwoording verwijderd zou worden. Dr monteurs toestemming gegeven het te doen, kwam er gelukkig goed af en konden verder, de oude eruit en toen de nieuw erin moest een volgende probleem. De oude vaatwasser had iets meer open ruimte onder dan de nieuwe waardoor de nieuwe stuikte op de afvoer. Monteur gelijk van, hij past niet dus helaas. Eerst in orde dan plaatsen maar tegen bijbetaling, zelf niet even gekeken om iets te kunnen doen en gelijk papieren ingevuld dat leiding in de weg zat, of ik gelijk even wilde tekenen want ze hadden het druk!!! Volgende klant wacht!!??? Jammer voor het laatste maar ga zelf wel plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lsl 26-10-2017 Via de website gekocht

Snel, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede en snelle service (dag na bestelling al binnen). Duidelijke communicatie over elke stap die wordt gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 26-10-2017 Via de website gekocht

Heldere communicatie en supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, leuke persoonlijke touch in de communicatie. Levering is snel en assortiment is gigantisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lione 26-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat de levering door post.nl deze keer te wensen overliet en mijn dochter de bestelde rugtas op tijd nodig had, nam ik contact op met Coolblue. Zonder problemen zonden ze ons opnieuw een rugtas. Gelukkig hadden de rugtas op tijd binnen, met hulp van Coolblue. Ze denken echt me je mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

avhd 26-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Cartridges voor printer 's avonds besteld en de volgende dag al netjes geleverd zoals stond vermeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 26-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een specifiek type SHARP microgolfoven aanschaffen.
Supersnel op de website van Coolblue gevonden.., besteld en afgerekend.
Ongeveer om 20:00 uur is de oven besteld en de andere dag rond 14:00 uur
werd hij door een uiterst correcte chauffeur tot in de keuken thuis gebracht.
Door een uitgebreide Track and Trace wist ik waar de chauffeur zich bevond,
hoeveel klanten ik nog vöör me had en hoe laat hij hier zou zijn.
Kortom: Kopen bij Coolblue is een feest en tot in de puntjes verzorgd.
Ik ga nu stoppen, want ik ga nu snel opnieuw genieten van de inhoud van mijn fantastische SHARP R-961W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 26-10-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, super snel thuisbezorgd. Online bestellen is een makkie en spreekt voor zich. Mocht je toch hulp nodig hebben dan hebben ze alle tijd voor je.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Grendelman 26-10-2017 Via de website gekocht

Concurrerende prijzen en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bladblazer besteld voor een concurrerende prijs. Levering binnen 20 uur. Bij Coolblue besteld wegens de goede recensies van andere klanten. Daar sluit ik me bij aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews