coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harmen 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te vinden en overzichtelijk, het winkelt erg prettig

Service
Hier is niks over te klagen, tot dusverre is alles perfect geregeld

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste, wel de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig goed

Service
Geweldig

Assortiment
Geweldig

Aanbeveling
Zaterdag besteld zondag al geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Siebelt 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dankzij de mailtjes zag ik dat jullie een aanbieding hadden voor iets wat ik net nodig had! Top!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Heel erg uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en goede produkten voor een eerlijke prijs!

Extra toelichting
Misschien letten op jullie verpakkingen (ivm milieu)? Een gigadoos voor een rugzak is nl. niet nodig...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Josw 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website en zoek mogelijkheden

Assortiment
Wat ik nodig heb kan ik hier vinden, met duidelijke product omchrijving

Aanbeveling
Prijzen zijn soms hoger dan bij andere winkels, daarom geen 10. Er moet wat te verbeteren zijn :)

Extra toelichting
Ik koos voor CB, omdat ik de zekerheid wou dat het ook de volgende dag geleverd zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel zoeken en vergelijken.

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Heel veel keuze, ook de producten als beste getest bij consumentenbod vaak in assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed. Snelle service, fijn online shoppen en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vrolijkfit 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie webshop, site is heel duidelijk en bestellen is eenvoudig.

Service
Bestelling werd netjes geleverd in een leuke coolblue doos, met extra vulling om te voorkomen dat er beschadigingen optreden aan het product tijdens transport.

Assortiment
Zeer breed assortiment en vooral de tweedekansjes zijn leuk. Een tweedehandsje is een product dat is geretourneerd door een klant en wordt daarom verkocht tegen een lagere prijs. Ik heb de tomtom spark als tweedekansje gekocht. Deze was mooi verpakt en verzegeld. Alles zat erin, alleen een paar bladzijden in het handleidingboekje waren losgeraakt. Echt blij met mijn tweedekansje, voor een lagere prijs gekocht maar wel de volle 24 maanden garantie.

Aanbeveling
Deze winkel zou ik iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keuze- en bestelproces verloopt vlot.

Assortiment
Zeer ruime keuze, zowel wat merken betreft als qua prijsniveau.

Aanbeveling
Gewoon goed: vlot besteld, snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mijn oude vriezer ging op donderdag stuk, niet meer te repareren.. Vrijdag op zoek naar een nieuwe en oa de website van Coollblue checken... Perfecte info, een nieuwe besteld en zaterdag stond hij er al... Iedereen meegenomen, niets mis mee

Service
Snelle levering, ook op zaterdag dus en zonder problemen geplaatst

Assortiment
Het kostte me op vergelijkingsssites wat tijd om het juiste model uit te zoeken maar Coollblue kon alles leveren en is prijstechnisch behoorlijk concurrerend

Aanbeveling
Goede leverancier, betrouwbaar, snel en goede prijs -kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 24-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website met prima zoekfunktie

Service
Zeer goede begeleiding in fysieke winkel Rotterdam

Assortiment
Zeer veel keus in heel veel soorten

Aanbeveling
Al diverse keren iets besteld en alles razendnel geleverd. Helpdesk geraadpleegd en meteen het probleem opgelost

Extra toelichting
De prettigste shop tot nu toe waar ik Iets besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiek 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke lijst met producten, heldere site

Service
Snel!

Assortiment
Prima...

Aanbeveling
Vanwege het aanbod, de snelhied en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helma Graver 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
wat ik zocht vond ik zonder moeite

Service
het artikel uitgezocht betaald gelijk mailing er achter aan. Op tijd weet wanneer er bezorgd word en de bezorging kwam gewoon op tijd.

Assortiment
prima~!

Aanbeveling
dik tevreden. gezocht gevonden en geleverd.

Extra toelichting
op dit moment niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiek 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke lijst met producten, heldere site

Service
Snel!

Assortiment
Prima...

Aanbeveling
Vanwege het aanbod, de snelhied en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn snel te vinden

Service
Verzending en bezorging volgens afspraak. Service bij een klacht kan niet beoordeeld worden om de simpele reden dat er geen klacht is.

Assortiment
Er is gericht naar een product gezocht en gevonden.

Aanbeveling
Prima webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk de Haan 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk bestellen en als je weet wat je wilt. Ook voldoende hulp als je niet weet wat je wilt. Geen 10 omdat de hoeveelheid shops die er achter zitten het wat onduidelijk maakt (laptopshop, printershop enz.)

Assortiment
Ik was ook op zoek naar een labelprinter, maar die kon ik niet vinden.

Aanbeveling
zie andere ingevulde velden

Extra toelichting
Vlotte levering, goede wijze waarop de bezorgers e.e.a. regelden. Track en trace tijdens de bezorg rit werkt lastig. Iedere keer opnieuw order en postcode invullen voor een actuele status. Functie toets F5 waarmee normaal een scherm wordt ververst werkt niet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JM 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Nog nooit problemen gehad

Assortiment
Uitgebreid assortiment in verschillende soorten producten

Aanbeveling
Zeer snelle levering, zelfs op zaterdag en zondag. Eerlijke prijzen. Uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olav Johannesma 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk site, en goede product indeling

Service
Tot nu toe was service perfect, vandaag besteld, morgen in huis. Keurig verpakt.

Assortiment
Breed assortiment, met goed suggesties voor asseccoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal B 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken en duidelijke info.

Service
Alles verliep snel en makkelijk, vanaf de bestelling tot de levering duidelijke communicatie via mail...zodat ik precies wist wanneer ik mijn wasmachine kon ontvangen. Bij levering echt top! Klantvriendelijk, en ook nog eens alle verpakkingsmateriaal verwijderd en wasmachine geïnstalleerd.

Assortiment
Veel modellen verkrijgbaar, vele die je niet overal krijgt zoals bij de meest gangbare winkels.

Aanbeveling
Zeer tevreden! Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering en klantvriendelijke bezorging.

Extra toelichting
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en brede collectie. Vind deze winkel zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke Boeter 23-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van te voren produkt of telefonisch of per internet bestellen dan ligt het de volgendebdag klaar in de winkel of je laat het naar je huisadresbsturen

Service
Medewerkersbnemen alle tijd voor uitleg en het instellen van de produkten

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment.
Vrijwel alles is op voorraad.
Prettig dat niet uitsluitend per internet te bestllen is maar dat je ook in de de winkel de produkten kunt bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keurige winkel/site met vakkundig personeel/klantenservice en de werknemers zijn niet te beroerd om elkaar te helpen voor de beste service naar de klant toe

Service
Nog nooit zo vriendelijk en keurig geholpen toen een telefoonlader na een half jaar stuk was. Na 1 mailtje werd ik goed (onder garantie nieuwe lader) en snel geholpen (binnen 2 uur een bevestiging op de mail van verzending en de volgende ochtend in huis)

Assortiment
Tja..wat hebben ze eigenlijk niet... ruime keuze en meerdere merken..makkelijk vergelijkbaar ook

Aanbeveling
Al mijn ervaringen met Coolblue zijn tot nu top! Van de cameratas die nog eens geruild moest tot mn telefoon tot de lader.. top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry Beuks 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke gebruiksvriendelijkse site

Service
Exact geleverd conform belofte site en bevestigingsmail

Assortiment
Ruime keuze in de gezochte soort producten

Aanbeveling
Kan geen kritiekpunt vinden op het hele proces!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YvesV 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitwerking van de pagina's. Gebruiksvriendelijk.

Service
Voldoet volledig aan de verwachting.

Assortiment
Aanbod toestellen erg volledig. Aanbod accessoires (voor telefoons) kon iets uitgebreider.

Aanbeveling
Elektronica online kopen doe je bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Debora 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
23:15 besteld levering de volgende dag al om 14:00 Top service

Service
Top alles goed uitgelegd

Assortiment
alles wat er nodig is aanwezig

Aanbeveling
cijfer zegt alles zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

digos 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar op internet

Extra toelichting
Spijtig dat de winkel niet in het centrum van Antwerpen ligt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KG 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestellen

Service
levering was conform de afspraak

Assortiment
te veel om uit te kiezen

Aanbeveling
prima shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jojo 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed!!

Assortiment
Top

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestelling plaatsen gaat zeer vlot. Betaling is zeer eenvoudig en levering is volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JvT 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht automatische weergave van vergelijkbare producten

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Geen uitleg nodig!

Aanbeveling
Duidelijk overzicht en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacj 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig, en de productvergelijking ook.

Service
Geplaatst en getest zoals beloofd, oude machine meegenomen.

Assortiment
Ik kon snel vinden wat ik zocht, en in tegenstelling tot anderen direct leverbaar.

Aanbeveling
Supervlotte levering, wasmachine ging stuk, savonds de nieuwe besteld en om 10.00 stond de was al weer te draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjan Van Dooren 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke thuisbezorging.

Service
Goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede levering. Makkelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Meekzme 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd bereid om mee te denken met de klant en een oplossing te vinden die tot ieders tevredenheid is.

Aanbeveling
Tot nu toe de beste webwinkel waar ik mee werkte zowel privé als professioneel. Klantentevredenheid is bij hen niet enkel een slogan. Soms niet alle producten/kleuren te vinden, maar steeds een gelijkwaardig alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AP 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk het benodigde artikel kunnen vinden

Service
iedere vraag wordt duidelijk beantwoord

Assortiment
er is weinig dat niet te koop is

Aanbeveling
de prijzen liggen soms wat hoger dan bij andere internetwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Willemse 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het woord zegt het al, gemak!!!

Service
Mooi dat je je bestelling kunt volgen en kunt zien hoe laat het pakketje bij je wordt afgeleverd, en dan ook nog een berichtje als het bijna wordt afgeleverd, geweldig, goede service.

Assortiment
Dit was mijn eerste bestelling dus een 9 omdat het altijd beter kan.

Aanbeveling
Het werkt goed zo, is vertrouwenswaardig en zal zeker hier weer bestellen.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden voor de eerste keer dat ik hier bestelde en zal dat nu ook vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandy 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Ik vind de coolbue een goede winkel en ook bestel zijn ook goed

Aanbeveling
Heel goed ga zo door

Extra toelichting
Goed bezig mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oltheten 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb de moeite genomen om verschillende producten met elkaar te vergelijken, helaas zijn de beschrijvingen niet altijd even compleet, en het filmpje bij een van de producten maakte het ook niet duidelijker: de hele tijd een vriendelijk lachende coolblue medewerker in beeld met een statische printer voor z'n neus... das niks. Maak dan een filmpje van hoe die werkt, dat willen we zien!

Service
coolblue heeft zich aan de beloofde levertijd gehouden, en de informatie over de levering was ook prima. van de overige service heb ik (nog) geen gebruik gemaakt

Assortiment
kan altijd beter :)

Aanbeveling
nobody's perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wesley Brancart 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Had vrijdag iets besteld kwam zaterdag aan zoals beloofd super dat er ook in het weekend word geleverd.

Service
Super vriendelijke emails en service.

Assortiment
Als ik iets nodig heb en ik zoek het op google zie ik meestal coolblue staan. Vind ook echt veel dingen die ik interessant vind.

Aanbeveling
Super goede winkel die super snel levert. Alleen vind ik de prijs op sommige dingen net iets te hoog maar valt goed mee. Als ik iets nodig heb kom ik zeker terug naar cooblue heb het al aan familie en vrienden aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies Moyaert 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gsm viel om 22.30u stuk op de grond, pc opgestart, coolblue geopend, enkele modellen en types vergeleken en besteld, super!

Service
om 23.30u betaling afgehandeld en om 9.30u al in huis...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margareth 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk online. Grot assortiment. Gratis levering. Goede retourservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus Loos 23-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
snel

Assortiment
groot

Aanbeveling
snel en eenvoudig bestellen en betalen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer uitgebreide webshop die verdeeld zijn in aparte webshops dus geen onzin-items wat je juist niet zoekt.

Service
Er was iets fout gegaan bij een bestelling. Via Twitter contact opgenomen. Binnen de kortste keren was het geregeld, bestelling hebben ze aangemaakt. Mailtje voor de betaalgegevens binnen, betalen en de volgende dag gewoon netjes binnen

Assortiment
Ze hebben zo goed als alles. Erg fijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juju 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop werkt efficiënt en is duidelijk

Service
Product snel in huis, netjes verpakt, duidelijke communicatie in de bevestigingsmail

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Altijd goede ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Den Haag 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website met ruime keuze

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
groot assortimend en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KBakx 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Coolblue heeft voor verschillende productgroepen aparte webshops. Aankopen in ogenschijnlijk twee verschillende winkels, komen toch in *een* winkelmandje. Handig, maar verwarrend.

Service
Ik zie service vooral als de mate waarin flexibel en klantgericht problemen worden oplost. Er is alleen nog niks mis gegaan. Maar het feit dat er nog niks mis is gegaan, is ook bewonderenswaardig.

Assortiment
Het assortiment is breed (veel productgroepen), maar niet diep (weinig keus binnen een productgroep). Maar: er is voldoende keus en producten zijn concurrerend geprijsd.

Aanbeveling
Ruim voldoende keus, scherp geprijst, snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Egwin 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue heeft niet één store, maar voor iedere productgebied een andere, dit maakt het allemaal heel overzichtelijk.

Service
De service is bijna perfect, het zou nog fijner zijn wanneer je bij één en dezelfde klantenservicemedewerker zou blijven gedurende de oplossing van de vraag.

Assortiment
Alles is er zo ongeveer...

Aanbeveling
Helemaal top ! Snelle levering, klantenservice is uitstekend.

Extra toelichting
Geen verdere toelichting nodig. Coolblue is met voorsprong de beste online organisatie voor een klant. Niet de goedkoopste wel de beste online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Brouwer 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wordt gedaan niets hoef je zelf te doen

Service
Onze eerste koelcombinatie had een koelprobleem en na even heen en weer gemaild te hebben, ook 's nachts werd het probleem perfect opgelost

Assortiment
Het assortiment is groot en er voor elk wat wils als je maar de tijd neemt om te kijken te lezen

Aanbeveling
Alle problemen werden opgelost per mail of telefonisch welke winkel geeft je 's nachts antwoord op je mails ?
Ik denk dat anderen denken: dat komt morgen wel, maar bij Cool Blue is dat niet zo en daar keek ik echt van op

Extra toelichting
nee alles is goed perfect de bezorgers zijn zeer correct alles is gezegd hiermee, plus welk bedrijf stuurt een kaartje met de vraag of alles opgelost is. Helaas ik dit nog nooit meegemaakt. Dus ga zo verder jullie komen er wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Hamhuis 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website. Maakt zoeken makkelijk

Service
Snelle service, duidelijk via mail op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment vooral electronika

Aanbeveling
Super winkel makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H uit Brugge 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb heel snel gevonden wat ik wou

Service
Goeie informatie, snelle opvolging

Assortiment
Heb vooral gekocht op basis van ervaring met/vertrouwen in merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam Deliën 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website met veel filters (handig!)

Service
Snelle responstijden, goed contact met de klanten, erg vriendelijke en behulpzame medewerkers

Assortiment
Als jullie meer zouden hebben (blu rays bv) zou ik alles bij jullie bestellen. (Zolang de service er niet op achteruit gaat)

Aanbeveling
Ik raad jullie dikwijls aan, en voor de meeste zaken kijk ik zelf ook eerst eens of jullie het hebben

Extra toelichting
Jullie zijn de eerste waarnaar ik ga kijken als ik iets wil kopen. Daarnaast bestel ik liever bij jullie dan bij Amazon (.de, .co.uk, .fr) aangezien ik me bij jullie zekerder voel over de juiste keuze voor het product, en de service achteraf. Bovendien vind ik dat bol.com de mist is ingegaan bij de samenwerking met externe leveranciers: ze bemiddelen wel bij problemen, maar toch heb ik het gevoel dat de service er iets is op achteruitgegaan, en het assortiment is minder overzichtelijk. Jullie daarentegen zijn naar mijn mening de Apple der webshops hier in de Benelux!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LG 4G 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het bespaart me een zee van tijd om met een een bedrijf als Coolbleu te werken. Als je dan weet dat je niet alleen mag rekenen op de beste prijs maar ook een degelijke ondersteuning maakt mij dit gelukkig

Service
degelijke ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kb 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede filters snelle lijstjes waaruit ik kon kiezen

Service
Bestelling is geleverd volgens verwachting. Prettig.

Assortiment
Kon kiezen tussen wat ik wilde. Niet te veel en noet te weinig.

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waarop makkelijk naar verschillende producten en bijbehorende informatie is te navigeren

Service
Zeer snelle levering van het bestelde product, waarbij het erg prettig is dat je bij de verschillende stappen in het leveringproces als klant geïnformeerd wordt over de status

Assortiment
Ik ken Coolblue als een (web)winkel met een zeer uitgebreid assortiment met scherpe prijzen

Aanbeveling
Ik beveel anderen deze winkel van harte aan omdat zowel de prijzen als de service meer dan goed zijn

Extra toelichting
Ik heb er zelf nog nooit gebruik van hoeven maken, maar heb vernomen dat service ook zeer goed als er iets niet goed gaat met de bestelling en het retourservice gemakkelijk en goed is ingericht. Dat geeft vertrouwen om de bestelling ook daadwerkelijk te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews