coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JV L 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ovberzichtelijke site. Toegankelijk taalgebruik

Service
Uitgebreide informatie mbt de bestelling en het vervolgtraject

Assortiment
Volop keuze in een up-to-date assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijk, heldere voorwaarden, snelle levering, goede retour mogelijkheden zonder gezeur.

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarinaG 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is simpel vindbaar en duidelijk beschreven

Service
in 1 woord: Top! Een vraag gestuurd, en zelfs binnen 30 minuten al een persoonlijk antwoord terug.

Assortiment
Heel uitgebreid!!

Aanbeveling
Alles in deze web winkel klopt.

Extra toelichting
Ze hebben een eigen identiteit gecreëerd. De benamingen, dozen opdruk, begeleidende filmpjes, folders, alles is gelikt. De humor die ze erin verstoppen doen ze erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel verschillende criteria, ze hebben vast een aantal top5 of top 10s per productgroep voor je geselecteerd. Goede foto's, veel specificaties ingevuld. Je krijgt zo een goed beeld, ondanks dat je de producten niet real life ziet.

Assortiment
Prima selectie, maar redelijk standaard. Hier zouden wat mij betreft best wat gekke eenden in de bijt naast mogen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Christel 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitzoeken en bestellen was eenvoudig

Service
wat een service van bestellen tot en met de aflevering. geïnstalleerd en de oude wasmachine en verpakkingsmateriaal mee. Droger weer terug gezet op de wasmachine.

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
veel keus, eenvoudig bestellen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en uitgebreid vergelijken en betalen

Service
Besteld en de volgende dag in huis

Assortiment
Goed vergelijk tot in details met uitleg erbij

Aanbeveling
Feel good site en doen wat ze beloven en je gunt het ze ook nog

Extra toelichting
Een van de weinige online sites met beleving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat je verwacht wanneer je niet voor fysieke winkel kiest maar online

Service
Geautomatiseerde mails en notificaties, standaard service dus een 7

Assortiment
Ruim, alleen niet alles op voorraad

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erik 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maandagavond om 22.00 stopte mijn nespresso apparaat ermee. Was geen eer meer aan te behalen. Even naar Coolblue gegaan en de volgende dag om 15.00uur werd mijn nieuwe nespresso apparaat bezorgd.

Service
Continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Bestelbevestiging, betaalbevestging en afleververwachting allemaal 100% in orde

Assortiment
Makkelijk zoeken op de website en ze hadden nu precies wat ik wilde hebben. En dat voor een lage prijs.

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfect

Service
Wat levering betreft perfect, vraag blijft wat bij een defect van het toestel
Binnen de garantie.Bij andere webshops was dit niet ok dus afwachten mocht dit voorvallen

Assortiment
Binnen het segment betere goede merktoestellen was het beperkt, low budget merken genoeg

Aanbeveling
Tot heden alles perfect

Extra toelichting
Zo' n snelle levering is nu ook niet nodig dat moet toch geld kosten. Misschien beter een keuzeoptie ofwel snelle levering aan deze prijs ofwel binnen een week met extra korting?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

me faber 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk

Service
mijn dochter heef goede ervaring van daar dat ik bij juli mijn aan kopen heb gedaan

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
voor de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel goed te vinden, en voorwaarden zijn duidelijk

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Zeer vlotte levering.

Extra toelichting
Goede prijs, veel op voorraad en vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EBlok 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige gebruikersvriendelijke site.

Service
Super, wasmachine en droger op plek gesjouwd , aangesloten. Niks was te veel.

Assortiment
Ik weet niet of ze echt alles hebben maar wel een hoop.

Aanbeveling
Er valt iets te verbeteren daarom geen 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handig vanuit je luie stoel bestellen en een ruime keus

Service
Bezorging, keurig netjes, voorkomend van tevoren telefonisch contact over bezorgtijdstip

Assortiment
ruime keus en diverse aanbiedingen

Aanbeveling
duidelijke webshop met een goed assortiment

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsie132 11-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt thuis al rond kijken op hun site, dan ga je gericht naar een winkel van hun of je plaats een bestelling via hun site.

Service
Ze doen al het mogelijke om je te helpen.

Assortiment
Ze hebben een heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het personeel is heel vriendelijk en hulpvaardig in de omgang met de klanten.

Extra toelichting
Ze doen echt alles voor een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shar 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk uitleg op de site en telefonisch informatie was goed.

Service
Bestelling en levering " goed"

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Eerste keer wat gekocht en helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewv 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk & overzichtelijk bestelling plaatsen. Je hoeft ook geen account aan te maken, dat scheelt weer!

Service
Alles ging soepel

Extra toelichting
Biedt duidelijkheid in het process -direct aangeven wanneer er bezorgd wordt bv, je kan een andere dag aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corine 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site

Service
Snel geleverd duidelijke mail

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roxanne 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke en overzichtelijke website

Service
Geweldige bezorgingstijden. Als je snel iets nodig heb kun je het de volgende dag al in huis hebben. Zelfs op zondag! Als ze niet aan de bezorging kunnen voldoen krijg je hier een email over.

Assortiment
Ik kijk altijd als ik iets bij een online winkel vind of coolblue het ook heeft. 9 van de 10 keer is dat het geval en soms nog goedkoper ook!

Aanbeveling
Ik koop er graag. Overzichtelijke website waar je ook kunt vergelijken. Goed en groot assortiment en geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BruceV 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg overzichtelijk en hetgeen wat je zoekt is gemakkelijk te vinden

Service
de service is goed, producten die voor 23.00 worden besteld zijn de volgende dag ook echt thuis bezorgd. Geen extra verzendkosten en het is gemakkelijk te bestellen.

Assortiment
Ruim assortiment veel accessoires beschikbaar en vrijwel alles is op vooraad

Aanbeveling
Overzichtelijk, gemakkelijk en simpel. Goede service en een groot aanbod van producten.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

niet van belang 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
helemaal Top!

Service
beste service ter vergelijking met andere sites zoals bol.com, dit betekent natuurlijk niet dat de service nu opeens slechter moet, blijven doorgaan!

Assortiment
Assortimenten kunnen wel wat meer zijn, dan heb ik niet over de telefoons, laptops maar bijv over boormachines.
Ik weet wel dat Coolbue alleen producten van goede kwaliteit aanbied. Assortimenten kunnen er wel wat meer zijn maar dat moet niet ten koste gaan van de kwaliteit die nu op goede niveau zit.

Aanbeveling
Goede kwaliteit, goede service, gratis retourneren als laatste snelle levering.

Extra toelichting
Dit is de zoveelste keer dat ik me ervaring over coolblue vertel, dit keer wil ik de cadeaubon winnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cuulblue 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk

Service
Alles is mogelijk,in het redelijke natuurlijk.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prettig, en afspraak is afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer snelle en zeer nette levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
-Zeer klantgericht
- Snelle levering
- Ruim aanbod
- Geen problemen met omruilen

Assortiment
Ze hebben van alles iets, maar ze hebben niet de overvloedige keuze zoals Bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere overzichtelijk site.

Service
Het hele bestel en uitlever proces is simpel en duidelijk

Assortiment
Ik heb nog nooit iets niet gevonden bij coolblue. Is dat mogelijk?

Aanbeveling
Als je iets zoekt moet je bij Coolblue zijn. Een grote keus, met heldere info tegen een scherpe prijs. Een keer hier gekocht, en je bent verkocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
zeer snelle levering en netjes verpakt

Assortiment
keuze genoeg in verschillende prijs klasse

Aanbeveling
de klant vriendelijkheid en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet een televisie gekocht. Overzichtelijke en duidelijk site.

Service
Coolblue komt na wat ze beloven. Ene dag bestellen en volgende dag bezorgen. Perfect!

Assortiment
Ruime keuze en je kunt goed vergelijken.

Aanbeveling
Zou zo weer een nieuwe bestelling plaatsen. Zeer tevreden.

Extra toelichting
Erg tevreden over coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website

Service
Goed contact met klantenservice en snelle nette levering

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LazyB 10-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Snel gemakkelijk goeie prijs en supersnelle levering zelfs op zondag!

Assortiment
Keuze genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A L uit Mol 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
alles verloopt veilig en snel

Assortiment
producten van bekende merken in alle prijsklassen

Aanbeveling
betrouwbaar en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk, en je kan gemakkelijk vergelijken.

Service
Levering zelf op zondag! Nog nooit megemaakt. Was heel nuttig met moederdag.

Assortiment
Groot assortiment, en je kan doelgericht zoeken naar hetgeen je wilt.

Aanbeveling
Deze aankoop is mij heel goed bevallen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny Van der Heyden 10-05-2016 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk

Service
zeer bekwaam personeel

Assortiment
ik vind altijd wat ik zoek

Aanbeveling
ruime,overzichtelijke winkel en lekkere koffie

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Wordt goed ip de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Aanbeveling
Snel, goedkoop en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BJ 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online besteld vanaf de telefoon.

Service
Jammer dat je niet hoger kan geven dan een 10 ;)
Contact met klantenservice is top! Tracking is top!

Assortiment
Redelijk uitgebreid maar heb graag nog meer keuze.

Aanbeveling
Helemaal goed.
Hou ook wel van die lekker droge humor. Op de site en de pakketjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er zijn veel zoekfilters waardoor je zeer snel bij het juiste product, type bent. Bij een product worden gelijk de eventuele accessoires getoond, heel gebruiksvriendelijk.

Service
Wasmachine vrijdag avond besteld. De volgende dag, zaterdagochtend om 11.30 uur stond de eerste was aan.
Keurig op zn plaats gezet en aangesloten.

Assortiment
heel groot assortiment, toch "maar" een 7 omdat ik soms een bepaald type van een merk toch niet kan vinden, maar ja je kan niet alles hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Leo 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd makkelijk bestellen:)

Service
Keurig op tijd bezorgd

Assortiment
Ruim assortiment, voor al m'n electronica check ik eerst coolblue.

Aanbeveling
Aanrader!!

Extra toelichting
Mooie tweedekans MIO navigatie gekocht. Ziet er ongebruikt uit en doosje was compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving van het product en makkelijke site

Service
Had de volgende dag het pakketje in huis

Aanbeveling
Het winkelmgemak de service hoe het pakket verzonden wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool blue 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website goede info, perfecte documentatie

Service
Snel volgens afspraak geleverd
Alles in orde dus geen overige ervaring met problemen

Assortiment
Breed assortiment, overzichtelijk aan gegeven

Aanbeveling
Komt afspraken na, tot laat in de avond te bestellen en tóch de volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuijpers 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website was duidelijk, bestellen eenvoudig en we werden goed geïnformeerd over het verloop van het proces.

Service
Goed bereikbaar, ook s avonds en in het weekend, heel goed meedenken over een probleem bij het transport, denken in oplossingen. We werden s avonds nog teruggebeld om te bespreken of het probleem was opgelost en kregen een kleine attentie voor het ongemak. En dankzij de acties van de telefonist van coolblue was het probleem snel opgelost.

Aanbeveling
Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taeke 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld, volgende dag in huis. Keurig aangegeven of producten op voorraad zijn.

Service
Slechts 1x gebruik van gemaakt en klacht werd goed afgehandeld.

Assortiment
Levert (bijna) alles. Tweedekansjes zijn altijd interessant.

Aanbeveling
Goede ervaring, goed productaanbod en snelle levering. Prijs is af en toe wat hoger dan bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kerky 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site

Service
snel en gemakkelijk

Assortiment
ruim en voldoende

Aanbeveling
erg tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website en snel geleverd.

Assortiment
Veel keuze in de webwinkel. Elk product is goed omschreven met voor- en nadelen.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen goede ervaringen met Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cieltje 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snel gevonden

Service
prima afwikkeling en snelle levertijd

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Prima assortiment, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie pieters 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel keuze kunnen maken door hulptools

Service
snel geleverd

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
meer een dikke 20/10

Extra toelichting
doe zo verder en wij zijn dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel iets vinden, snelle afhandeling

Service
Factuur is een pluspunt

Assortiment
heel veel

Extra toelichting
Enkel de levering werd de dag nadien beloofd maar de Post heeft dit niet gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathijs 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
Ja gewoon super goed, duidelijk omschreven en snel geregeld ! Helemaal blij met m'n Garmin 👍

Aanbeveling
Makkelijk en snel winkelen, helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Geen gedoe, gewoon zoals je verwacht van een volwaardige webshop

Assortiment
Ze hadden een ander product wat ik wou hebben helaas niet maar verder wel een vrij uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Samsung HW J650 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site is makkelijk.

Service
Beloven op website voor 23:59 besteld, morgen in huis. Niets is minder waar. Begrijpelijk aangezien PostNL dit verzorgt, maar Coolblue adverteert ermee.

Wel hebben ze getracht om dit recht te zetten met kortingsbonnen.

Assortiment
Groot assortiment. Misschien wel iets te groot?!

Aanbeveling
Fijne mensen met een persoonlijke touch, groot assortiment en betrokken.

Extra toelichting
Beloof geen dingen die je niet kan waarmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nel Henneman 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie overzichtelijke website

Service
Snelle bezorging,pakje volgen en geen verzendkosten

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

compressor met 6 liter tank 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen of bellen het maakt niet uit
coolblue zorgt dat alles op rolletjes loopt

Service
de service is zeer goed
heb je problemen dan ben jij niet diegene die bloed
coolblue zet alles in het werk om jou te helpen
al is het van compressor tot b.v waterschelpen

Assortiment
aan sortiment geen gebrek
en kijk zelf op de site tot hoe ver die strekt
het is echt ongelooflijk veel
en meen het dat ik deze site van harte aan beveel

Aanbeveling
ik geef ze een tien
en dat meen ik kom het zelf maar zien
van service tot welk artikel ook
ze geven zich zelf hellemaal bloot
echt alles is super geregeld en snel
dus ik bestel zeker vaker of bel

Extra toelichting
super makkelijk en goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leentje 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste en voor mij is de prijs nog altijd doorslaggevend.

Extra toelichting
Makkelijk besteld, dag erna al in de bus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews