coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alain Zwings 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandag besteld, morgen aan huis gelrverd.

Service
Zeer goed !

Assortiment
Bijna alles is te verkrijgen.

Aanbeveling
Why not?

Extra toelichting
Ales OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en duidelijk

Service
continue op de hoogte van de bestelling

Assortiment
Nog niet veel ervaring, pas 2 keer besteld.

Aanbeveling
zeer clientvriendelijk

Extra toelichting
op naar de beste internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Elzinga 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne website, groot aanbod, snel en begrijpelijk bestelproces

Service
Als er iets is kun je altijd contact opnemen, je wordt vlot en positief geholpen

Assortiment
Zeer groot. Ze hebben altijd wel iets in de categorie die ik zoek

Aanbeveling
Ik zou altijd aanraden ook even bij Cool Blue te kijken, vanwege de prijs, aanbod, bestelgemak en service.
Makkelijker dan Bol.com

Extra toelichting
Ik vind het de fijnste webwinkel die ik ken. En ze zijn echt gemotiveerd om je optimaal te helpen. Zowel bij het bestellen als bij het afhandelen van vragen/problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed zoeken op de website.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Gewoon goed en een winkel om meer producten te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AnnP 09-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,5

Gemak
Snel besteld, snelle levering... maar.... zie verder

Service
Ik kocht nog geen week geleden een GSM-hoesje van 25eur. Na 4 dagen gebruik en één lichte valpartij later is het hoesje al stuk... Als antwoord van de klantendienst krijg ik laconiek te horen 'dat het hoesje zijn werk gedaan heeft want dat mijn GSM toch niet beschadigd is... '(wat niet waar is (hebben ze ook niet gevraagd), want de GSM is vrijwel onmiddellijk uit het hoesje gevallen waardoor er wel degelijk heel wat krassen op de GSM zijn)... ? Als je leuze is 'cool blue, alles voor een glimlach', dan vrees ik dat ze dit bij mij niet echt waarmaken....Jammer, het lijkt me vooral slechte kwaliteit, maar bovendien ook een niet klantvriendelijke manier om een defect af te handelen.

Assortiment
Niet echt kwaliteitsvol voor een toch behoorlijke prijs. (GSM-hoesje stuk na 4 dagen en dat voor 25eur...)

Aanbeveling
Vooral op het vlak van de dienst na verkoop ben ik ontevreden.

Extra toelichting
Slechte dienst na verkoop. Geen kwaliteitsvol product

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

carlo huyghe 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze en goede inlichtingen

Service
duidelijke informatie en snel

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
zelf goede ervaring

Extra toelichting
goede afhandeling en levering zoals vooropgezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.devey 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Overzichtelijke site en vooral snelle levering! S'avonds besteld en volgende ochtend reeds geleverd! Ik zal beslist meer bestellen via Coolbleu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie Koningen 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk

Service
snelle afhandeling

Assortiment
royaal

Aanbeveling
geen opmerkingen prima zo

Extra toelichting
voor het eerst bij Coolblue iets gekocht zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MWu 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden en het bestellen gaat vrij eenvoudig

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Kan geen direct een min punt benoemen. Voordeel dat zij ook een fysieke winkel hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bogemans christel 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie zetel kunt ge uw aankopen doen

Service
is goed, op tijd geleverd. Wat de dienst bij defekt zal zijn is nog af te wachten.

Assortiment
Genoeg keuze. Soms meer als in een gewone winkel

Aanbeveling
Ge kunt niks gemakkelijker hebben. 's avonds bestellen en 's anderdaags morgen geleverd. Zonder buiten te komen.

Extra toelichting
Ik heb nog niks negatiefs meegemaakt, enkel positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk, snel, easy

Service
Deskundige kennis!

Aanbeveling
Overzichtelijke site, veel producten, goede en deskundige kennis. Compleet plaatje

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooi assoriment en e3rg overzichtelijk, met goede beschrijvingen van de producten

Service
Coolblue doet wat het zegt... keurig op tijd afgeleverd en prima verzorgd pakket

Assortiment
ik heb nog nooit iets gezocht dat ik niet in de coolblue winkel kon vinden

Aanbeveling
Perfecte prijs- pret verhouding !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Paul Vancoppenolle 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig in gebruik en echt gebruiksvriendlijk

Service
de leveringstijd gaat super snel zelfs
mijn de aankondiging van autoloze zondag kreeg ik mijn pakje op zondag!

Assortiment
het assortiment kan misschien ietsje
ruimer en bv bij de laatste bestelling
van de ministatief velbon kon een handleiding beter aanduiden hoe we de poten breder uit elkaar moesten schuiven!

Aanbeveling
Coole naam met verzorgde site en zonder
surprise het geeft je zien om te kopen!
En verzorgde verpakking!

Extra toelichting
De handleiding voor velbon mini statief was echter zoek maar dankzij de mooie basis verpakking en de afbeeldingen op de doos kon ik wel uitvissen hoe we de pootjes verder uit elkaar konden spreiden voor een beter stabiliteit bij macro opnames en ook bij gebruik voor een stabiele bijtflits!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christine 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed uitgebreid

Aanbeveling
Snel en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering, gratis verzending

Service
Uitstekend

Assortiment
Ruim aanbod, laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peggy1964 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen

Service
Snelle service en opvolging van de bestelling.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeer eenvoudig, correct en snelle levering

Extra toelichting
Veel keuze Eenvoudig te bestellen snelle levering Bestelling gemakkelijk op te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 09-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Makkelijk vergelijken en bestellen.

Service
Slechte communicatie over bezorging, ondanks track en trace van Dynalogic. Eerste poging tussen 10 en 13 uur mislukt (volgens de track en trace door overmacht). Wel tot 14 uur zitten wachten, terwijl er dan achteraf op de track en trace verschijnt dat om 11 uur de overmacht is ontstaan. "Sorry, kan er niets aan doen". Logistiek uitbesteden is misschien toch niet zo'n goed idee.

Assortiment
Voldoende keus uit verschillende typen binnen onze voorkeursmerken.

Aanbeveling
Voorheen alleen maar positieve ervaringen, maar het is enorm vervelend om meer dan een halve dag voor niets te wachten, en dan alleen maar "sorry, kan er niks aan doen" te horen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

dbiphoner 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen bij coolblue is makkelijk en duidelijk met genoeg product informatie om te kunnen oordelen.

Service
Zoals steeds vie coolblue simpele bestelprocedure, betalingen vlotte levering.

Aanbeveling
Zal coolblue steeds aanraden als misschien niet de goedkoopste maar misschien wel de meest proffesionele webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snelle levering en super service 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vooral de filter-functies die Coolblue biedt zijn erg handig in het selecteren van het juiste product.

Service
Handig om een mail te krijgen met de informatie wanneer het product is ingepakt en verstuurd.

Assortiment
Nog nooit een artikel niet kunnen vinden.

Extra toelichting
De wifi repeater is super eenvoudig te installeren op (in mijn geval) de Fritz!Box 7490. Met 1 druk op de WPS knop op de router(of via software WPS knop in het beheer van de Fritz!Box). Werkelijk waar in minder dan een minuut heb je het signaal versterkt in je hele huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Timon 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel bestellen via je account, afleveradres en moment kiezen is ook perfect.

Service
Goed geleverd volgens afspraak.

Assortiment
Assortiment is zeer goed, genoeg keuze.

Aanbeveling
Prijzen soms niet goedkoopste, maar wel een van de betere webwinkels.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

victor 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen, betalen en bezorging met het gebruikelijk coolblue gemak.

Service
alles keurig, bezorging keurig op tijd en zeer professioneel

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
alles aan het kopen bij coolblue klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m_thijs 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij afwezigheid had men het pakketje beter onder het afdak gelegd. Nu moest het nog afgehaald worden bij de post.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Top

Aanbeveling
Aanbeveling reeds gebeurd.

Extra toelichting
Goede score voor een interessante webshop met goede service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Christiaan Janssen 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een van de makkelijkste sites om iets te selecteren en te kopen

Service
snelle reactie op vragen

Assortiment
erg breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick de Hoop 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aanbieding was snel gevonden

Service
Ondersteuning bij een installatieprobleem was perfect.

Assortiment
N.v.t

Aanbeveling
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Talboom 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzicht van producten, makkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
onmiddellijke bevestiging via mail en zoals beloofd geleverd.

Assortiment
ik vond één van de twee artikels die ik zocht. Het andere kocht ik in een andere online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De gezochte TV was direct te vinden en net zo makkelijk te bestellen.
Ook de mogelijkheid om te betalen met PayPal is een pré.

Service
Levering is supersnel. ´s Avonds besteld en de volgende dag al voor 12.00 uur geleverd.
Helemaal top.
Nog geen ervaring met klachten of retourzenden.

Assortiment
Ruim assortiment, hoewel niet alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Vooral vanwege de supersnelle levering.
Prijs is goed, hoewel niet de allerlaagste die er te vinden is. Maar het prijsverschil is marginaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Samantha 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is een duidelijke site, goed en overzichtelijk.

Service
Snelle levering en duidelijke mails met informatie.

Assortiment
Veel produckten.

Aanbeveling
Snel en duidelijk. Je kan 3 produckten met elkaar vergelijken als je nog wat twijfelt, dit vond ik erg prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

miranda v steenis 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel in huis

Assortiment
Overzichtelijk en een ruim assortiment

Aanbeveling
Zbz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site

Service
Alles écht de andere dag geleverd , tenzij het per ongeluk uitverkocht is maar ook dan word het keurig afgehandeld .

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Geweldige service .en hele leuke respons in de mails.

Extra toelichting
Wat ik het allerleukste vond en nog nooit heb meegemaakt is dat ik bij een uitverkocht artikel een echt kaartje vis de post kreeg met een sorry er op en die was ook nog eens hand geschreven . Zo leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soulcatcher 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon via je pc

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
TOP zaak, ik wil niet meer anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitris 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke beschrijving van de producten.

Service
Nog geen problemen gehad en meerdere malen bestelt 👍

Assortiment
Erg groot!!!!

Extra toelichting
Prima!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ka Nic 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldig, dingen bestellen vanuit je luie zetel.

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd. Top service!

Assortiment
Voldoende keuzes in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Zeker een echte aanrader deze site!

Extra toelichting
Toffe winkel, zowel Nl als BE. Goede site met duidelijke foto's, correcte uitleg en specificaties en snelle service. Gratis levering en levering op zondag. Gewoonweg COOL!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een wasmachine en wasdroger besteld, duurde al met al geen half uur voor mij.

Service
Keurig personeel, beide apparaten op zolder neergezet, terwijl ik er op rekende dat ze bij de voordeur gelost zouden worden! Prima!

Assortiment
Had graag wat meer keuze gehad, er waren nogal wat apparaten niet voorradig volgens de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ben V 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Om 23.52 laptop besteld, om 23.55 erachter gekomen dat het leveradres fout was. Dit is binnen een minuut via de chat van de site gecorrigeerd. Dag later was de levering. Prima!

Assortiment
Ruim voldoende keus en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David de Jong 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles makkelijk te zien

Service
Snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peterboodts 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In no time besteld !

Service
Aan huis geleverd. Wat wil je nog meer !?

Assortiment
Ik vind meestal wel wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Nog geen problemen meegemaakt !

Extra toelichting
Geen klachten ! Snelle service, gemakkelijke betaling via Paypal , top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maxi 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door mijn eigen fout was de bestelling naar het verkeerde adres gestuurd. Een uur later heb ik gebeld en werd aangegeven dat het pakket al verstuurd was en niet meer gestopt kon worden. Geadviseerd werd het pakket te laten weigeren. Ik kreeg binnen enkele dagen mijn geld terug en heb opnieuw de bestelling geplaatst. Een dag later was de TV er.

Service
Was een goed advies om de bestelling te weigeren.

Assortiment
Wat ik zocht zat in het assortiment

Aanbeveling
Goede service en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Is indd heel erg makkelijk om niet alleen te bekijken maar ook direct iets te zoeken.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Kan bijna niet beter. Ik zou persoonlijk het prijs stellen als er veel meer heren verzorgings artikelen, en met namen, het "nat" scheren gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLST 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte artikel werd snel gevonden en bestelling was al evensnel afgehandeld en betaald.

Service
Zoals beloofd werd het artikel de dag erna geleverd en nog wel gratis ook (zonder minimum aankoopbedrag).

Assortiment
Voor het artikel dat ik zocht was een zeer ruime keuze beschibaar.

Aanbeveling
Online kopen via coolblue.be ik volgens mijn ervaringen maar aanraden. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website, waar je makkelijk je product vind en alle informatie over het product staat vermeld.

Service
Heb nu twee keer iets besteld bij Coolblue en beide keren zijn ze keurig hun afspraken nagekomen.

Assortiment
Voor zover ik dit kan beoordelen is het assortiment helemaal top. Er worden echt veel artikelen van een product aangeboden. De prijs is ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Ravenbode 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Verschillende onderdelen goed te vinden. Goed filter onderdeel zodat je precies kan uitzoeken welk artikel je wil aanschaffen. Daardoor geen overbodige ballast.
Combinatie deals ook handig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Voor hetgeen nodig was nog niet de "neus gestoten".

Aanbeveling
Duidelijke site, goed gebouwd, geen filtersysteem, levertijd conform aangegeven. Goede terugkoppelmails.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

SUPERJ 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Enkele filters aanklikken, keuze maken en stappenplan volgen. Klaar

Aanbeveling
De beste maar niet de goedkoopste

Extra toelichting
zie aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DHR Struik 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het aanmaken van een acount is niet verplicht. Het vergelijken van producten wordt goed ondersteund.

Service
Vandaag besteld morgen in huis. Het afhalen bij een winkel in de buurt is zeer handig. Pakket ophalen waarneer het mij uitkomt.

Assortiment
voldoende keuze. Producten zijn niet altijd van de laagste prijs.

Aanbeveling
Het bestellen van mijn product ging zoals je mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle levering en een goed overzichtelijke site.

Assortiment
Ik gebruik coolblue voornamelijk voor foto & video gerelateerde producten. Ik vind altijd wat ik zoek en de prijs is niet hoger dan bij andere aanbieders.

Aanbeveling
Goed assortiment en erg fijne en snelle levering.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

IDeC 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld

Service
snel geleverd

Assortiment
kwaliteitsvolle keuze

Aanbeveling
altijd in orde!

Extra toelichting
nog extra leuk: korting van 5 euro die ik ontving dank zij de beste webwinkel van België

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Proot 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website , met duidelijke betalingsfaciliteiten

Service
de snelheid en accuraatheid is fenomenaal

Assortiment
de eerste bestelling was net wat ik zocht

Aanbeveling
Ik ondervond een firma die het fantastisch doet.

Extra toelichting
was on line, en de website gidst U perfect door het aangename doolhof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Hoogendoorn 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Bezorging is vertraagd, kan gebeuren, alleen hier niet van op de hoogte gesteld. In eerste instantie levering tussen 8.00 en 18.00u, dus voor niets thuis gezeten. Met berichtgeving van vertraging had dit geen enkel probleem geweest

Aanbeveling
Snelheid van bestellen en assortiment zeer prima. Jammer van het achterwege blijven van een contactmoment over de vertraagde levering.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Piet Nagtzaam 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder enige moeite gevonden wat ik zocht. Een perfecte website.

Service
Direct een orderbevestiging, cadeaubon, inpakbevestiging en verzendbevestiging. Bezorging de volgende dag, zoals beloofd.

Assortiment
Als je bij Coolblue niet kunt vinden wat je zoekt, dan is het er gewoon niet.

Aanbeveling
Een 10 betekent voor 100% tevreden.

Extra toelichting
Voor mij het adres zodra ik weer iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Van Dorsselaere 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Is makkelijk te bestellen via website

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Timo Slijkerman 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Supersnel en veel opties.

Service
Prima, pakketje was op tijd.

Assortiment
Groot, maar wel duur.

Aanbeveling
prima verder.

Extra toelichting
Prima winkel, alleen een beetje duur in sommige producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews