coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Choko 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Het apparaat was elders € 20.- goedkoper, maar coolblue kon direct leveren en gaf Fulservice. Bij de aflevering mocht een simpele aansluiting van de droger op een afvoer niet gedaan worden door de bezorging. Dus geen full-service maar wel duurder uit.
Dezelfde en de volgende dag nog een paar keer hierover willen reclameren, maar bij ce klantenservice was telkens "drukker dan wat je van ons gewend bent".

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

JokeWillemoens 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect teruggevonden wat we zochten via de website! Niet nodig om een hele aanmeldingsprocedure in gang te zetten: gemakkelijk!

Service
Snelle levering, op de hoogte gehouden van elke stap in het process.

Assortiment
Prima

Extra toelichting
De website is supermakkelijk in gebruik en de levering was daags na bestelling al bij ons. Ik wilde ook het leveringsadres aanpassen en dit gebeurde heel snel, met een bevestiging in mijn mailbox. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is duidelijk en overzichtelijk

Service
Had nog een vraag over de de levering, vraag werd binnen een uur beantwoord

Assortiment
Genoeg keuze van verschillende merken

Aanbeveling
Totaal geen min punten aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met enkele woorden intypen snel bij gewenst product

Service
alles loopt vlekkeloos. er ontstaan geen vragen tijdens proces omdat het logisch verloopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan Rood 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles ging super makkelijk. Bestellen duurde 2 minuten.

Service
Me pakketje was de volgende dag in huis.

Assortiment
Jullie hebben vrijwel alles.

Aanbeveling
Heb er niks aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schot 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snele levering

Service
servece is goed

Assortiment
volop keus

Aanbeveling
zeer corect

Extra toelichting
uiterst te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krijnbl 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
root assortiement

Service
snelle levering, en chat mogelijkheid

Assortiment
behoorlijk groot

Aanbeveling
alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk Tuin 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is duidelijk en overzichtelijk om bij Coolblue iets te zoeken, en vervolgens te bestellen. Niet voor niets de beste webshop van NL. Erg gebruikersvriendelijk.

Service
Service nooit nodig gehad, maar lijkt me goed. Ik was 1 maal in de winkel in Utrecht en werd vriendelijk en competent geholpen!

Assortiment
Waarschijnlijk het grootste assortiment van NL.

Aanbeveling
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant, en dat zegt al genoeg lijkt mij!

Extra toelichting
--

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yo 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Bezorgd op afgesproken dag. deuidelijk begeleid door informatie via de mail

Service
Had verkeerde kleur besteld... telefoontje naar de klantensevice ( altijd bereikbaar). Probleem direct opgelost.Goede kleur bezorgd!

Aanbeveling
Zal product nooit meer afhalen in de winkel zelf. Moest ruim 45 minuten in een rij ( geen nummertje trekken) wachten. Was nl niet een apart afhaalpunt voor de internetbestellingen. ( Misschien een tip?) Kon wachten op klanten die ruim een half uur uitleg en advies kregen over de aanschaf van een mobiele telefoon. Moet ook gebeuren, maar een bestelling afhalen is zo gebeurd! Even betalen en weg...Zeer irritant, doe ik dus nooit weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

voenie 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Heel gemakkelijke, goede website. Communicatie is uitermate snel, wat ook bijdraagt tot het gemak.

Service
Zeer goede service. Omruilen, garantie, communicatie,... Noem het op, het gaat zeer vlot en moeiteloos.

Assortiment
Assortiment is op het eerste zicht extreem groot. Maar net daardoor is het aantal producten binnen een groep soms eerder beperkt.

Daarnaast is ook de prijs voor mij een groot probleem geweest.

Ik stuurde een product terug in garantie (wat zeer goed verliep), maar omdat dat product niet meer geproduceerd werd kreeg ik de aankoopprijs terug in winkeltegoed.

Met dit winkeltegoed kan ik bijna uitsluitend producten kopen die ELDERS goedkoper aangeboden worden.

Daarnaast vond ik geen geschikt alternatief, en heb ik met het tegoed iets totaal anders gekocht. Helaas wel 10% boven de marktprijs

Aanbeveling
Sommige mensen hebben nood aan de fantastische service.

Andere mensen hebben geen boodschap aan een levering de volgende dag en kunnen gemakkelijk 10% van de aankoopsom uitsparen door elders te kopen.

Extra toelichting
Het is moeilijk om helemaal tevreden te zijn over mijn ervaring met coolblue. Enerzijds wordt de garantie gerespecteerd en is communicatie enorm goed. Anderzijds kan ik hetzelfde product gemakkelijk 15 euro goedkoper vinden. Zelfs 20 euro goedkoper voor de zwarte variant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Marloes Baelemans 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces verliep vlot, alles is duidelijk en eenvoudig.

Assortiment
Ik had niet gedacht dat het assortiment zo groot zou zijn en dat er zelfs ergonomische exclusieve producten te koop zouden zijn.

Aanbeveling
Jaaaaa, ik kom zeker terug!

Extra toelichting
Heerlijke online winkel, vlot en van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle info makkelijk te vinden

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
bijna alles verkrijgbaar

Aanbeveling
What ever jou do je slaagt bij cool blue

Extra toelichting
Goede info over de aangeboden producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adf91 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, aankoop ook heel simpel

Service
Zelfs op zondag levering, heel handig!

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Aanrader! Betrouwbaar, snel en goede prijs

Extra toelichting
Enkel positieve ervaring: snelle levering, goed product, mooie prijzen, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marten 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel eenvoudig om het juiste product te vinden.

Service
Levertijd en -plaats exact zoals beloofd.

Assortiment
Ruim assortiment waarvan een groot deel ook daadwerkelijk op voorraad is. De prijzen zijn scherp. Je kunt altijd wel een bedrijf vinden dat een paar procenten goedkoper is maar dan krijg je niet vanzelfsprekend de leveringssnelheid van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk site met goede beschrijvingen van de artikelen

Service
Inderdaad 's avondslaat bestellen en volgende dag in huis.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. veel merken beschikbaar

Aanbeveling
lage prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HL 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Levering top! Track en trace zending. Vandaag besteld morgen in huis, maar dan ook echt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan.lam 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede webwinkel, duidelijk en heldere voorwaarden

Service
Snelle levering ook al bestel je het laat op de avond morgen in huis, super service.

Assortiment
Veel keuze met de bekende snelle levering is een geweldig goede combinatie

Aanbeveling
Gewoon snel en goed

Extra toelichting
Gewoon tevreden klant geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mij 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, snel gevonden wat ik zocht.

Service
Nu geen persoonlijke service nodig gehad, maar de adviezen op de site waten duidelijk. Goede mogelijkheden voor bezorgtijden, makkelijk contact maken.

Assortiment
Veel keuze en aanbod van wat ik zocht.

Extra toelichting
Plezierig dat ik vrolijke berichten en filmjes kreeg om het wachten te ondersteunen. Geeft aan dat de medewerkers plezier in het werk hebben en dat geeft me het idee dat ik wrs extra goed geholpen word. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld, morgen in huis

Service
alles netjes aangesloten en opgeruimd

Assortiment
veelzijdig assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josiane marcus 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos bestelling kunnen
plaatsen.

Service
Perfect !

Assortiment
Uitstekend !

Aanbeveling
Heel zeker.

Extra toelichting
Zeer tevreden vanaf het plaatsen van de bestelling, het verloop van de bestelling tot en met de vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denisedylan nick 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Al wat ik zocht héél gemakkelijk gevonden

Service
Kan enkel zeggen topservice
Ik ben echt niet gewend te kopen op internet,maar na deze ervaring zijn al mijn bedenkingen verdwenen als sneeuw voor de zon

Extra toelichting
Tot voor ik enkele dagen geleden een aankoop deed bij Coolbleu was ik niet zo te vinden voor aankopen op deze manier Toch wilde ik het eens properen Ik had filters nodig voor het ontkalken van mijn espressomachine,dus bestelde ik deze bij coolbleu En ja alles verliep prima,product vinden ging vlot,bestellen ging van een leien dakje,betalen ging vlot enkele minuten later kreeg ik reeds bevestiging van bestelling en van betaling,ik kon het verloop van de bestelling opvolgen en zoals Coolbleu beloofde de volgende dag is mijn bestelling 100% verzorgt aangekomen bij mij thuis Een conclusie,dankzij De service van deze winkel ben ik volledig over de streep getrokken,Coolbleu heeft een nieuwe klant aan mij Aan de mensen van Coolbleu zeg ik Doe zo verder vanwege een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jortsmit 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je bestelt en hup klaar morgen in huis

Service
Goed, want je kunt vlak voor middernacht nog iets bestellen en het is de volgende dag in huis

Assortiment
Genoeg aantal om mee te doen

Aanbeveling
Het is een makkelijke en simpele site dus ook voor iedereen bruikbaar

Extra toelichting
Alles vind ik persoon goed en er zijn geen nadelen die ik zo kan bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

deschepperg 15-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de zetel bestellen

Service
snelheid levering

Assortiment
alles wat ik zoek is er

Extra toelichting
voorlopig geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tisemweer 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet buiten,enkel de voordeur openen voor de postbode.

Service
netjes verpakt,herkenbare doos,en vlug,nee vliegensvlug geleverd(nog geen 24u)

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
De ervaring die we opgedaan hebben met Coolblue is gewoon prima.

Extra toelichting
Gebruiksgemak,keuze,snelle levering (op zondag besteld,op maandag geleverd)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John-Desmond 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
's avonds om 23.00 uur de bestelling geplaatst en de volgende dag om 19.00 uur keurig afgeleverd in huis!

Extra toelichting
Dit type kwam ik tegen bij Coolblue en was niet te verkrijgen bij b.v een Mediamarkt of BCC. De Samsung Soundbar die bij hun voor precies dezelfde prijs te koop was,betrof een veel lager type met flink minder mogelijkheden en een beduidend lager uitgangsvermogen! Prima op de hoogte gehouden over de status van de bestelling d.m.v. diverse mails en zoals beloofd de volgende dag al keurig netjes afgeleverd in huis !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TorgasMick 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct het gewenste artikel gevonden en besteld. Onmiddellijk via Visa betaald en het was al gepiept!

Service
Alles heel duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd. Omdat mijn product blijkbaar uit een andere stocklocatie moest komen had mijn pakketje wel een dag vertraging, maar ook dit werd vriendelijk gecommuniceerd achteraf en met de zaterdaglevering van Coolblue was dit nauwelijks een teleurstelling te noemen.

Assortiment
Ruim aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbabien 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer snel geleverd

Service
enkel mijn pakketje was niet zo goed verpakt maar wel een zeer snelle en vlotte levering

Assortiment
een groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden zonder problemen

Service
Na mijn vraag werd er snel gereageerd, ik werd meteen goed geholpen

Assortiment
Zelfs voordat het product uitkwam was het te bestellen!

Aanbeveling
Erg betrouwbaar, uitstekende klantenservice en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Olga 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersnel voor elkaar, en binnen een dag in huis!

Service
Om 22:00 uur nog telefonisch contact gehad omdat ik dacht dat mijn bestelling niet was doorgekomen. Top!

Assortiment
Ik heb alleen gekeken naar de Urbanears koptelefoons, maar er was genoeg keuze qua kleur.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en tevreden over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Arthur 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf je computer kan je rustig kiezen en een paar klikken volstaan om je te begeleiden in je keuze.

Service
Complete en snelle service: alle informatie krijg je op je scherm en je wordt stap voor stap begeleid in je keuze en bestelling.

Assortiment
Er is voldoende keuze.

Aanbeveling
Prijs, kwaliteit, klantvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid: de belangrijkste criteria voor een klant. De klant moet geen moeite doen om zijn bestelling in zijn schoot te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josiane Van Geel 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van thuis uit rustig kiezen en bestellen.

Service
Zoals jullie voorspellen, vandaag bestellen, morgen geleverd. Goede service.

Assortiment
Voldoende aanbod en keuze, verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Omdat alles vlotjes verloopt. Voldoende aanbod,de service goed is!

Extra toelichting
Zoals ik al zei, het is makkelijk, je hoeft niet buiten te komen, groot aanbod.levering zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthonie M 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna volmaakt

Service
Snelle levering, van retourzending hoop ik geen gebruik te hoeven maken.Doosidee perfect !
Kom zelf uit de verpakkingsbranche.

Assortiment
Coolblue 2e kansjes is een uitstekend initiatief, zowel voor klant als leverancier. Doorgaan . . .

Aanbeveling
Een tien is zovéél . . .

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Hartman 15-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Mooie website en makkelijk in gebruik

Service
Fijn om zelf je bezorgdag uit te kiezen. De bezorger waren ook erg vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Bijna alles is er te koop

Extra toelichting
Heb alles gedaan via de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eén belletje of bestellen via de site het is allemaal even gemakkelijk.

Service
Vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief. Duidelijke uitleg van de procedures. Persoonlijk en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden Klant 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling gaat heel simpel: alles is goed te vinden. Het invullen gaat probleemloos. Ook het aangeven van een ander bezorgadres (i.p.v. het factuuradres) gaat heel soepel.

Service
Vandaag besteld, volgende dag netjes gezegd hoe laat bezorgd zou worden, op afgesproken tijd bezorgd, uitgepakt, geplaatst, aangesloten (!) en verpakkingsmateriaal terug meegenomen. klasse

Assortiment
Nog niet echt goed bestudeerd, maar er is naar mijn mening meer dan genoeg te koop!

Aanbeveling
Alles klopt: van de bestelling tot en met de plaatsing en aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny Belet 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met 1 klik bestel je een produkt

Service
Levering binnen de 24 uur.
Postbode heeft de levering gewoon in de brievenbus gepost ondanks dat ik NIET thuis was. Ik vond geen nota in de brievenbus. Risico: iemand had de bestelling gewoon uit de brievenbus kunnen plukken. Hij heeft geen bewijs van levering !!!!!!

Extra toelichting
Voorlopig geen opmerking tenzij voor de post (zie service)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en uitgebreide keuze qua sporthorloge. Zelfs een toelichting middels een korte film.

Service
Snel en effectief geleverd.

Assortiment
Op dit gebied zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Voor een bestelling via internet os het top geregeld en makkelijk te doen qua bestelling en levering.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metie 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je vind er alles!vanuit je zetel!

Service
doet wat beloofd wordt!

Assortiment
zeer goed .en voor elke prijsklasse iets te vinden.

Extra toelichting
ben al verschillende keren uit de nood geholpen als ik in tijdnood zat voor een geschenk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Mulder 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede beschrijving van artikel

Service
doen wat ze zeggen heel belangrijk

Assortiment
heel erg groot

Aanbeveling
100 procent keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen de leeuw 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker van uit je luie zetel bestellen is top

Service
zeer snelle levering dat is wat de meeste mensen toch willen

Assortiment
ze hebben bijna alles en veel keuze in de artikels

Aanbeveling
ik zou die zeker aanbevelen wat wil een mens nog meer dan deze service en kwaliteit die we nu krijgen

Extra toelichting
snelle levering en je kan van thuis uit bestellen en kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dk 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
geode navigatie

Service
levering keurig op tijd

Assortiment
heel ruim

Aanbeveling
meerdere goede ervaringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AB 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De service is vriendelijk en vrolijk en tot nu toe ook altijd ontzettend snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edrem1 15-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Nadat in eerste instantie een beschadigd product was geleverd, was er totaal geen medewerking om de nieuwe levering plaats te laten vinden op een tijdstip (na 15:30) die ons uitkwam. Nee, gewoon weer afwachten tussen 8:00 's morgens en 18:00 's middags.

Aanbeveling
Door de starre houding beveel ik dit bedrijf niet aan! Jammer!!!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Marc Sente 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk

Service
Snelle service

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
gemakkelijk en snelle service

Extra toelichting
vlotte en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd van der Schuit 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Grote sortering;makkelijk te vinden!

Service
Snelle levering; constante informatie over je bestelling!

Assortiment
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinke berg 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snel, klantvriendelijk en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmalipaard 15-10-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even online shoppen of naar de dichtstbijzijnde winkel

Service
Defect of product bevalt niet? Retourneren en je ontvangt zeer gauw een nieuw of alternatief

Assortiment
Vrijwel alles is in het assortiment opgenomen

Aanbeveling
Gewoon een geweldige shop, waar je als klant nog koning bent

Extra toelichting
Gewoon een geweldige shop, waar je als klant nog koning bent. 1 accessoire was niet aanwezig in de winkel, maar werd de volgende dag netjes thuisbezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svennd 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met paypal betalen, zelfde dag geleverd voor 10 euro, dag erna gratis, gratis retour. Nog gemakkelijker kan niet.

Service
Retour duurt soms even, aanvragen retourformulier, op de post doen, hun verwerking, de oplossing. Maar dat valt maar op omdat je altijd de dag erna een nieuw product hebt, naar een fysieke winkel rijden duurt langer. Al verschillende keren iets moet returnen, en ze deden nooit moeilijk. Fantastische service eigenlijk.

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om daar te kopen, als hun service/kwaliteit/prijs niet veranderen blijf ik klant.

Extra toelichting
Super winkel, goeie transparantie, snelle service. Altijd professioneel. Kunnen heel wat winkels nog iets aan leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Egbers 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere en duidelijke webwinkel

Service
geen klachten

Assortiment
uitgebreid/volop keuze

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit is gewon goed

Extra toelichting
Post.NL had pakket ook de eerste keer kunnen afleveren. Er waren mensen in het pand aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging snel en gemakkelijk!

Service
Goede service. Kon uitgerekend via Facebook nog eenvoudig de levermethode wijzigen, dat was er prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews