coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inge 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, artikel snel gevonden en kunnen vergelijken

Service
Telefonisch zeer snel bereikbaar, zeer klantvriendelijke benadering en zeer snelle levering

Assortiment
Het artikel wat ik kocht was zeer prettig geprijsd vergeleken met andere webwinkels.

Aanbeveling
Tot nu toe de beste webwinkel die ik ken met mijn web-bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolas Van den Cloot 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles spreekt voor zich, het duurt niet lang om een aankoop te doen.

Assortiment
Coolblue bied veel aan en bezit een ruim assortiment maar als je specifiekere producten nodig hebt, vind je deze niet altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ff online en paar klikken later = besteld

Service
's avonds besteld, 's anderendaags reeds in de bus!

Assortiment
zeer ruim maar toch nog gespecialiseerd genoeg

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floran 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijk product te vinden en te bestellen.

Service
Goede berichtgeving, zelfs bezorging op zondag!

Assortiment
Wat hebben ze niet? Prijs is wellicht een paar euro duurder maar daar krijg je meer service voor terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luka 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Winkelen is erg makkelijk, en je krijgt het snel.

Service
Whatsapp nummer voor hulp, beantwoord heel goed! Super service

Assortiment
Wat ik kocht was op voorraad! Geen lange wachttijd tor het weer er is!

Aanbeveling
Gewoon goed! Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan s 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en makkelijk zoeken naar producten

Service
snelle en soepel afhandeling; bezorgtijd regelen zonder kosten in de avond

Assortiment
veel keus en goede vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geke 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Absolute goede service, vandaag de bestelling gedaan
en morgen al in huis en je wordt ook nog per mail geinformeerd wanneer de bestelling geleverd word.

Aanbeveling
Coolblue is een aanrader, betrouwbaar en goede En zeer snelle afwikkeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Roelandts 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke website, zonder moeite bestellen.

Service
Wanneer er iets scheelt direct ondersteuning, antwoorden heel snel op sociale media.

Assortiment
Ik vind er bijna alles wat ik nodig heb van computers.

Aanbeveling
Topwinkel, de winkelervaring is zo goed dat ik het aan iedereen aanbeveel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolien 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik bestelde mijn product rond 11 uur 's avonds en de volgende dag kon ik het gemakkelijk na mijn werk oppikken in een ophaalpunt op 200 meter van mijn appartement.

Aanbeveling
Super gemakkelijk

Extra toelichting
Bij een vorige bestelling kon ik deze ook nog makkelijk annuleren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rune 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk, je besteld net voor 12 uur een item, en 10 uur later staat de postbode aan je voordeur: Magie!

Service
Als er iets stuk is kan je het gratis terugbrengen, en op vragen antwoorden ze altijd meteen.

Assortiment
Een heel breed assortissement verspreid over verschillende webshops. Het zou soms wel wat dieper mogen zijn.

Extra toelichting
Super webshop, ik betaal hier graag een paar eurotjes meer dan dat ik het bij een andere webshop moet kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hessel 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoekmachine werkt goed

Service
afhandeling werkt goed

Assortiment
Naar mijn mening redelijk volledig

Aanbeveling
Voor mij is kwaliteit: Zeggen wat je gaat doen en vervolgens doen wat je gezegd hebt.
Dat maakt Coolblue helemaal waar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De bestelling bij Coolblue was zeer snel geplaatst en het opzoeken van het product verliep moeiteloos.

Service
De zeer snelle levertijd en de gratis verzending alsook de optie om het product gratis te retourneren zijn zeer goed.

Assortiment
De keuzemogelijkheden bij Coolblue zijn zeer gevarieerd en voldeden volkomen aan mijn wensen.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel ten zeerste aan, zoals ik reeds gedaan heb bij collega's en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ruime sortering, goede prijzen en een perfecte bezorging

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
ik vindt deze winkel veel beter dan vele andere webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nessy 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk,snel en aanvaarden bancontact

Service
Volgende dag al geleverd supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fredje 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Assortiment
Grote keuze

Extra toelichting
schitterende snijmachine en eenvoudig te bedienen, TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was duidelijk, hoewel er bij enkele laptops niet alle specificaties beschikbaar waren (denk maar aan maximaal hoeveelheid RAM), deze zocht ik dan op op andere websites.

Service
Ik was erg boos wat betreft de levering van de laptop, dit duurde een week. Dit was voornamelijk de schuld van Bpost (die enkele dagen staakte), maar ik had gehoopt dat Coolblue een alternatief zou vinden. Toen de laptop na 5 dagen niet toegekomen was, besliste Coolblue om voor de zekerheid een tweede laptop op te sturen en de eerste te laten retouren. Een mooie geste, maar ik had beter verwacht.

Assortiment
Het assortiment is goed, er is voldoende keuze en ook de prijzen zitten goed. Ik koop voornamelijk bij Coolblue omdat de klantendienst erg snel antwoord en er ook alles aan doet om je verder te helpen.

Aanbeveling
Goede winkel, voldoende aanbod en goede prijzen. De klantendienst draait erg vlot (wat een groot pluspunt is), het enige nadeel aan deze bestelling was de levering die in het water liep door de staking van Bpost.

Extra toelichting
Ik denk dat de technische dienst niet 100% op de hoogte is van het garantiebeleid van MSI. IK vroeg of ik het RAM-geheugen mocht upgraden, de klantendienst zegt van wel (als ik dit voorzichtig doe), op de laptop kleeft echter een sticker waarop staat 'warranty sticker void if tampered', dus ik vermoed dat de garantie dan toch zal vervallen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

John 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Bij een vorige bestelling die niet compleet werd afgeleverd binnen twee dagen werd het ontbrekend deel geleverd met nog een aantal extra accessoires, alles voor een glimlach.

Aanbeveling
Vaak hoef ik niet verder te zoeken bij een andere webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Delcasa 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima webwinkel, fysieke winkel op de hoek van werk dus ook afhalen is makkelijk.

Service
Snel antwoord op de mail en probleem snel opgelost (product was 24hr na aanschaf in de aanbieding; verschil terug gestort gekregen)

Assortiment
Het assoriment is gemiddeld; er zijn webwinkels met een groter aanbod.

Aanbeveling
Uit eindelijk een 9 voor CoolBlue; jullie weten wat service is en maken die belofte ook waar. Hoewel de prijs over het algemeen bovengemiddeld is krijg je er wel waar voor terug.

Extra toelichting
Go CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

René 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed voor uit te kiezen

Service
Alles klaar en duidelijk

Assortiment
Ik vond alles wat ik nodig had

Aanbeveling
Ga zeker aanbevelen derden

Extra toelichting
Alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer snelle bezorging

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede webshop, lekker overzichtelijk en producten zijn goed te vergelijken

Service
De levering ging echt super. je wordt goed op de hoogte gehouden door de transporteur over waar het product zich bevindt en op welk tijdstip het wordt afgeleverd. De mannen die de levering deden waren zeer correct en vriendelijk en de apparaten waren in een mum van tijd aangesloten. Alle afval en verpakkingsmateriaal werd netjes opgeruimd en terug meegenomen

Assortiment
Alles wat je nodig hebt op electrogebied is te vinden op deze site

Aanbeveling
Nooit eerder besteld bij Coolblue maar deze eerste bestelling had niet beter kunnen gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne Temmen 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is heel overzichtelijk en wijst zich vanzelf. Bovendien wordt er snel bezorgd.

Service
Apparaten zoals wasmachines worden geinstalleerd en de oude machine wordt meegenomen. Is er iets niet goed met je bestelling, dan kun je meteen bellen of mailen. Ze zijn altijd vriendelijk en komen snel met een oplossing.

Assortiment
Ze verkopen heel veel, maar natuurlijk niet alles.

Aanbeveling
Ik vind deze winkel helemaal top en als het even kan, bestel ik alles hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gocartexpert 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Ruitenburg 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, met veel selectie mogelijkheden. Veel verschillende methodes om te betalen, en te laten leveren.

Service
Je kan het product eerst op zicht nemen en daarna kosteloos terugsturen

Assortiment
tot nu toe alles gevonden wat ik nodig had, zeer diverse shops en de prijs vaak vergeleken met andere websites en ze lijken daarin nooit te duur

Aanbeveling
Nog nooit een minpunt bij coolblue kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RDeniz 08-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Laptop was makkelijk te vinden en erg snel geleverd en behandeld. Duidelijke website ook.

Service
Ik heb een kapotte laptop ontvangen, dat kan natuurlijk. Ik moest daarna naar de winkel om het te ruilen voor een nieuwe. Ik ging dus naar de winkel in Utrecht, na 15 min wachten tot ik aan de beurt was kreeg ik te horen dat de laptop waarvoor ik kwam uitverkocht was. Dus moest ik naar de filiaal in Amsterdam. Nou ik ging de volgende dag weer daarheen, na eindelijk een parkeerplek gevonden te hebben heb ik mijn situatie uitgelegd aan de klantenservice.

Ik betaal 1400 euro voor een laptop, moet 2 werkdagen vrij nemen om het te ruilen. Betaal reiskosten van 25 euro heen en terug voor utrecht en amsterdam. parkeergeld in amsterdam was 8 euro voor maar 30min o.i.d.
Toen ik daar was moest ik al mijn gegevens overzetten naar de nieuwe laptop heb daar een externe harddisk gekocht voor 55 euro. Het ergste is nog dat er een betere laptop (hoger versie) nu in de aanbieding is en het zelfde kost als wat ik hiervoor heb betaald.. wat nu erg zuur is voor mij.
Kortom erg slecht en om eerlijk te zijn zal ik met deze service en slechte producten niet meer bij jullie kopen.

Assortiment
Er is op de website genoeg keuze, niet alleen bij de laptopshop maar overall is er ruime keuze.
Prijzen zijn oke.

Aanbeveling
Winkels zijn ver en afgelegen vaak. Zoals gezegd service kan beter en het zou gemakkelijker zijn als je geen defecte producten thuis krijgt. En al helemaal niet wanneer je 1400 euro moet leggen voor een product.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Cees 08-11-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat de afhaalwinkel locatie Eindhoven bij mij om de hoek zit

Service
Een screen folie besteld welke ter plekke vakkundig aangebracht werd op de mobiele telefoon

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prima winkel, aardige behulpzame medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Slokker 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
top snel en gelijk actie

Service
zelfde

Assortiment
concurrentie zat dus snap dat niet alles te leveren is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hendrik 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Net zoals de vorige aankoop bij Coolblue keuze kunnen maken uit een uitgebreid assortiment op de website met duidelijke gegevens en prijzen. Bestellen en levering verliepen net zoals de vorige keren vlot en probleemloos. Zal ook in de toekomst nog aankopen bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s dekens 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering en ik had eerst gebelt voor extra info en werd Super geholpen

Service
Super service

Assortiment
Hartstikke goed

Aanbeveling
Gewoon toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snel geleverd

Assortiment
Qua LEGO geen breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima webshop, producten zijn eenvoudig te vinden en product informatie is ruim voldoende aanwezig

Service
Af en toe vragen over een levering en die worden altijd prima beantwoord. Eerder een laptop gekocht die stuk is gegaan en deze is zonder problemen vervangen, zelfs voor een goedkoper model en het restant werd teruggestort op mijn rekening! Prima service.

Assortiment
Prima assortiment, kan altijd meer bij uiteraard.

Aanbeveling
Coolblue is de eerste online winkel waar ik ga zoeken, niet alleen om het assortiment maar met name om het gemak, de service en de het feit dat ze iedere order en levering in een 'cadeautje' weten om te zetten.

Extra toelichting
Laatst compliment gegeven aan de verkoper over de service. Krijg ik gewoon de volgende dag een handgeschreven!!! kaart in de bus als bedankje!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kopen

Service
Bij het maken van een bestelfout, werd ik telefonisch supersnel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo Verbinnen 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gratis levering is meegenomen

Service
reparaties gebeuren zoals het hoort.

Assortiment
je vind er steeds wat je zoekt.

Aanbeveling
prijzen zijn meestal ook wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deschuyteneer 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goed

Service
dat is en service

Assortiment
groot

Aanbeveling
doe zou verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Weijtenburg 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis, super

Service
Ik heb geen service nodig gehad

Assortiment
Veel keuze en verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marcel Heyligen 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Men kan er bijna alles vinden

Service
Super snel en problemen worden zeer vlug verholpen

Assortiment
Het kan altijd beter zeker!

Aanbeveling
Ik denk niet dat er eentje beter is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Inge 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig alle elektronica te vinden. Goed vergelijking tussen de verschillende artikelen te maken. Supersnelle levering.

Assortiment
Erg volledig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig vanachter de computer gevonden wat ik nodig heb. Geen verplichting tot aanmaken account.

Service
Netjes op de hoogte gehouden van gang van zaken als versturen, garantie en factuur.

Assortiment
Niet op gelet; zocht specifiek een (1) item.

Aanbeveling
Eenvoudig, duidelijk, goed.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dhr Nubbzy 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik vond het het heel handig dat je bij het kopen van een telefoon met abonnement op een knop kan klikken en dan in totaal zien hoeveel de telefoon in totaal over 2 jaar gerekend uiteindelijk kost.

Service
je hoeft bij afsluiten van een abonnement geen contracten te printen, ondertekenen, inscannen en retourneren, maar regelt het met de bezorger aan de deur.
Ik had een klacht, en die is heel snel en met tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mden_uijl 07-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
bestellen is makkelijk

Service
Levering van een wasmachine en wasdroger vindt NIET de volgende dag plaats. Na 6 uur op de bestelling gewacht te hebben, moet ik zelf via track en trace vernemen dat ik een nieuwe afspraak moet maken wegens onvoorziene omstandigheden. Het onvoorziene was dat het pakket te groot was voor de bus!!!!! Dat had uiteraard op allerlei manier opgelost kunnen worden, maar dit was wel de allerslechtste. Misschien de klant daar direct van op de hoogte brengen, een grotere bus meenemen, nog een ritje maken...

Aanbeveling
Komen beloftes niet na....brengen de klant daardoor in de problemen. Zorgen niet voor acceptabele oplossing. Ook coolblue is verantwoordelijk voor vervoerder!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Jeroen 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig en alles goed verwoord en uitgelegd.

Service
Je wordt perfect en met een vleug humor op de hoogte gehouden. Dat geeft vertrouwen. Hoe verder de service is moet ik nog ervaren maar ik heb er alle vertrouwen in!

Assortiment
Goede prijzen en groot aanbod.

Aanbeveling
Het is een feestje om te kopen bij Coolblue. Daar wordt je nou daadwerkelijk blij van en biedt zekerheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Westmaas 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Zeer goede ervaringen!

Assortiment
Vind er steeds wat ik zoek!

Aanbeveling
Goede prijzen en ondanks dat gratis bezorgen. Boven een bepaald bedrag? Weet niet

Extra toelichting
Prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerd 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht voor mijn APPLE tablet .

Service
Snel geleverd & goed te volgen .

Assortiment
Gevonden wat ik zocht .

Aanbeveling
Vlotte werking zoals het moet zijn .

Extra toelichting
Of het de goedkoopste winkel is weet ik niet direct maar wel vlotte afwikkeling van je bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie

Service
S'avonds besteld volgende dag in huis

Assortiment
Alles te vinden

Aanbeveling
Service en snelheid

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige en handige website.
Twijfelde tussen aankoop foodprocessor en luxe staafmixer. Helaas konden twee verschillende productgroepen niet met elkaar worden vergeleken en lukte het ook niet op twee verschillende pagina's de website te bekijken omdat je als bezoeker herkend wordt en je dus bij de tweede pagina-opening uitkomt waar je op de eerste bent.

Service
Ga ervan uit dat beloften mbt terugsturen zonder kosten en zonder moeilijk te doen worden waargemaakt. Verder wordt er bijzonder vriendelijk en adequaat (automatisch) gecommuniceerd. En nog veel meer maar mijn twee minuten zijn om.

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid , snelheid, breed assortiment etc

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wasmachine kapot, ff googlen, volgende dag nieuwe wasmachine in gebruik. Dat is toch top!

Service
Prima service. Nette bezorger.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Irene 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed op categorie, soort, maat en andere specificaties.

Service
Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Ruim assortiment, veel merken.

Aanbeveling
Fijne winkel en ook eentje met humor gezien de e-mail die ik kreeg toen het gekochte product onderweg was. Hete koffie voor de postbezorger, jawel heeft hij gekregen hoor en ik heb hem ook de groetjes van Coolblue gedaan.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelsmets 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je hoeft niet veel te doen;ik kon alles vanuit mijn luie zetel

Service
alles werd per mail doorgestuurd

Assortiment
er was genoeg keuze

Aanbeveling
ik ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lydia 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk te bestellen

Service
prima

Assortiment
grote keuze aan vele merken

Extra toelichting
ik ga zeker nog dingen bij deze winkel bestellen als ik iets kan gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

welder 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is heel makkelijk te vinden

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Je kunt alles maar dan ook alles vinden van tv t/m koffiezetapparaten

Aanbeveling
goede service heel goede producten

Extra toelichting
Nee zo houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews