coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42318 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3408 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 09-05-2018 Via de website gekocht

Goeie prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel keuze en ze doen wat ze beloven en de info via de post.nl app was uitstekend.
Tevreden klant dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 09-05-2018 Via de website gekocht

Uitermate goede communicatie gedurende hele aankoopproces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitermate goede communicatie gedurende het hele aankoopproces. Je wordt als klant voortdurend op de hoogte gehouden en het product wordt gewoon op zondag bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 09-05-2018 Via de website gekocht

goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte afhandeling , wat ze beloven doen ze .Duidelijke omschrijving van het product , ook na de bestelling nog informatie ; houden zo !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk G 09-05-2018 Via de website gekocht

Handig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere maal op deze shop besteld en had telkens een snelle en correcte levering.
Ik vind de shop vooral handig door de product beschrijving en de mogelijkheid om te vergelijken. Ook de reviews van andere kopers zijn behulpzaam.
Dat de prijs soms iets hoger is, is meestal gecompenseerd door de gratis levering.
En als je iets specifieks zoekt is dat met de zoekfunctie ook snel gevonden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool Blue 09-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, zowel bij het uitzoeken als levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de medewerkers van Cool Blue fantastisch te woord gestaan bij mijn vragen over de aankoop van mijn Bosch wasmachine. De levering is zoals beloofd en ook nu weer heel goed geholpen en een goede uitleg en aansluiten van de wasmachine.
Heel gelukkig met mijn Bosch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrik 09-05-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment.

Algemene score

9,0
Altijd tijdige levering, geen mankementen aan apparatuur tot nu toe. Alles is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en zo niet: telefoontje naar de klantenservice en je komt
er wel weer uit.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone 09-05-2018 Via de website gekocht

Razendsnel en netjes... en grappig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding was de keuze makkelijk om voor Coolblue te kiezen.
En de blauwe verpakkingsdoosjes zijn ook altijd een feest... we hebben hem idd niet geopend met een bijl of wortel... 😂

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 09-05-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Erg vriendelijke medewerkers en uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als het even kan koop ik mijn producten bij Coolblue. Het is dichtbij, de service is prima; ik heb nog niet één keer meegemaakt dat van ruilen, retourneren of een defect een probleem werd gemaakt en er wordt geluisterd. Bezorgen gaat ook mega snel en zorgvuldig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 09-05-2018 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte winkel ,goede communicatie tussen winkel en klant ,vriendelijke bezorgers
Die pas weggaan als het gekochte artikel naar wens is en goed gemonteerd (en werkt)
Weg gaan
Ik zou het iedereen aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pol Decleer 09-05-2018 Via de website gekocht

Een aanrader over de hele lijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlot, overzichtelijk, vriendelijk bij contactname en een uitstekende service . Meer kan ik niet meer toevoegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CH Poels 09-05-2018 Via de website gekocht

Dé webwinkel met (echte) klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaak doe ik mijn producten opzoeken via een tech-website voor de beste deals. Ik zag vaak Coolblue terug komen in deze lijst en ben eigenlijk sindsdien overgestapt op puur Coolblue vanwege hun waanzinnige customer support. Op mijn werk maken wij ook exclusief gebruik van Coolblue, omdat wij als ICT-software testers soms ad-hoc nieuwe devices moeten hebben op dezelfde dag. Doordat Coolblue ons ook ziet als vaste klant, krijgen we ook scherpe deals - een win-win situatie!

Wanneer ik iets wil retourneren doet Coolblue hier ook niet moeilijk over. Soms doe ik eerst telefonisch contact opnemen alvorens ik een retouraanvraag doe, maar tot op heden geen problemen gehad.

Ik woon zelf op 1 hoog en heb geen vervoer, maar oude apparatuur nemen ze zo mee en ze installeren ook nog eens b.v. je wasmachine.

Al met al kan ik mij niet heugen wanneer ik een slechte ervaring heb gehad met dit bedrijf. Zeker het proberen waard. Kleine waarschuwing - zodra je gewend bent aan de hoge standaard, vallen andere webshops opeens heel vies tegen. Je bent gewaarschuwd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilt 09-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare info op de website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht bij Coolblue een mobiel van Motorola (de nieuwe Moto G6 Plus). Dit toestel is bij meerdere webwinkels te koop, voor dezelfde prijs. Maar de info bij Coolblue over de specificaties, en over de sterke en zwakke punten, is bij Coolblue veel gedetailleerder en betrouwbaarder dan bij de meeste andere webshops. Na levering bleek het ook eenvoudig om vlot antwoord te krijgen op vragen over enkele kleine problemen bij de installatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.P 09-05-2018 Via de website gekocht

Áls je bestel, bestel dan gewoon bij Coolblue...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webshop, geweldige service en een voorbeeldbedrijf voor velen. Dit niet enkel op product, service en lever niveau. Maar ook omdat zij hun slogan meer dan waar maken. Coolblue Marketing-team, jullie zijn geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon B. 09-05-2018 Via de website gekocht

Top service van begin tot eind!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al een aantal jaren bij Coolblue. Altijd top service gehad! Een webshop die dient als voorbeeld voor alle anderen. Je kunt hier totaal zonder zorgen aanschaffen. Ze zeggen wat ze doen en nog belangrijker.... doen wat ze zeggen. Van harte aanbevolen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-05-2018 Via de website gekocht

Prima website

Algemene score

10,0
Prima website, overzichtelijk om goede keuze te maken .
Levering echt zoals beloofd.
Dus bij volgende aankoop zeker eerst hier shoppen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 09-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zijn betrouwbaar, snel en maken het wachten op de bestelling vrolijk. Heb meerdere malen bij Coolblue besteld en altijd erg snel! Ook fijn dat ze video's hebben die toelichting geven op bepaalde producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis Mertens 08-05-2018 Via de website gekocht

onmogelijk te verbeteren service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee weken terug wasmachiene gekocht een niets te veel service ongelooflijk vriendelijk en punctueel. zaterdag koelkast auto stuk, een nieuwe besteld en zondag middag thuis netjes op tijd om te vertrekken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 08-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering door Cool Blue en een goede en prettige communicatie bij vragen. De haspel was bij ons op zondag afgeleverd bij de buren, zonder briefje in de bus. Na communicatie met Cool Blue kregen we er zelfs 2 voor de prijs van 1 ;-). Uiteraard hebben we er een terug gestuurd.

Met de haspel zijn we erg blij.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eddy 08-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook netjes oude tv meegenomen.
Deze was 75 kg maar geen probleem.

Ga zo door 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hay 08-05-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, s morgens in huis! Lekker makkelijk! De TV voldoet ook aan de verwachtingen. Alles dus naar tevredenheid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

studentrotterdam 08-05-2018 Via de website gekocht

Bezorging te laat

Algemene score

4,0
Op de site stond bij het product dat wanneer ik het bestelde het de volgende dag vanaf half negen op te halen was bij de gekozen locatie. Dit was echter niet het geval, pas de volgende dag lag het hier. Nu was het niet iets dat ik perse nodig had die dag, maar als ik dit had geweten had ik het ergens anders besteld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 08-05-2018

Beste,

Bedankt voor je reactie maar wat apart en vervelend om te moeten lezen dat je je bestelling niet volgens de afgesproken tijd hebt kunnen ophalen. Dit is natuurlijk niet wat je mag verwachten van Coolblue en haar partners, hiervoor natuurlijk mijn oprechte excuses.

Met jouw goedkeuring kijken we graag naar datgene wat mis is gegaan. Mogen we je vragen het ordernummer in deze kwestie toe te mailen naar Geenglimlach@coolblue.nl ?


We horen graag meer van je!

Met vriendelijke groet,
Coolblue.

Reageer

HappyMe 08-05-2018 Via de website gekocht

Één woord - super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordat je het product besteld heb je een uitgebreide keuzehulp en goede vergelijkingsopties. Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding ook prima, zeker voor de service die je krijgt en de snelle levering.

Ook de communicatie is helder en je weet vooraf wat je mag verwachten.

Laatste keer een droger besteld, die helemaal naar boven is gebracht (3e verdieping) en geïnstalleerd. Ook nog gezorgd voor de afvoer.

Super vriendelijke bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne 08-05-2018 Via de website gekocht

Veel betaalbare keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze in apparaten
Makkelijk te filteren. Fijne keuze om op te filteren
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Wordt snel gereageerd
Wat ze zeggen doen ze bellen voor ze arriveren alles netjes installeren en dozen enz weer meenemen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekumar 08-05-2018 Via de website gekocht

Low cost and quick delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Outstanding. To motivate customers, CoolBlue should include some kind of loyalty program.
Then, it feels like family.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 08-05-2018 Via de website gekocht

Altijd tevreden als ik iets besteld heb.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren hier besteld, producten zijn makkelijk te vergelijken en hebben altijd een scherpe prijs. Bestellen en betalen gaat makkelijk en vlot. De levering is snel en goed en is makkelijk te volgen. De meest uiteenlopende dingen besteld bij Cool blue en ben altijd zeer tevreden geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 07-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een BBQ en kwam op de site van Coolblue terecht. Het is een zeer overzichtelijke site met genoeg productinformatie en de service was uitstekend. Had het de volgende dag al in huis. Topwerk!!! :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Post 07-05-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, uitstekende service en zeer klantvriendelijk. Top!
Oude product meegenomen. Bij kleine schade een tegemoetkoming, maar omruilen of teruggeven is ook mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijmegenaar64 07-05-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren een diversiteit aan spullen bij Coolblue en tot op heden is elke bestelling (en dat zijn er toch aardig wat geweest inmiddels) 100% juist geleverd. Zowel de kwaliteit van de producten, als de snelheid van leveren ... altijd perfect. Tot op heden was ook altijd alles op voorraad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 07-05-2018 Via de website gekocht

Communicatie is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitverhouding sprak me aan. Telefonische en mailcommunicatie heb ik als prettig ervaren én in de mails zit een juiste dosis humor 😊 Maar bovenal een geweldige service van het bezorgteam: top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno Budeners 07-05-2018 Via de website gekocht

Fantastische en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over het aanbod, de prijzen en de zeer snelle levering. Als je voor een bepaald product zou kijken, zijn er meerdere van die artikels, waaruit je kan kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Con 07-05-2018 Via de website gekocht

Nog beter dan de reclame!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangename kennismaking met Coolblue. Duidelijke website met goede productomschrijvingen. En dan de levering die is helemaal geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.M.vande Graaf 07-05-2018 Via de website gekocht

aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is voor mij de eerste keer dat ik online iets bestelde.
Ik ben er zeer tevreden over. Alles keurig verzorgd en zo snel thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 07-05-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
overzichtelijke site met veel keuze uit producten. heb hier mijn wasmachine, droger, vriezer, boxen, koptelefoon en nu ook stofzuiger gekocht. snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 07-05-2018 Via de website gekocht

Place to be!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste service online, zoek niet verder. Alles verloopt perfect. Zelfs heeft men schade door vervoer, alles word goed opgevolgt tot in de puntjes. Nice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosientje 07-05-2018 Via de website gekocht

service gericht en alles is prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind het prettig winkelen en wat ze zeggen doen ze ook.En het word netjes afgeleverd.En al je vragen worden beantwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janm 07-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en zorgvuldige levering. Prima prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zie titel. Prima totaalplaatje. Duidelijke pagina's op het web met goede informatie.Servicegericht afleverteam. Kortom de volgende aankoop wordt indien mogelijk weer bij Cool Blue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 07-05-2018 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Had een vraag over de levering , netjes te woord gestaan door jullie zeer vriendelijke en leuke medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 07-05-2018 Via de website gekocht

Prima opvolging. Snel. Ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze. Overzichtelijke website. Snelle afhandeling. Prima opvolging per mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W kooi 07-05-2018 Via de website gekocht

Bezorgen zelfs in het weekeinde met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitsekende service, fijne bezorgers. Zelfs in het weekeinde een goed humeur! Oude koelkast en magnetron gelijk weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerolf De Backer 07-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had vrijdagavond laat nog een artikel besteld, en inderdaad de volgende ochtend stak het in mijn bus! De opvolging via mail klopte perfect. Aan de hand van anderen hun review heb ik inderdaad mijn beslissing durven maken. het betrof RAM geheugen van 16GB kaartjes voor mijn macbook pro late 2012 i5 2.5mhz processor. Het werkt super goed nu!!! Dank jullie wel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 07-05-2018 Via de website gekocht

CB stelt nooit teleur, snel besteld, snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue heeft een zeer breed assortiment wat ook nog eens goed te sorteren en te filteren is. De prijzen zijn niet extreem laag maar marktconform. Mijn ervaring uit het verleden is dat de aftersales service gewoon super is zelfs als het product niet bevalt. Géén ellenlange discussies maar gewoon snelle en klantvriendelijke oplossingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truusje uit Mokum 07-05-2018 Via de website gekocht

Opgewekte en vriendelijke hulp bij de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantenservice is mijn redder in nood. Ik ben niet handig met drukke webpagina's, dus zoek ik me een hoedje om de juiste info te vinden. Nu ik weet, dat de klantenservice prettig is bemand / bevrouwd , pak ik tegenwoordig wat sneller de telefoon om door een levend mens verder geholpen te worden. Daar wordt niet moeilijk over gedaan, men stuurt je zelfs een mail met een link, zodat je je bestelling nog gemakkelijker kunt plaatsen. Fantastisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flauwekully 07-05-2018 Via de website gekocht

Geen enkel minpunt!!!

Algemene score

10,0
Juiste product, duidelijke bestelprocedure, goede prijs, snelle levering! Verpakking ook prima enmaskt gebruik van Post NL die op de afgesproken tijd komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.R. 07-05-2018 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nee, ze zijn niet de goedkoopste (overigens ook niet de duurste) op het internet. JA, ze zijn beregoed: snelle levering, veel keuze (ook voor de leveringsmogelijkheden), zeer uitgebreide info over het product op de website (zo ontzettend fijn). Dus ik koop er graag, want dan weet ik wat ik in huis haal en ook dat als het niet bevalt of als ik mij bedenk, ik het altijd kan terugsturen, ongebruikt dan wel gebruikt (bij gebruikte spullen krijg je onder voorwaarden 75% van je geld terug). Samenvattend: je weet wat je koopt en onder welke voorwaarden je het koopt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 07-05-2018 Via de website gekocht

Verkeerd aangesloten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ben zeer tevreden over het apparaat, droogt goed, maakt wel redelijk veel geluid, helaas hebben de bezorgers van de wasdroger de leiding voor de waterafvoer verkeerd aangesloten waardoor mijn bijkeuken, blank kwam te staan. We waren niet aanwezig toen het gebeurde, gelukkig hebben we plavuizen, we gebruiken nu maar het opvangbakje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Liesbeth van Ampting 07-05-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is erg overzichtelijk, productinformatie is compleet en duidelijk. Bestellen is makkelijk en product wordt snel verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josh 07-05-2018 Via de website gekocht

SERVICE, niet met een hoofdletter, maar IN HOOFDLETTERS

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elk contact met Coolblue is weer een verademing ten aanzien van vriendelijkheid, behulpzaamheid en vakkennis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Russell 07-05-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een goede website duidelijk en betrouwbaar en een goede service en levering is netjes op tijd wat ze beloven

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LDC 07-05-2018 Via de website gekocht

geen echte aanrader

Algemene score

4,0
1. Acer laptop gekocht. Verscheidene malen moeten terugbrengen naar de winkel voor herstelling. 2x een nieuwe gekregen, met dezelfde defecten. Uiteindelijk ander model gekocht met nog altijd een vervelend defect (touchpad werkt na tien minuten niet). Daarom tweede laptop gekocht (Lenovo) bij Coolblue om me uit de nood te helpen telkens de Acer het liet afweten (Dat is net zoals een tweede nieuwe auto kopen als je een eerste hebt gekocht, voor het geval de eerste nieuwe auto in panne valt). Lenovo is na een herstelling ok. In totaal heb ik zo'n zestal bezoeken moeten afleggen aan de Coolblue winkel. Coolbue heb ik dan twee jaar geleden links laten liggen.
2. Had een nieuwe stofzuiger nodig. Je zou denken: daar kan niets fout mee gaan! Een stofzuiger is geen laptop. MIS!!!! Stofzuiger geleverd, maar geen hulpstukken: die zaten er gewoon niet bij. Worden nageleverd: wachttijd tot 10 werkdagen.

Coolblue is idd snel, goedkoper, modern, vlot, sexy, goede naverkoopservice, ... maar kwaliteit van de producten laat te wensen over. Wat heb je aan een goede naverkoopservice wanneer je producten levert die niet voldoen?

Als je geluk hebt dat wat je bestelt in orde is en optimaal werkt, dan is Coolblue een goede winkel. Maar omwille van hun aankoopstrategie loopt het vaak mis. Althans bij mij.

Heb binnen afzienbare tijd een nieuwe wasmachine nodig, maar die komt wellicht niet van bij Coolblue. Ik betaal liever wat meer dan dat ik keer op keer op de naverkoopdienst moet rekenen omdat het product of de levering niet deugt.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Hulsman 06-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website duidelijk en overzichtig, levering top. Je wordt hoed op de hoogte gebracht betreffende je bestelling. Via track tracé kan je zeer handig goed de tijd in de gaten houden wanneer de levering plaatsvind.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews